×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокуратурата закопа д-р Иван Димитров, излъгал ги за цялото разследване


Прокуратурата закопа д-р Иван Димитров, излъгал ги за цялото разследване
Окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов твърди, че д-р Димитрлов 30-ина минути е наблюдавал как Плъха обира къщата му и го е дебнел, за да го застреля
04 Март 2018, Неделя, 09:14 ч.
Автор: Флагман.бг

Жена му и децата не били вкъщи, а докторът 30-ина минути наблюдавал как крадецът тараши в гаража му, твърдят от държавното обвинение

Окръжната прокуратура в Пловдив изнесе смущаващи подробности по разследването за убийството на циганина Жоро Плъха. Остана впечатление, че обвинението иска да се презастрахова за ареста на медика, който провокира протести в цялата страна.  

"Ще говорим по фактите", започна окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов на извънреден брифинг на прокуратурата в Пловдив.

"Твърдеше се, че крадецът е влязъл в дома на обвиняемия. Твърдеше се, че е имал съучастник, че в жилището са били съпругата на обвиняемия и двете му деца. Твърдеше се, че оръжието е било притежание на крадеца и съучастника му. В рамките на тези 72 часа, включително и в късните часове снощи, бяха извършени множество процесуално-следствени действия. Бяха получени и много експертизи", поде той, цитиран от Блиц.

"Установи се, че към момента на извършването на деянието не са били нито съпругата, нито двете му деца. Това се установява от самите показания на съпругата на обвиняемия и от неговите обяснения. Не е имало и съучастник на крадеца. Опитът за кражба в гаража, намиращ се в кооперацията, е извършен само от убития. Установено е от показанията на самия обвиняем", заяви прокурорът. 

"При така изнесената фактология, категорично е установено, че изстрелите и настъпилия сблъсък между двамата са били възпроизведени и сблъсъкът е бил в двора на кооперацията. Категорично се изключва жилището, което беше коментирано", каза Попов. 

"Обвиняемият е наблюдавал опита за кражба поне 30 минути, без да уведоми компетентните органи. При излизането от гаража и побягването от страна на крадеца настъпва сблъсък, при който обвиняемият е произвел един изстрел, за да възпре действията на крадеца. Крадецът е хвърлял по него различни предмети. На три пъти е променена версията какви са били те - първо метална тръба, после табела, а после нож, който е бил открит в дома на обвиняемия. Той е бил измит", каза Попов. 

"Според лелята на обвиняемия и негов приятел, лекарят първо им казал, че е нападнат с метална тръба, захвърлена по крака му, когато бягал, втори път, че по него е хвърлена метална табела и трети път, че по него е хвърлен нож, който е лична негова собственост", казват от обвинението.

"След изпразване на целия пълнител на Валтер-а, крадецът успял да избяга до мястото, където е открит. Там е издъхнал от раните си", заяви прокурора.



В категории: Крими


62
Коментара
Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 1
62
Коментара по темата
62.
срам за българското правосъдие
08.03.2018 13:17:45
0
0
Голям майтап е правосъдието в България.Ама то не напразно се обсъжда в Брюксел. Значи излиза, че крадеца е невинен, а виновен е нападнатия. Майтапчий.
61.
психиатъра
08.03.2018 12:57:00
0
1
Проблема на народа е в самия народ !
Каквито са българите, техния манталитет и ценностна система ,такива са и неговите управници ,държавно устройство и служби.
Лъжете се едни други ,крадете се едни други ,плюете върху морала и хуманните ценности.
НИКОГА няма да се оправите и НИКОГА няма да намерите нито справедливост ,нито съгурен и доходен живот ,докато не се видете в Огледалото какво представлявате самите Вие.
А вие сте ЗЛИ и на злите хора се случват ЗЛИ неща .
Докато не се обърните с лице към Разума ,Истината и Добродетелите ,завинаги ще си останете в лапите на Злото и Дявола и ще страдате и на този и на онзи свят - Завинаги !!!
60.
..
08.03.2018 12:44:35
0
1
ганю е подъл и страхлив плъх -заслужава си съдбата и управниците -заслужава си да ходи наведен а циганите да го тъпчат в Гъ.ъ
59.
Хм
08.03.2018 11:50:36
0
0
Прокоратурата ай да не се преработвате толкоз по случая...
58.
Pena до 56
08.03.2018 11:48:02
0
0
Аланколу, пожелавам ти циганите да " пикаят" и на твоята врата...
57.
do 56
08.03.2018 10:37:20
0
1
знаел е 4 езика
хахахаха
не мога да спра да се смея
56.
xxx
08.03.2018 06:25:51
3
0
никакъв опит за кражба е нямало.момчето се е изпикало на тротоара до вратата на гаража му/разследващите са взели биологичен материал за изследване/ и са установили че урината е на убития.в този момент са се засекли с доктора,разменили са реплики-последния вади пистолета и го разстрелва като куче.и после прави опит да замете следите с нескопосани оправдания-и което е още по лошо -за помагачество въвлече на подсъдимата скамейка и други хора които хабер си нямаха от золумите му.a колкото до убития-последната му присъда е през 2003 г за побой.момчето е имало жена и три деца и вечер е обикаляло боклуджийските казани да събира отпадъци за препитание.преди това е било на работа в няколко страни в европа-знаел е четери езика но се е върнал в БЪЛГАРИЯ за да бъде застрелян като куче
55.
Тъпчо
07.03.2018 15:59:42
1
3
Брех тази прокуратура как така и доказателства намери и преквалифицира деянието - доста са професионални.
А защо не вземат да са такива професионалисти и срещу криминалния контигнент?
Май не им стиска нещо.
Намериха си докторчето да му показват цялата строгост на закона . Да ви е.. и прокуратурата и всичкото.
54.
татарчев
07.03.2018 15:30:50
6
1
никакъв опит за кражба е нямало.момчето се е изпикало на тротоара до вратата на гаража му/разследващите са взели биологичен материал за изследване/ и са установили че урината е на убития.в този момент са се засекли с доктора,разменили са реплики-последния вади пистолета и го разстрелва като куче.и после прави опит да замете следите с нескопосани оправдания-и което е още по лошо -за помагачество въвлече на подсъдимата скамейка и други хора които хабер си нямаха от золумите му.a колкото до убития-последната му присъда е през 2003 г за побой.момчето е имало жена и три деца и вечер е обикаляло боклуджийските казани да събира отпадъци за препитание.преди това е било на работа в няколко страни в европа-знаел е четери езика но се е върнал в БЪЛГАРИЯ за да бъде застрелян като куче
53.
Потърпевши
07.03.2018 15:13:56
1
4
Има ли значение дали семейството на доктора е било в къщата или не е било? Нали циганина е влязъл в чуждата собственост да краде,хайде моля! Стига с тези мангали,крадът ни,изнасилват,убиват....Смачкайте ги веднъж за винаги,че почна да ни свършва търпението вече!
52.
D.S.
06.03.2018 21:47:47
1
6
Не слушайте какво ви разправят държавните органи ... за първи път ли ни лъжат ? ама ние сме си виновни че търпим бойковците дето само хрантутят циганетата за да имат гласове по изборите ...
51.
Цацаров
06.03.2018 18:47:20
2
6
Ей,не се научиха как се скалъпват обвинения и туй то.С тиквата изрично ги предупредихме да лансират версията,че това е отдавна подготвяно престъпление.Даже сме готови с надеждните свидетели от циганската махала,които да потвърдят,че докторът е ходил да го търси там,за да му предлага да му изчисти боклуците от килера срещу някой лев, така че нахлуването в чужда собственост да отпадне и да се разправим както трябва с убиеца на нашия купувач на изборни гласове,но виждате какво е качеството на кадрите в прокурата.За нищо не стават.Сега ще трябва да се консултирам с тиквата как да им замитам грешките и какво да предприемем,за да вкараме за по-дълго време Доктора в затвора,че ако има и други такива отвореняци да си имат едно на ум,че ние контролираме всичко
50.
ivan
06.03.2018 18:24:03
0
6
браво на тикавата и се получи да отклои вниманието а овцете пишат ли пишат
49.
До 18 и 19
06.03.2018 18:11:49
0
3
И за вас ще има видов ден
48.
Защитете Доктора
06.03.2018 18:11:15
1
7
Да се вдигнем за Доктора!
47.
Не бързайте
06.03.2018 18:10:35
2
3
Това е версията на прокуратурата. Ще има версия и на адвокатите. СЪДЪТ е този който ще реши. Много се палим, но не змаем истинската фактология. Да оставим правораздавателната система да си свърши работата. И ако не е справедливо, тогава и чак тогава може да ома протести и контрапротести.
46.
1
06.03.2018 18:06:27
1
9
Прокуратурата веднага нагласиха работите да излезе доктора виновен браво браво много ви е страх да не обидите някой циганче
Като влязат в дома ви незаконо първо ги питайте с какво ще ви нападат и за какво идват може на накой да му се е припикало
Егати и държавата и законите да ви пикая на справедливостта
Вземете му направете паметник на рецидивиста
45.
Красимир Свинякачанов
06.03.2018 18:05:49
1
4
Доктора е виновен,ние затова и не променяме закона нищо,че сега сме на власт,а и преди сме били в управляващи коалиции.Все пак доктора не осигурява гласове за изборите,а това най-важното,което се гледа при едно престъпление.Иначе кой ще гласува за нас и дебелогъзия крал-слънце на изборите.Не може така с лека ръка да се отстрелват такива ценни кадри за нас,затова натиснахме цацата да скалъпят обвинение и да изкарат доктора виновен ако трябва и за климатичните промени
44.
Стреляш по крадеца без предупреждение .
06.03.2018 17:59:06
1
10
Ако оставят доктора е затвора ще има големи протести , влязъл да краде и какво да го правиш мангала , ако се обадиш на полицията ще го приберат и утре пак ще бъде пуснат на улицата и ще търси следващата жертва . Влезе ли някой да краде директно стреляш , само така ще има ред в тая държава , а не да ми се разкарват с по 9 висящи присъди по улицата .
43.
Радио Свободна Америка
06.03.2018 17:48:18
2
8
Циганите трябва да са наши роби. Трябва да ги подчиним. Както са били африканците в америка.
42.
Гинка жилетката
06.03.2018 17:26:12
0
4
Хаахахаха дришльовци.
41.
Стрелям гьотере!
06.03.2018 17:24:58
1
7
Стрелям по мангали винаги. Малко съм ги бил навремето в казармата.Мамицата им гурлива и долна. Ха нека някой посмее да влезе в дома ми.Трепя го на секундата,както се практикува в САЩ. Бреййй още малко ще изкарат мангала рецидивист,невинен бе !!!
40.
123
06.03.2018 17:23:12
1
11
Защитавайте доктора! Той ще поеме вината за всичките некадърници,които ни управляват. Именно те правят циганската престъпност ненаказана. Американците са го измислили,когато са били в нашата ситуация. Законът на Линч!
39.
Pravosadie
06.03.2018 17:03:25
6
2
Не не го изфабрикуваха а наистина си е така . Наказание за доктора 15 + кръвнина за саморазправа и още
38.
999
06.03.2018 16:57:49
0
4
изфабрикувана новина за цялото убииство и тиражирана от медиите на прасето за да заличи сигнала с чез толква ли не разбирате
37.
Потресен от правосъдието
06.03.2018 16:33:27
1
15
Вие какво се опитвате да изкарате тоя мръсен крадец рецидивист не е виновен затова,че влиза в чуд имот за да краде ли?
Я се спрете и въведете закон,който влезе в чужд имот смърт ,точно така трябва да се защитаваме от тия мръсни гадини!
Ще ми влезе в дома и аз ще му се моля ли на тоя мърсол,я му тегли куршума или ако нямаш пистолет чука ми е до възглавницата,ще му издрусал Еди чук в тъпата тиква и никой не може да ме узъпти,ни полиция,ни прокуратура които нищо не направиха толкова години да защитят мирните и достойни хора в тая скапана държава!
Ние обикновените хора ,на които избиха майки и бащи които са по селата как да се справим,няма кой да ни защити прокуратурата защитава убийците,погледнете и прочетете колко рецидивиста са на свобода и правят каквото си искат!!!!!!!!
Вземете се в ръце,няма да търпим такива издевателства,ще влизал да краде,мръсни гадове,помияри ,всичко се плаща в този живот!!!!!!!
36.
Пишман юрист
06.03.2018 16:08:19
0
5
Ако беше гръмнал мангала от два до три пъти на разстояние до седем метра,вземе нож и се пореже малко ,след това му го тури в ръката и се обади на 112 да каже че някъв го е нападнал с нож ,ранил го е и затова е стрелял проблем няма . Ама доктора мн голям филм забърка и сега Марковски повече пари ще търси.
35.
Xaxa
06.03.2018 16:03:54
3
6
На 100% защитавам уби*ството над крадеца. Повечето крадци са здрави и силни хора като тоя, но ги мързи да работят. Крадците не трябва да се жалят, освен ако не крадят в работата си от шефа-експлоататор. Иначе за лекарите е ясно, че повечето са супер нагли б*клуци, уби*ци и далавераджии. Нормално е този "лекар така да лъжи, защото на повечето лекари им е в кръвта да са мръсници като убития крадец. Аз бих определил ситуацията така : единия бандит застреля другия бандит. Евала за убития крадец, но наглото "докторче" трябва да бъде вкарано в затвора. Така с 1 куршум 2 заека
34.
Da izprazni6
06.03.2018 15:07:28
4
5
Cql Palnitel,si e 4isto umi6leno ubiistvo.Ako e iskal samo da spla6i kradeca,e 6tql da gramne samo vednaj v vazduha.Osven tova vajen e vaprosa otkade se e sdobil s pistolet,i za6to go e sahranqval nezakonno.Nakraq na Doktor4eto rabotata 6te izleze mnogo mrasna.
33.
До31
06.03.2018 15:06:40
2
13
Спирай опиатите и осъзнай,че това което направиха ГЕРБ,СДС,БСП,ДПС,ПАТРЕОТИТЕ и другите разбойници на Али Баба,циганите не могат да ти го направят и за 1000години!
32.
Tos doktor
06.03.2018 15:05:29
9
5
Po opasen ot Kradeca.Na takiva mqstoto im e v Zatvora.Predstavqm si kak e lekuval horata.Doktor-Ubiec.
31.
Вдигайте се
06.03.2018 14:40:38
9
14
Срещу циганизацията в тази държава! Къде влиза мангала? Кой му дава право да краде безнаказано! Ако беше в гаража на Боко дали щеше да стои и да го гледа?
30.
DOKTORA E UBIEC
06.03.2018 14:23:18
19
10
I TRQBVA DA SI PONESE NAKAZANIETO.PARVO UBIVA,VTORO LAJE I PODVEJDA RAZSLEDVANETO I T.N.
29.
Аз
06.03.2018 14:22:33
6
19
Мангал на снимка да видиш,шамар трябва да му удариш...
28.
до Хитлер
06.03.2018 14:12:40
1
7
И внимавай с хората ,разбирааш ли?Спокойно.Хапчето е много важно.
27.
стругара
06.03.2018 14:03:33
2
8
И аз искам свобода за доктора, но той няма да отърве кожата толкова лесно. това не са един два куршума, а цял изпразнен пълнител от незаконен пистолет. Освен това след случката веднага трябваше да се обади в бърза помощ и да алармира в полицията какво се е случило. Той си е мълчал, криел се е, тръгнал е да замита следи, да мие ножа. Дори при разпитите е дал противоречиви показания с което е обърквал разследващите.
26.
Абе докторе!
06.03.2018 13:58:32
0
18
Инсценировките не са за теб. Първо не си ”касичка” и от там МВР не ти влиза на партия. Не видя ли как се прави след престрелката ори която надупчиха Очите? Инсценировките стават когато си плащал. Тогава полиция и прокуратура излизат само след часове и казват: ”Конфликта е за паркомясто.Очите е жертва и нямаме информация да се занимава с незаконна дейност. Може всички свидетели да са видяли орда от 30човека,може и на камерите из комплекса да се вижда че са цяла тумба,но не е това което си мислите! Може да са били с жилетки,саби,брадви,пистолети,но така се ходи на ресторант в Сънито. А свидетелите ще са тези които ни ги докара ороизводителя на домати! И да знаете,плащайте си защото на наща групировка и трябват пари,само на заплата не става”!
25.
Христос
06.03.2018 13:56:16
0
13
И аз така веднъж един се опита да ме обере издумка вратата с крак в тъмното.И аз чакам на прозореца и през щората го виждам влиза в двора на бегом. Силует в тъмното и понеже не е влизал в двора,аха няма изход напред затворена пътеката с вратичка.И момчето се набра и се метна на плочата на 5м.гараж и се пръхвърли в тъмното в другия двор и ми избяга.Та и фенера не помогна. И да се бях обадил на 112 избяга за 2мин.Запомних му белите високи маратонки.Това преди5години.Та в тъмното стават случки които може да се окажат в минус или плюс за някой.Крадеца си е крадец не трябва да ги пускат или да имат гривни на краката.
24.
Лишпера
06.03.2018 13:41:26
3
2
Дупе да му е якл
23.
Коко.
06.03.2018 13:28:15
2
2
Постановка,само мир да има...
22.
@@@@@
06.03.2018 13:12:29
3
31
Правилно го е дебнал. Ако беше се обадил на 112 щеше да е на свобода вече, а така е точно там за където се е запътил от самото начало.
21.
Бай и
06.03.2018 13:05:33
2
17
Скоро ще има демангализация
20.
така така
06.03.2018 12:58:48
2
24
пълен цирк!!! ама няма какво да се изненадвам.... мен като ме обраха хем имаше видео записи и отпечатъци... но чичко полицай ми се изсмя по телефона и ми каза да пусна жалба в РПУ-ТО щото нямало за какво да идват.... но иначе много се жалват въпреки схемите си че парите им били малко. .. И да не забравя да кажа - България е с най-много полицай спрямо населението!!!!! ТРАДИКОМЕДИЯ!!!
19.
Бай Пешо
06.03.2018 12:57:26
30
21
Подкрепям коментара на 18-ти!
Такива бързи спонтанни протести, още не разбрали какво станало, хукнали да защитават докторчето, дето се оказва, че е стрелял на улицата, пробвал е да заличи следите, да укрие видеозаписите и накрая излиза с подписка.

Простият народ веднага като овце блее: "Пуснете доктора! Невинен е!"
Абе, бантускотци кухи! Утре ако някой удари 2 водки и сбърка входната врата, влезе по погрешка в двора би пак ли от "самообрана" ще го гръмнете!
Прост народ, слаба държава!
18.
Хахааа
06.03.2018 12:41:25
24
21
На Боко и на Гинка ”раята” пак тръгнаха да вдигат протест не когато трябва! Има си разследване бе бунаци,от къде на къде от първата минута разни журналисти-търчи-лъжи ще знаят какво е станало,да не са очевидци. Големи балъци сте бе ”рая”,ей за това ще ви доят Тиквата и Гинка ”жилетката”
Краде ви Боко и ви прави евтини циркове,ама милиони и милиарди,а вие тръгнахте да се обединявате за един гурлив мангал. Законите се изпълняват от отделни хора и когато те са корумпирани и некадърни ганьовци,закона не работи. Крадат ви защото ченгета не им се работи,а шефовете им мислят за портфелите на бизнеснените и наркобосовете. И защото мангалите са ефтин електорат на тези които ви управляват,и за мангалите са виновни управниците,те ги отглеждат такива каквито са. Айде ”рая” и по-спокойничко, не толкова ”граждански акривни” хахахааааа
17.
целия проблем е в БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА
06.03.2018 12:31:09
2
20
ПОЛИЦИЯТА //ОТ ЛИЧЕН ОПИТ//ОБАЖДАМ СЕ ЧЕ В СЪСЕДЕН ИМОТ ИМА КРАДЦИ И ЗАПОЧВА ЕДНО ТУТКАНЕ И ЕДНИ ОБЯСНЕНИЯ КАК НЕ МОЖЕЛИ ДА ДОЙДАТ БЪРЗО ОБИКНОВЕНО ИДВАХА ОТ ПОЛОВИН ДО ЕДИН ЧАС СЛЕД СИГНАЛА///ЯВНО КРАДЦИТЕ ЗНАЕХА ТАЗИ ПРАКТИКА И ИЗЧЕЗВАХА ПРЕДИ ТОВА////НАЙ ГОЛЕМИЯ АБСУРД БЕШЕ ЧЕ ЕДИН ОТ ПОЛИЦАИТЕ ДОСТА НАГЛО МЕ ЗАПИТА ""ДАЛИ ИМАМ ПЪЛНОМОЩТНО ОТ СОБСТВЕНИКА НА СЪСЕДНИЯ ИМОТ ДА СИГНАЛИЗИРАМ ЗА КРАДЦИ ""ТАКЪВ Е БИЛ И ТОЗИ СЛУЧАЙ ПОЛИЦАИТЕ АКО БЯХА ДОШЛИ НАВРЕМЕ ВЕРОЯТНО И ПРЕСТЪПНИКА ЩЕШЕ ДАЕ ЖИВ И ДОКТОРА НЯМАШЕ ДА ИМА ПРОБЛЕМИ
16.
asd
06.03.2018 12:24:27
3
20
Купувам си един незаконен калашник и заставам на терасата.Първия който докосне колата ми го застрелвам без да ми мигне окото.
15.
112
06.03.2018 12:16:10
1
30
И сега кво излиза? Че мангала и предните 9 пъти пак е бил невинен,щом е на свобода. Аз за един прЕател да попитам-кой го пуска след толкова золуми бре?! Бах туй прокоратурата,хабиби! Ей,ама всячески се старае цялата държава да налива вода в мелницата на Слави Трифонов за следващите избори! Както е тръгнало ,пак ще са предсрочни,по традиция..
14.
hi
06.03.2018 12:07:35
3
14
Abe ne moje taz darjava da za6titava ciganite..To tova si e jiva politika sega..Da ne stanat ciganski buntove izmisliha taz versija..To stana kato onja deto ubil 6 du6i a pak si e jiv v legiona vav Francija i izob6to ne znae 4e go vodjat 4e see samoubil v Balgarija.Stavate ve4e sme6ni prokurori sadii politici..Vie balgari li ste ili cigani..Da ne sa vi izbirali ot mahlata s 4 literaturni ezika.Kak toz kradec se razhojda svobodno i prodaljava da krade a vie se smeete vzemate po 10 000 lv zaplati i pravite gluposti
13.
Мангодо 12
06.03.2018 12:07:34
3
15
Като чета коментар ти излиза че си доволен от сега действащите закони. Кьде е справедливостта! Могат да те обират посред нощ (и то няколко пьти), но не трябва да взимаш отношение!?!
12.
До 3 хитлер
06.03.2018 12:00:09
3
13
Спокойно ве брат ми , нали го убиха циганина , каква смърт искаш още . Тук повечето коментиращи май и не знаят за какво става дума . Изтрезнявайте на други статии - попфолк , коя певица пръднала и т.н
11.
Манго
06.03.2018 11:59:17
5
39
Излиза, че всички роми могат да ни грабят както си искат, щото иначе сьд и прокуратура! Не сьм чувал за случай бьлгарин да влезе в дома на ром да краде!
10.
m
06.03.2018 11:59:09
5
29
Абе ние българите имаме ли място в България ,май казаха НЕ.
9.
Ловец на глави
06.03.2018 11:58:02
5
27
Правилно е действал
8.
За масова чистка в Прокуратурата!
06.03.2018 11:56:45
3
36
Ака се гледа по същество - мангала, за неразбарилте циганин, когото джендърите наричат ром- извършва престъпление/ влязал е в частна собственост, за да краде/, всичко друго е в скледствие на това негово деяние, така, че г-н прокурора да не мъкне от 9 кладенеца вода, а да приключва делото и да освобождават човека ... Чичо доктор на свобода, плюс от общината да му издадат благодарствен плакет за успешна борба с битовата престъпност!!!
7.
.......
06.03.2018 11:54:44
8
31
Смърт за циганите!!!!! За малки и големи!!!
6.
Анти Доктор
06.03.2018 11:53:47
27
17
Aз ви казах, че не му е чиста работата на докторчето. Докторите са най-големите бандюги - източват здравната каса с измислени операции, гледат на хората като на клинични пътеки, цинични, вулгарни, отвратителни.

Направиха огромни къщи, палати, осигуриха се за седем поколения напред, купиха скъпи коли.
Никаква жал нямам за тия идиоти.
5.
gradski
06.03.2018 11:53:10
6
22
От вчера почнаха да пускат по анонимните сайтчета тази версия... Почвата беше подготвена.
4.
Оп
06.03.2018 11:48:15
2
59
Абе влязъл ли е крадец в имота ти трябва да имаш право да ползваш оръжие. Какво има да се разследва?! манго НЯМА работа в чужда собственост
3.
Хитлер
06.03.2018 11:39:01
8
58
Смърт за циганина. Стрелба по всички цигани.
2.
Бай Недял обича ЧУЖДО
06.03.2018 11:37:44
9
33
Значи доктора е голямо копеле. Хубаво го е направил, но ще лежи. Защо лъже и разиграва? Плъха се оказа и киборг, чак до пътя стигнал....
1.
Комунист-Идиот
06.03.2018 11:35:03
11
62
Хезенският комитет шепне на прокурора.Сега ще изкарат Българина виновен.Родината загива.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала
Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик 
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори