Антон Тодоров се оля: Вие от „Флагман” ли бяхте? Правите хубави снимки – само с вас знаем какво вършите с тях


Антон Тодоров се оля: Вие от „Флагман” ли бяхте? Правите хубави снимки – само с вас знаем какво вършите с тях
"Справям се с хората, които сметна за мои врагове, по подобаващ начин"
11 Октомври 2017, Сряда

Ексдепутатът продължи да се държи грозно с журналистите и след гласуваната му оставка


Антон Тодоров продължи да се държи крайно обидно и предизвикателно към медиите и след гласуваната му оставка в Народното събрание.
Той оценяваше въпросите на журналистите и ги упрекваше, че не преследват с неудобни питания и опозицията. Тодоров съзря конспирация, свързана с него и с парламентарния репортер на „Флагман” Лъчезар Лисицов.
След въпрос защо не стане член на ГЕРБ, Антон Тодоров реагира: „Вие бяхте Лисицов от „Флагман”, така ли беше? Правите хубави снимки, с част от тях се опитвате и да вършите някакви неща, които само с вас знаем какво правите, но това е отделен въпрос.”

Трябва да се отбележи, че репортерът на „Флагман” не познава лично Антон Тодоров. Ексдепутатът обаче явно обича да рови кой какво пише, как си върши работата. Не стана ясно и какво има предвид за снимките ни, оставяйки неприятния вкус у колегията, че журналистите от "Флагман" се занимават с изпълнение на мръсни поръчки.

На констатация на репортер, че пак критикува медиите, той отговори: „Медиите не могат да влизат в ролята на римски папа и прокурор едновременно, прощавайте! Тия крехки плещи няма да издържат такава тегоба. Та какъв беше вашият въпрос, преди да се отклоня?”

Припомняме, че Антон Тодоров след подадената оставка заяви: „Оставам с ГЕРБ и ще продължа да работя за развитието на партията и нейните политики.”
Именно затова и следва въпросът – защо не стане член на партията. След като му го зададохме втори път (след лиричното му отклонение за снимките), Тодоров отговори: „Това е много важен въпрос. Никога не съм бил член на друга партия извън СДС. Влязох в СДС февруари 2000 г. Никога не съм бил член на ГЕРБ, член на БКП – опазил Бог, член на БСП или на която и да е партия. И в този парламент, и в другите парламенти имаше депутати, които бяха членове на 5,6,7 и колкото се сетите партии. Не чух да имате това настоятелно питане към тях, че са политически номади. Аз съм изключително постоянен във възгледите си. Това трябва да бъде ясно. Не съм член на ГЕРБ. Замислям се дали да не стана.”

Той бил изумен, че в тази партия никой не правил интриги и никой не говорил против другия, както било в СДС.
След това Антон Тодоров изреди лица от десницата и данни за тяхна принадлежност към бившата БКП.
След въпрос на друг репортер как приема факта, че парламентарната група на ГЕРБ не го е подкрепила за разлика от случая с Делян Добрев, Тодоров отговори: „Като проява на разнообразието в природата, с което се срещаме всеки ден”.

Според него, ГЕРБ всъщност са подкрепили желанието му да напусне парламента.
След констатация, че Делян Добрев е имал същото желание, но не са го пуснали, той отговори: „Аз съм Антон Тодоров”. А след въпрос какво означава това, Тодоров се изсмя: „Пак ми идва оная реплика за уволнението”, като веднага добави: „Шегувам се”.

Припомняме, че скандалът около Антон Тодоров през последната седмица дойде след нахални реплики към журналиста Виктор Николаев и намеци, че следва да бъде уволнен.

Днес Тодоров обвини медиите, че не преследват лидера на БСП Корнелия Нинова във връзка с негови данни за приватизацията на „Техноимпекс”.
Никога не отговори на тия въпроси и вие прощавайте, ако го схванете като някаква атака, но не ми помогнахте в тая посока. Трябваше да й задавате поне толкова, колкото пъти ми зададохте въпроса за „Шайка” (книгата, която написа през 2013 г. срещу ГЕРБ – б.а.) и въпросът е: Г-жо Корнелия Нинова, 99-та година в ония времена откъде извадихте 70 000 долара да купите „Техноимпекс” – 10% да платите от него за жълти стотинки”, обърна се Антон Тодоров към репортерите в парламента.
Сега медиите трябвало да продължат да питат Нинова по темата. Не стана ясно обаче дали Тодоров е сезирал прокуратурата за проблема с „Техноимпекс”.

Иначе ексдепутатът обясни, че пак ще се занимава с „колкото и странно да ви прозвучи - журналистика”.
Имал предложения за предавания.
Антон Тодоров увери, че премиерът Бойко Борисов бил категорично против да подава оставка.

Той днес се самоописа и като темерут, катил и грубиян. Такава го създала природата, но никога не лъжел.
„Справям се с хората, които сметна за мои врагове, по подобаващ начин. Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, но е добре да бъдете негов приятел. Заставам винаги до хората, не зад тях, до тях”, добави заканително Антон Тодоров. Той получил подкрепа в ГЕРБ.
Тодоров заяви, че пак щял да ходи на заседанията на парламентарната група на ГЕРБ във вторник. Както и че не напуска политиката.

В категории: Политика


28
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
28.
Васил Левски говори те чакам скоро при мене!!!
13.10.2017 17:55:56
0
0
O
27.
бабя Яга-комуняга
13.10.2017 17:42:58
0
0
Съм кат ръждясала руска жигула.Търся опитен тенекеджия да ме...
26.
Тодоров
12.10.2017 14:57:08
1
1
Защо не коментирате от къде е спонсорирана кампанията на президента .Много си е добре Добрев.
Браво за смелоста.
25.
Todorov
12.10.2017 14:53:29
1
1
MNOGO SI EDOBRE COVEKA
24.
До 19
11.10.2017 18:56:39
2
3
Ти не си в ред. Флагман е от няколко години, ти пускаш статия от вестник от 2000-та година, на майка ти оная работа - гадна анонимна мишка
23.
Аз
11.10.2017 18:19:34
7
2
Този никога не лъжел Значи ВСИЧКО в Шайкта е ВЯРНО! ЧЕСТИТО на ГЕРБ!
22.
do 15
11.10.2017 18:16:48
6
5
Иво Инджев май беше засегнал нещо апартаментите на Първанов, доколкото се сещам. Сега Антон е от ГЕРБ и е вън. Това ме навежда на мисълта, че на БСП пипалата са много по дълги, отколкото си представям.
21.
kuj za flegman
11.10.2017 17:47:40
4
0
до преди това го защитавахте хахаааааааааааааааааааааааааааааа флегманисти Опитомени Мафиоти следва Винкела
20.
до17 жалба до прокуратурата
11.10.2017 17:27:10
5
0
блокирането и триенето на коментари е ДИСКРИМИНАЦИОНЕН АКТ /по признак свобода на словото/ДАВАНЕ ПРАВО НА НЯКОИ И ОТНЕМАНЕ ПРАВОТО НА ДРУГ ГРАЖДАНИН ЗА КОМЕНТАР /своеволно без правно основание от медията/ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ИМАТ САМО УПЪЛНОМОЩЕНИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ
19.
димитър бинев
11.10.2017 17:12:51
6
0
флагман навремето не побликува това -
как да му вярваме :
http://www.segabg.com/article.php?issueid=1922&sectionid=2&id=00005
Лидерът на "Подкрепа" в бургаската болница:
Аз пренасях рушветите за СДС

Каналът тръгвал от фирми дистрибуторки на лекарства и стигал до "Раковски" 134
БОЖИДАР БОЖКОВ, ЯНИНА ЗДРАВКОВА
"Комисионите от купуване на големи количества лекарства и консумативи се движат между 5 и 10%. В нашата болница стигнаха 20%. За цялото време, в което шеф на болницата е д-р Стоев, подкупите възлязоха на 2 млн. лв. Аз играх ролята на преносител", призна д-р Христо Томчев, лидерът на "Подкрепа" в Обединената районна болница в Бургас.

Най-големите рушвети прибирал изпълнителният директор д-р Валентин Стоев. "Знам това, тъй като аз му бях куриер и му носех сумите", добави Томчев. Обвиненият Стоев веднага се закани да даде под съд синдикалиста.

"Някой път от лакомия той (д-р Стоев), като вземе пачките и му трепереха ръцете. В такъв момент аз му направих запис и го накарах да се разпише срещу сумата", разкри д-р Томчев.

Според него освен на изпълнителния директор рушветите се разпределяли още на икономическия директор и един от членовете на директорския борд. От 1 септември болницата е търговско дружество, което се управлява от 3-членен борд, назначен от министъра на здравеопазването. В него са Валентин Стоев, шефът на СДС в града и шеф на отделение в болницата Лорис Мануелян и шефът на отдел "Нормативно осигуряване" в МЗ Любомир Гайдев.

"Голяма част от хилядарките се насочваше по-нагоре към СДС, откъдето осигуряваха сделките", каза Томчев. Той не назова имена на сини лидери, но обеща да го направи, ако Икономическа полиция го разпита. Уточни само, че говори не за СДС в Бургас, а за централата на "Раковски" 134. Източник от полицията съобщи, че в понеделник е била назначена проверка, след като Томчев им е занесъл документи.

Синдикалистът съобщи имена на фирми - търговци на медикаменти, които давали комисионите. Томчев не е бил посредник за всички куфарчета, имало и друг куриер.

Докторът обясни, че е наясно какво го чака: "Аз мога да съм подсъдим за тези деяния, защото съм участвал в тях, но искам да си понеса отговорността."

Томчев направи и още едно разкритие. В болницата укривали смъртността, която скочила 8 пъти, чрез фалшификации. 2 часа след като пациент почине в друго отделение, с нареждане на директора Стоев мъртвият се завеждал по документи, че е бил приет в реанимация. Данните оттам за смъртността не били представени за статистиката и така труповете оставали скрити.
18.
Тцтц
11.10.2017 17:07:42
7
0
Този не си ли е платил 200лв на Касабови ???
17.
Ую
11.10.2017 16:36:51
10
0
Кой флегмански убитак реши да се прави на всемогъщ?!?

"Опцията за коментиране, от Вашият IP адрес е преустановена!"

Нали се сещате, че колкото сте боси в журналистиката, толкова сте зле и в блокирането на IP адреси...
16.
"..само с вас знаем какво правите"
11.10.2017 16:19:32
11
0
"...журналистите от "Флагман" се занимават с изпълнение на мръсни поръчки".
Дали е прозрение или разполага с достоверна информация? Скоро ще разберем, той обича да показва автентични документи.
15.
Въпрос
11.10.2017 16:17:49
11
1
НЯКОЙ ПОМНИ ЛИ ЗАЩО ИЗРИТАХА ИВО ИНДЖЕВ ОТ БТВ? Някой от "свободните"журналисти обади ли се да го защити? Сега организираха митинг .ПОДЛЕЦИ.
14.
антончо е...
11.10.2017 15:52:49
3
3
...спукан .....!
13.
до Флагман
11.10.2017 15:39:16
15
2
Не, не се е олял, казал е истината.
За вас по важно от женската сексуалност няма. Може цяла седмица за секс да пишете. Имате си мишки във всяко РУП и разбрали не разбрали преди съда даже се изказвате. И вашето време ще дойде.
12.
ъмгйгймкймгъмгймгйцгъ
11.10.2017 15:36:34
4
2
ВСЕ ПАК ПОДЧЕРТАХМЕ....ДЕБЕЛО ...ЧЕ КУМУНИЗМА И КАПИТАЛИЗМА СА ПРОИЗВОДНИ НА....ЦИОНИЗМА. .....
11.
аз
11.10.2017 15:23:37
13
2
Браво, Тодоров! Най сетне някой да им го каже в очите на тези от Флагман. Искаме и съд.
10.
до 8 ГОЛЯМО БРАВО
11.10.2017 14:40:23
12
5
И ПОКЛОН ЗА ТОЧНИЯ КОМЕНТАР ТОДОРОВ Е ИЗОБЛИЧИТЕЛ НА ИЗВРАТЕНАТА СИСТЕМА /КЛЕПТОКРАЦИЯ–"КОЧИНА"/КОЯТО ТРАНСФОРМИРА ПАРИТЕ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ В МОДЕЛА"КОИ"–ЛЪЖЕЙКИ НАРОДА ЧЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ
9.
гамамгамгамгамгймгъ
11.10.2017 14:26:24
3
1
КУМУНИЗМА , ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА И ВСЯКА ДРУГА КЛИЗМА. ...СА ПРОИЗВОДНИ НА ЦИОНИЗМА. ...ПРИМЕРИ ..БОЛ .....СТАЛИН , ХИТЛЕР МАРКС, РОКФЕЛЕР , РОТШИЛД , МЕРКЕЛ, ПУТИН , ЕРДОГАН....БАГДАДИ ЕЛ БАГДАДИ. ...СА ЕВРЕИ.......ФАКТ. ...ТИКВАТА , ЦВ. ЦВ. ЛИЦАТА НА ПЪРВИТЕ СТРАНИЦИ ....С ЧЕРНИ ФИЗИОНОМИИ И ДЕБИЛНИ ДЕЙСТВИЯ ...СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ...ТОЖЕ. .....
8.
баба Яга - комуняга
11.10.2017 14:00:11
17
13
Антон Тодоров е трън в задника на комунистите (обявени за такива със специален закон от НС) и сега злобеят. И какво сега? Като няма да е депутат вече А. Тодоров ще ги изобличава още по-яростно, защото няма вече да се съобразява с партийни началници.
Сбъркани хорица сте това комунистите, и скверни.

"Смърт на комунизма, свобода за народа"
7.
czkgxlxlyxlgxlyxlgxlgx
11.10.2017 13:53:18
7
3
ПОМОЩНИК ГОТВАЧ И ПОМОЩНИК ЗИДАР ВСЕЗНАЙКО .....С ЩУТ ОТЗАД ОТ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ДА ПРОЧИСТИ ГЕРБ ....
6.
Пуст сегда будет смерт за Путлеръ
11.10.2017 13:46:58
13
8
Абе Флагман през ден пишете за Тишев който през живота си не е произвел дори една паста а сега един човек който иска да излови Тишевците го наричате грозен. Кой е по грозен? Кой е по полезен. Тишев влшечугото който цял живот е на заплати от данъкоплатците или този човек който върши работа. Стига сте лизали дупетата на комунистите видя се че те са олигархията!!!
5.
Порното как е
11.10.2017 13:42:45
18
1
Всеки ден Флагман показва жените по света като сексуални обекти, само за секс, а сега другите били се изказвали грозно хахахаха. Невменяеми сте!!!
4.
Жорж
11.10.2017 13:40:31
10
7
Интересно защо президента Радев не получи подкупа си от $600,000 за едни руски Грипен които се опита да пробута. Поне стария Бразилски президент си го получи и сега дори е в затвора!!!!
3.
До самопровъзгласилия се Левски
11.10.2017 13:39:50
15
6
Само примат може да възхвалява себеподобен! Урод като теб, няма право да злоупотребява с името на Апостола!
2.
Вща
11.10.2017 13:38:42
14
3
Глупости, този човек преди няколко дена каза че ще смачка тези които са крали България. Ще смачка тези комунисти които изневериха и станаха крадлива олигархия. И това не се понрави на руските пипала в НОВА. Преди две седмици НОВА даваше за руския терорист Дугин, един побъркан расист и враг на България форум докато той казваше че Русия не била враг на България.
А всички знаем истината защо България не е днес на три морета, само заради Москва.
Руснаците не са врагове на БГ, но тяхните олигарси са врагове и на руснаците и на българския народ.
1.
Васил Левски говори
11.10.2017 13:29:45
15
6
Боли ви защото най накрая един човек ви казва истината. Макар и да се изразява силно.
Истината е че Флагман се пробва със порно статии.
Понякога полезни но често глупави.
Истината е че Флагман има консервативен про-руски тон въпреки че вижда колко некадърни и военно настроена е диктатурата в Москва.
Това се вижда по броя на руските граждани тук които бягат от грозната военна диктатура на Москва.
Истината е че Флагман цяло лято седя до милицията и само отразяваше клюкарски новини, за едно ченгенце което хванало фермер да сади марихуана.

Но Флагман също има и добри попадения.
Често е много загрижен за града. Често слуша жителите и отразява тяхните проблеми.

Проблема е че често Флагман трие коментари също. например скоро три коментарите които показваха как Лукойл прави контрабанда през пристанището.

Искам да кажа че Флагман не са нещо повече от тоя господин. Сега че искат да се правят на сериозна медия, добре ще го видим това. Но досега Флагман са често доста по грозни от този депутат. А най грозното е когато трият и мълчат по теми които биха помогнали на града и на свобода.

Флагман не сте нищо повече от този човек.
Не се обиждайте. Но вгледайте се във Путинофилските си статии и ще видите расизъм и изкривено мислене.

Приветствам свободата на словото и новия ви Фокус към по сериозни теми. Но имате и много грешки например като наричате окупацията на България през 1944-1989 "соц" което е лъжа. Това си беше диктатура. Защото 50 години сте мълчали и сега не сте свикнали някой да ви казва истините в очите.

Поздрави! И вгледайте се в Америка. Води защото
е свободна и дава уважение на хората които градят не на тези които потискат и мразят.


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Читатели на Флагман: Средец е под вода, пътят Поморие - Ахелой пропада (ВИДЕО)
Читатели на Флагман: Средец е под вода, пътят Поморие - Ахелой пропада (ВИДЕО) Повишено е и нивото на река Ропотамо, на места е на косъм да прелее
Всичко в категорията
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ)
5 000 лв. гаранция за шофьора, убил с камион студентката Фатиме Иво Прокопиев закрил офшорки в Кипър на пожар Бойко Рашков: Цацаров забрани на прокурорите да ни дават документи за подслушваните хора (ВИДЕО) Бургазлията Радослав Бобойчев с условна присъда за отнет човешки живот на пътя Адвокат се отказа от Маринката, отложиха делото за тормоз на бившата му изгора Вижте невижданите мерки за сигурност в Съдебната палата на Бургас заради мозъка на Килърите и атентатора срещу Очите Онкоболната Мария: В университетска болница „Дева Мария“ получих химиотерапията си без пари и без отлагане Банковият обирджия Стефан Стефанов съди държавата за 36 хил.лева, враг на Митьо Очите свидетелства в негова подкрепа Мозъкът на "Килърите" Георги Вълев брани в съда банковия обирджия Стефан Стефанов Започва мегаделото за фалита на КТБ Само във Флагман.бг! Ескортираха Георги Вълев от „Килърите“ в Бургас, какво се случва?
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ) Вижте схемата на Мартин Джангозов, един от най-популярните бизнесмени в Бургаско, с двама роми от най-изпадналата част от гетото


Всичко в категорията
Сладко и солено от Мартин Джангозов: Как бургазлии, мечтаещи за идеалния дом, си изпатиха жестоко (СНИМКИ) Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
Ето го бъдещето на Бургас! Ученици от Математическата гимназия подеха акция "Жълти стотинки", събраха две кофи монети за болни деца Камери следят за мъртви души-задочници Ранните бракове били основна причина за отпадане на учениците в Бургаско Държавният университет „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на близо 1000 абсолвенти на грандиозна церемония (СНИМКИ) Студенти и Нона Йотова гласуваха в урни в парламента на 8 декември Авторът на статуетката „Флагман“ стана художник на годината (СНИМКИ) 300 абсолвентски шапки полетяха в БСУ, 20 са отличниците на випуска (СНИМКИ) Повод за гордост: Ето кои са вундеркиндите сред децата на Бургас! (СНИМКИ/СПИСЪК) Художникът Румен Райнов подреди картини в Апелативния съд в Бургас (СНИМКИ) Община Бургас потвърди Флагман: В кв.”Меден рудник” ще има гимназия по компютърно програмиране, с кампус Няма и следа от старата баня в двора на ОУ”Любен Каравелов”, бляскав учебен център отвори врати (СНИМКИ)
"Българската Коледа" помага на 11-годишния Виктор
"Българската Коледа" помага на 11-годишния Виктор Още от 10-месечна възраст Виктор се бори с Детска церебрална парализа и вътрешна хидроцефалия
Всичко в категорията
Майка не може да види детето си три месеца, баща му го отвлякъл Отличничка от УНСС води битка с рака, нужни са й по 3000 евро на месец за лечение (ВИДЕО) Мъж с ампутирани крака живее в автомобил, мечтае за каравана (ВИДЕО) Ученици помагат на девойка със сколиоза, нужни са 23 000 лева за операцията й (ВИДЕО) Покъртителна драма: Писъци огласили училището, където работи бащата на прегазената студентка (СНИМКИ) Тони Димитрова ще пее за малката Велина, детето се нуждае от 22 000 евро за лечение Приятелка на порнозвездата, която се самоуби заради тормоз от гейове в мрежата, разкри покъртителни неща за нея Разтърсващо! Жена моли: Никога не помагайте на сина ми, ако го видите да проси на улицата (СНИМКИ) Капризи! Тийнейджърка сменя името си, за да няма нищо общо с баща си Отиде си известен архитект Почина рок легендата Джони Холидей (СНИМКИ/ВИДЕО)
80-годишен бургаски шофьор помете пешеходка, едва не я уби
80-годишен бургаски шофьор помете пешеходка, едва не я уби
Причината за ПТП е отнето предимство на пешеходката

Всичко в категорията
Стикерите за синята зона в Бургас поскъпват, ето каква е новата цена Велосипедист блъсна жена на алеята пред Транспортна болница в Бургас Извънредно! Магистрала Тракия е блокирана в посока Бургас Задава се нова рязка промяна във времето, ето кога ще нахлуят валежи и студ (ПРОГНОЗА ЗА 10 ДНИ) ТИР се преобърна и запуши АМ "Тракия", отбиват движението (СНИМКИ) Напук на зимата: Слънчева сряда в Бургаска област, температурите ще са 12-14 градуса Извънредно: Кошмарна катастрофа с ранени блокира международния път Е-79 между Мездра и Ботевград 4 години затвор грозят бургазлията Радослав, причинил смърт на пътя Мелето край Сливен е жестоко! Два трупа в адската катастрофа, петима са ранени 26-годишен бургаски джигит блъсна пешеходец на ул.Янко Комитов, прати го в болница От последните минути: ТИР катастрофира зрелищно на магистрала "Тракия" (СНИМКИ)
"Мис Баба" спечелила 20 медала по тласкане на гюле и хвърляне на диск
"Мис Баба" спечелила 20 медала по тласкане на гюле и хвърляне на диск На 72-годишна възраст Елена Костова загубва мъжа си и решава да запълни празнината със спорт
Всичко в категорията
Атанас Божилов: Очаквайте нов мач за европейската титла по кикбокс, надявам се пак в родния Бургас Феновете на Нефтохимик: Да се изгради нов градски стадион на мястото на Океанариума или край Пети километър ЦСКА изхвърли "Лудогорец" от Купата в мач с куп спорни съдийски отсъждания Надявам се да спечеля Световната титла на "Глори" и да продължа да пиша историята на българския кикбокс Десетки гости преминаха по звездната Алея на славата 2017 Властта върна съветското звание „заслужил майстор на спорта” с нов закон Бургаските акробати с отлично представяне на силен турнир в Ботевград Двама бизнесмени изкупиха всички билети за мач на волейболния Нефтохимик, подаряват ги на бургазлии Бургаските джудисти спечелиха 6 медала от състезание в Сливен Нефтохимик ще разполага с най-добрата тренировъчна база в Бургас Лудогорец среща 7-кратния шампион на Европа Милан
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
По Коледа стават чудеса! Нека подарим надежда за 4-годишния Боби
По Коледа стават чудеса! Нека подарим надежда за 4-годишния Боби Малкото момче се бори с тежката диагноза вирусен енцефалит, но мечтае скоро да проходи
Всичко в категорията
Само във Флагман! Уважаваните лекари сем. Млъзеви са пострадалите велосипедисти в Меден рудник Защо Бургас има по-добри перспективи за развитие от Варна Топ специалисти разкриха тайните на отличната визия на Празника на красотата в Гранд Хотел и СПА Приморец Бургазлийката Ина, която превърна отрязаните коси в надежда за онкоболни жени Бандата на Илко и Карчо набъбна – кои са новите в обвинителния акт на прокуратурата Нов хит сред тийнейджърите в Бургас – празнуват рожден ден на домашните си любимци Пробутват развалена наденица на бургазлии Вандали обръщат пейки в Бургас Познавате ли тази батка? Като пълен кокошкар краде суджук от магазин в Бургас (ВИДЕО) Атанас Божилов: Очаквайте нов мач за европейската титла по кикбокс, надявам се пак в родния Бургас Бургазлии да плащат и за отпадъците в останалите общини? Няма да стане
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник”
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник” 40-годишната жена е с фрактура на левия крак, лява ръка, главата и комоцио
Всичко в категорията
Кошмар в жк "Меден рудник"! Кола блъсна колоездач, изскочил внезапно на пътя (СНИМКИ) Саниран блок в „Меден рудник“ протече, климатиците изгарят (ВИДЕО) 10 блока в жк "Меден рудник" без вода за цял ден, ето кои остават на сухо Само във Флагман! Строителят Цветан П. изтезавал жестоко жена си пред 3-годишния им син (СНИМКИ) Цветан от бургаския ж.к.Меден рудник тероризира жена си, нападна полицаи, опитали да я изведат от дома му Удар! Закопчаха топдилъри от бургаския ж.к."Меден рудник" Община Бургас налага глоби заради издълбаната с отвертка фасада на бл.69 в "Меден рудник" (ОБНОВЕНА) Разкъртиха изолацията на прясно саниран блок в ж.к."Меден рудник" Арестуваният в бургаския ж.к.”Меден рудник” Владимир, се оказа с дълго досие! Какво прави на свобода? Задържаха наркодилъра Владимир в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) 18-годишен шофьор с няколкомесечен стаж, предизвикал катастрофата до "Лидъл" в бургаския ж.к."Меден рудник"
Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам!
Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам! Бурната любов между двамата май вече е в историята


Всичко в категорията
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония Коледното настроение превзе Айтос, Белобрадият старец пристигна с джип и зарадва стотици деца (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Брутално меле край Айтос: Хвърчат линейки и полиция, размазаха се три коли Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник Съпричастност! Айтос ремонтира бюджета си, за да помогне на Камено след наводнението На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка) Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос Айтос избира спортист, треньор и отбор на 2017 г., гласувайте за своя фаворит! Айтоското село Карагеоргиево ликува: До месеци сбъдват мечтата на младите за спортно игрище Кой иска да опетни Детската млечна кухня в Айтос Безплатни прегледи за хора с ампутации и двигателни проблеми в Айтос
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат До него се стигна, след като миналата зима стотици коли останаха блокирани там близо денонощие
Всичко в категорията
Спират автомобилите в старата част на Несебър през деня, въвеждат синя зона в Новия град Поредното модерно и многофункционално пространство бе открито в училището в Свети Влас Най-голямото училище в Несебър се превръща в супермодерна сграда, кметът Николай Димитров сключи сделка за 2 млн. лв. Ще се превърне ли площад „Жулиета Шишманова” в емблемата на третия мандат на Николай Димитров (ВИДЕО) Несебър вече има своя площад, носи името на спортна легенда (СНИМКИ) Вижте новия площад на Несебър, откриват го тържествено тази вечер Отличиха жители на Несебър, дарители на музея в града на Юнеско (СНИМКИ) Откриха новата трибуна на стадиона в Несебър Коледна елха с 2000 лампички озари Обзор за Никулден (СНИМКИ) Обсъждат правата на човека на беседа в Несебър Обзор отбеляза подобаващо Международния ден на хората с увреждания
Футболен турнир в памет на Костадин Джардов Предколедно настроение в община Созопол, вижте програмата за празниците Ужас! Шофьор от Атия уби 22-годишно момче в жестока катастрофа (БРУТАЛНИ СНИМКИ) Неизвестен Ромео се обясни в любов на жената на живота си (СНИМКА) Поставят интелигентен светофар на кръстовището на смъртта край Атия Вендета или нелоялна конкуренция? Запалиха Реното на Атанас от Черноморец Травелатори вместо асансьори и стълби настояват да има на пасарелката на с. Атия След наказателната акция в Созопол: Пребитият ляга под ножа за трета операция, поставят му титаниев имплант След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО)
Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО)
Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) Събирал е по 50 лева от къща, за да настани при тях командировани гранични полицаи
Всичко в категорията
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година На официална церемония в София Приморско бе наградено след успеха му в онлайн гласуването, където Бегликташ успя да се пребори с конкуренция от 24 забележителности в цяла България

Всичко в категорията
Коледният дух завладя Приморско (СНИМКИ) Община Приморско прави коледен подарък на децата Огромно признание! Бегликташ е туристическа атракция №1 за 2017 г. Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора! Работим по важни инфраструктурни проекти, ще завършим пречиствателната станция Приморско-Китен Гласувайте за Приморско! Остават три дни, които го делят от приз в годишните награди в туризма Приморско на косъм от поредната победа, гласувайте за града на туризма Деца подариха моноспектакъл за патронния празник на училището в Приморско 10-метрова елха грейна в сърцето на Приморско, кметът Димитър Германов и децата запалиха празничните светлини Вижте пияния Владимир, който уби велосипедист в Приморско и избяга (СНИМКА) Захарина Неделчева пред Флагман.бг: Напускам Община Приморско поради лични причини, оставам в ГЕРБ
Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно
Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Нарушенията в Бургаска област са малко на фона на статистиката в страната
Всичко в категорията
Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно
Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Нарушенията в Бургаска област са малко на фона на статистиката в страната
Всичко в категорията
Кметът Илиян Янчев предупреди: Река Младежка заля пътя, не тръгвайте към селото (ВИДЕО) Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв. Елена Йончева: Граничната ограда в района на Малко Търново падна (ВИДЕО) Вали първият сняг над Малко Търново, даже затрупа граничния пункт (СНИМКА) Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново
След потопа в Бургаско: Разпределят 50 хил. лв. на 70 семейства за удавените им животни Читалище „Просвета” в Камено с нов покрив и салон за 90-годишния си юбилей (СНИМКИ/ВИДЕО) Важно! Обезщетяват собствениците на животни, пострадали от бедствието в Камено Читалище „Просвета-1927” в Камено отбелязва 90-годишен юбилей с грандиозен концерт и обновен салон Община Камено организира конкурс за най-атрактивна коледна украса Отмениха процедурата за ремонта на околовръстния път на Камено Кметът на Камено: До седмица 24 от наводнените къщи ще са като нови Ето кой ще разпределя помощите за пострадалите в Камено Извършен е анализът на животинските кости от разкопките на крепостта Русокастро Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ)
Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци
Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Еколожката, погнала свидетелите, пристигнала със служебната кола на кмета Васил Панделиев
Всичко в категорията
Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Стамен Янев бе в Бургас за среща, организирана от КРИБ-Бургас

Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години
Защо Бургас има по-добри перспективи за развитие от Варна Интервю Всички интервюта Явор Алексиев пред „Флагман”: Защо Бургас има по-добри перспективи за развитие от Варна
Южната област е по-нехомогенна, но превъзхожда по индикаторите, от които зависи растежът, казва експертът от ИПИ
Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Кой иска да превземе административния съд в Бургас Временният шеф Панайот Генков предприе невиждана маневра във ВСС вероятно за да не бъде бламиран Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Читатели на Флагман: Средец е под вода, пътят Поморие - Ахелой пропада (ВИДЕО) Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 18.12.2017на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Денят е чудесен за реализирането на идеи, които досега не сте се решавали да осъществите. Сега никой не е в състояние да ви устои. Лесно ще постигате споразумения. Не се намесвайте обаче в спорове, по-добре да си останете само страничен наблюдател! Желателно е днес да завършвате всички започнати през последните 3-4 седмици дела. Направете си равносметка и помислете какво трябва да промените. Добре е да си върнете дълговете. Възможно е обостряне на язви и колити. Ако сте претрупани с работа, заемете се с това, което ще ви позволи да постигнете бърз резултат! Самотните може да срещнат човека, заради когото сърцето им да затупти от вълнение. Не бързайте обаче с изводите, защото след седмица ще имате различен поглед върху света около вас! Въздържайте се от рисковани действия! По-добре да ви нахокат, че не се справяте бързо със задълженията ви, отколкото да оплескате всичко. Проявете търпение и внимателно осъществявайте това, което сте замислили, а нови ангажименти не поемайте! Ако сте дисциплинирани и точно следвате инструкциите, за това, което са ви възложили началниците или партньорите, ще сте доволни от постиженията си. Доволен ще е и любимият човек, ако проявите малко повече въображение и го изненадате приятно. Хубаво би било, ако днес може да си позволите да загърбите грижите и да се забавлявате. Творците сред Девите ще имат шанс да очароват околните с дарбата си. В този ден е добре да сте с хората, които ви обичат и ценят. Храната трябва да е лека. Вероятно до обяд ще ви е трудно да намерите общ език с колегите и приятелите, но не давайте заден! Сега е моментът да реализирате плановете си. Отнасяйте се с повече уважение към по-възрастните! Добре е да поискате прошка от близките си, ако сте ги засегнали. Не си правете никакви планове, защото ще се объркат! Може обаче да обмислите офертите, които сте получили и да вземете съдбоносно решение. С финансовите дела бъдете по-внимателни! Не инвестирайте, ако имате някакви съмнения! Избягвайте натоварването, възможни са травми! Това е ден на хармония и любов. Прекарайте повече време с любимия! Ако сте се скарали с някого, сега е моментът да се сдобрите. Препоръчва се да почистите дома си. Противопоказни са силните миризми. Ще получите много предложения. Някои от тях може и да са неприлични. Ако не се научите да казвате „стоп“, може да си изпатите. Грешките ви в този ден лесно ще се забелязват, а тайните ви може да бъдат разкрити. Избягвайте досадниците! Въздържайте се и от пазаруване! Това е един от дните, в които е най-добре да оставите парите в портфейла ви да се множат, а завистниците – да си злобеят. Преди да купите нещо, внимателно го прегледайте, защото може да се окажете измамен! Не се сърдете, ако любимият човек е по-пасивен и няма желание за ласки! Денят е добър за любов, но не и за бизнес. Внимателно наблюдавайте това, което се случва и бъдете готови да реагирате веднага, ако интересите ви са застрашени! Трябва гласът ви да се чуе, ако промяната не ви устройва. Дарявайте на хората, които обичате, сладки емоции!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип