×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Има ли частен тротоар в Бургас и как няколко паркоместа на ул."Сливница" разпалиха война


Има ли частен тротоар в Бургас и как няколко паркоместа на ул."Сливница" разпалиха война
Според скицата мястото вчервената рамка е тротоар, а останалото е собственост на Величко Янков(на малката снимка), който е ремонтирал цялата зона със собствени средства
10 Януари 2018, Сряда, 13:00 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

Макар и да изглежда като тротоарна зона, то това е прилежащ към сградата парцел, който е частна собственост

Няколко пармоместа на ул."Сливница" 43 в бургаския ж.к."Възраждане" разбуниха духовете сред съседите.

Според живущите в кооперацията "на тротоара всеки ден паркират служители на фирма "Кинг Троник" ООД, които никой не глобявал, но щом някой от собствениците спре колата си там, веднага му залепяли наказателно постановление", твърдеше в сигнал до Флагман.бг Златомир Георгиев, който живее в сградата на ул."Сливница" 43. Според него собственикът на фирмата превърнал тротоара в "частна собственост". (ВИЖТЕ ТУК)

Фирмата е достатъчно известна в Бургас и е внедрила някои от онлайн платформите, използвани от Общината. Сред тях и системата за наемане на велосипеди. Според съседите именно заради това на колите на фирмата им се разминавало.

Минути след публикацията във Флагман.бг с нас се свърза Величко Янков, управител на "Кинг Троник" ООД и показа всички документи, които действително удостоверяват, че той е собственик на земята, където паркират автомобилите. Макар и на пръв поглед това да изглежда тротоар - не е, а по статут се води прилежащ имот към сградата и е такъв още от 90-те години, стана ясно от справката за статута на имота на ул."Сливница" 43.

Величко Янков купува партерното помещение в кооперацията през 2015 година, а в нотариалният му акт е упоменато, че е собственик и на 313 кв.м. от парцела в това УПИ. Т.е. - цялата земя върху, която е изградена сградата. 


Границата на собствеността на Янков е до червената линия, с която посочва докъде е било възможно да бъде строежът на кооперацията на ул. "Сливница" 43

„Този терен никога не е бил общински. Купен е от частен собственик, който е изградил тази кооперация. Закупен е с УПИ, което значи, че е закупена цялата земя. Живущите са си купили въздуха, а не земята, Дворът и част от въпросния тротоар са моя собственост”, обясни пред репортер на Флагман.бг Величко Янков.

Когато купува земята, състоянието на пешеходния тротоар е било отчайващо. През 2017 година иска разрешение от Община Бургас, за да ремонтира собствеността си, като безвъзмездно подновява подовата настилка и на частта за преминаване на пешеходци, която е собственост на Общината.


На скицата от кадастъра ясно е вижда къде е границата на поземлия имот, който е в размер от 313 кв. м. 

За да не нарушава симетрията спрямо следващите кооперация, купува и засажда дърво „Японска вишна”, което е частта, собственост на Общината.


Договорът за разрешение, което е получил от Общината, за да ремонтира тротоарното пространство, включително и да засади дърво

Тъй като самата сграда е построена на по-заден план от останалите в редицата по ул. „Сливница”, пред кооперацията остава свободно пространство, което Янков е обособил като тротоар, но всъщност попада в имота му. Съседите пък явно смятат, че това е общински тротоар и го атакуват с обвинението, че го използва неправомерно. 

„С частната собственост собствениците могат да разполагат, както сметнат за добре. Ще бъда принуден да сложа ограда, ама после ще ме питате защо има ограда. Ще има, защото имотът е мой”, допълва още собственикът на фирма „Кинг Троник” ООД.


Величко Янков е дал разрешение на някои от собствениците на апартаменти в кооперацията да паркират в неговата частна собственост, но поради лични съображения

По думите на Янков неговият "съсед" има съставен акт за административно нарушение, тъй като първо е паркирал в частен имот и второ е запушил главният вход на жилищната сграда. Освен това заетото от неговия автомобил място е било в границата от последното стъпало на сградата до позиционирането на дървото. 


Ето тук е бил паркиран автомобилът на Златомир Георгиев, който е получиш акт за административно нарушение-неправилно паркиране





В категории: Бургас


Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
42
Коментара по темата
42.
съсед
12.01.2018 21:38:13
0
1
ЗС
Чл. 38. При сгради, в които етажи или части от етажи принадлежат на различни собственици, общи на всички собственици са земята, върху която е построена сградата, дворът, основите, външните стени, вътрешните разделителни стени между отделните части, вътрешните носещи стени, колоните, трегерите, плочите, гредоредите, стълбите, площадките, покривите, стените между таванските и избените помещения на отделните собственици, комините, външните входни врати на сградата и вратите към общи тавански и избени помещения, главните линии на всички видове инсталации и централните им уредби, асансьорите, водосточните тръби, жилището на портиера и всичко друго, което по естеството си или по предназначение служи за общо ползуване.
41.
Общинска управа
11.01.2018 06:19:02
1
6
Вече всеки може да паркира на наще места няма бариера...
40.
Хаха
11.01.2018 01:18:43
2
1
Тея от кинг троник звъняха до софия на някъв дет им пратил нещо и му се скараха защо използвал една фирма,а не тази с която имали кингтроник договор. Куриерска услуга 6лв. Мишки ебани.
39.
До 14
10.01.2018 23:27:09
3
7
Между собственост на общи части и собственост на самата земя има голяма разлика. Останалите са собствници на общите части от самата кооперация (стълбище, асансьори и площадка) а не от самата земя. Щом не плащат данък и нямат нотариален акт за земята значи нямат никаква собственост от нея.
38.
*********
10.01.2018 23:25:28
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
българин
10.01.2018 23:01:38
3
8
Този цървул от ООД-то къде е бил, когато е давано правото на строеж на този парцел..???

А след това през 2015г. "купува" земята и то 300 от общите 313 кв.м на парцела И ТО В ИДЕАЛНИ ЧАСТИ !!!

И какви претенции има - че общинарите са му приятели/ИЛИ... и тръгнал да ПОКАЗВА ДОКУМЕНТИ !!! Нас за бунаци ли ни има или за неграмотни - не знаещи да четат и гледат документи ??? ЗАЩО НЕ ПОКАЖЕ ЗА КОЛКО Е КУПИЛ ТЕЗИ КВАДРАТИ ????

Така че отвсякъде е в калта - и му теглете главата в съда, ако не в БГ има и други съдилища, докато не е изфирясъл нанякъде....защото там трудно ще открие приятели и хора да дари !!!
36.
До 35
10.01.2018 22:42:36
1
5
Пише "300м2 идеални части от правото на собственост" ве кух, което означава, че след 50 години, ако се събори сградата и се застроява, той отново ще има право на 300м2. В началото на скицата, където изобщо не си погледнал обаче пише, че собственика Кинг нещо си... притежава 313 м2. Ама кой да чете.
Прост народ, слаба държава. Завиждайте му на човека и пускайте жалби. Глупаци.
35.
Indie
10.01.2018 21:55:33
2
2
Никой не обръща внимание, че на скицата пише "идеални части"! Как са установени къде точно се намират?
34.
До 29,21 и т.н
10.01.2018 21:31:18
1
12
Господина който се мисли за много знаещ закона, ще го открехна, че по неговата логика всеки може да се разпорежда с чужда собственост - типичен пример откритите тераси по коперациите, явяващи се покрив на долното помещение. Във възраждане се напълни с олигофрени които искат да ползват чужда собственост, без да са собственици и без да са платили данъци. Трудно им е да разберат че купувайки апартамент нищо не им се полага автоматично. Притежават и ползват това което им е записано в нотариалния акт !!! Странджански капацитети - хитри и подмолни !
33.
 
10.01.2018 20:58:07
1
4
Завистливи хора ей. Дори и на село ви е много на вас си трябва някой малка колибка в Африка при жирафите да си паркирате каручките който смятате за превозни средства. Все пак който както се уредил като не можете да си закупите хубаво място хващайте гората и към Африка. СЕЛЯНИ ви е направо комплимент на някой хора.
32.
Хахах
10.01.2018 20:51:06
2
6
На докумета/скицата пише отчетливо 300 квадрата , а той разполага с 313 .. е тези 13 бонус за дарителския ремонт ли е .. боже господи .. нагъл келеш с чадър от общината
31.
Хахах
10.01.2018 20:47:27
1
1
Гледам и не вярвам на ушите си
30.
anonymous
10.01.2018 18:38:38
2
20
Инвалиди такива!!! Щом имаш глоба няма как да не си в нарушение без значение кой, кога, как, къде и какво притежава. Това че цялата кооперация сте кой от кой по-голям инвалид и са бийте за 2 сантиметра място което даже не знайте на кой е и нямате домоуправител да се разберете кой какво притежава си е лично ваш проблем. Органите на реда са глобили който трябва съответно закона. Който има право да паркира там няма как да му съставят глоба, а това че селяни като вас живеят в такива квартали има решение, ходете си по селата и си правете паркинг във вашите си места.Другото което е место да правите малките си жалки гаражи да припечелвате някой друг лев я за домати я за краставици вземете си ги направете гаражи. Давате ги под наем или ги правите магазини и си мислите че с една малка будка ще спечелите милиони, това само истински инвалид би си помислил че ще проработи. Ако като толкова няма къде да паркирате пишете в общината комплекса повече хора да ви направят един шибан паркинг ако ли не знайте пътя към село няма мъгла не е тъмно отивайте си там. Мислете преди да си давате парите за жилище. А ако сте големи граждани и селото ви е под нивото макар ВСИЧКИ от там да идваме има и други градове и други страни.
29.
До 25
10.01.2018 18:27:27
9
5
Аз предлагам на съкооператорите да им платя съдебните разноски и да се водят дела, Спечелят ли ти "юристче" некадърно дето не знаеш законие ще си скъсаш ли дипломата поради некадърнист и незнание. Какви са тия юристи сето не знаят законите, нямам думи.
Явно хората в тая кооперация са кротки и не знаят да си търсят праата. Ако имах един такъв собственик в нашата коопеация щяхме вече да сме го изгонили и да ние продал земята на беценица. Ей хора съкооператори, велика сила сте! Повярвайте в себе си и му натрийте носа. Почна да лавира т.н. "юристче" на т.2 ако още малко му покажа законите и друга песен ще запее. ЛЪЖАТ ВИ!
28.
юрист do 21
10.01.2018 18:25:14
1
7
Преписаната и посочена от Вас разпоредба е от ЗУТ-Закона за устройство на територията-който урежда строежите и касае общо название !
Собствеността в Република България се установява Единствено според разпоредбите на Закона за собствеността !
по народному - кой на каквото е собственик,било то имот или права ,само за това може да се разпорежда и разполага !
27.
до 26
10.01.2018 18:10:55
1
5
Глобата в частен имот не е законна-няма нарушение ,защото МПС е в частна територия и в съда ще падне Проблема кой как ще ползва земята се решава със събрание на собствениците на земята със мнозинство по разпоредбите на Закона за собственоста. Никой няма право да затруднява достъпа до сградата и да възпрепятства ползването -въпроса се решава със жалба срещу лицето до компетентния орган за самоуправство!
26.
Мафия с държава ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
10.01.2018 17:56:51
1
6
А законна ли е глобата в частен имот без решение на съкооператорите. Тук става въпрос за заграбване на права и безаконие . Съд за общината и сателитните бизнесмени" дето я цоцат с малоумни проекти за милиони.
25.
юрист до 21
10.01.2018 17:56:42
1
6
т.2 от вашия коментар е относима при т.2 от моя коментар- Тук НЯМА продажба на земя ИМА само Учредео Право на строеж( права на строеж,полване ,преминаване).
Като купуваш апартамент поне си Прочети нотариалния акт- Там ясно пише какво си закупил и какви права имаш !
Никой неможе да черпи права от нещо което не е негова собственост и не са му прехвърлени права!
Ползването на терена се решава със събрание на собствениците на терена (по норатиалните актове )
24.
юрист до 21
10.01.2018 17:53:57
3
5
т.2 от вашия коментар е относима при т.1 от моя коментар- Тук НЯМА продажба на земя ИМА само Учредео Право на строеж( права на строеж,полване ,преминаване).
Като купуваш апартамент поне си Прочети нотариалния акт- Там ясно пише какво си закупил и какви права имаш !
Никой неможе да черпи права от нещо което не е негова собственост и не са му прехвърлени права!
Ползването на терена се решава със събрание на собствениците на терена (по норатиалните актове )
23.
патил
10.01.2018 17:50:06
1
3
Да ама общината налага глоби от по 50.00 лв., защото не може да се обжалва.
22.
До 21
10.01.2018 17:50:00
0
4
Построихме в Сарафово кооперация и въпреки ,че строителя по всячески начин да ни накара да му прехвърлим земя,не отстъпихме и педя.В съседния двор отстъпиха и днес той ги прави на маймуни!Важно е как ще се договориш с предприемача.Никой не може да ни задължи да отстъпим земя!Като я искат да си строят там където им отстъпят!
21.
До 19 какъв юрист си като не знаеш законите в БГ
10.01.2018 17:36:26
4
5
1. "Самостоятелен обект в сграда в режим на етажна собственост" е обособена част от сграда в режим на етажна собственост със самостоятелно функционално предназначение.

2. (изм. - ДВ, бр. 82 от 2012 г., в сила от 26.11.2012 г.) "Прилежаща площ към сграда в режим на етажна собственост" е част от територията на поземлен имот с комплексно застрояване, в който е построена сградата в режим на етажна собственост и която включва заедно или поотделно обекти като озеленени площи, площадки за игра, места за паркиране и други.

И съдете общината за актовете и осъдете общинския съветник дето използва държавни средства за частни цели!
20.
Ъъъъъ
10.01.2018 17:16:52
2
4
Не е така тука тая работа ... да питат философския факултет към " Шофьорите на Бургас "
19.
юрист
10.01.2018 17:05:43
3
11
само Собствениците на земята може да я ползват ,както си решат !!!
Който е купил апартамент САМО с право на строеж и Не е закупил Земя има право само на жилището си и идеални части от Сградата!
т.е.
1.Може да си собственик на апартамент само с право на строеж
без земя
2.Може да си собственик на апартамент с право на строеж + земя !
Общото събрание на Етажната собственост касае само срадата=етажната собственост!
Така са построени повечето блокове в Бургас- само с право на строеж- един ден Общината може да обяви сградите за негодни и да ги събори,като собственик на земята.
Т.е. Който има Земята -терена той я ползва!
18.
Ти да видиш
10.01.2018 16:43:43
2
4
А начин за ползване на нотариалния акт ??? Ниско строителство до 10 метра!?! Кооперацията вероятно е 9.80 метра???
17.
Гого
10.01.2018 16:42:01
2
7
Кога общината, ще се самосезира и всички гаражи превърнали ли се незаконно в магазини и офиси, пак ще станат гаражи?
16.
v
10.01.2018 16:31:22
0
12
от скицата се вижда, че Кингтроник има 300 от 313 кв. м. идеални части този или тези които имат останалите 13 кв. също имат право да си паркират колите там докато не се поиска реално разпределение на местата в съда.
15.
Маджара, Вълков, Зафиров
10.01.2018 16:25:36
2
10
В село Сарафово има частен тротоар пред хотел кедъра. Но властимащите са заети с далавери по Софията и не им пука а майките с колички са като нинджи, играят на прескочи автомобил
14.
Do 12
10.01.2018 16:25:30
9
6
Юриста ви е калтил, няма такова нещо. Имате части от имота независимо от това. В договора за строеж на кооперацията е включена зема може и два квадрата но ги има от там вече гио клатите тоя 2 квадрата ама съгласно закона може да го разорите. На събрание може даже да го изгоните. Офиса му в двора или в кооперацията какво се прави на собственик.
13.
c
10.01.2018 16:15:44
2
8
Mislia che e globen pravilno. Globa za vseki na trotoara!!!!
12.
дО НОМЕР ТРИ
10.01.2018 16:15:26
2
13
Отдавна щяхме да скочим и да отидем в съда,но опитен юрист ни каза,че след като нямаме и педя земя,а само право на строеж,тоест въздух,собственикът еднолично си решава как ще си ползва земята.Освен това си плаща данък върху тая земя.
11.
f
10.01.2018 16:14:59
0
6
Principa triabva da e -- nikakvi koli na durjavni trotoari!!!! Globi za vsicki koito sa na durjavni trotari.
10.
*********
10.01.2018 16:14:08
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
f
10.01.2018 16:13:42
1
1
Durjavata produljava da se samoubiva sus teya durveta koito gi ostavia da chupiat plochki durveta koito niamat miasto vuv takova geto.
8.
Do Pepi
10.01.2018 16:10:03
7
3
Прочети закона ве смешник.
7.
PEPI
10.01.2018 16:08:50
4
17
Българина да има как в спалнята си ще вкара колата.Земята е собственост на човека и ако иска ще сади о отглежда домати.Това е негово свещено право.Хората които са купили само въздух един ден ще останат и без него,а наследниците на земята отново ще я застроят.Всеки знае това когато купува право само на строеж без собственост върху земята.
6.
Do 5
10.01.2018 16:05:54
6
4
Прав си може и да разорят "бизнесмена" за морални щети, кой бяга от едни 20-40 хил лева. един психолог винаги ще помогне на живущите с качествени експертизи.
5.
Слабо
10.01.2018 16:03:35
9
6
Живущите да съдят общианата и т.н. "бизнесмен" за неправилно издадени актове. Живущите ще спечелят делата, защото не е разпоредено на общо събрание какво ще става със земята. Един вид закона каза кадо си дал г*за под наем ще си траеш докато тея от кооперацията не решат какво да правят. И аз имам земя ама съкооператорите решават какво ще става.
4.
Аман
10.01.2018 16:02:13
1
8
Ние пък за да паркираме в собствения си двор си оставихме проход ,но винаги пред него паркира някои идиот и не можем да прибираме колите в собствения си двор.Принудих се след години разправии и кавги да си продам автомобилите и да ползвам таксита.
3.
Толерантен
10.01.2018 15:59:02
10
14
Аз ако съм на тоя от кооперацията дето отнася актовете ще го съдя "бизнесмена" и общианата за неправилно издадени актове, защото не е минало решение на събрание на кооперацията за това дали крадливия бизнесмен ще ползва земята или не. Тариката не знае закона в България! Егати държавата!
2.
Чети закона бизнесмене
10.01.2018 15:56:08
12
10
Тоя не знае законите, а човека с който си партнира е общински съветник и му налива фитилите. Съгласно закона независимо дали има земя , съсобствениците в съкооперацията определят на събрание какво ще става и няма да става с имота. Ама тоя сигурно ако се провери в общината дори и данък не е плащал а има претенции. Мошенници!
1.
FREE BULGARIA
10.01.2018 15:56:08
10
6
Fuck, durjavata stroi trotoari na chastnici????? Ima li durjava????
Egati haosa!!!! Ne vi e sram!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Пловдивският митрополит Николай пък ще си остане сивият кардинал, но аз съм тук, за да ги объркам, каза отец Иван  Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори