×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Децата от наводнената детска градина в Черни връх се нуждаят от нови легла (ВИДЕО)


Децата от наводнената детска градина в Черни връх се нуждаят от нови легла (ВИДЕО)
Водата в детската градина в Черни връх е достигала човешки ръст, каза директорът на учебното заведение Славина Тошева
09 Ноември 2017, Петък, 01:00 ч.

Всичко е унищожено, каза директорът на учебното заведение Славина Тошева

Децата от наводнената детската градина в Черни връх се нуждаят от нови легла. Това каза директорът на учебното заведение Славина Тошева пред Бтв. Всичко е унищожено, добавя тя.

„Щетите са в основните помещения. Подовата настилка е изцяло разрушена. Водата е попила в стените. Те трябва да се изсушат, да се измажат отново“, заяви Тошева.

В наводнената детска градина вчера започна ремонт.
4-5-годишни деца се налага да пътуват рано сутринта от Черни връх в Русокастро, защото детската градина е наводнена. Сградата е сред най-пострадалите при потопа в Бургаско. Помещенията са все още неизползваеми.
Притесняваме се да пускаме децата си, сподели млада дама. Не пускам моето дете, защото идва зима и ще има поледици, споделя друга майка.
Управителят Александър Христов на строителната фирма, ангажирана с ремонта на наводнените сгради, каза, че 4-5 дни са нужни за всяка къща, за да бъдат изсушени стените и да бъдат отново измазани.


В категории: Камено


Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
13
Коментара по темата
13.
ЧЕРНИВРЪХ AZ DINKO MI6KATA
11.11.2017 15:58:23
0
2
Az si e obi4am pepa svirkata tq e nai krasivata v seloto nemi puka 4e odolo e kato kofa
12.
Au
11.11.2017 13:18:21
0
2
Koi q ebe taq mangalka totova ne mqsa na jena
11.
Penka svirkata
11.11.2017 12:28:46
0
2
Male male kakav bokluk e tazi penka svirkata
10.
4ернивръх
11.11.2017 09:04:41
0
2
Това момичели е или травестит мамкаму несам сигорен но за всеки случай штеи подаря едно бикче. Натая или тоя Пенка свирката опа или пеню
9.
PENKA SHURELKOVA
10.11.2017 19:27:44
0
2
Svinqvam sa as malko islagax,zashtoto imam ne 2 a 3 rom4eta deca ot raslishni bashti sa.Siga sam bremena malko s 4 cigan4e ot 4iko kopanarina e.Cqlata mladej pie narkoman a as Penka Xui-fenka nai muonogu sa dtusam.Dadaha mi pomoshti ot navudnenieto i mnogo mai straah za moite cigan4eta da gi pyskam na gardina s reisa shtoto te sa mi bankomat4etata ot tehnite pomodhti jiveem,nali sme 5 4lena semeistvo i da znaite 4e shti prodalhavam da sa iba i da rajdam zashtoto sam nau-golqmata uruspia v 4efni vrah a vii izmikqri gledaiti i zavijdaite shtoto ma davaha po telvizora
8.
Pepa shurelova
10.11.2017 19:04:33
1
1
Zavijda te li i na direktorkata bokluci taki va taka mogat da pishat samo hora ot cherni vrah shtoto sa pomiqri direktorkata napravo se puka da vzima pari tezi drehi samo sas na obshtinata parite si gi kupuva kak moje da ste tolkova prosti smeshnici samo se izlagate tozi koito go e pisal tova nemoji da misli ama vav cherni vrah drugo nqma kakvo da se chue samo bokluci sabrani tuka
7.
69
10.11.2017 14:01:52
2
1
Колко пъти я ремонтираха тази децка гладина в село Черне връх?Последният ремонт беше преди няколко месеца,основни ремонти правили а накрая нищо.Гледам мръсни балатуми и шкафове от едно време..Директорката лапа здраво кинтите и инвестира в маркови роклички и обувки за да се показва по телевизията.Колко пъти даритери от селото,от различни партии и община Камено и дават пари на децката градина?!Хайде да се спре с спекулирането.Жителите на селото нямат пътища,останаха без покъщнина,дори платиха с живота си,срамота е това направо.Нека се направи нова сграда и повече да не тормозят дечицата в селото като ги блъскат по автобуси.А й да намерят достоен директор с прилична визия и да не е меркантилна.
6.
ЧЕРНИВРЪХ
10.11.2017 13:33:40
1
3
Mahaisama 4ifak mrasen
5.
4ернивръх ognqn nikolov pavlov
10.11.2017 13:21:38
0
2
Tova mam4e e golqma plu6tqlka pepi 6urelkata tazi pepi e golqma kurva samo da znaete kak go poema v dupito male male
4.
дпс,герб ,бсп и патрЕотите
10.11.2017 12:53:20
1
4
и при всички нас е имало наводнения и винаги сме ви помагали ,мили овчи приятели. на изборите бъдете по-активни!
3.
Дом Периньон
10.11.2017 12:27:53
1
2
Застраховайте я тая градина бе госпожа
2.
Кмета Слънце залязващо !
10.11.2017 10:31:24
0
10
Отново ще отпусне няколко стотин хиляди за пропадналия футболен отбор Нефтхимик и те ще потънат в някой джоб на доверен човек ! А децата на мокро и в мухъл явно желанията на 50 пияни и надрусани футболни фена са по важни от децата в детската градина ! И не видяхме една уж агитка са се обедини и помогне на бедстващите хора по някакъв начин изводите оставям за всички вас !
1.
дам
10.11.2017 09:22:46
0
10
Ами къде е държавата? Защо трябва да се разчита само на милосърдието на хората? Добре е разбира се хората да даряват, ама да вземат и институциите да си свършат работата. Не разни медии под сурдинка да подканват "казвам ти дъще....."
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори