×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Делян Добрев: Елена Йончева живя в имение на Цветан Василев, а аз под наем (ВИДЕО)


Делян Добрев: Елена Йончева живя в имение на Цветан Василев, а аз под наем (ВИДЕО)
Вероятно Йончева ме харесва, а аз не съм отвърнал на чувствата й и затова се е фиксирана върху мен, каза Делян Добрев
16 Януари 2018, Вторник, 05:12 ч.

На снимки, показани от него, се вижда как тя прегръща човек, който според депутата е имал присъда в Испания за измами

Има ли нещо общо депутатът от БСП Елена Йончева с бизнесмена беглец Цветан Василев? Именията, в които тя живя по време на предизборната кампания, са негови и са финансирани с пари от КТБ. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.
Той показа и снимки, на които се вижда как червената депутатка се прегръща с млад мъж.
„Знае ли тя, че този човек има присъда в Испания за измами? За кой контингент е отговарял по време на предизборната кампания? За престъпния или за нещо друго?“, попита Добрев.
„Този човек си е сменял три пъти имената. Последното му е Борис Архондев“, уточнява депутатът.
„За разлика от Йончева, която живее в апартамент от 340 квадрата, аз живея под наем, а моите родители са потънали в заеми“, оплака се той.
„Кредитът, който моят баща е теглил за завод за пелети, е от финансова институция, а не от мнима фирма или от офшорка. Лихвата е 8%. Той затъна в дългове, защото не му позволих да участва в европейски програми. Баща ми има сигурно единствената линия за производство на пелети, която не използва европейско финансиране“, добавя депутатът.
„Колежката Елена Йончева обикаля от студио в студио, носи един топ хартия, а в същото време нищо не показва. „Кумгейт“ и обвиненията й са просто жалки. Искам да я питам защо е тази фиксация върху мен. Ако напишете Елена Йончева в „Гугъл“, половината снимки, които ще ви се покажат, са мои. Така си прави пиар на мой гръб“, обясни Добрев.
„Да сте чули да се е преборила за някаква кауза? Да е помогнала с нещо на хората?“, попита той.
Според него Йончева изпълнява поръчки да окепазява хората.
„Тя изпълнява ли поръчки на трима бизнесмени, които превземат хасковския градоначалник и от пет месеца е техен кмет? В креслото му дори седи единият от тях. В присъствието на други двама бизнесмени се викат общински служители и им се задават задачи. На тях ГЕРБ им е трън в очите“, добавя Добрев.
Елена Йончева изпълнява ли поръчка на служба за моята дискретизация заради проекти, които има опасения, че не могат да се случат, докато съм председател на Енергийната комисия в парламента, попита той.
Депутатът показа договор с Община Смолян на фирма, която се твърди, че е на съпруга на негова братовчедка. Той е от времето, когато кмет е Дора Янкова от БСП и е за 10 млн. лева, а Йончева твърди, че тази фирма е свързана с мен. добавя Добрев.
„Вероятно Йончева ме харесва, а аз не съм отвърнал на чувствата й. Смешно звучи, но тази фиксация се превръща в медицински проблем“, каза още той.


В категории: Политика


15
Коментара по темата
15.
do 11
16.01.2018 20:32:09
0
1
Във Бургас всички(Полиция Община Кмет СЪД Прокоратура Служби Адвокатска колегия) са роднини от АЙТОС и Айтошкия балкан- селата
14.
ДпС-Дорожное Проверовочноя Служба
16.01.2018 20:27:12
0
1
А Делянчо има ЗАКУПЕНА ОТ НЕГО 6 ЕТАЖНА СГРАДА в центъра на София залепена за сграда-БЛИЗНАК на Цветан Василев
13.
гражданин
16.01.2018 17:38:10
0
4
Делянчо се оплете до такава степен че се чуди как да се оправдае Интересно защо неговия благодетел Цветанов го изостави не е изключено да се отрече че го познава както СЕ СЛУЧИ с ПетърВслучай се стигне до осъдителна присъда .
12.
Съгледвач
16.01.2018 17:29:24
0
4
Тя го пита от къде са два-та милиона - той и вика аама ти спа в хотела на Цветан Василев .
11.
бургазлия
16.01.2018 16:43:37
3
1
В един такъв малък град,като Хасково,пове половината хора са си някакви роднини,а другата половина са роднини на роднините.Ако асково беше София,тогава червената пачавра можеше и да има някакви основания да реве,но това си е Хасково или Карнобат,или Айтос....
10.
Bingo
16.01.2018 14:12:17
1
7
Преди два дни каза, че кредита е от физическо лице, а сега вече стана институция май някой послъгва, колкото повече се обясняваш толкова повече затъваш в кацата с лайната. Това че тази червена пачавра не е стока е ясно, ама в случая поне си вадите кирливите ризи за които обикновения гражданин иначе няма как да разбере.
9.
Caca
16.01.2018 12:40:13
1
7
Този не е ли вече в следственная арест , Цвъко му подхвърля снимки и доноси и този крадлив и корумпиран запъртък се плюнчи ...като пате в кълчища омотан , Рядко елементарна селска пръчка е този цървул Добрев...
8.
Лея
16.01.2018 12:27:08
1
6
Този е наплаво жалък. Ако имаше някакво достойнство щеше да подаде оставка.
7.
11
16.01.2018 12:03:38
1
8
Не позволил на баща си да участва по европрограма и го нашил с 2милки кредит.Трябва да си мега олигофрен даповярваш на тези брътвежи.Оставка момче.
6.
ПИБ
16.01.2018 11:53:35
1
7
ТОВА НЕ Е КРЕДИТ,А РУШВЕТ ОТ 1 000 000евро.КРЕДИТ Е НЕЩО КОЕТО ПОСЛЕ ВРЪЩАШ.БАЩАТИ ВРЪЩА ЛИ БЕ КАУН?КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ.ТОЗИ ПЪТ ВИ ХВАНАХА ЗА НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО
5.
гого
16.01.2018 11:47:32
1
9
Пенсионер съм от 2 год.Имам много идеи.Коя банка казваш дава по 2 000 000лв.кредит за осъществяването им??????
4.
Хасково
16.01.2018 11:22:01
2
9
Не познавам Йончева,но познавам Делян.МЕГА МРЪСНО И АЛЧНО СЪЩЕСТВО.
3.
Факт
16.01.2018 10:35:23
2
10
Делянчооо, възможно е Йончева да изпълнява нечия поръчка. Но ти беше още по-предан на своя крупен поръчител. Ти затова и беше сложен за министър!? още млад-зелен - да слушкаш и изпълняваш. Щото, какъв ти беше, пък, какъв ли ти е и сега капацитета на тебе! Аре бегай.
2.
ххх
16.01.2018 10:33:53
3
9
гледах и двете интервюта.този не отговори конкретно и смислено на нито един въпрос /обвинение/ на йончева. интервюто му беше в комунистическа стилистика "А вие защо биете негрите?".мамин златен.колко поредни години вече са неизменно във властта ама далаверите ги била правила опозицията ,а не тия дето управляват.не че не навързани като свински черва,но големите далавери са запазени за властимащите
1.
baihui
16.01.2018 09:40:15
2
10
Този е верен син на племето !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори