Има ли частен тротоар в Бургас и как няколко паркоместа на ул."Сливница" разпалиха война


Има ли частен тротоар в Бургас и как няколко паркоместа на ул."Сливница" разпалиха война
Според скицата мястото вчервената рамка е тротоар, а останалото е собственост на Величко Янков(на малката снимка), който е ремонтирал цялата зона със собствени средства
10 Януари 2018, Сряда
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

Макар и да изглежда като тротоарна зона, то това е прилежащ към сградата парцел, който е частна собственост


Няколко пармоместа на ул."Сливница" 43 в бургаския ж.к."Възраждане" разбуниха духовете сред съседите.

Според живущите в кооперацията "на тротоара всеки ден паркират служители на фирма "Кинг Троник" ООД, които никой не глобявал, но щом някой от собствениците спре колата си там, веднага му залепяли наказателно постановление", твърдеше в сигнал до Флагман.бг Златомир Георгиев, който живее в сградата на ул."Сливница" 43. Според него собственикът на фирмата превърнал тротоара в "частна собственост". (ВИЖТЕ ТУК)

Фирмата е достатъчно известна в Бургас и е внедрила някои от онлайн платформите, използвани от Общината. Сред тях и системата за наемане на велосипеди. Според съседите именно заради това на колите на фирмата им се разминавало.

Минути след публикацията във Флагман.бг с нас се свърза Величко Янков, управител на "Кинг Троник" ООД и показа всички документи, които действително удостоверяват, че той е собственик на земята, където паркират автомобилите. Макар и на пръв поглед това да изглежда тротоар - не е, а по статут се води прилежащ имот към сградата и е такъв още от 90-те години, стана ясно от справката за статута на имота на ул."Сливница" 43.

Величко Янков купува партерното помещение в кооперацията през 2015 година, а в нотариалният му акт е упоменато, че е собственик и на 313 кв.м. от парцела в това УПИ. Т.е. - цялата земя върху, която е изградена сградата. 


Границата на собствеността на Янков е до червената линия, с която посочва докъде е било възможно да бъде строежът на кооперацията на ул. "Сливница" 43

„Този терен никога не е бил общински. Купен е от частен собственик, който е изградил тази кооперация. Закупен е с УПИ, което значи, че е закупена цялата земя. Живущите са си купили въздуха, а не земята, Дворът и част от въпросния тротоар са моя собственост”, обясни пред репортер на Флагман.бг Величко Янков.

Когато купува земята, състоянието на пешеходния тротоар е било отчайващо. През 2017 година иска разрешение от Община Бургас, за да ремонтира собствеността си, като безвъзмездно подновява подовата настилка и на частта за преминаване на пешеходци, която е собственост на Общината.


На скицата от кадастъра ясно е вижда къде е границата на поземлия имот, който е в размер от 313 кв. м. 

За да не нарушава симетрията спрямо следващите кооперация, купува и засажда дърво „Японска вишна”, което е частта, собственост на Общината.


Договорът за разрешение, което е получил от Общината, за да ремонтира тротоарното пространство, включително и да засади дърво

Тъй като самата сграда е построена на по-заден план от останалите в редицата по ул. „Сливница”, пред кооперацията остава свободно пространство, което Янков е обособил като тротоар, но всъщност попада в имота му. Съседите пък явно смятат, че това е общински тротоар и го атакуват с обвинението, че го използва неправомерно. 

„С частната собственост собствениците могат да разполагат, както сметнат за добре. Ще бъда принуден да сложа ограда, ама после ще ме питате защо има ограда. Ще има, защото имотът е мой”, допълва още собственикът на фирма „Кинг Троник” ООД.


Величко Янков е дал разрешение на някои от собствениците на апартаменти в кооперацията да паркират в неговата частна собственост, но поради лични съображения

По думите на Янков неговият "съсед" има съставен акт за административно нарушение, тъй като първо е паркирал в частен имот и второ е запушил главният вход на жилищната сграда. Освен това заетото от неговия автомобил място е било в границата от последното стъпало на сградата до позиционирането на дървото. 


Ето тук е бил паркиран автомобилът на Златомир Георгиев, който е получиш акт за административно нарушение-неправилно паркиране

В категории: Бургас


42
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
42.
съсед
12.01.2018 21:38:13
1
0
ЗС
Чл. 38. При сгради, в които етажи или части от етажи принадлежат на различни собственици, общи на всички собственици са земята, върху която е построена сградата, дворът, основите, външните стени, вътрешните разделителни стени между отделните части, вътрешните носещи стени, колоните, трегерите, плочите, гредоредите, стълбите, площадките, покривите, стените между таванските и избените помещения на отделните собственици, комините, външните входни врати на сградата и вратите към общи тавански и избени помещения, главните линии на всички видове инсталации и централните им уредби, асансьорите, водосточните тръби, жилището на портиера и всичко друго, което по естеството си или по предназначение служи за общо ползуване.
41.
Общинска управа
11.01.2018 06:19:02
6
1
Вече всеки може да паркира на наще места няма бариера...
40.
Хаха
11.01.2018 01:18:43
1
2
Тея от кинг троник звъняха до софия на някъв дет им пратил нещо и му се скараха защо използвал една фирма,а не тази с която имали кингтроник договор. Куриерска услуга 6лв. Мишки ебани.
39.
До 14
10.01.2018 23:27:09
6
3
Между собственост на общи части и собственост на самата земя има голяма разлика. Останалите са собствници на общите части от самата кооперация (стълбище, асансьори и площадка) а не от самата земя. Щом не плащат данък и нямат нотариален акт за земята значи нямат никаква собственост от нея.
38.
*********
10.01.2018 23:25:28
8
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
българин
10.01.2018 23:01:38
7
3
Този цървул от ООД-то къде е бил, когато е давано правото на строеж на този парцел..???

А след това през 2015г. "купува" земята и то 300 от общите 313 кв.м на парцела И ТО В ИДЕАЛНИ ЧАСТИ !!!

И какви претенции има - че общинарите са му приятели/ИЛИ... и тръгнал да ПОКАЗВА ДОКУМЕНТИ !!! Нас за бунаци ли ни има или за неграмотни - не знаещи да четат и гледат документи ??? ЗАЩО НЕ ПОКАЖЕ ЗА КОЛКО Е КУПИЛ ТЕЗИ КВАДРАТИ ????

Така че отвсякъде е в калта - и му теглете главата в съда, ако не в БГ има и други съдилища, докато не е изфирясъл нанякъде....защото там трудно ще открие приятели и хора да дари !!!
36.
До 35
10.01.2018 22:42:36
4
1
Пише "300м2 идеални части от правото на собственост" ве кух, което означава, че след 50 години, ако се събори сградата и се застроява, той отново ще има право на 300м2. В началото на скицата, където изобщо не си погледнал обаче пише, че собственика Кинг нещо си... притежава 313 м2. Ама кой да чете.
Прост народ, слаба държава. Завиждайте му на човека и пускайте жалби. Глупаци.
35.
Indie
10.01.2018 21:55:33
2
2
Никой не обръща внимание, че на скицата пише "идеални части"! Как са установени къде точно се намират?
34.
До 29,21 и т.н
10.01.2018 21:31:18
11
1
Господина който се мисли за много знаещ закона, ще го открехна, че по неговата логика всеки може да се разпорежда с чужда собственост - типичен пример откритите тераси по коперациите, явяващи се покрив на долното помещение. Във възраждане се напълни с олигофрени които искат да ползват чужда собственост, без да са собственици и без да са платили данъци. Трудно им е да разберат че купувайки апартамент нищо не им се полага автоматично. Притежават и ползват това което им е записано в нотариалния акт !!! Странджански капацитети - хитри и подмолни !
33.
 
10.01.2018 20:58:07
3
1
Завистливи хора ей. Дори и на село ви е много на вас си трябва някой малка колибка в Африка при жирафите да си паркирате каручките който смятате за превозни средства. Все пак който както се уредил като не можете да си закупите хубаво място хващайте гората и към Африка. СЕЛЯНИ ви е направо комплимент на някой хора.
32.
Хахах
10.01.2018 20:51:06
6
2
На докумета/скицата пише отчетливо 300 квадрата , а той разполага с 313 .. е тези 13 бонус за дарителския ремонт ли е .. боже господи .. нагъл келеш с чадър от общината
31.
Хахах
10.01.2018 20:47:27
1
1
Гледам и не вярвам на ушите си
30.
anonymous
10.01.2018 18:38:38
19
2
Инвалиди такива!!! Щом имаш глоба няма как да не си в нарушение без значение кой, кога, как, къде и какво притежава. Това че цялата кооперация сте кой от кой по-голям инвалид и са бийте за 2 сантиметра място което даже не знайте на кой е и нямате домоуправител да се разберете кой какво притежава си е лично ваш проблем. Органите на реда са глобили който трябва съответно закона. Който има право да паркира там няма как да му съставят глоба, а това че селяни като вас живеят в такива квартали има решение, ходете си по селата и си правете паркинг във вашите си места.Другото което е место да правите малките си жалки гаражи да припечелвате някой друг лев я за домати я за краставици вземете си ги направете гаражи. Давате ги под наем или ги правите магазини и си мислите че с една малка будка ще спечелите милиони, това само истински инвалид би си помислил че ще проработи. Ако като толкова няма къде да паркирате пишете в общината комплекса повече хора да ви направят един шибан паркинг ако ли не знайте пътя към село няма мъгла не е тъмно отивайте си там. Мислете преди да си давате парите за жилище. А ако сте големи граждани и селото ви е под нивото макар ВСИЧКИ от там да идваме има и други градове и други страни.
29.
До 25
10.01.2018 18:27:27
5
8
Аз предлагам на съкооператорите да им платя съдебните разноски и да се водят дела, Спечелят ли ти "юристче" некадърно дето не знаеш законие ще си скъсаш ли дипломата поради некадърнист и незнание. Какви са тия юристи сето не знаят законите, нямам думи.
Явно хората в тая кооперация са кротки и не знаят да си търсят праата. Ако имах един такъв собственик в нашата коопеация щяхме вече да сме го изгонили и да ние продал земята на беценица. Ей хора съкооператори, велика сила сте! Повярвайте в себе си и му натрийте носа. Почна да лавира т.н. "юристче" на т.2 ако още малко му покажа законите и друга песен ще запее. ЛЪЖАТ ВИ!
28.
юрист do 21
10.01.2018 18:25:14
6
1
Преписаната и посочена от Вас разпоредба е от ЗУТ-Закона за устройство на територията-който урежда строежите и касае общо название !
Собствеността в Република България се установява Единствено според разпоредбите на Закона за собствеността !
по народному - кой на каквото е собственик,било то имот или права ,само за това може да се разпорежда и разполага !
27.
до 26
10.01.2018 18:10:55
5
1
Глобата в частен имот не е законна-няма нарушение ,защото МПС е в частна територия и в съда ще падне Проблема кой как ще ползва земята се решава със събрание на собствениците на земята със мнозинство по разпоредбите на Закона за собственоста. Никой няма право да затруднява достъпа до сградата и да възпрепятства ползването -въпроса се решава със жалба срещу лицето до компетентния орган за самоуправство!
26.
Мафия с държава ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
10.01.2018 17:56:51
6
1
А законна ли е глобата в частен имот без решение на съкооператорите. Тук става въпрос за заграбване на права и безаконие . Съд за общината и сателитните бизнесмени" дето я цоцат с малоумни проекти за милиони.
25.
юрист до 21
10.01.2018 17:56:42
5
1
т.2 от вашия коментар е относима при т.2 от моя коментар- Тук НЯМА продажба на земя ИМА само Учредео Право на строеж( права на строеж,полване ,преминаване).
Като купуваш апартамент поне си Прочети нотариалния акт- Там ясно пише какво си закупил и какви права имаш !
Никой неможе да черпи права от нещо което не е негова собственост и не са му прехвърлени права!
Ползването на терена се решава със събрание на собствениците на терена (по норатиалните актове )
24.
юрист до 21
10.01.2018 17:53:57
5
3
т.2 от вашия коментар е относима при т.1 от моя коментар- Тук НЯМА продажба на земя ИМА само Учредео Право на строеж( права на строеж,полване ,преминаване).
Като купуваш апартамент поне си Прочети нотариалния акт- Там ясно пише какво си закупил и какви права имаш !
Никой неможе да черпи права от нещо което не е негова собственост и не са му прехвърлени права!
Ползването на терена се решава със събрание на собствениците на терена (по норатиалните актове )
23.
патил
10.01.2018 17:50:06
2
1
Да ама общината налага глоби от по 50.00 лв., защото не може да се обжалва.
22.
До 21
10.01.2018 17:50:00
4
0
Построихме в Сарафово кооперация и въпреки ,че строителя по всячески начин да ни накара да му прехвърлим земя,не отстъпихме и педя.В съседния двор отстъпиха и днес той ги прави на маймуни!Важно е как ще се договориш с предприемача.Никой не може да ни задължи да отстъпим земя!Като я искат да си строят там където им отстъпят!
21.
До 19 какъв юрист си като не знаеш законите в БГ
10.01.2018 17:36:26
4
4
1. "Самостоятелен обект в сграда в режим на етажна собственост" е обособена част от сграда в режим на етажна собственост със самостоятелно функционално предназначение.

2. (изм. - ДВ, бр. 82 от 2012 г., в сила от 26.11.2012 г.) "Прилежаща площ към сграда в режим на етажна собственост" е част от територията на поземлен имот с комплексно застрояване, в който е построена сградата в режим на етажна собственост и която включва заедно или поотделно обекти като озеленени площи, площадки за игра, места за паркиране и други.

И съдете общината за актовете и осъдете общинския съветник дето използва държавни средства за частни цели!
20.
Ъъъъъ
10.01.2018 17:16:52
4
1
Не е така тука тая работа ... да питат философския факултет към " Шофьорите на Бургас "
19.
юрист
10.01.2018 17:05:43
10
3
само Собствениците на земята може да я ползват ,както си решат !!!
Който е купил апартамент САМО с право на строеж и Не е закупил Земя има право само на жилището си и идеални части от Сградата!
т.е.
1.Може да си собственик на апартамент само с право на строеж
без земя
2.Може да си собственик на апартамент с право на строеж + земя !
Общото събрание на Етажната собственост касае само срадата=етажната собственост!
Така са построени повечето блокове в Бургас- само с право на строеж- един ден Общината може да обяви сградите за негодни и да ги събори,като собственик на земята.
Т.е. Който има Земята -терена той я ползва!
18.
Ти да видиш
10.01.2018 16:43:43
4
2
А начин за ползване на нотариалния акт ??? Ниско строителство до 10 метра!?! Кооперацията вероятно е 9.80 метра???
17.
Гого
10.01.2018 16:42:01
7
2
Кога общината, ще се самосезира и всички гаражи превърнали ли се незаконно в магазини и офиси, пак ще станат гаражи?
16.
v
10.01.2018 16:31:22
11
0
от скицата се вижда, че Кингтроник има 300 от 313 кв. м. идеални части този или тези които имат останалите 13 кв. също имат право да си паркират колите там докато не се поиска реално разпределение на местата в съда.
15.
Маджара, Вълков, Зафиров
10.01.2018 16:25:36
9
2
В село Сарафово има частен тротоар пред хотел кедъра. Но властимащите са заети с далавери по Софията и не им пука а майките с колички са като нинджи, играят на прескочи автомобил
14.
Do 12
10.01.2018 16:25:30
6
8
Юриста ви е калтил, няма такова нещо. Имате части от имота независимо от това. В договора за строеж на кооперацията е включена зема може и два квадрата но ги има от там вече гио клатите тоя 2 квадрата ама съгласно закона може да го разорите. На събрание може даже да го изгоните. Офиса му в двора или в кооперацията какво се прави на собственик.
13.
c
10.01.2018 16:15:44
8
2
Mislia che e globen pravilno. Globa za vseki na trotoara!!!!
12.
дО НОМЕР ТРИ
10.01.2018 16:15:26
12
2
Отдавна щяхме да скочим и да отидем в съда,но опитен юрист ни каза,че след като нямаме и педя земя,а само право на строеж,тоест въздух,собственикът еднолично си решава как ще си ползва земята.Освен това си плаща данък върху тая земя.
11.
f
10.01.2018 16:14:59
5
0
Principa triabva da e -- nikakvi koli na durjavni trotoari!!!! Globi za vsicki koito sa na durjavni trotari.
10.
*********
10.01.2018 16:14:08
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
f
10.01.2018 16:13:42
1
1
Durjavata produljava da se samoubiva sus teya durveta koito gi ostavia da chupiat plochki durveta koito niamat miasto vuv takova geto.
8.
Do Pepi
10.01.2018 16:10:03
3
7
Прочети закона ве смешник.
7.
PEPI
10.01.2018 16:08:50
16
4
Българина да има как в спалнята си ще вкара колата.Земята е собственост на човека и ако иска ще сади о отглежда домати.Това е негово свещено право.Хората които са купили само въздух един ден ще останат и без него,а наследниците на земята отново ще я застроят.Всеки знае това когато купува право само на строеж без собственост върху земята.
6.
Do 5
10.01.2018 16:05:54
4
6
Прав си може и да разорят "бизнесмена" за морални щети, кой бяга от едни 20-40 хил лева. един психолог винаги ще помогне на живущите с качествени експертизи.
5.
Слабо
10.01.2018 16:03:35
6
9
Живущите да съдят общианата и т.н. "бизнесмен" за неправилно издадени актове. Живущите ще спечелят делата, защото не е разпоредено на общо събрание какво ще става със земята. Един вид закона каза кадо си дал г*за под наем ще си траеш докато тея от кооперацията не решат какво да правят. И аз имам земя ама съкооператорите решават какво ще става.
4.
Аман
10.01.2018 16:02:13
7
1
Ние пък за да паркираме в собствения си двор си оставихме проход ,но винаги пред него паркира някои идиот и не можем да прибираме колите в собствения си двор.Принудих се след години разправии и кавги да си продам автомобилите и да ползвам таксита.
3.
Толерантен
10.01.2018 15:59:02
14
10
Аз ако съм на тоя от кооперацията дето отнася актовете ще го съдя "бизнесмена" и общианата за неправилно издадени актове, защото не е минало решение на събрание на кооперацията за това дали крадливия бизнесмен ще ползва земята или не. Тариката не знае закона в България! Егати държавата!
2.
Чети закона бизнесмене
10.01.2018 15:56:08
10
12
Тоя не знае законите, а човека с който си партнира е общински съветник и му налива фитилите. Съгласно закона независимо дали има земя , съсобствениците в съкооперацията определят на събрание какво ще става и няма да става с имота. Ама тоя сигурно ако се провери в общината дори и данък не е плащал а има претенции. Мошенници!
1.
FREE BULGARIA
10.01.2018 15:56:08
6
10
Fuck, durjavata stroi trotoari na chastnici????? Ima li durjava????
Egati haosa!!!! Ne vi e sram!!!!
Светлозария КИДЕРОВА Автор
Светлозария КИДЕРОВА


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Темида
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки
Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Нямам думи... Та това са нашите деца, пише уважаван бургаски психиатър
Всичко в категорията
Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата
Нинова и майките на деца с увреждания поискаха оставката на Валери Симеонов Проектобюджетът на Ердоган обещава фискална дисциплина през 2019 г. Изненада: Прокуратурата даде на съд дългогодишния консенсусен директор на БТА Бургаски депутат пита, Цачева отговаря: Екстрадиция на граничраите няма да има, ще осигурим адвокати И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования Караянчева за Бойко Борисов: Вярвам, че духом е с нас! Каква е вероятността „Борисов 3” да си отиде в сряда? Как се отнася властта към дебата в здравеопазването! Министри цъкат на телефони, гербаджии се смеят Обсъждат внесения от БСП вот на недоверие към правителството Даниела Дариткова: Не товарим пациентите със здравната застраховка, БСП няма алтернатива (ВИДЕО) ЕК отпусна на България 2,2 млн. евро за справяне с щетите от бедствията в Бургаско през 2017 г.
Сливенските цигани, нападнали полицаи - в ареста, Прокуратурата ги „разпъна на кръст“ Лапите на 40-годишната Зелиха плъзнаха в бургаско заведение, задигна Айфона на клиентка Задържан е мъжът, който нападна столична адвокатка Ревльото Северин продължи с цирковете - съгласи се със съда, че е по-добре да го пратят в затвора На косъм от трагедия: Полицаи провериха шофьор на автобус преди ученическа екскурзия в Бургас, оказа се пиян Нападнатата адвокатка: Би ме, крещях, но не ме изнасили... Северин Красимиров: Виновен съм, много съжалявам (ВИДЕО) Пак безчинство: Тумба цигани нападнаха и биха полицаи в Сливен, трима служители на реда пострадаха Шофьор и велосипедист се сбиха рано сутринта Първо във Флагман.БГ! Вижте Илия, който с орда цигани, смаза от бой Пламен в Айтос (ОБНОВЕНА, СНИМКА) Познавате ли го? Открадна бутилка алкохол от оборотен магазин
Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа
Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа Илия К. е обвинен за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, извършени в условията на опасен рецидив


Всичко в категорията
Изненада: Прокуратурата даде на съд дългогодишния консенсусен директор на БТА Първо във Флагман.БГ! Вижте Илия, който с орда цигани, смаза от бой Пламен в Айтос (ОБНОВЕНА, СНИМКА) Адвокат: Няма вратички в закона, убиецът на Виктория може да получи доживотна присъда (ВИДЕО) Внасят искане за задържане под стража на Северин Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си Ето кой адвокат ще защитава жестокия убиец Северин Убиецът Северин влиза в затвора в Белене преди съдебния процес, шестима адвокати отказват да го защитават (ВИДЕО) 100 лева глоба, ако говорим по телефона, докато пресичаме пешеходна пътека Адвокатът на момичето, което уби Боньо Фаса: Мария е действала в условия на неизбежна отбрана Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение на убиеца Северин Разпитват свидетели за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Премиерата на "Дебелянов и ангелите" в Бургас ще запали огън в душите на мнозина
Премиерата на "Дебелянов и ангелите" в Бургас ще запали огън в душите на мнозина Отзивите за спектакъла са възторжени и изпълнени със суперлативи към постановката и актьорската игра 

Всичко в категорията
Премиерата на "Живот в скалите" на Мария Лалева се превърна в спектакъл Софийският университет удари дъното! Соросоиди налазиха достойния българин Александър Урумов Проф. Никулчина: „Политика на идентичността и различието” не е джендърска програма (ВИДЕО) Чудо! Цял Бургас приижда към Казиното, за да разбере кой е Пабло Езикът на технологиите стъпи в Бургас! Близо 70 деца ще учат корейски Татяна Лолова два часа разсмива публиката на представянето на автобиографичната си книга „1/2 живот“ Край на тежките раници, ученици от бургаското ОУ "Елин Пелин" вече имат собствени шкафчета (ВИДЕО) Диян Стаматов: Зимното часово време е много по-благоприятно за училища с едносменен режим (ВИДЕО) Военен режим или дисциплиниране? Ето какви мерки предприеха в Английската гимназия в Бургас Бургас се запозна с "Хората от Оз" и се върна към творчеството и спомените за големия художник Стефан Марков Вдигат летвата на българското образование с повече пари за иновации
96% от българите поне с един кариес, при децата още по-зле
96% от българите поне с един кариес, при децата още по-зле Според стоматолог това се дължи на по-слабата култура на българина в здравно отношение
Всичко в категорията
Обещаващ гастроентеролог избра Бургас пред Пловдив Ето я най-опасната напитка за мозъка Обновяват Спешната помощ в Бургас, властта пусна 163 млн.лв. за ремонт и нови линейки в цялата страна Газирано, пържено... 7-те храни, които образуват корем Родителите на починало момче се разплаха в Министерски съвет. Обещаха им законова промяна за донорството Правителството започва война с антиваксърите! Стартира национална програма за масова имунизация Здрави през есента и зимата с натурални пчелни продукти от ново поколение Ракът на дебелото черво е второто най-често онкозаболяване Учени разкриха мрачната тайна на порноактьорите, всеки трети от тях... Вотът на недоверие стартира с кулоарен сблъсък на дузина от БСП с един от ГЕРБ Нинова преди да внесе вота срещу „Борисов 3“: Внушава се, че няма алтернатива, но БСП предлага такава
Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО)
Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) Не искам детето ми да се оперира в България и да бъде като опитно зайче, каза майката
Всичко в категорията
17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне Хирургът д-р Георги Гендов - герой за българските майки: Топлил като свое оперирано бебче в УМБАЛ-Бургас Болен мъж от Несебър иска да напусне България заради липса на лечение (ВИДЕО) 86-годишен българин живее на спирка, плаши крадците с камъни (ВИДЕО) Жестока трагедия! Откриха телата на издирваните рибари Петър и Васил 22-годишен студент се нуждае от 120 000 евро за лечение (ВИДЕО) Изповедта на бургаското златно момиче Стефани: Да се състезаваш, докато мама е в болница (ВИДЕО) Покъртително! Младата и красива съпруга на моториста Андриян предвидила смъртта му с точност до ден (СНИМКА) Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов
Зодии в черно: Кои знаци обожават тъмния цвят?
Зодии в черно: Кои знаци обожават тъмния цвят? Вижте кои зодии виждаме най-често в тъмни тонове

Всичко в категорията
Четири автомобила се нанизаха във верижна катастрофа на надлеза на Океански риболов (СНИМКИ)
Четири автомобила се нанизаха във верижна катастрофа на надлеза на Океански риболов (СНИМКИ) Причината очевидно е неспазване на дистанция и непремерена маневра на водач на бус на Спийди
Всичко в категорията
Меле! Две коли се размазаха, линейки карат пострадали в болницата (СНИМКИ) Върху строителния бранш у нас има сериозен натиск от външни фирми Катастрофа на АМ "Тракия", шофирайте внимателно, движението е затруднено Започва мащабна полицейска акция по пътищата у нас Тежка катастрофа на АМ "Тракия'! Баничарка и Ауди са смачкани до неузнаваемост (СНИМКИ) Извънредно! Два Опела се помляха пред ОД на МВР в Бургас (СНИМКА) Нов ужас на пътя: Зверска катастрофа с най-малко четири коли блокира Е-79 (СНИМКИ) Изпитание на нервите! Хиляди бургазлии в капан втора вечер край ж.к.”Меден рудник” 73-годишен пенсионер от Крушевец, предизвикал вчерашната катастрофа до Кроношпан Първи СНИМКИ от страшната катастрофа на "Тракия"! Остава ли аутобанът затворен? Горещи подробности за страшната катастрофа на "Тракия", първата версия за ужаса е... (СНИМКА)
Помните ли шкембеджийницата на ул."Александровска" - емблема за поколения бургазлии
Помните ли шкембеджийницата на ул."Александровска" - емблема за поколения бургазлии Голямото шкембе, което бе най-вкусното по нашите географски ширини, струваше по-малко от 1 лев

Всичко в категорията
McLaren показа болидът на бъдещето за Формула 1 (СНИМКИ/ВИДЕО)
McLaren показа болидът на бъдещето за Формула 1 (СНИМКИ/ВИДЕО) Шасито на автомобила също ще бъде изцяло изработено от карбон, ще може частично да възстановява формата си след леки удари


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Айтос
Самозванец ли е човекът, проектирал най-красивите сгради в историята на Бургас? Сблъсъкът на мнения започва Morning Run стартира за първи път в Бургас Извънредно! Само във Флагман.бг! Свирепо убийство на жена в Сарафово – удряна е 10 пъти с чук и удушена с възглавница Порт Прим Арт Фест 2018 доведе в Бургас прекрасната Татяна Лолова Morning Run Burgas старитра за първи път в морския град, вижте кога Бургаски младеж се издъни жестоко, разби касата на зеленчуков склад в Бургас, но го сгащиха Мерцедес и Дачия се помляха на пътя за кв. Горно Езерово, мъж е откаран в болница (СНИМКИ) Сервитьорка от бургаско заведение проговори за гаврите на шефа й. Изритал я, защото си потърсила заплатата! Невероятен шанс! 2000 домакинства в Бургас с шанс да получат алтернативни методи на екоотопление Скулпторът Ненчо Русев представя живописна изложба в Бургас Фестивал на маскарадните игри ще се проведе за първи път в Бургас
Още от подвизите на полицай Зеленков: Пребил на разпит човек заради изчезнала дамаджана с ракия
Още от подвизите на полицай Зеленков: Пребил на разпит човек заради изчезнала дамаджана с ракия Случаят е от октомври 2001 г. и със сигурност не е бил единичен, докато го освободят през 2015 г.
Всичко в категорията
ОДМВР-Бургас: Инспектор Зеленков бе дисциплинарно уволнен от Четвърто РУП преди 3 г. Извънредно! Мерцедес се вряза в такси в жк „Меден рудник”- пред пешеходна пътека (ОБНОВЕНА) Тийнейджъри-вандали потрошиха детска площадка в бургаския жк. "Меден рудник" (ВИДЕО) Ето кога ще приключи ремонтът, затапил входа към ж.к.Меден рудник Късметлията, грабнал над 7 милиона от тотото в Бургас, проговори как е нацелил джакпота 23-годишният Илиян от жк. „Меден рудник” "изгоря", спипаха го с много марихуана и пико Млада бургазлийка изчезна безследно, родителите й молят за помощ (СНИМКА) Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина"
Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа
Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа Илия К. е обвинен за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, извършени в условията на опасен рецидив


Всичко в категорията
Циганин от Меден рудник провокирал кървавото меле срещу студента Пламен в Айтос Ексклузивно! Пребитият Пламен проговори: Циганите вече не пускат българи в бар „Арабски нощи” (ВИДЕО) 76-годишната Йорданка пред Флагман.бг: Циганите ще ме убият, няма да оставят и внука ми (СНИМКИ) Ексклузивно: Това ли са айтоските роми, смазали от бой Пламен? Полицията потвърди Флагман! Трима цигани са задържани за жестокия побой над 28-годишния Пламен в Айтос Извънредно! Циганска орда в Айтос преби и ограби студент, разби къщата на баба му, жената е сама и без защита тая нощ 10-годишно дете-велосипедист от Айтос е със счупен крак, след като се заби във Форд Няма прошка за шумните съседи! Солени глоби в Айтос при неспазване на обществения ред Теньо от Айтос, убил жена си, опитва да се измъкне. Обвинява Бърза помощ за смъртта на Ивета Ексклузивно! Вижте кой е Васко Казака – айтоският бизнесмен с положителната наркопроба Община Айтос актуализира бюджета си, финансира училища с 87 хил. лв.
Бургаски депутат към нов министър: На частен гард са му разрешили да носи картечница – ами ако е психично болен? Акция в Карнобат! Иван сгафи сериозно, разходи се из града с марихуана и доведе полицията до „запасите си“ вкъщи Наглата крадла Елина опоска чантата на клиентка в магазин в Карнобат, грозят я поне 8 години зад решетките Запорираха кравите на карнобатлийка заради дългове, ЧСИ ги продава на търг за по 1100 лева Дядо Иоаникий към Карнобат: Когато любовта оскудее*, идва беззаконието (ВИДЕО) Георги Димитров на празника на Карнобат: Над града ни се изви буря, хиляди човешки съдби бяха поставени под въпрос Чудат британец потроши възрастна карнобатлийка с джипа си в центъра на града (СНИМКИ) Вижте как Карнобат отбеляза празника си (ВИДЕО) Заслужил художник стана почетен гражданин на Карнобат (СНИМКИ/ВИДЕО) Директорът на Митница-Бургас: Никой не твърди, че от крана във фабриката в Церковски може да се краде (ВИДЕО) Шефът на фабриката за спиртни напитки в Церковски: Кранът е за безопасност, при взрив ще изчезне и гарата (ВИДЕО)
Кметът на Несебър Николай Димитров откри две нови съоръжения в Обзор В община Несебър се проведе поредната кампания за събиране на стари уреди Несебърските самодейци взеха участие в Международния фестивал за фолклорно и съвременно изкуство в Македония Баби продават ръчно изплетени терлици и каренца в центъра на Слънчев бряг (СНИМКА) Извънредно! Смърт в центъра на Несебър. Още не е ясно кой е мъртвият на улицата 35-годишен е издъхнал от прекомерна употреба на алкохол, няма данни за насилие в центъра на Несебър Защо се бави изграждането на църквата в кв."Черно море" в Несебър? Автобус пълен с деца пламна в движение край Слънчев бряг Над 800 000 души вече отмарят в Слънчев бряг, годишният оборот на хотелите се е увеличил 2,3 пъти за 10 години Благодетели зарадваха пенсионерите от несебърското село Гюльовца Шефът на АПИ разкри пред Флагман.БГ кога започва ремонтът на пътя Царево-Малко Търново
Иван Алексиев поиска терен от държавата, ще построят нов квартал в Поморие Поморие стана част от Европейската седмица на спорта #BeActive Ученици от Каблешково оглавиха Община Поморие за ден Олимпийската шампионка Станка Златева пристига в Поморие, за да проведе открит урок по борба Изграждат пешеходни пътеки в Ахелой, решават дългогодишен проблем Вижте наказанията на наркобандата на Тачо, ето кой единствен не се признава за виновен Безплатни прегледи на зъбките за всички първокласници в община Поморие Най-младите жители на Поморие поемат управлението на града в инициативата "Ден на отворените врати" Спипаха крадци на пясък в Поморие, разкопавали дюна на централния плаж в града Кметът на Поморие: Крадците на пясък от дюните са задържани, трябва да опазим природата си (ВИДЕО) Поморие поиска спиране на процедурата за концесионер на плаж „Поморие-изток”
Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си
Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си Утре Бургаският окръжен съд ще решава съдбата му


Всичко в категорията
Принуждават инвеститора, отрязал достъпа до „Германката” край Созопол, да премести оградата (ВИДЕО) Скандалът с „Германката” навлиза в нова фаза. Инвеститорът връща 50 кв. м на Общината Български и френски археолози откриха най-голямата фамилна гробница край Созопол (СНИМКИ) Белезници за Атанаска и Анастасия, ето какво сътвориха братовчедките от с. Габър Черноморец се включва в инициативата „Холокостът- приносът на България в спасяването на евреите” Абсурд: Пасарелката край Атия с неработещи асансьори, пенсионери продължават да пресичат опасния път Конкурс за странджанска песен събира изпълнители от цялата страна в созополското село Росен Включете се в кръводарителската акция в Созопол „Европейска нощ на учените” превзема Созопол в петък, пускат нов филм за древния град Справедливост за успелия българин Тони Кичуков: Кръчмата, цъфнала в басейна на ваканционния му имот - незаконна, събарят я! Над 1500 деца посрещнаха първия учебен ден в Созопол
Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент? Ето къде в Бургаска област валя най-много, но пък няма никакви поражения Ето коя е критичната точка на Бургаска област, изсипаха се 110 литра дъжд на кв.м за 3 часа Общинари от Царево направиха първа копка на Зелен парк в Турция Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“
Трагедия! 57-годишният Константин почина след огромен пожар в дома на чичо му в с. Голямо Буково Само във Флагман.бг: ГЕРБ и БСП гуша за гуша – предрешен ли е днешният вот в с. Орлинци БСП-Средец подари икона на св. Петка на храма в село Орлинци ГЕРБ смаза БСП на вота за кмет в с. Орлинци – 159:33 40-годишна бургазлйка с БМВ се заби в Мерцедес близо до Средец, прати свекърва си в болница Община Средец реши проблема с язовирите, отдаде на концесии всички ключови съоръжения След скандали и заплахи от инвеститор в Средец: Разделят наполовина апетитен терен в Драчево БСП срещу ГЕРБ: Шефката на читалището и бившият отговорен секретар в битка на селския вот за кмет в Средец Стартира ремонтът на ключови улици в Средец, градът придобива нов облик „Сезоните на морето” намериха своите вълни в изложбата на фотографа Тодор Ставрев (СНИМКИ) Знакова сграда в Средец бе преобразена, превърна се в „Зелената къща” (СНИМКИ)
И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования
И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования Другата седмица започва полагане на биндер на 57-километровия участък, догодина ще бъде изпълнена основна реконструкция, заяви Петя Аврамова
Всичко в категорията
Ужас на пътя! Моторист със Сузуки Бандит се хвърли в канавката, счупи гръбнака си Петър Кънев: Единственият вариант е Малко Търново да се присъедини към Турция – това вече е откъсната община Излъга ли Николай Нанков за ремонта на пътя Малко Търново-Царево? Кметът на Малко Търново плаши да обяви автономия, вижте каква е причината Ако сте тръгнали към Турция, върнете се! Очаква ви нещо страшно на границата при Малко Търново (СНИМКА) Военният министър Красимир Каракачанов посети Малко Търново За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО)
Трагедията е огромна: Цялото с. Трояново тъжи за нелепо загиналия Костадин, погребват го днес
Трагедията е огромна: Цялото с. Трояново тъжи за нелепо загиналия Костадин, погребват го днес 63-годишният мъж бил добър, трудолюбив и уважаван, аутопсията е категорична - починал е от инфаркт


Всичко в категорията
Брутално! Мъж издъхна след бой в каменско село, арестуван е 35-годишният Иван Затвори врати и една от последните селски фурни в Бургаско Общинският съвет в Камено отпуска средства за процедури и пътни разходи на деца в неравностойно положение Година след потопа: Държавата все още не е почистила деретата си в Камено Камено с нова бензиностанция: Жител на града дари модерна техника за нуждите на общината Концесионер се отказа от 5 язовира в с. Винарско, Община Камено ги прехвърля на държавата Ремонтът на околовръстния път на Камено остава на хартия Жельо Вардунски скастри кметовете в община Камено заради данъците, търговците пък не плащали за уличния бизнес Камено отбеляза Независимостта с празничен концерт Вижте как откриха първия учебен ден в Камено 6-метрово българско знаме на площада в Камено в чест на Съединението (СНИМКИ)
На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
Дали се чувствам комфортно в групата на ГЕРБ?! Това бе успешен ход, който ни помогна да реализираме важни инициативи Интервю Всички интервюта Георги ДРАКАЛИЕВ, областен лидер на ВМРО-Бургас, общински съветник Дали се чувствам комфортно в групата на ГЕРБ?! Това бе успешен ход, който ни помогна да реализираме важни инициативи
Заради Валери Симеонов на последните местни избори не успяхме да направим коалиция  НФСБ-ВМРО

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Каква е вероятността „Борисов 3” да си отиде в сряда? Сидеров като че ли бързо се кротна, след като тази седмица атакува коалиционните си партньори, Марешки пак ще удари рамо на кабинета Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 19.10.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Запазете достойнството си! Не позволявайте на началника да ви обижда и крещи! Още по-лошо ще бъде, ако и вие си изпуснете нервите. Трябва да обърнете внимание на бъбреците. Това, което сте сънували, може би ще се сбъдне до третия ден. Пазете се от крайности и проявете скромност, когато е нужно! Възможни са конфликтни ситуации. Не се занимавайте с интриганти и досадници! Ограничете контактите с хората, които ви дразнят! Успехът ви е гарантиран, ако се вслушвате в мнението на хората, които обичате. Можете да си намерите работа, да поемете ангажименти или да потърсите начин за повишаване на професионалната си квалификация. Изпълнени сте с енергия и не ви отива да стоите в очакване на това вратите сами да се отворят пред вас. Може да омагьосате околните с чара си. Вашата припряност може да ви подведе. Важно е да сте спокойни, когато вземате важни решения. Поради небрежност е възможно да пропуснете нещо важно. Има вероятност от любовно разочарование. За да не съжалявате, не се опитвайте да натрапвате на любимия своето мнение! Времето е много благоприятно за активни действия, общуване и преговори. Разчитайте на себе си и търсете позитивното във всяка възможност! Имате достатъчно сили, за да се справите с всяко препятствие, изпречило се на пътя ви. Пазете очите си, възможно е възпаление! Днес сте непредвидими, уверени и изпълнени с надежда. Можете да изненадате околните, а и дори себе си с рискови начинания. Срещите ви вероятно ще са вълнуващи, а разговорите - приятни и желани. Самотните дами имат шанса да намерят подходящия партньор и да се влюбят. Положете усилия в усвояване на знания, които ще са важни за бъдещето ви! Ако на работното място или у дома нещата не се развиват така, както сте очаквали, не губете кураж! Бъдете настоятелни, концентрирайте се и следвайте целите си! Усилията ви ще бъдат възнаградени. Търговията днес ви върви, както и общуването с представители на противоположния пол. Не отлагайте деловите срещи! Може да намерите финансиране за свой проект или пък допълнителни приходи. Не пренебрегвайте обаче хората, които се нуждаят от вас и от вашите ласки! Може да разбиете всяка врата, която някой се опита да затвори пред вас, но не се налага, защото в този ден пред вас се откриват нови възможности и ще се превърнете в желан партньор. Може да се справите с всичко, ако не се притесните. Избягвайте конфликтите! Можете лесно да се справяте с възникналите проблеми, но с помощта на колеги, приятели или на Висшите сили. Важно е в този ден да имате добри намерения и да не губите вярата си.  Помолете се, поискайте и ще ви се даде! Може да получите и целебна енергия или нова дарба. Прекалената доверчивост може да ви навреди. Вслушвайте се в съветите на своите колеги, но не приемайте всичко, което ви казват, за правилно! Решенията вземайте сами! Ако имате усещането, че с партньора ви се отдалечавате един от друг, разтопете ледовете с вечеря на свещи! Не отлагайте деловите срещи, но е желателно да ги приключите до 15 часа! Весело ви е, но ви предстои много работа и макар да сте романтично настроени, ще трябва да насочите вниманието си към ангажиментите, които не търпят отлагане, а довечера може да излезете с приятели.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип