×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жириновски: Две ракети и сбогом, Британия!


15 Март 2018, Четвъртък, 11:03 ч.


Руски политик заплаши британците


Кандидатът за президент и лидер на руската Либерално-демократическа партия (ЛДПР) Владимир Жириновски остро нападна Великобритания и премиера Тереза Мей в отговор на решението на Лондон да изгони 23 руски дипломати и да прекрати двустранните контакти на високо ниво. В предизборен дебат, предаван по телевизията "Россия 1", той отсече "Достатъчни са две ракети и - сбогом, Тереза Мей!".

"Външната политика - това е лицето на държавата. Не трябва да допускаме някой да ни обижда, да ни прави на глупаци, да ни заплашва, да ни лепи етикети и да ни предявява ултиматуми. Главнокомандващият да изпрати Балтийския флот към бреговете на Британия", разпалено обясни Жириновски. Лондон официално обвини Русия за опита за отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му с бойното отровно вещество "Новичок", разработено по време на Студената война в СССР.

Досега обаче не са предоставени никакви доказателства, което навежда на мисълта, че това е поредната провокация на Запада къмМосква в момент, когато има много по-опасни врагове - залят е от емигранти-джихадисти и е на път да бъде претопен и дехристиянизиранот самоубийствената си либерална политика. Това е все едно да се болен от рак, а да се заяждаш с мазол от малкия пръст на левия си крак!

Русия категорично отрича да е замесена в случая и твърди, че производството на "Новичок" е прекратено отдавна, а всички налични количества са били унищожени. "И още нещо ще ви припомня. Хрушчов веднъж каза на британците: Достатъчни са ми две ракети и вашите острови ще престанат да съществуват". И те си затвориха устите за 20 години напред", категоричен бе Жириновски.

"Днес нас ни заплашват, поставят ни ултиматум. Някакъв беглец, предател, шпионин - някой го отровил и е виновна цяла Русия. Ние сме 150 милиона и те заплашват да ни бомбардират, плашат ни с кибератаки, да започнат война. Те са полудели. Тереза Мей, министър-председателката на Великобритания... Жена, която никога не е воювала, също като Тачър, която започна война за Фолкландските острови, а тази сега иска да започне война в Европа", обясни ситуацията кандидатът за президент, пише „Епицентър“.

"Във всеки момент ние ще предприемем военен отговор. Обявява ултиматум, какъвто се обявява само пред война", заяви още Жириновски. Той разкритикува още "гнилия Запад", където на власт са партии на педофилите и даде пример с Холандия. "Във Франция бият с палки привържениците на традиционното семейство. Такава Европа ли ни е нужна?", възкликна той, с което предизвика реплика на Ксения Собчак, че говори небивалици.

"Тези, които проповядват такива ценности на гнилия Запад у нас, трябва да бъдат изгонени. И всички, които отричат принадлежността на Крим към Русия, са държавни престъпници! Когато стана президент, всички ще отидете на съд!", категоричен бе лидерът на ЛДПР.

В категории: Политика


16
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
16
Коментара по темата
16.
baihui
16.03.2018 09:12:51
0
3
Никой не отваря дума за ролята на религиите в световен аспект! Друг е въпросът, че САЩ са еврейски трудов лагер! САЩ са наследници на нацистите!
15.
до 14
15.03.2018 15:58:07
1
3
Много точно!!! За съжаление, шмитовците са преобладаващата част от населението, българско!
За информация: децата на руския президент са учили, а сега вече работят в Русия!!!
Промитите мозъци нямат потенциал нито да мислят, нито да смилат информация!
14.
илюстрация на деградация
15.03.2018 15:26:02
1
2
Забележете само. Онзи, който се назовава Smith обвинява хора в чуждопоклонничество. Щеше да е смешно ако не беше тъжно.

Темата е прекалено сложна, за да бъде разгледана в един коментар, но това не пречи на интелектуални инвалиди да си демонстрират недостатъците опаковани в съждения, като "(са)крепостни орки", "(е)азиатска кочина" и т.н.

Да, "Запада" е "гнил" защото се управлява от капиталовите потоци в условия на концентриран и организиран капитал. Точно както е в Русия и България. Демокрацията така както се упражнява е просто едно представление за такива като теб. Факт е, че нито избираш главен прокурор, нито гуверньор на БНБ. Това е осакътената демокрация на бащите основатели. Институционализирана привилегия, не много по-различна от дните на божественото право на тирания.

Вярвам в един принцип. Той е, че всякакви презумпции за превъзходство на дадена ценностна система, трябва да изчезват веднага щом тази ценностна система демонстрира неспособност да разглежда проблемите в пълното им множество от измерения. За положението, на радикален дисбаланс в капиталовата собственост е необходимо институционализация на борбата с този принцип. Последствия са Smith-овците и Жириновски, които според мен, са си лика-прилика. Просто безсрамни лицемери или дълбоко невежи, а може би вероятно и двете.
13.
do 12
15.03.2018 12:05:52
1
6
Вчера даваха по Диема филма Залеза на Сльцнцето/Филм за Якудза/ сьс Стивьн Сегал/работеш като нещатен агент на ЦРУ/ та там главния герои Сегал каза нещо много интресно
ЦРУ е 80% ПРОПАГАНДА/Внушения ЛЬЖИ ПИАР феик нюз дезинформация/ и само 20% ПРАКТИКА /SIMO-SIMoShe на иврит практика деиствие упражнение/
12.
Не...
15.03.2018 11:52:35
1
5
Навсякъде по света предателите се наказват! С всякакви методи! Слушах интервю на бивш шеф на ЦРУ (по btv) , в което той каза , че Сноудън , избягалият в Русия служител на ЦРУ, възмутен от американските методи на работа в службите, трябва да бъде убит веднага щом стъпи на американска земя!!! Демократично, нали!!!!! Сигурно е , че и Тереза Мей ще издаде подобна заповед за английски предател!
11.
Gringo do Bingo
15.03.2018 11:18:19
1
6
Браво бе, с тази твоя прозорливост Шерлок Холмс ряпа да яде.А не допускаш ли за възможно,западни служби да са се сдобили с веществото и ...?
10.
Do 6
15.03.2018 11:08:09
4
2
За съжаление си прав да заплашваш, боклук долен продажен русофилски! Поради изродските руски орки доста кадърни хора са чукали камъни по времето на комунизъма ви, докато свинари, пъдари и обикновени селски лянтяи са "управлявали". Затова и сега внуците на тези изроди пак управляват, ама пред привидна "демокрация", ама то гена си е ген и след още 20-30 години пак ще станат свинари и падари, ако не се намеси отново гнусната азиатска империя. Всъщност, вие 80 процентовите на това разчитате май...
9.
Стоян
15.03.2018 10:25:04
6
3
НА ТАКИВА ХОРА А ЯВНИ ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ВЛИЗАТ НИКОГА ВЪВ ВЛАСТТА!!!! НИКИТА ХРУШЧОВ Е ДОАТАТЪЧЕН!!! ЕДВА НЕ ПРЕДИЗВИКА КРАЯ НА СВЕТА! ДОБРЕ ЧЕ ПОКРАЙ НЕГО Е ИМАЛО НЯКОЙ ТРЕЗВ, НЕ ИНТОКСИКИРАН СЪС СПИРТ!!! КАПСУЛА С РИЦИН, ОБЛЪЧВАНЕ С ПЛУТОНИЙ, НЕРВНО ПАРАЛИТИЧЕН ГАЗ... ПО ТОЗИ НАЧИН МОЖЕ ДА УБИЕ САМО ПСИХИЧНО БОЛЕН РУСНАК, ОБЕСЕБЕН ОТ МАНИЯ ЧЕ ГО ПРЕСЛЕДВАТ... НЕ РАЗБРАХА ЛИ ТЕЗИ ПИЯНИ КАЗАЦИ, ЧЕ ОТДАВНА СА БИТА КАРТА ВЪПРЕКИ РАКЕТИТЕ СИ? ПРЕЗИДЕНТА ИМ ПОЛЗВА НЕМСКА ЛИМУЗИНА, МУТРИТЕ ИМ СЪЩО, КУПУВАТ СИ КЪЩИ В САЩ И ЛОНДОН, КАТО ИМ Е ТОЛКОВА МИЛО РОДНОТО ЩО НЕ КАРАТ ЛАДИ И НЕ СИ ЖИВЕЯТ В ТАЙГАТА, ПРИ ЧУК И ГЕК???????????? НЕНОРМАЛНИЦИ.... НОРМАЛНИТЕ ОТДАВНА ИЗБЯГАХА ОТ ТАМ... ДАЖЕ И В БГ ...
8.
Путин
15.03.2018 10:25:02
3
4
Боряшника не прощава!
7.
Мазников
15.03.2018 10:05:16
2
5
Жириновски заповядай ! Ще те вземем в обединените патриоти .Ще бъдеш гуру на Касабов и Сидеров.
6.
5 пъти мисли 1 път режи
15.03.2018 09:57:36
6
6
точно тук е прав, а фобските тролски боклуци хубаво да си помислят дали няма да трошат камъни в сибир, ако не беше путин, а този.
5.
Bingo
15.03.2018 09:43:17
11
8
Ушанките си помислиха, че Британците няма да хванат веществото с което са отровени Скрипал и дъщеря му, но този път не познаха. Това е доказателство, че не са унищожили веществото, не че сме вярвали някога в това. Ако ги бяха гръмнали можеше да се разминат но сега ще търпят последиците. Тези КГБ-ейски методи не трябва да се оставят ненаказани. А това с ракетите ги доближава повече към Северна Корея отколкото към цивилизования свят. Но и не трябва да се хващаме толкова на думи изречени от явен психопат, все едно да обръщаме внимание на Сидеров.
4.
Улянов - Ленин
15.03.2018 09:35:58
6
8
Русия не е виновна! Руснаците не могат да направят такова нещо. През болшевишката революция направихме чистка на народа и оставихме само най-читавите - ушанките и ватенките. Другите - под ножа. Сега потомците на възпитаните от нас "ватенки" не са способни на лоши неща. Ами, че вижте хубави ракети измислиха за последно. Това не са болни хора с увредени мозъци, както ги клеветят някои. Аз и моито другари трепахме милиони от тях, но те пак си ме обичат, в МАВЗОЛЕЙ ме държат, почитат ме. Били с увредена психика - глупости. достойни хора - ако мога да стана от мавзолея пак ще ги почна, както си знам.
3.
забавно
15.03.2018 08:54:13
6
12
При британците нещата вървят като в САЩ ама на забавен кадър, първо в САЩ бе Бил Клинтън, известен най - вече със секс аферите си, в UK до скоро бе Дейвид Камерън, известен единствено, че пестял от данъци и това за британците беше голяма скандал (интересно ако видят Тиквоча тука какво прави, как ще реагират). После на всички е ясно какво стана в САЩ при Буш, сега в Англия не само, че направиха Brexit и паунда им падна от 2.7 на 2.2 за лев, ами и тази "премиерка" вместо да гледа да поддържа добри отношения в Русия, само ги дразни, пък и като са убили, не са убили британски граждани, а някакви руснаци реално.
2.
И.Д.
15.03.2018 08:43:24
9
16
Тая Тереза Мей е пълна глупачка - може ли да се изказва неподготвена ?
Кой има изгода преди изборите за президент на Русия да сътвори такъв гаф ?
1.
Smith
15.03.2018 08:43:19
16
14
Ами 80%-товите русофили това искат да чуват затова и този комунистически тиквеник това говори. Иначе всички знаем, че на самия путлер чааветата са в гнилия запад, вместо да си стоят в процъвтяващата азиатска кочина, при крепостните орки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори