×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Строителят Цветан П. изтезавал жестоко жена си пред 3-годишния им син (СНИМКИ)


Само във Флагман! Строителят Цветан П. изтезавал жестоко жена си пред 3-годишния им син (СНИМКИ)
Пред съседите от бл. 43 в жк Меден рудник се правел на вежлив, но вкъщи пиян развихрял цялата си агресия и ревност
11 Декември 2017, Понеделник, 11:06 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки: авторът

Положението ми с този човек е нетърпимо, искам сигурност и спокойствие за детето ни, но не знам къде да отида, казва Кремена

Семейната драма в бургаския жк „Меден рудник“ от събота, за която съобщи Пресцентърът на ОДМВР-Бургас, се оказа многосерийна и ако в нея не бяха пострадали двама полицаи, опитващи да изтръгнат майката и малкото дете от хватката на пияния съпруг и свекъра, едва ли някой щеше да узнае за страшния ад зад вратите на една скромна гарсониера - виж тук.

3-годишният син на Цветан П. с който майката Кремена живеела на семейни начала, ставал редовен свидетел на постоянните им разправии, когато бащата се прибирал подпийнал. 31-годишният мъж пребивал жена си системно от ревност, която се отключвала след употребата на алкохол.Това разказаха пред Флагман.бг съседи на младото семейство.

Те живеели повече от скромно в гарсониера в бл. 43 от близо една година. Апартаментът бил купен от родителите на Цветан. Той самият се занимавал със строителство, но какво точно вършел било загадка. Хората го виждали да се прибира в изцапани от строителни материали дрехи, от което си правели извода, че работата му е свързала с нелек физически труд.  В трезво състояние бил възпитан и поздравявал. Кремена  работела в павилион за скара на ул."Крайезерна" - също тежък и неприятен  труд.


Това е гарсониерата на младото семейство, зад чиято врата се чували често виковете й за помощ

На 9 декември по обед Цветан се прибрал пиян. Забележете: шофирал колата си от центъра на града до отдалечения комплекс след огромно количество изпит алкохол. Влязъл бесен и направо връхлетя на Кремена с юмруци и обиди, момченцето Атанас гледало и плачело безпомощно. На виковете й откликнали съседите, опитвали да го усмирят, обадили се и на баща му. За кратко пияният седнал и се поукротил, но когато хората си тръгнали отново се развилнял. Жената сигнализирала тел. 112 и тогава пристигнали полицаите, които Цветан също започнал да бие и рита.


Работното място на 31-годишната жертва на домашно насилие, където я открихме и днес - сама и без вариант да излезе от тежкото положение

„Разбрахме, че не й давал да работи, да се гримира, създавал проблеми дори, когато искала да излезе в кварталното кафене с приятелки. Редовно се напива, виждаме го, въпреки това обаче е любезен с нас, но какво се случва зад вратата им – само те си знаят. Чуват се крясъци, плач на детето, което е ужасно, късат ни се сърцата! Пребива жена си пред собствения си син! Веднъж видях Кремена с насинено око и подуто от удари и плач лице, горкичката. За да се прикрие, извърна главата си и даже не поздрави, все едно тя е виновна“, разказа съсед от блок 43.


Бургазлийката системно била пребивана, споделила пред близки, че приключва връзката си с Цветан


Открихме жертвата на работното й място. Младата жена бе толкова  изтормозена, че не искаше и дума да промълви.

„Майка съм, искам да се отърся от всичко това, но къде да ида? Аз и днес отново ще се прибера в гарсониерата, а трябва да направя опит да започна начисто, без този човек“, каза 31-годишната жена с обляно от сълзи лице.

В категории: Меден Рудник


Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 3
18
Коментара по темата
18.
*****
12.12.2017 19:56:40
2
4
Мацката си е мн добре, да не се прави!!! Има къде да отиде и брат и родители със собствени апартаменти да я приберат... Кои родители ще оставят детето и внучето си на улицата?!? Или си познават дъщерята
17.
Mixi
12.12.2017 15:55:05
0
6
В този момент най-адекватно трябва да се намеси Общината и да предостави общинско жилище на Майката и детето, да се предостави защита от Инсституциите, за да могат и майката и детенцето да започнат нов живот, за да имат по-добро бъдеще, надежда и мечти! Нужна е спешна подкрепа и защита от всички институции отговорни за това!
16.
playboy
12.12.2017 13:00:30
4
1
Ако е същата за която си мисля от странджанките до "Салекс", се шиба като луда. Разбирам я напълно, жената иска да бъде задоволявана редовно и то качествено. Този смешен алкохолик явно не може да си върши работата.
15.
До 2,11
12.12.2017 07:10:01
12
8
Аве Боклук, кой си ти, че ще оправяш семейните проблеми на хората? От къде знаеш че жената не си заслужава тормоза? Първо погледни себе си, чак след това,, оправяй" чуждите проблеми. Кой знае докато си писал глупавите си коментари, жена ти, или приятелката ти ако имаш такива, някой тарикат ги Буха с вдигнати крака!
14.
га
12.12.2017 00:22:13
1
5
Ами нали имаше някъв кризисен център за защита на жените от техните домашни насилници или греша? Това момиче съм го виждала няма ли приятелки в града, родители или роднини които да я приютят временно, ако центърс не действа!Дайте снимка на пияницата насилник , че като го видя да го заплюя!
13.
...
11.12.2017 20:17:16
1
7
Бой за боклука и за родителите му, че да възпитали такъв комплексар! Едноклетъчно същество ! В момента, в който е вдигнал ръка за първи път , автоматично се превръща в една п...ка!
12.
АРКАН
11.12.2017 19:22:21
0
11
Гадно е за мацката че тоя я бие, взимал съм си за ядене от там виждал съм я не е лошо момичето,какъв ли е олигофрен тоя ама и те са си виновни падат си по по отркани момчета а у стойкаджий батки, а по норамани не,а на ся батката като ти спуква канчето от бой сама си си го избрала,келфайда като си приключиш вразката сега детето ще расте без баща,един път набие ли се колчето изваждане няма,само става по-зле.Съжелявам за момичето.
11.
11.12.2017 18:41:19
2
6
Вече казах по-рано! Смазване от бой на изрода и помагане на мацката и детето. Било с пари, дом и т.н.
10.
Петя
11.12.2017 18:36:27
0
4
Как предлагате да помогнем?
9.
Бичето
11.12.2017 16:55:51
0
2
Емелчето направи вода можеш да пиеш от него
8.
Бургазлия
11.12.2017 16:54:57
1
2
Всички започнаха да помагат на жената.. ако ще се правим на мъже..
7.
оффф...
11.12.2017 16:53:38
2
5
Емел Махмуд е сладка
6.
Dee
11.12.2017 16:13:36
0
11
Флагмани, някакси ще помогнете ли на жената, или ще си остане само новина?
5.
Само аз
11.12.2017 16:02:16
2
5
Познавали някой момичето лично
4.
Тони
11.12.2017 16:01:04
1
12
Такъв "мъж" заслужава една лопата в главата и в някое дере да го изядът чакалите... Горката жена, а институциите отново спът...
3.
Бургазлия
11.12.2017 15:29:33
5
13
За трошене на главата не знам, но за мацката ще помогна!
2.
11.12.2017 15:06:26
4
19
Дайте да се съберем една групичка и да му строшим главата на този боклук! После ще се погрижим за мацката и детето й.
1.
Ямбебеям
11.12.2017 14:58:28
6
9
Само сол и мирудия дават тука, представям си заплатата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него  Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като майка му и сестра му се запознаха с двете претендентки за сърцето му На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори