×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж


Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж
След днешния екшън бунгалата са полуразрушени, собственичката ще съди Общината
03 Март 2018, Събота, 18:01 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Градоначалникът издал заповед за разрушаването на бунгала на „Нестинарка“, връчил я вчера в 16 часа, а тази сутриш дошли багерите

Супер скандал избухна в Царево навръх националния празник – 3-ти март.

Хотелиерката Христинка Христова бе задържана от полицията от която тя очакваше закрила, а бунгалата й разрушени. В дъното се оказа в сблъсък за златен имот на брега на морето.

Спорът до тази сутрин се водеше между две юридически лица, докато кметът Георги Лапчев не се намеси и го направи изцяло в полза на една от двете страни, категорични са адвокатите на Христинка Христова, с които Флагман.бг разговаря.

Фактологията

Пловдивската фирма „Оренда 777“ ЕООД закупува от Общината парцел на брега на морето. В част от имота попадат две бунгала на Христинка Христова (дамата е собственик на  комплекс от бунгала, намиращ се в съседство. Две от тях попадат в имота на „Оренда 777“ ЕООД, б.а.). Пред Флагман.бг Христова бе категорична, че книжата й са изрядни.

Става въпрос за две къщички масивно строителство с общо 6 стаи, изградени преди 1987 година, но в добро състояние, уточни тя. Още щом пловдивската фирма придобива собствеността върху парцела стартира действия за премахването им. Компанията официално се води собственост на Калинка Петкова, 43-годишна дама от Елхово, но местните твърдят, че зад фирмата стои пловдивският бизнесмен Борислав Първанов, който от години има интерес в общината. 

На 1 март кметът на Царево Георги Лапчев издава заповед за премахването на две бунгала на къмпинг „Нестинарка“, собственост на Христинка Христова. На 2 март, петък, в 16:00 часа от администрацията връчват документа на Христова, а днес – 3 март, събота, 9 часа на място са четирима работници, наети според очевидци от собственика на „Оренда 777“ ЕООД започват разрушаването на бунгалата.

Екшънът

Екшънът се разиграва тази сутрин. Христинка Христова идва на мястото и вижда самоуправство от страна на „Оренда 777“ ЕООД. Веднага сигнализира на телефон 112. Дошлите на място полицаи обаче я арестуват, защото „нарушавала обществения ред“. Христинка е прибрана в РУП-а в Царево, откъдето е освободена няколко часа по-късно. В това време циганите почти са съборили двете спорни бунгала и само намесата на адвокатът на Христова предотврати пълното им разрушаване.

Този, който е купил земята от Общината го е направил с ясното съзнание, че на част от парцела има бунгала и трябва да се съобрази с този факт. Сега се опитва да ги махне, но не си урежда отношенията със собственика на бунгалата, а използва общината. Според нас кметът на Царево Георги Лапчев е допуснал съществени нарушения и ще сезираме съответните органи“, категоричен бе адвокатът на Христинка Христова пред Флагман.бг.

На практика заповедта няма време за обжалване, а порочната схема за издаване на подобни документи с незабавно изпълнение, не е първи случай в Община Царево.

Христинка Христова ще съди Общината и „Оренда 777“ ЕООД за нанесени щети. Ще бъде пуснат сигнал за действията и на полицаите, дошли на терен.

Флагман.бг потърси кметът Георги Лапчев, но не го открихме. С готовност сме да му предоставим право на отговор.

В категории: Царево


47
Коментара
Вижте кой има имен ден
Вижте кой има имен ден 19/03/2024, Вторник 12:33 0
Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 1
47
Коментара по темата
47.
Почиващ на море
16.03.2018 09:35:37
0
6
Кметът им бил виновен! Не взели участие в конкурса за закупуване на земята и си мислят, че някой ще им маже филийки с мед! ;) Случайно преди години бях попаднал на изгодна цена за почивка на въпросният къмпинг “Нестинарка”. Семейството ми беше настанено в едно от въпросните бунгала на бившият завод Светлина. Издържахме в тази обстановка една седмица, в която кошмарите не спряха! Започваме от неописуемата жега в бунгалата без климатик, постоянно развалящият се бойлер, който в два от седемте дни се разваляше и “биеше ток”, храната включена в цената на престоя беше ужасна и два дни бях на медикаменти. Летен грип било! Да бе, като всичко е на септични ями преливащи по пътя към плажа, как да не се “разстрои” човек!? Бунгалата на така наречената “ хотелиЙерка” :) използвани от соца та чак да наши дни, видно от снимките са от сандвич панели от стереопор и забележете АЗБЕСТ, материал който е забранен за подобно строителство на бунгала, особено за деца поради КАНЦЕРОГЕННОСТ при вдишване на прах от материала!!! В заключение ще кажа,че прекратихме отпуската си преждевременно, а това лято ще помня завинаги! Щях да забравя да отбележа, че касови бонове за платената сума в брой не получих, но сигурно пак Кмета или управата на града ни е виновна..... ,! И правилно Кмета да се самосезира и да се извърши проверка на въпросната “ хУтИлИйЕрКа” защото подобна наглост съществува само в творчеството на Алеко Константинов, караш по тънката лайсната, не плащаш ни земя ни наем и попържаш Кмета дето бил “корумпиран” та чак и полицията в града играела в полза на собственика на земята срещу крупните “хотелиЙери” от Сливен. Дълго четох вашите коментари и не се сдържах. Хайде със здраве пък другият път когато Кмета ви е виновен за нещо, вие бъдете ПЕРФЕКТНИ господа “ХОТЕЛИЕРй” ;)
46.
Почиващ на море
16.03.2018 08:43:51
1
1
Интересен случай!
45.
Лозенец
06.03.2018 16:10:24
2
6
Не съм запозната със случая, но от опит произтекъл лично с мен зная, че Кмета Лапчев е абсолютно внимателен и прецизен, при издаване или одобряване разрешения за такива крайни действия.
44.
Преминаващ
05.03.2018 10:13:29
3
10
Съдейки по всичко написано май когато започват да се спазват законите и някой го настъпят по мазола много започва да боли. Това не е проблем от 24 часа. Явно има доста предистория която ни е спестена, за да може всичко да изглежда беззаконно и в полза на жената хотелиерка.НО... това не е така. Обяснете ми как човек който си е купил земята може да си ползва терена, като тези хора са се заинатили и нито искат да си махнат бунгалата, нито искат да им ги купят както е описано в коментарите. Законният начин е това. Седнете и си прочетете законите И ГИ СПАЗВАЙТЕ . За да се стигне до принудително премахване на постройки явно всички други начини за решаване на проблема са изчерпани.
43.
*********
05.03.2018 07:44:56
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
42.
Митко бомбата
05.03.2018 06:16:53
6
3
Ще бъда кратък че отивам на работа познавам и Христина и Енчо и Борислав от синьо лято най голямото лике е той имам още но бързам чао
41.
Великолепна
05.03.2018 06:05:42
5
1
Сега като пиша си задавам много въпроси как така познавате само нея а него никой не го познава местото е на 250м от морето ЗА 5МИН СИ там и как така господин беззаконие и за какви пари а не от частни и как е проведе този търг щом се действа по този начин има нещо гнило и мирише аз съм готова да застана открито а вие писатели
40.
Великолепбна
05.03.2018 05:19:16
5
2
Познавам тези хора лично добри и работливи направиха мястото рай всяка година ходя при тях всичко което е написано е лъжа няма ли закони в тази държава да се действа по тях ами по този гнусен и долен начин господина който не спазва закона да не е господ има съд и там се доказва не тук да си чешим езиците
39.
Царевчанин
04.03.2018 23:11:51
5
5
Христинка я знам от отдавна. Тя и мъжа и винаги са се ползвали с привилегии, така са свикнали да се налагат с връзки и шантажи. Един лев наем не е платила за земята, където си разполага бунгалата. Това е забутано място,нито е до морето, нито е внезапно възникнал проблем. Това е от години. Няма никакви документи за строеж Христинка. Не е давала пари ни за земя, ни за архитекти и разрешителни. Тая проверка се точи от години.
38.
Фани Негуша
04.03.2018 20:27:45
0
4
Бургаските гларуси па се радват,И баба ШОПареса почна да проглежда...
37.
Фани Негуша
04.03.2018 20:27:45
0
5
Бургаските гларуси па се радват,И баба ШОПареса почна да проглежда...
36.
Мартина
04.03.2018 18:05:21
5
5
От коментарите разбирам не само, че сте запознати със случая, но явно сте и едната страна по него. Мен като представител на обществото не ме интересуват вътрешните ви отношения, а съм потресена от заповедта на кмета и община. За тези 24 часа става дума. И това е наистина скандално. Пак казвам, дано въпросната дама си потърси правата на по-висока инстанция, защото това е в интерес и на цялото обществото!
35.
Синьо лято
04.03.2018 17:45:24
6
1
Господин синьо лято престани да пишеш глупости като подам сигнал че твой те бунгала са незаконни и има заповед за събаряне ще мога ли да ги съборят за 24 часа
34.
Тайна Майна
04.03.2018 17:26:01
2
7
И отсрочката мисля че и беше достатъчна-2 години не са малко за свършване на работа,която ще отнеме около 1 ден
33.
Тайна Майна
04.03.2018 17:24:01
0
4
Госпожо/Госпожице Мартина както казах спорът не е от има-няма 24 часа както се изразихте.Беше дадена отсрочка за премахване на бунгалата на Христинка,а не 1ден.
32.
Светлина
04.03.2018 17:08:57
0
6
Тъй като трябва да се разбере всичко ще изнеса един факт Христинка има нейно място на 50 метра от въпросите бунгала на което имаше бунгала на едно предприятие тя ги премахна след като го купи но си остави едно в което си гледа кокошки за яйца и месо за стола който стопанисва ,но няма лошо затворен цикъл , интересно защо просто не си премести бунгалата на нейното място а трябваше да създава такъв цирк
31.
Nestinarka
04.03.2018 16:31:01
0
8
Абе хора собственика на терена и предложи доста прилична сума за тези бунгала а тя поиска пари колкото за един апартамент в София щото толкова и трябвало , човека ми показа отговора на Христинка там пише че иска 60 000лв това е лудост но нея я съветва г-н Мосинов там е много скъпо
30.
Морска сирена
04.03.2018 16:25:40
1
6
Мартина - извинявайте, но бунгалата са стояли с години върху чужда собственост, без никой от страна на Христинкини да направи и нещо, за да оправи това в тяхна полза. За какви 24 часа говорим....
29.
Мартина
04.03.2018 16:12:03
5
2
Хора, не виждате ли по-далеч от носа си?! Какъв човек била Христинка, кой го интересува, извинявайте? Въпроса е, че утре може да получите заповед за събаряне и срок за обжалване няма да има. Има-няма 24 часа и започва бутането. Това е големия проблем! Ама затова сме зле в България, защото ни интересува само кой какъв човек бил...
28.
Nestinarka
04.03.2018 15:50:47
1
6
Само да отбележа парцела не е на брега на морето както пише в статията а на 800метра от него ама как си измисляте само що за хора ,затова ще тънем в мизерия и ще гледаме как туристите подминават Царево . Очаквам да видя какви глупости ще напишат Христинка и компания на всяка нейна лъжа ще изнасям факти за нея не вземам страна но Христина я познавам от 30г още от Сливен тя не е хубав човек за разлика от съпруга и
27.
Светлина
04.03.2018 15:39:23
1
6
Стоянка разбирайте "Христинка" да строени са с алуминиева дограма и ютонг през 1986 г можеш да ги намериш навсякъде или пвц водопровод защо говориш глупости .Виждам че някой не е доволен от това кой ни управлява да може би но ние сме си ги избрали.Относно случая има заповед действаща по която е задължена фирмата собственик на терена да премахне строеж а с предварително изпълнение тя го прави като е уведомила полицията съгласно закона къде е проблема ако не изпълни заповедта търпи санкции.Не говорете глупости а се запознайте с казуса
26.
Топимот633
04.03.2018 15:22:03
2
3
Често съм чувал негативни коментари за България, че сме представени в Европа като една от бедните, корумпирани страни. Хубаво е, когато четем подобни новини, като случаят на госпожа Христова, и да си направим равносметка защо сме в това положение. Прочитайки коментарите долу, смея да кажа, че непознаването на елементарни правни догми е шокиращо и е отговор на гореспоменатия въпрос. Ако сме интелигентен народ, тогава защо ни управляват корумпирани, нагли, безсъвестни бивши пожарникари?
25.
FREE AMERICA
04.03.2018 15:17:40
0
4
Искайте от общината да покаже колко е плащала.
24.
Нестинарка
04.03.2018 15:05:43
1
0
Сори за многократния пост - лоша интернет връзка по морето :))
23.
Нестинарка
04.03.2018 14:54:23
3
2
Честно казано ме е срам от повечето нападки и изказвания на специалистите тук. Смея да твърдя, че и аз съм запознат със случая на двете страни, но май тук никой не разбира основния належащ проблем. В момента не става въпрос кой е прав и кой е крив по онтношение на собствеността на земя или бунгала. Става единствено въпрос за едно нещо - очевадно неспазване на законни процедури по изпълнение на общинска заповед. Неспазване на централни, в закона посочени процедири, по премахване на подобен вид постройки. В крайна сметка действия са предприети от едната страна като са нанесени сериозни материални и нематериални щети. Последствията ще станат ясни предполагам в близкото бъдеще. Доста слаб и необмислен подход от едната, действаща страна. Подобни действия, предприети на основание на незаконна заповед водят в повечето случаи до солени обещетения. Приятен уикенд на всички специалисти ;)
22.
Нестинарка
04.03.2018 14:51:29
2
1
Честно казано ме е срам от повечето нападки и изказвания на специалистите тук. Смея да твърдя, че и аз съм запознат със случая на двете страни, но май тук никой не разбира основния належащ проблем. В момента не става въпрос кой е прав и кой е крив по онтношение на собствеността на земя или бунгала. Става единствено въпрос за едно нещо - очевадно неспазване на законни процедури по изпълнение на общинска заповед. Неспазване на централни, в закона посочени процедири, по премахване на подобен вид постройки. В крайна сметка действия са предприети от едната страна като са нанесени сериозни материални и нематериални щети. Последствията ще станат ясни предполагам в близкото бъдеще. Доста слаб и необмислен подход от едната, действаща страна. Подобни действия, предприети на основание на незаконна заповед водят в повечето случаи до солени обещетения. Приятен уикенд на всички ;)
21.
СТОЯНКА
04.03.2018 14:51:11
2
1
Щом си колега трябва да знаеш че тези бунгала са строени 1986год от държавен завод със всички документи пред очите ми
20.
Нестинарка :)
04.03.2018 14:50:56
4
2
Честно казано ме е срам от повечето нападки и изказвания на специалистите тук. Смея да твърдя, че и аз съм запознат със случая на двете страни, но май тук никой не разбира основния належащ проблем. В момента не става въпрос кой е прав и кой е крив по онтношение на собствеността на земя или бунгала. Става единствено въпрос за едно нещо - очевадно неспазване на законни процедури по изпълнение на общинска заповед. Неспазване на централни, в закона посочени процедири, по премахване на подобен вид постройки. В крайна сметка действия са предприети от едната страна като са нанесени сериозни материални и нематериални щети. Последствията ще станат ясни предполагам в близкото бъдеще. Доста слаб и необмислен подход от едната, действаща страна. Подобни действия, предприети на основание на незаконна заповед водят в повечето случаи до солени обещетения. Приятен уикенд на всички ;)
19.
Нестинарка :)
04.03.2018 14:50:12
1
1
Честно казано ме е срам от повечето нападки и изказвания на специалистите тук. Смея да твърдя, че и аз съм запознат със случая на двете страни, но май тук никой не разбира основния належащ проблем. В момента не става въпрос кой е прав и кой е крив по онтношение на собствеността на земя или бунгала. Става единствено въпрос за едно нещо - очевадно неспазване на законни процедури по изпълнение на общинска заповед. Неспазване на централни, в закона посочени процедири, по премахване на подобен вид постройки. В крайна сметка действия са предприети от едната страна като са нанесени сериозни материални и нематериални щети. Последствията ще станат ясни предполагам в близкото бъдеще. Доста слаб и необмислен подход от едната, действаща страна. Подобни действия, предприети на основание на незаконна заповед водят в повечето случаи до солени обещетения. Приятен уикенд на всички разбирачи ;)
18.
царевец
04.03.2018 14:07:58
7
6
лапчев и компания са за затвор съсипаха и унищожиха общината и сега с този заем от 6 млн лв положението ще става все по зле и по зле
17.
Nestinarka
04.03.2018 14:02:17
3
7
Аз съм колега и на двете страни ситуацията е много различна от тази която я представя Христинка тези 2бунгала са строени преди 6 години когато Арнаудов тогавашния кмет и каза строй и се не бой няма кой да ти прави проблем и знаете тогава кой беше човека до Арнаудов г-н адвоката М е сега кой е правия
16.
Морска сирена
04.03.2018 13:24:41
0
10
Аз пък се интересувам от следното- едва ли въпросната хотелиерка купувайки бунгалата не е била наясно че земята е на община - та какво тя - Христинка е направила през годините подала ли е молба да закупи земята или да поиска от общината разрешение да ползва земята под наем. Или си е кротувала и не е плащала нищо докато ножът не е опрял до кокала. И сега щяла да съди общината . Напротив - Общината трябва да я осъди и да я накара да плати за всички години, в които е ползвала земята и.
15.
Алооо
04.03.2018 12:47:57
2
8
А с адвокатите на другата фирма разговаряхте ли? Сигурно и те имат какво да ви кажат.... Много е лесно да видите само едната гледна точка ..... пък и кмета намесихте... В България има закони и когато се започне да се действа по тях много ви боли...Ами хайде сега питайте хотелиерката която ви потърси защо са и махнали бунгалата. Аз ще ви отговоря - ако всичко и беше законно - никой нищо нямаше да и направи....
14.
Колега
04.03.2018 12:43:05
1
7
Колеги от флагман отразявате едностранно ,моля проверете случая в детайли въпросната хотелиерка прави каквото си поиска бил съм свидетел как собственика на терена им предложи да им заплати бунгалата на справедлива стойност и го направи с нотариална покана но тя поиска 60 000 лева
Това за какво говори
13.
Тайна Майна
04.03.2018 12:21:51
1
6
Изобщо не е действано бързо...Това е скандал от доста време не е от вчера...Всичко е законно от страна на господин Първанов.
12.
Дамян
04.03.2018 11:27:16
3
12
Според мен никой тук не може да дискутира въпроса дали бунгалата са незаконни, или не, тъй като никой не е запознат с фактите зад цялата история. Главният въпрос според мен е как и по кой законен път заповед връчена на 2 март в 16ч може законно да доведе до нейното изпълнение на следващия ден (3ти март, почивен ден за всички имституции). Всеки запознат малко с българско законодателство трябва да е насясно, че няма закон, чието изпълнение да се случва в такива кратки срокове - дори и без възможност за обжалване. Нямам думи.
11.
Аман
04.03.2018 11:18:39
0
8
Всъщност не е задължително да са незаконно. Няма да е първия случай, в който земята е собственост на един, а постройките на друг собатвеник. В този случай единствено собственика на зданоето може да реши какво да прави с тях. Но всичко това в случай, че са законни. Както и да е явно и кмета защитава нечий интереси, а може би не?!?
10.
Неделина Неделчева
04.03.2018 11:18:31
3
3
Дано правосъдието се намеси. Има закони в България, но за съжаление не се спазват.
Много е тъжно когато властта не спазва законите.
9.
Хахах
04.03.2018 09:12:32
3
16
100% схемя. Поредният крадлив кмет.
8.
Узуна
04.03.2018 08:11:46
2
5
Може да има ре4ен плаж, съшто язовирен, езерен и т. н.
7.
*********
04.03.2018 07:58:01
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
6.
Ротшилд
04.03.2018 07:49:54
4
8
Не разбирам много от законодателство, но въпросната фирма си е купила общински имот върху част от, който има построени явно незаконни бунгала. Е какъв и е проблема на т.нар. "хотелиерка"? От кога собствениците на бунгала, а в частност съборетини, каквито има зад бившия к-г Нестинарка, се наричат хотелиери?!?
5.
Георги
03.03.2018 21:53:22
13
12
Добре де, я се замислете малко, бунгалата са в чужд имот и естествено собственикът му е този който решава какво да прави с тях! Собствеността върху земята дава правото върху построеното върху нея! Какво ви е виновен кмета!?
4.
Верно,
03.03.2018 21:31:27
3
22
голямо леке е Лапчев!
3.
Кирил
03.03.2018 21:10:34
3
22
Лапнал е не само той!
Лапаттт като луди. Дано се задавят. Има Господ, той гледа.
2.
Mhm
03.03.2018 21:07:09
2
25
Явно “Лапчев” е “лапнал” достатъчно,за да действа толкова бързо!
1.
*********
03.03.2018 20:41:57
2
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов Извънредно! Приемат ни в сухопътен Шенген до месеци Извънредно! Приемат ни в сухопътен Шенген до месеци В Брюксел днес бе одобрено предложение за резолюция, в която се призовава до средата на годината да бъде прието решение за цялостното присъединяване към Шенген на България и Румъния Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Влади Караджов обикаля Латинска Америка  Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград С благотворителен на бивши и настоящи възпитаници на училището приключи последният етап за събиране на средствата В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната Фънки, иди на лекар Фънки, иди на лекар Юлиан Константинов изригна заради ниската оценка, която Фънки даде на Зомбори  И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен От партията на Борисов дават сигнали, че по-скоро ще се ходи на поредни предсрочни избори Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори