×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фейсбук завря след победата на Джино, феновете му ликуват, а критиците - злобеят: Неграмотен тираджия, натрапен за елит от продуцентите на гетото!


12 Декември 2017, Вторник, 16:32 ч.

След многобройните скандали, бой, пиянски изцепки, рев и истерии, всички випове бойкотираха победата на Джино


Потребителите в социалната мрежа развихриха истинска война по повод снощната втора победа в Биг Брадър на Джино Бианкалана. Масово сред публиката върлува мнението, че форматът е нагласен и чикагският тираджия не е заслужавал победата, съобщава Блиц. Джино отмъкна победата буквално под носа на Коцето, който беше любимият съквартирант както на останалите випове, така и на феновете на шоуто.

Потребител, обозначил се като Ицо Пича, посочва по адрес на Джино, че той "е арестуван за кражби в САЩ! Изпял приятелите си и пуснат на свобода! Сега м....ът е ВИП в лайнарската държава".

Дидка споделя тъжно: "Разочарована съм. М....ла плаща яко за победи-никой не се съмнява. Исках Динко да спечели".

Нели допълва:"Приключвам с гледането на Нова ТВ във времето, когато текат риалити предавания. Какъвто и да е Константин е ясно, че е по познат и харесват на територията да страната ни. Поне не подменяйте толкова демонстративно вота, пък и с такава огромна преднина 24 % в повече за Джино, е няма как да стане...."

Това са само част от хапливите коментари по адрес на новоизпечения победител и приключилото със скандал шоу.

Джино разбира се има и фенове и то немалко. В пространен пост Стефан Радев от София коментира: ·  "Много неуспешен сезон на Big Brother в България! Не знам кои са Продуцентите,! Но, трябва да си посипят главите с пепел и да фалират това предаване! То бе кич, от началото до края! Какъв е неговият смисъл? Продуцентите на финала избраха, все пак, по-малката беда.  Що за избор щеше да е Константин? Пример за разгулен ъндърграунд, съмнителна репутация на чалга певец, управител на заведения за среднощни сборища на богаташи с недоказан произход на парите си и надарени разкрепостени красавици - развъдници на чалга културата у нас! Джино от двамата бе правилният избор! Той поне е професионален Плейбой! Не се афишира така, защото у нас тази категория хора все още не е набрала достатъчна масовост и не им е официализиран статута!  Един въпрос ме мъчи! На кого искаха да покажат Продуцентите кои и какви са елита на "гетото" България? Нима има някой у нас, да не знае, че отдавна сме периферия(гето) на Европа. А, състава на елитите в Гетата по света са много отдавна известни.  Напоследък с такива предавания у нас ги персонализират и ни ги посочват, да си ги знаем и почитаме!"

В подкрепа на Джино се изказва и Манчо: "Жалка работа! Простаците са си простаци, Джино може да е всякакъв, но се държа мъжки и спортсменски и публиката оцени това. Даже с това, че пожела победата на Коцето заради дъщеричката му. А Фънки беше длъжен, (като уж мъдър и умен човек) да не позволи тази простотия накрая да се случи. Излезе, че Луна и Нордел са прави в оценките си за останалите."

Джентълмен допълва: "По добре е че наградата спечели отворения към света интернационалист Джино, а не местният селски бек и мутренски псевдо патриот Динко....!!!"

Според експерти телевизионери "Биг Брадър Мост Уонтид" се оказа най-скандалният и пошъл сезон от всички до сега. Дори след многобройните скандали, бой, пиянски изцепки, рев и истерии, накрая всички випове бойкотираха победата на Джино като демонстративно слязоха от сцената. Част от публиката пък напусна студиото.

Междувременно Бианкалана заяви, че не е имал общ език с никой в къщата. Чувствал се е много самотен и без липса на съмишленици, защото хората били твърде различни и далечни от него.

В категории: Лайфстайл


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
audi
12.12.2017 18:04:16
0
2
nqkakav izmislen zalizan psevdo vip koi e toz bre?samo se pravi na golemiq djentelman da si digne akciite pozjora
4.
Jonny
12.12.2017 17:34:16
0
2
"Мис България" номер 2. Правят си зрителите на будали.
3.
м...ла, м...ът, ман...ла
12.12.2017 17:06:15
0
1
Докато я разбера тази дума какво означава!!... Ами кажи го мангал бе!
2.
До флагман
12.12.2017 14:13:25
0
7
Уаууу.... имате нова дума в речника си - КЛОКОЧИ!!! Напредвате, но няма да ме стигнете по грамотност.
1.
Георги
12.12.2017 13:46:56
10
5
Единствено Джино беше достоен да спечели другите са не селяндури ами купанари хванати от гората освен Константин но тои пък е прекалено надут и самочуствие до небесата ! Вие Константин ли искахте да спечели чалката и наркотици а по големи идиоти от този Фънки и Динко няма ... а ония как му беше името дето е на купичка Динко дето му счупи една чаша в маса и дето го нарежда този се тои се обясняваше като някои жена и заплашва и седи да го нареждат и унижават страхливец
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“ Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание
Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници 
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори