Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж


Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж
След днешния екшън бунгалата са полуразрушени, собственичката ще съди Общината
03 Март 2018, Събота
Автор: Иван КОЛЕВ

Градоначалникът издал заповед за разрушаването на бунгала на „Нестинарка“, връчил я вчера в 16 часа, а тази сутриш дошли багерите


Супер скандал избухна в Царево навръх националния празник – 3-ти март.

Хотелиерката Христинка Христова бе задържана от полицията от която тя очакваше закрила, а бунгалата й разрушени. В дъното се оказа в сблъсък за златен имот на брега на морето.

Спорът до тази сутрин се водеше между две юридически лица, докато кметът Георги Лапчев не се намеси и го направи изцяло в полза на една от двете страни, категорични са адвокатите на Христинка Христова, с които Флагман.бг разговаря.

Фактологията

Пловдивската фирма „Оренда 777“ ЕООД закупува от Общината парцел на брега на морето. В част от имота попадат две бунгала на Христинка Христова (дамата е собственик на  комплекс от бунгала, намиращ се в съседство. Две от тях попадат в имота на „Оренда 777“ ЕООД, б.а.). Пред Флагман.бг Христова бе категорична, че книжата й са изрядни.

Става въпрос за две къщички масивно строителство с общо 6 стаи, изградени преди 1987 година, но в добро състояние, уточни тя. Още щом пловдивската фирма придобива собствеността върху парцела стартира действия за премахването им. Компанията официално се води собственост на Калинка Петкова, 43-годишна дама от Елхово, но местните твърдят, че зад фирмата стои пловдивският бизнесмен Борислав Първанов, който от години има интерес в общината. 

На 1 март кметът на Царево Георги Лапчев издава заповед за премахването на две бунгала на къмпинг „Нестинарка“, собственост на Христинка Христова. На 2 март, петък, в 16:00 часа от администрацията връчват документа на Христова, а днес – 3 март, събота, 9 часа на място са четирима работници, наети според очевидци от собственика на „Оренда 777“ ЕООД започват разрушаването на бунгалата.

Екшънът

Екшънът се разиграва тази сутрин. Христинка Христова идва на мястото и вижда самоуправство от страна на „Оренда 777“ ЕООД. Веднага сигнализира на телефон 112. Дошлите на място полицаи обаче я арестуват, защото „нарушавала обществения ред“. Христинка е прибрана в РУП-а в Царево, откъдето е освободена няколко часа по-късно. В това време циганите почти са съборили двете спорни бунгала и само намесата на адвокатът на Христова предотврати пълното им разрушаване.

Този, който е купил земята от Общината го е направил с ясното съзнание, че на част от парцела има бунгала и трябва да се съобрази с този факт. Сега се опитва да ги махне, но не си урежда отношенията със собственика на бунгалата, а използва общината. Според нас кметът на Царево Георги Лапчев е допуснал съществени нарушения и ще сезираме съответните органи“, категоричен бе адвокатът на Христинка Христова пред Флагман.бг.

На практика заповедта няма време за обжалване, а порочната схема за издаване на подобни документи с незабавно изпълнение, не е първи случай в Община Царево.

Христинка Христова ще съди Общината и „Оренда 777“ ЕООД за нанесени щети. Ще бъде пуснат сигнал за действията и на полицаите, дошли на терен.

Флагман.бг потърси кметът Георги Лапчев, но не го открихме. С готовност сме да му предоставим право на отговор.

В категории: Царево


47
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
47.
Почиващ на море
16.03.2018 09:35:37
6
0
Кметът им бил виновен! Не взели участие в конкурса за закупуване на земята и си мислят, че някой ще им маже филийки с мед! ;) Случайно преди години бях попаднал на изгодна цена за почивка на въпросният къмпинг “Нестинарка”. Семейството ми беше настанено в едно от въпросните бунгала на бившият завод Светлина. Издържахме в тази обстановка една седмица, в която кошмарите не спряха! Започваме от неописуемата жега в бунгалата без климатик, постоянно развалящият се бойлер, който в два от седемте дни се разваляше и “биеше ток”, храната включена в цената на престоя беше ужасна и два дни бях на медикаменти. Летен грип било! Да бе, като всичко е на септични ями преливащи по пътя към плажа, как да не се “разстрои” човек!? Бунгалата на така наречената “ хотелиЙерка” :) използвани от соца та чак да наши дни, видно от снимките са от сандвич панели от стереопор и забележете АЗБЕСТ, материал който е забранен за подобно строителство на бунгала, особено за деца поради КАНЦЕРОГЕННОСТ при вдишване на прах от материала!!! В заключение ще кажа,че прекратихме отпуската си преждевременно, а това лято ще помня завинаги! Щях да забравя да отбележа, че касови бонове за платената сума в брой не получих, но сигурно пак Кмета или управата на града ни е виновна..... ,! И правилно Кмета да се самосезира и да се извърши проверка на въпросната “ хУтИлИйЕрКа” защото подобна наглост съществува само в творчеството на Алеко Константинов, караш по тънката лайсната, не плащаш ни земя ни наем и попържаш Кмета дето бил “корумпиран” та чак и полицията в града играела в полза на собственика на земята срещу крупните “хотелиЙери” от Сливен. Дълго четох вашите коментари и не се сдържах. Хайде със здраве пък другият път когато Кмета ви е виновен за нещо, вие бъдете ПЕРФЕКТНИ господа “ХОТЕЛИЕРй” ;)
46.
Почиващ на море
16.03.2018 08:43:51
1
1
Интересен случай!
45.
Лозенец
06.03.2018 16:10:24
6
2
Не съм запозната със случая, но от опит произтекъл лично с мен зная, че Кмета Лапчев е абсолютно внимателен и прецизен, при издаване или одобряване разрешения за такива крайни действия.
44.
Преминаващ
05.03.2018 10:13:29
10
3
Съдейки по всичко написано май когато започват да се спазват законите и някой го настъпят по мазола много започва да боли. Това не е проблем от 24 часа. Явно има доста предистория която ни е спестена, за да може всичко да изглежда беззаконно и в полза на жената хотелиерка.НО... това не е така. Обяснете ми как човек който си е купил земята може да си ползва терена, като тези хора са се заинатили и нито искат да си махнат бунгалата, нито искат да им ги купят както е описано в коментарите. Законният начин е това. Седнете и си прочетете законите И ГИ СПАЗВАЙТЕ . За да се стигне до принудително премахване на постройки явно всички други начини за решаване на проблема са изчерпани.
43.
*********
05.03.2018 07:44:56
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
42.
Митко бомбата
05.03.2018 06:16:53
3
6
Ще бъда кратък че отивам на работа познавам и Христина и Енчо и Борислав от синьо лято най голямото лике е той имам още но бързам чао
41.
Великолепна
05.03.2018 06:05:42
1
5
Сега като пиша си задавам много въпроси как така познавате само нея а него никой не го познава местото е на 250м от морето ЗА 5МИН СИ там и как така господин беззаконие и за какви пари а не от частни и как е проведе този търг щом се действа по този начин има нещо гнило и мирише аз съм готова да застана открито а вие писатели
40.
Великолепбна
05.03.2018 05:19:16
2
5
Познавам тези хора лично добри и работливи направиха мястото рай всяка година ходя при тях всичко което е написано е лъжа няма ли закони в тази държава да се действа по тях ами по този гнусен и долен начин господина който не спазва закона да не е господ има съд и там се доказва не тук да си чешим езиците
39.
Царевчанин
04.03.2018 23:11:51
5
5
Христинка я знам от отдавна. Тя и мъжа и винаги са се ползвали с привилегии, така са свикнали да се налагат с връзки и шантажи. Един лев наем не е платила за земята, където си разполага бунгалата. Това е забутано място,нито е до морето, нито е внезапно възникнал проблем. Това е от години. Няма никакви документи за строеж Христинка. Не е давала пари ни за земя, ни за архитекти и разрешителни. Тая проверка се точи от години.
38.
Фани Негуша
04.03.2018 20:27:45
4
0
Бургаските гларуси па се радват,И баба ШОПареса почна да проглежда...
37.
Фани Негуша
04.03.2018 20:27:45
5
0
Бургаските гларуси па се радват,И баба ШОПареса почна да проглежда...
36.
Мартина
04.03.2018 18:05:21
5
5
От коментарите разбирам не само, че сте запознати със случая, но явно сте и едната страна по него. Мен като представител на обществото не ме интересуват вътрешните ви отношения, а съм потресена от заповедта на кмета и община. За тези 24 часа става дума. И това е наистина скандално. Пак казвам, дано въпросната дама си потърси правата на по-висока инстанция, защото това е в интерес и на цялото обществото!
35.
Синьо лято
04.03.2018 17:45:24
1
6
Господин синьо лято престани да пишеш глупости като подам сигнал че твой те бунгала са незаконни и има заповед за събаряне ще мога ли да ги съборят за 24 часа
34.
Тайна Майна
04.03.2018 17:26:01
7
2
И отсрочката мисля че и беше достатъчна-2 години не са малко за свършване на работа,която ще отнеме около 1 ден
33.
Тайна Майна
04.03.2018 17:24:01
4
0
Госпожо/Госпожице Мартина както казах спорът не е от има-няма 24 часа както се изразихте.Беше дадена отсрочка за премахване на бунгалата на Христинка,а не 1ден.
32.
Светлина
04.03.2018 17:08:57
6
0
Тъй като трябва да се разбере всичко ще изнеса един факт Христинка има нейно място на 50 метра от въпросите бунгала на което имаше бунгала на едно предприятие тя ги премахна след като го купи но си остави едно в което си гледа кокошки за яйца и месо за стола който стопанисва ,но няма лошо затворен цикъл , интересно защо просто не си премести бунгалата на нейното място а трябваше да създава такъв цирк
31.
Nestinarka
04.03.2018 16:31:01
8
0
Абе хора собственика на терена и предложи доста прилична сума за тези бунгала а тя поиска пари колкото за един апартамент в София щото толкова и трябвало , човека ми показа отговора на Христинка там пише че иска 60 000лв това е лудост но нея я съветва г-н Мосинов там е много скъпо
30.
Морска сирена
04.03.2018 16:25:40
6
1
Мартина - извинявайте, но бунгалата са стояли с години върху чужда собственост, без никой от страна на Христинкини да направи и нещо, за да оправи това в тяхна полза. За какви 24 часа говорим....
29.
Мартина
04.03.2018 16:12:03
2
5
Хора, не виждате ли по-далеч от носа си?! Какъв човек била Христинка, кой го интересува, извинявайте? Въпроса е, че утре може да получите заповед за събаряне и срок за обжалване няма да има. Има-няма 24 часа и започва бутането. Това е големия проблем! Ама затова сме зле в България, защото ни интересува само кой какъв човек бил...
28.
Nestinarka
04.03.2018 15:50:47
6
0
Само да отбележа парцела не е на брега на морето както пише в статията а на 800метра от него ама как си измисляте само що за хора ,затова ще тънем в мизерия и ще гледаме как туристите подминават Царево . Очаквам да видя какви глупости ще напишат Христинка и компания на всяка нейна лъжа ще изнасям факти за нея не вземам страна но Христина я познавам от 30г още от Сливен тя не е хубав човек за разлика от съпруга и
27.
Светлина
04.03.2018 15:39:23
6
1
Стоянка разбирайте "Христинка" да строени са с алуминиева дограма и ютонг през 1986 г можеш да ги намериш навсякъде или пвц водопровод защо говориш глупости .Виждам че някой не е доволен от това кой ни управлява да може би но ние сме си ги избрали.Относно случая има заповед действаща по която е задължена фирмата собственик на терена да премахне строеж а с предварително изпълнение тя го прави като е уведомила полицията съгласно закона къде е проблема ако не изпълни заповедта търпи санкции.Не говорете глупости а се запознайте с казуса
26.
Топимот633
04.03.2018 15:22:03
2
2
Често съм чувал негативни коментари за България, че сме представени в Европа като една от бедните, корумпирани страни. Хубаво е, когато четем подобни новини, като случаят на госпожа Христова, и да си направим равносметка защо сме в това положение. Прочитайки коментарите долу, смея да кажа, че непознаването на елементарни правни догми е шокиращо и е отговор на гореспоменатия въпрос. Ако сме интелигентен народ, тогава защо ни управляват корумпирани, нагли, безсъвестни бивши пожарникари?
25.
FREE AMERICA
04.03.2018 15:17:40
4
0
Искайте от общината да покаже колко е плащала.
24.
Нестинарка
04.03.2018 15:05:43
0
1
Сори за многократния пост - лоша интернет връзка по морето :))
23.
Нестинарка
04.03.2018 14:54:23
2
3
Честно казано ме е срам от повечето нападки и изказвания на специалистите тук. Смея да твърдя, че и аз съм запознат със случая на двете страни, но май тук никой не разбира основния належащ проблем. В момента не става въпрос кой е прав и кой е крив по онтношение на собствеността на земя или бунгала. Става единствено въпрос за едно нещо - очевадно неспазване на законни процедури по изпълнение на общинска заповед. Неспазване на централни, в закона посочени процедири, по премахване на подобен вид постройки. В крайна сметка действия са предприети от едната страна като са нанесени сериозни материални и нематериални щети. Последствията ще станат ясни предполагам в близкото бъдеще. Доста слаб и необмислен подход от едната, действаща страна. Подобни действия, предприети на основание на незаконна заповед водят в повечето случаи до солени обещетения. Приятен уикенд на всички специалисти ;)
22.
Нестинарка
04.03.2018 14:51:29
1
2
Честно казано ме е срам от повечето нападки и изказвания на специалистите тук. Смея да твърдя, че и аз съм запознат със случая на двете страни, но май тук никой не разбира основния належащ проблем. В момента не става въпрос кой е прав и кой е крив по онтношение на собствеността на земя или бунгала. Става единствено въпрос за едно нещо - очевадно неспазване на законни процедури по изпълнение на общинска заповед. Неспазване на централни, в закона посочени процедири, по премахване на подобен вид постройки. В крайна сметка действия са предприети от едната страна като са нанесени сериозни материални и нематериални щети. Последствията ще станат ясни предполагам в близкото бъдеще. Доста слаб и необмислен подход от едната, действаща страна. Подобни действия, предприети на основание на незаконна заповед водят в повечето случаи до солени обещетения. Приятен уикенд на всички ;)
21.
СТОЯНКА
04.03.2018 14:51:11
1
2
Щом си колега трябва да знаеш че тези бунгала са строени 1986год от държавен завод със всички документи пред очите ми
20.
Нестинарка :)
04.03.2018 14:50:56
2
3
Честно казано ме е срам от повечето нападки и изказвания на специалистите тук. Смея да твърдя, че и аз съм запознат със случая на двете страни, но май тук никой не разбира основния належащ проблем. В момента не става въпрос кой е прав и кой е крив по онтношение на собствеността на земя или бунгала. Става единствено въпрос за едно нещо - очевадно неспазване на законни процедури по изпълнение на общинска заповед. Неспазване на централни, в закона посочени процедири, по премахване на подобен вид постройки. В крайна сметка действия са предприети от едната страна като са нанесени сериозни материални и нематериални щети. Последствията ще станат ясни предполагам в близкото бъдеще. Доста слаб и необмислен подход от едната, действаща страна. Подобни действия, предприети на основание на незаконна заповед водят в повечето случаи до солени обещетения. Приятен уикенд на всички ;)
19.
Нестинарка :)
04.03.2018 14:50:12
1
1
Честно казано ме е срам от повечето нападки и изказвания на специалистите тук. Смея да твърдя, че и аз съм запознат със случая на двете страни, но май тук никой не разбира основния належащ проблем. В момента не става въпрос кой е прав и кой е крив по онтношение на собствеността на земя или бунгала. Става единствено въпрос за едно нещо - очевадно неспазване на законни процедури по изпълнение на общинска заповед. Неспазване на централни, в закона посочени процедири, по премахване на подобен вид постройки. В крайна сметка действия са предприети от едната страна като са нанесени сериозни материални и нематериални щети. Последствията ще станат ясни предполагам в близкото бъдеще. Доста слаб и необмислен подход от едната, действаща страна. Подобни действия, предприети на основание на незаконна заповед водят в повечето случаи до солени обещетения. Приятен уикенд на всички разбирачи ;)
18.
царевец
04.03.2018 14:07:58
6
7
лапчев и компания са за затвор съсипаха и унищожиха общината и сега с този заем от 6 млн лв положението ще става все по зле и по зле
17.
Nestinarka
04.03.2018 14:02:17
7
3
Аз съм колега и на двете страни ситуацията е много различна от тази която я представя Христинка тези 2бунгала са строени преди 6 години когато Арнаудов тогавашния кмет и каза строй и се не бой няма кой да ти прави проблем и знаете тогава кой беше човека до Арнаудов г-н адвоката М е сега кой е правия
16.
Морска сирена
04.03.2018 13:24:41
9
0
Аз пък се интересувам от следното- едва ли въпросната хотелиерка купувайки бунгалата не е била наясно че земята е на община - та какво тя - Христинка е направила през годините подала ли е молба да закупи земята или да поиска от общината разрешение да ползва земята под наем. Или си е кротувала и не е плащала нищо докато ножът не е опрял до кокала. И сега щяла да съди общината . Напротив - Общината трябва да я осъди и да я накара да плати за всички години, в които е ползвала земята и.
15.
Алооо
04.03.2018 12:47:57
8
2
А с адвокатите на другата фирма разговаряхте ли? Сигурно и те имат какво да ви кажат.... Много е лесно да видите само едната гледна точка ..... пък и кмета намесихте... В България има закони и когато се започне да се действа по тях много ви боли...Ами хайде сега питайте хотелиерката която ви потърси защо са и махнали бунгалата. Аз ще ви отговоря - ако всичко и беше законно - никой нищо нямаше да и направи....
14.
Колега
04.03.2018 12:43:05
7
1
Колеги от флагман отразявате едностранно ,моля проверете случая в детайли въпросната хотелиерка прави каквото си поиска бил съм свидетел как собственика на терена им предложи да им заплати бунгалата на справедлива стойност и го направи с нотариална покана но тя поиска 60 000 лева
Това за какво говори
13.
Тайна Майна
04.03.2018 12:21:51
6
1
Изобщо не е действано бързо...Това е скандал от доста време не е от вчера...Всичко е законно от страна на господин Първанов.
12.
Дамян
04.03.2018 11:27:16
12
3
Според мен никой тук не може да дискутира въпроса дали бунгалата са незаконни, или не, тъй като никой не е запознат с фактите зад цялата история. Главният въпрос според мен е как и по кой законен път заповед връчена на 2 март в 16ч може законно да доведе до нейното изпълнение на следващия ден (3ти март, почивен ден за всички имституции). Всеки запознат малко с българско законодателство трябва да е насясно, че няма закон, чието изпълнение да се случва в такива кратки срокове - дори и без възможност за обжалване. Нямам думи.
11.
Аман
04.03.2018 11:18:39
8
0
Всъщност не е задължително да са незаконно. Няма да е първия случай, в който земята е собственост на един, а постройките на друг собатвеник. В този случай единствено собственика на зданоето може да реши какво да прави с тях. Но всичко това в случай, че са законни. Както и да е явно и кмета защитава нечий интереси, а може би не?!?
10.
Неделина Неделчева
04.03.2018 11:18:31
3
3
Дано правосъдието се намеси. Има закони в България, но за съжаление не се спазват.
Много е тъжно когато властта не спазва законите.
9.
Хахах
04.03.2018 09:12:32
16
3
100% схемя. Поредният крадлив кмет.
8.
Узуна
04.03.2018 08:11:46
5
2
Може да има ре4ен плаж, съшто язовирен, езерен и т. н.
7.
*********
04.03.2018 07:58:01
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
6.
Ротшилд
04.03.2018 07:49:54
8
4
Не разбирам много от законодателство, но въпросната фирма си е купила общински имот върху част от, който има построени явно незаконни бунгала. Е какъв и е проблема на т.нар. "хотелиерка"? От кога собствениците на бунгала, а в частност съборетини, каквито има зад бившия к-г Нестинарка, се наричат хотелиери?!?
5.
Георги
03.03.2018 21:53:22
12
13
Добре де, я се замислете малко, бунгалата са в чужд имот и естествено собственикът му е този който решава какво да прави с тях! Собствеността върху земята дава правото върху построеното върху нея! Какво ви е виновен кмета!?
4.
Верно,
03.03.2018 21:31:27
22
3
голямо леке е Лапчев!
3.
Кирил
03.03.2018 21:10:34
22
3
Лапнал е не само той!
Лапаттт като луди. Дано се задавят. Има Господ, той гледа.
2.
Mhm
03.03.2018 21:07:09
25
2
Явно “Лапчев” е “лапнал” достатъчно,за да действа толкова бързо!
1.
*********
03.03.2018 20:41:57
12
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО)
Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) В момента на място работят екипи, аварията е локализирана и се очаква да бъде отстранена в близките часове
Всичко в категорията
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Стана ясно кога Наталия Гуркова видяла мъжа си за последно, преди да го убият! Абсурд: Българи платиха над 2000 евро за нощувки в Испания заради некоректна фирма (ВИДЕО) Деца получават обриви заради дървеници, инспектори ще търсят паразити в ОДЗ В окото на бурята! Рибар бедства в язовир Огоста Момичетата, излезли от рушащия се мол: Доста се уплашихме, след секунди всичко се срути (ВИДЕО) Игрите на времето: От 30° в понеделник на 15° във вторник Уви! Спасителните катери се върнаха на брега без Пенчо и Васил Въглища горят до ТЕЦ – Сливен, 10 часа пожарникари се борят с огъня 50 пътници излязоха невредими от огнения капан край Баня Морска администрация мобилизира спасителни екипи и два катера, търсят рибаря Васил. Има ли шанс да е жив? Президентът на КНСБ: Поскъпването на природния газ ще надуе сметките ни, държавата да увеличи помощите! (ВИДЕО)
Минчо Спасов: Царят ще осъди България и ще получи обезщетение, но няма да му върнат имотите (ВИДЕО) Борисов: България е сред най-добрите партньори на САЩ и Европол в борбата срещу наркотиците Високо напрежение в ОбС заради Нефтохимик и Черноморец: Тази докладна цели да разединява! Зелената зона навлиза трайно в ж.к."Лазур", още 600 места в периметъра на платеното паркиране Трябва ли ОбС да освободи Бенчо Бенчев от зам.-председателското място, питат съветници Александър Йорданов: Референдумът за името на Македония е като айсберг, има доста невидими неща (ВИДЕО) Кой къде се спряга за посланик и заради това ли се карат Радев и Борисов Ново държавно предприятие ще открие регионално звено в Бургас Борисов участва в глобална среща за проблема с наркотиците в Ню Йорк, организирана от Тръмп (СНИМКИ) Рашидов: Положението е безнадеждно, но опозиция няма и тази власт може да стои още 20 години (ВИДЕО) Цветанов: ГЕРБ и "Обединени патриоти" ще номинират Красимир Влахов за конституционен съдия
Какво се крие зад оставката на шефката на Районен съд-Бургас Яна Колева
Какво се крие зад оставката на шефката на Районен съд-Бургас Яна Колева След освобождаването й тя е командирована скоростно в Административния съд
Всичко в категорията
Супер скандал! Дрогиран общински служител завъртя дива оргия с проститутки, похвали се и в нета, сега горчиво съжалява Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Ще се кандидатира ли Деница Вълкова за нов мандат в Апелативния съд в Бургас или отива във ВКС? (ВИДЕО) Съдия Стойков след 8-годишната присъда за убийството на Никол: Децата ни растат в агресивна среда, губят морални ценности Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация С водосвет за здраве откриха новата съдебна година в Бургас (СНИМКИ) Кой е новият ръководител на Районния съд в Бургас (снимка) Шефката на Районен съд-Бургас подаде оставка Мариан, който екзекутира жестоко майка си: Искам вкъщи, адвокатът не ми дава надежда Арестуван след екшън в Бургас каналджия лъсна в касапница с 10 трупа на "Тракия" (СНИМКИ) Турски съд осъди българката Мира Яшар на година и 10 месеца затвор
Експерт тревожно: Иде голямо бедствие в земеделието през следващите дни и силно поскъпване на зеленчуците Шефът на БСК със шокираща статистика: Имаме 433 хил.държавни служители, контролиращи 405 хил. работещи фирми Руснаците и украинците ключови инвеститори в морските ни курорти, 1/3 от имотите - техни Колко струва новият іРhоnе Хѕ в България? Вкарват всички фирми у нас в риск-регистър От "Порше" взеха окончателно решение за бъдещето си, приключват с... Акция по време на гроздобер: Митниците запечатаха винзавода в Карнобат, съдът го отвори (ОБЗОР) Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Вижте как минава денят на най-богатия човек в света Майсторство и перфекционизъм: Вижте ВИДЕО за ръчното сглобяване на двигателите на BMW M850i Протестиращите от винзавода заклещиха шефа на Митницата Валери Стефанов, вижте екшъна край Карнобат
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Бита учителка: Удряха ме и бащата, и майката, а после и детето пред учениците (ВИДЕО) Ани Петрова показва в Бургас колекция фотоси на български артисти, поети, писатели и художници Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Показват късометражни филми от 14 държави от 10 до 13 октомври във "Флора"-та Филиалът на НХА в Бургас открива учебната година на 3 октомври Полезни съвети как да се справим с първолака През новата година в Бургас: 64 деца ще учат чрез работа по швейцарски модел Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е #ВърниОбратно: Ето как бивши възпитаници на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“-Бургас помогнаха на любимото си училище
Доц. Мария Стаевска: Не се самолекувайте, лекарствата за алергия имат странични ефекти!
Доц. Мария Стаевска: Не се самолекувайте, лекарствата за алергия имат странични ефекти! Съвременните алергични средства не водят до отпадналост и сънливост, но се продават само с рецепта, каза тя
Всичко в категорията
Учени създадоха ваксина срещу анорексия Пирамидите – най-силното оръжие срещу зли хора и болести Внимание: Изтеглят от пазара 8 лекарства за тежки болести Много доктори мълчат: Използваме тези лекарства ежедневно, а могат да ни навредят сериозно! Кампанията „От мама за мама“ сплоти бургаските майки УМБАЛ-Бургас представя високоефективен метод за диагностика и предотвратяване на инсулт "Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера Ето кой грабна приза за „Най-добър специалист по здравни грижи“ за 2018 г. Доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА“ е единственият български учен, награден на международен симпозиум в Словения 7-те стъпки за силен имунитет през есента Д-р Ангелина Скръчкова, УМБАЛ „Дева Мария“: Почти 20% от хората умират от исхемична болест на сърцето
Покъртително! Младата и красива съпруга на моториста Андриян предвидила смъртта му с точност до ден (СНИМКА) Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов Огромна трагедия! Директорка на училище загина в зверска катастрофа преди първия учебен ден (СНИМКА) Тригодишният Никола от Бургас се нуждае от $120 000, започна кампания „Дарение вместо цветя“(ВИДЕО) Трагична новина! Почина известният цигулар, който се бореше за живот след зверска катастрофа на "Тракия" Виваком се гаври с дъщерята на покойничка трети месец Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела Трагедията е огромна! Малкият Сашко се задушавал часове наред при 50 градуса жега в затворената кола Роднина на Шумахер със сензационни разкрития за състоянието му Млад мъж с ампутирани крака търси работа (ВИДЕО)
Легендарни бургаски културисти атакуват "Мечката", вижте как да се запишете за участие в турнира Пълни идилия! Гришо, Валверду и синът на иконата Бекъм (СНИМКА) Страхотно! Българка номинирана за Изгряваща звезда на Европа Изповедта на бургаското златно момиче Стефани: Да се състезаваш, докато мама е в болница (ВИДЕО) На извънредно заседание: Бетонираха шефа на Нафтата Николай Тодоров, но предстоят сериозни рокади в Съвета на директорите Футболистите и служителите на Нефтохимик с декларация в подкрепа на ръководството Winbet намали шансовете на Манчестър Сити за титлата след контузията на Де Брюин Нефтохимик и Черноморец в епичен сблъсък, победителят ще играе с градското чудо Звезденбург Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Фенове на Нефтохимик с убийствено писмо: Футболна революция или закопаване? Скандалът се разраства: Цялото треньорско ръководство на Нефтохимик подаде оставки
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Ново държавно предприятие ще открие регионално звено в Бургас Какво се крие зад оставката на шефката на Районен съд-Бургас Яна Колева Легендарни бургаски културисти атакуват "Мечката", вижте как да се запишете за участие в турнира Бургазлии не искат да се сбогуват с лято 2018, напълниха плажа в края на септември (СНИМКИ) Издирват новия тото милионер от Бургас, пуснал фиша в късметлийски пункт в "Меден рудник" Пълна промяна за ул. "Ал. Константинов", събира занаятите на едно място Безплатното саниране обнови 1364 блока у нас, първенец е Бургас Падна големият джакпот! Бургазлия спечели над 7 млн.лв. с фиш за само 2,40 лева Помните ли колоритния Недко? Отново се прояви, в жк "Зорница" и "Изгрев" пропищяха от него Вълчо Чолаков договори безплатно обучение в Китай на петима студенти от Бургас Котки и велосипеди в едно! Вижте как Бургас ги събра в арт инсталация (СНИМКИ)
Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният
Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният Много родители оставят децата си по-рано на училище, защото са на работа, но се оказва, че те не могат да влязат в стаите си преди 7:45 часа

Всичко в категорията
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина" Съни маркет открива днес магазин в Меден рудник! Пуска всички продукти на сензационни цени в новия обект Спешно! Търсят дарители с кръвна група “АБ-“ за Жеката, който изхвърча от мотора си в "Меден рудник" Моторист лежи на кръстовище в бургаския жк. „Меден рудник” след катастрофа (ВИДЕО) Три часа оглеждат мястото, където се разцепи пистов мотор в ж.к.”Меден рудник”, водачът – в тежко състояние Помогнете! Спешно търсят кръв за пострадалия при касапницата моторист в жк "Меден рудник" Градският стадион на Бургас ще е от английски тип, морски платна ще спират розата на ветровете край ж.к.”Меден рудник” Ето кой е арестуваният наркодилър в жк. “Меден рудник“ Белезници за оборотен наркодилър от бургаския ж.к.”Меден рудник”, откриха 90 грама марихуана в дома му
Само във Флагман.БГ! Някой умишлено загроби шивашкия цех в айтоското с. Карагеоргиево (СНИМКИ)
Само във Флагман.БГ! Някой умишлено загроби шивашкия цех в айтоското с. Карагеоргиево (СНИМКИ) Огънят е тръгнал от покрива на склада, където е единственото място без камери


Всичко в категорията
Огнената стихия в Айтос изпепели 5 тира, вижте щетите (СНИМКИ) Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ) Извънредно! Пламна Сеатът на млада айтозлийка, разследват палеж Обрат: Прекратиха търга за ремонт на Айтоския проход – сметката била грешна Прехвърлят на държавата всички язовири в община Айтос, кметът Васил Едрев застана зад концесионерите Шокиращо! Локомотив започна да се разпада при 130 км/ч край Айтос Нанков към Али за Айтоския проход: Сигурен съм, че задавате този въпрос за последен път Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи! Шест фирми в битката за реконструкцията на автогарата в Айтос Хората не вярваха, че ще се случи. Но ето, че парк „Славеева река“ в Айтос се превърна в зелената перла на Бургаско Айтос с бебе-шампион – Любомира се роди с тегло 5700 грама
Директорът на Митница-Бургас: Никой не твърди, че от крана във фабриката в Церковски може да се краде (ВИДЕО)
Директорът на Митница-Бургас: Никой не твърди, че от крана във фабриката в Церковски може да се краде (ВИДЕО) Никой не си е затварял очите, каза Валери Стефанов, а шефът на фабриката му припомни, че кранът е още от 2002 г.
Всичко в категорията
Шефът на фабриката за спиртни напитки в Церковски: Кранът е за безопасност, при взрив ще изчезне и гарата (ВИДЕО) Зам.-шефът на „Митници“ объркан: Няма доказателства, че от крана в Церковски е излизал алкохол (ВИДЕО) Карнобат ликува! До утре отварят всички складове на винзавода (СНИМКИ/ВИДЕО) Технолог във винзавода ексклузивно за Флагман.бг: Тръбата, която откриха митниците, е кран за проверка на системата! Карнобатлии блокираха Районния съд, скандират: Справедливост и искаме си работните места! (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Протестиращи затвориха входа на Карнобат при магистрала „Тракия“ (СНИМКИ/ВИДЕО) Пред винзавода в Церковски отново става страшно, вече има над 300 с нагласа да стигнат до крайност (ВИДЕО) В Карнобат протестът вече премина в отчаяние, ключова е думата „справедливост“ Целият Карнобат се вдигна в подкрепа на лозарите от винзавода, превзеха сцената и поискаха оставки (ВИДЕО) Протестиращите в Карнобат: По чие нареждане затоврихте завода, обричате ни на глад (СНИМКИ/ВИДЕО) Протестът срещу затварянето на винзавода в Карнобат започна, гледайте НА ЖИВО
Над 200 деца участваха в първия рицарски турнир за смелост, ум и чест (ВИДЕО И СНИМКИ) Митко Пешев, оцелелият след корабокрушението снощи: Чудо е че съм жив, благодаря на Бог! Извънредно! 25-годишен се обеси на спасителен пост в Св.Влас – от любов (ОБНОВЕНА) Несебърският археологически музей посрещна своите икони Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Огняна Вълканова: Не мога да си обясня защо управителката на хотела в Слънчев бряг ме нападна (ВИДЕО) Похвално! Столична фирма дари свои златни 45 кв.м за кръстовище в Несебър Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Районната прокуратура в Несебър подхваща екшъна с камериерките в хотел „Сънсет“ на Слънчев бряг Близо 50 тона отпадъци събраха в Несебър в кампанията „Да изчистим България заедно“
Над 200 деца участваха в първия рицарски турнир за смелост, ум и чест (ВИДЕО И СНИМКИ)
Над 200 деца участваха в първия рицарски турнир за смелост, ум и чест (ВИДЕО И СНИМКИ) Аквапаркът на хотел „Котва” в Слънчев бряг стана арена на оспорвани „битки” между 13 дружини


Всичко в категорията
Вижте как Поморие празнува Деня на Независимостта Хлапаците Стамен и Кристиян отпрашиха с мотора на помориец, ченгетата ги хванаха Собствена бензиностанция и спасително ремонтно корабче за поморийските рибари Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Кметът Иван Алексиев и зам.-посланикът на САЩ Джон Фридман и откриха новото крило на ДГ „Детелина” в Поморие 100 първокласници прекрачиха прага на обновеното Начално училище „Иван Вазов” в Поморие (СНИМКИ) Добрата новина! Ремонтират спортни площадки в Поморие за близо 300 хил.лв. Откриват нова детска градина за 1 млн. лв. в Поморие Поморие празнува Съединението, полагат венци и цветя пред монумента на Левски Сигнал до Флагман.бг: Бесен таксиджия щеше да ме помете В Поморие група Булгара ще изнесе празничен концерт в деня на Съединението
Справедливост за успелия българин Тони Кичуков: Кръчмата, цъфнала в басейна на ваканционния му имот - незаконна, събарят я! Над 1500 деца посрещнаха първия учебен ден в Созопол Ето какво е изгоряло при снощния пожар край Созопол Извънредно! Огромен пожар гори край Созопол, огънят е на два фронта Созопол се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“ Капитан Живко Петров: Трябва да проверим и потъналия кораб „Родина“ дали не изпуска гориво Вижте видео от източването на мазута от кораба "Мопанг", потънал преди век край о-в Св.Иван (ВИДЕО) Ето кой е столичният бизнесмен, забил се с джета си в яхта в Созопол Михаил Заимов: Изтича гориво от „Мопанг“, но е ограничено от боновите заграждания (ВИДЕО) Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Магията на старите занаяти идва в Созопол, показват в изложба традиции от миналото
Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“ Котка помогнала на учените да открият новия биологичен вид в село Велика (ВИДЕО) Георги Лапчев: В Община Царево не е внасян инвестиционен проект за вилно селище до Силистар Кметът на Царево: Фалшива новина е, че ще се застроява Силистар Борисов към кмета на Царево: Не бързайте с решение на ОбС за Силистар Порожанов: „Клиника“ за чума имаше, оставки от моя страна надолу няма да има Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината
Експерти от РИОСВ-Бургас спасиха бедстващо фламинго (СНИМКИ) Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево За пример! Доброволци от Приморско събраха 1 т боклук за няколко часа Приморско събира отбора, за да се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден” Огнеборец номер 1 на Приморско облепи сградата на пожарната с пъзели (ВИДЕО) Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Кметът на Приморско: Съединението прави силата С кръшно хоро завършиха фолклорните празници "Приморска перла" Приморско с хуманен жест, кръводарителска акция спасява десетки човешки животи Див купон на Южното Черноморие! Девойки мятат гюбеци върху хладилник на брега на морето (ВИДЕО) Завърши ултра крос триатлонът „Лъвско сърце”, кметът на Приморско също получи награда (СНИМКИ)
„Сезоните на морето” намериха своите вълни в изложбата на фотографа Тодор Ставрев (СНИМКИ) Знакова сграда в Средец бе преобразена, превърна се в „Зелената къща” (СНИМКИ) Кметът Иван Жабов в навечерието на градския празник: Средец трайно ще промени своята визия (СНИМКИ) ГЕРБ издигна Христина Шопова за кандидат-кмет в средецкото с. Орлинци Вижте програмата за официалния празник на община Средец Обявиха извънреден вот за селски кмет в община Средец - ще има ли политически сблъсък? Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Добра новина! Държавата отпусна 1,2 млн. лв. за ремонт на ключова улица в Средец Скандал! Инвеститор заплаши да се изтегли от Средец, ако не му продадат 1800 дка на безценица Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ)
За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО) Румен Радев идва на Петрова нива за 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година
Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Фирмата "Уотър Стоун" печели таен търг, проведен в Министерството на отбраната
Всичко в категорията
Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
„Зелени”, които „оплождат” пеперуди за 2 млн.лева и учат рибите да плуват за 1 млн.лева, опорочиха екокаузата в България Интервю Всички интервюта Емил ГЕОРГИЕВ, лидер на Екогласност: „Зелени”, които „оплождат” пеперуди за 2 млн.лева и учат рибите да плуват за 1 млн.лева, опорочиха екокаузата в България
Настоящият министър Нено Димов имаше желание да преразгледа проектите им, но премиерът го стъписа с поведението си


Глас отвътре Всички Емел МАХМУД, международен редактор, публицист, журналист Емел МАХМУД Акция по време на гроздобер: Митниците запечатаха винзавода в Карнобат, съдът го отвори (ОБЗОР) Загубите за Винпром Карнобат са огромни, беше ли нужна тази крайна мярка?

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 25.09.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Очертават се много добри перспективи пред вас за израстване в служебната йерархия. Ако не действате бързо, ще съжалявате. Това е ден, в който падат тайни и задръжки. Общуването ще е приятно и желано, а самотните дами може да срещнат сродната си душа и да преоткрият любовта. Това е ден, в който е добре да си наложите ограничения. Доверявайте се само на хора, които добре познавате! Не вземайте и не давайте пари на заем, защото може да възникнат проблеми и да не може да ги върнете или да ви завлекат! Авантюрите са нежелателни. Агресията расте, пазете се! Пълни сте с енергия и лесно може да си изпълните ангажиментите. Може да изкарате добри пари от сделка или да намерите финансиране за реализиране на проект. Имате късмет, но не играйте хазарт! Можете да станете душата на компанията, но не прекалявайте с алкохола! Време е за вземане на отговорни решения, от които зависи бъдещето. Смело може да поемате нови ангажименти, да стартирате нови проекти. Късметът е на ваша страна. След 18:12 часа обаче бъдете внимателни, ако се налага да шофирате! Желателно е да прекарате вечерта у дома. Денят е чудесен както за бизнес, за преговори, така и за приятни приключения. Сега ще ви е по-лесно, ако допуснете грешка, да я коригирате, без това да има последствия. Имате шанс да сключите изгодна сделка. У дома обаче не говорете за пари, за да не се изпокарате! Сега е моментът да се отървете от всички ненужни неща, вредни навици и лоши взаимоотношения. Психически може да се чувствате преуморени, а емоционално изчерпани. Не гледайте обаче на света в черно-бялата гама, защото около вас има хора, които ви подкрепят! Ако не проявите умереност и постоянство, ще ви е трудно да изпълните целите си. Днес е по-добре да обедините усилията си със своите колеги, за да имате успех. Спазвайте обаче правилата, защото в този ден всяка грешка се наказва! Възможни са пророчески сънища. Трябва да положите усилия, за да не се влияете от емоциите на околните. Проявете упорство при изпълнението на целите, които сте си поставили и не се съмнявайте в успеха! Носете отговорност само за своите действия! Ако сте наранили някого, поискайте прошка! Денят е добър за пазаруване, но не и за бизнес. Каквото и да ви обещават, бъдете предпазливи! Ако имате съмнение, консултирайте се със специалисти! Полезно е да носите цитрин. Този скъпоценен камък ви дава сили да продължите всяко начинание. Денят е чудесен за вземане на важни решения, за намиране на нова работа, за започване на нови проекти и за обучение. Може да обсъдите своите планове за бъдещето и да получите подкрепа. С близките си обаче внимавайте, защото може да ги нараните! Избягвайте конфликтите! Отложете важните дела, защото усилията ви вероятно ще отидат на вятъра! Подкрепата на приятели и роднини ще ви помогне да се чувствате по-уверени. Вслушайте се в съветите им!  Жените да носят тоалети във виненочервен цвят. Това трансформира напрежението и успокоява. Свършете си вашата работа, но не очаквайте бързи резултати! Възможни са изненади в края на работния ден. Бъдете гъвкави и адекватни! Съобразявайте се със своите възможности, не драматизирайте! Сега не е нужно да сте пестеливи, денят е добър за пазаруване.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип