×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На вниманието на КАТ-Бургас! Нужен ли е този знак, ако никой не го спазва?!


21 Декември 2017, Четвъртък, 19:18 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Google Maps

Това не е първият път, в който бургазлии скачат срещу своеволията на джигитите около бл. 164


Жители на бургаския жк „Славейков“ за пореден път се свързват с редакцията на Флагман.БГ, за да изразят недоволството си от джигите на пътя. Мястото, за което става въпрос, се намира точно до бл. 164 в комплекса – на малка еднопосочна уличка, водеща към вътрешността му.

Там, очевидно от снимката, е поставен знак „Влизането забранено“, но уви – никой всъщност не го спазва. Резултатът? Ежедневни леки ПТП-та и предпоставки за по-сериозни на място, където минават деца, студенти и възрастни хора. Само в радиус от 50 метра, там се намират няколко детски градини, факултетът по обществени науки на университет „Проф. Д-р. Асен Златаров“ и магазин за хранителни продукти.

Това съвсем не е първият случай, в който живущите в района отправят апел към Флагман.БГ за помощ. Припомняме, че още в края на септември сигнализирахме за точно този проблем. 

„Пиша ви, защото считам, че сте единствената социално ангажирана медия в региона. Като такава, преди време отразихтевъв Вашият сайт (поместено бе и подходящо изображение), сигнал, който алармираше за безпрецедентното нарушаване на правилата за движение по пътищата, в региона на бл. 164, а именно навлизането на всякакви превозни средства, след знак "ЗАБРАНЕНО ВЛИЗАНЕТО".

Проблемът все още не е решен! Само от началото на седмицата, станах свидетел на 6 инцидента, които като по чудо не завършиха с нещо по-сериозно от очукани ламарини, викове и закани между водачите на съответните автомобили. Моля ви, алармирайте компетентната администрация, или да премахне "ненужния" знак, или най-накрая да приложи закона в цялата му строгост, защото в противен случай нарушителите ще продължават да се множат, докато се стигне до сериозен инцидент.“
, алармира нашият читател Николай Ш.

Очакваме вашите сигнали на [email protected], платформата „Вашият сигнал до Флагман.бг" или на профила ни във фейсбук!



Fibank отрече: Не се продаваме!
Fibank отрече: Не се продаваме! 21/05/2024, Вторник 16:00 0
Две коли изгоряха пред къща
Две коли изгоряха пред къща 21/05/2024, Вторник 14:59 0
Мъж почина при пожар в Трявна
Мъж почина при пожар в Трявна 21/05/2024, Вторник 13:20 1
8
Коментара по темата
8.
Тито
21.12.2017 23:09:08
0
0
То, хубаво алармират, ама на КАТ не им дреме. Няма ли как да се сезира "шапката" на КАТ-Бургас?
7.
*********
21.12.2017 18:28:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
do 4
21.12.2017 17:18:10
1
4
батка в грешка си. Тоя знак за който говориш тук се използва едни педераси на ръководни позиции да си делкат пари с едни други гейове с частни фирми. Я познай ако мине един педал от кат и им натряска по една глоба 20 лева (минимума като за начало) колко повече пари ще влязат в държавата. А не едни педали с частна фирма да глобяват по 60 лева за нарушение чиято стойност е 20 лева без абсолютно никакъв документ доказващ че са те глобили, от които 60 лева нито един не влиза в държавата а в на едни педерасти банковите сметки
5.
*********
21.12.2017 17:14:14
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
4.
kojcho
21.12.2017 17:06:26
1
4
като стана въпрос за знаци, държавата да спре производството и поставянето на знака, който забранява спирането и паркирането..служи само за разделяне на нацията и ни отдалечава от заветното обединение.
3.
//
21.12.2017 16:51:57
2
8
Да се сложат шипове на пътя, които падат само когато си в правилната посока, а иначе като си гъзар в насрещното на еднопосочна улица-пукат гуми. Виждал съм такива в Истанбул. Тук сигурно Ганьо и на това ще намери решение. Мат'ряла...
2.
Ne SA NAQDAHA
21.12.2017 16:49:48
1
2
za da mogat Zaptietata...s patrulkata da gi debnat do Sektata na IEhova...
1.
?
21.12.2017 16:42:44
1
6
Флагман защо не пускате нито една статия с “радостната” новина за зелената зона ???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Нямало е разговор, в който да е било предлагано на Пеевски да стане премиер, категоричен бе съпредседателят на ПП/ДБ Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Опитвам се да убедя все повече хора да гласуват, защото когато отвратените не отидат до урните, ще управляват отвратителните, каза кандидат-депутатът от ПП-ДБ Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Повечето хора използват гнездото за запалка, която обикновено осигурява 12V Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Изоставената блондинка от "Ергенът" има връзка с мъж на годините на баща й 12 търговци на гласове отиват в ареста 12 търговци на гласове отиват в ареста За друг вид престъпления в рамките на операцията са задържани още 33 лица Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Пеевски посочи още, че предложението на лидера на ДБ е включвало пенсиониране на Бойко Борисов Ексобластният управител и купувачът на Митницата в Созопол с реакция след статия на Флагман.бг Ексобластният управител и купувачът на Митницата в Созопол с реакция след статия на Флагман.бг Според бизнесмена Крепостната стена и терасата върху бойната кула на Стария Созопол били съвсем различен казус с незаконно строителство, свързан с друг областен управител - Константин Гребенаров Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Голям успех за бургаския ветроходец  Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Гринча е в серия от 3 поредни победи, а в последния си мач печели Интернационалната титла на световната боксова федерация WBF с нокаут в 9-ти рунд, срещу коравия Дауди Мгая „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката
Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори