×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексдиректор или възпитаничка на Спортното училище в Бургас ще застанат начело на школото?


Ексдиректор или възпитаничка на Спортното училище в Бургас ще застанат начело на школото?
Постът в СУ "Юрий Гагарин" се освободи, след като досегашният директор се пенсионира
05 Януари 2018, Петък, 09:58 ч.
Автор: Емел МАХМУД

До края на месеца ще стане ясно кой ще поеме креслото на директора Георги Георгиев

Двубоят за директорския пост в Спортно училище „Юрий  Гагарин” в Бургас ще се играе новогодишно  и се очаква да сложи край на 6-месечната сага за смяна на досегашния директор Георги Георгиев, който вече е пенсионер и изпълнява временно длъжността.

От Министерството на спорта няма официална информация за имената на допуснатите и недопуснати кандидати, но Флагман.бг научи, че борбата ще е между Яна Буюклиева и Димитър Костов.

Ана Буюклиева е на 35 години. Завършила е Спортното училище в Бургас с профил „Плуване”, има куп отличия и медали от държавни, балкански и европейски първенства. До ден-днешен участва в благотворителни плувни маратони. Пътят на спортното си развитие продължава като получава бакалавърска степен за учител по физическо възпитание и треньор по плуване от Националната спортна академия „Васил Левски”. Завършва две магистърски програми – „Физическо възпитание и спорт в средната степен на СОУ” и „Адаптирана  физическа активност и спорт”. В Академията специализира „Спортен мениджмънт”,а в момента е и докторант по „Педагогика на обучението по физическо възпитание”. Изнасяла е доклади на национални и международни конференции. Има професионален опит като треньор по плуване и учител по физическо възпитание.

Срещу нея ще се изправи 55-годишният Димитър Костов. Той приключва професионалния си път в края на миналата година, когато се пенсионира като началник на общежитие към Бургаския затвор. Той е футболен съдия и съдийски наблюдател. Костов оглавява Спортното училище за няколко години -  в периода 1996-2000 г.

До края на месец януари се очаква изборът на директор да приключи. Ако нито един от двамата претенденти не спечели конкурса, възможно е Буюклиева или Костов да бъдат назначени за временно изпълняващи длъжността. Този пост може да бъде поверен и на човек, който изобщо не е участвал в конкурса. Не е за изключване и варианта досегашният директор Георгиев да остане начело на училището до обявяването на следващия конкурс.

В категории: Просвета


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
!!!
05.01.2018 18:43:18
0
3
Няма ли някой готвач да назначат за директор,защото инспектората много ги величае,независимо от разните му там разпоредби!
11.
георги иванов
05.01.2018 16:40:04
2
6
та тоя Костов е пенсионер дайте път на младите, и каква е тази оправия в държавата- пенсия и заплата и много пенсионери заемат работни места като на тяхно място може да са млади хора и по един начин ще работи пенсионера /на него вече не му пука какво ще стане/ и по друг начин ще работи млад човек /с идеи и желание/
10.
До Емел
05.01.2018 15:13:45
1
7
Защо ми се струва, че се прави реклама на кандидат директорката???? От нея ли.получихте биографията и? Защо ни я натрапвате? Не е във ваш стил.... вашият стил е да оплювате.....
9.
Гергана Димитрова
05.01.2018 13:53:00
0
2
Благодаря, че публикувахте материала, който ви изпратих.
8.
С
05.01.2018 13:41:38
1
4
Докога училищата ще имат профил само за хабене на пари а никакви приходи? Ако досега не са доказали възвръщаемост няма смисъл да продължават. Няма търсене за спортисти има само за индивидуални академии на спорт.
Бургас не може да си позволи държавни училища вече защото не е ясно колко се харчи и колко се възвръща в обществото. Ако искате спортисти вземете ги от Африка. При нас се иска пари!!!!
По добре направете спортна технология и производство!!! Правете маратонки материали.
7.
poi
05.01.2018 13:25:11
1
6
Какъв д.Костов бе, та той е пенсионер и какъв съдия беше- слаб и страхлив, добре, че го намлатиха с железните тръби , та да му дойде акъла в кухата глава, ама явно никога няма да му дойде!
6.
zamdirektor11
05.01.2018 12:57:49
2
3
kude e zamdirektorkata det e za chitakov s tabla da igraqt v psihoto
5.
v
05.01.2018 12:56:04
2
4
zatvorete tazi zaguba na sredstva i prouchete kak se pravi akademia za tenis naprimer kato vuv USA.
4.
ca
05.01.2018 12:48:58
3
1
Niama smisul ot uchiliste koeto ne moje samo da se izdurja ot taksite na uchenicite. Ako uchenicite niama da platiat za obrazovanie, te nikoga niama da uchat suvestno.
3.
f
05.01.2018 12:47:09
1
4
Vreme e vskiski Burgaski uchilista da stanat globalni i vsickite im formi da sa na Angliiski ezik.
2.
vasil levski govori
05.01.2018 12:46:30
1
6
Niama nujda ot uchiliste koeto ne uchi horata na business, technology ili na pone 3 chujdi ezici.
1.
FREE BULGARIA
05.01.2018 12:45:41
1
5
Ne e nijno takova uchiliste.
Mnogo po nujno e uchiliste za sportna technologia ili za sportna medicina. TAM PONE STE IMA UMNI HORA.
Vuv momenta tova uchiliste krade parite na Burgazlii.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори