×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Музикално-поетична вечер представи двамата бележити поети на Приморско


10 Ноември 2017, Петък, 15:03 ч.

Поетите Петко Ропотамски и Стоян Налбантов представиха свои произведения в  музикално – поетична вечер, организирана от Община Приморско и читалище „Самообразование – 1919“, по повод Дена на християнското семейство. 

В нея участваха и жените от пенсионерски клуб „Морска звезда“.
Със скромните думи: „Роден съм в Кюприя (старото име на Приморско) и съм жител на Община Приморско“, поетът  Петко Ропотамски, описа себе си пред публиката, дошла в залата на читалището на морския град, за да го уважи.

Сред зрителите беше и зам. кметът на града, г-жа Захарина Неделчева, която с интерес проследи представянето на житейския и творческия път на автора на „От бряг на бряг“, Заливи – олтари“, Под сянката на гларусите“, „Живот на полуостров“, „Слънчеви ками“ и др. Бяха изрецитирани и някои от любимите стихове на твореца:

Ропотамо

Тънка си и бодра като мисъл,
Някъде дошла от древността
С райска нежност Бог те е орисал
Ропотамо – късче от света.

Със морето тиха, екзотична
Се прегръщаш с профил наслънчев:
Тъмноока, тъвкава, стаена
Сред шпалир от сенчеста гора.
По красива си дори от Сена,
Много по огрива и добра!

И вглъбена като мъдра жрица,
Зашумяла тайнствена едва.
Ти си жива странджанска царица
Със корона лъвската глава!!!



Другият поет, който взе участие в музикално-поетичната вечер бе историкът и автор на стихосбирката „Агиологични послания от Южното Българско Черноморие“- Стоян Налбантов. Той е автор и на „Петият сезон“, „Понтийски послания от Приморско“, „Стихове за Приморско – съвременна българска поезия“, „Стихове от Приморско“ и др. След представянето си Налбантов отправи поздравления към Община Приморско за опитите й да създаде благоприятна среда за живот и развитие на младите и заяви, че: „В Приморско има много духовити хора, само трябва да бъдат забелязани“.
За доброто настроение на публиката със стари градски песни се погрижиха и талантливите възпитанички на Христо Йорданов – жените от пенсионерски клуб „Морска звезда“. Те бяха силно аплодирани, а на финала всички участници бяха наградени с красиви цветя.




Сред зрителите беше и зам. кметът на града, г-жа Захарина Неделчева, която с интерес проследи представянето на житейския и творческия път на автора



В категории: Приморско


41
Коментара
Флагман.БГ Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка 19/03/2024, Вторник 09:55 0
Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
41
Коментара по темата
41.
Елка
23.04.2020 18:24:20
0
0
От толкова много истории направо ми се доеба. Отивам учителка в приморско
40.
офффф!!!
28.11.2017 11:16:49
0
5
Провалил се като директор, сега решил да става поет.
39.
За “учителя” Стоян Налбантов
25.11.2017 15:20:23
0
6
ДО
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ПРИМОРСКО
копие:
МОН
РИО – БУРГАС
МЕДИИТЕ

ОТ
АТАНАС ПЕТРОВ АТАНАСОВ
- бивш учител в СОУ "Н. Й. Вапцаров" – Приморско

УВАЖАЕМИ Г-ЖИ И Г-ДА СЪВЕТНИЦИ,
Изпращам ви тук приложено едно писмо от учителка в СОУ "Н. Й. Вапцаров" – Приморско. Доста обстоятелствено учителката описва от своя гледна точка скандалното поведение на директора Стоян Налбантов, но се страхува да разкрие самоличността си. Ръкописът на писмото ми беше даден през м. януари 2001 г. от един работник в училището – Георги Людиев Георгиев, който по това време отговаряше за поддръжката в училището, продаваше закуски и имаше някакви други домакински задължения. Георги искаше от мен да набера текста на писмото на компютър и да го разпечатам на хартиен носител, за да можели после двамата с учителката да го разпращат до МОН, РИО и други инстанции. За целта ме заведе с колата си в Бургас в един компютърен клуб, където направих това, което той искаше - набрах писмото на хартиен носител и му го дадох. Георги държеше на това, името на учителката да остане в тайна, за да не загубела работата си и поради тази причина аз все още не знам коя е авторката му.
Междувременно, същият ден сутринта, преди да отидем в Бургас, се бяхме срещнали и с един родител, който искрено се възмущаваше от поведението на Налбантов и по-точно от някакъв случай, когато при среща с ученици на улицата Налбантов вместо да ги поздрави, им казал: "Курец!" и децата останали много изненадани. А към едни момичета се обърнал с въпроса: "Растат ли ви циците?" Тези случаи се описват в писмото на учителката и затова предполагам, че тя е близка с този родител или най-малкото се познават. Когато набирах писмото Георги ми каза, че мога да го редактирам както аз реша, но аз отказах и оставих текста така както беше написан. Стилът и начинът на изложение на текста ми беше много чужд и много неща в него не одобрявах, затова не промених нищо. Така например, в писмото се описваше някакъв случай на изнасилване, което ми звучеше неправдоподобно. Казах на Георги, че това не може да е вярно. Познавах Налбантов и знаех, че той не действа по този груб начин. Обикновено предварително обработваше учителките като ги подлагаше на психически тормоз и умееше да им въздейства и да ги манипулира докато те постепенно се поддадат и отстъпят на атаките му. Но винаги така се получаваше и той така изкарваше нещата, че уж учителките сами идвали при него за секс.
Впоследствие Георги е разпратил писмото, но не знам дали е имало някакъв ефект – вероятно никакъв, защото беше анонимно. Около една година по-късно се случи така, че и аз започнах да изпращам писма до инспектората и МОН, които носеха мой подпис и за които поемах лична отговорност. Там описвах случки, на които аз съм бил свидетел, по-точно описвах това, което съм чувал лично от Налбантов, когато той се хвалеше пред мен и други колеги. Смятах, че не е нормално един директор на училище да си служи с такъв вулгарен и циничен език и да описва сексуалните си подвизи на всеки срещнат. За мен подобно поведение беше повече от скандално и затова считах, че е нужно институциите да вземат необходимите мерки и да отстранят Налбантов от поста му. На практика проверките не даваха никакъв резултат, защото никоя от учителките не си признаваше, че е правила секс с Налбантов. Повечето заемаха неутрална позиция и от страх да не загубят работата си отказваха да говорят против него.
През м. май 2003 г., във връзка с публикации във вестници, е имало някакво брожение сред съпрузите на учителките и Георги ме предупреди да не се мяркам в Приморско, защото ме търсели и искали да отмъщават. Неговите думи бяха буквално следните: "Много те търсят. Внимавай да не ти направят някой кюляф!" Съветваше ме да спра, докато утихнели нещата.
Нещо подобно ми каза и учителката по химия Диана Янева (м. август 2004 г.). Чудеше се, как се разкарвам свободно по улиците, защото мъжете на учителките ме търсели. Веднага потърсих съдействие от полицията, след което, доколкото ми е известно, Янева е била привиквана в РУП – Приморско и разпитвана за повече информация за заплахите срещу мен.
Впоследствие Георги напусна училището и вече не разполагах с информация за това, което се случваше там.
Имам основания да предполагам, че учителката, която е писала писмото от м. януари 2001 г. вече е напуснала училището и поради това, че вече не е заплашена от нищо, най-малкото от Налбантов, е възможно да иска да разкрие самоличността си. За целта трябва да се отнесете до Георги Людиев Георгиев, който да ви даде повече информация по въпроса и най-вече да каже коя е тя. Можете да го потърсите на адреса му в гр. Приморско...
Тук искам да се спра по-подробно на отношението на някои бивши ръководители на общината към този проблем. Доколкото съм чувал, бившият кмет Димитър Димитров в частни разговори неведнъж е изказвал мнението, че Налбантов е нямал качества за директор на училище, защото като личност му липсвал необходимия морал за това. Но впоследствие, след като историите свързани с Налбантов и учителките се разчуват, Димитров предприема тактиката всичките тези скандали да се прикриват, за да не пострадал авторитета на града.
Подобно е и поведението на тогавашния председател на Общинския съвет Панайот Диханов. Срещнах се с него в кабинета му през м. ноември 2001 г. и той ми каза, че е направил среща с учителите и някои от тях наистина признали, че Налбантов бил имал много вулгарен и циничен език. Това накарало Диханов да проведе "сериозен" разговор с него на тема как трябва да се държи един директор на училище. Колкото до интимните връзки на Налбантов, Диханов признаваше (отново цитирайки някои от разпитваните от него учители), че наистина е имало интимни връзки между Налбантов и някои от подчинените му учителки, но не десет, както се твърди в моите сигнали до РИО и Общ. съвет, а една-две, най-много три, т. е. нещата не били чак толкова трагични. На практика Диханов не направи нищо по въпроса с разследването на училищните скандали, защото явно не му се занимаваше с това. И той, и кмета Димитров заемаха пасивна позиция по въпроса с оправданието, че това не било тяхна работа, а на МОН и РИО - Бургас.
Отявлен враг на Налбантов по това време беше Анастас Бъчваров - бивш учител и общественик. На много събрания на общинския съвет той е подлагал на критика училището и работата на директора му. Реакцията на Налбантов, както винаги в подобни случаи, се изразяваше във вид на клевети и обиди разпространявани зад гърба на Бъчваров. Коментираше напредналата му възраст и това, че последният му завиждал, защото Налбантов заемал директорското място, което Бъчваров гласял за дъщеря си. Правел се бил на журналист, а всъщност бил "Селкор", пишел някакви тъпи статии в бургаски вестник и хората там му ги публикували от съжаление, за да не го обидят. Наистина е възможно конфликтът между Бъчваров и Налбантов да е бил само на лична основа, породен от това че дъщерята на Бъчваров не е станала на времето директор на училището. И все пак, факт е, че по време на училищните скандали с директора, Бъчваров не предприе нищо и не участваше в разобличаването на Налбантов. Нещо повече, във вестниците, до които той пращаше дописки, през периода на скандалите (м. януари и февруари 2002 г.), започнаха да излизат статии в подкрепа на Налбантов. По-късно стана ясно, че така му е било наредено от кмета на Приморско с цел да не се опетнява името на града, с което Бъчваров най-покорно се е съгласил.
Разказвам ви всичките тези подробности, за да направите аналогия със сегашното ваше отношение към проблемите в училището. Крайно време е да си зададете въпроса: Възможно ли е цялата тази агония свързана със скандалите около директора на училището да продължава вечно? Не виждате ли, че само с прикриване на истината нищо не се постига? Трябва да се подходи директно към проблема – очи в очи – и да се бръкне дълбоко в раната, каквото и да струва това! Авторитетът на българското училище не е редно да става заложник на дребните сметки на някои, които пазят постове, авторитет или отдавна загубени семейна чест и лично достойнство!
Крайно време е, ако наистина сте достойни и съвестни граждани на тази страна, да вземете нещата в свои ръце и да поставите проблема на обсъждане - било в общински съвет, било на общоградско събрание съвместно с инспектората или дори по националната телевизия! Каквито и съображения или препятствия да възникват при решаването на този проблем, едно трябва да стане ясно: не може този човек да бъде допускан до училището, защото със самото си присъствие той го осквернява!
Ще очаквам вашите по-нататъшни действия по разследването на скандалните случаи с директора Стоян Налбантов както и вашия аргументиран отговор по повдигнатите от мен въпроси!

Приемете моите почитания!

Атанас Атанасов

гр. Ямбол
06.06.2016 г.
38.
Заслона
23.11.2017 14:51:17
0
3
Само че това стихотворение не е от Петко, а от Кирчо.
37.
Спрете с тоз Гихор! Забравете го!
23.11.2017 14:26:06
1
5
ФЛАГМАН - престанете и не давайте повече медиина изява на един престъпник,мошеник и лъжец от класа който е управлявал единствено за собствените си интереси и лично облаготетелствуване,.Защо не му задавате въпроса с кметската заплата откъде има тези хотели и земи?Къде са парите събрани за инфраструктура,не са ли отишли в личния му джоб!Като кмет назначен от партиините другари през 1985-86г с единствената цел с измама да регистрират община ,абсолютно ненужна адмистративна единица с единствена цел да се окрадат тържавни имоти.Пълна глупост че хората са искали да се самоуправляват.Защо тогава той лично ликвидира гражданските сдружения в Приморско и единствено с послушния общински съвет провеждаше така наречените от него демократични реформи?Сега пак с 5-6 човека жадни за власт се обявява за спасител и готви нова атака към власта-да граби и унищожава до край!НИКОГА ВЕЧЕ ГИХОРЩИНА - НИКОГА ВЕЧЕ ДИКТАТУРА!
36.
?
23.11.2017 14:21:59
0
4
Кмете, къде си? Защо не си уважил поезията на тези... млади хора?
35.
ОФ-то
23.11.2017 14:19:23
1
4
Ами то на сцената има повече хора от публиката! Другите са в кръчмата на Васко Минета... Е, не е хубаво така! Трябваше да уважим мероприятието.
34.
Дон Корлеоне
23.11.2017 14:01:32
0
3
Прилича на Веселата вдовица...
33.
Дон Емилио
23.11.2017 13:37:09
1
3
коя е тази сладурка конферансието,некой познава ли я.
32.
Поезия, бе! Велика работа!
23.11.2017 13:22:20
0
4
„Хладен беше утринният здрач,
салкъма къпеше се във роса,
небето скри Приморско кея
в тъмна, влажна пелена.
Взирах се напред, приведен, като при поклон,
на душа ми беше болно – нямахме заслон.,
на рибарската дружина да бъде той подслон,
наследство за деца и внуци, рибарски бастион.
..... Мъже, времето дойде като един да се обединим
и заслон да построим.
Клетва дайте в този час,
че не ще допуснем предател между нас.....
Седнал пред небесния олтар на кея,
гледах как се ражда рибарска епопея.
С лица засмени, от слънце и вятър обгорени,
видях приморските рибари в едно обединени.
Синовете наши гредите как редят
имената техни с любов в стените ще вградят.
Заслон, огрян от слънчеви лъчи,
а вътре смях и песен да звучи,
бутилки старо вино нека да се леят,
рибари млади, страи песни ще запеят.
Ще каже някой с усмивка на уста,
рибарите днес имат веселба
и от прозорците на красива панорама,
оп толъха на морски бриз,
сякаш шепнеше даляна...
Честит да бъде на рибарите заслона.
31.
Заслон! Заслон!...
23.11.2017 13:09:44
0
5
На кой беше онова стихотворение за заслона? Кажете на Петко да го изрецитира! Много е хубаво!
30.
До Ропотамски
23.11.2017 13:00:32
0
5
Петко, Петко! Ти си поет, ама оня другия какво прави при теб? Да не би и той да е поет?
29.
кви са тия новини ве?
23.11.2017 12:04:49
0
5
цъкам телевизора - инцидент станал, викам си пак някоя катастрофа, а то с ножове се ръгали, кръв ляли... еееее
28.
svartqn
23.11.2017 12:00:38
1
1
Ееееее, благодарая Хубаво е човек да започне деня си с малко хумор , ХА ХА ХА !!!

Всичкото трол е налапало шнорхелите и грухти!
27.
до 23
23.11.2017 11:50:42
1
4
Виж ся, Тошко не можа да надскочи манталитета си на ченге. Много се беше надценил и се мислеше за равностоен противник на Гихора, а се оказа една изфъщяла лимонада, леко тъп и малко вързан за хуя с червен конец. Абе не можеш да илизаш срещу Гихора и да нямаш харизма и чар пред публиката, каквито Гихора ги имаше в изобилие!... Освен това кой си ти? Никой! Някакъв нов играч който иска да се добере до кокала, а не знае как и само се джафка за нещо и той не знае какво и само предизвиква съжалението на хората! Пълен резил!!!
26.
честен човек
23.11.2017 11:42:38
1
5
Знаеш ли Барцулева, не ти вярваме! Много сме лъгани и от теб, и от хората, за които говориш!
25.
до 24
23.11.2017 11:41:44
1
4
Може да съм дърта мастия ама съм се учила от Гихора и съм честна от всякъде!Ставам за кмет и всички ви ще оправя'ще станете чорбаджии и зимата само ще си броите паричките или харчите в Тайлант.Питайте Монката и Милчо ако не вярвате
24.
тогава дайте бъртцулката!
23.11.2017 11:29:35
1
5
Тъз дърта скумрия! Я иба в стария запъртък, дето стъпи и трева не никне, кат мине и вони на развалено и гнилоч... Пуууу!!! Претседател ли не беше, само се чудише как да си го начекне на председателския стол дебелия гъз!
23.
самодеец в политиката
23.11.2017 11:14:12
1
5
Тошко лижеше гъза на Гихора, защото разбра, че без него е едно голямо нищо. Какъв щеше да стане после? - адвокат ли... Ами той освен да губи дела друго не можеше да прави, такъв слаб юрист хората не бяха виждали дотогава! Опита се да стане политик и се осра... Добре, че Гихора не е отмъстителен и му подаде ръка, когато беше най-много закъсал, че иначе щеше да умре от глад горкия!
22.
*********
23.11.2017 11:07:20
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
Създадох общинаааааа!!!!
23.11.2017 11:02:35
1
5
Пък сега... като пикая търся в гащите от трите най дългото , понякога го намирам , друг път не .
20.
чичо митко ли?
23.11.2017 11:01:00
1
7
Това е един от най-големите БОКЛУЦИ на прехода, долна корумпирана гнида раздала стотици декари безценна земя на цигани, прокурори, съдии и всякаква измет без съвест и морал. Тоя крадлив нещастник е пример за упадъка на обществото и цялата агония на държавността и управлението. Срам за народа и позор за съгражданите си. Само с пачки под масата работеше навремето простия номенклатур и послушник.
19.
до "култовия" кмет
23.11.2017 10:55:34
1
6
Гихоре, не се ли наяде бе моето момче, какво пак искаш от нас? Пари ли нямаш, имоти ли нямаш? Кажи най-после какво ти липсва да ти го дадем и него... Един гол х.. в гъза! Дадено, имаш го и него и то веднага!
18.
Нагли хора, бе!
23.11.2017 10:45:38
1
6
Нека екс кмета да каже каква е неговата и фамилната му собственост в приморско и тогава да разсъждава на тема предприемчивост . Където е могъл е крал и влачил . Колко хотелчета построи - на племенници на роднини на любовници , колко още земя има да се развива тоя момък само можем да мечтаем . нека да разкаже за бунгалото до реката , дето циганите плетат рогозки . Много скромен и надарен човек е. Общо взето като е раздавал земите в приморско съотношението е 50 на 50 за него и неговите хора , но много нещо е раздал и сега разчита на подкрепата на оземлените . Този митко просто е един нагъл крадец и хората са много гузни та го подкрепят .
17.
XaXaXa
23.11.2017 10:42:44
0
6
Не мога да спра да се смея , всички тролчета , се надпреварват да оплюват Димитров , само не знам ,щото бачкат в Общината или щото бързо им наредиха ГЕРБ . Димитров спечели още предните избори , но изборната мафия и купения цигански вот си каза думата ! Само ,че това вече няма да се случи , така ,че поздрави на всички бъдещи кандидати . Само по спокойно щото нали знаете после пак ще се кълнете във вярност !
16.
AliBaba
23.11.2017 10:40:50
0
6
Гихоре, ти по - по- най- бабаит и от 40 -те разбойника. Кои направи собственици - себе си, синовете си, сестрите си, а разбира се и съдии, прокурори, ревизори и пр. дребни душици, които не са изкарали нито лев със собствен труд, но ще те пазят да си вършиш золумите. Приморско знае кой е собственик на хотелчета и на бизнеса!!!! Нека да си кажат дребните собственици - какво им даде. А, да не забравя, пък защо и е на България някаква си община Приморско и тем подобни, създадени от две-три села - разделяй и владей. Боже пази Приморско!!! Дано няма такива кметове като теб!!!
15.
погнусен
23.11.2017 10:38:17
3
4
Гласувахте за чичо Митко-оплюхте го! Гласувахте за Димова-"съюзихте се"и после я сринахте! Избрахте Германов-и пак сте недоволни! Питам се какви хора сте-злобни,завиждащи и подмолни.Явно селяндурщнината е водеща при Вас-и само "Баш Брадъра" Здравко е Вашият човек!!
14.
до свъртяния кмет
23.11.2017 10:32:33
0
5
Знаеш ли кмете.май вече никой не иска да идва вОбщината и да се разбира с теб ,по простата причина, че не ти вярваме.Да избрахме ви за което много се извиняваме и съжаляваме.Отдавна разбрахме че от вас нищо не става.А и да лижеш,мажеш и обещаваш,не е като да свършиш нещо полезно и истинско.За това последното трябва акъл,нещо което и на теб ти липсва.
13.
Янко (човекът с памперсите)
23.11.2017 10:29:45
0
6
Истината е една , каквото и да се плюе по Димитров и пари имаше и места раздаваше и бяхме номер 1 по южното черноморие , а сега за два мандата последни и ако не ни дойде акъла -ще изчезнем . Така ,че бате Митко аз съм с теб !
12.
*********
23.11.2017 10:27:01
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
На брадъра брат му:
23.11.2017 10:22:04
3
5
Имам молба към тролчетата - не пишете от мое име в анонимни форуми! Каквото има да казвам го казвам където трябва и стоя с името си!!!
10.
до гихора
23.11.2017 10:20:02
1
7
За затвора си крадец!!!Там да играеш карти и комар по цял ден!!!На всичкото отгоре си неграмотен!Не можеш да пишеш правилно!!!Не си мисли че хората са слепи и забравят толкова бързо кой си окрал или на кой си взел рушвета.Виж се,че си пътник!!Боклук долен
9.
германов
23.11.2017 10:17:38
2
5
Казах, че ще работя прозрачно и наистина бях прозрачен. Прозрачно ви докарах мидарниците! Прозрачно ви докарах фермите за ципура.. и де що имаше зулуми, всичките бяха прозрачни. Какво се оплаквате?
8.
Читател
23.11.2017 10:15:48
0
5
Eй, Флагман, сещам се за един скеч на покойния Георги Парцалев - баах мама му, тия до сега като член, за хуй ли са ме смятали бе...... Флагман, Вие читателите от Приморско за какви ги смятате?
7.
лиляна
23.11.2017 10:09:51
0
6
гласувайте за мен! моята платформа е да си проспа мандата и да блея кат овца: "ама гихора е виновен за сичко! ако не беше той ся щяхме да сми по-добре!..."
6.
БМ до Кмета
23.11.2017 10:08:48
2
5
Кмете, свъртяни и не свъртяни общинари, достатъчно време мина да стане бельни (по-Ясно полянски), че не ставате!
Не сте в състояние:
- да градите
- да надграждате
- да правите общината модерна
- да стабилизирате финансово - образованието и здравеопазването
Така че, чупката (пак по-нашенски)!!!
5.
Янко, сложи ли си памперсите?
23.11.2017 10:02:24
1
5
Истинския Янко Томов
24.11.2014 08:14:23
Не се смущавайте уважаеми журналисти от Флагман! Би трябвало да ме наградите с тиквен медал за безплатната реклама. Покрай глупавите и гнусни порно-истории, трябва да се радвате, че все още посещаващия сайта Ви, може да прочете нещо смислено и стойностно.
87.
Тоз Янко Томов бе! Голям веселяк!
23.11.2014 11:08:56
Защо така бе, Янко! По цял ден Флагман четеш и се ровиш из анонимните форуми, копираш нашите велики мисли и ги пренасяш във фб? Накарай я и таз Кюприйска баба да пише при вас, че тука само се излага покрай анонимниците!
4.
Обичам поезия на морска тематика
23.11.2017 08:08:13
1
5
На Петко стихотворението го прочетохме. Дайте сега и нещо от другия, да видим и неговата поезия, става ли, не става ли!
3.
Бай мангалин
22.11.2017 21:33:47
1
2
Бридчед, многу съ вълнуваш.Show must go on! :
2.
Хйлк
22.11.2017 19:59:27
2
6
Бравос колега,дерзай така
1.
Този човек е все още УЧИТЕЛ!!!
22.11.2017 15:41:16
3
8
ДО
МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
НАЧАЛНИК РИО - БУРГАС
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ПРИМОРСКО
Копие: Медиите

УВАЖЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
Обърнете най-после внимание на училището в Приморско и неговия директор Стоян Налбантов! Престанете да се правите, че там проблеми няма!
Не знам вече с какви думи да ви говоря за това училище и този директор, за да се стреснете. Затова поставете се на моето място. Отидох в това училище с най-чисти намерения – да работя честно и почтено и да предам знанията си на учениците. А какво се получи? Попаднах на един директор, който ежедневни ми говореше глупости и ми се хвалеше какъв секс бил правел с учителките в директорския кабинет. И това беше всеки ден, ВСЕКИ ДЕН! Наслушах се на едно и също. Примерно, как учителката по изобразително изкуство му правела свирки и как той накрая се изпразнил върху дрехите й. Дори ме караше да отида и да я разгледам, за да се уверя, че на дрехите й имало влажни петна. Как бил използвал учителката по английски, за да му правела свирки, а друга една – по български – за традиционен секс… Еди-си коя му била лижела задника… Извинявайте, че ви казвам тези гадости, но тогава такива неща чувах с ушите си и нямам намерение да ги премълчавам, докато не се стреснете и не предприемете някакви мерки! Лично аз смятам, че за тези неща трябва да се крещи и да се вика, докато целият български народ научи какво се случва в училищата на България, а не както вие правите – да си заравяте главите в пясъка и да отричате очевидни истини!
Събудете се, моля ви! Отидете на място в Приморско и разпитайте обикновените хора на улицата (не служители на заплата в общината или подчинени на Налбантов учителки), а хора непредубедени и те ще ви кажат самата истина!
Грешите, ако мислите, че някога ще спра да говоря за всичко това! Твърдо съм решен да изпълня гражданския си дълг и този човек да бъде поставен на мястото му! Ако смятате, че имате нещо общо с българското образование и в частност с образованието в град Приморско, във ваш интерес е да вземете съответните мерки!

С уважение: Атанас Петров Атанасов
– бивш учител в СОУ "Н. Й. Вапцаров" – Приморско
.............................
гр. Ямбол, 19.04.2016 г.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка Тони Филипова беше човек с огромно сърце, обичана от ученици, родители и колеги Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Бъдещето на правителството зависело от това дали "Продължаваме промяната - Демократична България" ще преодолеят личните си амбиции Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова Критиката не й понесе и се нахвърли на хората Критиката не й понесе и се нахвърли на хората "Миловидната" Валерия показа истинското си лице Лъчетерапия при рак на простатата: Ключова роля в лечението му Лъчетерапия при рак на простатата: Ключова роля в лечението му Ракът на простатата е сериозно заболяване, което засяга милиони мъже по света Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Пловдивският митрополит Николай пък ще си остане сивият кардинал, но аз съм тук, за да ги объркам, каза отец Иван  Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори