×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приморско с нова атракция под водата (СНИМКИ/ВИДЕО)


12 Октомври 2017, Четвъртък, 17:53 ч.
Автор: Флагман.БГ

Красива русалка вече обитава морското дъно в местността „Крокодилите“

Скулптура на красива русалка е новата атракция на Приморско. Тя вече обитава морското дъно в местността „Крокодилите“  като част от проекта на водолазен център „Посейдон“ – подводна галерия „Домът на русалката“. 

Туристите, любители на дайвинга, освен параклиса под вода „Св. Николай Чудотворец“ вече могат да разгледат и позиционираната в близост до него скулптура. Тя се намира на дълбочина от около 12 метра и може да бъде разглеждана от гмуркачи със специално оборудване.

Доброволци – водолази се събраха на пристанището в морския град от ранни зори, за да начертаят план за монтирането на новата подводна атракция. Акцията по закрепването бе ръководена от Тодор Попов – автор на идеята за русалката. Заедно с тях бе и Никола Диков – автор на скулптурата, както и на първата авторска картина „Св. Никола спасява моряка“, поставила  начало на проекта за подводна галерия.

След като уточниха подробностите около монтажа, с лодки, натоварени с професионално оборудване, водолазите се насочиха към буната на „Перла“.  Там предния ден с помощта на кран 600-килограмовата  русалка беше спусната във водата.



Няколко часа бяха необходими на четирима водолази и две помощни лодки да позиционират новата атракция на Приморско. За да бъде повдигната от дъното и преместена до определеното за монтаж място, подводничарите си послужиха с парашути, които улесниха транспорта под вода.



„Всичко е добре, когато завърши добре“, споделиха организаторите след успешното приключване на подводната акция. Те добавиха, че вече има запитване от художници, желаещи да подредят временна изложба стъклопис в подводната галерия.








В категории: Приморско


26
Коментара
Флагман.БГ Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка 19/03/2024, Вторник 09:55 0
Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
26
Коментара по темата
26.
бивш ученик
18.10.2017 11:24:11
1
4
Доколкото разбирам има някакъв проблем в училището. Какъв е той?
25.
ученик
18.10.2017 09:08:06
4
2
Не стреляйте по втората най-древна професия приморски трол, тя толкова си може!...Друг е въпросът, че подобен род творения показват немислимата криза в която са изпаднали троловете днес...И размахват ли, размахват, този резил за тях,като някакво победоносно знаме!!Ние в 6-ти клас пишехме подобни преразкази с елементи на разсъждение.
24.
Приморско...
17.10.2017 17:24:13
3
4
...Мястото, където нищо те се случва.
23.
до Валя
17.10.2017 14:12:16
2
4
Да, идва цунамито - вторият том за директора и учителките.
22.
Валя
17.10.2017 13:28:29
1
2
Aз кат вида че у морето водано се е дръпнала знам че идва цунами
21.
до 20
17.10.2017 13:09:52
2
3
Не познавам такъв човек Налбантов. Кой е той?
20.
...
16.10.2017 16:41:40
2
4
някой знае ли нещо за налбантов, пишете и за него
19.
Dgfg91
16.10.2017 11:31:49
3
4
Познавам този трол. Близък е на хора от общината.
18.
Летописец
16.10.2017 10:36:34
2
3
бай Джон
16.01.2014 10:39:43
А за Йордан Генчев думи нямам - гладна въшка. Въртеше се край нас като играехме на комар и го беше страх да залага, защото нямаше пет стотинки да се обръсне, помияр отвсякъде. Идваше като гладно куче на бара ми и ми се мазнеше, гъза ми беше готов да оближе само и само да го почерпя една водка. Помияр, кво искаш от такъв човек!

бай Джон
16.01.2014 10:35:56
Случаят с Вангелов беше такъв. Играем си ние покер и Вангелов го хвана яд, че губи и започна да ми припява: "Абе, педерас, какъв мъж си ти бе, едно дете не можа да направиш на жена си! Абе педерас... и т. н." Траях го известно време и накрая му цапардосах един юмрук в мутрата, майка ти да иба и боклук с боклук! После Вангелов избяга за да не го бия повече и на следващия ден ме понижи, дойде Йордан Генчев ревизора и ми каза да напускам бара. Йордан Генчев му беше на Вангелов сол-ташак - абсоютен боклук като него и голям подлизурко. И така, изгониха ме от бара и ме направи сервитьор в рест. "Бисер". Ако бях знаел, че Вангелов ще говори такива глупости по мой адрес още тогава щях... ай да не казвам какво щях.

ММЦ-летописи
Роселин Желязков
16.01.2014 16:17:49
Сийка от Ясна поляна беше голяма уруспия. Тя изяде хляба на Вангелов и заради нея го изгониха. Оплака се, че оня я изнасилвал и чак следствие се започна при Певтичев в Бургас. Следствието беше събрало разни улики - скъсани сутиени, копчета... После питахме Певтичев имало ли е нещо сериозно и той: Абе глупости, заради едно скъсано копче и вече орева орталъка, "ИЗНАСИЛИХА МЕ! ИЗНАСИЛИХА МЕ! ДРЪЖТЕ ВАНГЕЛОВ! ТОЙ МЕ ИЗНАСИЛИИИИИ!..." Чак статии по вестниците писаха като че ли беше "Изнасилването на века"... Мръсни курви, сами си искат да ги ебат и после се оплакват сякаш са били девствени!

ММЦ - дела и документи
07.10.2017 22:22:19
Фанко Ревизора
16.01.2014 19:35:10
Вангелов си беше курвар по душа, ама дайте да се разберем, такива бяхме всички! С него бяхме приятели, ама не мога да му простя, че ми гепеше от бройките. Даже Христина Жекова, която му беше секретарка и после като я смени с Росето пак не ми даваше да я пипам. Направо прекали с тая Христина, че чак я забремени, а после й търсеше доктор да й направи аборт и за да й замаже очите я направи управител на хотел "Нептун" на мястото на Събина Янева. Накрая излъгаха едно момченце (някой си Кръстанов) което не беше виждало жена през живота си да се ожени за тоя боклук и това момченце бая зор видя докато я забремени отново, щото Христина вече имаше на путката си хиляда шева от абортите, които беше правила докато беше секретарка. Не че после спря да се ебе, ама оня нали е ахмак си го води за носа както си иска.
17.
Dgfg91 до флагмен
16.10.2017 10:26:59
1
3
ЗАЩО ТРИЕТЕ НЕУДОБНИТЕ КОМЕНТАРИ, А ОСТАВЯТЕ ТРОЛОВЕТЕ ДА ПУСКАТ ТОЗИ МРЪСЕН СПАМ?
____________________________________
Петко Ургарито
12.01.2014 10:17:46
Вангелов наистина беше голям мръсник. Като ни даваше заведения за сезона веднъж ни извика с Коцев в стаята на кака Донка Петкова и там ни караше да му мием краката с уиски в един леген и после да изпием уискито от легена. А като се напиеше ни викаше по тревога и пред другите си гости демонстрираше каква голяма власт имал над нас като ни караше да му падаме на колене и да му целуваме ръката, също и да се кълнем пред свидетели, че ще сме му верни до гроб и никога няма да го предадем. Питайте другите бармани, на които той раздаваше заведения и те ще го потвърдят!... А за пликовете с пари, които му давахме в дирекцията, как ги броеше и недоволстваше, че малко му даваме, за това не ми се говори!

бай Джон
14.01.2014 12:02:57
Защо давате думата на Вангелов в този форум? Туй беше най-пропадналия директор на ММЦ-то, който си отиде най-позорно от Приморско... Още му се носи славата какъв извратеняк беше. Лично мен ме е карал да му водя някои от моите сервитьорки в резиденциите горе и да му сервират в сауната. После момичетата ми се оплакваха - Миланка Раванова и Станка Христова, ако ги помните. Ама аз не знаех какво е ставало там докато те не ми се оплакаха: "Писна ни от тая сауна, шефе! Устите ни се разчекнаха да му правим минети!" Чак се празнел на лицата им за собствено удоволствие. Верно, че после им се отблагодаряваше подобаващо. Миланка я направи барманка в барчето "Бисер"... Ама това не е човек бе, това беше пълен изрод! Друг път ги карал да се потапят във водата на басейна и там, под водата, да му правят свирките, засичал им времето даже, коя по-дълго ще издържи. Ако не вярвате питайте Жулиета от Царево, тя тогава работеше в културния отдел и после роди от него дете.
16.
ММЦ
07.10.2017 22:13:26
ВАСКО МИНЕТА: Имаше при нас едно момченце - Митето от някакво село - от Ургари ли беше, от Кости ли, не помня. Още си беше захлупено и малко за хуя вързано, ама веднъж хвана и то една мадама да я чука. На другия ден питахме: Мите, кво направи, наеба ли я тая? А то момченцето мига на парцали и целия се изчерви. Ужас! Успокоихме го, кажи сега какво стана и то ни разправи. Направило й два тека, щото само това може момчето - какво друго - и решил да си подремне, ама оная иска още и му се изрепчила: "Ама Митьо, само това ли беше?!?!?!... И Митето не знае какво да отговори, взел да пелтечи: ами, ами... Тя разбрала, че си има работа с аматьор и само махнала с ръка. Отворила си чантата и оттам извадила един голям гумен хуй. После почнала сама да си го пъха в путката, в гъза, лапала го и пак си го пъхала, ахкала, охкала, празнела се, викала от удоволствие... Оня се шашнал и си глътнал граматиката. Питаме го: Мите, ами ти какво прави през това време? - Ами нищо! - вика той - Само я гледах как си го пъха и я държах за ръката... Горкият! Стоял до нея, треперел и я гледал като шашардисан. Кога е виждал той такова чудо!!!
15.
ММЦ
07.10.2017 22:09:54
СТАМАТ СТАМАТОВ На времото като бях директор в ММЦ Васко Минета дойде да ми се оплаква. Искал да сложи в рецепцията на хотел "Дружба" нова гарнитура и за целта отишъл да иска мебелите от Летния театър. Но там Евгения Джорджева му отказала и Васко затова беше бесен. Как можело такова нещо, ядосваше се Васко, тая дърта курва държала там тоз нов диван и тия хубави фотьойли за да можела на тях да се чука с тъпкачите си, а той тук в рецепцията нямал и един свестен диван за гостите на хотела. Успокоих го и му казах да изчака. На следващата година уволних Евгения Джорджева и на нейно място назначих Ваня Парушева и казах на Васко да отиде и да иска от нея гарнитурата от Летния театър, ама Васко не искаше. Каза ми: "Шефе, няма да стане тая работа! Ваня Парушева открай време ме преследва и иска да я еба, а аз все бягам от нея. Не съм чак толкова закъсал, че да я еба и да си представям, че съм с друга, освен ако се прежаля, но не мога - АЗ, който имам 400 путки в тефтера си и съм ги чукал всичките в твоята администрация и де що виждаш жена в ММЦ-то... и сега да легна с тая дърта кранта... Не!!!... освен да й сложа една кофа на главата и да си представям, че еба друга!" Така и не стана неговата работа и мебелите останаха в Летния театър.
16.
Прав е Dgfg91 ! Спрете лошите коментари!
16.10.2017 01:54:18
1
3
Не се спря тоз Васко Минета...
Васко Минета
18.07.2017 15:10:27
Като видех някоя фина мадама и си викам: Таз ще я бъхта както някой 300 кила нерез бъхти динени кори в кочината и се дави... Ах, ах! Смлях га направо... смлях га от ебане!
22.
Къде е Васко Минета?
18.07.2017 15:06:22
Накарайте Васко минета да ви разкаже какво е преживял в ММЦ!... секс, лъжи... рускини, германки... минети, в гъза... пак минети, пак в гъза... Това му е на Васко репертоара. Денонощен секс!!!
12.
ммц
07.10.2017 21:27:18
и коя продава билети на бегликташ - жена ли е, парясница ли е, става ли поне за нещо или е издухана отвсякъде, стар таралясник - мачкана и разпарчатосана, валяк минал отгоре й
11.
Редовен читател
07.10.2017 18:33:27
Искам да прочета разказа за Дичка с голямата пичка.
10.
Васко минета
07.10.2017 18:32:10
Кажете и за мен нещо смешно!
9.
Директора
07.10.2017 10:18:01
Кажете някой друга смешна история за мен!
15.
Dgfg91
15.10.2017 15:30:46
2
4
защо системно триете неудобни коментари, а в същото време толерирате спам и обиди? Това ли ви е прословутата българска журналистика?
14.
Всяко чудо за три дни
13.10.2017 10:46:52
1
5
Всяко лято едно и също - бегликташ, някаква лелка крадяла от парите за билетите... дрога, канабис, амфети, проверки на НАП, ПТП-та, плажни чадъри, сергии, неправилно паркирани коли... Свърши лятото и Приморско умря. Нещата живнаха по едно време покрай оня директор от Н. Паничарево и после пак нищо - зимен сън.
13.
до флагманите
13.10.2017 10:36:42
1
4
Какви са тези статии изсмукани от пръстите. Нищо интересно ли не се случва в Приморско? Темите за директора бяха къде къде по-интересни. Предпочитам тях да чета, а не вашите измислени статии.
12.
относно "директора" и разни учителки
13.10.2017 10:11:21
1
4
Доколкото се засягат училищни теми, искам да кажа, че училището ни не е лошо, но в средния курс нещата не вървят.
11.
daskala
13.10.2017 09:53:40
2
3
А добро утро!
10.
До Вики Стоилова
13.10.2017 08:36:25
2
4
Защо говориш в мн. число? Някаква общност ли представляваш?
9.
560 евро
13.10.2017 08:29:31
0
1
мелани,а мустачките ремонтира ли ги. .. я ĸaмилaтa, я ĸaмилapя.
8.
Вики Стоилова
13.10.2017 08:13:43
4
2
Много ни радва факта,че няма какво да кажеш! Евтина реклама на позавехнали звезди.И с доста неуспехи от години.
7.
Кучката Лора е виновна
13.10.2017 00:04:13
1
3
Това, което е писано в миналата статия за Джимитката не е вярно, да знаете. Той Васко Минета си ги мисли едни истории, разказва ги на Милю Ботев, който ги преразкава на Янко Томов, той пък като ги разкаже на кучето си и става една гаща плява.
6.
трола
12.10.2017 23:57:49
2
4
ами да, един и същ съм, преди малко бях с ник Jvhh
5.
Jvhh
12.10.2017 22:52:29
4
4
Имам чувството, че си пише един и същи дурак с различни никове. ..
4.
умен
12.10.2017 21:47:40
1
5
тук директора и васко минета ги няма, защото са сухоземни, а темата е подводна все пак
3.
Мелани
12.10.2017 17:59:45
0
4
Аз също предлагам атракция. Свалям си долнището на банския и гледате под вода. Можете да пипате и целувате!
2.
авжията
12.10.2017 17:40:48
0
3
крукудили има ли в тази месност крокодила,и да не ухапят русалката като червената шапчица и кумчо вълчу.аааааааааааауууууууууууууууу.
1.
даскала
12.10.2017 17:38:31
1
5
директора не е ли и той там - до русалката
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, тя обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, тя обявиха „готови сме за избори“ Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова Критиката не й понесе и се нахвърли на хората Критиката не й понесе и се нахвърли на хората "Миловидната" Валерия показа истинското си лице Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Пловдивският митрополит Николай пък ще си остане сивият кардинал, но аз съм тук, за да ги объркам, каза отец Иван  Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори