Има ли частен тротоар в Бургас и как няколко паркоместа на ул."Сливница" разпалиха война


Има ли частен тротоар в Бургас и как няколко паркоместа на ул."Сливница" разпалиха война
Според скицата мястото вчервената рамка е тротоар, а останалото е собственост на Величко Янков(на малката снимка), който е ремонтирал цялата зона със собствени средства
10 Януари 2018, Сряда
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

Макар и да изглежда като тротоарна зона, то това е прилежащ към сградата парцел, който е частна собственост


Няколко пармоместа на ул."Сливница" 43 в бургаския ж.к."Възраждане" разбуниха духовете сред съседите.

Според живущите в кооперацията "на тротоара всеки ден паркират служители на фирма "Кинг Троник" ООД, които никой не глобявал, но щом някой от собствениците спре колата си там, веднага му залепяли наказателно постановление", твърдеше в сигнал до Флагман.бг Златомир Георгиев, който живее в сградата на ул."Сливница" 43. Според него собственикът на фирмата превърнал тротоара в "частна собственост". (ВИЖТЕ ТУК)

Фирмата е достатъчно известна в Бургас и е внедрила някои от онлайн платформите, използвани от Общината. Сред тях и системата за наемане на велосипеди. Според съседите именно заради това на колите на фирмата им се разминавало.

Минути след публикацията във Флагман.бг с нас се свърза Величко Янков, управител на "Кинг Троник" ООД и показа всички документи, които действително удостоверяват, че той е собственик на земята, където паркират автомобилите. Макар и на пръв поглед това да изглежда тротоар - не е, а по статут се води прилежащ имот към сградата и е такъв още от 90-те години, стана ясно от справката за статута на имота на ул."Сливница" 43.

Величко Янков купува партерното помещение в кооперацията през 2015 година, а в нотариалният му акт е упоменато, че е собственик и на 313 кв.м. от парцела в това УПИ. Т.е. - цялата земя върху, която е изградена сградата. 


Границата на собствеността на Янков е до червената линия, с която посочва докъде е било възможно да бъде строежът на кооперацията на ул. "Сливница" 43

„Този терен никога не е бил общински. Купен е от частен собственик, който е изградил тази кооперация. Закупен е с УПИ, което значи, че е закупена цялата земя. Живущите са си купили въздуха, а не земята, Дворът и част от въпросния тротоар са моя собственост”, обясни пред репортер на Флагман.бг Величко Янков.

Когато купува земята, състоянието на пешеходния тротоар е било отчайващо. През 2017 година иска разрешение от Община Бургас, за да ремонтира собствеността си, като безвъзмездно подновява подовата настилка и на частта за преминаване на пешеходци, която е собственост на Общината.


На скицата от кадастъра ясно е вижда къде е границата на поземлия имот, който е в размер от 313 кв. м. 

За да не нарушава симетрията спрямо следващите кооперация, купува и засажда дърво „Японска вишна”, което е частта, собственост на Общината.


Договорът за разрешение, което е получил от Общината, за да ремонтира тротоарното пространство, включително и да засади дърво

Тъй като самата сграда е построена на по-заден план от останалите в редицата по ул. „Сливница”, пред кооперацията остава свободно пространство, което Янков е обособил като тротоар, но всъщност попада в имота му. Съседите пък явно смятат, че това е общински тротоар и го атакуват с обвинението, че го използва неправомерно. 

„С частната собственост собствениците могат да разполагат, както сметнат за добре. Ще бъда принуден да сложа ограда, ама после ще ме питате защо има ограда. Ще има, защото имотът е мой”, допълва още собственикът на фирма „Кинг Троник” ООД.


Величко Янков е дал разрешение на някои от собствениците на апартаменти в кооперацията да паркират в неговата частна собственост, но поради лични съображения

По думите на Янков неговият "съсед" има съставен акт за административно нарушение, тъй като първо е паркирал в частен имот и второ е запушил главният вход на жилищната сграда. Освен това заетото от неговия автомобил място е било в границата от последното стъпало на сградата до позиционирането на дървото. 


Ето тук е бил паркиран автомобилът на Златомир Георгиев, който е получиш акт за административно нарушение-неправилно паркиране

В категории: Бургас


42
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
42.
съсед
12.01.2018 21:38:13
1
0
ЗС
Чл. 38. При сгради, в които етажи или части от етажи принадлежат на различни собственици, общи на всички собственици са земята, върху която е построена сградата, дворът, основите, външните стени, вътрешните разделителни стени между отделните части, вътрешните носещи стени, колоните, трегерите, плочите, гредоредите, стълбите, площадките, покривите, стените между таванските и избените помещения на отделните собственици, комините, външните входни врати на сградата и вратите към общи тавански и избени помещения, главните линии на всички видове инсталации и централните им уредби, асансьорите, водосточните тръби, жилището на портиера и всичко друго, което по естеството си или по предназначение служи за общо ползуване.
41.
Общинска управа
11.01.2018 06:19:02
6
1
Вече всеки може да паркира на наще места няма бариера...
40.
Хаха
11.01.2018 01:18:43
1
2
Тея от кинг троник звъняха до софия на някъв дет им пратил нещо и му се скараха защо използвал една фирма,а не тази с която имали кингтроник договор. Куриерска услуга 6лв. Мишки ебани.
39.
До 14
10.01.2018 23:27:09
6
3
Между собственост на общи части и собственост на самата земя има голяма разлика. Останалите са собствници на общите части от самата кооперация (стълбище, асансьори и площадка) а не от самата земя. Щом не плащат данък и нямат нотариален акт за земята значи нямат никаква собственост от нея.
38.
*********
10.01.2018 23:25:28
8
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
българин
10.01.2018 23:01:38
7
3
Този цървул от ООД-то къде е бил, когато е давано правото на строеж на този парцел..???

А след това през 2015г. "купува" земята и то 300 от общите 313 кв.м на парцела И ТО В ИДЕАЛНИ ЧАСТИ !!!

И какви претенции има - че общинарите са му приятели/ИЛИ... и тръгнал да ПОКАЗВА ДОКУМЕНТИ !!! Нас за бунаци ли ни има или за неграмотни - не знаещи да четат и гледат документи ??? ЗАЩО НЕ ПОКАЖЕ ЗА КОЛКО Е КУПИЛ ТЕЗИ КВАДРАТИ ????

Така че отвсякъде е в калта - и му теглете главата в съда, ако не в БГ има и други съдилища, докато не е изфирясъл нанякъде....защото там трудно ще открие приятели и хора да дари !!!
36.
До 35
10.01.2018 22:42:36
4
1
Пише "300м2 идеални части от правото на собственост" ве кух, което означава, че след 50 години, ако се събори сградата и се застроява, той отново ще има право на 300м2. В началото на скицата, където изобщо не си погледнал обаче пише, че собственика Кинг нещо си... притежава 313 м2. Ама кой да чете.
Прост народ, слаба държава. Завиждайте му на човека и пускайте жалби. Глупаци.
35.
Indie
10.01.2018 21:55:33
2
2
Никой не обръща внимание, че на скицата пише "идеални части"! Как са установени къде точно се намират?
34.
До 29,21 и т.н
10.01.2018 21:31:18
11
1
Господина който се мисли за много знаещ закона, ще го открехна, че по неговата логика всеки може да се разпорежда с чужда собственост - типичен пример откритите тераси по коперациите, явяващи се покрив на долното помещение. Във възраждане се напълни с олигофрени които искат да ползват чужда собственост, без да са собственици и без да са платили данъци. Трудно им е да разберат че купувайки апартамент нищо не им се полага автоматично. Притежават и ползват това което им е записано в нотариалния акт !!! Странджански капацитети - хитри и подмолни !
33.
 
10.01.2018 20:58:07
3
1
Завистливи хора ей. Дори и на село ви е много на вас си трябва някой малка колибка в Африка при жирафите да си паркирате каручките който смятате за превозни средства. Все пак който както се уредил като не можете да си закупите хубаво място хващайте гората и към Африка. СЕЛЯНИ ви е направо комплимент на някой хора.
32.
Хахах
10.01.2018 20:51:06
6
2
На докумета/скицата пише отчетливо 300 квадрата , а той разполага с 313 .. е тези 13 бонус за дарителския ремонт ли е .. боже господи .. нагъл келеш с чадър от общината
31.
Хахах
10.01.2018 20:47:27
1
1
Гледам и не вярвам на ушите си
30.
anonymous
10.01.2018 18:38:38
19
2
Инвалиди такива!!! Щом имаш глоба няма как да не си в нарушение без значение кой, кога, как, къде и какво притежава. Това че цялата кооперация сте кой от кой по-голям инвалид и са бийте за 2 сантиметра място което даже не знайте на кой е и нямате домоуправител да се разберете кой какво притежава си е лично ваш проблем. Органите на реда са глобили който трябва съответно закона. Който има право да паркира там няма как да му съставят глоба, а това че селяни като вас живеят в такива квартали има решение, ходете си по селата и си правете паркинг във вашите си места.Другото което е место да правите малките си жалки гаражи да припечелвате някой друг лев я за домати я за краставици вземете си ги направете гаражи. Давате ги под наем или ги правите магазини и си мислите че с една малка будка ще спечелите милиони, това само истински инвалид би си помислил че ще проработи. Ако като толкова няма къде да паркирате пишете в общината комплекса повече хора да ви направят един шибан паркинг ако ли не знайте пътя към село няма мъгла не е тъмно отивайте си там. Мислете преди да си давате парите за жилище. А ако сте големи граждани и селото ви е под нивото макар ВСИЧКИ от там да идваме има и други градове и други страни.
29.
До 25
10.01.2018 18:27:27
5
8
Аз предлагам на съкооператорите да им платя съдебните разноски и да се водят дела, Спечелят ли ти "юристче" некадърно дето не знаеш законие ще си скъсаш ли дипломата поради некадърнист и незнание. Какви са тия юристи сето не знаят законите, нямам думи.
Явно хората в тая кооперация са кротки и не знаят да си търсят праата. Ако имах един такъв собственик в нашата коопеация щяхме вече да сме го изгонили и да ние продал земята на беценица. Ей хора съкооператори, велика сила сте! Повярвайте в себе си и му натрийте носа. Почна да лавира т.н. "юристче" на т.2 ако още малко му покажа законите и друга песен ще запее. ЛЪЖАТ ВИ!
28.
юрист do 21
10.01.2018 18:25:14
6
1
Преписаната и посочена от Вас разпоредба е от ЗУТ-Закона за устройство на територията-който урежда строежите и касае общо название !
Собствеността в Република България се установява Единствено според разпоредбите на Закона за собствеността !
по народному - кой на каквото е собственик,било то имот или права ,само за това може да се разпорежда и разполага !
27.
до 26
10.01.2018 18:10:55
5
1
Глобата в частен имот не е законна-няма нарушение ,защото МПС е в частна територия и в съда ще падне Проблема кой как ще ползва земята се решава със събрание на собствениците на земята със мнозинство по разпоредбите на Закона за собственоста. Никой няма право да затруднява достъпа до сградата и да възпрепятства ползването -въпроса се решава със жалба срещу лицето до компетентния орган за самоуправство!
26.
Мафия с държава ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
10.01.2018 17:56:51
6
1
А законна ли е глобата в частен имот без решение на съкооператорите. Тук става въпрос за заграбване на права и безаконие . Съд за общината и сателитните бизнесмени" дето я цоцат с малоумни проекти за милиони.
25.
юрист до 21
10.01.2018 17:56:42
5
1
т.2 от вашия коментар е относима при т.2 от моя коментар- Тук НЯМА продажба на земя ИМА само Учредео Право на строеж( права на строеж,полване ,преминаване).
Като купуваш апартамент поне си Прочети нотариалния акт- Там ясно пише какво си закупил и какви права имаш !
Никой неможе да черпи права от нещо което не е негова собственост и не са му прехвърлени права!
Ползването на терена се решава със събрание на собствениците на терена (по норатиалните актове )
24.
юрист до 21
10.01.2018 17:53:57
5
3
т.2 от вашия коментар е относима при т.1 от моя коментар- Тук НЯМА продажба на земя ИМА само Учредео Право на строеж( права на строеж,полване ,преминаване).
Като купуваш апартамент поне си Прочети нотариалния акт- Там ясно пише какво си закупил и какви права имаш !
Никой неможе да черпи права от нещо което не е негова собственост и не са му прехвърлени права!
Ползването на терена се решава със събрание на собствениците на терена (по норатиалните актове )
23.
патил
10.01.2018 17:50:06
2
1
Да ама общината налага глоби от по 50.00 лв., защото не може да се обжалва.
22.
До 21
10.01.2018 17:50:00
4
0
Построихме в Сарафово кооперация и въпреки ,че строителя по всячески начин да ни накара да му прехвърлим земя,не отстъпихме и педя.В съседния двор отстъпиха и днес той ги прави на маймуни!Важно е как ще се договориш с предприемача.Никой не може да ни задължи да отстъпим земя!Като я искат да си строят там където им отстъпят!
21.
До 19 какъв юрист си като не знаеш законите в БГ
10.01.2018 17:36:26
4
4
1. "Самостоятелен обект в сграда в режим на етажна собственост" е обособена част от сграда в режим на етажна собственост със самостоятелно функционално предназначение.

2. (изм. - ДВ, бр. 82 от 2012 г., в сила от 26.11.2012 г.) "Прилежаща площ към сграда в режим на етажна собственост" е част от територията на поземлен имот с комплексно застрояване, в който е построена сградата в режим на етажна собственост и която включва заедно или поотделно обекти като озеленени площи, площадки за игра, места за паркиране и други.

И съдете общината за актовете и осъдете общинския съветник дето използва държавни средства за частни цели!
20.
Ъъъъъ
10.01.2018 17:16:52
4
1
Не е така тука тая работа ... да питат философския факултет към " Шофьорите на Бургас "
19.
юрист
10.01.2018 17:05:43
10
3
само Собствениците на земята може да я ползват ,както си решат !!!
Който е купил апартамент САМО с право на строеж и Не е закупил Земя има право само на жилището си и идеални части от Сградата!
т.е.
1.Може да си собственик на апартамент само с право на строеж
без земя
2.Може да си собственик на апартамент с право на строеж + земя !
Общото събрание на Етажната собственост касае само срадата=етажната собственост!
Така са построени повечето блокове в Бургас- само с право на строеж- един ден Общината може да обяви сградите за негодни и да ги събори,като собственик на земята.
Т.е. Който има Земята -терена той я ползва!
18.
Ти да видиш
10.01.2018 16:43:43
4
2
А начин за ползване на нотариалния акт ??? Ниско строителство до 10 метра!?! Кооперацията вероятно е 9.80 метра???
17.
Гого
10.01.2018 16:42:01
7
2
Кога общината, ще се самосезира и всички гаражи превърнали ли се незаконно в магазини и офиси, пак ще станат гаражи?
16.
v
10.01.2018 16:31:22
11
0
от скицата се вижда, че Кингтроник има 300 от 313 кв. м. идеални части този или тези които имат останалите 13 кв. също имат право да си паркират колите там докато не се поиска реално разпределение на местата в съда.
15.
Маджара, Вълков, Зафиров
10.01.2018 16:25:36
9
2
В село Сарафово има частен тротоар пред хотел кедъра. Но властимащите са заети с далавери по Софията и не им пука а майките с колички са като нинджи, играят на прескочи автомобил
14.
Do 12
10.01.2018 16:25:30
6
8
Юриста ви е калтил, няма такова нещо. Имате части от имота независимо от това. В договора за строеж на кооперацията е включена зема може и два квадрата но ги има от там вече гио клатите тоя 2 квадрата ама съгласно закона може да го разорите. На събрание може даже да го изгоните. Офиса му в двора или в кооперацията какво се прави на собственик.
13.
c
10.01.2018 16:15:44
8
2
Mislia che e globen pravilno. Globa za vseki na trotoara!!!!
12.
дО НОМЕР ТРИ
10.01.2018 16:15:26
12
2
Отдавна щяхме да скочим и да отидем в съда,но опитен юрист ни каза,че след като нямаме и педя земя,а само право на строеж,тоест въздух,собственикът еднолично си решава как ще си ползва земята.Освен това си плаща данък върху тая земя.
11.
f
10.01.2018 16:14:59
5
0
Principa triabva da e -- nikakvi koli na durjavni trotoari!!!! Globi za vsicki koito sa na durjavni trotari.
10.
*********
10.01.2018 16:14:08
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
f
10.01.2018 16:13:42
1
1
Durjavata produljava da se samoubiva sus teya durveta koito gi ostavia da chupiat plochki durveta koito niamat miasto vuv takova geto.
8.
Do Pepi
10.01.2018 16:10:03
3
7
Прочети закона ве смешник.
7.
PEPI
10.01.2018 16:08:50
16
4
Българина да има как в спалнята си ще вкара колата.Земята е собственост на човека и ако иска ще сади о отглежда домати.Това е негово свещено право.Хората които са купили само въздух един ден ще останат и без него,а наследниците на земята отново ще я застроят.Всеки знае това когато купува право само на строеж без собственост върху земята.
6.
Do 5
10.01.2018 16:05:54
4
6
Прав си може и да разорят "бизнесмена" за морални щети, кой бяга от едни 20-40 хил лева. един психолог винаги ще помогне на живущите с качествени експертизи.
5.
Слабо
10.01.2018 16:03:35
6
9
Живущите да съдят общианата и т.н. "бизнесмен" за неправилно издадени актове. Живущите ще спечелят делата, защото не е разпоредено на общо събрание какво ще става със земята. Един вид закона каза кадо си дал г*за под наем ще си траеш докато тея от кооперацията не решат какво да правят. И аз имам земя ама съкооператорите решават какво ще става.
4.
Аман
10.01.2018 16:02:13
7
1
Ние пък за да паркираме в собствения си двор си оставихме проход ,но винаги пред него паркира някои идиот и не можем да прибираме колите в собствения си двор.Принудих се след години разправии и кавги да си продам автомобилите и да ползвам таксита.
3.
Толерантен
10.01.2018 15:59:02
14
10
Аз ако съм на тоя от кооперацията дето отнася актовете ще го съдя "бизнесмена" и общианата за неправилно издадени актове, защото не е минало решение на събрание на кооперацията за това дали крадливия бизнесмен ще ползва земята или не. Тариката не знае закона в България! Егати държавата!
2.
Чети закона бизнесмене
10.01.2018 15:56:08
10
12
Тоя не знае законите, а човека с който си партнира е общински съветник и му налива фитилите. Съгласно закона независимо дали има земя , съсобствениците в съкооперацията определят на събрание какво ще става и няма да става с имота. Ама тоя сигурно ако се провери в общината дори и данък не е плащал а има претенции. Мошенници!
1.
FREE BULGARIA
10.01.2018 15:56:08
6
10
Fuck, durjavata stroi trotoari na chastnici????? Ima li durjava????
Egati haosa!!!! Ne vi e sram!!!!
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ)
Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Колите продължават да се трупат. Чакаме от часове, съобщава читател на Флагман.бг


Всичко в категорията
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца
Третият мол във Варна ще бъде готов до края на 2018 г. след заем от 22 млн. евро
Третият мол във Варна ще бъде готов до края на 2018 г. след заем от 22 млн. евро Средствата за българо-сръбския Delta Planet са отпуснати от Уникредит Булбанк

Всичко в категорията
Хора от Молдова, Украйна и Киргизстан напълниха хотелите по морето, причината е... Челен пример: Лошото време срина туристическия бизнес в Румъния Защо нямаме автомобилостроене и къде се къса нишката Копърки жилят туристи и държава, таксиджии пишат до прокуратурата в Несебър (СНИМКИ) „Оферта” на Слънчака за родопчанки: Сервираш и заголваш задник, иначе няма заплата! (СНИМКА) Невероятно изобретение: Собствениците на iPhone ще могат да заредят смартфона си за секунда Това е българинът Владимир, станал един от 11 нови милиардери през тази година! Историята му е повече от феноменална Николина Ангелкова: Очакваме чуждестранните туристи това лято да са повече от 5,5 млн. Европейската комисия наложи рекордна глоба на Гугъл Министър Ангелкова: Предвиждаме мащабна маркетингова кампания през 2019 г., съобразена с бизнеса 8 % от кантарите на търговците по морето са извън стандарта
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път 65-годишният актьор и Хейли Робъртс са сгодени от две години
Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман
Близо 5000 зрелостници на матура по български на втората сесия
Близо 5000 зрелостници на матура по български на втората сесия Изпитът ще се проведе на 28 август, резултатите - на 10 септември
Всичко в категорията
В България ще има все повече психично болни, неизбежно е заради начина на живот
В България ще има все повече психично болни, неизбежно е заради начина на живот Според психиатъра д-р Здравка Герджикова все повече хора ще развиват депресии и паник атаки
Всичко в категорията
Красимир Аврамов - човекът глас написа разтърсващо писмо до майка си минути след смъртта й Кървава баня: Стрелец изби 11 таксиджии – не харесвал конкуренцията Сагата продължава! 3 часа психолозите не могат да разубедят бургазлията Диян да не слага край на живота си Нов ужас в Бургас! Огромно дърво падна върху кола, едва не уби две жени Явор Нотев с нов апартамент за 500 хил. лева: "Исках да избягам от "Павлово", където ми се случиха лични трагедии" Цветелина Оланд: Нямам представа къде са децата ми. В дневника си дъщеричката и пише: Защо трябва да имам такова детство? Трагедията на едно семейство! Баща и син инвалиди останаха на улицата в Бургас, не ги одобриха за общинско жилище Експертизи бавели финала на разследването за смъртта на детето на Московски Джендъри си правят реклама с убити красавици, градския транспорт осъмна с увиснали гащи и сутиени (СНИМКИ) Вижте разтърсващата изповед на парализирания Васко, марихуаната изцели болките му, но сега искат да го вкарат в затвора (ВИДЕО) Саня Борисова се съсипва от мъка, иска да си върне Ники Илиев
Астролог: Отнасяте се с хумор към всичко, което ви тревожи!
Астролог: Отнасяте се с хумор към всичко, което ви тревожи! Помагайте на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
На Апенините гонка до дупка за автомобилите с българска регистрация
На Апенините гонка до дупка за автомобилите с българска регистрация Италианските катаджии дебнат най-много за талончето за минат технически преглед
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Приморско
Самоубийство или фатална разходка край морето в Бургас?
Самоубийство или фатална разходка край морето в Бургас? Установиха кой е мъртвият, изплувал между военните фрегати от учението  край Морска гара
Всичко в категорията
Знаете ли къде се намира „Меденрудниквуд” и защо къщите там гонят рекордни цени
Знаете ли къде се намира „Меденрудниквуд” и защо къщите там гонят рекордни цени Зона „Д” се оформи като кварталът на богатите, средната цена на имотите е около 300 хил.евро

Всичко в категорията
Два луксозни джипа катастрофираха зрелищно на бул. „Тодор Александров” в Бургас (СНИМКИ) Новите жилища в "Меден рудник" с най-голям ръст на цените на пазара за недвижими имоти Ексклузивно! Вижте изповедта на болния от левкемия Митко и как марихуаната спасила живота му (ВИДЕО) Ето кой оглавява първата по родa си еко детска градина в Бургас, местата за нея вече са запълнени (ВИДЕО) Eто защо Иван и Антон се биха и клаха в бургаския жк. „Меден рудник”, ябълката на раздора е момиче (СНИМКИ) Новият гробищен парк в жк „Меден рудник“ с капацитет на малък град, ще има ритуална зала за мюсюлмани Подивели цигани от гетото разбиха чисто нов парк в бургаския ж. к. „Меден рудник“ (СНИМКИ) Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината
Аларма на Флагман.бг! Роми-башмайстори побъркаха Айтос, мамят пенсионери с ремонт за хиляди левове
Аларма на Флагман.бг! Роми-башмайстори побъркаха Айтос, мамят пенсионери с ремонт за хиляди левове Циганите искат 650 лв. за цялостен ремонт на къщата, след което се възползват от доверието на хората, дерат здраво и не искат да си тръгват


Всичко в категорията
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос Одобрявате ли тази идея? Обмислят кръгово движение до бензиностанцията на Марешки в Айтос Обещано и спазено! Айтос ще има модерна автогара, търсят кой да я ремонтира (СНИМКИ) Край на драмата край Айтос: Ето какво се случи с 23-годишния Рамадан Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос Извънредно! Самоубиец се кани да скочи от жп надлез край Айтос (СНИМКИ) Отлична новина! Кметът на Айтос Васил Едрев издейства 6 млн. лв., с които ще разрешат голям проблем на общината Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета
Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат "Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно
Само във Флагман.бг! Вижте как прибраха 200 хил. лв. по най-простия начин от банката в Несебър Заради дългове: Продават хотела на бизнесмена Митко Лазаров в Слънчев бряг за 2,8 млн.лева Изрядни ли са плажните заведения в Слънчев бряг, ето какво установи проверката на Министерството на туризма Откриха нови детски площадки в Стария Несебър Несебър отбеляза 181 години от рождението на Васил Левски Изгорелият Мерцедес в Равда е на 29-годишния земеделски бизнесмен Стилиян Петров (СНИМКИ) Приеха дете в болница след къпане на плажа в Обзор (ВИДЕО) Хотелиерът Диана Колчева: Имаме 50 % спад на заявките за юни, безумно е да отчитат ръст в туризма Бербатов дойде на почивка в Слънчев бряг с хеликоптер Шеф на нощен бар в Слънчев бряг пред съда: Набиха ме – това са нормални работи… След Сашо Водолаза, Митьо Очите и Кольо Магарето: Изскочиха още двама поразени от куршумите във “4 you”
Кметът на Поморие подписа договор за 4 млн. лв. финансиране на Местната инициативна рибарска група Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ) Извънредно! Кандило и масажор подпалиха апартамент в Поморие, евакуират младо семейство (СНИМКИ) Трагедия! Бруталната жега уби човек пред очите на шокирани туристи в Поморие Над 200 млн. лв са инвестирани в Поморие, не режа ленти, а върша работа Ще се изпълни ли вторият етап на рибарското пристанище в Поморие, Черноморските общини в битка за проектите си Ето я изчезналата в Поморие полякиня, близките й нямат следа от нея 13 дни Извънредно! От МВР с подробности за издирваната в Поморие туристка 24-годишен шофьор с Рено премаза пешеходец на зебра в Поморие Бургаският депутат Ася Пеева: Ремонтът на пътя Просеник-Горица е дългоочакван от жителите на три общини Пуснаха Марчо Сървайвъра на свобода, той се брани сам в съда
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България Тази вечер в кулминацията на тържествата за празника на града - Света Марина
Всичко в категорията
Бургазлия Петър Божинов спечели плувния маратон на Созопол (СНИМКИ) Военните моряци участваха в тържественото отбелязване празника на град Созопол (СНИМКИ) 24-годишен руснак подпали хотел в Черноморец, играел си с огън в стаята Созопол ще продължи делото на проф. Божидар Димитров Инспектори на хайка, проверяват атракционите по Черноморието Вижте програмата за празника на Созопол РЗИ и агенти по храните влязоха в ресторанта, цъфнал върху басейна на луксозна сграда в Каваците Директорът на РЗИ Георги Паздеров се извини на протестиращите в Черноморец заради данните за радиацията във Вромос ( РЗИ-Бургас след гафа от петък: Плажовете на Черноморец са чисти и няма риск за туристите Къмпингар: За хубавата почивка на плажа са достатъчни свобода и готини хора (ВИДЕО) Свалете ръцете от залива Вромос, ще стане като през 2010 г.!
Кметът на Царево: По закон върху дюна не се строи
Кметът на Царево: По закон върху дюна не се строи Георги Лапчев смята, че с устройствен план морската община ще се предпази от "грозни гледки"
Всичко в категорията
ЕВН остави хиляди в Китен, Варвара и Ахтопол на тъмно за час тази нощ БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите Георги Пейчев: Риба в морето ни има, но делфините я изяждат (ВИДЕО) Плажът на Ахтопол с нов концесионер! Чадър и шезлонг най-много 5 лв., познати фигури изплуваха зад фирмата Експерти пред депутати и вицепремиера Симеонов: Евтаназията на животни в село Кости е без алтернатива Бомба във Флагман! Нелегални мигранти, преспали в заразена турска овцеферма, пренесли чумата в Странджа Драмата в с. Кости е жестока! За втори път избиват животните на фермера Атанас, съсипан е Първо във Флагман.бг: Вижте ужасяващата трагедия на Странджа, започна евтаназия на 14 хил.животни (СНИМКИ) Потвърди се черният сценарий за епидемия в Кости, избиват стотици животни заради непозната в България болест Отцепиха село Кости. Флагман.бг подозира чума по животните (ОБНОВЕНА) Ужас в с. Кости! Избиват животните на хората без предупреждение
Добрият пример! Тази жена от Приморско чисти доброволно градинките след туристите, боклуците я дразнели
Добрият пример! Тази жена от Приморско чисти доброволно градинките след туристите, боклуците я дразнели На всеки два дена жената събирала отпадъците след некултурните почиващи в морския град

Всичко в категорията
Община Приморско продължава с кампанията "Дари капачка - спаси живот", включете се и вие! Спипаха Наско циганина с нелегална риба край Приморско, продал развалени попчета на майка, натровил детето й (ВИДЕО) Инцидент с лодка: Около 70 л нафта се изляха до Южния плаж в Китен (СНИМКИ) Топдилърът от Приморско, чиято квартира щурмуваха ченгетата, се оказа известен футболен талант (СНИМКИ) Фестивалът "В магията на танца и морето" събира таланти от цялата страна в Приморско Петима скулптори ваят фигури от дърво в Ясна поляна Приморско: Събираме боклуците разделно, контейнерите с жълто-сини капаци са за смесени отпадъци Вижте зрелищно видео от спасителната акция на полската нинджа! Мъртвопияният Павел вдигна на крак полиция и пожарна, увисна на покрив на хотел Морето взе още една жертва. Откриха тялото на 38-годишен поляк на плажа в Китен Полицаи свалиха пиян поляк от покрив на хотел в Приморско
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова Димо Николов е бил инстуктор във ФК "Несебър", завършил е Висшия институт на МВР през 1989 г. 
Всичко в категорията
Пълен потрес! Гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец Рейзи иска от държавата Рибния порт, но от БСП намекват, че губи подкрепата на Борисов Гърция ли? Вижте бедствието в Средец, улиците станаха реки Дълговете на МБАЛ-Средец пак разпалиха опозицията срещу ГЕРБ, май без причина Музикална система и дрелка забърсаха крадци в Средец Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ)
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Дали там е погребана богинята-котка Бастет е спорно, но има нещо ...


Всичко в категорията
Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села По тръбопровода имаше множество кърпежи, което водеше до изтичане на водата
Всичко в категорията
Отлична новина! В Община Камено детските градини и млечна кухня стават безплатни Започна археологическото лято на крепостта Русокастро Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Показахте, че големите дела могат да бъдат постигнати с малки стъпки, каза държавният глава Румен Радев на местните хора


Всичко в категорията
Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога
Борисов не слуша българите, прави каквото в Брюксел му кажат да прави Интервю Всички интервюта Проф.Стив ХАНКЕ, икономист: Борисов не слуша българите, прави каквото в Брюксел му кажат да прави
По въпроса за въвеждането на еврото, българският премиер беше във всички крайности. Първо е за приемане на еврото, после не иска приемане на еврото, после ще чака за влизане в еврото, после е за

Глас отвътре Всички , Защо нямаме автомобилостроене и къде се къса нишката Не е възможно рентабилно автомобилно производство в обем под 200 000 бройки годишно Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 23.07.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
През този ден ви се дава шанс за промени на работата. Ще бъдете обаче изложени на сериозно изпитание. Трябва да покажете, че трудностите не ви плашат. Късмет няма да ви липсва. Неочаквано може да спечелите доста пари. Ще ви върви и в любовта. Вие сте в стихията си и можете да предприемете нестандартни стъпки. Важно е да бъдете достатъчно уверени в решенията си, както и адаптивни. Възможни са тревоги или напрежение с близки хора. Желателно е днес да сте по-далече от свекърви и тъщи. Склонни сте да харчите повече, както и да разпилявате усилията си. Трябва да вземете мерки за финансовата си стабилност. За дамите, които се нуждаят от нова любовна връзка, сега е моментът да си опитат късмета. Може да се появи в живота ви мечтаният партньор. Някои от вашите желания ще се реализират. Бъдете уверени и очаквайте приятни новини! Пазете си здравето! Мъжете с хронични заболявания да бъдат внимателни! Добре е ако носите магнетит. Този минерал укрепва волята и помага да се чувствате по-уверени. Може да проявите инат, но преценете дали е във ваша полза! Неприятности могат да възникнат от недоразумения или независещи от вас обстоятелства. Това ще ви помогне да промените своите планове. Бъдете внимателни при преговори! Не се доверявайте на непознати! Можете да приключите някои начинания, както и да се впуснете в нови сфери на действие. Бъдете постоянни, независимо дали нещата се нареждат както на вас ви се иска! Очакват ви нови вълнуващи преживявания с хората, които обичате. Не щадете пари, за да ги зарадвате! Опитайте се да изпълните задълженията си до обяд, защото след това ще ви е по-трудно! През втората половина на деня чувствата ви ще вземат връх над разума. Внимавайте да не се изпокарате с колегите и с близките си! Възможни са болки в стомаха заради язви или колити. Може да изпълните целите си, но за да решите как да действате в бъдеще, ще трябва да оцените постигнатото, а след това спокойно да се насладите в компанията на любимия човек. Необвързаните обаче може да се въвлекат във връзки, които нямат никакво бъдеще. Не обръщайте внимание на хапливи коментари от колеги или партньори! Следобед напрежението ще намалее и лесно ще изпълните ангажиментите си. По-добре обаче не поемайте нови, защото трудно ще ги изпълните! Не пестете комплименти към хората, които харесвате! Използвайте всички възможности, които съдбата ви предоставя, за да изпълните целите си! Може както да привлечете съмишленици за реализация на проекти, така и да укрепите връзките си. Възможни са обаче здравословни проблеми, защото имунната ви система е слаба. Любовта ще обсеби почти изцяло вниманието ви, но не бива да позволявате на емоциите да ви пречат в работата. Ще имате успехи с парите, но не и с хазарт. Не е желателно да участвате в залагания. В този ден може да си осигурите допълнителни доходи. Съдбата ще ви сервира днес доста изненади. Денят не започва така, както ви се иска, но ще имате шанс да обърнете хода на събитията във ваша полза. Може да спечелите дори доста пари от това. Не отказвайте срещи! Може внезапно да пламне любов и тя да стопли душата ви.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип