×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нова версия: Росен първо ликвидирал Кети, а след това нахлул в Къщата на ужасите и застрелял всички


Нова версия: Росен първо ликвидирал Кети, а след това нахлул в Къщата на ужасите и застрелял всички
Снимка: Канал 3
Ключови думи: убийство, нови искър,
Тема в развитие
Нова версия: Росен първо ликвидирал Кети, а след това нахлул в Къщата на ужасите и застрелял всички Касапинът Росен от Нови Искър – опасен! Изпречиш ли се на пътя му... Зловещо! Разкриха хронологията на зверското убийство в Нови Искър Трагедията е жестока! Балони летяха в небето в памет на убитата в Нови Искър Нанси Кети гръмната в гръб до гроба на сестри партизанки, експертиза установява дали не е откарана вече мъртва там! Близките на застреляния в Нови Искър Боби: Искаме справедливост, смъртното наказание да се върне! Шесторното убийство в Нови Искър е заради бизнеса на семейството? Трупът на Кети намерен в двуметров кладенец в близост до джипа (ВИДЕО) Има открит труп на жена край Нови Искър, още не е идентифицирана Николай Радулов: Петорното убийство е предварително замислено и добре изпълнено (ВИДЕО) Открита е издирваната Кети Кюхова убита? Психиатър: Убийството в Нови Искър е извършено с аптекарска точност, злодеят може да е с психопатия (ВИДЕО) Петорното убийство в Нови Искър станало в новогодишната нощ? (ВИДЕО) МВР търси помощ: Издирва се жена във връзка с убийството в Нови Искър (Обновена) Всичките петима от къщата на ужасите в Нови Искър са застреляни, кучето също (ВИДЕО) Появиха се СНИМКИ на две от жертвите в Нови Искър! Семейството било заможно, а един от тях... (СНИМКИ) Смразяващи кръвта подробности за смъртта на семейството от Нови Искър! Разкриха как са били убити (СНИМКА) Първа версия за страшното убийство в Нови Искър Извънредно! Откриха пет трупа в къща на смъртта в Нови Искър
виж още
скрий
05 Януари 2018, Петък, 14:30 ч.


Криминалисти вече са наредили пъзела от фаталния 31-и декември. Оказва се, че една от разпространените вече версии как килърът Росен влязъл в Къщата на ужасите в Нови Искър и първо застрелял с много куршуми Неделчо и сина му Георги, не е актуална. Кети Николова е била убита първа в този ден, пише „Телеграф“.

Следобед жената излязла заедно с домашния си любимец - немската овчарка Нерон на разходка. Росен искал да се видят, при което отишъл пеша до къщата на жената и я срещнал с кучето. Бившият затворник, Кети и Нерон се качили в семейния джип на жената БМВ Х5 с регистрационен номер СВ4153КВ, който се издирваше, но беше намерен късно вечерта във вторник. С него мъжът, жената и кучето отишли в гористата местност, известна като Ранова нива, намираща се на 4-5 км от Нови искър. Дали Росен е планирал да застреля Кети или между тях е избухнал скандал, довел до изстрелите, предстои да се изясни.

Жената е застреляна в гръб, като е имало и контролен изстрел в главата. След това тялото ѝ е изхвърлено в кладенец в района на местността Партизанките.

На 50 м от него журналисти откриха тефтер на жената, в който има любовни послания и сметки за ток и описани суми по кредити към различни институции. Вчера в същия район бе открит и мобилният ѝ телефон.

От мястото на екзекуцията кучето Нерон избягало и се прибрало в къщата на Кети, което ужасно разтревожило близките ѝ. Съпругът Неделчо звънял на сина си Георги, който работел в Курило, да се връща, за да търсят Кети, защото Нерон се прибрал, а нея я няма. През това време към къщата на ул. „Лозянски дол“ пеша вървял и убиецът. Смята се, че той е влязъл и започнал да стреля по хората наред.

Най-много куршуми – около десетина, са изпразнени в тялото на Неделчо, което според криминални психолози показват голям афект, типичен за престъпления от ревност. Синът му Георги е убит с изстрел в гърдите, дъщерята на Кети – 16 годишната Нанси е простреляна в слепоочието, а гаджето ѝ Боби, който трябвало да празнува с приятели в Курило, но в последния момент решил да остане с Нанси е убит с 3-4 изстрела в главата. Извършителят гръмнал и тъщата на Неделчо баба Еленка, която била неподвижна и седяла на дивана в хола. За момента няма данни издирваният Росен да е имал съучастник, обясниха разследващи.

В категории: Крими


7
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
7
Коментара по темата
7.
Turkiye
07.01.2018 18:03:02
0
0
Giavuristan tova ako beshe novina kak edno cigane e otkradnalo 2 kg jelezo , shteshe da ima po goliam otzvuk bahti i prazniq narod....
6.
всичко е лъжа
07.01.2018 00:10:41
0
0
Този го изкараха много умен и някаква супер барета и легионер, ако беше така този щеше да влезе с екип и ръкавици а не с ръце да пипа и да оставя следи и ДНК материал, за да го хванат. То аз където не разбирам нищо, бих влезнал добре екипиран с шапка и ръкавици за да не оставя следи, косми и разни такива простотии.
5.
RUT
05.01.2018 18:28:15
0
5
Наистина не се вързват нещата...Немската овчарка е предано животно и едва ли ще избяга без да защити стопанката си. Второ - намерен телефон и тефтерче - недопустимо е килър да остави след себе си такива доказателства/в телефона може да фигурира неговия номер/.Много трудно сам човек може да ликвидира толкова души с толкова много изстрели - колко пълнителя е трябвало да носи? Или е зареждал докато другите са му стоели диван чепраз за да ги застреля. А бе ...куха версия.
4.
ДО MMM
05.01.2018 16:44:10
0
3
Ами логично, избил е всички за да няма свидетели. А кучето..по реакцията му също може да бъде свидетел, ако е било свидетел на убийството на стопанката му
3.
Cherche la femme !!
05.01.2018 13:52:58
0
0
Cherche la femme !!
2.
МММ
05.01.2018 12:35:30
1
11
НЕЩО НЕ МИ СЕ ВРЪЗВА НОВАТА ВИ ВЕРСИЯ?! ИМАЛ ОТНОШЕНИЯ С ТАЯ ... УБИЛ Я ОТ РЕВНОСТ, ОТИШЪЛ УБИЛ И НОВИЯ ЛЮБОВНИК И СИНА МУ, ЧЕ БИЛ В СТАЯТА, ДО ТУКА ДОБРЕ ИМА МОТИВ, ИМА ЛОГИКА - ХУБАВО! ЗАЩО ЩЕ УБИВА ВЪЗРАСТНАТА ЖЕНА, КОЯТО НЯМА ОТНОШЕНИЕ НИКАКВО И НИЩО НЕ Е МОЖЕЛА ДА НАПРАВИ? ЗАЩО ЩЕ УБИВА И МОМИЧЕТО, ЧЕ И ПРИЯТЕЛЯ И, КОИТО СА БИЛИ ГОРЕ И НЕ СА ЧУЛИ НИЩО И НЯМАТ ОТНОШЕНИЕ, ЕЛЕ ТОВА МОМЧЕ ПРИЯТЕЛЯ! И НАКРАЯ ЗАЩО ЩЕ УБИВА И КУЧЕТО В КЪЩАТА, КАТО Е МОЖЕЛ ДА ГО НАПРАВИ ОЩЕ В ГОРАТА ЩОМ Е БИЛО ТАМ, И КОЕТО ЯВНО НЕ Е БИЛО ЗАПЛАХА ЗА НЕГО, ЩОМ НЕ ГО Е НАПАДНАЛО ОЩЕ В ГОРАТА ЗА ДА ЗАЩИТИ СТОПАНКАТА /ВРОДЕН ИНСТИНКТ НА КУЧЕТО/ И ПОСЛЕ В КЪЩАТА, КЪДЕТО ЩЕШЕ ДА ЛАЕ СРЕЩУ НЕГО ОЩЕ ОТ 100 МЕТРА ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ ТАМ И ЩЕШЕ ДА ГО НАПАДНЕ ВЕРОЯТНО ОЩЕ ОТ ДВОРА ИЛИ НА ВРАТАТА!!?? АААААААААА...............?
1.
...
05.01.2018 12:13:23
3
10
Ако Кети не бе тъчала на два стана,сега нямаше да се стигне до това зверско убийство. Много такива случаи има. Жалко за невинните убити деца.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори