×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Антон Тодоров се оля: Вие от „Флагман” ли бяхте? Правите хубави снимки – само с вас знаем какво вършите с тях


Антон Тодоров се оля: Вие от „Флагман” ли бяхте? Правите хубави снимки – само с вас знаем какво вършите с тях
"Справям се с хората, които сметна за мои врагове, по подобаващ начин"
11 Октомври 2017, Сряда, 11:00 ч.

Ексдепутатът продължи да се държи грозно с журналистите и след гласуваната му оставка


Антон Тодоров продължи да се държи крайно обидно и предизвикателно към медиите и след гласуваната му оставка в Народното събрание.
Той оценяваше въпросите на журналистите и ги упрекваше, че не преследват с неудобни питания и опозицията. Тодоров съзря конспирация, свързана с него и с парламентарния репортер на „Флагман” Лъчезар Лисицов.
След въпрос защо не стане член на ГЕРБ, Антон Тодоров реагира: „Вие бяхте Лисицов от „Флагман”, така ли беше? Правите хубави снимки, с част от тях се опитвате и да вършите някакви неща, които само с вас знаем какво правите, но това е отделен въпрос.”

Трябва да се отбележи, че репортерът на „Флагман” не познава лично Антон Тодоров. Ексдепутатът обаче явно обича да рови кой какво пише, как си върши работата. Не стана ясно и какво има предвид за снимките ни, оставяйки неприятния вкус у колегията, че журналистите от "Флагман" се занимават с изпълнение на мръсни поръчки.

На констатация на репортер, че пак критикува медиите, той отговори: „Медиите не могат да влизат в ролята на римски папа и прокурор едновременно, прощавайте! Тия крехки плещи няма да издържат такава тегоба. Та какъв беше вашият въпрос, преди да се отклоня?”

Припомняме, че Антон Тодоров след подадената оставка заяви: „Оставам с ГЕРБ и ще продължа да работя за развитието на партията и нейните политики.”
Именно затова и следва въпросът – защо не стане член на партията. След като му го зададохме втори път (след лиричното му отклонение за снимките), Тодоров отговори: „Това е много важен въпрос. Никога не съм бил член на друга партия извън СДС. Влязох в СДС февруари 2000 г. Никога не съм бил член на ГЕРБ, член на БКП – опазил Бог, член на БСП или на която и да е партия. И в този парламент, и в другите парламенти имаше депутати, които бяха членове на 5,6,7 и колкото се сетите партии. Не чух да имате това настоятелно питане към тях, че са политически номади. Аз съм изключително постоянен във възгледите си. Това трябва да бъде ясно. Не съм член на ГЕРБ. Замислям се дали да не стана.”

Той бил изумен, че в тази партия никой не правил интриги и никой не говорил против другия, както било в СДС.
След това Антон Тодоров изреди лица от десницата и данни за тяхна принадлежност към бившата БКП.
След въпрос на друг репортер как приема факта, че парламентарната група на ГЕРБ не го е подкрепила за разлика от случая с Делян Добрев, Тодоров отговори: „Като проява на разнообразието в природата, с което се срещаме всеки ден”.

Според него, ГЕРБ всъщност са подкрепили желанието му да напусне парламента.
След констатация, че Делян Добрев е имал същото желание, но не са го пуснали, той отговори: „Аз съм Антон Тодоров”. А след въпрос какво означава това, Тодоров се изсмя: „Пак ми идва оная реплика за уволнението”, като веднага добави: „Шегувам се”.

Припомняме, че скандалът около Антон Тодоров през последната седмица дойде след нахални реплики към журналиста Виктор Николаев и намеци, че следва да бъде уволнен.

Днес Тодоров обвини медиите, че не преследват лидера на БСП Корнелия Нинова във връзка с негови данни за приватизацията на „Техноимпекс”.
Никога не отговори на тия въпроси и вие прощавайте, ако го схванете като някаква атака, но не ми помогнахте в тая посока. Трябваше да й задавате поне толкова, колкото пъти ми зададохте въпроса за „Шайка” (книгата, която написа през 2013 г. срещу ГЕРБ – б.а.) и въпросът е: Г-жо Корнелия Нинова, 99-та година в ония времена откъде извадихте 70 000 долара да купите „Техноимпекс” – 10% да платите от него за жълти стотинки”, обърна се Антон Тодоров към репортерите в парламента.
Сега медиите трябвало да продължат да питат Нинова по темата. Не стана ясно обаче дали Тодоров е сезирал прокуратурата за проблема с „Техноимпекс”.

Иначе ексдепутатът обясни, че пак ще се занимава с „колкото и странно да ви прозвучи - журналистика”.
Имал предложения за предавания.
Антон Тодоров увери, че премиерът Бойко Борисов бил категорично против да подава оставка.

Той днес се самоописа и като темерут, катил и грубиян. Такава го създала природата, но никога не лъжел.
„Справям се с хората, които сметна за мои врагове, по подобаващ начин. Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, но е добре да бъдете негов приятел. Заставам винаги до хората, не зад тях, до тях”, добави заканително Антон Тодоров. Той получил подкрепа в ГЕРБ.
Тодоров заяви, че пак щял да ходи на заседанията на парламентарната група на ГЕРБ във вторник. Както и че не напуска политиката.

В категории: Политика


28
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
28
Коментара по темата
28.
Васил Левски говори те чакам скоро при мене!!!
13.10.2017 17:55:56
2
0
O
27.
бабя Яга-комуняга
13.10.2017 17:42:58
1
1
Съм кат ръждясала руска жигула.Търся опитен тенекеджия да ме...
26.
Тодоров
12.10.2017 14:57:08
1
2
Защо не коментирате от къде е спонсорирана кампанията на президента .Много си е добре Добрев.
Браво за смелоста.
25.
Todorov
12.10.2017 14:53:29
1
2
MNOGO SI EDOBRE COVEKA
24.
До 19
11.10.2017 18:56:39
3
2
Ти не си в ред. Флагман е от няколко години, ти пускаш статия от вестник от 2000-та година, на майка ти оная работа - гадна анонимна мишка
23.
Аз
11.10.2017 18:19:34
2
7
Този никога не лъжел Значи ВСИЧКО в Шайкта е ВЯРНО! ЧЕСТИТО на ГЕРБ!
22.
do 15
11.10.2017 18:16:48
5
6
Иво Инджев май беше засегнал нещо апартаментите на Първанов, доколкото се сещам. Сега Антон е от ГЕРБ и е вън. Това ме навежда на мисълта, че на БСП пипалата са много по дълги, отколкото си представям.
21.
kuj za flegman
11.10.2017 17:47:40
0
5
до преди това го защитавахте хахаааааааааааааааааааааааааааааа флегманисти Опитомени Мафиоти следва Винкела
20.
до17 жалба до прокуратурата
11.10.2017 17:27:10
0
6
блокирането и триенето на коментари е ДИСКРИМИНАЦИОНЕН АКТ /по признак свобода на словото/ДАВАНЕ ПРАВО НА НЯКОИ И ОТНЕМАНЕ ПРАВОТО НА ДРУГ ГРАЖДАНИН ЗА КОМЕНТАР /своеволно без правно основание от медията/ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ИМАТ САМО УПЪЛНОМОЩЕНИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ
19.
димитър бинев
11.10.2017 17:12:51
0
6
флагман навремето не побликува това -
как да му вярваме :
http://www.segabg.com/article.php?issueid=1922&sectionid=2&id=00005
Лидерът на "Подкрепа" в бургаската болница:
Аз пренасях рушветите за СДС

Каналът тръгвал от фирми дистрибуторки на лекарства и стигал до "Раковски" 134
БОЖИДАР БОЖКОВ, ЯНИНА ЗДРАВКОВА
"Комисионите от купуване на големи количества лекарства и консумативи се движат между 5 и 10%. В нашата болница стигнаха 20%. За цялото време, в което шеф на болницата е д-р Стоев, подкупите възлязоха на 2 млн. лв. Аз играх ролята на преносител", призна д-р Христо Томчев, лидерът на "Подкрепа" в Обединената районна болница в Бургас.

Най-големите рушвети прибирал изпълнителният директор д-р Валентин Стоев. "Знам това, тъй като аз му бях куриер и му носех сумите", добави Томчев. Обвиненият Стоев веднага се закани да даде под съд синдикалиста.

"Някой път от лакомия той (д-р Стоев), като вземе пачките и му трепереха ръцете. В такъв момент аз му направих запис и го накарах да се разпише срещу сумата", разкри д-р Томчев.

Според него освен на изпълнителния директор рушветите се разпределяли още на икономическия директор и един от членовете на директорския борд. От 1 септември болницата е търговско дружество, което се управлява от 3-членен борд, назначен от министъра на здравеопазването. В него са Валентин Стоев, шефът на СДС в града и шеф на отделение в болницата Лорис Мануелян и шефът на отдел "Нормативно осигуряване" в МЗ Любомир Гайдев.

"Голяма част от хилядарките се насочваше по-нагоре към СДС, откъдето осигуряваха сделките", каза Томчев. Той не назова имена на сини лидери, но обеща да го направи, ако Икономическа полиция го разпита. Уточни само, че говори не за СДС в Бургас, а за централата на "Раковски" 134. Източник от полицията съобщи, че в понеделник е била назначена проверка, след като Томчев им е занесъл документи.

Синдикалистът съобщи имена на фирми - търговци на медикаменти, които давали комисионите. Томчев не е бил посредник за всички куфарчета, имало и друг куриер.

Докторът обясни, че е наясно какво го чака: "Аз мога да съм подсъдим за тези деяния, защото съм участвал в тях, но искам да си понеса отговорността."

Томчев направи и още едно разкритие. В болницата укривали смъртността, която скочила 8 пъти, чрез фалшификации. 2 часа след като пациент почине в друго отделение, с нареждане на директора Стоев мъртвият се завеждал по документи, че е бил приет в реанимация. Данните оттам за смъртността не били представени за статистиката и така труповете оставали скрити.
18.
Тцтц
11.10.2017 17:07:42
0
7
Този не си ли е платил 200лв на Касабови ???
17.
Ую
11.10.2017 16:36:51
0
11
Кой флегмански убитак реши да се прави на всемогъщ?!?

"Опцията за коментиране, от Вашият IP адрес е преустановена!"

Нали се сещате, че колкото сте боси в журналистиката, толкова сте зле и в блокирането на IP адреси...
16.
"..само с вас знаем какво правите"
11.10.2017 16:19:32
0
12
"...журналистите от "Флагман" се занимават с изпълнение на мръсни поръчки".
Дали е прозрение или разполага с достоверна информация? Скоро ще разберем, той обича да показва автентични документи.
15.
Въпрос
11.10.2017 16:17:49
1
11
НЯКОЙ ПОМНИ ЛИ ЗАЩО ИЗРИТАХА ИВО ИНДЖЕВ ОТ БТВ? Някой от "свободните"журналисти обади ли се да го защити? Сега организираха митинг .ПОДЛЕЦИ.
14.
антончо е...
11.10.2017 15:52:49
3
3
...спукан .....!
13.
до Флагман
11.10.2017 15:39:16
2
16
Не, не се е олял, казал е истината.
За вас по важно от женската сексуалност няма. Може цяла седмица за секс да пишете. Имате си мишки във всяко РУП и разбрали не разбрали преди съда даже се изказвате. И вашето време ще дойде.
12.
ъмгйгймкймгъмгймгйцгъ
11.10.2017 15:36:34
2
4
ВСЕ ПАК ПОДЧЕРТАХМЕ....ДЕБЕЛО ...ЧЕ КУМУНИЗМА И КАПИТАЛИЗМА СА ПРОИЗВОДНИ НА....ЦИОНИЗМА. .....
11.
аз
11.10.2017 15:23:37
3
13
Браво, Тодоров! Най сетне някой да им го каже в очите на тези от Флагман. Искаме и съд.
10.
до 8 ГОЛЯМО БРАВО
11.10.2017 14:40:23
6
13
И ПОКЛОН ЗА ТОЧНИЯ КОМЕНТАР ТОДОРОВ Е ИЗОБЛИЧИТЕЛ НА ИЗВРАТЕНАТА СИСТЕМА /КЛЕПТОКРАЦИЯ–"КОЧИНА"/КОЯТО ТРАНСФОРМИРА ПАРИТЕ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ В МОДЕЛА"КОИ"–ЛЪЖЕЙКИ НАРОДА ЧЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ
9.
гамамгамгамгамгймгъ
11.10.2017 14:26:24
1
3
КУМУНИЗМА , ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА И ВСЯКА ДРУГА КЛИЗМА. ...СА ПРОИЗВОДНИ НА ЦИОНИЗМА. ...ПРИМЕРИ ..БОЛ .....СТАЛИН , ХИТЛЕР МАРКС, РОКФЕЛЕР , РОТШИЛД , МЕРКЕЛ, ПУТИН , ЕРДОГАН....БАГДАДИ ЕЛ БАГДАДИ. ...СА ЕВРЕИ.......ФАКТ. ...ТИКВАТА , ЦВ. ЦВ. ЛИЦАТА НА ПЪРВИТЕ СТРАНИЦИ ....С ЧЕРНИ ФИЗИОНОМИИ И ДЕБИЛНИ ДЕЙСТВИЯ ...СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ...ТОЖЕ. .....
8.
баба Яга - комуняга
11.10.2017 14:00:11
13
18
Антон Тодоров е трън в задника на комунистите (обявени за такива със специален закон от НС) и сега злобеят. И какво сега? Като няма да е депутат вече А. Тодоров ще ги изобличава още по-яростно, защото няма вече да се съобразява с партийни началници.
Сбъркани хорица сте това комунистите, и скверни.

"Смърт на комунизма, свобода за народа"
7.
czkgxlxlyxlgxlyxlgxlgx
11.10.2017 13:53:18
3
8
ПОМОЩНИК ГОТВАЧ И ПОМОЩНИК ЗИДАР ВСЕЗНАЙКО .....С ЩУТ ОТЗАД ОТ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ДА ПРОЧИСТИ ГЕРБ ....
6.
Пуст сегда будет смерт за Путлеръ
11.10.2017 13:46:58
9
13
Абе Флагман през ден пишете за Тишев който през живота си не е произвел дори една паста а сега един човек който иска да излови Тишевците го наричате грозен. Кой е по грозен? Кой е по полезен. Тишев влшечугото който цял живот е на заплати от данъкоплатците или този човек който върши работа. Стига сте лизали дупетата на комунистите видя се че те са олигархията!!!
5.
Порното как е
11.10.2017 13:42:45
1
19
Всеки ден Флагман показва жените по света като сексуални обекти, само за секс, а сега другите били се изказвали грозно хахахаха. Невменяеми сте!!!
4.
Жорж
11.10.2017 13:40:31
8
10
Интересно защо президента Радев не получи подкупа си от $600,000 за едни руски Грипен които се опита да пробута. Поне стария Бразилски президент си го получи и сега дори е в затвора!!!!
3.
До самопровъзгласилия се Левски
11.10.2017 13:39:50
7
15
Само примат може да възхвалява себеподобен! Урод като теб, няма право да злоупотребява с името на Апостола!
2.
Вща
11.10.2017 13:38:42
4
14
Глупости, този човек преди няколко дена каза че ще смачка тези които са крали България. Ще смачка тези комунисти които изневериха и станаха крадлива олигархия. И това не се понрави на руските пипала в НОВА. Преди две седмици НОВА даваше за руския терорист Дугин, един побъркан расист и враг на България форум докато той казваше че Русия не била враг на България.
А всички знаем истината защо България не е днес на три морета, само заради Москва.
Руснаците не са врагове на БГ, но тяхните олигарси са врагове и на руснаците и на българския народ.
1.
Васил Левски говори
11.10.2017 13:29:45
7
16
Боли ви защото най накрая един човек ви казва истината. Макар и да се изразява силно.
Истината е че Флагман се пробва със порно статии.
Понякога полезни но често глупави.
Истината е че Флагман има консервативен про-руски тон въпреки че вижда колко некадърни и военно настроена е диктатурата в Москва.
Това се вижда по броя на руските граждани тук които бягат от грозната военна диктатура на Москва.
Истината е че Флагман цяло лято седя до милицията и само отразяваше клюкарски новини, за едно ченгенце което хванало фермер да сади марихуана.

Но Флагман също има и добри попадения.
Често е много загрижен за града. Често слуша жителите и отразява тяхните проблеми.

Проблема е че често Флагман трие коментари също. например скоро три коментарите които показваха как Лукойл прави контрабанда през пристанището.

Искам да кажа че Флагман не са нещо повече от тоя господин. Сега че искат да се правят на сериозна медия, добре ще го видим това. Но досега Флагман са често доста по грозни от този депутат. А най грозното е когато трият и мълчат по теми които биха помогнали на града и на свобода.

Флагман не сте нищо повече от този човек.
Не се обиждайте. Но вгледайте се във Путинофилските си статии и ще видите расизъм и изкривено мислене.

Приветствам свободата на словото и новия ви Фокус към по сериозни теми. Но имате и много грешки например като наричате окупацията на България през 1944-1989 "соц" което е лъжа. Това си беше диктатура. Защото 50 години сте мълчали и сега не сте свикнали някой да ви казва истините в очите.

Поздрави! И вгледайте се в Америка. Води защото
е свободна и дава уважение на хората които градят не на тези които потискат и мразят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори