Има ли частен тротоар в Бургас и как няколко паркоместа на ул."Сливница" разпалиха война


Има ли частен тротоар в Бургас и как няколко паркоместа на ул."Сливница" разпалиха война
Според скицата мястото вчервената рамка е тротоар, а останалото е собственост на Величко Янков(на малката снимка), който е ремонтирал цялата зона със собствени средства
10 Януари 2018, Сряда
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

Макар и да изглежда като тротоарна зона, то това е прилежащ към сградата парцел, който е частна собственост


Няколко пармоместа на ул."Сливница" 43 в бургаския ж.к."Възраждане" разбуниха духовете сред съседите.

Според живущите в кооперацията "на тротоара всеки ден паркират служители на фирма "Кинг Троник" ООД, които никой не глобявал, но щом някой от собствениците спре колата си там, веднага му залепяли наказателно постановление", твърдеше в сигнал до Флагман.бг Златомир Георгиев, който живее в сградата на ул."Сливница" 43. Според него собственикът на фирмата превърнал тротоара в "частна собственост". (ВИЖТЕ ТУК)

Фирмата е достатъчно известна в Бургас и е внедрила някои от онлайн платформите, използвани от Общината. Сред тях и системата за наемане на велосипеди. Според съседите именно заради това на колите на фирмата им се разминавало.

Минути след публикацията във Флагман.бг с нас се свърза Величко Янков, управител на "Кинг Троник" ООД и показа всички документи, които действително удостоверяват, че той е собственик на земята, където паркират автомобилите. Макар и на пръв поглед това да изглежда тротоар - не е, а по статут се води прилежащ имот към сградата и е такъв още от 90-те години, стана ясно от справката за статута на имота на ул."Сливница" 43.

Величко Янков купува партерното помещение в кооперацията през 2015 година, а в нотариалният му акт е упоменато, че е собственик и на 313 кв.м. от парцела в това УПИ. Т.е. - цялата земя върху, която е изградена сградата. 


Границата на собствеността на Янков е до червената линия, с която посочва докъде е било възможно да бъде строежът на кооперацията на ул. "Сливница" 43

„Този терен никога не е бил общински. Купен е от частен собственик, който е изградил тази кооперация. Закупен е с УПИ, което значи, че е закупена цялата земя. Живущите са си купили въздуха, а не земята, Дворът и част от въпросния тротоар са моя собственост”, обясни пред репортер на Флагман.бг Величко Янков.

Когато купува земята, състоянието на пешеходния тротоар е било отчайващо. През 2017 година иска разрешение от Община Бургас, за да ремонтира собствеността си, като безвъзмездно подновява подовата настилка и на частта за преминаване на пешеходци, която е собственост на Общината.


На скицата от кадастъра ясно е вижда къде е границата на поземлия имот, който е в размер от 313 кв. м. 

За да не нарушава симетрията спрямо следващите кооперация, купува и засажда дърво „Японска вишна”, което е частта, собственост на Общината.


Договорът за разрешение, което е получил от Общината, за да ремонтира тротоарното пространство, включително и да засади дърво

Тъй като самата сграда е построена на по-заден план от останалите в редицата по ул. „Сливница”, пред кооперацията остава свободно пространство, което Янков е обособил като тротоар, но всъщност попада в имота му. Съседите пък явно смятат, че това е общински тротоар и го атакуват с обвинението, че го използва неправомерно. 

„С частната собственост собствениците могат да разполагат, както сметнат за добре. Ще бъда принуден да сложа ограда, ама после ще ме питате защо има ограда. Ще има, защото имотът е мой”, допълва още собственикът на фирма „Кинг Троник” ООД.


Величко Янков е дал разрешение на някои от собствениците на апартаменти в кооперацията да паркират в неговата частна собственост, но поради лични съображения

По думите на Янков неговият "съсед" има съставен акт за административно нарушение, тъй като първо е паркирал в частен имот и второ е запушил главният вход на жилищната сграда. Освен това заетото от неговия автомобил място е било в границата от последното стъпало на сградата до позиционирането на дървото. 


Ето тук е бил паркиран автомобилът на Златомир Георгиев, който е получиш акт за административно нарушение-неправилно паркиране

В категории: Бургас


42
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
42.
съсед
12.01.2018 21:38:13
1
0
ЗС
Чл. 38. При сгради, в които етажи или части от етажи принадлежат на различни собственици, общи на всички собственици са земята, върху която е построена сградата, дворът, основите, външните стени, вътрешните разделителни стени между отделните части, вътрешните носещи стени, колоните, трегерите, плочите, гредоредите, стълбите, площадките, покривите, стените между таванските и избените помещения на отделните собственици, комините, външните входни врати на сградата и вратите към общи тавански и избени помещения, главните линии на всички видове инсталации и централните им уредби, асансьорите, водосточните тръби, жилището на портиера и всичко друго, което по естеството си или по предназначение служи за общо ползуване.
41.
Общинска управа
11.01.2018 06:19:02
5
1
Вече всеки може да паркира на наще места няма бариера...
40.
Хаха
11.01.2018 01:18:43
0
2
Тея от кинг троник звъняха до софия на някъв дет им пратил нещо и му се скараха защо използвал една фирма,а не тази с която имали кингтроник договор. Куриерска услуга 6лв. Мишки ебани.
39.
До 14
10.01.2018 23:27:09
6
3
Между собственост на общи части и собственост на самата земя има голяма разлика. Останалите са собствници на общите части от самата кооперация (стълбище, асансьори и площадка) а не от самата земя. Щом не плащат данък и нямат нотариален акт за земята значи нямат никаква собственост от нея.
38.
*********
10.01.2018 23:25:28
8
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
българин
10.01.2018 23:01:38
7
3
Този цървул от ООД-то къде е бил, когато е давано правото на строеж на този парцел..???

А след това през 2015г. "купува" земята и то 300 от общите 313 кв.м на парцела И ТО В ИДЕАЛНИ ЧАСТИ !!!

И какви претенции има - че общинарите са му приятели/ИЛИ... и тръгнал да ПОКАЗВА ДОКУМЕНТИ !!! Нас за бунаци ли ни има или за неграмотни - не знаещи да четат и гледат документи ??? ЗАЩО НЕ ПОКАЖЕ ЗА КОЛКО Е КУПИЛ ТЕЗИ КВАДРАТИ ????

Така че отвсякъде е в калта - и му теглете главата в съда, ако не в БГ има и други съдилища, докато не е изфирясъл нанякъде....защото там трудно ще открие приятели и хора да дари !!!
36.
До 35
10.01.2018 22:42:36
4
1
Пише "300м2 идеални части от правото на собственост" ве кух, което означава, че след 50 години, ако се събори сградата и се застроява, той отново ще има право на 300м2. В началото на скицата, където изобщо не си погледнал обаче пише, че собственика Кинг нещо си... притежава 313 м2. Ама кой да чете.
Прост народ, слаба държава. Завиждайте му на човека и пускайте жалби. Глупаци.
35.
Indie
10.01.2018 21:55:33
2
2
Никой не обръща внимание, че на скицата пише "идеални части"! Как са установени къде точно се намират?
34.
До 29,21 и т.н
10.01.2018 21:31:18
10
1
Господина който се мисли за много знаещ закона, ще го открехна, че по неговата логика всеки може да се разпорежда с чужда собственост - типичен пример откритите тераси по коперациите, явяващи се покрив на долното помещение. Във възраждане се напълни с олигофрени които искат да ползват чужда собственост, без да са собственици и без да са платили данъци. Трудно им е да разберат че купувайки апартамент нищо не им се полага автоматично. Притежават и ползват това което им е записано в нотариалния акт !!! Странджански капацитети - хитри и подмолни !
33.
 
10.01.2018 20:58:07
3
1
Завистливи хора ей. Дори и на село ви е много на вас си трябва някой малка колибка в Африка при жирафите да си паркирате каручките който смятате за превозни средства. Все пак който както се уредил като не можете да си закупите хубаво място хващайте гората и към Африка. СЕЛЯНИ ви е направо комплимент на някой хора.
32.
Хахах
10.01.2018 20:51:06
6
2
На докумета/скицата пише отчетливо 300 квадрата , а той разполага с 313 .. е тези 13 бонус за дарителския ремонт ли е .. боже господи .. нагъл келеш с чадър от общината
31.
Хахах
10.01.2018 20:47:27
1
1
Гледам и не вярвам на ушите си
30.
anonymous
10.01.2018 18:38:38
18
2
Инвалиди такива!!! Щом имаш глоба няма как да не си в нарушение без значение кой, кога, как, къде и какво притежава. Това че цялата кооперация сте кой от кой по-голям инвалид и са бийте за 2 сантиметра място което даже не знайте на кой е и нямате домоуправител да се разберете кой какво притежава си е лично ваш проблем. Органите на реда са глобили който трябва съответно закона. Който има право да паркира там няма как да му съставят глоба, а това че селяни като вас живеят в такива квартали има решение, ходете си по селата и си правете паркинг във вашите си места.Другото което е место да правите малките си жалки гаражи да припечелвате някой друг лев я за домати я за краставици вземете си ги направете гаражи. Давате ги под наем или ги правите магазини и си мислите че с една малка будка ще спечелите милиони, това само истински инвалид би си помислил че ще проработи. Ако като толкова няма къде да паркирате пишете в общината комплекса повече хора да ви направят един шибан паркинг ако ли не знайте пътя към село няма мъгла не е тъмно отивайте си там. Мислете преди да си давате парите за жилище. А ако сте големи граждани и селото ви е под нивото макар ВСИЧКИ от там да идваме има и други градове и други страни.
29.
До 25
10.01.2018 18:27:27
5
8
Аз предлагам на съкооператорите да им платя съдебните разноски и да се водят дела, Спечелят ли ти "юристче" некадърно дето не знаеш законие ще си скъсаш ли дипломата поради некадърнист и незнание. Какви са тия юристи сето не знаят законите, нямам думи.
Явно хората в тая кооперация са кротки и не знаят да си търсят праата. Ако имах един такъв собственик в нашата коопеация щяхме вече да сме го изгонили и да ние продал земята на беценица. Ей хора съкооператори, велика сила сте! Повярвайте в себе си и му натрийте носа. Почна да лавира т.н. "юристче" на т.2 ако още малко му покажа законите и друга песен ще запее. ЛЪЖАТ ВИ!
28.
юрист do 21
10.01.2018 18:25:14
6
1
Преписаната и посочена от Вас разпоредба е от ЗУТ-Закона за устройство на територията-който урежда строежите и касае общо название !
Собствеността в Република България се установява Единствено според разпоредбите на Закона за собствеността !
по народному - кой на каквото е собственик,било то имот или права ,само за това може да се разпорежда и разполага !
27.
до 26
10.01.2018 18:10:55
5
1
Глобата в частен имот не е законна-няма нарушение ,защото МПС е в частна територия и в съда ще падне Проблема кой как ще ползва земята се решава със събрание на собствениците на земята със мнозинство по разпоредбите на Закона за собственоста. Никой няма право да затруднява достъпа до сградата и да възпрепятства ползването -въпроса се решава със жалба срещу лицето до компетентния орган за самоуправство!
26.
Мафия с държава ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
10.01.2018 17:56:51
6
1
А законна ли е глобата в частен имот без решение на съкооператорите. Тук става въпрос за заграбване на права и безаконие . Съд за общината и сателитните бизнесмени" дето я цоцат с малоумни проекти за милиони.
25.
юрист до 21
10.01.2018 17:56:42
5
1
т.2 от вашия коментар е относима при т.2 от моя коментар- Тук НЯМА продажба на земя ИМА само Учредео Право на строеж( права на строеж,полване ,преминаване).
Като купуваш апартамент поне си Прочети нотариалния акт- Там ясно пише какво си закупил и какви права имаш !
Никой неможе да черпи права от нещо което не е негова собственост и не са му прехвърлени права!
Ползването на терена се решава със събрание на собствениците на терена (по норатиалните актове )
24.
юрист до 21
10.01.2018 17:53:57
5
3
т.2 от вашия коментар е относима при т.1 от моя коментар- Тук НЯМА продажба на земя ИМА само Учредео Право на строеж( права на строеж,полване ,преминаване).
Като купуваш апартамент поне си Прочети нотариалния акт- Там ясно пише какво си закупил и какви права имаш !
Никой неможе да черпи права от нещо което не е негова собственост и не са му прехвърлени права!
Ползването на терена се решава със събрание на собствениците на терена (по норатиалните актове )
23.
патил
10.01.2018 17:50:06
2
1
Да ама общината налага глоби от по 50.00 лв., защото не може да се обжалва.
22.
До 21
10.01.2018 17:50:00
4
0
Построихме в Сарафово кооперация и въпреки ,че строителя по всячески начин да ни накара да му прехвърлим земя,не отстъпихме и педя.В съседния двор отстъпиха и днес той ги прави на маймуни!Важно е как ще се договориш с предприемача.Никой не може да ни задължи да отстъпим земя!Като я искат да си строят там където им отстъпят!
21.
До 19 какъв юрист си като не знаеш законите в БГ
10.01.2018 17:36:26
4
4
1. "Самостоятелен обект в сграда в режим на етажна собственост" е обособена част от сграда в режим на етажна собственост със самостоятелно функционално предназначение.

2. (изм. - ДВ, бр. 82 от 2012 г., в сила от 26.11.2012 г.) "Прилежаща площ към сграда в режим на етажна собственост" е част от територията на поземлен имот с комплексно застрояване, в който е построена сградата в режим на етажна собственост и която включва заедно или поотделно обекти като озеленени площи, площадки за игра, места за паркиране и други.

И съдете общината за актовете и осъдете общинския съветник дето използва държавни средства за частни цели!
20.
Ъъъъъ
10.01.2018 17:16:52
4
1
Не е така тука тая работа ... да питат философския факултет към " Шофьорите на Бургас "
19.
юрист
10.01.2018 17:05:43
10
3
само Собствениците на земята може да я ползват ,както си решат !!!
Който е купил апартамент САМО с право на строеж и Не е закупил Земя има право само на жилището си и идеални части от Сградата!
т.е.
1.Може да си собственик на апартамент само с право на строеж
без земя
2.Може да си собственик на апартамент с право на строеж + земя !
Общото събрание на Етажната собственост касае само срадата=етажната собственост!
Така са построени повечето блокове в Бургас- само с право на строеж- един ден Общината може да обяви сградите за негодни и да ги събори,като собственик на земята.
Т.е. Който има Земята -терена той я ползва!
18.
Ти да видиш
10.01.2018 16:43:43
4
2
А начин за ползване на нотариалния акт ??? Ниско строителство до 10 метра!?! Кооперацията вероятно е 9.80 метра???
17.
Гого
10.01.2018 16:42:01
7
2
Кога общината, ще се самосезира и всички гаражи превърнали ли се незаконно в магазини и офиси, пак ще станат гаражи?
16.
v
10.01.2018 16:31:22
11
0
от скицата се вижда, че Кингтроник има 300 от 313 кв. м. идеални части този или тези които имат останалите 13 кв. също имат право да си паркират колите там докато не се поиска реално разпределение на местата в съда.
15.
Маджара, Вълков, Зафиров
10.01.2018 16:25:36
9
2
В село Сарафово има частен тротоар пред хотел кедъра. Но властимащите са заети с далавери по Софията и не им пука а майките с колички са като нинджи, играят на прескочи автомобил
14.
Do 12
10.01.2018 16:25:30
6
8
Юриста ви е калтил, няма такова нещо. Имате части от имота независимо от това. В договора за строеж на кооперацията е включена зема може и два квадрата но ги има от там вече гио клатите тоя 2 квадрата ама съгласно закона може да го разорите. На събрание може даже да го изгоните. Офиса му в двора или в кооперацията какво се прави на собственик.
13.
c
10.01.2018 16:15:44
8
2
Mislia che e globen pravilno. Globa za vseki na trotoara!!!!
12.
дО НОМЕР ТРИ
10.01.2018 16:15:26
12
2
Отдавна щяхме да скочим и да отидем в съда,но опитен юрист ни каза,че след като нямаме и педя земя,а само право на строеж,тоест въздух,собственикът еднолично си решава как ще си ползва земята.Освен това си плаща данък върху тая земя.
11.
f
10.01.2018 16:14:59
5
0
Principa triabva da e -- nikakvi koli na durjavni trotoari!!!! Globi za vsicki koito sa na durjavni trotari.
10.
*********
10.01.2018 16:14:08
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
f
10.01.2018 16:13:42
1
1
Durjavata produljava da se samoubiva sus teya durveta koito gi ostavia da chupiat plochki durveta koito niamat miasto vuv takova geto.
8.
Do Pepi
10.01.2018 16:10:03
3
7
Прочети закона ве смешник.
7.
PEPI
10.01.2018 16:08:50
15
4
Българина да има как в спалнята си ще вкара колата.Земята е собственост на човека и ако иска ще сади о отглежда домати.Това е негово свещено право.Хората които са купили само въздух един ден ще останат и без него,а наследниците на земята отново ще я застроят.Всеки знае това когато купува право само на строеж без собственост върху земята.
6.
Do 5
10.01.2018 16:05:54
4
6
Прав си може и да разорят "бизнесмена" за морални щети, кой бяга от едни 20-40 хил лева. един психолог винаги ще помогне на живущите с качествени експертизи.
5.
Слабо
10.01.2018 16:03:35
6
9
Живущите да съдят общианата и т.н. "бизнесмен" за неправилно издадени актове. Живущите ще спечелят делата, защото не е разпоредено на общо събрание какво ще става със земята. Един вид закона каза кадо си дал г*за под наем ще си траеш докато тея от кооперацията не решат какво да правят. И аз имам земя ама съкооператорите решават какво ще става.
4.
Аман
10.01.2018 16:02:13
7
1
Ние пък за да паркираме в собствения си двор си оставихме проход ,но винаги пред него паркира някои идиот и не можем да прибираме колите в собствения си двор.Принудих се след години разправии и кавги да си продам автомобилите и да ползвам таксита.
3.
Толерантен
10.01.2018 15:59:02
14
10
Аз ако съм на тоя от кооперацията дето отнася актовете ще го съдя "бизнесмена" и общианата за неправилно издадени актове, защото не е минало решение на събрание на кооперацията за това дали крадливия бизнесмен ще ползва земята или не. Тариката не знае закона в България! Егати държавата!
2.
Чети закона бизнесмене
10.01.2018 15:56:08
10
12
Тоя не знае законите, а човека с който си партнира е общински съветник и му налива фитилите. Съгласно закона независимо дали има земя , съсобствениците в съкооперацията определят на събрание какво ще става и няма да става с имота. Ама тоя сигурно ако се провери в общината дори и данък не е плащал а има претенции. Мошенници!
1.
FREE BULGARIA
10.01.2018 15:56:08
6
10
Fuck, durjavata stroi trotoari na chastnici????? Ima li durjava????
Egati haosa!!!! Ne vi e sram!!!!
Светлозария КИДЕРОВА Автор
Светлозария КИДЕРОВА


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Задължителна система за мониторинг на отработените газове и разхода на гориво за новите камиони и автобуси
Задължителна система за мониторинг на отработените газове и разхода на гориво за новите камиони и автобуси
България постигна неофициално споразумение с Европарламента по текстовете за новите правила


Всичко в категорията
Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ) Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването Гнусно! Жена си купи торта от магазин в Слънчев бряг и изпадна в потрес от това, което откри (СНИМКА) Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ)
Тръмп с неочаквани разкрития за историческата среща с Ким Чен-ун (ВИДЕО)
Тръмп с неочаквани разкрития за историческата среща с Ким Чен-ун (ВИДЕО) С КНДР обсъждаме 3,4 възможни дати и пет места за среща, обяви американският президент


Всичко в категорията
Няма добър ръководител без добър екип: Вълчо Чолаков посрещна рождения си ден в Областна управа Ексклузивно ВИДЕО: Босия мята яйце към Чуколов - депутатът го заплашва, нарича го лайн*р и му показва среден пръст Петър Кънев: Министър Нанков не знае какво иска – да отложи новото райониране за след местните избори Младежки сблъсък в парламента: Галя Василева брани властта след подигравки от Явор Божанков Почти единодушно: Депутатите избраха Пенка Трендафилова от ВиК-Бургас за член на КЕВР Тихо и задкулисно: Избраха комисарите за „антикорупционния орган” благодарение на ДПС и „Атака” (снимка) Новият антикорупционен орган няма да разследва Бойко Борисов за случая „Мишо Бирата” Главният прокурор Сотир Цацаров изтегли делото за смъртта на Горан Горанов в София Доказателства за други бизнесмени, изнудвани от кметицата Иванчева, подали от КПКОНПИ Добрев: КЕВР нямат софтуер за подслушване, но може да смени Гинка с държавен управител (ВИДЕО) По чия „Воля” бургазлийката Пенка Трендафилова ще стане член на КЕВР?
Шокиращо! Вижте оправданието на бизнесмена Кирил Христов за убийството на Никола Колев
Шокиращо! Вижте оправданието на бизнесмена Кирил Христов за убийството на Никола Колев Принца е гръмнал готвача си от много близко разстояние – между 40 и 60 см


Всичко в категорията
Ексклузивно! Вижте разказа на пряк очевидец на убийството в Стария Несебър, Принца цял ден гърмял и размахвал пистолет Най-тежката мярка за кметицата на Младост! „Искам незабавно на свобода“, изкрещя тя Крадлата Гюлсевен потъна вдън земя, обявиха я за национално издирване Иванчева ще обжалва мярката си "задържане под стража" Диана, която организира отвличането и бруталната гавра на бургазлия, влиза в затвора Кметицата на Младост нещо се обърка - Хем се срещала с човека с подкупа, хем "не познава този образ" Гледайте НА ЖИВО във Флагман.бг брифинга на апелативния прокурор на Бургас Любомир Петров Майката на убития Ради: Искаме 10 години затвор за убиеца, но съдът го осъди условно (ВИДЕО) Цацаров: Няма предпоставки за екстрадирането на Желяз Андреев в САЩ Адвокат: Убиецът Драгомир Драганов може да получи доживотна присъда, но го пуснаха под домашен арест (ВИДЕО) Прокуратурата допълни обвиненията към кмета на район Младост Десислава Иванчева
Бизнесът се срещна с хора с увреждания, които търсят работа
Бизнесът се срещна с хора с увреждания, които търсят работа Срещата се състоя на първия у нас кариерен форум за тези хора

Всичко в категорията
Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка
Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Асистентка от Департамента за усъвършенстване към СУ е сигнализирала прокуратурата за корупционната практика

Всичко в категорията
Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ)
Бургаската IT гимназията пуска директен транспорт за учениците
Бургаската IT гимназията пуска директен транспорт за учениците Лесен достъп до новото училище ще бъде осигурен и чрез линия № 9, чийто маршрут и сега минава оттам, но без да спира


Всичко в категорията
Вижте кои университети вдигат таксите за студенти! Бургаският "Асен Златаров" запазва старите Новата атракция от „Воля” стана член на просветната комисия в парламента, трима депутати не одобриха ПГСАГ "Кольо Фичето" спечели първо място на Националната панорама на професионалното образование Ново 20! МОН въвежда изпит – тест в детската градина преди 1 клас От гетото до НАСА: 13-годишната Симона спечели обучение в космически лагер Хакатон 2018 показа IT гениите на Бургас! Изобретиха гейминг платформа – учител по танци Абсурдна задача по математика за първолаци взриви мрежата Ексклузивно! Доайенът на бургаската журналистика Евдокия Симеонова за миналото и настоящето на професията (Видеоинтервю) Християнство, ислям... учениците ни ще изучават религии Безапелационен успех! Бургаската ученичка Натали Георгиева стана №1 в България по испански език Борят стреса и агресията в училище с народни танци (ВИДЕО)
Ваксинирането на ромските общности ще повиши колективния имунитет
Ваксинирането на ромските общности ще повиши колективния имунитет Управителят на университетска болница „Дева Мария“ и специалист по епидемиология на инфекциозните болести д-р Даниела Георгиева взе участие във форума „Ваксини и здраве“

Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! 30-годишният Александър се гръмнал с незаконен пистолет заради дългове Разплете се зловеща мистерия: Росица излезе от дома си и след 26 години откриха скелета й в хотел Петко Сталинчев: Всеки бордюр е една берлинска стена за мен Мистериозна смърт! Откриха трупа на 33-годишен спортист в дома му Ужасяващо: Кръвожадна акула нападна турист, наложи се да му ампутират крака (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) Ученици и майки от Силистра помагат на мъж с увреждания (ВИДЕО) Съседи на издъхналия Павел споделиха покъртителни подробности за живота му Най-младата жертва от кървавия автобус Бургас-София била отличничка, след броени дни Мила щяла да празнува рожден ден Драма! Родителите на убитата Алекс от Поморие се разделиха, не успяха да преглътнат мъката по загубеното дете Бездомният абитуриент от Елисейна не иска пари, готов е сам да си построи къща след пожар (ВИДЕО) Нова трагедия сполетя Нана при поредната ѝ битка с рака
Топ американски влогър остана с отворена уста след скандалното ВИДЕО 18+ на Сузанита
Топ американски влогър остана с отворена уста след скандалното ВИДЕО 18+ на Сузанита От моментът, в който започва клипът, Дро остава с отворена уста и бегло успява да каже нещо


Всичко в категорията
Неузнаваема! Моника Валериева си отряза косата и е по-секси от всякога на гореща СНИМКА 18+ от леглото! Обявената за „креватна“ изпълнителка Тереза се черви за пред Милен Цветков (ВИДЕО) Деми Ловато взриви Instagram с ултра секси дупе (СНИМКА 18+) Цялата мрежа се залива от смях! Анелия с безумна изцепка за дъщеря си: Чакат я по-важни неща като наркотици и полов живот 5 вдъхновяващи секс пози за първата брачна нощ Сексът като спорт. Какво показва фитнес тракерът? Цветанка Ризова се омъжва на Гергьовден, дни преди да навърши 53 Дами в бяло: Мелания Тръмп и Бриджит Макрон се появиха в бяло на събитие в Белия дом (СНИМКИ) Чеченката с лесбийско порно от "Фермата" направи нещо неочаквано! (СНИМКИ) Най-красивото момиченце на света има наследница! Ана е само на 6 и вече е модна икона (СНИМКИ) Бургаската красавица Ванеса Манева се завърна с триумф от състезание по спортни танци в Санкт Петербург (СНИМКИ/ВИДЕО)
Астролог: Това е денят на живата вода, мъжете да се молят за здраве!
Астролог: Това е денят на живата вода, мъжете да се молят за здраве! Облечете се в бяло, жълто или златисто и носете камъка на безсмъртието, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Унищожиха камера на КАТ в Бургас с бомба като тази, ранила полицай на дербито ЦСКА-Левски Хаос с паркирането във Варна, въвеждат синя зона 10 години след Бургас Извънредно! Затвориха международния път за ГКПП "Малко Търново", ТИР скъса електропровод в Маринка Зрелищна катастрофa: Tаксиджия обърна колата си по капак (СНИМКИ) Още от революционните промени в Закона за движение по пътищата! 70 метра дистанция на магистралата, 40 мeтра извън града Нов ужас на пътя: Бургазлийка пострада при катастрофа на ул. "Гладстон" Важно: Преди да тръгнете на път днес задължително прочетете това Добре, че МВР най-после забеляза джигитите 6 май: Пускат дясното платно на околовръстното от Казичене до "Тракия" Готвят революционни промени за шофьорите Мълния! Не напускайте домовете си с кола в Бургас, центърът е блокиран отвсякъде с ремонти
Само във Флагман! Краят и началото на една от най-известните бургаски фамилии
Само във Флагман! Краят и началото на една от най-известните бургаски фамилии Преди 3 години един млад мъж решава да продаде фамилния си имот в супер центъра на Бургас. Проектиран е бил от самия Рикардо Тоскани


Всичко в категорията
Спомени от соца: Ако „Москвичът“ беше оцелял, днес щеше да сложи в малкия си джоб половината западни коли Като беше толкова хубав социализмът, защо го свалихте, бе, другарки и другари?! Спомени от соца: Когато цветен телевизор се купуваше с 4 заплати Само във Флагман! Знаете ли коя е майката на един велик учен от Бургас, асистент и приятел на Айнщайн (СНИМКИ) Спомени за романтиката на Бургас, вмирисаната сладкарница "Малина" и местната бохема Как започна строителството на един от символите на соца – панелката Помните ли легендарната пазарска мрежа от времето на соца Спомени от соца: Ако "Москвичът“ беше оцелял, днес щеше да сложи в малкия си джоб "Мерцедес" и "БМВ" Плажът бил поквара и срамна съблазън за предците ни Как ни хранеха в казармата през соца Спомени от соца: Къде почиваше елитът на БКП и Народната република
Григор Димитров оцеля в жестока битка
Григор Димитров оцеля в жестока битка След близо 3 часа игра българинът се наложи със 7:5 3:6, 7:6 (8) над Малек Джазири

Всичко в категорията
Ще гледаме бургаска акула на предстоящите европейско и световно първенство по плуване Рекордните шестима волейболисти от "Нефтохимик 2010" с повиквателни за националния Дерби след инцидент: Драконовски мерки на мача „Левски” – ЦСКА тази вечер Градския стадион в Созопол се превръща в арена за младите огнеборци от Бургаско Безупречен старт за Григор Димитров в Барселона Изненада! Румен Димов напусна ФК Созопол след сигурното изпадане във В група Григор за Барселона: Тук започна всичко (ВИДЕО) Бургаските депутати от БСП към волейболния Нефтохимик: Честита титла! С победите вие вдъхновявате младите спортисти Преговорите за супер боя Джошуа - Уайлдър започват в четвъртък! Това ли е бомбаджията от агитката на Левски? Изп.директор на Нафтата Николай Тодоров: С този отбор сме готови да се борим за влизане във Втора лига догодина
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Извайте форми и туширайте фините  линии на лицето с радиочестотен лифтинг
Извайте форми и туширайте фините линии на лицето с радиочестотен лифтинг Процедурата е напълно безболезнена, но за сметка на това високоефективна

Всичко в категорията
Бургас се готви да посрещне стотици важни гости за домакинството на Европейския морски ден Само във Флагман.бг! Издигат бутикова сграда в изгубеното архитектурно сърце на Стария Бургас (СНИМКИ) Петър Кънев: Министър Нанков не знае какво иска – да отложи новото райониране за след местните избори Разрушиха култовите заведения Самба и Плая на Северния плаж в Бургас, живакът удари 29°C, местните вече се пекат (СНИМКИ) Младежки сблъсък в парламента: Галя Василева брани властта след подигравки от Явор Божанков Почти единодушно: Депутатите избраха Пенка Трендафилова от ВиК-Бургас за член на КЕВР Рекордните шестима волейболисти от "Нефтохимик 2010" с повиквателни за националния Замаза ли министър Нанков „очите“ на Бургас за районирането? По чия „Воля” бургазлийката Пенка Трендафилова ще стане член на КЕВР? Бургаската IT гимназията пуска директен транспорт за учениците Мият улиците в Бургас, вижте графика
Мария за меденруднишкия скандал с хубавата Елена: Не съм викала мутра да я сплашва, засякохме се случайно
Мария за меденруднишкия скандал с хубавата Елена: Не съм викала мутра да я сплашва, засякохме се случайно Спрях на бензиностанцията,  за да й кажа просто, че съм подала жалба. Исках да ми се извини и да забравим за случая, но така и не се разбрахме, каза Мария

Всичко в категорията
Само във Флагман.бг: Хубавата Елена проговори за сблъсъка в ж.к."Меден рудник" Хубавата Елена сътвори луд екшън в „Меден рудник”, наби бургазлийка заради засечка на пътя (СНИМКА) На косъм от трагедия: Незагасен фас подпали жилището на двама братя, за малко не изгоряха живи (СНИМКИ) Нямат срам! Непълнолетни цигани обраха манастира „Св. Богородица” навръх Великден Странният случай "Анка" и заслужава ли втори шанс от Община Бургас Извънредно! Автобус блъсна жена в жк „Меден рудник“, състоянието й е тежко (СНИМКИ) Удар на полицията! Хванаха Христина от бургаския ж.к. "Меден рудник" в подли интернет номера Ужас в "Меден рудник"! Бандит нападна и ограби млада бургазлийка Шок в „Меден рудник”! Бургазлия отиде на гости на приятел, прости се с портфейл, пълен с пари и кредитни карти Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Екшън край ез. Мандра! Пребиха служител на ИАРА-Бургас
Ето кой поема управлението на Генгера в Айтос (СНИМКА)
Ето кой поема управлението на Генгера в Айтос (СНИМКА) Общинският съвет ще гласува освобождаването на досегашния шеф Любомир Татаров и назначаването на новия

Всичко в категорията
„Заедно срещу алоизмамниците“ събра в Айтос депутати, полицаи и пенсионери Айтос се обединява за младежи с увреждания, за да им подари вълнуващ бал. Включете се! Айтос потъна в скръб! 50-годишната Фатмегюл е шестата жертва на автобуса-ковчег на "Тракия" Деца от Айтос се включиха в инициативата Седмица на гората Развръзка: Ще потвърди ли и ВКС 6-те години затвор за айтозлиите Златко Кънев и Тихомир Петров? Айтозлии недоволстват от премахването на опасни дървета в "Славеева река", но замърсяват парка (СНИМКИ) 50 тийнейджъри от Айтос и Руен проконтролираха депутатите от балкона на парламента (снимки) Пътечка от балони и сърца в центъра на Айтос! 22-годишна красавица каза „ДА” на своя любим (СНИМКИ) И Любомир Татаров напусна Генгера в Айтос, търсят нов управител на етнографския комплекс Само във Флагман.бг: Ето кои улици ще ремонтират в Айтос за 2 млн. лв. Лавина от сигнали за бедстващи щъркели край Бургас, екоинспектори тръгнаха да ги спасяват (ВИДЕО)
Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Пожар унищожи колата на ексдепутата Стефан Кенов в Карнобат, умишлен палеж ли е? Сърнево се размина с евакуацията, нивото на Русокастренска река спада (ВИДЕО) Високо ниво на язовирите в Карнобатско. Кметът Георги Димитров: Предприели сме необходимите мерки, всичко е под контрол Масови арести в Карнобат! Полицейска спецакция завърши с 8 закопчани Най-възрастният жител на Община Карнобат баба Джена стана на 102 години Депутатът Николай Тишев с приемна в Карнобат След купон на 8 март: Ченгета спипаха 72-годишен мъртво пиян шофьор в Созопол и напушен младеж зад волана в Поморие Закриват училището с мъртвите души в Соколово, 29 деца-емигранти крепели школото Снежна ваканция за учениците в Айтос и Карнобат Смел шофьор кръстосва карнобатските улици, носи храна и провизии на закъсали по пътищата жители
Заведения и хотели по морето масово подменят ел. инсталациите с нови енергоспестяващи (СНИМКИ)
Заведения и хотели по морето масово подменят ел. инсталациите с нови енергоспестяващи (СНИМКИ) Поставянето на LED диодите е лесно, не се налага къртене и допълнителни ремонтни действия след монтирането им. В същото време осигурявате желаната сила на светлината с 10, а понякога и с повече пъти по-малък разход на електроенергия


Всичко в категорията
РИОСВ-Бургас опроверга фейк новината на зелените за строителство на плаж Иракли Впечатляващото стенд ъп шоу "Смях по ноти" идва в Несебър, вижте кога Разрушиха емблематични плажни заведения в Слънчев бряг, били незаконни (СНИМКИ) Поставиха първите павилиони, които ще променят визията на Слънчев бряг Американското посолство отпусна 700 000 долара за реставрация на емблематична църква в Несебър Вестауто-М и Masterhaus Несебър те канят на среща с най-новото от Volkswagen Несебърските пенсионери стават IT специалисти, завършиха курс по компютърна грамотност (СНИМКА) Осмокласник от Несебър грабна наградата за есе по проект, свързан с българското европредседателство „Купа Несебър“ остана в Несебър, домакините грабнаха редица призове (СНИМКИ) Мистерия! Откраднаха Фиата на мъж от Свети влас, ченгета откриха колата изпепелена в гората Официален старт на международната регата „Купа Несебър“: Стотици ветроходци преминаха парадно през морския град
Ротари Клуб Бургас-Приморие чества 14 години
Ротари Клуб Бургас-Приморие чества 14 години Събраните средства след ЧРД отиват за носии на детския ансамбъл от Каблешково

Всичко в категорията
Градския стадион в Созопол се превръща в арена за младите огнеборци от Бургаско
Градския стадион в Созопол се превръща в арена за младите огнеборци от Бургаско Събитието ще се проведе в 2 дисциплини, всеки отбор ще е съставен от 10 участника


Всичко в категорията
Босът на к-г „Златна рибка” Пламен Иванов пред Флагман: Никой да не пипа караваните, отивам при главния прокурор! Екшън за старт на сезона на к-г „Златна рибка”: Кредитор заплаши, че до края на деня ще го запечата (СНИМКИ) Созопол посрещна престижното изложение "За туризма от А до Я“ Панайот Рейзи за шумовата забрана след 23 ч.: Пагубна е! Всяка община трябва сама да решава, ще има тежки последици за туризма Караянчева се съгласи да унаследи от Главчев патронаж на световен форум в Созопол Туристическо изложение „За Туризма от А до Я“ 2018 се мести в Созопол Откриват традиционния местен събор в с. Равна гора Созопол отново ще е домакин на детския фуболен турнир „Флагман Къп“ Вижте как Созопол ще рекламира природните и културните си богатства Пълна мобилизация за ФК "Созопол", за да останат във Втора лига, търсят поне 18 точки в следващите 9 мача Кулинарен базар в Созопол помага на три социални центъра
Нудисти заплашили да запалят оградата на плаж Делфин, глобяват концесионера (ВИДЕО)
Нудисти заплашили да запалят оградата на плаж Делфин, глобяват концесионера (ВИДЕО) Те са свикнали да са без дрехи и се притесняват от това, че на плажа ще има други хора, каза стопанинът на плажната ивица
Всичко в категорията
Научна среща, посветена на християнството в Странджа и Одринска Тракия, ще се проведе в Ахтопол Районният прокурор на Малко Търново се мести в Царево Кметът на Царево Георги Лапчев: Протестиращите на "Корал" обслужват един политически кръг и бълват фалшиви новини Нено Димов: Новият план за Царево е много по-щадящ природата Лапчев: За да има Синеморец пречиствателна станция и да не погребваме мъртвите в нивите, ни е нужен ОУП (ВИДЕО) 120 хил.лв. за плажа на Китен, търсят наемател и за Ахтопол Неочаквана изненада за рибарите край Ахтопол, морето ври от паламуд Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ) Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла
Създават нови общински предприятия по проекти за около 1 млн. лв. в Средец
Създават нови общински предприятия по проекти за около 1 млн. лв. в Средец Новите проекти ще осигурят работа на поне 60 души в закъсалата странджанска община


Всичко в категорията
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ)
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Силата на водата, извираща от скалата, е най-голяма именно в неделя след Възкресение


Всичко в категорията
Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три
Гигантски пеперуди, парад на ретро автомобили и Фестивал на гозбата за празника на град Камено
Гигантски пеперуди, парад на ретро автомобили и Фестивал на гозбата за празника на град Камено Жителите и гостите на града ще могат да се насладят на изпълненията на най-малките от танцов ансамбъл „Здравец”,  Георги Дюлгеров,  FOUR, Преслава Минасян и фолклорен клуб „Кайлии”


Всичко в категорията
Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите
Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Нека всеки един от нас излезе и почисти пред дома си, градинката, парка или най-близкия до него тротоар, обръща се към съгражданите си кметът Васил Панделиев


Всичко в категорията
Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци
90% от полетите към Бургас са запълнени, RyanAir са изненадани от интереса към града ни Интервю Всички интервюта Димитър НИКОЛОВ, кмет на Община Бургас: 90% от полетите към Бургас са запълнени, RyanAir са изненадани от интереса към града ни
Нашата ръка е протегната към кметовете на Созопол, Поморие и Несебър, надявам се и те да се включат във фонда за финансиране на полетите

Глас отвътре Всички Митко ИВАНОВ, председател на Съюза на художниците, Митко ИВАНОВ, председател на Съюза на художниците Само във Флагман! Краят и началото на една от най-известните бургаски фамилии Преди 3 години един млад мъж решава да продаде фамилния си имот в супер центъра на Бургас. Проектиран е бил от самия Рикардо Тоскани


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО) Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ) Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 26.04.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Можете да правите промени, да предоговаряте, да пътувате. В дни като този лесно се придобиват знания и е голяма вероятността да срещнете сродна душа. За някои от Овните предстоят финални промени. Те навярно ще ви позволят да поемете по съвсем нов път. Отварят се възможности, дори за неща, които не са били възможни с години. В отношенията ви с хората от противоположния пол също са възможни промени. Не отказвайте срещи! Възможно е да се запознаете с някой, който ще промени живота ви. Нуждаете се от позитивна среда и хора, които споделят потребностите ви. Въздържайте се от прояви на излишна гордост, особено в интимен план! Ако ви помолят за помощ, не отказвайте! Не се правете на детектив! Измъчват ли ви съмнения, споделете ги и ще ви олекне! Можете да свършите и много работа в деловата сфера и всичко свързано с юридически дела. Любовта ще ви съпътства, но бъдете търпеливи, ако има разминаване между очакванията ви и реалността! Може да ви изненадат с неприлични предложения, но е по-добре да не рискувате. Много желани промени можете да осъществите, ако обърнете внимание на хората, с които общувате. Вслушайте се в съветите им! Бъдете с повишено внимание и добра концентрация! Възможни са конфликти, желателно е вечерта да сте си у дома. Въздържайте се от спорове! Любовта и красивото ще ви изпълват и привличат. Може и да осъществите нещо, което доскоро ви е изглеждало невъзможно. Възможни са главоболие и проблеми със стомаха. Избягвайте пикантна и мазна храна! Пазете се от преяждане и препиване! Обърнете внимание на дребните детайли и малките жестове в ежедневието! Склонни сте към романтика и сантименталност. Използвайте опита си, но обърнете внимание и на чувствата! Избягвайте споровете с близките си! Добре е да подсилите организма си с витаминозна храна и мед. Успехите и на работното място, и в любовта, ще зависят от вас. Не търсете помощ! Само това, което сте направили със своите сили, ще ви носи облаги. Носете тоалети в светло синьо! Това спомага за развитие на интуицията. Заболяванията на този ден са опасни, но най-вече за жените. Силата, която се пробужда във вас, насочете към съзидание! Всичко, което започвате обаче, трябва да го доведете до край. Използвайте всяка възможност, за да се самообразовате и да се свързвате с хора, които вече са постигнали успех в областите, в които желаете да работите! Денят е благоприятен за смяна на средата, на работата или местожителството. Можете и да излекувате хронични и дългогодишни здравословни проблеми или да изпълните заветната си мечта. Някои от Козирозите ще придобият способност и сили да осъществят съкровени желания. Можете да приключите успешно някои начинания, но не започвайте нови дела, защото колкото и да се стараете, едва ли ще се справите! Една от причините за това е свързана с влиянието на Луната. Ще сте много разсеяни. Най-добре си почивайте или се забавлявайте с любимия. Можете днес да приключите с много проблеми от миналото и да започнете да работите на чисто. Здравето ви може да бъде разклатено. Ако не се чувствате добре, обезателно потърсете лекарска помощ! Вярващите да се помолят за подкрепа, за да превърнат мечтите си в реалност!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип