×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мистерия около трупа в „Братя Миладинови”: Починалият младеж не е бездомник, наркотици ли се крият зад смъртта му? (СНИМКА)


Мистерия около трупа в „Братя Миладинови”: Починалият младеж не е бездомник, наркотици ли се крият зад смъртта му? (СНИМКА)
Не е ясно и кое е момичето, придружавало загиналия, двамата със сигурност не са брат и сестра
27 Януари 2018, Неделя, 01:30 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, снимки: Авторът

Горкото дете беше в истерия, а аз много уплашена от цялата ситуация. Вдигнахме целия блок на крак призори, разказа съседка



Заплита се мистерията около смъртта на младия мъж, чието тяло бе открито рано сутринта от живущи в бл. 67 в бургаския жк „Братя Миладинови”. Съседи, които видели починалия да влиза във входа заедно с момиче твърдят, че причината за внезапната му кончина може да са наркотици.

Двамата привидно не приличали на клошари – нито по дрехите, които въпреки, че изглеждали по-стари, не били раздърпани и овехтели, нито по поведението – младежите били културни и учтиви.

„Вчера вечерта ги забелязах, че са горе и се готвят да нощуват на стълбите на последния етаж. Когато ги попитах, нямат ли къде да спят, нямат ли родители и т. н., те ми отговориха, че били останали сами и се грижели един за друг, след като „майка и татко” били починали. Не ми казаха откъде са”, разказа жена от блока, която всъщност е подала сигнала за намереното тяло още в 7:30 тази сутрин.

Тя допълни, че рано сутринта днес била събудена от викове и ридания, след което на вратата й започнало да се чука с все сила. Уплашената жена, виждайки през шпионката обляно в сълзи младо момиче, все пак отворила.

„Молеше ме да се обадя на линейка. Брат й не се събуждал, дори след като му удряла леки шамари. Горкото дете беше в истерия, а аз много уплашена от цялата ситуация. Вдигнахме целия блок на крак призори. Позвъних на 112, но когато медиците пристигнаха вече беше твърде късно”, разказа пред репортер на Флагман.БГ жената от 8-ия етаж. 

Източници на Флагман.бг разкриха, че въпреки че непознатата жена се е представяла за сестра на починалия, двамата нямат роднинска връзка.

„Когато по-късно дойдоха следователите единият от тях беше с куфарче и ще го цитирам. Каза нещо много важно: „Никой дори не се поинтересува кой съм и какво правя във входа”. Ето това е. Ето така са влезли. Всички ние сме станали бездушни и абсолютни непукисти!”, разказа друга жена от блока, която рано призори е станала свидетел на цялата изключително неприятна ситуация.

Тя допълни, че каквото и да е станало с момчето, това е една истинска трагедия, но не може да се изключи употребата или дори злоупотреба на наркотици. Жената сподели, че познава загиналия и той със сигурност не е бездомник, но не пожела да разкрие самоличността му.

„Здрав и прав млад мъж е това! Не може да умре от студ, вечер температурата не пада под -1/-2 градуса. Как за една вечер – по-малко от 12 часа, може да се стигне до такъв фатален край?!”, попита бургазлийката.

В момента тялото на починалия се намира в катедра „Съдебна медицина” към УМБАЛ -Бургас, където ще бъде извършена аутопсия. Тя ще покаже точната причина за нелепата смърт.



В категории: Бургас , Животът


7
Коментара по темата
7.
До 5
29.01.2018 08:02:25
2
0
Ти работа нямаш ли бе мишок? По цял ден коментираш - ти луд ли си, къв си?
6.
redfox
29.01.2018 03:18:42
0
9
Нямам думи ...първо ние сме се заровели главите в пясъка и се правим, че няма проблеми.Всеки гледа себе си никой не го е грижа за никой.Второ законите са само на книга , корупция къде ли не.Полицията не хаят или е с вързани ръце.Трето наркотици под път и над път и всеки си трае и си казва какво ме интересува нали не е на моята глава.Няма гражданска отговорност нито социална или здравна политика ,но ние си траем.Няма образование а повечето са с купени дипломи.Измами навсякъде къде парични,къде имуществени къде банкиране къде мобилни и интернет измами Няма контрол а пълно безхаберие.Как може да се живее така бе хора ми станете ,вдигнете си главите от пясъка и всеки да се огледа около него какво става.Съдбата на тези хора може да е всякаква .Например злоупотреба с имот и сега станали клошари после на улицата и хоп наркомани или крадци или убийци стават някой.Ами ако недай си боже ви дойде на главата и ви срещне някой такъв тогава какво правим .... пак другите си казват нали не се е случило на мен.Незнам как ще я караме така всеки за себе си ?Трябва да се вземем в ръце всички и да има гражданска отговорност.Не може така някой си влязал и живее в входа без никой да не се заинтересува и да се обади на властите.не че те ще направят нещо с тези правомощия,най много да го задържат за 24 часа и да си смени входа.Но въпросът е по дълбок просто да си търсим правата и отговорността на онези там горе които уж се грижат за народа . Вижте ги румънците,гърците все около нас са тези държави ,но скачат ли скачат.Така че всичко си зависи от нас.
5.
Gocho
28.01.2018 19:50:23
1
11
Флагманье....
Я ... напрайте едно джурналисическо разследванье , и го пусньете в каналя !
Що ходи Вожда ( да се слави името му ) , на раята - Бльгарска , вьв Лихтенщайн ?!
Тьй като ние , простосмьртните - не разбрахме?!
Ха сега да ве видим ?!
( не ми вадете Пипи да ме святка по темата )
Керанке !
Лично от теб искам коментар и обоснован отговор !!!
4.
Няма
28.01.2018 19:32:01
0
10
За трети път се случва една и съща ситуация , за трети път умора човек в този блок от свръх доза , явно има причина . Нека полицията да се задейства малко и да разбера кой от този блок ги снабдява с хероин .
3.
Gocho
28.01.2018 19:25:29
2
12
До Долния
Теб тва ли ти е проблема ?!
Та вие ,,живеете" в кочини от време оно ве !
Сега ли се сети ?!
Чак сега ли помириса че и ти си от кочината ?!
Прост народ брадчеее....
Прост , та дрьнка !
Те за туй ще си мрете кат хлебарки !
Никой не е вьв сьстояние да ве сьбуди...
Страхливци !!!
2.
Кочина
28.01.2018 19:14:45
6
6
Блока уж саниран, а каква кочина на междуетажната/таванската площадка! Класота само отвън, изключвайки стълбите пред входа.
1.
Gocho
28.01.2018 18:07:48
5
26
Хора ....
Бьлгари ...
Защо не Прогледнете?!
Няма ,,мистерий" !
Децата ви измират !
Самите Вие сте вече мьртви !
Душевно !
Само сьществувате и сте се превьрнали в машини за лайна !!!
Децата ви умират от безпьтие , от липса на бьдеще , от мизерията която допуснахте , от това че се превьрнахте в Мишки , вместо да устоявате героичното минало на дедите си !
Не сте народ , а мрьша....
И няма мистерий ...
Запомнете го !
Вие сте виновниците !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори