×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шокираща изповед на бургазлия: Брат ми се възползва от мен, измъкна ми имоти за 740 хил.лева (ВИДЕО)


Шокираща изповед на бургазлия: Брат ми се възползва от мен, измъкна ми имоти за 740 хил.лева (ВИДЕО)
Стоян изглежда на несрестник, но е наследил имоти за стотици хиляди
21 Март 2018, Сряда, 09:02 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Подписал му документи, които мислил, че са за да плаща данъците на апартаментите, а всъщност му прехвърлил собствеността си, твърди пострадалият

Стоян Стефанов е бургазлия на 65 години. Изглежда на най-обикновен несрестник, типичен клошар – със скъсани дрехи и тъжен поглед.

Мнозина безсърдечни биха го подминали с пренебрежение на улицата. Открихме го случайно в мансарден апартамент на бул.“Сан Стефано“, приютен е от бургазлийка, която го съжалила и му дала подслон и храна.

Мъжът е с лека форма на олигофрения, контактен е и сравнително адекватен. Разговаряхме с него вчера, докато той обядваше при крайно спартански условия.

„Никой не ми вярва, но историята ми е много тежка. Измамен съм от собствения ми брат, който ми взе наследството и остави да живея в крайна бедност“, разказа пред наш репортер Стоян Стефанов и извади от джоба си десетки смачкани документи с бланките на Районна прокуратура-Бургас, Районен съд-Бургас, от които става публично трагичната му участ.

Бургазлията, както сам разкрива от дете е страдал от лека степен на умствено недоразвитие. Завършил е помощното училище „Паисии Хилендарски“, заради проблемите си е освободен от наборна служба.

Стоян и брат му Александър са наследници на голям парцел в центъра на София – на ул.“Гургулят“ 8.

Преди години го прехвърлили срещу сериозно обезщетение на строител и в момента там е издигната огромна 8-етажна сграда. В нея Стоян имал четири апартамента с различна квадратура – от 59 кв.м.до 122 кв.м.


Това е наследственият имот на сем.Стефанови - голяма сграда с подземен паркинг и магазини в центъра на София

Стоян твърди, че през 2009 година брат му Александър го отвел при нотариус и му обяснил, че трябва да подпише пълномощно, с което да му даде право „да му плаща данъците“ и „да сключва договор за отдаване на апартаментите под наем“.

Признвава, че не прочел документите, защото имал доверие на брат си, останал единственият му близък, смятал, че ще му помага, а с наемите ще се издържа. Не се случило нищо подобно и при поредния скандал с Александър през 2015 година Стоян узнал, че чрез пълномощните, които е подписал е прехвърлил апартаментите на брат си. В тях било посочено, че е получил 784 142 лева, които той никога не е взел. Няма и документи да ги е получил, твърди той.

Безкрайно бедният бургазлия обвини брат си Александър, че се е възползвал от наивността и доверието му и го е измамил, оставяйки го без наследство.

Стоян е пуснал сигнал в държавното обвинение. От Районната прокуратура в Бургас са счели, че има извършено престъпление „измама“, но тъй като измаменият е брат на извършителя следва да търси правата си по частноправен ред и прокуратурата няма комптенеции. В момента се води наказателно дело от частен характер, а в петък е поредното заседание, показа проверка на Флагман.бг.

Флагман.бг е с готовност да предостави право на отговор на засегнатата страна
Флагман.бг ще следи процеса в Районен съд Бургас

Публикуваме кратък разговор със Стоян Стефанов, за да прецените какво е състоянието му:



В категории: Крими


11
Коментара
Крадец на песни ли е Фики?
Крадец на песни ли е Фики? 25/04/2024, Четвъртък 10:40 1
Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
11
Коментара по темата
11.
До ВСС-Висш съдебен съвет-София
22.03.2018 09:33:20
1
0
А в най-добрият град за ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ / Айтос ?/.....Нито една ИНСТИТУЦИЯ НЕ МОЖЕ ПО БЕЗСПОРЕН НАЧИН ДА УСТАНОВИ И ДОКАЖЕ :
1.НА КОГО Е БИЛ НАСЛЕДСТВЕНИЯТ ИМОТ В гр.АЙТОС на ул.МОСКВА 18
2.КОИ СА ЗАКОННИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА.....ТОДОР КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ,брат му ИЛИЯ КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ/ ерген без жена и деца и е починал 7дена преди баща си-КОСТАДИН ТОДОРОВ КОСТАДИНОВ.

И НА КОСТАДИН ТОДОРОВ КОСТАДИНОВ който заедно със сина си ИЛИЯ КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ през 1974г. си купуват заедно имота в гр.Айтос на ул.МОСКВА 18

НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СИ ОТГОВОРИ ЗАЩО НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 АЙТОС СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА ПРИЗНАЕ ....СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА /бивша съпруга по настоящем ВДОВИЦА на ТЕНЮ ТЕНЕВ/ КАТО НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СОБСТВЕНИК с 15/48ид.ч. НА ЧУЖДИЯТ НАСЛЕДСТВЕН ИМОТ В гр.АЙТОС ул.МОСКВА 18 ....КАТО СЪПРУГА И ВДОВИЦА НА НЯКОЙ ОТ ТРИМАТА:
1.ТОДОР КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ/разведен/
2.ИЛИЯ КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ/неженен т.е.ЕРГЕН/
3.КОСТАДИН ТОДОРОВ КОСТАДИНОВ /вдовец от 1994г погрбал и починал преди двамата си сина-ТОДОР и ИЛИЯ КОСТАДИНОВИ ТОДОРОВИ

И ТОВА НЕЩО "ПРОКУРАТУРАТА" ...НЕ МОЖАХА ДА ГО УСТАНОВЯТ 18 месеца т.е. ...ПРИКРИХА ЕДНА ЯВНА ИМОТНА ИЗМАМА С ЕДИН НАСЛЕДСТВЕН ИМОТ В ЦЕНТЪРА НА гр,АЙТОС ул.МОСКВА 18
10.
от просякът
22.03.2018 09:31:09
0
2
Трябва за всеки тарикат ...и автомат АК 7,62....ефект 100%
9.
изглежда познат
22.03.2018 07:03:32
0
2
не беше ли пощальон в бтк навремето
8.
Xaxa
21.03.2018 15:40:20
6
8
Лидерите на ЕС не се интересуват от такива нещастни хорица. Те на такива не помагат, по-скоро на мишка ще помогнат, отколкото на физически болен или умствено изостанал човек. Виж от братя сигурно се интересуват, защото евро лидерите имат особени симпатии към крадци, убийци, садисти, мошеници, зоофили, джендъри и прочие. В най-демократичната страна САЩ е пълно с клошари - половината с психични заболявания и физически недъзи, за които държавата пет пари не дава. Иначе другата половина са си наркомани и друга подобна твар. Демократите са изключително зли хора. В БГ държавата само за кучета дава около 100 милиона на година, вместо да глобява и затваря хората , които множат тези животни. За политиците хората се делят на 3 категории - роби, приятели и партньори. Така възприемат социопатите околните, а политиците са социопати
7.
Катя
21.03.2018 15:15:55
2
7
Има една алчна жена,която заедно с трите си деца и зълва си прекараха другата и зълва.Нещастници.
Дано Бог ги накаже.
6.
В България
21.03.2018 14:42:51
0
21
Все повече срещаме такива,алчни братя,сестри и роднини.
Алчността мори човека.
Такива хора никога не са щастливи,децата им изкупуват греховете.
Бог вижда........няма не наказано зло
5.
Sss
21.03.2018 14:14:20
0
11
Reji mu glavata i q hvarlqi na kuchetata
4.
1
21.03.2018 12:52:57
4
10
Жалко,Пич.Къорав карти не играЙ.
3.
гражданин
21.03.2018 12:52:04
0
20
Хората с психически заболявания са измамени от собствените си братя.Това е така,защото държавата ги е изхвърлила на пътя.
2.
Цацата
21.03.2018 12:39:10
0
13
КАКВО СТАНА С ДОКТОР ДУМАНОВ .... ????????
1.
Д-р Киров
21.03.2018 12:22:46
1
13
Примери много.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонтът на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонтът на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Крадец на песни ли е Фики? Крадец на песни ли е Фики? Изпълнителят проговори за скандала с Мира  Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Ал Бано все пак се усети, че преводачът от италиански е аматьор и затова реши да мине предимно на английски език, макар и там преводът да не беше добър Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ, обяви Борисов Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Имунизираните много леко болестта, уверява главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си 
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори