×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Радев захапа Борисов, пита го има ли общ бизнес с Пеевски


Радев захапа Борисов, пита го има ли общ бизнес с Пеевски
Румен Радев закова Борисов с въпрос: Има ли общ бизнес с Пеевски
Ключови думи: Борисов, Радев, Пеевски
15 Февруари 2018, Четвъртък, 12:00 ч.
Автор: Антония ЧОРЕВА, снимка: Архив

Заради думите на премиера, че началникът на кабинета на Радев - Иво Христов, е работил за Пеевски

Споменаването на името на депутата от ДПС Делян Пеевски скара президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов.

Вчера в интервю пред бТВ Борисов в разговора за отношенията му с президента, каза, че неговият „сив кардинал“ – началник на политическия кабинет на Радев Иво Христов, бил работил в телевизията на Пеевски и пречел на комуникацията им.

"Там има един човек, който пише и е сивият кардинал, защото, когато си говорим с президента Радев, аз от години общувам с него, той е един прекрасен човек и се разбираме прекрасно...", каза Борисов.
Днес, видимо ядосан от думите на Борисов, президентът Румен Радев, който почете годишнината на БТА, попита Борисов направо: "Премиерът да каже има ли общи бизнес интереси с депутата от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски".

„Поласкан съм, че премиерът следи с такова огромно внимание хората от моята администрация - тяхното настояще, но проявява и творчество по отношение на тяхното минало. Горд съм, че имам интелигентни съветници, секретари и началник на кабинет, но в никакъв случай те не са причината за напрежението между нас“, отговори косвено Радев на обвиненията на Борисов.

Според Радев истинската причина за възникналото напрежение между двамата са „пренебрежителното отношение към проблемите на националния суверенитет, новия изтребител и грубите лъжи покрай него, прекратената модернизация и разсипията във Въоръжените сили, безкрайни концесии, „бетонирането“ на корупцията с новия Антикорупционен закон, както и промените във важни промени, които минават без обществено обсъждане и без съпътстващите становища от ресорните институции, мизерните пенсии и заплати, след години прокламиране на икономически растеж и на финансова стабилност“.

Радев посочи и отхвърлените му вета, особено това за иновативните лекарства, като в същото време се разпределяли огромни суми и то в сфери, където има най-малкото проблеми, каквото е санирането“.
Държавният глава смята, че е „груба манипулация споменаването в едно изречение на хора от неговата администрация с името на депутата Делян Пеевски.

Премиерът Бойко Борисов реагира веднага, в 16 часа се очаква да даде извънредно изявление.

​Очаквайте подробности!

В категории: Политика


28
Коментара по темата
28.
Eppjjhh
15.02.2018 22:59:47
0
5
Bravo generale razkrii go toq tikvoch
27.
Пха
15.02.2018 20:21:46
6
2
Борисов си им го каза директно на червените и Радев кои съсед от другата страна ги дирижира и кви глупосит им диктуват. Каза им и за корупцията и за конвенцията...ама няма кои да го чуе. По-лесно е да се оплюе без да се мисли, както ви зомбираха за истанбулската конвенция...ама българина в масата си е полуграмотен и обича да го облъчват руснаците, та за това.
26.
Ботев и Джеферсън
15.02.2018 20:20:19
0
4
Тази приватизация, тя беше само последствие. Питайте как от 20 лева за 1 долар, курса стана 2000 лв за 1 долар.

Питайте защо Тодор Вълчев, управител на БНБ 91-96, членува в Лондонския Клуб(на чиито представители България изплаща 9 млрд. за заем от 3 млрд.). Защо сваля лихвените проценти в противоречие с правителството и така предизвиква обезценка на лева? Може би е просто случайност, че след няколко дни, МВФ се отрича от ангажимента си да преведе 150 млн. долара транш от заем уговорен през 94г.? Българите плащат голяма цена за да спазят условията, но Федералното правителство не оставя дреболии, като споразомения и човешки съдби да пречат на сътбоносната мисия. Все пак какво са няколко милиона българи пред вечните ценности на (не)свободния пазар?

150 млн. не звучат като много пари, но валутните резерви на България в онези дни наброяват 950 млн.. При ситуация на нисък лихвен процент на лева всички кредитни милионери в рамките на седмица прехвърлят влоговете си в долари, като по този начин източват валутните резерви на България и вкарват страната в хиперинфлация.

Защо в споразуменията между правителството на Филип Димитров и СВФ се поемат очевидно неизпълними ангажименти? Защо либерализира финансовата система и наложи реституция на земеделски земи, които вместо за производство бяха използвани за спекулация и източване на публични средства?
За това ли Плевнелиев го направи конституционен съдия? За това ли Димитров беше награден с позиция, като "експерт" към един от многото квазифедерални мозъчни тръстове?

Батко ви Бойко, 100% от олигархията, както и политическата им прислуга са продукт на онзи период. Всички са от бившият бъдещ елит на БКП. Работата е там, че са от онази част на елита, която ненавиждаше действителността, в която трябва да се съобразява с простолюдието и очакваше с нетърпение да дойде момента да се продаде. Границите не бяха затворени, за да не бягат обикновените хора. Бяха затворени за да не тече капитал към тези, които продадоха държавата, веднага щом потече.

Затова още преди един човек да притежава предприятие, стотици компрадори се сдобиха с банки. На новородените банкери първата работа не беше да кредитират реални стопанства, а да изкупят всички медии. Майцепродавците получиха всичките си искания, защото МВФ използваше скапаните американски долари, като пистолет.

Няма да представя всички факти, които доказват тезата ми. Надявам се ако някой човек със свободна мисъл и желание за познание прочете този коментар, да направи сам свое проучване. Дори да не стигне до моите заключения, съм доволен че съм предизвикал някой да потърси истината във времена на всеобща лъжа. Освен това имам самоуважение и не отделям повече от 5 мин. на медии от тази категория.
25.
РОДОЛЮБЕЦ
15.02.2018 19:35:37
1
7
Браво на президента Радев/истински Генерал/, че захапа олигарсите и разкри истинската им същност, а именно обогатяването им с пари от бюджета, еврофондове, приватизации, концесии, които ако се разровят от истински и честни прокурори и съдии, ще се види корупцията във всичките й проявления. Затова именно Борисов толкова много се е засегнал и действително така приетият антикорупционен закон бетонира пристъпниците.Всички честни хора, независимо от вероизповеданието и в коя партия членуват, трябва да подкрепят президента Радев.
24.
Специалистът
15.02.2018 19:11:40
0
1
А аз да попитам прокурор МИЛЕНА СТОЙЧЕВА +Елгина ЧАЛЪМОВА+ЕМИЛ ХРИСТОВ от АП -Бургас ....ЗАЩО ПРИКРИВАТ ....
ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ В АЙТОС НА СИЙКА ТЕНЕВА ,КОЯТО е тъща на СПЕЦ ПОЛИЦАЙ ОТ МВР?
23.
От тази трънка
15.02.2018 17:57:04
0
5
Може и да изкочи заек !!! Поживеем увидим :-)
22.
Mafia GERB
15.02.2018 17:51:26
0
10
България ще се оправи след като бъде ПОДМЕНЕНА ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН, без значение от коя партия е, която да се замени с нови хора, чисти и неопетнени, които да НЕ КРАДАТ. Но най-вече на първо място трябва Борисов и ШАЙКАТА му да бъдат СВАЛЕНИ от ВЛАСТ, защото каквито и закони да приемем, Борисов пак ЩЕ КРАДЕ и Лъже, понеже тези му качества са закодирани в неговата ДНК.
21.
ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВЕ НА ТРИМАТА ШИШКОВЦИ
15.02.2018 17:20:35
1
10
С КОМЕНТАРИ 1.3.4.5.6.7.8.9.10.12.13.14.СЕ СТРЕМЯТ ЧРЕЗ СЛОВОБЛУДСТВО ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЪЩНОСТТА НА ТЕМАТА ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСИПВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ КРЪГА "КОЙ"-ТРИТЕ ШИШЕТА ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ В РУМЪНИЯ КАТО РЕФОРМИ –ЗАПЛАТИ И СТАНДАРТ КЪДЕ СА ТЕ КЪДЕ СМЕ НИЕ БЪЛГАРИ НОЖА Е ОПРЯЛ В КОКАЛА.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
20.
ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВЕ НА ТРИМАТА ШИШКОВЦИ
15.02.2018 17:20:35
1
9
С КОМЕНТАРИ 1.3.4.5.6.7.8.9.10.12.13.14.СЕ СТРЕМЯТ ЧРЕЗ СЛОВОБЛУДСТВО ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЪЩНОСТТА НА ТЕМАТА ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСИПВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ КРЪГА "КОЙ"-ТРИТЕ ШИШЕТА ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ В РУМЪНИЯ КАТО РЕФОРМИ –ЗАПЛАТИ И СТАНДАРТ КЪДЕ СА ТЕ КЪДЕ СМЕ НИЕ БЪЛГАРИ НОЖА Е ОПРЯЛ В КОКАЛА.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
19.
ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВЕ НА ТРИМАТА ШИШКОВЦИ
15.02.2018 17:20:34
1
10
С КОМЕНТАРИ 1.3.4.5.6.7.8.9.10.12.13.14.СЕ СТРЕМЯТ ЧРЕЗ СЛОВОБЛУДСТВО ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЪЩНОСТТА НА ТЕМАТА ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСИПВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ КРЪГА "КОЙ"-ТРИТЕ ШИШЕТА ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ В РУМЪНИЯ КАТО РЕФОРМИ –ЗАПЛАТИ И СТАНДАРТ КЪДЕ СА ТЕ КЪДЕ СМЕ НИЕ БЪЛГАРИ НОЖА Е ОПРЯЛ В КОКАЛА.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
18.
до 15 абсолютно ТОЧНО
15.02.2018 17:00:17
0
9
Ще добавя само че всичко това е РАЗРАБОТКА И НА ОПРЕДЕЛЕН КРЪГ БИВШИ ДОНОСНИЦИ КОЛЕГИ НА ДОГАН ПОКАЗАТЕЛ Е ЧЕ СОКОЛА И ПРАСЕЕВСКИ СА НАЙ ОХРАНЯВАНИТЕ ЛИЦА В БЪЛГАРИЯ "КОЙ "ИМ Я УСИГУРЯВА–В МОМЕНТА ИЗПЪЛНИТЕЛЯ УСИЛЕНО ПИШЕ И ПРОКАРВА ЗАКОНИ УСИГУРЯВАЩИ НОВИ БЕЗНАКАЗАНИ ГРАБЕЖИ И "НЕДОСЕГАЕМОСТ" НА СВИНАРНИКА
17.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
15.02.2018 16:53:27
0
10
Радев да пита Боко за очите къв му се пада,не за Пеевски.
16.
Erfcbb
15.02.2018 16:47:25
9
0
Троловете на руската армия пак гледам слагат ли слагат минуси
15.
демократ
15.02.2018 16:35:33
0
15
Ахмед Доган е БАЩАТА НА ГЕРБ ! Умен човек преценил, че българите никога няма да оставят турците явно да командват измисли партия антипод на ДПС, която да е Троянският му кон. Тази партия беше .... АТАКА. Но поради спицифика на характера на младият тогава Сидеров, АТАКА не можа да прерасне във "властова" партия. Остана си кряскаща опозиционна. Затова през 2009г. Доган даде начален РИТНИК ЗА ПОБЕДА НА ГЕРБ с "случайният" запис някоко дни преди изборите. .. "Аз разпределям порциите на власта" ПОМНИТЕ ЛИ ТОЗИ ЗАПИС ? Който дотолкова ядоса българите, че масово гласуваха за скритата лимонка на Доган, Борисов. Резултатите днес са видими за всички. ДПС в лицето(търбуха) на Дебелян Пеевски е приватизирал всички еврофондове от магистрали и пречиствателни станции до селски програми и 98% медии у нас. 100% на разпространението на вестници, на рекламен пазр и т.н.... АБЕ ИЗКЛЮЧЕТЕ ЗВУКА НА ТЕЛЕВИЗОРА И ЗАПОЧНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ ! ПО ПЛОДОВЕТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ. БОРИСОВ РОДИ ..ПЕЕВСКИ !
14.
Фю
15.02.2018 16:16:25
13
1
Цял живот Радев получаваше заплата 10 пъти по голяма от средната платена от НАТО и Европа. Той е ревюлиционер на хартия само.
13.
Ебах мързела
15.02.2018 16:14:34
11
3
Лесно е да се говори.
Хайде да видим Радев ти какъв бизнес си построил дето да прави печалба, ааааа ама как никога не си строил ами си чел вестници за такива хора и си чувал за инвестиции обаче никога не си привлякъл никакви, ами как да вярваш на такъв човек само на думи когато има хора които са построили бизнеси и са изхранили цели семейства със собствен труд.
12.
да видим
15.02.2018 16:07:33
10
0
Радев май следи кои са най-популярните политици в момента и усеща на къде духа вятъра. Да ви подскажа - не е нито Путин, нито Макрон, нито Мей, най-малко пък Тръмп.
11.
До 1
15.02.2018 16:06:43
15
2
Радев създава напрежение и неприятност във
хората. Докато Бойко наистина е готин и мъдър.
А народа е прост и няма стандард защото не държан 50 години под Червената Армия.
10.
Мики
15.02.2018 16:05:44
9
0
Радев май вижда кои са най-популярните политици в момента и усеща на къде духа вятъра. Да ви подскажа - не е нито Путин, нито Макрон, нито Мей, най-малко пък Тръмп.
9.
Рублата Радев
15.02.2018 15:59:02
10
3
Рублата се срина драги ми пуяк. Щом дебилния ти пише думичките смятай за каква Европа става въпрос
8.
Джордж Майкъл
15.02.2018 15:54:54
16
1
Борисов ли е пак виновен че Българина не може да говори на Английски? Само 2-3% от населението може да ти продаде нещо на чужди езици.
А със такава нация от самоубийци пак Борисов ли е виновен или простотията на народа?
7.
Фъкию по Масковкамъ
15.02.2018 15:51:13
16
4
Радев Радев колко се пъчиш по снимките
цял живот една клонка не си посял един бизнес не си почнал, искаш пари за пенсионерите а ги затвори за инвестиции 50 години под Геноцида на Червената Армия
6.
Рокафелер
15.02.2018 15:49:06
16
2
И Радев и ГЕРБ са пионки на Путлера.
Затова не ни искат в Европа.
Цар Бойко се опитва поне да ги смили към нас.
5.
Д
15.02.2018 15:47:37
12
2
Истината е че Пеевски има медии във които НИТО веднъж не са ми изтрили коментара колкото и да е бил агресивен или спорен.
Обаче в тая медия на Флагман постоянно ми трият коментара когато кажа нещо за един завод който се намира до Камено, всички му знайте името и всичко знаете че този завод си има собствено пристанище което никога не е проверявано и заради което не искат да ни пуснат в Шенген тоест в Европа и което спира инвестициите.

Да питам Радев, кой умен западен политик или бизнесмен Би си сложил парите в град който има паметник на геноциден поробител по средата на града? Какво би станало с моите пари на инвеститор ако този поробител дойте пак?????
4.
Ф
15.02.2018 15:39:56
19
5
Радев е седнал на един много лесен стол.
Защо нямало инвестиции.
Хайде пич да те видим ти как ще докараш инвестиции? Хаха честно е да се говори но всяка държава се конкурира за 3-4 фабрики.
50 години спахме сега не може да се конкурираме с Турция за инвестиции и заводи.
Радев е враг на България.
3.
Тюх
15.02.2018 15:33:54
21
7
Радев е едно голямо Сирийско миризливо.
Крив темерут.
2.
Тиквоций Великолепни
15.02.2018 15:33:00
8
23
Единствения, който може да поведе нацията и да смачка МАФИЯТА е Президента Радев.
1.
Генерал Колев
15.02.2018 15:30:38
18
2
Пак се опитвате да правите напрежение между
два военни пенсионра. цар Бойко е Ок.
Пеевски е също Ок.
Не са тв тези които ни спират да се образоваме и да покорим света. Това сме ние.
Ето врстите са ни отворени за цяла Европа.
Кой ни пречи сета?
Пак ще изкарват Запада за виновен и Путин ще се бута да се води спасител.
Вижте как ни спаси със нефтения вятър и цените на бензина двойно спрямо Америка.
Радев е враг на България, той е бунтовник от най лош тип, заради такива черни хора ще ни отметнат от цивилизацията.

Във същото време кмета на Бургас да се стяга.
Ако се открие нещо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори По негови думи обаче правителство без ПП-ДБ не би било легитимно Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори