×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно! Разберете най-сетне, че стадион „Лазур” не се продава и няма как Община Бургас да ви го купи


Ексклузивно! Разберете най-сетне, че стадион „Лазур” не се продава и няма как Община Бургас да ви го купи
На среща с кмета показах всички документи и обсъдихме всички варианти. Като се установи напълно чия е собствеността, аз пак ще се появя и ще предложа какво да направим, казва Събев
22 Ноември 2017, Четвъртък, 01:42 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Феновете да насочат агресията си към ръководството на клуба, защото отборът не играе футбол и да престанат със заплахите, категоричен е бизнесменът


Собственикът на стадион „Лазур” Митко Събев разкри в ексклузивно интервю за Флагман.бг каква ще е съдбата на спортното съоръжение. Бившият бос на Петрол холдинг и на клубовете Нафтекс и Черноморец направи изявлението в отговор на мащабната кампания на привържениците на „шейховете”, които притискат Общината да откупи стадиона и заплашват с протестни действия в района. Събев разкри, че в момента това е невъзможно, тъй като първо, което не и най-важното, трябва да приключат съдебните спорове за собствеността на земята, върху която е построено съоръжението. С това бизнесменът отхвърли спекулациите, че ст. „Лазур” се продава на безценица и че там ще се строят жилищни кооперации и търговски обекти.

- Г-н Събев, бихте ли ни казали чия собственост, в крайна сметка, след толкова спорове из медиите, е стадион „Лазур”?

- Собственик на стадион  „Лазур” като съоръжение е „Спорт пропърти мениджмънт”-Бургас. Това е частна компания, която навремето е закупила съоръжението. Земята, засега, е собственост на „Петрол Холдинг”АД. Водят се дела, които вече са на ниво Апелативен съд, и в зависимост от крайния резултат  ще е ясно чия е земята и чие е съоръжението. На този етап има и 2 изпълнителни дела, които се водят от ВиК и от Община Бургас, съответно за неплатени разходи за вода и данъци към Общината.

- Съоръжението точно върху колко дка се простира?

- Съоръжението е върху 36 дка. То се използва за футбол и само за футбол, друго там не е правено.  То може да се използва от всеки футболен клуб. Разходите за поддръжката на годишна база за този стадион са около 450 000 лв., които към момента аз съм поел.

- Каква е цената към този момент на стадион „Лазур”, г-н Събев?

- Трудно е да се каже колко струва. Това, което ние сме платили по спомен, все пак това са неща, случили се в началото на този век, може би е около 25 млн.лв.

- Защо гражданите на Бургас,защо феновете на футбола от отбора на "Нефтохимик"искат така настървено да протестират, да осъмват край този стадион, какво толкова искат да спасяват? Кой ги подстрекава?

- Някой, който си прави грешни сметки и обяснява, че футбол без стадион не може. В цяла Европа много стадиони се използват от по няколко отбора. Стадионът изобщо не е собственост на клуба, така че аз не виждам причината да няма футбол в Бургас да е от стадиона. Този стадион е направен и поддържан в продължение на 17 години от мен, без да имам претенции за каквото и да е! И днес така или иначе аз тези пари ги давам, за да може да съществува стадионът като такъв. Друг е въпросът, че хората, които организират футбол в Бургас, искат това да се случва безплатно или си правят сметката, че след 10 години този стадион може да бъде преобразен в нещо друго.

- Продава ли се стадион „Лазур” - с думи прости?

- Такава среща, по тази тема, с кмета имахме наскоро. Проведохме конструктивен разговор. Показах всички възможни документи, разгледахме различни варианти и аз казах, че когато се установи изцяло пълната собственост върху стадиона и земята, аз отново ще се появя сам и ще предложа какво можем да направим. До тогава искания, скандирания и др. подобни са абсолютно напразни, защото не водят до нищо.

- Според Вас Общината права ли е, като казва, че няма как да купи нещо, което не се продава?

- Точно това ви обяснявам -  няма  как да бъде предложено нещо за продажба, след като има съдебен спор. Как да купиш нещо, след като дори не знаеш дали собственикът може да го продаде?!

- Атаките към кмета Димитър Николов от страна на феновете на Нефтохимик излиза, че са инспирирани отнякъде?

- Феновете трябва да насочат агресията си към ръководството на футболния клуб, защото този отбар не играе футбол. Къде по света има значение чий е стадионът? Дали е с жълти или зелени седалки - това няма никакво значение, когато играеш футбол и когато идват да те гледат 100 човека. На стадиона трябва да се играе футбол. Когато ние се опитахме да го направим, всеки ни пречеше, поради факта, че се харчат много пари. Вижда се, че ако искаме да има футбол в Бургас, трябва да се инвестират сериозни средства. Просто този бизнес е конструиран така.

- Къде Ви намираме в момента?

- В момента аз съм на съвсем друга вълна. Решавам свои въпроси, които са свързани с остатъка, ако така мога да го нарека, от бизнеса ми. Но никога не съм бягал от отговорност и по никакъв начин няма да избягам, когато мога да взема решение за футбола. Аз съм свързан с футбола в този град. Сигурен съм, че ще дойде време, когато хората ще разберат, че само обединени всички, които милеем за футбола, може да се се случи нещо в този град. В това число влиза и Общината, естествено.

- В средите на едрия бизнес битува едно мнение, че сте фалирал,  че сте в изключително тежко финансово състояние...

- Пожелавам на всеки да е фалирал като мене, (смее се).

В категории: Бургас


51
Коментара
51
Коментара по темата
51.
Петър
25.11.2017 06:26:07
0
0
45, преди 45 години Общината не може да взима Решение, което е в противовес на политиката на Държавата!
Или, ако даден отбор има потенциал да се развива, то стадиона е следствие, а не причина да се играе футбол! И Държавата, или Общината може да помогне, както се е случвало в години преди "национализацията"/грабежа е най-точното наименование!
50.
Насето
24.11.2017 22:51:27
0
6
Прах , вдигате саюо с една цел - натиск над общинарите за да ви опротят наемите ба терените в Българово и Долно Езеро ! Ам този път йок баница ! Номера няма да мине !
49.
до 45 ГАДАТЕЛЯ–АКО?????????
24.11.2017 20:25:15
0
3
ВСИЧКИ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ СУБЕКТИ СЕ РЕШАВАТ ЧРЕЗ ПРАВОТО –ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД/АКОТО Е "ПРАВОТО"НА ИДИОТА
48.
Доналд Тръмп
24.11.2017 17:10:43
1
7
Докажете ми, че играчите на Нефтохимик не са с два леви крака и ще купя стадиона, а след това ще им го подаря. Също така искам уверението, че феновете им не са малоумни тъпаци, които не се поддават на манипулации. И защо, по дяволите, им са розови екипите, гейс???
47.
Шаран
24.11.2017 15:30:16
2
6
Колко сте розовелки? Целия град ви видя бройката от 70 човека на последния мач. Ние на децата имаме повече смешки
46.
история 2
24.11.2017 14:46:38
4
3
Тези които са продали стадиона със земята преди 17 години, да го купят обратно, иначе държавата ще ги накаже!
45.
история
24.11.2017 14:39:08
1
9
преди 50-тина години общината взимат решение, че т.к. се налага разширяване на пристанищната инфраструктура, надлез и жп линии, се налага да се премести стадиона на Локомотив Бургас. Общината заделя парцел в на края на квартал Лазур и т.к. заводският отбор на Нефтохим Бургас също предявява претенции за място за стадион, общината решава да обедини двата отбора в общо дружество, което да играе на мястото на което е трябвало да се изгради стадиона на Локомотив Бургас. БДЖ губи интерес в поддържането на обединен футболен клуб и мястото остава за Нефтохимиците. 20 години по-късно стадионът е продаден заедно с общинската земя, по някаква неизвестна престъпна схема. Въпросът е следният, ако общината отново осигури това място за стадион за една торба злато, дали след 20 години няма пак някой замесен от протестиращите да го продаде и отново да спекулира с протести, ако общината за трети път не осигури достъп до същият този парцел/стадион или каквото и да е. В момента е стадион изграден изцяло с пари на работещият държавен тогава нефтокомбинат.
44.
Бургас
24.11.2017 13:52:09
0
8
До 39-ия мазут(от 30): Ти да видиш. Някакъв си мазут обвинява другите за поръчкови статии. След като във почти всички бургаски и не само бургаски сайтове, т. нар. "журналисти" пускат по 1-2-5-10 очевадно платени статии колко сте убави, колко сте много и колко сте онеправдани, след като всички знаят, че нито първото е вярно, нито второто, нито третото. И после ние сме поръчвали поръчкови статии. Ти да видиш.
43.
"ШЕФЧЕТАТА"ПУСКАТ ФИТИЛИ
24.11.2017 13:20:07
0
6
И ТОЧАТ ЗЪБИ ЗА ДАЛАВЕРА
42.
Az
24.11.2017 12:21:11
0
10
Do 39: Всички ви знаят вече каква маса сте, спокойно. Целия номер е да се вдигне малко врява, да отпуснат пари на измисления ви отбор за догодина, та нужните хора да си вземат "тяхното". А вас, 30-те балъка, без пари ви ползват да мацате и окачвате грозните си чаршафи насам-натам, да маскират далаверата. Знаят каде ви стиска чепика и само ви дават фитили на умствено недоразвитите селски боклуци.
41.
До 39
24.11.2017 12:07:12
0
11
Мазут, единственото, което ще постигнеш е, че скоро ще разбереш какво е усещането да сереш навътре. Смешко!
40.
Ташев до 39
24.11.2017 11:38:45
0
9
Ще ми счупиш главата на хоя мазут тъп
39.
До Роше , До37 , До Ташев и т.н
24.11.2017 10:59:32
11
2
Знам че сте един и същи , грозен човечец и не само пръстите ви болят от писане ами и дупетата от а*ална любов. Ще посъветвам да не си хабите парите за поръчкови статии г-да общинари и да си мислите че ще преборите масата. Този път ще вземете гъбата стабилно че чак ще се чуе извън България за това какво се случва в град Бургас. СИнята част от Бургас , първо я няма или е съставена от алкохолно зависими , психично болни или хора със средна възраст малко над 65 години. Ние ще постигнем целите си , даже и след 10 поредни статии , даже и още 100 коментара за лимонади ,розови , дебели или жълти. Просто този път нещата стоят по друг начин и всички го разбрахте. Ще падат глави!
38.
Наблюдател
24.11.2017 10:11:57
3
4
А аз забелязвам колко удобно кмета и Събев се изказват един след друг, в една и съща посока. Колкото имаше нужда да коментират преди месец, толкова има и сега, а е очевидно как се изказват съгласувано.
37.
Az
24.11.2017 09:50:28
1
4
За да ви ориентира малко, защото сте умствено нереализирани, да не се хабите енергия за този дето духа.
36.
Deal
24.11.2017 09:23:55
4
3
Събев като какъв се изказва? Той е безгласна буква вече. За собствеността самия той не знае чия е, а ако стадиона се продава, той може и да не разбере. Та, защо сте го поканили този човечец на разговор?
35.
Петър
24.11.2017 07:56:18
2
3
Ивайло Дражев, Общинската земя Общината не може да я работи, нито да я развива! Гражданите на дадена Община го правят, за което плащат данъци на същата!
Няма да разберете елементарна логика, Държавата не "ми е длъжна с нищо", но и не трябва да Ни задлъжнява с нищо, което не е от Обществен интерес! Как издръжката на един стадион, или плувен басейн, или спортна зала е от Обществен интерес, а Здравеопазването е частен?
Изроди!
34.
48 декара до "джъмбо"
24.11.2017 00:28:51
5
2
вече се разчистват за бъдещия стадион с 6000 седящи места.Китаиска логистична фирма на жп коридора азербейжан грузия Бургас–ще спонсорира отбора
33.
Синьо
23.11.2017 21:10:37
2
8
Сложете Ивайло Стаматов, облечен в розово-зелен потник, на емблемата на Нефтохимик. Точно така изглежда и ще изглежда отбора в следващите 100 години.
32.
Ивайло Дражев
23.11.2017 20:07:39
3
6
Нищо ново ....просто един крадлив и нагъл мухльо , който през годините бе подкрепян от всички общински служители , съветници , кметове и зам. кметове,някои съдии, някои бивши прокурори и някои бивши полицаи помагаха му активно да открадне и унищожи ст.Черноморец и автентичния клуб и школа, да открадне общинската земя в ст.Нефтохимик и да унищожи клуба......, този боклук никога не е бил собственик на Черноморец , не се бъркайте ....просто окръжна прокуратура трябва да си влезе в ролята и да го прибере да не се мъчи повече ...да спасява остатъка от “бизнеса” си ...след който са са руините на нашия стадион и клуб...
31.
Явор
23.11.2017 19:50:09
5
3
Нагъл измекяр.Дано умреш в мъки!Еба майката на футбола във Бургас!
30.
Иван
23.11.2017 19:34:22
3
4
В Сарфово игрището строено с европейки пари е дадено под аренда на украинец, децата трябва да плаша зада играят,такае и с прищнището за риба,
29.
mitko subev
23.11.2017 18:12:28
4
5
Za tova che opetni imeto stadiona i grada sus tvoite postapki prez godinite i otkradna edna chanta s pari sega ti e vremeto da umresh ! Da ymresh dano ! Kulna te
28.
Има проект до "джъмбо"
23.11.2017 17:11:00
9
8
Спокойно ще се строи нов стадион с 6000 седящи места .Има и китайски спонсор който поема отбора от нова година
27.
Йончев
23.11.2017 17:05:02
5
11
Кой дебелак? Ивайло Стаматов шофьорчето ли? Той да пада за 100 лицеви опори веднага. Интелигентен е колкото гангрена на ляв заден крак на плешив тапир.
26.
*********
23.11.2017 17:03:20
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
М.Събев
23.11.2017 17:03:18
2
8
Койта плаща той ще играе–сега Поморие
24.
Ташев
23.11.2017 16:50:09
8
14
Aй , честито !!!
Заболяхаме пръстите да ви го пиша уважаеми фанове на розово - зилиената помия . Ама как да го разберете вие сте с промити мозъци , а пък болшинството са с една и половина гънка . Типичен пример е онзи дебелак грозен от още по грозната телевизия скат .
Искате база за Бургаските отбори ето ви я базата - стадион Черноморец . Но на вас не ви харесва защото исторически е свързана с толкова омразния ви градски съперник .
Национализация блянувате , ееее 1951 година е минала много отдавна , а някой от вас даже тогава в Ташкент не са били още ...
23.
Фанта фен
23.11.2017 16:49:17
3
11
И Митко ни каза какъв футбол за 100 човека. Марш в с.Българово , а Лазур винаги ще ди го има и който иска да играе ще плаща наем
22.
Zv.
23.11.2017 16:40:55
5
8
Мооляя,нещо не чух.Стадионът е направен от мен ли е казал тоя ?Нещо май не се връзва.Стадионът е направен от Порточанов,г-н Събев има ужасни бели петна,но много хора работиха там доста години и са наясно,а тоя некадърник,след като пое отбора и стадиона унищожи и фалира всичко-и футбол,и остави на улицата без пари и работа всички работещи в клуба.Позор за Бургас и футбола е тоя.
21.
Роше
23.11.2017 16:25:49
4
12
Опаа, мазути? Бръкнаха ли ви е дупетата с боксова ръкавица?
20.
до 15 само ИЗТРИ си коментара
23.11.2017 16:03:36
0
0
изненада!!!!!!!!!ОЧАКВАМ ХОНОРАР ЗА АКТИВНОСТА!!!!!
19.
с тази статия ТЕМАТА ЗАЦИКЛИ
23.11.2017 15:36:12
0
3
ИСКАМЕ МНЕНИЕ ОТ ББ
18.
до 11
23.11.2017 15:30:21
5
11
Не могат да ви върнат нещо което не сте притежавали-никога Лазур не е билстадион на Нефтохимик-бил е общински стадион и Вие сте един от отборите които сте играли на него-къде с наем къде без наем-особено при Лимонадата!По спокойно-пак някой ви използва!
17.
ало 15 пишеш НА 18 В БЪДЕЩЕТО
23.11.2017 15:28:39
1
1
ПИИ СИ ХАПЧЕТАТА ВРЕМЕ Е!!!!!!!!!!
16.
до 12 Е–ОТПРАВЯШ ЗАПЛАХИ КЪМ СЪБЕВ????
23.11.2017 15:24:28
1
3
МОЛИ СЕ ДА НЕ МУ СЕ СЛУЧИ ВЕДНАГА ЩЕ ТЕ ИЗДИРЯТ
15.
*********
23.11.2017 15:22:52
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
viki
23.11.2017 15:20:53
4
9
Ако крадец ви открадне нещо ваше - и ви каже че ще ти го върне ама ще си го платиш за 25 000 000 лева Питам ,Вие украдените граждани какво ще направите :
1. Ще си откупите обратно веща от крадеца за 25 000 000 лева ?
2.Ще му го конфискувате и ще го осъдите за кражбата ?

Понеже се намирате в една държава завладяна от мутрите и престъпниците вариант 1 е най-вероятен !
13.
до 11 ХАХАХА ПИЯН ЛИ СИ ИЛИ ДРОГИРАН
23.11.2017 15:19:21
2
7
ОТ ОРЕЛ ПЛЯЧКА НИКОЙ НИЩО НЕ Е ДЛЪЖЕН/ПО ПРАВО/ДА ВРЪЩА И НЯМА ДА ВЪРНЕ
12.
Е
23.11.2017 15:16:23
2
7
Ершов умре, сега и митака като пукяса, какъв е проблема?
11.
До Иван Колев
23.11.2017 15:08:49
8
9
да ВИ го купят ли? кои ВИ бе платено журнале. Задачата си мислиш за изпълнена ли. Мамини сладки не сме започнали още. Ще върнат стадиона че и кючек ще играе
10.
С.Н.
23.11.2017 15:05:59
6
10
Както незаконно придоби имането си така и ще го загубиш.Той горе гледа и ще ти го върне рано или късно.
9.
до 6
23.11.2017 15:02:28
3
11
Стадион ЛАЗУР е построен от Порточанов-безспорен факт !

Съвсем друга тема по каква схемата парите са източвани от НХК-то -по приципа на Кремиковци със фирми на входа и изхода на предприятията - и със тях се строй нещо(стадион)!
8.
*********
23.11.2017 14:58:08
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
dodo
23.11.2017 14:54:40
5
12
Проблемите с тези мутри ще се решат само когато дойдат на власт хора, който да КОНФИСКУВАТ и върнат на Държавата всички откраднати имоти- предприятия, земи,терени,стадиони,фирми,електроцентрали и пр.
6.
RABBIT до 4
23.11.2017 14:54:13
5
11
А на Порточана КОЙ му позволи и даде пари от Нефтохим за да го направи?
5.
Дядо Добри
23.11.2017 14:52:52
1
7
Няма такъв мошеник като Митко Събев!
Да го приемат този закон и да започнат да проверяват всички мошеничества от преди 20 - 25 години!
4.
agent 007
23.11.2017 14:49:45
5
16
Бил построил стадион Лазур ???!!! Стадиона го построи Порточанов с парите на НХК-Бургас( държавни пари) на държавна земя- После кой как и на кого продаде и купи е предмет на разследване от прокуратурата .Те по същите схеми и досега разни "бизнесмени" придобиват държавни и общински имоти( приватизацията).
Петрол бил негов ??!! По същия начин Петрол си беше държавна фирма приватизирана ( открадната) от мафиотите="бизнесмени".

Спортен Комплекс "Черноморец" айде и той беше прехвърлен от държавен-общински в частна собственост на "бизнесмена" .
Каква наглост нестига че откраднаха държавните фирми и имоти ,а сега бил собственик !!!
3.
до ТАРАНКА/LAWYER/
23.11.2017 14:48:35
2
4
ОСТАВАТЕ НА СУХО НЯМА МЪТНА ВОДА ЗА "ПЛУВАНЕ" НА "ШЕВЧЕТАТА"
2.
"ТОЗИ ОТБОР НЕ ИГРАЕ ФУТБОЛ"
23.11.2017 14:42:16
1
8
А НИЕ ИСКАМЕ ДА НИ КУПЯТ СТАДИОНХАХАХА СМЯХ
1.
до ТАРАНКА
23.11.2017 14:35:32
3
7
г–нСъбев ПОТВЪРДИ ВСИЧКИ МОИ КОМЕНТАРИ /В СТАТИИТЕ ПО ТЕМАТА/НАЙ ВАЖНОТО ЧЕ Е ВАЖЕН ОТБОРА/ПРОФЕСИОНАЛНА СТРУКТУРА ЕКИП ИГРАЧИ ФИНАНСИРАНИ ОТ БИЗНЕСА/–ОБЩИНАТА НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори