×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Феновете на Нефтохимик отговориха на Черноморец и казаха защо искат "Лазур"


27 Ноември 2017, Понеделник, 22:51 ч.

Феновете на Нефтохимик, стоящи зад кампанията "Върнете стадион Лазур на Бургас" отговориха на привържениците на Черноморец, които по-рано днес се разграничиха от техните действия, посочвайки им, че стадион Лазур не може да е градска кауза, а явно феновете се използват с користни цели. ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК.

Ето какво написаха феновете на Нефтохимик, публикуваме го без редакторска намеса:

Уважаеми съграждани,

Днес, докато будната част от футболното общество на Бургас се опитва да спаси остатъка от футбола в Бургас, ставаме свидетели на декларация на привържениците на Черноморец, целящи създаване на разделение и манипулация на общественото мнение.

В отговор на „твърденията“ им, сме длъжни да дадем няколко фактологични разяснения и да обясним , че е добре да се подготвят преди да излизат с подобни твърдения.

Първо ще започнем с това, че в самото начало на кампанията, ние привържениците на Нефтохимик , предложихме на нашите колеги да започнем и извървим пътя към спасението на футбола в града заедно, преглъщайки всичко онова , което бе сторено от синята върхушка в Община Бургас през последните 12 години, започвайки с опита за сливане на двата отбора и поредния опит за убиването на Нефтохимик за сметка на Черноморец през 2006 година и минало през мълчаливото „неодобрение“ от страна на същите тези сини привърженици….

Второ, когато се борави с думата история, е добре да разбираме, как да я използваме. Може би за всеобщо учудване люпилнята в Акациите, както бе наречен стадион Черноморец , построена с доброволчески труд от граждани на град Бургас, е била дом за Нефтохимик през 1964, 1965 и 1966г, цели 4 години преди повторната поява на името Черноморец на футболната карта през 1968г.

Трето, ако сте неприятно изненадани от посланието „ФУТБОЛ В БУРГАС - КОГА?” ще ви припомним, че и двата ваши клуба с името Черноморец са с аматьорски статут в А окръжна ФГ, а нашият клуб Нефтохимик е с единия крак във В група.

С други думи за трети път Бургас може да остане без професионален футбол в историята на футбола в града! Това е всичко друго, но не и футбол за град като Бургас и ако Вас ви удовлетворява това, ние имаме самочувствие на най-успешния клуб в бургаската история и не приемаме подобно състояние.

Защо Лазур ли? Защото Лазур въпреки окаяното му състояние е единствения стадион в Бургас, който отговаря на определението стадион.

Четвърто, всеки един от ветераните, настоящи футболисти и юноши излезли от Бургас независимо от кой отбор, и в момента защитават емблемите на клубове от други градове, са застанали зад каузата по собствено желание , с едничката мисъл да помогнат за спасението на футбола в града.

Не искаме да делим нашите деца! Дали от Нефтохимик, дали от Черноморец, дали от Звездичка, дали от Бургас спорт, дали от Бъдеще, дали от Локомотив, дали от Чайка, дали от Свети Никола!

Те са от Бургас! Те трябва да знаят, защо са избрали този спорт, през какво минават и къде ще стигнат! Ние искаме тези деца да остават в Бургас и да радват бургазлии, а не други привърженици.
Уважаеми бургазлии, ние ще продължим нашата борба за да може в Бургас да се играе футбол от високо качество! В Бургас! От бургаските клубове!

Независимо , кой е на дъното или на върха! Защото Бургас е футболен град , защото Бургас е дал много футболисти на България и продължава да ги създава!

И нека всеки който милее за това да ни подкрепи!

В категории: На терена , Спорт


23
Коментара
23
Коментара по темата
23.
до бургас
30.11.2017 19:11:49
0
0
какво общо имаш с бургас бе
22.
Те така
28.11.2017 08:54:26
1
4
Строител 1962 (Камено) - отборът на Бургас
21.
Do Burgas
28.11.2017 08:42:44
2
5
"Самите противници на идеята за решителни мерки и за спасяване на остатъците от футбола в града не смеят да се покажат. От какво се срамуват? От себе си или от позицията си? Или от двете?"....
Много хубаво си го написал, а вашите лица къде са ??? По чаршафите и графитите на сградите ли ???Тези лица, които се показаха в Общината получиха отказа си, кои сте останалите, които ще "спасявате" УЖ футбола в града, като явно незачитате останалите клубове, един от които е далеч по-бургаски. Къде са вашите лица, че дириш нашите. Изпльоскайте си тезата на обществено обсъждане, в което ще има не само фенове, но и редови бургазлии. Там ще видиш многото лица и истинското НЕ на бургазлии. Бургазлии, които по-скоро ви познават чрез графитите и драсканиците ви по фасадите си, знаят ви и с това, че миналата година САМИ си къртихте седалките на "храма". Знаят ви и чрез даренията, които последната година ви заливат, но не знаят че ония 3 млн, които ви бяха отпуснати не свършиха работа и за една стотинка за общото благо на града. Всичко останало е фалш и утопия от ваша страна. Някой пак ви е впрегнал покрай личните си интереси и вие махате с опашки с мисъл за светлото бъдеще, но то не се кове със стари управници, защото за тях е ясно - те си редят бездънната каца. И впрочем, нямаше да ни притеснява този факт, ако управниците ви вадеха парите от джоба си. Те искат с НАШИ пари майчин помен да правят, а вместо пари да ви размахват, те ви размахват демагогии, чиято задна мисъл прозира в отговорът към позицията на другите фенове. Фалша и арогантността миришат много и се усещат от всички, дори и от НЕфеновете.
20.
do 2 Aз - Ние Бургазлии
28.11.2017 08:24:54
1
4
Какво се правиш на ощипан?Открихте се. Нали искахте обединение за каузата, нали плачехте за бургаските деца и бургаския футбол,къде в обръщението споменахте за това?Никъде.Като ви притиснат сте много силни,като имате парички сте мноо големи.Жалки сте.Пък кой е утайка не знам.Големи сте уж,а просите пари от оБщината,нали сте много,направете нещо сами,а не само да ревете и пищите,когато се оглозгате. 3млн.,кой ви ги изхарчи ве?
19.
do 10
28.11.2017 08:16:03
1
5
Хич не е нещастен шизофреник. Шизофрениците сте вие и вашата "кауза". Четейки декларацията ви, кой мислиш ще ви вземе на сериозно от тук нататък. Пък и твоето мнение не се различава от това на номер 2. Дори бих казал от оня лъха на омраза, а от теб на простащина и омраза.Точно това тотално незачитане ви уби футбола и така ще бъде занапред. Явно. Аз не искам моите данъци да отиват за футболни клубове възпитаващи и толериращи във феновете си само простащина и отрицание.
18.
Тракара
28.11.2017 08:02:16
1
6
Нафтекс се радва на страхотен комфорт последните 5 години . Общината ги обгрижва като галеник и мащеха е тя за всички други клубове в града . Какво още искате ? СТАДИОН ? Съберете дарения , пробвайте с доброволен труд . Нали така твърдите че е построен стадион Лазур ...
17.
Тока
28.11.2017 07:47:45
1
5
Кмета пак ще ви клекни . Пари ще ви отпусне. Пак успяхте да го изнудите. НАХАЛНИ ДО БЕЗСРАМИЕ . ЗА ТОВА ВСЕ ПО МАЛКО ХОРА ВИ ХАРЕСВАТ В БУРГАС .
16.
До Бургас
28.11.2017 07:01:22
2
3
И кой спонор ще инвестира в отбор без стадион и база бе мърша?
15.
Бургас
28.11.2017 02:01:07
3
10
до 14: Добре де, като сте толкова популярни, намерете си спонсори, които да ви издържат. Да ама не. Още след първите мачове спонсорите виждат, че освен няколкото човека, които са ги лъгали за многохилядната публика, на стадиона има само още 20-30 човека. И спонсора си дига чукалата. А тук кампанията е ясна. Няколко клипа от бивши треньори футболисти и треньори и ренегата Ивайло Вълчев, срам за великия си баща и едностранното отразяване на нещата от жалката журналистическа гилдия и готово. Работата с медиите ви е на ниво. Двама-трима внедрени. Останалите открито заплашвани да внимават какво пишат или бити и гледат да си нямат неприятности като контрольорките в автобусите с циганите. И така се получава уж голямата обществена подкрепа в медиите. До следващия мач, където са същите 30 човека.
14.
Бургас
28.11.2017 00:20:48
5
6
Десетки футболисти, треньори, артисти, певци, общественици, които цяла България познава, са застанали зад каузата на привържениците на Нефтохимик.

Къде са лицата на опонентите им? Има ли въобще сериозен човек с много различна позиция? И могат ли двама хейтъра с фалшиви имена в анонимен форум да бъдат опозиция? Може ли да се гледа сериозно на теза, която никой не смее да защити открито?

Самите противници на идеята за решителни мерки и за спасяване на остатъците от футбола в града не смеят да се покажат. От какво се срамуват? От себе си или от позицията си? Или от двете?
13.
Ние Гражданите на град Бургас
27.11.2017 23:37:51
3
4
Няма да допуснем Общината да "ПОДАРЯВА"нашите пари извън рамките на одобрения годишен бюджет за спорт
12.
кофти матрял
27.11.2017 23:18:17
2
7
Всяка година различни номера, важното е резултат да има. То и на бавноразвиващите е ясно, че никой няма намерение да купува никакъв стадион. Обаче там ги стяга чепика едни балъци и трябваше да бъдат мобилизирани и те за каузата - чаршафи, едно-друго...Важното е да се вдигне малко джабала, че Общината да има предлог да отпусне парички и за догодина, и за комисионни ще има и за децата. Да мине номера тази година, за догодина друга хореография ще има. Те общинарите...нали...
11.
Вучков
27.11.2017 23:07:24
2
8
Декларацията е неотразим автогол. Язък ви и за кампанията.
10.
до2 АЗ–НИЕ Бургазлии
27.11.2017 22:44:01
3
2
Нещастен шизофреник ТИ НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ "НИЕ" ти си ПЪЛЕН ИДИОТ СТРАДАЩ ОТ РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТА ТОВА СА КРАИНИТЕ ФАЗИ ОТ ДЕГРАДАЦИЯТА–ОБЩЕСТВЕНИ УТАЙКИ
9.
ха ха ХА ХА ХА ГОЛЯМ СМЯХ
27.11.2017 22:28:06
0
4
НИТО ПАРИ ЩЕ ИМА НИТО НЕЩО СЕ ПРОДАВА ПРОСТО НЯМА ПОДОБЕН МАЛОУМЕН АБСУРД–ПЪЛНИ ИДИОТИ/идиот е термин за човек който не РАЗБИРА СМИСЪЛА ЗА НЕЩАТА И ЖИВЕЕ В СОБСТВЕНА НЕРЕАЛНА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ –ПРИЕМАЩ ЖЕЛАНОТО ЗА ДЕЙСТВИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8.
Ние Гражданите на град Бургас
27.11.2017 22:17:44
3
5
Няма да платим за "КАУЗИТЕ"на който и да е КЛУБ
7.
до 1 Леля Кичка
27.11.2017 22:13:47
1
5
Кой ще ПЛАЩА –НЯМА ОТГОВОР!!!!САМО МИНУСИ
6.
gradski
27.11.2017 21:57:45
4
5
Добре де съберете пари и си направете стадион, отбор, школа. Защо трябва от общинския бюджет да се плаща на Черноморец или Нефтохимик? 4-5 тариката пак без да правят нищо да лапат и 20 наркомана да правят каквото си искат и да им се разминава? Не благодаря.
5.
Чичо кътьо до 1
27.11.2017 21:23:37
2
4
Общината ще плати отговора,как кой.кметаи тоалетната хартия в българово трябва да плати даже.
4.
Запознат
27.11.2017 21:21:46
7
6
Тия какво са праят,звънели са на 20 бивши играчи да пуснат клип.егати и лъжците.и мак сега се сериха да споменат другите отбори и школи.аре закривай
3.
Бургазлия
27.11.2017 21:19:58
7
8
Майкооооооо,колко глупости в един отговор.
2.
az
27.11.2017 21:15:40
10
10
Пак долни мазутски инсинуации и тълкувания. Баси наглеците - 62 година, ние бургазлии сме разрешили на заводския отбор да си проведе срещите от зоналния работнически турнир на стадион Черноморец и вече си ги приписаха за свой. Наглост дебелокожа от селата. Това е, да ти влезе селото у дома иди ги изгони. Иначе с тази "контра" декларация точно и ясно разкрихте долните си и нагли цели...Само че няма кой да ви върже вече.
1.
Леля Кичка
27.11.2017 20:59:44
3
5
Кой ще плаща за това?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори