Има ли частен тротоар в Бургас и как няколко паркоместа на ул."Сливница" разпалиха война


Има ли частен тротоар в Бургас и как няколко паркоместа на ул."Сливница" разпалиха война
Според скицата мястото вчервената рамка е тротоар, а останалото е собственост на Величко Янков(на малката снимка), който е ремонтирал цялата зона със собствени средства
10 Януари 2018, Сряда
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

Макар и да изглежда като тротоарна зона, то това е прилежащ към сградата парцел, който е частна собственост


Няколко пармоместа на ул."Сливница" 43 в бургаския ж.к."Възраждане" разбуниха духовете сред съседите.

Според живущите в кооперацията "на тротоара всеки ден паркират служители на фирма "Кинг Троник" ООД, които никой не глобявал, но щом някой от собствениците спре колата си там, веднага му залепяли наказателно постановление", твърдеше в сигнал до Флагман.бг Златомир Георгиев, който живее в сградата на ул."Сливница" 43. Според него собственикът на фирмата превърнал тротоара в "частна собственост". (ВИЖТЕ ТУК)

Фирмата е достатъчно известна в Бургас и е внедрила някои от онлайн платформите, използвани от Общината. Сред тях и системата за наемане на велосипеди. Според съседите именно заради това на колите на фирмата им се разминавало.

Минути след публикацията във Флагман.бг с нас се свърза Величко Янков, управител на "Кинг Троник" ООД и показа всички документи, които действително удостоверяват, че той е собственик на земята, където паркират автомобилите. Макар и на пръв поглед това да изглежда тротоар - не е, а по статут се води прилежащ имот към сградата и е такъв още от 90-те години, стана ясно от справката за статута на имота на ул."Сливница" 43.

Величко Янков купува партерното помещение в кооперацията през 2015 година, а в нотариалният му акт е упоменато, че е собственик и на 313 кв.м. от парцела в това УПИ. Т.е. - цялата земя върху, която е изградена сградата. 


Границата на собствеността на Янков е до червената линия, с която посочва докъде е било възможно да бъде строежът на кооперацията на ул. "Сливница" 43

„Този терен никога не е бил общински. Купен е от частен собственик, който е изградил тази кооперация. Закупен е с УПИ, което значи, че е закупена цялата земя. Живущите са си купили въздуха, а не земята, Дворът и част от въпросния тротоар са моя собственост”, обясни пред репортер на Флагман.бг Величко Янков.

Когато купува земята, състоянието на пешеходния тротоар е било отчайващо. През 2017 година иска разрешение от Община Бургас, за да ремонтира собствеността си, като безвъзмездно подновява подовата настилка и на частта за преминаване на пешеходци, която е собственост на Общината.


На скицата от кадастъра ясно е вижда къде е границата на поземлия имот, който е в размер от 313 кв. м. 

За да не нарушава симетрията спрямо следващите кооперация, купува и засажда дърво „Японска вишна”, което е частта, собственост на Общината.


Договорът за разрешение, което е получил от Общината, за да ремонтира тротоарното пространство, включително и да засади дърво

Тъй като самата сграда е построена на по-заден план от останалите в редицата по ул. „Сливница”, пред кооперацията остава свободно пространство, което Янков е обособил като тротоар, но всъщност попада в имота му. Съседите пък явно смятат, че това е общински тротоар и го атакуват с обвинението, че го използва неправомерно. 

„С частната собственост собствениците могат да разполагат, както сметнат за добре. Ще бъда принуден да сложа ограда, ама после ще ме питате защо има ограда. Ще има, защото имотът е мой”, допълва още собственикът на фирма „Кинг Троник” ООД.


Величко Янков е дал разрешение на някои от собствениците на апартаменти в кооперацията да паркират в неговата частна собственост, но поради лични съображения

По думите на Янков неговият "съсед" има съставен акт за административно нарушение, тъй като първо е паркирал в частен имот и второ е запушил главният вход на жилищната сграда. Освен това заетото от неговия автомобил място е било в границата от последното стъпало на сградата до позиционирането на дървото. 


Ето тук е бил паркиран автомобилът на Златомир Георгиев, който е получиш акт за административно нарушение-неправилно паркиране

В категории: Бургас


42
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
42.
съсед
12.01.2018 21:38:13
0
0
ЗС
Чл. 38. При сгради, в които етажи или части от етажи принадлежат на различни собственици, общи на всички собственици са земята, върху която е построена сградата, дворът, основите, външните стени, вътрешните разделителни стени между отделните части, вътрешните носещи стени, колоните, трегерите, плочите, гредоредите, стълбите, площадките, покривите, стените между таванските и избените помещения на отделните собственици, комините, външните входни врати на сградата и вратите към общи тавански и избени помещения, главните линии на всички видове инсталации и централните им уредби, асансьорите, водосточните тръби, жилището на портиера и всичко друго, което по естеството си или по предназначение служи за общо ползуване.
41.
Общинска управа
11.01.2018 06:19:02
5
1
Вече всеки може да паркира на наще места няма бариера...
40.
Хаха
11.01.2018 01:18:43
0
2
Тея от кинг троник звъняха до софия на някъв дет им пратил нещо и му се скараха защо използвал една фирма,а не тази с която имали кингтроник договор. Куриерска услуга 6лв. Мишки ебани.
39.
До 14
10.01.2018 23:27:09
4
3
Между собственост на общи части и собственост на самата земя има голяма разлика. Останалите са собствници на общите части от самата кооперация (стълбище, асансьори и площадка) а не от самата земя. Щом не плащат данък и нямат нотариален акт за земята значи нямат никаква собственост от нея.
38.
*********
10.01.2018 23:25:28
8
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
българин
10.01.2018 23:01:38
7
3
Този цървул от ООД-то къде е бил, когато е давано правото на строеж на този парцел..???

А след това през 2015г. "купува" земята и то 300 от общите 313 кв.м на парцела И ТО В ИДЕАЛНИ ЧАСТИ !!!

И какви претенции има - че общинарите са му приятели/ИЛИ... и тръгнал да ПОКАЗВА ДОКУМЕНТИ !!! Нас за бунаци ли ни има или за неграмотни - не знаещи да четат и гледат документи ??? ЗАЩО НЕ ПОКАЖЕ ЗА КОЛКО Е КУПИЛ ТЕЗИ КВАДРАТИ ????

Така че отвсякъде е в калта - и му теглете главата в съда, ако не в БГ има и други съдилища, докато не е изфирясъл нанякъде....защото там трудно ще открие приятели и хора да дари !!!
36.
До 35
10.01.2018 22:42:36
4
1
Пише "300м2 идеални части от правото на собственост" ве кух, което означава, че след 50 години, ако се събори сградата и се застроява, той отново ще има право на 300м2. В началото на скицата, където изобщо не си погледнал обаче пише, че собственика Кинг нещо си... притежава 313 м2. Ама кой да чете.
Прост народ, слаба държава. Завиждайте му на човека и пускайте жалби. Глупаци.
35.
Indie
10.01.2018 21:55:33
2
2
Никой не обръща внимание, че на скицата пише "идеални части"! Как са установени къде точно се намират?
34.
До 29,21 и т.н
10.01.2018 21:31:18
9
1
Господина който се мисли за много знаещ закона, ще го открехна, че по неговата логика всеки може да се разпорежда с чужда собственост - типичен пример откритите тераси по коперациите, явяващи се покрив на долното помещение. Във възраждане се напълни с олигофрени които искат да ползват чужда собственост, без да са собственици и без да са платили данъци. Трудно им е да разберат че купувайки апартамент нищо не им се полага автоматично. Притежават и ползват това което им е записано в нотариалния акт !!! Странджански капацитети - хитри и подмолни !
33.
 
10.01.2018 20:58:07
3
1
Завистливи хора ей. Дори и на село ви е много на вас си трябва някой малка колибка в Африка при жирафите да си паркирате каручките който смятате за превозни средства. Все пак който както се уредил като не можете да си закупите хубаво място хващайте гората и към Африка. СЕЛЯНИ ви е направо комплимент на някой хора.
32.
Хахах
10.01.2018 20:51:06
5
2
На докумета/скицата пише отчетливо 300 квадрата , а той разполага с 313 .. е тези 13 бонус за дарителския ремонт ли е .. боже господи .. нагъл келеш с чадър от общината
31.
Хахах
10.01.2018 20:47:27
1
1
Гледам и не вярвам на ушите си
30.
anonymous
10.01.2018 18:38:38
18
2
Инвалиди такива!!! Щом имаш глоба няма как да не си в нарушение без значение кой, кога, как, къде и какво притежава. Това че цялата кооперация сте кой от кой по-голям инвалид и са бийте за 2 сантиметра място което даже не знайте на кой е и нямате домоуправител да се разберете кой какво притежава си е лично ваш проблем. Органите на реда са глобили който трябва съответно закона. Който има право да паркира там няма как да му съставят глоба, а това че селяни като вас живеят в такива квартали има решение, ходете си по селата и си правете паркинг във вашите си места.Другото което е место да правите малките си жалки гаражи да припечелвате някой друг лев я за домати я за краставици вземете си ги направете гаражи. Давате ги под наем или ги правите магазини и си мислите че с една малка будка ще спечелите милиони, това само истински инвалид би си помислил че ще проработи. Ако като толкова няма къде да паркирате пишете в общината комплекса повече хора да ви направят един шибан паркинг ако ли не знайте пътя към село няма мъгла не е тъмно отивайте си там. Мислете преди да си давате парите за жилище. А ако сте големи граждани и селото ви е под нивото макар ВСИЧКИ от там да идваме има и други градове и други страни.
29.
До 25
10.01.2018 18:27:27
5
7
Аз предлагам на съкооператорите да им платя съдебните разноски и да се водят дела, Спечелят ли ти "юристче" некадърно дето не знаеш законие ще си скъсаш ли дипломата поради некадърнист и незнание. Какви са тия юристи сето не знаят законите, нямам думи.
Явно хората в тая кооперация са кротки и не знаят да си търсят праата. Ако имах един такъв собственик в нашата коопеация щяхме вече да сме го изгонили и да ние продал земята на беценица. Ей хора съкооператори, велика сила сте! Повярвайте в себе си и му натрийте носа. Почна да лавира т.н. "юристче" на т.2 ако още малко му покажа законите и друга песен ще запее. ЛЪЖАТ ВИ!
28.
юрист do 21
10.01.2018 18:25:14
5
1
Преписаната и посочена от Вас разпоредба е от ЗУТ-Закона за устройство на територията-който урежда строежите и касае общо название !
Собствеността в Република България се установява Единствено според разпоредбите на Закона за собствеността !
по народному - кой на каквото е собственик,било то имот или права ,само за това може да се разпорежда и разполага !
27.
до 26
10.01.2018 18:10:55
5
1
Глобата в частен имот не е законна-няма нарушение ,защото МПС е в частна територия и в съда ще падне Проблема кой как ще ползва земята се решава със събрание на собствениците на земята със мнозинство по разпоредбите на Закона за собственоста. Никой няма право да затруднява достъпа до сградата и да възпрепятства ползването -въпроса се решава със жалба срещу лицето до компетентния орган за самоуправство!
26.
Мафия с държава ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
10.01.2018 17:56:51
6
1
А законна ли е глобата в частен имот без решение на съкооператорите. Тук става въпрос за заграбване на права и безаконие . Съд за общината и сателитните бизнесмени" дето я цоцат с малоумни проекти за милиони.
25.
юрист до 21
10.01.2018 17:56:42
4
1
т.2 от вашия коментар е относима при т.2 от моя коментар- Тук НЯМА продажба на земя ИМА само Учредео Право на строеж( права на строеж,полване ,преминаване).
Като купуваш апартамент поне си Прочети нотариалния акт- Там ясно пише какво си закупил и какви права имаш !
Никой неможе да черпи права от нещо което не е негова собственост и не са му прехвърлени права!
Ползването на терена се решава със събрание на собствениците на терена (по норатиалните актове )
24.
юрист до 21
10.01.2018 17:53:57
4
3
т.2 от вашия коментар е относима при т.1 от моя коментар- Тук НЯМА продажба на земя ИМА само Учредео Право на строеж( права на строеж,полване ,преминаване).
Като купуваш апартамент поне си Прочети нотариалния акт- Там ясно пише какво си закупил и какви права имаш !
Никой неможе да черпи права от нещо което не е негова собственост и не са му прехвърлени права!
Ползването на терена се решава със събрание на собствениците на терена (по норатиалните актове )
23.
патил
10.01.2018 17:50:06
1
1
Да ама общината налага глоби от по 50.00 лв., защото не може да се обжалва.
22.
До 21
10.01.2018 17:50:00
4
0
Построихме в Сарафово кооперация и въпреки ,че строителя по всячески начин да ни накара да му прехвърлим земя,не отстъпихме и педя.В съседния двор отстъпиха и днес той ги прави на маймуни!Важно е как ще се договориш с предприемача.Никой не може да ни задължи да отстъпим земя!Като я искат да си строят там където им отстъпят!
21.
До 19 какъв юрист си като не знаеш законите в БГ
10.01.2018 17:36:26
3
4
1. "Самостоятелен обект в сграда в режим на етажна собственост" е обособена част от сграда в режим на етажна собственост със самостоятелно функционално предназначение.

2. (изм. - ДВ, бр. 82 от 2012 г., в сила от 26.11.2012 г.) "Прилежаща площ към сграда в режим на етажна собственост" е част от територията на поземлен имот с комплексно застрояване, в който е построена сградата в режим на етажна собственост и която включва заедно или поотделно обекти като озеленени площи, площадки за игра, места за паркиране и други.

И съдете общината за актовете и осъдете общинския съветник дето използва държавни средства за частни цели!
20.
Ъъъъъ
10.01.2018 17:16:52
4
1
Не е така тука тая работа ... да питат философския факултет към " Шофьорите на Бургас "
19.
юрист
10.01.2018 17:05:43
10
3
само Собствениците на земята може да я ползват ,както си решат !!!
Който е купил апартамент САМО с право на строеж и Не е закупил Земя има право само на жилището си и идеални части от Сградата!
т.е.
1.Може да си собственик на апартамент само с право на строеж
без земя
2.Може да си собственик на апартамент с право на строеж + земя !
Общото събрание на Етажната собственост касае само срадата=етажната собственост!
Така са построени повечето блокове в Бургас- само с право на строеж- един ден Общината може да обяви сградите за негодни и да ги събори,като собственик на земята.
Т.е. Който има Земята -терена той я ползва!
18.
Ти да видиш
10.01.2018 16:43:43
4
2
А начин за ползване на нотариалния акт ??? Ниско строителство до 10 метра!?! Кооперацията вероятно е 9.80 метра???
17.
Гого
10.01.2018 16:42:01
7
2
Кога общината, ще се самосезира и всички гаражи превърнали ли се незаконно в магазини и офиси, пак ще станат гаражи?
16.
v
10.01.2018 16:31:22
10
0
от скицата се вижда, че Кингтроник има 300 от 313 кв. м. идеални части този или тези които имат останалите 13 кв. също имат право да си паркират колите там докато не се поиска реално разпределение на местата в съда.
15.
Маджара, Вълков, Зафиров
10.01.2018 16:25:36
9
2
В село Сарафово има частен тротоар пред хотел кедъра. Но властимащите са заети с далавери по Софията и не им пука а майките с колички са като нинджи, играят на прескочи автомобил
14.
Do 12
10.01.2018 16:25:30
6
8
Юриста ви е калтил, няма такова нещо. Имате части от имота независимо от това. В договора за строеж на кооперацията е включена зема може и два квадрата но ги има от там вече гио клатите тоя 2 квадрата ама съгласно закона може да го разорите. На събрание може даже да го изгоните. Офиса му в двора или в кооперацията какво се прави на собственик.
13.
c
10.01.2018 16:15:44
8
2
Mislia che e globen pravilno. Globa za vseki na trotoara!!!!
12.
дО НОМЕР ТРИ
10.01.2018 16:15:26
12
2
Отдавна щяхме да скочим и да отидем в съда,но опитен юрист ни каза,че след като нямаме и педя земя,а само право на строеж,тоест въздух,собственикът еднолично си решава как ще си ползва земята.Освен това си плаща данък върху тая земя.
11.
f
10.01.2018 16:14:59
5
0
Principa triabva da e -- nikakvi koli na durjavni trotoari!!!! Globi za vsicki koito sa na durjavni trotari.
10.
*********
10.01.2018 16:14:08
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
f
10.01.2018 16:13:42
1
1
Durjavata produljava da se samoubiva sus teya durveta koito gi ostavia da chupiat plochki durveta koito niamat miasto vuv takova geto.
8.
Do Pepi
10.01.2018 16:10:03
3
7
Прочети закона ве смешник.
7.
PEPI
10.01.2018 16:08:50
15
4
Българина да има как в спалнята си ще вкара колата.Земята е собственост на човека и ако иска ще сади о отглежда домати.Това е негово свещено право.Хората които са купили само въздух един ден ще останат и без него,а наследниците на земята отново ще я застроят.Всеки знае това когато купува право само на строеж без собственост върху земята.
6.
Do 5
10.01.2018 16:05:54
4
6
Прав си може и да разорят "бизнесмена" за морални щети, кой бяга от едни 20-40 хил лева. един психолог винаги ще помогне на живущите с качествени експертизи.
5.
Слабо
10.01.2018 16:03:35
6
9
Живущите да съдят общианата и т.н. "бизнесмен" за неправилно издадени актове. Живущите ще спечелят делата, защото не е разпоредено на общо събрание какво ще става със земята. Един вид закона каза кадо си дал г*за под наем ще си траеш докато тея от кооперацията не решат какво да правят. И аз имам земя ама съкооператорите решават какво ще става.
4.
Аман
10.01.2018 16:02:13
7
1
Ние пък за да паркираме в собствения си двор си оставихме проход ,но винаги пред него паркира някои идиот и не можем да прибираме колите в собствения си двор.Принудих се след години разправии и кавги да си продам автомобилите и да ползвам таксита.
3.
Толерантен
10.01.2018 15:59:02
14
10
Аз ако съм на тоя от кооперацията дето отнася актовете ще го съдя "бизнесмена" и общианата за неправилно издадени актове, защото не е минало решение на събрание на кооперацията за това дали крадливия бизнесмен ще ползва земята или не. Тариката не знае закона в България! Егати държавата!
2.
Чети закона бизнесмене
10.01.2018 15:56:08
10
12
Тоя не знае законите, а човека с който си партнира е общински съветник и му налива фитилите. Съгласно закона независимо дали има земя , съсобствениците в съкооперацията определят на събрание какво ще става и няма да става с имота. Ама тоя сигурно ако се провери в общината дори и данък не е плащал а има претенции. Мошенници!
1.
FREE BULGARIA
10.01.2018 15:56:08
6
10
Fuck, durjavata stroi trotoari na chastnici????? Ima li durjava????
Egati haosa!!!! Ne vi e sram!!!!
Светлозария КИДЕРОВА Автор
Светлозария КИДЕРОВА


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ)
4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Преди повече от 4 месеца Флагман.БГ писа за въпросния проблем, все още обаче не са взети мерки за отстраняването му


Всичко в категорията
Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ) Този мъж ограби култово заведение на пъпа на Бургас, познавате ли го? (ВИДЕО) На вниманието на КАТ-Бургас! Нужен ли е този знак, ако никой не го спазва?! Внимание! Огромна ламарина виси от саниращ се блок в Средец, може да убие някого (ВИДЕО) Читатели на Флагман: Средец е под вода, пътят Поморие - Ахелой пропада (ВИДЕО) Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други
Извънредно! Брутално убийство на 53-годишен мъж, разкриха извършителя Арестуваха едни от най-опасните бандити в страната Крадци удариха централата на „Спийди” в Бургас, пробиха стената и задигнаха каса с пари ГДБОП атакува офиса на криптомилионерката Ружа Игнатова Арестуваха Гущеров след пиянски запой, милионерският син нападнал полицаи Зверска катастрофа на Билковата аптека: Такси с клиенти отнесе Ауди (СНИМКИ) Спомени от соца: Как четирима българи похитиха самолет, за да избягат от страната Шокиращо ВИДЕО! Малко момиченце си върви по улицата, докато един непознат с качулка не застава зад нея и... Задържаха 16-годишен с 76 000 лв. от телефонна измама Хитра дама влезе в луксозен магазин с много дрехи по себе си, няма да повярвате каква нагла кражба извърши Гореща новина след акцията на ГДБОП и ДАНС в Медицинския университет
Затвор за жена, излъгала, че я изнасилвали
Затвор за жена, излъгала, че я изнасилвали Тя многократно сезирала различни държавни институции за извършвани с нея блудствени действия
Всичко в категорията
Венци Чикагото: Ще се върна в България и ще кажа как бях осъден по поръчка на ГЕРБ (ВИДЕО) Арестуваха 17-годишен дилър на наркотици Съдия не може да докаже откъде се е сдобил с голяма сума, Инспекторатът към ВСС го погна Съдят 19-годишен за побой на съседско момиче Кошмарът на бургаските жени Керпича получи 5 години и 6 месеца затвор, но може и да не ги доживее Готвят кремация за касапина Росен Ангелов, трупът му още виси в столичната морга \ Обрат! Съдят Киро Принца за умишлено убийство, грозят го от 10 до 20 години затвор Сестрата на убития в Поморие Станимир през сълзи: 4 години? Толкова ли струва животът на брат ми? Подсъдим за жестока катастрофа, отнела човешки живот край Поморие, с невероятно оправдание Хронология на делото за побоя в “Джубокс”. От Перата, Мъфито и Кавалджиев е иззет цял боен арсенал* 12 години затвор за овчаря Петър, намушкал 8 пъти приятелката си
Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас
Спортист се нуждае от 118 лева за лечение в Швейцария (ВИДЕО)
Спортист се нуждае от 118 лева за лечение в Швейцария (ВИДЕО) Борислав Ковачев е с тумор на гръбначния мозък и единствено операция може да му помогне
Всичко в категорията
Опростиха дълга на самотна майка с три деца (ВИДЕО) Светът плаче след внезапната смърт на известна певица (ВИДЕО) Щастлива развръзка: Семейството от с. Брястовец ще получи общинско жилище в ж.к.”Меден рудник” (СНИМКИ) Запорираха сметките на самотна майка с три деца (ВИДЕО) Покъртително! Бившият общинар Маргарит мизерства и яде от кофите за боклук, иска да умре (ВИДЕО) Трагедия! Пожарникари откриха мъртъв 59-годишния Георги в отломки в Северната промишлена зона Жестоко: Гражданска защита изнесе разложен труп от блок в жк "Изгрев" Огромна трагедия! Мъж се гръмна с газов пистолет, изпадна в кома Трагедията е жестока! Балони летяха в небето в памет на убитата в Нови Искър Нанси Вижте Галин и си спомнете Антония Чикова. На път е да направи същото (СНИМКИ) Двама са в реанимация след жестокия удар на бул. "Иван Вазов" в Бургас
Сезонът на Водолей: Какво ще ни донесе в любовта
Сезонът на Водолей: Какво ще ни донесе в любовта Какво да очакваме от зодията и как ще се отрази този сезон

Всичко в категорията
Спомени: Как се взимаше шофьорска книжка през соца
Спомени: Как се взимаше шофьорска книжка през соца Тогава ни учеха почтено, днес се чудят каква техника да наблъскат в колите и изпитите, за да спрат корупцията


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Обирът в централата на „Спийди” в Бургас инсцениран? (СНИМКИ)
Обирът в централата на „Спийди” в Бургас инсцениран? (СНИМКИ) На пръв поглед кражбата е извършена много професионално, но задигната сума е твърде малка, за да е дело на организирана банда, довериха разследващи


Всичко в категорията
Зам.-кметът Йорданка Ананиева пред Флагман.бг: Няма да допуснем закриване на паралелки в Бургас! Автентичен кози рог подари вицепремиерът Валери Симеонов за ЧРД на Флагман (ВИДЕО и СНИМКИ) Поздравителен адрес от УС на Лукойл Нефтохим Бургас до Флагман.бг "Masterhaus" приветства Флагман.бг за ЧРД Поздравителен адрес от Военно формирование 54950 до Флагман.бг Българска кухня комбинирана със средиземноморски елементи предлагат на първата вечеря "на сляпо" в Бургас Собственикът на "Стеди Смарагд" Константин Проданов: Потресен съм, обир няма, това е терористичен акт Версия №1! Бомбата в златарското ателие е за сплашване (СНИМКИ) Взривиха златарско ателие в центъра на Бургас (СНИМКИ) Фондът за лечение на деца отказа помощ за малкото ангелче Натали от Бургас, да й дадем шанс да живее Търгът за имота на Транспортна болница ще е на 31 януари, приватизацията няма да минава през парламента (снимка)
Само във Флагман.бг! Циганска банда атакувала Мерцедеса в „Меден рудник“, собственикът отказал да им го продаде (СНИМКИ) Бургаският ж.к.”Меден рудник” се сбогува с идеята за парк „Преливниците”, но ще има нова зелена зона до Битака Важно за пациентите от „Меден рудник”: Лаборатория „ЛИНА” отвори манипулационна в блок 383 Нова детска градина и обновяване на междублокови пространства – акцентът в Бюджет 2018 за бургаски жк „Меден рудник“ Джип нацели БМВ край ж.к.”Меден рудник”(СНИМКА) Такси се завъртя и натресе в мантинелата край Меден рудник Пореден инцидент на пешеходна пътека: 21-годишен блъсна баба с висока скорост в бургаския ж.к. "Меден рудник" Извънредно! Цигани раниха полицай в „Горно Езерово“ (обновена+снимки) От последните минути! Джип и джобно Сузуки катастрофираха пред Мосю Бриколаж край бургаския ж.к.”Меден рудник”(СНИМКИ) Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник” Кошмар в жк "Меден рудник"! Кола блъсна колоездач, изскочил внезапно на пътя (СНИМКИ)
Ето докъде стигна мегапроектът за автогарата в Айтос Бургаският депутат инж. Петър Кънев се срещна с жители на Айтос, обсъдиха проблемите на града Селин Али е Спортист №1 на Айтос за втора поредна година (СНИМКИ/ВИДЕО) Две жени и три деца са в болница след тежка катастрофа край Айтос Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам! Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония Коледното настроение превзе Айтос, Белобрадият старец пристигна с джип и зарадва стотици деца (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Брутално меле край Айтос: Хвърчат линейки и полиция, размазаха се три коли Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник Съпричастност! Айтос ремонтира бюджета си, за да помогне на Камено след наводнението На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка)
Огнен ад по празниците! Мъртвопиян мъж подпали къщата си, едва не изгоря жив
Огнен ад по празниците! Мъртвопиян мъж подпали къщата си, едва не изгоря жив Собственикът на къщата е спасен от пожарникарите, които го открили стабилно почерпен


Всичко в категорията
Зелена светлина за обхода на Поморие! Почнаха да отчуждават имотите, обещават го за лятото Поморие чества 140 години от рождението на Яворов (СНИМКИ) 21-годишен младеж се заби в крайпътно дърво близо до Поморие Жители участват в обсъжданията на Бюджет 2018 за Поморие „Смълчани пред Апостола“ е темата на тазгодишния литературен конкурс, посветен на Левски Арестуваха известен дилър от Поморие със 111 таблетки екстази, 25 грама амфетамин и канабис Емигрант се върна от Англия в Поморие, за да участва в ритуала на Йордановден, извади Кръста (ВИДЕО) Потрошилият Социалното в Поморие хвърлял камъни по Общината и накрая вързал вратата: Исках да ми обърнат внимание! Дворът на СУ „Иван Вазов” в Поморие ще се превърне в модерна спортна площадка Ахелой и Поморие в трескава подготовка за Йордановден, вижте програмата им Двама застават пред съда за жесток побой в Поморие
Камерата на фаталния участък край Атия заработи, ще спрат ли инцидентите преди да построят пасарелката
Камерата на фаталния участък край Атия заработи, ще спрат ли инцидентите преди да построят пасарелката Празната кутия на устройството – като зле скалъпено плашило, изобщо не впечатляваше джигитите доскоро


Всичко в категорията
Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец
Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец Ще направя всичко възможно да разрешим проблема през тази година, заяви кметът Иван Жабов


Всичко в категорията
Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец Екшън в Средец! Пиян криминално проявен мъж скочи на ченге, скъса му пагона Вижте ужаса с ТИР-а на пътя Бургас-Средец (СНИМКИ) 20-годишен апаш отмъкна кон и каруца от къщата на старец в Средецко Вдигнаха наемите на лекарските кабинети в Средец, приходите кърпят бюджета на Медицинския център Средец остава с една от най-ниските такса Смет в България Светкавична реакция: Укрепиха опасна ламарина на саниращ се блок в Средец (СНИМКИ) Внимание! Огромна ламарина виси от саниращ се блок в Средец, може да убие някого (ВИДЕО) Мръсна вода заля Средец, боклуци от незаконното сметище се разпиляха Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка Улица в Младежко се превърна в дере след пороя, пътят за селото вече е проходим (ВИДЕО) Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Кметът Илиян Янчев предупреди: Река Младежка заля пътя, не тръгвайте към селото (ВИДЕО) Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв. Елена Йончева: Граничната ограда в района на Малко Търново падна (ВИДЕО) Вали първият сняг над Малко Търново, даже затрупа граничния пункт (СНИМКА)
Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО)
Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО) Заместник-областният управител Владимир Крумов каза, че пари няма, но е намерен алтернативен метод
Всичко в категорията
Доброто съществува! Над 2200 лв. са събрани от благотворителните кутии за малкия Божидар Жельо Вардунски с апел към държавата: Изчистете каналите и деретата, за да избегнем нови наводнения! Светлина в тунела след бедствието: Ремонтираха детската градина в с. Черни връх (СНИМКИ) Децата, пострадали при бедствието в Бургаска област, получиха събраните дарения Бургас и Камено получават още 1,4 млн. лв. от държавата за възстановяване на щетите от наводнението Ученици, огнеборци и общинари от Камено заедно на Международния ден на доброволеца След потопа в Бургаско: Разпределят 50 хил. лв. на 70 семейства за удавените им животни Читалище „Просвета” в Камено с нов покрив и салон за 90-годишния си юбилей (СНИМКИ/ВИДЕО) Важно! Обезщетяват собствениците на животни, пострадали от бедствието в Камено Читалище „Просвета-1927” в Камено отбелязва 90-годишен юбилей с грандиозен концерт и обновен салон Община Камено организира конкурс за най-атрактивна коледна украса
Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен
Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен За да бъде отслужена първата тържествена литургия в Божията обител, трябва и владишки стол


Всичко в категорията
Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Сунгурларе Брутален екшън в Сунгурларе! Младежи се нахрълиха и пребиха зверски 44-годишен мъж Община Сунгурларе в черен списък с длъжници към държавата. Бургас е сред отличниците Започна 1-годишен ремонт за 7,7 млн. лева на 23 км път при Сунгурларе (графика) Ето колко ще струва снегопочистването в Сунгурларе
Големият бум в строителството до 2008 година доведе до доста уродливи пороци по Черноморието Интервю Всички интервюта Ивелина ВАСИЛЕВА, депутат от ГЕРБ: Големият бум в строителството до 2008 година доведе до доста уродливи пороци по Черноморието
По времето на правителството, в което бях министър, изградихме 51 пречиствателни станции


Глас отвътре Всички Веселин ВАСИЛЕВ, Веселин ВАСИЛЕВ Защо джендър-идеолозите бягат от Евангелието като дявол от тамян Християнските ценности изключват хомосекзуализма, наречен “гнусота” и признават само два пола – мъжки и женски Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 22.01.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
В този ден мълчанието е ценно. Слушайте повече, говорете по-малко и не отлагайте изпълнението на това, което сте намислили! Овните, които са склонни към депресия, да внимават с храната! Апетитът им ще е свързан не толкова с физическите потребности. Не яжте от яд! Колегите ще ви изненадат с хубави новини. Потокът от информация, която трябва да проверите и подредите, ще е приятно занимание за вас. Ще ви се удава с лекота да преговаряте, да защитавате идеите и правата си. Не отказвайте срещи и милувки! Доста луди неща може да направите днес. Рискът, който поемате обаче, ще бъде оправдан. Този ден не е за спокойните Близнаци. Сутринта може да ви вдигнат нервите в службата, но бързо ще ви мине и до края на деня ще си намерите повод да се съберете с приятели и да ги почерпите. Творческа криза ви е обзела. Спокойно изчакайте да си отиде, за да може вдъхновени да се захванете отново с нещата, които ви носят удовлетворение! Желанието ви за близост с тези, към които имате чувства, вероятно няма да е споделено, но не се отчайвайте! Има дни, в които не върви. Денят е чудесен за обучение и за изобретения. Това е време за разширяване на кръгозора. Благоприятното влияние на Меркурий и Венера ще е една от причините общуването да е приятно и желано, особено с представителите на противоположния пол. Ще ви върви и в любовта. Налага се да пестите силите си, тъй като в този ден може да ви е трудно да помирите душата и тялото. Неща, които преди сте правели с лекота, сега ще ви е трудно да извършите. Ще ви липсва сръчност. Ръцете и краката ви сякаш няма да ви слушат. Бъдете по-пасивни! Чакате звездния миг, за да материализирате идеите си? Е, това може да стане днес. Време е за резултати. Постигнатото ще ви даде надежда, ще ви повдигне и самочувствието. Може да смените работното си място или да си намерите нов източник на доходи. Времето е добро за нови начинания, за общуване и разширяване на контактите. Денят е подходящ и за организиране на екскурзия, и за записване на езиков или курс за придобиване на нова квалификация. На самотниците ще им потръгне, ако не са загубили чувството си за хумор. Възможни са емоционални изблици, породени от житейски неуредици. В каквато и ситуация да попаднете, не забравяйте, че можете да се справите, ако сте спокойни! Може да започнете да учите чужд език. Зарадвайте любимия, не пестете комплиментите и милувките! Възможностите се разкриват пред вас, стига да ги желаете. Обърнете внимание на предложенията, които получавате, обмислете ги и не отлагайте дълго отговора! Не пренебрегвайте желанията на любимия човек! Погрижете се за външния си вид, за да не се загуби страстта! Можете да приключите със стари или натоварващи ви ангажименти. Преценете си силите и възможностите! Избягвайте да употребявате мъртва храна! Желателно е на трапезата ви днес да има повече свежи плодове и зеленчуци, мляко, извара и мед. Опитайте се да запазите спокойствието си и не се съмнявайте в успеха си! Любовта ще ви окриля. Ще се чувствате сигурни с хората, които обичате. Носете дрехи в светли цветове! Светлозеленото балансира емоциите, а сребристото прояснява мисълта и ви вдъхва смелост.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип