×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Феновете на Черноморец скочиха на Нефтохимик: Не приемаме стадион Лазур за бургаска кауза


Феновете на Черноморец скочиха на Нефтохимик: Не приемаме стадион Лазур за бургаска кауза
В петък бяхме изненадани неприятно от наличието на транспарант на нашия стадион
27 Ноември 2017, Понеделник, 08:16 ч.
Автор: Флагман.бг

Вероятно цялата кампания има някаква съвсем друга цел, а не спасяването на футбола, твърдят от фен клуб "Сини акули"


Нова война по оста Черноморец - Нефтохимик се очертава в Бургас. Привържениците от фен клуб "Сини акули" се разграничиха категорично от каузата на "зелените" - стадион "Лазур" да стане общински. 

Както Флагман.бг вече съобщи, на този етап желанието на "зелените" фенове е неизпълнимо, тъй като стадионът не може да бъде продаден, докато не приключат съдебните спорове за собствеността на земята, върху която е построено съоръжението. (ВИЖ ТУК)

В отговор на мащабната кампания на "шейховете" феновете на Черноморец изпратиха отворено писмо до медиите, адресирано и до бургаските общински съветници. Публикуваме го без редакторска намеса:

"Нямахме никакво желание да бъдем част от една полемика, заляла града ни и обществото в последните седмици, но сме принудени от обстоятелства и от прекрачването на добрия тон на общуване. В главите на хората в Бургас се набива мнението, че едва ли не един клуб олицетворява футбола в града и без неговото съществуване ни чакат мрачни дни. Ние, привържениците на Черноморец (Бургас) от фенклуб Сините акули, категорично не можем да се съгласим, че стадион Лазур е крайъгълния камък на развитието на футбола в града.

В петък бяхме изненадани неприятно от наличието на транспарант на нашия стадион, който гласеше "Футбол в Бургас, кога?". Ще отговорим: Докато го има Черноморец! Спортен комплекс Черноморец е люпилня за много таланти, не само футболни. Там има 5 футболни терена, спортни зали и медицински център, които с малко средства ще заработят нормално за клубовете с марка "Черноморец". Категорично не приемаме стадион Лазур за всеобща бургаска кауза.

Вероятно цялата кампания има някаква съвсем друга цел, а не спасяването на футбола, защото не можем да си обясним как школата на Нефтохимик с 300 селектирани деца, ще използва стадион с един терен, който е основно за официални мачове и с много скъпа поддръжка. Тук възниква въпросът, ако евентуално стадион Лазур стане общинска собственост, кой ще покрива разходите му!?
Ясно е, че се търси общинско финансиране. Но не можем да си обясним как толкова голяма школа не може да си покрива разходите с приходите от такси и значително по-сериозната общинска субсидия от тази, която от години получава Черноморец. А резултатите на двете школи могат да се видят лесно в класиранията.

Не можем да приемем юноши Черноморец и ветерани на този отбор да бъдат приписвани като продукт на други школи и използвани за тази цел. Не можем да приемем, че трябва да се извиват ръцете на Общината едва ли не да национализира едно съоръжение, за което кметът на Бургас Димитър Николов ясно заяви, че няма как да бъде съборено или да бъде подменен статута на терена там. Т.е стадион Лазур си остава футболен стадион, но просто не е под контрола на общината. Същото каза, и собственикът на стадион Лазур- Митко Събев, който ясно заяви, че "няма да сади домати там и иска да види насреща си ясна идея за развитието на футбола".

Ние не приемаме да се абсолютизира стадион Лазур като начална и крайна спирка на бургаския футбол. Футбол в Бургас е имало много преди стадион Лазур. Незапознатите с историята трябва да знаят, че първият професионален футболист в България Димитър Манолов-Боянската мечка е играл в Бургас, но не на стадион Лазур. И това се е случило 38 години преди 1962-а година. Не на последно място, е добре да се уважават всички клубове в Бургас, защото и Черноморец, и Бургас-Спорт, и Звездичка, и Свети Никола, и Бъдеще са градски клубове и приносът им в развитието на играта не бива да се пренебрегва, колкото и да е малък, или пък значим. Нито пък мнението им.
ВЕЧЕ 100 ГОДИНИ – ЧЕРНОМОРЕЦ ЗНАЧИ БУРГАС!



В категории: На терена , Спорт


65
Коментара
65
Коментара по темата
65.
Аз
29.11.2017 11:57:45
0
6
Абе на този Кръстев утре Черноморец ще му предложи 10лв по висока заплата и ще отиде там знаем ги тези мъжки постъпки
64.
do 61
28.11.2017 14:14:52
0
19
Много сме явно не можеш да ни преброиш. Вече можеш да вкараш в този списък и децата и родителите, които днес ИЗПОЛЗВАХТЕ в "протеста" си.
Искаш ние да се покажем ? А вие показахте ли се ? Или изкарахте децата напред с майките им. Жалки бяхте и колкото и да се опитват да ви кажат, че вашето си го изконсумирахте вече пак продължавате по дебилски му. И друго - Някой да ви е отказвал Лазур ? Ами ползвайте го ве, плащайте му наема с поддръжката и си го ползвайте, що береш грижите в градината на Черноморец Бургас, що не ги береш във вашата си градина и защо удобно забравяш, че създателят ви и бащица Портос продаде домът ви, продаде го още преди 10 години. От там нека да ти тече споменът. Що забравяш и времената, в които се гавреха с Черноморец докато вие се радвахте на държавните пари от НХК. Що искаш състрадание от нас, когато отборът ни с име Черноморец Бургас София играеше домакинствата си на Васил Левски София, а играчите ни бяха юношки от спортното училище в Бургас? Къде бяхте тогава ? Страдахте за нас ли ? Ами, пляскахте без пари на Лазур и играехте томболи за чушкопеци и даже не поглеждахте в страни от отбора си. Сега - ще ревете за пари и ще излизате, че го правите за Бургаския футбол. Айде, че и в Общината няма глупаци.Усетиха ви всички.
63.
Фен на Черноморец
28.11.2017 11:01:07
0
13
Както се очакваше , каузата " Да спасим футбола в Бургас " се преобърна на 180 градуса в " дайте още пари за Нефтохимик , че 3 милиона бяха малко " . Както всъщност се очакваше . Сега ясно ли е защо се разграничи фен клуба на Черноморец Бургас от акцията на Нефтохимик ....
Плюйте на воля колкото си искате сега , господа !
62.
*********
28.11.2017 04:27:28
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
61.
До 59
28.11.2017 00:06:25
12
3
Какво си извоювал бе, сладур! Дали са ти да поддържаш помощно игрище, докато трае продажбата му. Извоювал бил!

За отбора на властите - точно пък вие ли отваряте тази тема? Малко неудобство няма ли? Че през комунизма кой поддържаха всички държавни предприятия и не бяхте ли вие с партийните секретари за ръководители? После, Йоан Костадинов не беше ли болен привърженик на вашия клуб? Кой издържаха общинските фирми? Кой накара лицето Събев да закрие Нефтохимик, за да просъществува Черноморец и какво му се обеща? После, на чии коктейли беше целия общински съвет и с кой се снимаше всяка седмица настоящият кмет? Кой отбор профука 50 милиона и сега Бургас ще покрива кражбата с общинска собственост? Не ви ли е неудобно бе, що за наглеци сте!

И накрая - покажете се! Дайте да ви видим! Да ви чуем! Да ви преброим! Да видим що за хора сте, какво сте дали за града, от чие име говорите и каква тежест имате в обществото. Анонимки може да пуска всеки, но всички знаят, че сте 20-30 човека, дето предизвикват основно присмех и подигравки, затова сте намерили най-удобното място да вас - клавиатурни мишки.
60.
нашия
27.11.2017 22:54:43
1
8
Ай стига писаници. Има достатъчно игрища в Бургас и детски школи. А за 20 наркомана и техните господари няма нужда да се наливат милиони от нашите пари.
59.
до 55
27.11.2017 21:28:34
2
10
Не си ли много нагъл мазут. Ти ли пишеш за нас ? Кой си извоюва терена на Акациите бе ахмак ? Ти ли ? Че не си ни чул, ни видял не е наш дерт. Ние не ревем, като вас и вместо да пишем лозунги на бели чаршафи си плетем плетката. Не сме като вас да гледаме като домашно псе общината с изплезен език и да плижим всяка шикалка подадена ни из панталоните на някой управляващ. На кой не се кланяхте, пред чия врата не лягахте за да изпълните селските си мечти, а именно да придобиете стадион, ама с обща пара. Каква кауза, за какво да кажем ''ЗА''. Да бъркате в кацата докато има пари, а да плащаме всички ли. Ай стига с нагли селски изпълнения. Пък и декларацийка сте написали. С нея пък такъв автогол сте си вкарали, че всички ще ви разберат долните и пъклени планове прикрити под каузата "футбол в Бургас". Нали там сте писали, как сте били първи и най-успешен отбор на Бургас, да ама в главите на 20-30 розови калпака родени онзи ден. Истинския Бургас си познава синия цвят, зеленото е заводско и няма нищо общо с Бургас. Ама тя историята си знае работата, но трябва да имаш акъл и усет за да се усетиш, че природата ти не е местна.
58.
Обединение ли?
27.11.2017 21:14:28
1
8
Какво обединение бе, Мазута като взимаха общинските субсидии, що не поискаха да се обединим и да ни дадат половината от 3-те милиона, които потрошиха миналата година
57.
Deal до Майстора
27.11.2017 20:53:16
6
2
Ами излезте с някакво предложение! Дайте да видим нещо конструктивно, не само да се плюе! И на първо време - покажете си лицата, да ви видим. В анонимен форум всеки може да твърди, че говори от името на хиляди и да пише по 100 поста, а всъщност да е кварталният идиот. Покажете се, нали сте много!
56.
Майстора до 55
27.11.2017 20:33:11
0
8
Много от феновете на Черноморец биха били ЗА,но не с това мото,и не с искания само за лазур
55.
Deal
27.11.2017 19:20:50
11
4
Привържениците на Черноморец, освен против, могат ли да бъдат "за" нещо? Виждаме колко се активизират, когато искат да попречат или да изразят негативното си отношение към нещо, но когато трябва да си подкрепят отбора на стадиона или поне да отрежат дърветата по бившия ст. "Девети септември", никакви ги няма. Някаква кауза има ли зя тях или са само хейтъри? Излезте поне с лицата си, да видим кои сте, колко сте, какво представлявате!

Футболният клуб "Черноморец" 919 беше най-голямата бездънна яма за харчене на общински (на всички граждани) пари и това е безспорен факт. Десетки милиони бяха хвърлени по банкети, коктейли, екскурзии, мажоретки, реклами и т.н., като Община Бургас беше гарант за тези харчове с общинско имущество - стадион и спортна база в Акациите. След всичкото това безумно и престъпно грабене на обществени пари, излизат някакви момченца и обвиняват другия, низвергнатия отбор на града в опит за заграбване на обществен ресурс? Що за безочие! Крадеца вика дръжте крадеца!
54.
Нафта але
27.11.2017 19:03:40
1
4
Тия шарани как ни го сложиха.защо точно днес го пуснаха това.няма какво да се занимаваме с тях.ние си отстояваме лазур,те да си пишат за ст.черноморец.но тъпите действия на ръководството ни вече почват много да ме дразнят.докато не се изметат час по скоро от отбора николай,тодор и джамбаза нищо добро не ни очаква
53.
до 49 уважаемия г–н Лилиев
27.11.2017 18:53:52
1
2
Пресен пример коментар 51Любо фен на ЧЕРНОМОРЕЦ без да ме познава ме квалифицира като МЕТАЛНО ПОВРЕДЕН ИНДИВИД С ГОЛЕМИ БУКВИ,А ТОЙ БИЛ МАЗУТ–тази личност не може да бъде носител на СПОРТНИ ДОБРОДЕТЕЛИ/да не кажа по силни думи/
52.
Извънземното
27.11.2017 18:35:52
1
9
Всеки трезвомислещ футболен човек,знар ,че лазур не е базатс която ще реши проблема за футбола в града.всеки един такъе знае че и отбора на Бургас е Черноморец.зелените фенове нека си го искат лазур,лошо няма.но просто трябва общинарите да знаят че и Черноморец го има и винаги ще го има.много добре са го написали хората това писмо.поздравления.
51.
Любо
27.11.2017 18:23:54
0
6
Тъкмо си викам какъв е ги метално повреден индивид с големите букви, а той бил мазут
50.
до 49 уважаемия г–н Лилиев
27.11.2017 18:09:04
4
0
Уважаеми г–не прочетете коментари 1, 3,5,6,9,10,23,25,38,48 са писани от фенове на "черноморец"които водят ХУЛИГАНСКА ВОЙНА С ФЕНОВЕТЕ НА "нефтохимик"ТОВА СА ФАКТИТЕ ИЗВОДА ТЕЗИ ХОРА НЕ СА НОСИТЕЛИ НА СПОРТНИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ–ДА НЕ ГИ ИЗБРОЯВАМ ,А НАПРОТИВ ТЕСА ТАМ ЗА ДА ГИ РУШAТ КАТО ЗАДОВОЛЯВАТ НИЗКИТЕ СИ СТРАСТИ
49.
Лилиев
27.11.2017 15:51:15
2
8
До Ние гражданите на град Бургас .
Защо поставяш всички под един знаменател ??????
НЕ РАЗБИРАШ ЛИ , ЧЕ С ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС СЕ РАЗГРАНИЧАВАТ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА БУРГАСКА КАУЗА ?!!!
Точно такива са опасенията им , че зад нея се крият не до там чисти помисли .
И не поставяй в една графа всички които си обичат отбора и онези които се легитимират като футболни хулигани . Нито е редно , нито е коректно !
48.
Славчо Жеков Ярето
27.11.2017 15:41:27
2
8
Голям кур за гадния мазут и феновете им.
47.
Диян Тончев Камбаната
27.11.2017 15:38:09
0
4
Направо футбола трябва да се забрани в територията. Гелосаните некадърни, чалгаджии и олигофрени-"футболисти",трябва да отидат на полето. Феновете лумпени-също.
46.
Ние Гражданите на град Бургас
27.11.2017 14:15:42
4
2
НАСТОЯВАМЕ ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА НЕФТОХИМИК И ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ИЗВИНЯТ НА БУРГАЗЛИИ ПОРАДИ ХУЛИГАНСКОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ФЕНОВЕТЕ СИ АКО НЕ ГО СТОРЯТ БИ ОЗНАЧАВАЛО ЧЕ ГО ПОДКРЕПЯТ/И ЗАД ТОВА СЕ КРИЯТ НЕЗДРАВИ ИНТЕРЕСИ–НАТИСК НАД Бургазлии ЗА ОБЩЕСТВЕНИ СРЕДСТВА ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!!!!!!!!!!!
45.
бай зелев чеп
27.11.2017 14:07:44
3
5
Заебете футбола! Не го умеете...
Кметът ви прави ледена пързалка. Купувайте кънки и стикове.Спортното бъдеще на Бургас е в хокея и фигурното пързаляне. Анадънму?
44.
ХЛЕБАРОВ
27.11.2017 14:02:06
1
9
Do 42 То е ясно като бял ден . Целата е Нефтохимик да получи право да ползва базите , осигурени от общината и да не плащат наем .
43.
до 39 тези ХУЛИГАНИ
27.11.2017 14:00:13
1
4
НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ПОНЯТИЕТО СПОРТ/НОСИТЕЛ НА ОБЩОЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ/ТЕЗИ ИНДИВИДИ ИЗПОЛЗВАТ СПОРТА ЗА ДА ЗАДОВОЛЯВАТ НИЗКИ СТРАСТИ И ПОРОЦИ/АЛКОХОЛ НАРКОТИЦИ ПОБОИЩА ВАНДАЛИЗЪМ НАСИЛИЕ И ДР/–ТЕ СА ОБЩЕСТВЕНАТА УТАЙКАТА
42.
Rado
27.11.2017 13:54:02
3
11
И какво излиза сега? Че шепа малоумници тормозят целия град заради личните интереси на кукловодите им? Прокуратурата спите ли? Или да се справяме кой как намери за добре?
41.
Ние Гражданите на град Бургас
27.11.2017 13:49:37
2
3
НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ИМАМЕ НИЩО ОБЩО С "КАУЗИТЕ" НА ЧЕРНОМОРЕЦ И НЕФТОХИМИК НАТРАПВАНИ ПО ХУЛИГАНСКИ НАЧИН НА
Бургазлии/обслужващи БОЛНИ АМБИЦИИ И НЕЗДРАВИ ИНТЕРЕСИ НА РЪКОВОДСТВАТА ИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/
40.
К.И.
27.11.2017 13:44:21
1
8
Да . Коректно и равнопоставено отношение от общината към всички клубове . Това се иска за да има футнол в Бургас .
39.
ava
27.11.2017 13:29:29
2
6
Ето затова няма футбол в Бургас.
Вместо да се обедините феновете на спорта, вие се плюете и си правите мръсотии.Затова и футбола ни е такъв и всички спортове.Вместо да помогнете на тези деца да спортуват и да се развиват, вие само се дъвчете едни други.И в крайна сметка всички ще си останете на дъното и Черноморец и Звездичка и Нефтохик.
поне веднъж помислете и за децата
38.
LSFC
27.11.2017 13:23:35
4
12
Справедливост за Черноморец Бургас,мазути прости в Бургас сте гости

СЪРЦЕ ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ
37.
4ernomorez tova e burgas
27.11.2017 13:13:50
3
11
100 godini go e imalo i o6te 1000000000000godini 6te go ima bez gerb bez kmetove bez lidal i jambo
36.
4ernomorez tova e burgas
27.11.2017 13:04:09
1
14
Sabrali se selianite v burgas i zapo4nali da kazvat koi koga i kak
35.
Жезъл
27.11.2017 12:56:53
12
3
Как обединение? Какво обединение? Няма такова нещо! НЕФТОХИМИК над всичко и над всички!
34.
blue/white trolleybus
27.11.2017 12:42:56
3
3
До Ние гражданите на град Бургас, приемете искрените ми извинения, подобно поведение - еманация на противообществените порядки, няма да бъде повторено. Правя ви сърдечен раверанс!
33.
Бургаски
27.11.2017 12:40:22
3
12
От Бургас до филипините,само сините.
32.
Бургас
27.11.2017 12:39:58
2
10
Едни и същи хора съсипаха и "Черноморец" и "Нефтохимик"!
И докато привържениците на двата отбора се карат и псуват, тези нещастници ще се подсмихват и ще им гледат сеира! И футбол няма да има!
Решението е да се обединят и да искат реални действия за спасяването на бургаския футбол от Кмета и Общинския съвет, а не само празни приказки и обещания!
Ако дадат 5 лв на "Нефтохимик", да дадат 5 лв и на "Черноморец", ако осигурят стадион и база на "Нефтохимик", да осигурят и на "Черноморец"! Но тази база да не е по селата около Бургас, а във Бургас!
И двата отбора си имаха стадиони и бази, така че Общината и Кмета да направят така, че тези бази да се върнат на клубовете! И оттам нататък всеки отбор да си търси спонсори и да си поддържа базата и отборите!
Така че пичове - ОБЕДИНЕНИЕ ! ! !
31.
Ние Гражданите на град Бургас
27.11.2017 12:26:53
1
2
Настояваме ДА НЕ ГОВОРЯТ ОТ НАШЕ ИМЕ –ТОВА СА КЛУБНИ КАУЗИ –НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ !!!!!!!!!!!!!!!!да се разбира КАУЗА НА/ХУЛИГАНИТЕ ОТ "НАФТА"или"АКУЛИТЕ"/
30.
Ние Гражданите на град Бургас
27.11.2017 12:16:14
1
1
НАСТОЯВАМЕ ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА "черноморец"и"нефтохимик"ДА СЕ ИЗВИНЯТ НА БУРГАЗЛИИ ЗАРАДИ ХУЛИГАНСКОТО ПОВЕДЕНИЕ/НЕ–УВАЖЕНИЕ КЪМ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЯДКИ/ОТ ФЕНОВЕТЕ ИМ –ИЗРАЗЕНИ ЧРЕЗ"Флагман"
29.
Мая пачникова
27.11.2017 12:09:28
0
3
До 27
Градски, а ти притискаш ли главичката?
28.
ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА
27.11.2017 12:04:33
3
13
ЧЕРНОМОРЕЦ-ТОВА Е БУРГАС АКУЛИ ЮНАЦИ
27.
градски
27.11.2017 12:03:23
1
11
А бе и аз искам някой да ми подари стадион и бюджет. Обещавам нищо да не правя. Да събера 30 човека да викат и друсат.
26.
Ние Гражданите на град Бургас
27.11.2017 11:55:23
1
6
Настояваме ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА КЛУБОВЕТЕ да информират Бургазлии колко е БРОЯ НА ЧЛЕНОВЕТЕ ИМ/притежаващи клубни карти и И ЗАПЛАЩАЩИ ЧЛЕНСКИ ВНОС/–СЪОТВЕТНО ТОВА СА ЛИЦАТА ИМАЩИ ПРАВО ДА ТВЪРДЯТ"ТОВА Е КАУЗАТА НА НАШИЯ КЛУБ–НО ДА ПРЕСТАНАТ ДА ГОВОРЯТ ЗА "КАУЗА"НА БУРГАЗЛИИ
25.
До феновете на Нефтохимик
27.11.2017 11:53:55
2
11
Изгонете ръководството на отбора и ревизирайте действията им. Мътят ви главите с една единствена цел - ПАРИ. Скоро прокуратурата и държавата ще си свършат работата, а вие ще научите колко използвани сте били. Вече сте под наблюдение, пред да свършите някоя простотия, за която ще съжалявате. Вероятността някои от вас да свършат зад решетките е огромна. Все още имате възможност да спрете това. Вървите към пропаст.
24.
Do 4 zelen burgas
27.11.2017 11:45:41
3
5
Mai ti stana patkata
23.
аа
27.11.2017 11:38:48
6
11
Четейки написаното от фенове на мазута наистина трябва да стане ясно, каква е идеята за Лазур. Безмозъчни същества на найсет годинки, които си мислят, че истинския футбол е като оня от ПС4. Със заплахи, ругатни и обиди - само на село, там където колелото на историята ви е отвела. Когато имахте пари и играехте на Лазур защо го трошихте и палихте ? Няма кой да ви се върже повече. Изгонихте хората от трибуните, затрихте 3 000 000 лв. и доверието, което ви гласуваха и Община и Филипов и Бошнаков. И институцията и лицата, които ви помагаха вече сънуват кошмари и не искат да си спомнят мига, в който ги заблудихте с типичните за вас извънземни обещания за електорат, пълен стадион,съпричастност. Нищо подобно - с техните пари се роди арогантността и простащината на шепа фенове (вж по-надолу) взели се твърде на сериозно. Аз също се разграничавам от тази кауза и въобще от всичко свързано с Нефтохимик, отбор който олицетворяваше Бургас чрез Нефтохим АД, който вече 21 години - не съществува.
22.
ДО 20 Не са насъскани от ФЛАГМАН
27.11.2017 11:34:19
4
1
А ОТ ТОЗИ КОЙТО ИМА ИНТЕРЕС–РЪКОВОДСТВАТА НА КЛУБОВЕТЕ/ОКАЗВАЙКИ НАТИСК НАД ОБЩИНАТА ЗА ПАРИ ПАРИ/ А"ФЛАГМАН"САМО ОТРАЗЯВА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА
21.
Ние Гражданите на град Бургас
27.11.2017 11:24:11
4
3
Настояваме господа ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ на"Черноморец"и "Нефтохимик" да се извинят на Бургазлии заради ХУЛИГАНСКОТО ПОВЕДЕНИЕ/НЕ–УВАЖЕНИЕ КЪМ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЯДКИ/ на феновите си–ИЗРАЗЕНИ ЧРЕЗ МЕДИЯ"Флагман"
20.
Скандал
27.11.2017 11:19:08
0
18
Флагмант - супер интериганти !!!!
Вие насъсквате превържениците на 2- та отбора с малоумния си анонс в заглавието .
Фенклуба на най - стария отбор в Бургас изразява позицията си , а вие го скандализирате !
Засрамете се ! Вие сте провокатори !!! И вместо да ми триете мнението , редактирайте анонса си ! Само скандали търсите !
19.
Мая пачникова
27.11.2017 11:18:28
0
1
И не забравяйте да притискате главичката!
18.
Добри Груев - чикиджията
27.11.2017 11:17:30
3
2
До 17
Брадаре наведи се назад и ще видиш два чифта маде
Ей тва се случи
17.
1962
27.11.2017 11:12:15
4
7
Освен ,че аз съм 62-ри набор какво друго се е случило ,че се споменава тази година ?
16.
Мая пачникова
27.11.2017 11:06:56
0
1
Притискайте „главичката“. Когато усети, че наближава края, вашият партньор може да хване и притисне главичката на пениса си. Това ще понижи възбудата му. Не го правете вие, защото може да има обратния ефект.
15.
Ние Гражданите на град Бургас
27.11.2017 11:02:36
3
11
Декларираме!
Не приемаме да бъдем СЪУЧАСТНИЦИ в КАУЗИ на групи от ИДИОТИ принизяващи спорта ДО МЯСТО ЗА ИЗЯВА НА ХУЛИГАНСКО ПОВЕДЕНИЕ– ТОВА Е ОБИДНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ Бургазлии
14.
Акула
27.11.2017 10:53:43
6
12
Човек като прочете коментарите на мазутите, веднага може да си извади заключение за умствения им капацитет. Само ругатни и заплахи....
13.
NAFTA HOOLS
27.11.2017 10:49:12
14
3
Ей шарани умрете в мъки всичките наркомани мръсни
12.
К.К.
27.11.2017 10:47:19
4
10
В тази декларация няма нищо лошо казано . Трябва да се знае , че не всички в град Бургас са съгласни с исканията на шепа фенове на Нефтохимик . И тяхната кауза не е редно да се определя като общоградска .
Футбола почива и на някаква икономическа логика . Реализирайте приходи след успешна дейност , плащайте си наема на стадион Лазур и играете на него .
Може би проблема се крие в ръководството ...??? Вместо да плюете, обиждате и заплашвате хора , които изповядват други виждания , различни от вашите огледайте се как е управляван клуба и школата .
11.
DDD
27.11.2017 10:38:05
4
3
Аве има ли още някой дето го интересува БГ футбола?? Очевидно има. Жалко.
10.
Заека
27.11.2017 10:34:25
4
13
Запознатия , така е футбола трябва да се върне в Бургас .
Но вие искате точно това , за което ние плюете , че сме се били настанили на вашия Лазур ... доколко е ваш е видно , и сме се радвали на общинско финансиране . Ами вие това искате в момента . За да могат шефчетата ви да имат службички , служебни колички и други такива благинки . И сметката да я плащат бургазлии . За кефа на 20 тина - 30 тина заблудени олигофрена да се грижат всички данъкоплатци . Е , няма как да стане . Още повече , че и в ГЕРБ ви разкриха колко са големи лъжите за огромната фенска маса , която можете да мобилизирате за избори ...
9.
Акула
27.11.2017 10:34:15
5
12
И кой ви излъга, че трябва да подменим традиционния бургаски отбор с традиционните за Бургас цветове, измисления зелено-розов и той да играе в първа лига?
8.
zelen
27.11.2017 10:33:37
2
9
Не виждам нищо лошо казано. При кадърно управление щяхме да сме много по -добре. Менте ръководство колко врътки правиха и само техния личен жизнен стандарт се вдига. Отбора беше съсипван от вътре години наред.
7.
TNT
27.11.2017 10:31:30
11
8
,До 1 ей палячо тоз кур дето е за мазута такъв и за вас !!!! В Бургас трябва да има отбор който да играе в първа лига.
6.
Агента
27.11.2017 10:23:53
10
14
Дааа , някой се престраши да извика Царят е гол !
Отдавна Нефтохимик трябваше да отиде в небитието . Изкуствено създаден отбор , без традиции сега вече без подкрепа ,а и без кадърно управление ....
Обществеността в Бургас не трябва да бъде заблуждавана . Няма ние да им плащаме сметките !
Ревяха срещу Събев и Балъков и се пишеха онеправдани , а сега точно за това се борят . Да се наредят на общинска хранилка , че и стадион да им подарят .
5.
ZapoznAt
27.11.2017 10:22:04
6
11
Направо си лягайте , като ядохте кебапчета и пихте бира без пари на стадион Нефтохимик защо не надигнахте глас тогава , или ви бяха пълни бузите и заслепени от надуващия се балон ? Вас няма какво да ви коментираме най важното в момента е футбола да се върне в града ни , както вие така и ние . Не смятам че местата на който сме сега подхождат на бързоразвиващ се град като нашия .. една Стара Загора ни издуха отдавна от към спорт , стоят се някви зали тук а имаме 2 в окаяно състояние , незнам няма евро пари за стари сгради то е ясно ама ....
Просто е време цар футбол да се върне в Бургас
4.
Зелен Бургас
27.11.2017 10:21:06
19
9
ей сини олигофрени що не си отидете в родния дом ве нещастници, щото е един герен обрасъл с треви и люпилня на змии! Паляци погледнете си истинския дом съборетина пълна съборетина! Това че умишлено фалираха Нефтохимик и вие сини прасета се настанихте в Нашия дом Лазур не значи че стадиона е ваш бе паляци недоразвити! Събирайте си багажлъците и да ви няма от Нашия Зелен Дом щото жална ви майка копелата! Призовавам Всички Зелени да се обединим и покажем че Бургас Е ЗЕЛЕН!!!!
3.
Черноморец
27.11.2017 10:19:53
11
18
Бургас има кауза и това е стадион Черноморец!
За да има футбол в града стадиона който трябва да се върне е ст. Черноморец, ако ще и 50 мил. да струва.

Поздравление за феновете на клуба, това е истината.
2.
ГФ МАЧКА
27.11.2017 10:17:08
18
10
Ако искаш да се видим лично и да ми покажеш и кажеш кур за мазута, шаран смешен. Ще ти сера на путката, глпак.
1.
1919
27.11.2017 10:11:48
17
20
Добро утро и кур за мазута. Много точно казано, САМО ЧЕРНОМОРЕЦ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори