×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Флагман разкри: Преди два месеца БСП питали Цачева защо се бави приемането на Истанбулската конвенция (документи)


Флагман разкри: Преди два месеца БСП питали Цачева защо се бави приемането на Истанбулската конвенция (документи)
Кристина Сидорова е една от депутатките, които са питали защо България бави така важния документ за насилие над жени
26 Януари 2018, Петък, 17:50 ч.
Автор: Антония ЧОРЕВА

Днес партията е на обратната позиция и дори внесе искане за референдум сред народа


Нов спор между управляващите ГЕРБ и опозицията БСП се вихри и назрява в парламента.

Последното обвинение на ГЕРБ е, че БСП лъже за позицията си за Истанбулската конвенция.
Партията на Борисов излезе с данни, че БСП е сменила „лицемерно“ позицията си за един месец по Истанбулската конвенция.

Месец преди за избухне скандалът с третия пол между управляващите и в обществото, БСП имали съвсем друга позиция по въпроса с насилието над жени, твърдят от ГЕРБ.

Вчера партията на Корнелия Нинова, която в момента е категорично „против“ конвенцията, внесе в парламента искане за референдум по въпроса.

ГЕРБ обаче вадят няколко факта:

1. Още в края на декември две депутатки от БСП имали питане към правосъдния министър Цецка Цачева защо се бави приемането на документа в България, твърди зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

И това е истина. Флагман се сдоби с питането (може да го видите тук), с което двете депутатки от БСП Надя Клисурска – Жеков и Кристина Сидорова, които на 30 ноември 2017 г. са входирали питане до Цецка Цачева, в което посочват, че България е подписала конвенцията на 2016 г, а към днешна дата няма действия по ратифицирането.

Двете депутатки питат подготвена ли е документацията за законодателни промени, за да ратифицира България Истанбулската конвенция и на какъв етап е този процес. 

2. Пленумът на ПЕС, който се провежда в Лисабон на 1 и 2 декември има решение за Истанбулската конвенция, в което се казва, че трябва да бъдат инициирани действия, за да може да се приеме. От ГЕРБ твърдят, че всички в БСП са били „за“, включително и лидерът Корнелия Нинова.

3. Небеизвестната кръгла маса на БСП – социалистките в Смолян „Насилието през очите на жените, а темите, които са обсъждани там са агресията във всичките й сфери, а сред тях и „Джендър политики“.
На кръглата маса жените социалистки дори поискали подкрепа от Корнелия Нинова и тя им е обещала, обяви от своя страна аза депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова.

В категории: Политика


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
9
Коментара по темата
9.
DJARO
28.01.2018 14:25:45
0
0
DA..podpisana e OTDAVNA....BEZ DA BUDE DAJE PRO4ETENA...Prezidenta e prav kato kazva 4e parlamenta e kato NOTARIAT....podpisva6 .....a posle KVA STANA TQ???Predateli dolni...KOITO GLASUVA ZA ISTANBULSKATA KONVENZIQ...DA BUDE PROKLET DO 9to KOLQNO>>>>AMIN???
8.
Поука
27.01.2018 14:59:50
0
0
Нека предупреждението на Светата Православна Църква да бъде чуто всички братя българи, европейци и всички хора...
".. ако ти си вразумявал беззаконника, а той не се е отвърнал от беззаконието си и от беззаконния си път, той ще умре в беззаконието си, а ти ще спасиш душата си." (Иез. 3:16-19).
...
Православното разбиране схваща мъжкия и женския пол като изконни и самобитни екзистенциални дадености, които полагат специфичен физиологичен и психологичен фундамент за личностното развитие на мъжа и на жената. Същевременно, и мъжете, и жените имат общо призвание: чрез Божията благодат да достигнат до богоподобие в светостта. В царството Божие няма да влезе „нищо нечисто, нито който върши гнусни работи и лъжа" (Откр. 21:27), в това число и „социалният пол", който иска да разиграва чужди и изкривени роли. Божието царство е „правда, мир и радост в Светаго Духа" (Рим. 14:17), където „всичко и във всичко е Христос" (Кол. 3:11).
част от статия
САМО ДВАТА ПОЛА СА ОТ БОГА. Отхвърляме Истамбулската конвенция!

Анула Христова
2018-01-23, автор: Д-р Десислава Панайотова, рубрика: Общество
7.
ме
27.01.2018 11:28:42
0
0
В БСП са разделени по въпроса. Даже на последният си пленум се бяха карали. Това, че две мискини проявяват трудов ентусиазъм....
6.
Йебо
27.01.2018 09:48:16
0
0
Таз чанта става да и обърна хастара. Ох шопарчееее
5.
Жеко
27.01.2018 09:29:45
0
2
Ах каква си мазна на снимката, желая да прониквам с език в калната ти шпионка
4.
Mafia GERB
27.01.2018 09:13:06
2
7
Борисов е сключил сделка с Джендърите от ЕС: ратифицираме Конвенцията срещу спиране на aтaките, че съм Генератор на КОРУПЦИЯТА в България и Me оставятe да крадa и унищожавам България.
3.
Комуняги
26.01.2018 22:13:06
11
18
Комунягите са така накъдето ги духни вятъра те са на там ,това не са политици а група дебили който имат за цел да дестабилизарат страната и да се докопат до властта зада си въртят далаврките ,правят се на ощипани моми все едно не са управлявали тази държава продажни копелета и национални предатели .Бог да пази България от червената хунта .
2.
И.Д.
26.01.2018 21:17:38
4
14
Знайте, че сегашните български политици/управляващи/ са абсолютни нули - управлението им е рехаво и несигурно, всява ужас и отрицателен респект в народа , корупцията се шири, а в съдебната ни система няма никакво доверие , не знаят езици, за да общуват на ниво със западните си колеги - нито Б.Борисов, нито В.Симеонов, нито В.Радев, нито даже правосъдния ни министър , да не говорим за останалите.
Непрекъснато подир тях "търчат" една камара преводачи ???
Защо? Защото си ги избрахте Вие...
1.
Специалистът
26.01.2018 21:14:49
2
11
А ПРОКУРАТУРИТЕ ,защо се бавят с разкриването на имотните измами в най-добрият град за това АЙТОС...извършени от тъщата на Янко ПОЛИЦАЯ/Сийка ТЕНЕВА/
ОЩЕ КОЛКО ХОРА ТРЯБВА ДА ЗАБЛУДИ И ИЗМАМИ ,ЧЕ ДА СЕ СЕТЯТ!!!
С ФАЛШИВА ЛИЧНА КАРТА
при нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 Айтос
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори