Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж


Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж
След днешния екшън бунгалата са полуразрушени, собственичката ще съди Общината
03 Март 2018, Събота
Автор: Иван КОЛЕВ

Градоначалникът издал заповед за разрушаването на бунгала на „Нестинарка“, връчил я вчера в 16 часа, а тази сутриш дошли багерите


Супер скандал избухна в Царево навръх националния празник – 3-ти март.

Хотелиерката Христинка Христова бе задържана от полицията от която тя очакваше закрила, а бунгалата й разрушени. В дъното се оказа в сблъсък за златен имот на брега на морето.

Спорът до тази сутрин се водеше между две юридически лица, докато кметът Георги Лапчев не се намеси и го направи изцяло в полза на една от двете страни, категорични са адвокатите на Христинка Христова, с които Флагман.бг разговаря.

Фактологията

Пловдивската фирма „Оренда 777“ ЕООД закупува от Общината парцел на брега на морето. В част от имота попадат две бунгала на Христинка Христова (дамата е собственик на  комплекс от бунгала, намиращ се в съседство. Две от тях попадат в имота на „Оренда 777“ ЕООД, б.а.). Пред Флагман.бг Христова бе категорична, че книжата й са изрядни.

Става въпрос за две къщички масивно строителство с общо 6 стаи, изградени преди 1987 година, но в добро състояние, уточни тя. Още щом пловдивската фирма придобива собствеността върху парцела стартира действия за премахването им. Компанията официално се води собственост на Калинка Петкова, 43-годишна дама от Елхово, но местните твърдят, че зад фирмата стои пловдивският бизнесмен Борислав Първанов, който от години има интерес в общината. 

На 1 март кметът на Царево Георги Лапчев издава заповед за премахването на две бунгала на къмпинг „Нестинарка“, собственост на Христинка Христова. На 2 март, петък, в 16:00 часа от администрацията връчват документа на Христова, а днес – 3 март, събота, 9 часа на място са четирима работници, наети според очевидци от собственика на „Оренда 777“ ЕООД започват разрушаването на бунгалата.

Екшънът

Екшънът се разиграва тази сутрин. Христинка Христова идва на мястото и вижда самоуправство от страна на „Оренда 777“ ЕООД. Веднага сигнализира на телефон 112. Дошлите на място полицаи обаче я арестуват, защото „нарушавала обществения ред“. Христинка е прибрана в РУП-а в Царево, откъдето е освободена няколко часа по-късно. В това време циганите почти са съборили двете спорни бунгала и само намесата на адвокатът на Христова предотврати пълното им разрушаване.

Този, който е купил земята от Общината го е направил с ясното съзнание, че на част от парцела има бунгала и трябва да се съобрази с този факт. Сега се опитва да ги махне, но не си урежда отношенията със собственика на бунгалата, а използва общината. Според нас кметът на Царево Георги Лапчев е допуснал съществени нарушения и ще сезираме съответните органи“, категоричен бе адвокатът на Христинка Христова пред Флагман.бг.

На практика заповедта няма време за обжалване, а порочната схема за издаване на подобни документи с незабавно изпълнение, не е първи случай в Община Царево.

Христинка Христова ще съди Общината и „Оренда 777“ ЕООД за нанесени щети. Ще бъде пуснат сигнал за действията и на полицаите, дошли на терен.

Флагман.бг потърси кметът Георги Лапчев, но не го открихме. С готовност сме да му предоставим право на отговор.

В категории: Царево


47
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
47.
Почиващ на море
16.03.2018 09:35:37
3
0
Кметът им бил виновен! Не взели участие в конкурса за закупуване на земята и си мислят, че някой ще им маже филийки с мед! ;) Случайно преди години бях попаднал на изгодна цена за почивка на въпросният къмпинг “Нестинарка”. Семейството ми беше настанено в едно от въпросните бунгала на бившият завод Светлина. Издържахме в тази обстановка една седмица, в която кошмарите не спряха! Започваме от неописуемата жега в бунгалата без климатик, постоянно развалящият се бойлер, който в два от седемте дни се разваляше и “биеше ток”, храната включена в цената на престоя беше ужасна и два дни бях на медикаменти. Летен грип било! Да бе, като всичко е на септични ями преливащи по пътя към плажа, как да не се “разстрои” човек!? Бунгалата на така наречената “ хотелиЙерка” :) използвани от соца та чак да наши дни, видно от снимките са от сандвич панели от стереопор и забележете АЗБЕСТ, материал който е забранен за подобно строителство на бунгала, особено за деца поради КАНЦЕРОГЕННОСТ при вдишване на прах от материала!!! В заключение ще кажа,че прекратихме отпуската си преждевременно, а това лято ще помня завинаги! Щях да забравя да отбележа, че касови бонове за платената сума в брой не получих, но сигурно пак Кмета или управата на града ни е виновна..... ,! И правилно Кмета да се самосезира и да се извърши проверка на въпросната “ хУтИлИйЕрКа” защото подобна наглост съществува само в творчеството на Алеко Константинов, караш по тънката лайсната, не плащаш ни земя ни наем и попържаш Кмета дето бил “корумпиран” та чак и полицията в града играела в полза на собственика на земята срещу крупните “хотелиЙери” от Сливен. Дълго четох вашите коментари и не се сдържах. Хайде със здраве пък другият път когато Кмета ви е виновен за нещо, вие бъдете ПЕРФЕКТНИ господа “ХОТЕЛИЕРй” ;)
46.
Почиващ на море
16.03.2018 08:43:51
1
1
Интересен случай!
45.
Лозенец
06.03.2018 16:10:24
5
2
Не съм запозната със случая, но от опит произтекъл лично с мен зная, че Кмета Лапчев е абсолютно внимателен и прецизен, при издаване или одобряване разрешения за такива крайни действия.
44.
Преминаващ
05.03.2018 10:13:29
9
3
Съдейки по всичко написано май когато започват да се спазват законите и някой го настъпят по мазола много започва да боли. Това не е проблем от 24 часа. Явно има доста предистория която ни е спестена, за да може всичко да изглежда беззаконно и в полза на жената хотелиерка.НО... това не е така. Обяснете ми как човек който си е купил земята може да си ползва терена, като тези хора са се заинатили и нито искат да си махнат бунгалата, нито искат да им ги купят както е описано в коментарите. Законният начин е това. Седнете и си прочетете законите И ГИ СПАЗВАЙТЕ . За да се стигне до принудително премахване на постройки явно всички други начини за решаване на проблема са изчерпани.
43.
*********
05.03.2018 07:44:56
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
42.
Митко бомбата
05.03.2018 06:16:53
3
5
Ще бъда кратък че отивам на работа познавам и Христина и Енчо и Борислав от синьо лято най голямото лике е той имам още но бързам чао
41.
Великолепна
05.03.2018 06:05:42
1
5
Сега като пиша си задавам много въпроси как така познавате само нея а него никой не го познава местото е на 250м от морето ЗА 5МИН СИ там и как така господин беззаконие и за какви пари а не от частни и как е проведе този търг щом се действа по този начин има нещо гнило и мирише аз съм готова да застана открито а вие писатели
40.
Великолепбна
05.03.2018 05:19:16
2
5
Познавам тези хора лично добри и работливи направиха мястото рай всяка година ходя при тях всичко което е написано е лъжа няма ли закони в тази държава да се действа по тях ами по този гнусен и долен начин господина който не спазва закона да не е господ има съд и там се доказва не тук да си чешим езиците
39.
Царевчанин
04.03.2018 23:11:51
5
5
Христинка я знам от отдавна. Тя и мъжа и винаги са се ползвали с привилегии, така са свикнали да се налагат с връзки и шантажи. Един лев наем не е платила за земята, където си разполага бунгалата. Това е забутано място,нито е до морето, нито е внезапно възникнал проблем. Това е от години. Няма никакви документи за строеж Христинка. Не е давала пари ни за земя, ни за архитекти и разрешителни. Тая проверка се точи от години.
38.
Фани Негуша
04.03.2018 20:27:45
4
0
Бургаските гларуси па се радват,И баба ШОПареса почна да проглежда...
37.
Фани Негуша
04.03.2018 20:27:45
5
0
Бургаските гларуси па се радват,И баба ШОПареса почна да проглежда...
36.
Мартина
04.03.2018 18:05:21
5
5
От коментарите разбирам не само, че сте запознати със случая, но явно сте и едната страна по него. Мен като представител на обществото не ме интересуват вътрешните ви отношения, а съм потресена от заповедта на кмета и община. За тези 24 часа става дума. И това е наистина скандално. Пак казвам, дано въпросната дама си потърси правата на по-висока инстанция, защото това е в интерес и на цялото обществото!
35.
Синьо лято
04.03.2018 17:45:24
1
6
Господин синьо лято престани да пишеш глупости като подам сигнал че твой те бунгала са незаконни и има заповед за събаряне ще мога ли да ги съборят за 24 часа
34.
Тайна Майна
04.03.2018 17:26:01
7
2
И отсрочката мисля че и беше достатъчна-2 години не са малко за свършване на работа,която ще отнеме около 1 ден
33.
Тайна Майна
04.03.2018 17:24:01
4
0
Госпожо/Госпожице Мартина както казах спорът не е от има-няма 24 часа както се изразихте.Беше дадена отсрочка за премахване на бунгалата на Христинка,а не 1ден.
32.
Светлина
04.03.2018 17:08:57
6
0
Тъй като трябва да се разбере всичко ще изнеса един факт Христинка има нейно място на 50 метра от въпросите бунгала на което имаше бунгала на едно предприятие тя ги премахна след като го купи но си остави едно в което си гледа кокошки за яйца и месо за стола който стопанисва ,но няма лошо затворен цикъл , интересно защо просто не си премести бунгалата на нейното място а трябваше да създава такъв цирк
31.
Nestinarka
04.03.2018 16:31:01
8
0
Абе хора собственика на терена и предложи доста прилична сума за тези бунгала а тя поиска пари колкото за един апартамент в София щото толкова и трябвало , човека ми показа отговора на Христинка там пише че иска 60 000лв това е лудост но нея я съветва г-н Мосинов там е много скъпо
30.
Морска сирена
04.03.2018 16:25:40
6
1
Мартина - извинявайте, но бунгалата са стояли с години върху чужда собственост, без никой от страна на Христинкини да направи и нещо, за да оправи това в тяхна полза. За какви 24 часа говорим....
29.
Мартина
04.03.2018 16:12:03
2
5
Хора, не виждате ли по-далеч от носа си?! Какъв човек била Христинка, кой го интересува, извинявайте? Въпроса е, че утре може да получите заповед за събаряне и срок за обжалване няма да има. Има-няма 24 часа и започва бутането. Това е големия проблем! Ама затова сме зле в България, защото ни интересува само кой какъв човек бил...
28.
Nestinarka
04.03.2018 15:50:47
6
0
Само да отбележа парцела не е на брега на морето както пише в статията а на 800метра от него ама как си измисляте само що за хора ,затова ще тънем в мизерия и ще гледаме как туристите подминават Царево . Очаквам да видя какви глупости ще напишат Христинка и компания на всяка нейна лъжа ще изнасям факти за нея не вземам страна но Христина я познавам от 30г още от Сливен тя не е хубав човек за разлика от съпруга и
27.
Светлина
04.03.2018 15:39:23
6
1
Стоянка разбирайте "Христинка" да строени са с алуминиева дограма и ютонг през 1986 г можеш да ги намериш навсякъде или пвц водопровод защо говориш глупости .Виждам че някой не е доволен от това кой ни управлява да може би но ние сме си ги избрали.Относно случая има заповед действаща по която е задължена фирмата собственик на терена да премахне строеж а с предварително изпълнение тя го прави като е уведомила полицията съгласно закона къде е проблема ако не изпълни заповедта търпи санкции.Не говорете глупости а се запознайте с казуса
26.
Топимот633
04.03.2018 15:22:03
2
2
Често съм чувал негативни коментари за България, че сме представени в Европа като една от бедните, корумпирани страни. Хубаво е, когато четем подобни новини, като случаят на госпожа Христова, и да си направим равносметка защо сме в това положение. Прочитайки коментарите долу, смея да кажа, че непознаването на елементарни правни догми е шокиращо и е отговор на гореспоменатия въпрос. Ако сме интелигентен народ, тогава защо ни управляват корумпирани, нагли, безсъвестни бивши пожарникари?
25.
FREE AMERICA
04.03.2018 15:17:40
4
0
Искайте от общината да покаже колко е плащала.
24.
Нестинарка
04.03.2018 15:05:43
0
1
Сори за многократния пост - лоша интернет връзка по морето :))
23.
Нестинарка
04.03.2018 14:54:23
2
3
Честно казано ме е срам от повечето нападки и изказвания на специалистите тук. Смея да твърдя, че и аз съм запознат със случая на двете страни, но май тук никой не разбира основния належащ проблем. В момента не става въпрос кой е прав и кой е крив по онтношение на собствеността на земя или бунгала. Става единствено въпрос за едно нещо - очевадно неспазване на законни процедури по изпълнение на общинска заповед. Неспазване на централни, в закона посочени процедири, по премахване на подобен вид постройки. В крайна сметка действия са предприети от едната страна като са нанесени сериозни материални и нематериални щети. Последствията ще станат ясни предполагам в близкото бъдеще. Доста слаб и необмислен подход от едната, действаща страна. Подобни действия, предприети на основание на незаконна заповед водят в повечето случаи до солени обещетения. Приятен уикенд на всички специалисти ;)
22.
Нестинарка
04.03.2018 14:51:29
1
2
Честно казано ме е срам от повечето нападки и изказвания на специалистите тук. Смея да твърдя, че и аз съм запознат със случая на двете страни, но май тук никой не разбира основния належащ проблем. В момента не става въпрос кой е прав и кой е крив по онтношение на собствеността на земя или бунгала. Става единствено въпрос за едно нещо - очевадно неспазване на законни процедури по изпълнение на общинска заповед. Неспазване на централни, в закона посочени процедири, по премахване на подобен вид постройки. В крайна сметка действия са предприети от едната страна като са нанесени сериозни материални и нематериални щети. Последствията ще станат ясни предполагам в близкото бъдеще. Доста слаб и необмислен подход от едната, действаща страна. Подобни действия, предприети на основание на незаконна заповед водят в повечето случаи до солени обещетения. Приятен уикенд на всички ;)
21.
СТОЯНКА
04.03.2018 14:51:11
1
2
Щом си колега трябва да знаеш че тези бунгала са строени 1986год от държавен завод със всички документи пред очите ми
20.
Нестинарка :)
04.03.2018 14:50:56
2
3
Честно казано ме е срам от повечето нападки и изказвания на специалистите тук. Смея да твърдя, че и аз съм запознат със случая на двете страни, но май тук никой не разбира основния належащ проблем. В момента не става въпрос кой е прав и кой е крив по онтношение на собствеността на земя или бунгала. Става единствено въпрос за едно нещо - очевадно неспазване на законни процедури по изпълнение на общинска заповед. Неспазване на централни, в закона посочени процедири, по премахване на подобен вид постройки. В крайна сметка действия са предприети от едната страна като са нанесени сериозни материални и нематериални щети. Последствията ще станат ясни предполагам в близкото бъдеще. Доста слаб и необмислен подход от едната, действаща страна. Подобни действия, предприети на основание на незаконна заповед водят в повечето случаи до солени обещетения. Приятен уикенд на всички ;)
19.
Нестинарка :)
04.03.2018 14:50:12
1
1
Честно казано ме е срам от повечето нападки и изказвания на специалистите тук. Смея да твърдя, че и аз съм запознат със случая на двете страни, но май тук никой не разбира основния належащ проблем. В момента не става въпрос кой е прав и кой е крив по онтношение на собствеността на земя или бунгала. Става единствено въпрос за едно нещо - очевадно неспазване на законни процедури по изпълнение на общинска заповед. Неспазване на централни, в закона посочени процедири, по премахване на подобен вид постройки. В крайна сметка действия са предприети от едната страна като са нанесени сериозни материални и нематериални щети. Последствията ще станат ясни предполагам в близкото бъдеще. Доста слаб и необмислен подход от едната, действаща страна. Подобни действия, предприети на основание на незаконна заповед водят в повечето случаи до солени обещетения. Приятен уикенд на всички разбирачи ;)
18.
царевец
04.03.2018 14:07:58
6
7
лапчев и компания са за затвор съсипаха и унищожиха общината и сега с този заем от 6 млн лв положението ще става все по зле и по зле
17.
Nestinarka
04.03.2018 14:02:17
7
3
Аз съм колега и на двете страни ситуацията е много различна от тази която я представя Христинка тези 2бунгала са строени преди 6 години когато Арнаудов тогавашния кмет и каза строй и се не бой няма кой да ти прави проблем и знаете тогава кой беше човека до Арнаудов г-н адвоката М е сега кой е правия
16.
Морска сирена
04.03.2018 13:24:41
8
0
Аз пък се интересувам от следното- едва ли въпросната хотелиерка купувайки бунгалата не е била наясно че земята е на община - та какво тя - Христинка е направила през годините подала ли е молба да закупи земята или да поиска от общината разрешение да ползва земята под наем. Или си е кротувала и не е плащала нищо докато ножът не е опрял до кокала. И сега щяла да съди общината . Напротив - Общината трябва да я осъди и да я накара да плати за всички години, в които е ползвала земята и.
15.
Алооо
04.03.2018 12:47:57
8
2
А с адвокатите на другата фирма разговаряхте ли? Сигурно и те имат какво да ви кажат.... Много е лесно да видите само едната гледна точка ..... пък и кмета намесихте... В България има закони и когато се започне да се действа по тях много ви боли...Ами хайде сега питайте хотелиерката която ви потърси защо са и махнали бунгалата. Аз ще ви отговоря - ако всичко и беше законно - никой нищо нямаше да и направи....
14.
Колега
04.03.2018 12:43:05
7
1
Колеги от флагман отразявате едностранно ,моля проверете случая в детайли въпросната хотелиерка прави каквото си поиска бил съм свидетел как собственика на терена им предложи да им заплати бунгалата на справедлива стойност и го направи с нотариална покана но тя поиска 60 000 лева
Това за какво говори
13.
Тайна Майна
04.03.2018 12:21:51
6
1
Изобщо не е действано бързо...Това е скандал от доста време не е от вчера...Всичко е законно от страна на господин Първанов.
12.
Дамян
04.03.2018 11:27:16
12
3
Според мен никой тук не може да дискутира въпроса дали бунгалата са незаконни, или не, тъй като никой не е запознат с фактите зад цялата история. Главният въпрос според мен е как и по кой законен път заповед връчена на 2 март в 16ч може законно да доведе до нейното изпълнение на следващия ден (3ти март, почивен ден за всички имституции). Всеки запознат малко с българско законодателство трябва да е насясно, че няма закон, чието изпълнение да се случва в такива кратки срокове - дори и без възможност за обжалване. Нямам думи.
11.
Аман
04.03.2018 11:18:39
7
0
Всъщност не е задължително да са незаконно. Няма да е първия случай, в който земята е собственост на един, а постройките на друг собатвеник. В този случай единствено собственика на зданоето може да реши какво да прави с тях. Но всичко това в случай, че са законни. Както и да е явно и кмета защитава нечий интереси, а може би не?!?
10.
Неделина Неделчева
04.03.2018 11:18:31
3
3
Дано правосъдието се намеси. Има закони в България, но за съжаление не се спазват.
Много е тъжно когато властта не спазва законите.
9.
Хахах
04.03.2018 09:12:32
16
3
100% схемя. Поредният крадлив кмет.
8.
Узуна
04.03.2018 08:11:46
5
2
Може да има ре4ен плаж, съшто язовирен, езерен и т. н.
7.
*********
04.03.2018 07:58:01
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
6.
Ротшилд
04.03.2018 07:49:54
8
4
Не разбирам много от законодателство, но въпросната фирма си е купила общински имот върху част от, който има построени явно незаконни бунгала. Е какъв и е проблема на т.нар. "хотелиерка"? От кога собствениците на бунгала, а в частност съборетини, каквито има зад бившия к-г Нестинарка, се наричат хотелиери?!?
5.
Георги
03.03.2018 21:53:22
12
13
Добре де, я се замислете малко, бунгалата са в чужд имот и естествено собственикът му е този който решава какво да прави с тях! Собствеността върху земята дава правото върху построеното върху нея! Какво ви е виновен кмета!?
4.
Верно,
03.03.2018 21:31:27
22
3
голямо леке е Лапчев!
3.
Кирил
03.03.2018 21:10:34
22
3
Лапнал е не само той!
Лапаттт като луди. Дано се задавят. Има Господ, той гледа.
2.
Mhm
03.03.2018 21:07:09
25
2
Явно “Лапчев” е “лапнал” достатъчно,за да действа толкова бързо!
1.
*********
03.03.2018 20:41:57
11
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ) Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването Гнусно! Жена си купи торта от магазин в Слънчев бряг и изпадна в потрес от това, което откри (СНИМКА) Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ)
Гърция засилва отбраната си, наема френски бойни кораби Цветан Цветанов към президента: Не сме в политиката, за да водим махленски дебат Край на авантата! Финландия спира да раздава по 560 евро на калпак Георги Марков: Евала на Борисов, че се разбра с Ердоган. Какво ще стане, ако онзи пусне бежанците? Депутатът от НФСБ Славчо Атанасов: Спешно правим нов Закон за футболното хулиганство Първо във Флагман.бг: Преизбраха Иван Вълков за лидер на ГЕРБ Бургас, нови лица влизат в ръководството Държавата ще бори хулиганите с повече камери и претърсвания Русия строи бомбардировач от ново поколение САЩ били получили "достоверна информация", че Русия и Сирия вършат много лоши неща в град Дума Румен Радев: Неслучайно искам по-добро образование, явно г-н Цветанов по-трудно осмисля това, което чете Важно: Светът може да спи спокойно след тези думи на Лавров за Тръмп и Путин
Труп на жена беше намерен пред жилищен блок
Труп на жена беше намерен пред жилищен блок Инцидентът е станал в близост до пешеходна пътека
Всичко в категорията
Ученици и студенти от Бургас се потопиха в света на сериала „От местопрестъплението“ (СНИМКИ)
Ученици и студенти от Бургас се потопиха в света на сериала „От местопрестъплението“ (СНИМКИ) Събитието започна  с представяне на възможностите за разследване, които предоставя мобилната лаборатория на Окръжния следствен отдел при Окръжна прокуратура – Бургас

Всичко в категорията
Гнусен педофил ще лежи 10 месеца за гаври с 12-годишно момиченце в асансьор на хотел в Слънчев бряг Задържаният касоразбивач Илиян Керин: Не съм читав човек, но не съм извършил това престъпление Удар на бургаската полицията! Арестуваха свиреп касоразбивач, задигнал над 70 хил. лв. от хотел (СНИМКИ) Трима агенти от КПКОНПИ следели кметицата Иванчева, решили да върнат парите от подкупа на бизнесмена Ваклин Гюлсевен изпадна в нервна криза, съдия Анатоли Бобоков я успокоява (ОБНОВЕНА) Бизнесменът Александър Ваклин дал подкупа и сложил капана за кметицата Иванчева Адвокатът на момичето, помело 10 коли: Не бива да е в затвора заради смачкани ламарини (ВИДЕО) Ето я Гюлсевен, обрала бутик в центъра на Бургас (СНИМКИ) Кметицата на „Младост” вдигна скандал в съда (СНИМКИ) Спецсъдът решава дали да остави в ареста Иванчева Арестуваха крадлите от бутика в центъра на Бургас, прокуратурата ги иска зад решетките
Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка?
Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Хората в с. Аспарухово твърдят, че управителят на фирмата ръководи огромен бизнес и разполага със сериозно финансиране


Всичко в категорията
Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ)
Ексклузивно! Доайенът на бураската журналистика Евдокия Симеонова за миналото и настоящето на професията (Видеоинтервю)
Ексклузивно! Доайенът на бураската журналистика Евдокия Симеонова за миналото и настоящето на професията (Видеоинтервю) Имаше ли реална цензура до 1989 г.? Свободни ли сме сега? Накъде върви държавата с Бойко Борисов начело? И други въпроси, които й зададохме


Всичко в категорията
Петко Сталинчев: Всеки бордюр е една берлинска стена за мен
Петко Сталинчев: Всеки бордюр е една берлинска стена за мен Спирките нито са обозначени, нито са скосени бордюрите, за да мога да сляза, споделя студентът
Всичко в категорията
Мистериозна смърт! Откриха трупа на 33-годишен спортист в дома му Ужасяващо: Кръвожадна акула нападна турист, наложи се да му ампутират крака (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) Ученици и майки от Силистра помагат на мъж с увреждания (ВИДЕО) Съседи на издъхналия Павел споделиха покъртителни подробности за живота му Най-младата жертва от кървавия автобус Бургас-София била отличничка, след броени дни Мила щяла да празнува рожден ден Драма! Родителите на убитата Алекс от Поморие се разделиха, не успяха да преглътнат мъката по загубеното дете Бездомният абитуриент от Елисейна не иска пари, готов е сам да си построи къща след пожар (ВИДЕО) Нова трагедия сполетя Нана при поредната ѝ битка с рака Публикуваха предсмъртния разговор на Долорес О'Риърдън Непознати спасиха болен мъж, останал без дом Абитуриент и майка му останаха без дом, къщата им изгоря
Анджелина Джоли се поддаде на адреналина, вижте какви ги върши (СНИМКИ)
Анджелина Джоли се поддаде на адреналина, вижте какви ги върши (СНИМКИ) Актрисата пилотира малък самолет над пустинята на Намибия в документалния филм "The Queen’s Green Planet"
Всичко в категорията
Като беше толкова хубав социализмът, защо го свалихте, бе, другарки и другари?!
Като беше толкова хубав социализмът, защо го свалихте, бе, другарки и другари?! И ще ви кажа защо. Защото така нареченият социализъм беше фалирал в СССР, което се знаеше по цял свят, но не и у нас, където се криеше дори, че човек е стъпил на Луната

Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато цветен телевизор се купуваше с 4 заплати Само във Флагман! Знаете ли коя е майката на един велик учен от Бургас, асистент и приятел на Айнщайн (СНИМКИ) Спомени за романтиката на Бургас, вмирисаната сладкарница "Малина" и местната бохема Как започна строителството на един от символите на соца – панелката Помните ли легендарната пазарска мрежа от времето на соца Спомени от соца: Ако "Москвичът“ беше оцелял, днес щеше да сложи в малкия си джоб "Мерцедес" и "БМВ" Плажът бил поквара и срамна съблазън за предците ни Как ни хранеха в казармата през соца Спомени от соца: Къде почиваше елитът на БКП и Народната република Спомени от соца: Кометите, които пореха вълните от Варна до Несебър за 4.20 лв. Не са нужни импровизации, нито да потъпкваме волята на Коджакафалията. Да възстановим автентичния му паметник
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Ексклузивно! Доайенът на бураската журналистика Евдокия Симеонова за миналото и настоящето на професията (Видеоинтервю)
Ексклузивно! Доайенът на бураската журналистика Евдокия Симеонова за миналото и настоящето на професията (Видеоинтервю) Имаше ли реална цензура до 1989 г.? Свободни ли сме сега? Накъде върви държавата с Бойко Борисов начело? И други въпроси, които й зададохме


Всичко в категорията
Огромен интерес към Здравното изложение в мол Плаза в Бургас (СНИМКИ) „Бургас рециклира“ разкрива истината за пътя на оползотворяемите отпадъци На 23 април бургазлии ще четат в автобуса фрагменти от романа „Аз още броя дните” Катето Евро представи книгата си на вечеря по собствени рецепти в Гранд Хотел и СПА Приморец НАП отчита: Всяка втора декларация за доходите е подадена по електронен път Във вторник Бургас решава: Европейски вид или ориенталска визия за „Богориди“ (СНИМКИ) Внимание! Катастрофа затапи кръговото на "Метро" в Бургас (СНИМКА) Министър Павлова към бургаски депутат: Не искаме да създаваме фалшиви очаквания за Западните Балкани Бездомници станаха строители и сервитьори 4 от най-хитовите родни диджеи пристигат в Бургас за фаталния РД на легендарното парти T.U.S.O.B. (СНИМКИ/ВИДЕО) Конкурс отправя предизвикателство към бургаските ученици да създадат макет на еко-град
Мария за меденруднишкия скандал с хубавата Елена: Не съм викала мутра да я сплашва, засякохме се случайно
Мария за меденруднишкия скандал с хубавата Елена: Не съм викала мутра да я сплашва, засякохме се случайно Спрях на бензиностанцията,  за да й кажа просто, че съм подала жалба. Исках да ми се извини и да забравим за случая, но така и не се разбрахме, каза Мария

Всичко в категорията
Само във Флагман.бг: Хубавата Елена проговори за сблъсъка в ж.к."Меден рудник" Хубавата Елена сътвори луд екшън в „Меден рудник”, наби бургазлийка заради засечка на пътя (СНИМКА) На косъм от трагедия: Незагасен фас подпали жилището на двама братя, за малко не изгоряха живи (СНИМКИ) Нямат срам! Непълнолетни цигани обраха манастира „Св. Богородица” навръх Великден Странният случай "Анка" и заслужава ли втори шанс от Община Бургас Извънредно! Автобус блъсна жена в жк „Меден рудник“, състоянието й е тежко (СНИМКИ) Удар на полицията! Хванаха Христина от бургаския ж.к. "Меден рудник" в подли интернет номера Ужас в "Меден рудник"! Бандит нападна и ограби млада бургазлийка Шок в „Меден рудник”! Бургазлия отиде на гости на приятел, прости се с портфейл, пълен с пари и кредитни карти Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Екшън край ез. Мандра! Пребиха служител на ИАРА-Бургас
„Заедно срещу алоизмамниците“ събра в Айтос депутати, полицаи и пенсионери
„Заедно срещу алоизмамниците“ събра в Айтос депутати, полицаи и пенсионери Инициативата на народните представители от ГЕРБ Бургас за противопоставяне на опасното престъпление продължава с нови срещи
Всичко в категорията
Айтос се обединява за младежи с увреждания, за да им подари вълнуващ бал. Включете се! Айтос потъна в скръб! 50-годишната Фатмегюл е шестата жертва на автобуса-ковчег на "Тракия" Деца от Айтос се включиха в инициативата Седмица на гората Развръзка: Ще потвърди ли и ВКС 6-те години затвор за айтозлиите Златко Кънев и Тихомир Петров? Айтозлии недоволстват от премахването на опасни дървета в "Славеева река", но замърсяват парка (СНИМКИ) 50 тийнейджъри от Айтос и Руен проконтролираха депутатите от балкона на парламента (снимки) Пътечка от балони и сърца в центъра на Айтос! 22-годишна красавица каза „ДА” на своя любим (СНИМКИ) И Любомир Татаров напусна Генгера в Айтос, търсят нов управител на етнографския комплекс Само във Флагман.бг: Ето кои улици ще ремонтират в Айтос за 2 млн. лв. Лавина от сигнали за бедстващи щъркели край Бургас, екоинспектори тръгнаха да ги спасяват (ВИДЕО) Кметът на Айтос Васил Едрев прати екип да спасява щъркелите, осигури защитени места в зоопарка
Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка?
Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Хората в с. Аспарухово твърдят, че управителят на фирмата ръководи огромен бизнес и разполага със сериозно финансиране


Всичко в категорията
Пожар унищожи колата на ексдепутата Стефан Кенов в Карнобат, умишлен палеж ли е? Сърнево се размина с евакуацията, нивото на Русокастренска река спада (ВИДЕО) Високо ниво на язовирите в Карнобатско. Кметът Георги Димитров: Предприели сме необходимите мерки, всичко е под контрол Масови арести в Карнобат! Полицейска спецакция завърши с 8 закопчани Най-възрастният жител на Община Карнобат баба Джена стана на 102 години Депутатът Николай Тишев с приемна в Карнобат След купон на 8 март: Ченгета спипаха 72-годишен мъртво пиян шофьор в Созопол и напушен младеж зад волана в Поморие Закриват училището с мъртвите души в Соколово, 29 деца-емигранти крепели школото Снежна ваканция за учениците в Айтос и Карнобат Смел шофьор кръстосва карнобатските улици, носи храна и провизии на закъсали по пътищата жители Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три
Американското посолство отпусна 700 000 долара за реставрация на емблематична църква в Несебър Вестауто-М и Masterhaus Несебър те канят на среща с най-новото от Volkswagen Несебърските пенсионери стават IT специалисти, завършиха курс по компютърна грамотност (СНИМКА) Осмокласник от Несебър грабна наградата за есе по проект, свързан с българското европредседателство „Купа Несебър“ остана в Несебър, домакините грабнаха редица призове (СНИМКИ) Мистерия! Откраднаха Фиата на мъж от Свети влас, ченгета откриха колата изпепелена в гората Официален старт на международната регата „Купа Несебър“: Стотици ветроходци преминаха парадно през морския град Тарикати леят бетон върху пясъка в Слънчев бряг (ВИДЕО) Луд екшън по улиците на Несебър: Пиян шофьор си спретна гонка с полицията Само във Флагман.бг: Нападателят на млада жена в Несебър е опасен престъпник от банда за грабежи Несебърското барби се превърна в секси великденско зайче (СНИМКИ)
Парашкев, братът на задържания Христос Янулис: Невинен е, всичко е заради бате Митко
Парашкев, братът на задържания Христос Янулис: Невинен е, всичко е заради бате Митко Застреляха кученцето ми, жалва се той от петъчната акция на ченгетата

Всичко в категорията
Кметът на Царево Георги Лапчев: Протестиращите на "Корал" обслужват един политически кръг и бълват фалшиви новини
Кметът на Царево Георги Лапчев: Протестиращите на "Корал" обслужват един политически кръг и бълват фалшиви новини Община Царево е една от най-онеправданите – заради липсата на общ устройствен план тя няма възможност за развитие

Всичко в категорията
Нено Димов: Новият план за Царево е много по-щадящ природата Лапчев: За да има Синеморец пречиствателна станция и да не погребваме мъртвите в нивите, ни е нужен ОУП (ВИДЕО) 120 хил.лв. за плажа на Китен, търсят наемател и за Ахтопол Неочаквана изненада за рибарите край Ахтопол, морето ври от паламуд Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ) Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж Знаете ли къде се намира „Мъртвият град”? Вижте призрачния Коста дел Кроко край Царево Пчелари искат странджанският цветен прашец да стане защитено наименование за произход
Читалището в Ясна поляна увековечи дейността си в книга
Читалището в Ясна поляна увековечи дейността си в книга Кметът на Приморско Димитър Германов изрази готовност Общината да подкрепи и евентуално второ издание на книгата


Всичко в категорията
Потресаващо! Опънаха сергия за козунаци на улицата в Средец (СНИМКИ) Дебелт ще грейне за Великден със супермодерно LED осветление и видеокамери за близо 100 000 лв. (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! ДАИ и КАТ погнаха грудовските копърки Има ли злато в Странджа? След Богданово, „Асарел“ ще търси богатства край Дебелт и Драчево След алармата на Флагман: Изпратиха униформени в завода за пластмаса Ексклузивно във Флагман! Вижте как циганите обезкостяват цех за пластмаса в Средец (СНИМКИ) Извънредно! Цигани атакуваха завод в Средец След сигнал до депутат: Екип на екоинспекцията в Бургас пратен при бедстващи щъркели Безсънна нощ в Дебелт, хората се готвят за евакуация Инвеститор налива милиони в старата мандра в Дюлево, ще прави завод за месо и мляко Кметът на Средец за скандалите в ОбС: Опозицията си направи измислен пиар
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ)
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Силата на водата, извираща от скалата, е най-голяма именно в неделя след Възкресение


Всичко в категорията
Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три
Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите
Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Нека всеки един от нас излезе и почисти пред дома си, градинката, парка или най-близкия до него тротоар, обръща се към съгражданите си кметът Васил Панделиев


Всичко в категорията
Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци
Приехме европейски закон срещу некоректните туроператори, но ще видим дали ще работи на българска почва Интервю Всички интервюта Бургаският народен представител Петър Кънев пред „Флагман”: Приехме европейски закон срещу некоректните туроператори, но ще видим дали ще работи на българска почва
Най-тежките проблеми в туризма, свързани с легловата база, презастрояването и лицензите, ще бъдат адресирани със следващите поправки, казва депутатът
Глас отвътре Всички Антония ЧОРЕВА, Антония ЧОРЕВА Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Асистентка от Департамента за усъвършенстване към СУ е сигнализирала прокуратурата за корупционната практика

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО) Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ) Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 21.04.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Ако желаете промени в живота си, планирайте ги сега! Денят е най-благоприятен за Овните, които са способни предварително да обмислят всичко. Освен своите принципи, може да се наложи да защитавайте и любимия човек, ако някой дръзне да опетни честта му. Не давайте пари назаем! Нужна ви е увереност, за да се справите със задачите, с които сте се нагърбили. Ако близките не ви подкрепят, вероятността за успех е малка. Не си изкарвайте обаче яда на тях! Споровете няма да ви направят по-щастливи. Носете седеф! Този кристал намалява стреса, действа успокояващо. Предстоят ви важни решения, които ще доведат до големи промени. Нещо няма да може да продължи по старому. За да не бъдете разбрани от любимия човек погрешно, разговаряйте и си изяснете добре всичко! Не експериментирайте със здравето си! Лечебният глад може да ви навреди. Склонни сте да обръщате внимание на всичко, което се случва край вас, а сега трябва да се съсредоточите в собствените си цели. Не можете да промените света, но имате шанс да направите живота си по-хубав. Това е хубав ден и за обяснение в любов, и за пазаруване. Чувствителността ви е изострена. Може да потънете в носталгични спомени или да се понесете на крилата на мечтите, но се налага да стъпите на земята. Възможни са промени в отношенията с ваш близък. Опитът за изясняване на отношенията е обречен на провал. Опростете стъпките към постигане на целите! Амбициозните ви намерения ще претърпят промяна. Действията ви се съпровождат с незабавни резултати. Разширявайте своите творчески пориви, като търсите конкретна среда! Обърнете внимание на хората, които присъстват в живота ви! Най-омразната дума днес е „трябва“. Трудно ще понасяте каквато и да било принуда и ще сте готови на всичко, за да защитите правата си. Гледайте все пак да не се стига до физическа разправа! Обърнете внимание на здравословното си състояние! Уязвими са шията и гърлото. Неочаквани условия или новини ще привлекат вниманието ви. Бъдете внимателни при преговори! Може да получите неприлично предложение. Внимавайте, не ви е ден за авантюри! Забежките ви ще бъдат разкрити и ще си понесете наказанието. Не давайте пари назаем! Ще намерите подкрепа в семейството си, а и в общуването за своите идеи. Заложете смело на интуицията си, като не забравяте да анализирате всяка възникнала подробност! Въздържайте се от залагания и инвестиции в недвижимо имущество! Върви ви в любовта, забавлявайте се! Нуждата от близост с човека, който обичате ви прави раздразнителни и дори малко ревниви. Ако не срещнете разбиране, не прибързвайте с изводи и действия, защото нараните ли го (я), ще съжалявате! Изгонете скуката с една хубава книга или среща със стари приятели! Заобиколени сте от позитивни хора, които ви предават своя силен заряд от енергия. Това е една от причините този ден нищо да не е в състояние да ви помрачи доброто настроение. Разхождайте се с приятели, спортувайте или флиртувайте и се забавлявайте! С няколко мили думи някой може да докосне сърцето ви и докато мечтаете, ще ви подтиква да търсите повече забавления. Не пренебрегвайте обаче здравето си! Ако имате хронично заболяване, може да се обостри и състоянието ви да се влоши. Вземете профилактични мерки!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип