×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новите политици, които напират при Слави: Един бургазлия, Крум Савов и десетки българи с акцент (Видео)


Новите политици, които напират при Слави: Един бургазлия, Крум Савов и десетки българи с акцент (Видео)
По време на интервютата Слави набляга на успеха на кандидатите
Ключови думи: Слави, кастинг, бургазлия
20 Февруари 2018, Сряда, 00:45 ч.
Автор: Антония Чорева, снимка: Архив

Жените три пъти по-малко от мъжете, успели българи в чужбина разказват с какво се занимават

Кастингът на Слави Трифонов за новите политици, които да влязат в тайнствения му политически проект с цел да заменят сегашната политическа класа, вече приключва.

На него са се явили стотици кандидати, но Слави е харесал някои от тях повече. Именно събеседванията с фаворитите му той пусна на профила си във Фейсбук.

Интервютата се водят от водещия, професори и екипа му. В тях явилият се разказва откъде е родом, с какво се занимава и къде живее, както и с какво може да промени ситуацията в България.

По-голямата част са българи, живеещи и успели в чужбина, които се включват в конферентна връзка, а останалите, също живеещи в чужбина, са дошли да се видят лично с шоумена.

Има хора от всякакви възрасти – от 20 до 60 години и от всякакви сфери – лекари, военни и икономисти.

Впечатление прави, че голяма част от хората са с акцент. Срещу тях в профила на Слави има доста критики – че не могат да предлагат решения за България, когато не са живели от детството си тук.

По-малко са кандидатите, които живеят и работят в България.

От Бургас също има представител Ивайло Ибришимов на 30 г., който живее в София.

Той е най-младият член на английска асоциация, която се занимава с финансови въпроси – ASS и на 25 години е станал шеф на голяма чуждестранна финансова фирма.



А каква е концепцията му за промяна – той анализира, че има две страни – бизнесът и служителите, първият няма кадри, а вторият работа. В тази посока системата за наемане на служители в България е сбъркана, изначално още от образованието, където всички университети предлагат държавна поръчка за всяка специалност. Той коментира, че завършилите няма къде да се реализират. А неговото решение е да се насочат субсидиите само за важните специалности – медици, IT. А останалите специалности да получават по-малко пари.

">http://

Водещият спортен журналист Крум Савов също се явява на кастинга и изтъква, че е успял българин, който е водил две от най-гледаните предавания и иска да помогне за промяната на България. Той обяви, че се явява, защото иска децата му да останат да живеят в България.

По време на интервютата впечатление прави, че Слави упорито натъртва на успехите на българите, като изтъква колко са успели и в какви фирми и асоциации членуват.

От кастинга се вижда, че сред успелите българи преобладават мъжете, които са поне два пъти повече от жените.

Очаква се до месец Слави Трифонов да обяви какви са резултатите – кой ще вземе в политическия си проект и какво ще прави с политическите си планове оттук-насетне.

В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
26
Коментара по темата
26.
Аз
21.02.2018 15:00:25
2
6
Искам ежедневно, ежечасно, ежеминутно да бъда управляван и оправян от "високоинтелигентния" пожарникар и помощника-физкултурник! И така до края на света...
25.
Xaxa
21.02.2018 13:15:38
0
8
Познавам политици и не бих казал, че са идиоти, дори твърдя, че са доста ерудирани. Много добре разбират нещата, но РЕАЛНО не им пука за чуждите проблеми. За тях политиката е бизнес. Политиците са като хлебарите - знаят как се прави качествен хляб, но им е по-лесно, по-бързо и по-доходоносно да правят некачествен хляб. Затова масово хлебарите продават некачествен хляб, затова и политиците масово правят некачествена политика. Когато политика, сигурност, правосъдие, здраве и храни се превърнат в бизнес, тогава няма как да се очаква качество, защото престъпността винаги е по-доходоносна. На лекаря му е много по-изгодно да сложи фалшива зъбна пломба, отколкото истинска. Примери с Швейцария и други такива държави не трябва да се дават, защото там живеят и си крият парите ОЛИГАРХИЧНИТЕ СЕМЕЙСТВА
24.
Хахааха
21.02.2018 13:12:36
1
6
Като гледам и на флагман им е било трудно да го изгледат, а пък за разбиране на първите 2 мин да не говорим. Изобщо не е казал, че е бил шеф на 25, както и че е най-младият взел АССА, а най-младият в бг по това време всъщност, за което не съм 100% сигурен, но да кажем, че е истина. Иначе като му гледам биографията, май май момчето си е един счетоводител с чуждестранно наименование за тази длъжност
23.
Ротшилд
21.02.2018 12:39:38
2
11
Нищо не може да ни оправи за съжаление, защото сме прост народ. Маса поколения израстнаха в деградирала среда, а последствията са видими. Бъдещето е в чалгата, наркотиците и живота ден за ден. Купуваме си дипломи и образование, а после се чудим защо нямаме работа няма икономика и всичко е алъш вериш, да купиш един кибрит за 10 ст. и да го продадеш за 30 ст. е това е мисленето на 90% процента от младото поколение, което се очаква да оправи България. А тези, които избягаха в чужбина по една или друга причина нямат качества и способност за промяна, защото нямат реална представа за реалността в България. Тяхната помощ, която не е никак малка по принцип е в това да пращат пари на семейства и роднини у нас, за друго не стават. А тези, които сме тука да си налягаме парцалите и всеки да се запита какво той е дал на тази държава преди да иска нещо насреща. Трябва да променим прогнилата система във всяка една сфера, а не да чакаме разни Костовци, Царе, Станишевци, Боковци, Корнелии, а още повече пък поредния "месия" Слави екипа му и неговите кастинги!
22.
Хаха
21.02.2018 12:28:55
3
12
Във всяка политическа партия има специалисти, които знаят какви са проблемите и как да ги решат, НО НЕ ИСКАТ!!! Въпроса не е кой си, а какъв си!!! Пълно е с хора с много знания и дипломи, но те са изроди по-характер!!! И в Герб, Дпс, Бсп, и останалите партии преди избори се говори МНОГО МЪДРО И СЕ ДАВАТ УМНИ ИДЕИ, но като седнат на ПРЕСТОЛА, тогава изведнъж стават ТЪПИ и БЕЗ ИДЕИ - все едно гледаш съвсем различни хора. Затова не е важно в политиката да влизат УМНИ И УСПЕЛИ ( като Росен Плевнелиев), а да влизат ДОБРИ хора, дори да са по-тъпи от обичайното. Според мен в партията на Слави е пълно с поредните тарикати с дипломи, които трябва да ни УМАЯТ със своя успех и да повярваме как ще ни ОПРАВЯТ. Политиката е страшен бизнес, който печели от лъжи, кражби, престъпност, убийства. Не вярвам в нито една партия и затова не гласувам. Дано все пак партията на Слави не се окаже поредната бутафория
21.
дядо
21.02.2018 11:57:12
5
11
Учиндолския джендър пръв ще се коалира с герб!Поредния "месия",който ще ни оправя ,според малоумните гласоподаватели!
20.
ha
21.02.2018 11:55:17
2
5
По- добре от бизнеса, отколкото от фейса и флегман :)
лично мнение
19.
Чиновник
21.02.2018 11:53:02
4
3
Тук много хора предпочитат политиката на ГЕРБ, БСП, ДПС, Путриотите.. Какво лошо има в това хората да са от народа - знаещи и можещи . Време е Слави да хвърли боклука поздрави на държавната администрация
18.
Gost
21.02.2018 11:43:56
1
6
Леле тва беше мнооооого трудно за гледане! Буахахаххаха. Какъв е тоя юноша блед завършил УНСС дето ще ни опрявя. Идвал от бизнеса....Буахахаххахха....абе пиклъо! Буаххахахааха
17.
d123
21.02.2018 10:51:52
2
3
а какво ще стане ако се окаже ,че само един Безработен може да оправи кочината
16.
до 11
21.02.2018 10:51:07
0
2
Всъщност става въпрос за ACCA, но нито единия го обясни добре, нито другия има капацитет да го разбере.
15.
..
21.02.2018 10:49:29
1
5
по ми прилича на кастинг за чиновници
14.
До №11
21.02.2018 10:45:27
0
6
Асоциацията е - ACCA, Association of Chartered Certified Accountants

Добре, че не са я писали АККА :)
13.
,mm
21.02.2018 10:40:26
0
7
народа като вземе сопите няма да подбира политици, ще подкара наред всички гадове
12.
Бареков
21.02.2018 10:36:06
1
9
Барековци много, но аз съм си в Европейския парламент и дори без партия. Гласувайте за Слави, той държавата я взема за шоу, след като набира чрез кастинг хора да я управляват.
11.
Хахаха
21.02.2018 10:33:01
0
6
А бе Флагман, ква е тая финансова организация ASS (в превод на бг - задник), че нещо не съм я чувал
10.
логично 2
21.02.2018 10:30:43
0
4
външна търговия...изнасяме човеци-внасяме политици с акцент
9.
Анти чалга демократ
21.02.2018 10:30:40
3
12
Не ми е ясно дългия в качеството на какъв ги изпитва кандидатите!!! като икономист ли е нещо, като политик ли, или като бизнесмен сътворил нещо което създава добавена стойност? айде професорите и специалистите до него да речем че са някакви капацитети, но той какъв е?
И съгласен съм че всички кандидати участващи в този фарс явно нямат никаква представа от живота около себе си пък и в държавата.
Славчо! много като теб се изредиха да ни оправят, Жорж, Яне, Сидеров, палячото Бареков, Бойко, сега и ти. Айде стига!! тоя заспал народ никой не може да го оправи, ако това не сте го разбрали не се хващайте да ставате смешни както всички изброени по-горе.
Тоя народ (99,99%) още по турско е показал че няма никакво чувство за общност и гордост, там е голямото разковниче на проблемите ни. Виж всички българи в чужбина как живеят разделени и готови да се изядат едни други.
8.
Брей
21.02.2018 10:21:57
4
10
Те такова чудо не бяхме виждали. Кастинг за политици!? Аз пък си мислех, че да си политик е признание, обаче Слави изби рибата. Поживьом увидим, както казват руснаците. Досегашният опит показва, че експертните проекти се сгромолясват с гръм и трясък, ма пък може този да успее. Само кастингите да не са като тези за Детската Евровизия, щото там видяхме 'фаворитите' на Слави как се изложиха.
7.
логично
21.02.2018 10:17:30
0
4
кандидатите с акцент ще бъдат предпочетени пред Крум Савов
6.
...
21.02.2018 09:59:53
4
12
Това, че си добър ЕКСПЕРТ, не означава, че ще бъдеш добър ПОЛИТИК!

Примери - колкото си искаш...

Политика се прави, когато имаш ПОЛИТИКА! А тук политиката е, да питаме едни хора, докато правим ШОУ!
5.
демократ
21.02.2018 09:54:40
11
16
Старият ерген, вечният телевизионер, приятелят на Пловдивският Гергов ще ни спасява ?!? КОШМАР ! И се наредили комплексирани кандидат Спасители да кандидатстват при него. Факта, че са се явили в такъв "проект" говори за тях колко им разбира тимбарицата къде са, защо са и закаде са се запътили. Язък за дипломите. Готови са да се продадат за една чалга песен.."..едно ферари с цвят червен едно за теб едно за мен.." ТОВА ИМ Е ФИЛОСОФИЯТА НА НОВИТЕ СПАСИТЕЛИ ! ЧЕкайте да ви оправят, щото Марешки не успя, Симеонов също а Воленчо за малко да успее ама се ожени .. ЧЕкайте !
4.
Слави
21.02.2018 09:43:57
1
6
Гледай да не са много чувствителни към корупция
3.
забавно
21.02.2018 09:39:12
2
11
Гледах го донякъде това и не можах да го издържа.
Първо Свали се хванал за главата и дори не гледа като някакъв дебил и едва ли не отегчен от живота.
После тоз Ивайло Ибришимов обеснява как бил завършил УНСС, ми то там е пълен кенеф Ве момче.
Освен всичко друго казва и че държавната субсидия била голяма и едва ли не студентите плащали 200-400 лева и били много подпомогнати. Пълен смях, преподавателите в УНСС ходят в работно време да си гледат бизнеса, други да обслужват мутри, трети просто да гледат мачове и т.н. Тя субсидията отива в университета, обаче нищо не стига до студентите.
А това, че трябва докато работим да се учил, в Америка са го установили преди 50-60 години има една книга и вътре това го пише. В България пак откриват поетапно топлата вода. Та този го спрях, щото не можах да му издържа високопарните глупости, а и ги заен големите четири кви курсове организират, единия от които беше в мазето (буквално в мъзето) на Луксор.
2.
овце в ГЛУТНИЦА ОТ ВЪЛЦИ
21.02.2018 09:11:54
2
9
Администрацията//БЮРОКРАТИТЕ// ще ги провали защото ще им разбъркат корупционните интереси
1.
овце в ГЛУТНИЦА ОТ ВЪЛЦИ
21.02.2018 09:11:54
1
10
Администрацията//БЮРОКРАТИТЕ// ще ги провали защото ще им разбъркат корупционните интереси
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори