×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал! Отнели с измама короната на “Мис България 2017” от бургаската красавица Йовита?


Скандал! Отнели с измама короната на “Мис България 2017” от бургаската красавица Йовита?
Коя е по-красива според вас?
22 Ноември 2017, Четвъртък, 00:46 ч.

Според изследването, 13 човека от 20-членното жури са гласували против Тамара


Тамара Георгиева може да не е спечелила честно короната “Мис България 2017”, показва разследване на Lentata.com. Медията започна разследване как точно е избрана Тамара, след като социалните мрежи завряха от възмущение, че жена с нейната визия ще се представя на медународните сцени като най-красивата българка.

Според изследването, 13 човека от 20-членното жури са гласували против Тамара и само 7 са я подкрепили.

“Първо се свързахме с най-известните от тях, като всички те са дали своето НЕ и бяха меко казано изненадани от избора на Тамара. Иво Танев НЕ е гласувал за нея, дори не я е включил в своя топ 5. Той публично заяви, че Тамара не е влязла в разширената му класация за кандидатки и е меко казано изумен от случващото се, тъй като самият той е бил сидетел на други две НЕ-та за победителката, а именно тези на Мария Бонева и Вили Боршукова от журито.
Антония Петрова (Мис България 2009) публично каза - НЕ съм гласувала за победителката.
Елена Ангелова (Мис България 1999-та) - НЕ е гласувала за Тамара Георгива, нейната фаворитка е била кандидатката от Хасково. С още 3 НЕ-та от журито се е сдобила Тамара - Мис България 1998 - Наталия Гуркова НЕ я е избрала за фаворит, Мис България 2015 - Марина Войкова и Мис България 2016 - Габриела Кирова също не са гласували за победител Тамара.
НЕ има новата Мис и от дизайнера Стоян Радичев”, пише сайтът.

По-късно с медията са се свързали и част от спонсорите, имащи право на глас, за да уточнят, че те също са казали “не” на Тамара. Така поне 13 човека са гласували против победителката и не е ясно как при това положение тя е заела първо място.

Медията настоява организаторката на конкурса Ирина Папазова да покаже публично протоколите.
Ако твърденията се окажат верни, Тамара може да изгуби короната си. Най-вероятният победител тогава ще бъде красивата Йовита Георгиева от Бургас, която е първа подгласничка.

В категории: Животът


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
TOTHOT
24.11.2017 03:41:21
0
0
Абе щом е мис България не 20 члена жури а народа трябва да избира.
15.
Gocho
23.11.2017 19:39:21
0
1
Конкурса за Мис Грудово бе спечечелен от 40 ( четерийсния годишен ) племенник на кмета !!!
Конграджулейшанс !!!
Welcome to Bulgaristan !!!
14.
,.,.
23.11.2017 19:25:34
0
1
Какво чакате бе, подайте жалба до Прокурора да Изземе Протоколите оторганизаторката Ирина Папазова !
13.
Минко От Сливен
23.11.2017 16:25:32
1
2
Аве олигофрени прости вдигате ебати и шума за някъв травестит и на занимавате с глупости вместо да се хванете и да промените нещата в наща шибана държава
12.
@@@@@@
23.11.2017 14:29:40
0
9
С най-голямо нетърпение очаквам да видя кой ще бъде "Мистър България 2018", но имам обосновано предположение, че това ще е Делян Пеевски, а в краен случай Йордан Цонев /Ментата/. Апропо Деян Неделчев- Икебаната (както е писал Оракул), също не е лоша идея, но я няма онази така нужна финансова красота. Само една противозачатъчна външност не е достатъчна.
11.
ДпС-Дорожное Проверовочноя Служба
23.11.2017 13:53:46
1
15
Короната на Тамара (истинско Име Елена Стоенчева) е КУПЕНА от младия и любовник Стефан 21годишен келеш разглезен милионерски син .Майката на келеша Катя бивша манекенека от Харманли се оженила за БОГАТ КАНАДСКИ МИЛИОНЕР Ричи Роуз който имал бизнес и акции в ДЪНДИ ПРЕШЪС Метълс-(Канадска Фирма източваща ЗЛАТните запаси на бедна България) та богатия РИЧИ купил на доведения си син Стефчо ТИТЛАТА на дългооооносната софиянка Елена с псевдоним ТАМАРА(на иврит ПАЛМА)
10.
m
23.11.2017 13:23:51
4
8
от бургас е зле и тя знамя и без грим е зле,колкото и със
9.
Оракул
23.11.2017 13:11:44
1
18
Вземете короната от птеродактила Тамара преди да е станало късно, иначе другата година за Мис България ще обявят Деян Неделчев- Икебаната.
8.
k
23.11.2017 13:01:40
4
6
i taq tuka6nata ne stava ve!!!tova li e nai-hubavata na burgas egati pozora :O
7.
Б
23.11.2017 12:47:50
7
8
Нито едната,нито другата са за Мис България.
6.
Сс
23.11.2017 12:33:01
1
16
Номер 2 го каза, конкурса Мис България отазява случващото се на всички нива в България! Олицетворение на родната действителност!
5.
Сашко
23.11.2017 12:19:45
1
20
Тази явно не се усеща че мястото и не е за никаква мис.Проблемът обаче е по голям защото на международните подиуми всички ще се питат ако това е най-красивата българка как ли изглеждат останалите.Трябва да я спрем.
4.
4
23.11.2017 12:18:06
2
16
Всичко е наредено, не знам какво се чудите.Поредната поставена мастия.
3.
Европа си каза,ББ отказа
23.11.2017 11:46:25
10
17
Нещо за доклада на Европата към мутрата???Пълно мълчание от всички медии за това,че сме най-големите корумпета,най бедни и най зле развиващата се държава в ЕС.Всичко написано е вярно,но бай уй го разтълкува,че сме много добре,даже супер.По-проста нация от българите няма по Света,а вие драги смехурковци по форумите се джафкайте за БКП,преходи и т.н.,хората са го написали черно на бяло (началниците на Борисoff),че не ставаме.
2.
Като в политиката
23.11.2017 11:44:50
0
31
Тя реве,че е красива и спечелила честно,хората от цяла България недоумяват,как се е добрало това момиче до финала,а и спечелило финала????Пародията от всекидневието на българина се пренесе и в развлекателния бизнес.Защо но натрапвате такива хора и после драги ми спонсори се отричате от тях???Цялата ни държава прилича на Мис България
1.
0909
23.11.2017 11:37:15
18
6
burgaqkata e oqe po-grozna
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Петър Петров демонстрирал пренебрежение към институцията Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи 60-годишната чуждестранна гражданка, но временно пребиваваща в Слънчев бряг, опитала да ги подкупи с 20 лв., но се озовала в ареста Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции
Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори