Антон Тодоров се оля: Вие от „Флагман” ли бяхте? Правите хубави снимки – само с вас знаем какво вършите с тях


Антон Тодоров се оля: Вие от „Флагман” ли бяхте? Правите хубави снимки – само с вас знаем какво вършите с тях
"Справям се с хората, които сметна за мои врагове, по подобаващ начин"
11 Октомври 2017, Сряда

Ексдепутатът продължи да се държи грозно с журналистите и след гласуваната му оставка


Антон Тодоров продължи да се държи крайно обидно и предизвикателно към медиите и след гласуваната му оставка в Народното събрание.
Той оценяваше въпросите на журналистите и ги упрекваше, че не преследват с неудобни питания и опозицията. Тодоров съзря конспирация, свързана с него и с парламентарния репортер на „Флагман” Лъчезар Лисицов.
След въпрос защо не стане член на ГЕРБ, Антон Тодоров реагира: „Вие бяхте Лисицов от „Флагман”, така ли беше? Правите хубави снимки, с част от тях се опитвате и да вършите някакви неща, които само с вас знаем какво правите, но това е отделен въпрос.”

Трябва да се отбележи, че репортерът на „Флагман” не познава лично Антон Тодоров. Ексдепутатът обаче явно обича да рови кой какво пише, как си върши работата. Не стана ясно и какво има предвид за снимките ни, оставяйки неприятния вкус у колегията, че журналистите от "Флагман" се занимават с изпълнение на мръсни поръчки.

На констатация на репортер, че пак критикува медиите, той отговори: „Медиите не могат да влизат в ролята на римски папа и прокурор едновременно, прощавайте! Тия крехки плещи няма да издържат такава тегоба. Та какъв беше вашият въпрос, преди да се отклоня?”

Припомняме, че Антон Тодоров след подадената оставка заяви: „Оставам с ГЕРБ и ще продължа да работя за развитието на партията и нейните политики.”
Именно затова и следва въпросът – защо не стане член на партията. След като му го зададохме втори път (след лиричното му отклонение за снимките), Тодоров отговори: „Това е много важен въпрос. Никога не съм бил член на друга партия извън СДС. Влязох в СДС февруари 2000 г. Никога не съм бил член на ГЕРБ, член на БКП – опазил Бог, член на БСП или на която и да е партия. И в този парламент, и в другите парламенти имаше депутати, които бяха членове на 5,6,7 и колкото се сетите партии. Не чух да имате това настоятелно питане към тях, че са политически номади. Аз съм изключително постоянен във възгледите си. Това трябва да бъде ясно. Не съм член на ГЕРБ. Замислям се дали да не стана.”

Той бил изумен, че в тази партия никой не правил интриги и никой не говорил против другия, както било в СДС.
След това Антон Тодоров изреди лица от десницата и данни за тяхна принадлежност към бившата БКП.
След въпрос на друг репортер как приема факта, че парламентарната група на ГЕРБ не го е подкрепила за разлика от случая с Делян Добрев, Тодоров отговори: „Като проява на разнообразието в природата, с което се срещаме всеки ден”.

Според него, ГЕРБ всъщност са подкрепили желанието му да напусне парламента.
След констатация, че Делян Добрев е имал същото желание, но не са го пуснали, той отговори: „Аз съм Антон Тодоров”. А след въпрос какво означава това, Тодоров се изсмя: „Пак ми идва оная реплика за уволнението”, като веднага добави: „Шегувам се”.

Припомняме, че скандалът около Антон Тодоров през последната седмица дойде след нахални реплики към журналиста Виктор Николаев и намеци, че следва да бъде уволнен.

Днес Тодоров обвини медиите, че не преследват лидера на БСП Корнелия Нинова във връзка с негови данни за приватизацията на „Техноимпекс”.
Никога не отговори на тия въпроси и вие прощавайте, ако го схванете като някаква атака, но не ми помогнахте в тая посока. Трябваше да й задавате поне толкова, колкото пъти ми зададохте въпроса за „Шайка” (книгата, която написа през 2013 г. срещу ГЕРБ – б.а.) и въпросът е: Г-жо Корнелия Нинова, 99-та година в ония времена откъде извадихте 70 000 долара да купите „Техноимпекс” – 10% да платите от него за жълти стотинки”, обърна се Антон Тодоров към репортерите в парламента.
Сега медиите трябвало да продължат да питат Нинова по темата. Не стана ясно обаче дали Тодоров е сезирал прокуратурата за проблема с „Техноимпекс”.

Иначе ексдепутатът обясни, че пак ще се занимава с „колкото и странно да ви прозвучи - журналистика”.
Имал предложения за предавания.
Антон Тодоров увери, че премиерът Бойко Борисов бил категорично против да подава оставка.

Той днес се самоописа и като темерут, катил и грубиян. Такава го създала природата, но никога не лъжел.
„Справям се с хората, които сметна за мои врагове, по подобаващ начин. Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, но е добре да бъдете негов приятел. Заставам винаги до хората, не зад тях, до тях”, добави заканително Антон Тодоров. Той получил подкрепа в ГЕРБ.
Тодоров заяви, че пак щял да ходи на заседанията на парламентарната група на ГЕРБ във вторник. Както и че не напуска политиката.

В категории: Политика


28
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
28.
Васил Левски говори те чакам скоро при мене!!!
13.10.2017 17:55:56
0
0
O
27.
бабя Яга-комуняга
13.10.2017 17:42:58
0
0
Съм кат ръждясала руска жигула.Търся опитен тенекеджия да ме...
26.
Тодоров
12.10.2017 14:57:08
1
1
Защо не коментирате от къде е спонсорирана кампанията на президента .Много си е добре Добрев.
Браво за смелоста.
25.
Todorov
12.10.2017 14:53:29
1
1
MNOGO SI EDOBRE COVEKA
24.
До 19
11.10.2017 18:56:39
2
3
Ти не си в ред. Флагман е от няколко години, ти пускаш статия от вестник от 2000-та година, на майка ти оная работа - гадна анонимна мишка
23.
Аз
11.10.2017 18:19:34
7
2
Този никога не лъжел Значи ВСИЧКО в Шайкта е ВЯРНО! ЧЕСТИТО на ГЕРБ!
22.
do 15
11.10.2017 18:16:48
6
5
Иво Инджев май беше засегнал нещо апартаментите на Първанов, доколкото се сещам. Сега Антон е от ГЕРБ и е вън. Това ме навежда на мисълта, че на БСП пипалата са много по дълги, отколкото си представям.
21.
kuj za flegman
11.10.2017 17:47:40
4
0
до преди това го защитавахте хахаааааааааааааааааааааааааааааа флегманисти Опитомени Мафиоти следва Винкела
20.
до17 жалба до прокуратурата
11.10.2017 17:27:10
5
0
блокирането и триенето на коментари е ДИСКРИМИНАЦИОНЕН АКТ /по признак свобода на словото/ДАВАНЕ ПРАВО НА НЯКОИ И ОТНЕМАНЕ ПРАВОТО НА ДРУГ ГРАЖДАНИН ЗА КОМЕНТАР /своеволно без правно основание от медията/ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ИМАТ САМО УПЪЛНОМОЩЕНИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ
19.
димитър бинев
11.10.2017 17:12:51
6
0
флагман навремето не побликува това -
как да му вярваме :
http://www.segabg.com/article.php?issueid=1922&sectionid=2&id=00005
Лидерът на "Подкрепа" в бургаската болница:
Аз пренасях рушветите за СДС

Каналът тръгвал от фирми дистрибуторки на лекарства и стигал до "Раковски" 134
БОЖИДАР БОЖКОВ, ЯНИНА ЗДРАВКОВА
"Комисионите от купуване на големи количества лекарства и консумативи се движат между 5 и 10%. В нашата болница стигнаха 20%. За цялото време, в което шеф на болницата е д-р Стоев, подкупите възлязоха на 2 млн. лв. Аз играх ролята на преносител", призна д-р Христо Томчев, лидерът на "Подкрепа" в Обединената районна болница в Бургас.

Най-големите рушвети прибирал изпълнителният директор д-р Валентин Стоев. "Знам това, тъй като аз му бях куриер и му носех сумите", добави Томчев. Обвиненият Стоев веднага се закани да даде под съд синдикалиста.

"Някой път от лакомия той (д-р Стоев), като вземе пачките и му трепереха ръцете. В такъв момент аз му направих запис и го накарах да се разпише срещу сумата", разкри д-р Томчев.

Според него освен на изпълнителния директор рушветите се разпределяли още на икономическия директор и един от членовете на директорския борд. От 1 септември болницата е търговско дружество, което се управлява от 3-членен борд, назначен от министъра на здравеопазването. В него са Валентин Стоев, шефът на СДС в града и шеф на отделение в болницата Лорис Мануелян и шефът на отдел "Нормативно осигуряване" в МЗ Любомир Гайдев.

"Голяма част от хилядарките се насочваше по-нагоре към СДС, откъдето осигуряваха сделките", каза Томчев. Той не назова имена на сини лидери, но обеща да го направи, ако Икономическа полиция го разпита. Уточни само, че говори не за СДС в Бургас, а за централата на "Раковски" 134. Източник от полицията съобщи, че в понеделник е била назначена проверка, след като Томчев им е занесъл документи.

Синдикалистът съобщи имена на фирми - търговци на медикаменти, които давали комисионите. Томчев не е бил посредник за всички куфарчета, имало и друг куриер.

Докторът обясни, че е наясно какво го чака: "Аз мога да съм подсъдим за тези деяния, защото съм участвал в тях, но искам да си понеса отговорността."

Томчев направи и още едно разкритие. В болницата укривали смъртността, която скочила 8 пъти, чрез фалшификации. 2 часа след като пациент почине в друго отделение, с нареждане на директора Стоев мъртвият се завеждал по документи, че е бил приет в реанимация. Данните оттам за смъртността не били представени за статистиката и така труповете оставали скрити.
18.
Тцтц
11.10.2017 17:07:42
7
0
Този не си ли е платил 200лв на Касабови ???
17.
Ую
11.10.2017 16:36:51
10
0
Кой флегмански убитак реши да се прави на всемогъщ?!?

"Опцията за коментиране, от Вашият IP адрес е преустановена!"

Нали се сещате, че колкото сте боси в журналистиката, толкова сте зле и в блокирането на IP адреси...
16.
"..само с вас знаем какво правите"
11.10.2017 16:19:32
11
0
"...журналистите от "Флагман" се занимават с изпълнение на мръсни поръчки".
Дали е прозрение или разполага с достоверна информация? Скоро ще разберем, той обича да показва автентични документи.
15.
Въпрос
11.10.2017 16:17:49
11
1
НЯКОЙ ПОМНИ ЛИ ЗАЩО ИЗРИТАХА ИВО ИНДЖЕВ ОТ БТВ? Някой от "свободните"журналисти обади ли се да го защити? Сега организираха митинг .ПОДЛЕЦИ.
14.
антончо е...
11.10.2017 15:52:49
3
3
...спукан .....!
13.
до Флагман
11.10.2017 15:39:16
15
2
Не, не се е олял, казал е истината.
За вас по важно от женската сексуалност няма. Може цяла седмица за секс да пишете. Имате си мишки във всяко РУП и разбрали не разбрали преди съда даже се изказвате. И вашето време ще дойде.
12.
ъмгйгймкймгъмгймгйцгъ
11.10.2017 15:36:34
4
2
ВСЕ ПАК ПОДЧЕРТАХМЕ....ДЕБЕЛО ...ЧЕ КУМУНИЗМА И КАПИТАЛИЗМА СА ПРОИЗВОДНИ НА....ЦИОНИЗМА. .....
11.
аз
11.10.2017 15:23:37
13
2
Браво, Тодоров! Най сетне някой да им го каже в очите на тези от Флагман. Искаме и съд.
10.
до 8 ГОЛЯМО БРАВО
11.10.2017 14:40:23
12
5
И ПОКЛОН ЗА ТОЧНИЯ КОМЕНТАР ТОДОРОВ Е ИЗОБЛИЧИТЕЛ НА ИЗВРАТЕНАТА СИСТЕМА /КЛЕПТОКРАЦИЯ–"КОЧИНА"/КОЯТО ТРАНСФОРМИРА ПАРИТЕ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ В МОДЕЛА"КОИ"–ЛЪЖЕЙКИ НАРОДА ЧЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ
9.
гамамгамгамгамгймгъ
11.10.2017 14:26:24
3
1
КУМУНИЗМА , ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА И ВСЯКА ДРУГА КЛИЗМА. ...СА ПРОИЗВОДНИ НА ЦИОНИЗМА. ...ПРИМЕРИ ..БОЛ .....СТАЛИН , ХИТЛЕР МАРКС, РОКФЕЛЕР , РОТШИЛД , МЕРКЕЛ, ПУТИН , ЕРДОГАН....БАГДАДИ ЕЛ БАГДАДИ. ...СА ЕВРЕИ.......ФАКТ. ...ТИКВАТА , ЦВ. ЦВ. ЛИЦАТА НА ПЪРВИТЕ СТРАНИЦИ ....С ЧЕРНИ ФИЗИОНОМИИ И ДЕБИЛНИ ДЕЙСТВИЯ ...СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ...ТОЖЕ. .....
8.
баба Яга - комуняга
11.10.2017 14:00:11
17
13
Антон Тодоров е трън в задника на комунистите (обявени за такива със специален закон от НС) и сега злобеят. И какво сега? Като няма да е депутат вече А. Тодоров ще ги изобличава още по-яростно, защото няма вече да се съобразява с партийни началници.
Сбъркани хорица сте това комунистите, и скверни.

"Смърт на комунизма, свобода за народа"
7.
czkgxlxlyxlgxlyxlgxlgx
11.10.2017 13:53:18
7
3
ПОМОЩНИК ГОТВАЧ И ПОМОЩНИК ЗИДАР ВСЕЗНАЙКО .....С ЩУТ ОТЗАД ОТ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ДА ПРОЧИСТИ ГЕРБ ....
6.
Пуст сегда будет смерт за Путлеръ
11.10.2017 13:46:58
13
8
Абе Флагман през ден пишете за Тишев който през живота си не е произвел дори една паста а сега един човек който иска да излови Тишевците го наричате грозен. Кой е по грозен? Кой е по полезен. Тишев влшечугото който цял живот е на заплати от данъкоплатците или този човек който върши работа. Стига сте лизали дупетата на комунистите видя се че те са олигархията!!!
5.
Порното как е
11.10.2017 13:42:45
18
1
Всеки ден Флагман показва жените по света като сексуални обекти, само за секс, а сега другите били се изказвали грозно хахахаха. Невменяеми сте!!!
4.
Жорж
11.10.2017 13:40:31
10
7
Интересно защо президента Радев не получи подкупа си от $600,000 за едни руски Грипен които се опита да пробута. Поне стария Бразилски президент си го получи и сега дори е в затвора!!!!
3.
До самопровъзгласилия се Левски
11.10.2017 13:39:50
15
6
Само примат може да възхвалява себеподобен! Урод като теб, няма право да злоупотребява с името на Апостола!
2.
Вща
11.10.2017 13:38:42
14
3
Глупости, този човек преди няколко дена каза че ще смачка тези които са крали България. Ще смачка тези комунисти които изневериха и станаха крадлива олигархия. И това не се понрави на руските пипала в НОВА. Преди две седмици НОВА даваше за руския терорист Дугин, един побъркан расист и враг на България форум докато той казваше че Русия не била враг на България.
А всички знаем истината защо България не е днес на три морета, само заради Москва.
Руснаците не са врагове на БГ, но тяхните олигарси са врагове и на руснаците и на българския народ.
1.
Васил Левски говори
11.10.2017 13:29:45
15
6
Боли ви защото най накрая един човек ви казва истината. Макар и да се изразява силно.
Истината е че Флагман се пробва със порно статии.
Понякога полезни но често глупави.
Истината е че Флагман има консервативен про-руски тон въпреки че вижда колко некадърни и военно настроена е диктатурата в Москва.
Това се вижда по броя на руските граждани тук които бягат от грозната военна диктатура на Москва.
Истината е че Флагман цяло лято седя до милицията и само отразяваше клюкарски новини, за едно ченгенце което хванало фермер да сади марихуана.

Но Флагман също има и добри попадения.
Често е много загрижен за града. Често слуша жителите и отразява тяхните проблеми.

Проблема е че често Флагман трие коментари също. например скоро три коментарите които показваха как Лукойл прави контрабанда през пристанището.

Искам да кажа че Флагман не са нещо повече от тоя господин. Сега че искат да се правят на сериозна медия, добре ще го видим това. Но досега Флагман са често доста по грозни от този депутат. А най грозното е когато трият и мълчат по теми които биха помогнали на града и на свобода.

Флагман не сте нищо повече от този човек.
Не се обиждайте. Но вгледайте се във Путинофилските си статии и ще видите расизъм и изкривено мислене.

Приветствам свободата на словото и новия ви Фокус към по сериозни теми. Но имате и много грешки например като наричате окупацията на България през 1944-1989 "соц" което е лъжа. Това си беше диктатура. Защото 50 години сте мълчали и сега не сте свикнали някой да ви казва истините в очите.

Поздрави! И вгледайте се в Америка. Води защото
е свободна и дава уважение на хората които градят не на тези които потискат и мразят.


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО)
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) От сутринта са започнали с грозни кючеци и силна музика, недоволстват жителите на кв.“Люляците“

Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването Гнусно! Жена си купи торта от магазин в Слънчев бряг и изпадна в потрес от това, което откри (СНИМКА) Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ)
Борисов изкарва 200 000 души администрация да оправя дупките след снеговете
Борисов изкарва 200 000 души администрация да оправя дупките след снеговете Радев бе натоварен лично със задачата да осигури полицай във всяко населено място и да говори с всеки кмет и наместник
Всичко в категорията
Жестоко: Откриха убита жена, задържаха дъщеря й за екзекуцията Пиян шофьор с "Лексус" размаза патрулка, има ранен полицай Внимание! Продавачка от Бургас изгоря със 700 лв. чрез схема, на която преди време жертва стана и Марешки! Владимир Тулев: Селфита са много опасни, педофили дебнат в нета (ВИДЕО) Шефът на Европол: Атентатът в Сарафово бе един от най-важните случаи в историята на тероризма (ВИДЕО) Скотланд Ярд обърна палачинката: Скрипал не бил отровен с бинарен газ в пицарията Измамници използват името на принца на Монако, за да окрадат елита Тотална паника! Мъж откачи и вряза колата си в нощен клуб, има ранени (СНИМКИ) Агресия в мол! Мъж чукна кола на кифла и позната на шефа на охраната, тя викна бабаитите му и те го смляха от бой Нова жестока семейна драма: Сестра преби брат си до смърт заради тормоз Мъже с качулки изпотрошиха автобус на фен клуб на "Левски" (СНИМКИ)
Помните ли дрогирания циганин Марин, който едва не екзекутира брат си? Обвиниха го в убийство Георги Вълев от "Килърите" съди Бургаския затвор, иска по 50 лв. на ден за свеж въздух Първо във Флагман.бг! Пуснаха под домашен арест Емил Гетов от наркобандата на Тачо Що за правосъдие? Как рецидивист, лежал за опит за убийство, се отърва с пробация след заплахи с нож и пистолет Гринго призна за рекета на айтоския бизнесмен, излиза още през лятото. Софка в еуфория Иван Захариев не е истински терорист, но се е готвел да стане Осъдиха бургазлийка, опитала да излъже НОИ с фалшиви документи, за да получи по-висока пенсия Една година затвор и глоба за наркодилър 2 присъди доживот за преподавател, отровил с арсен жена си и баба й Костадин предаден от приятелите си, свидетелствали срещу него за дръзкия обир в Поморие (СНИМКИ) Подкупният катаджия Сашо Тръпков, който взе 20 лева рушвет, сега ще трябва да се изръси с 2 бона!
Модерни сгради с нулево потребление на енергия! Приоритет на енергетиката
Модерни сгради с нулево потребление на енергия! Приоритет на енергетиката Цели: Да се извлича електроенергия от термалните ни извори, рехабилиация на уличното осветление и използване на хидропотенциала на ВиК дружествата 
Всичко в категорията
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО)
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Председателят на хуманитарната организация обясни, че за тях са важни парите, които получават от отдадените под наем помещения

Всичко в категорията
Шест вида поведение, които разрушават връзката Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско
За здравето: Правят шкафчета за всички ученици до 7-и клас
За здравето: Правят шкафчета за всички ученици до 7-и клас До есента половината деца трябва да бъдат обхванати
Всичко в категорията
София филм фест на брега стартира днес с шведска сатирична драма номинирана за "Оскар" На 27 март показват първо в Бургас истинската история на Стефан Данаилов Наказват дисциплинарно учителка след жалба на ученици, че им дърпа ушите Бургаски ученици спечелиха три приза в Осмото национално състезание по творческо писане на английски език Красимир Попов: Видеонаблюдението в детските градини е безсмислено, превръща децата в актьори (ВИДЕО) Ето го победителя в конкурса за лого на IT гимназията в Бургас Прехвърлят управлението на блок 46 в жк „Зорница“ на Спортното училище за ремонт, какво ще се случи с ЛУСКА? Конкурс за изящно и приложно изкуство дава шанс за прием във филиала на НХА в Бургас Матурата по български – на 21 май, втората задължителна матура – на 23 май Ще има ли ваканция за учениците и утре, вижте отговора тук Техническа грешка превърна Механото в първото джендър училище в Бургас, ето я истината
18 души преминаха в първия ден през Кабинета по диабетно стъпало
18 души преминаха в първия ден през Кабинета по диабетно стъпало Заради многото желаещи кабинетът ще работи два пъти седмично

Всичко в категорията
Кампания по кръводаряване стартира УМБАЛ-Бургас, търси доброволци в Айтос и Несебър В МЦ „Стайков и фамилия“ постигат експресни резултати при възстановяването на пациенти с инсулт, фрактури и хронични заболявания (ВИДЕО) Най-ефикасната диета включва натурални продукти Вижте фън шуй съветите за разтърсващ секс Диетолозите са категорични: Най-полезна и ефикасна е диетата на бедните МЦ „Стайков и фамилия“ поставя нови стандарти в Бургас! Ще лекува с апаратура, използвана от най-престижните клиники в Европа Прокуратурата започна разследване на 6 болници, Пирогов в критично състояние Извинителните бележки за децата ще са без пари от 1 юли Д-р Хараланова, лаборатория „ЛИНА”: Генетични изследвания показват риска от тромбоза Д-р Георги Николов: Нелекуваното диабетно стъпало крие риск от ампутация Безплатно на очен лекар в бургаските села
Манекенката Кристин Илиева е била с Дивна при катастрофата, ранена е тежко
Манекенката Кристин Илиева е била с Дивна при катастрофата, ранена е тежко 20-годишната красавица е поставена в барокамера, предстоят й още две операции


Всичко в категорията
Скръбна вест! Почина известна българска журналистка Тъжна вест! Почина една от най-големите легенди в бокса, беше треньор и на Кубрат Пулев Неописуема трагедия! Ученик се самоуби с пушката на баща си, подозират играта "Син кит" Вижте ексклузивни кадри от огнения ад, при който загинаха Антон, Ана и двете им деца (ВИДЕО) Жестока трагедия! Ана стана четвъртата жертва на огнения ад в Средец, едно от децата й е с 88% изгаряния Невероятната история на 93-годишна баба трогна целия свят (СНИМКИ) Огромна трагедия! Радослав си сложи бесилото заради дългове Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи Огромна мъка! Красива актриса зове загиналата Асиана: Идвам, мила моя! Чакай ме! Яна Маринова с покъртително признание: Станах жертва на насилие на 16 години - биеха ми шамари и стреляха по мен! Приятелите на красивата Асиана Митева потънаха в скръб, не могат да повярват в трагичния й край
15-годишната Калина от Бургас шашна журито на "Гласът на България", предричат й бляскава кариера(ВИДЕО) Приятелки? Бившата и настоящата на Божинов си разменят целувки (СНИМКА) Драмата в "Гласът на България" продължава, напусна ли завинаги шоуто Поли Генова? „Стани богат” се завръща с нов водещ! Голяма рокада измести Димитър Павлов, любимец от "Под прикритие" ще лапа тлъстите пачки Коцето поиска узо в ефир, призна за сериозно заболяване и нахлузи черни очила (СНИМКИ) Глория е на 44, но е по-гореща от всякога, показа феноменално тяло и натопорчи сочни гърди (СНИМКИ) Жерар Депардийо гласува за президент на Русия в Париж Джоли: Остарявам, но се отнасям с любов към този процес Преслава атакува Галена и Емануела с нови силиконки! Петя Дикова отстреля още с първия въпрос ХИВ-позитивния Иво Димчев: Ти джендър ли си? Никол се събра със скандален рапър, феновете полудяха
Астролог: Не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество!
Астролог: Не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество! Денят е подходящ само за нови начинания, не е за завършване на стари дела, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Спомени от соца: Ужасът, наречен смъртна присъда
Спомени от соца: Ужасът, наречен смъртна присъда Осъдените на смърт полудявали в очакване на екзекуцията

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
15-годишната Калина от Бургас шашна журито на "Гласът на България", предричат й бляскава кариера(ВИДЕО) Бургазлии помогнаха на мъж, изгубил двата си крака (ВИДЕО) Петър Кънев със симпатии към Путин наблюдава изборите в Сочи: Кметът е голям фен на Бургас, праща поздрави Вижте какво направиха учениците от Строителния техникум, за да възстановят мозайката на Кольо Фичето Амортизирани язовири в Бургаско, има ли опасност от наводнения? Огромна трагедия! Бялата чума уби бургазлия Ето ги големите герои от доброволческото сдружение за морско спасяване Късмет или съдба? Почистване разкри автора на единствения паметник на войника в Бургас (СНИМКИ) Отлична новина! Проектът за жп връзката между Бургас и летището е готов, осигурено е финансиране от 55 млн.лева Внимание! Кърлежите атакуваха парковете в Бургас, лаймска болест порази един Мнима фирма търси балъци в Бургас, предлага екскурзии до екзотичен остров за цялото семейство срещу 850 лв.
Удар на полицията! Хванаха Христина от бургаския ж.к. "Меден рудник" в подли интернет номера Ужас в "Меден рудник"! Бандит нападна и ограби млада бургазлийка Шок в „Меден рудник”! Бургазлия отиде на гости на приятел, прости се с портфейл, пълен с пари и кредитни карти Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Екшън край ез. Мандра! Пребиха служител на ИАРА-Бургас Снежен апокалипсис ли? Този бургазлия не се оплаква, а просто... кара ски (ВИДЕО) Търсят малкия Шапрон, виждали ли сте го? Внимание: Пропадна част от пътя Малко Търново-Царево (СНИМКИ/ВИДЕО) Паника в ОУ "Елин Пелин" в жк Меден рудник: Късо съединение в ел.табло предизвика пожар по време на родителска среща Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Нов рекорд: Кукерски костюм на бургазлия с най-дълъг косъм в България (СНИМКА)
Николай Тишев проведе среща с директора на най-старото училище в Айтос Само във Флагман.бг! Започва мащабен ремонт на улици в Айтос, кметът Васил Едрев подписа договор за 2 млн. лв. Невероятна трагедия в Айтос: 82-годишна жена остана на улицата, измамена от собствения си внук Златомир след присъдата за убийство на пътя: Пълни паляци и помияри Майката на убития Велислав със скандални разкрития: Скри се, че е имало пети човек, който отказва да се качи в колата! Внимание! Не ходете в парк „Славеева река“, опасно е заради тежките машини Жестоко: Айтозлийка откри мъжа си увиснал на бесилото Зверска катастрофа! Бургазлията Георги оцеля по чудо, след като БМВ-то му се преобърна няколко пъти и се заби в скат Само във Флагман.бг! Освободиха Свилен и Мариян – признаха всичко. Николай оставя две сирачета Само във Флагман.бг: Свилен крещял обезумял: „Убихме приятел!“. Но кой е шофирал злополучната кола след банкета? (СНИМКИ) Само във Флагман.бг: Николай от Айтос премазан от двамата си приятели. Правели си майтап
Най-възрастният жител на Община Карнобат баба Джена стана на 102 години Депутатът Николай Тишев с приемна в Карнобат След купон на 8 март: Ченгета спипаха 72-годишен мъртво пиян шофьор в Созопол и напушен младеж зад волана в Поморие Закриват училището с мъртвите души в Соколово, 29 деца-емигранти крепели школото Снежна ваканция за учениците в Айтос и Карнобат Смел шофьор кръстосва карнобатските улици, носи храна и провизии на закъсали по пътищата жители Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов: Обещаваме на феновете по-добри игри и победи Жестока съдба след изпепелената къща в Карнобат: Баба Мария и семейството й остават на улицата (СНИМКИ) В „Карнобат“ са готови за съботната среща с „Асеновец“, новите са трима Огнен ад: Изгоря Аудито на карнобатлия, Фиат пламна в движение в Руенско
Несебърски Шумахер заби БМВ-то си в други 4 коли, бързал да завие Защо отцепиха цяла улица пред руския клуб в Несебър? Да не би да са докарали мумията на Ленин? Само във Флагман.бг: Съдят сина на Сава Чоролеев и гарда му Божидар Георгиев за бой в дискотека „Вижън” Ученици от Несебър грабнаха 6 медала от V-ия международен турнир „Математика без граници” Арестуваха братя от Равда с незаконно оръжие и марихуана Парче мазилка падна от тавана на училището в Стария град в Несебър, местят децата в основната сграда Слънчев бряг е шестата най-достъпна дестинация за покупка на имот от американци Най-голямото училище в Несебър отбеляза 136-тата годишнина от основаването си (СНИМКИ) Над 500 жители и гости на Несебър изпълниха централния площад за 3 март (СНИМКИ) Очите vs. Кравата - 120 свидетели и 10 подсъдими в сложно дело със стрелба, дрога, рекет и убийство Несебър остава без синя зона, засега
Вадят потъналото в Поморие корабче „Кук“, затвориха главна улица в морския град Ахелойци към инвеститорите на асфалтовата база: Не искаме да се превърнем в промишлена зона, а да развием туризма! Само във Флагман.бг: Разширението на пътя Поморие-Ахелой приключва предсрочно, Бойко Борисов първи ще го тества Предстои обществено обсъждане на намерението за изграждане на асфалтова база в Ахелой Жителите на Ахелой са готови на протест срещу изграждане на асфалтова база в града Поморие ще отбележи годишнината от Освобождението на България Учениците в Поморие също в снежна ваканция за три дни Тежка зимна обстановка в Поморие: Автомобили закъсаха в преспите, села са без ток Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Бурята нанесе сериозни щети на емблематичен кораб в Поморие (СНИМКИ) Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три
Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ)
Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ) Съседите недоволстват и са категорични, че някой трябва да се намеси и пироманът да бъде прибран 


Всичко в категорията
Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж Знаете ли къде се намира „Мъртвият град”? Вижте призрачния Коста дел Кроко край Царево Пчелари искат странджанският цветен прашец да стане защитено наименование за произход Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) С пирончета ли хванаха коледната елха на Царево? Вятърът я помете и провали тържествата в морската община
Каратисти донесоха злато и бронз на Приморско от национално първенство
Каратисти донесоха злато и бронз на Приморско от национално първенство Младите надежди на морския град отново демонстрираха отлична подготовка в поредното престижно състезание
Всичко в категорията
Трагедия! 19-годишният Васил помете с БМВ пешеходка, уби я на място
Трагедия! 19-годишният Васил помете с БМВ пешеходка, уби я на място Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици. И двете проби са отрицателни

Всичко в категорията
Ученици решаваха сложни казуси на иновационен уъркшоп в Средец Ромите от Средец: Нашите съседи изгоряха живи, защото пожарната дойде с 40-минутно закъснение (ВИДЕО) Ужас! Баща и двете му деца изгоряха живи при пожар в Средец Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват! Скандал в Средец! Опозицията напусна сесията на ОбС, обвини кмета за колапса на здравеопазването Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Средец с 15,8 млн. лв. бюджет, акцентират върху инфраструктурата Опозицията в Средец бламира кмета Иван Жабов за чистотата и пътните на учителите Четири училища в Бургаско излязоха в грипна ваканция Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец
Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка
Жителите на Полски извор в тревога, зоват да се чистят деретата
Жителите на Полски извор в тревога, зоват да се чистят деретата Само преди няколко дни водата беше до колене, каза заместник- кметът на Камено Георги Георгиев
Всичко в категорията
Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Пожар изпепели две къщи и почивна станция в Бургаско
Пожар изпепели две къщи и почивна станция в Бургаско По първоначална информация става въпрос за късо съединение
Всичко в категорията
Учениците в Руен във ваканция заради снега, в Тополица – заради паднал комин Защо Руен се военизира и за какво използват този бронетранспортьор (ВИДЕО) Погром! Крадци атакуваха и потрошиха къща от яд (СНИМКИ) 10-годишният Васил се бори за живота си, микробус го помете, докато кара велосипед Жълто-кафява вода потече от чешмите в Руенско (ВИДЕО) Парламентът аплодира 43-ма руенски началници от ДПС (снимки) Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави!
Край на шуробаджанащината в университетите, професор ще се става само с точки Интервю Всички интервюта Проф.Станислав СТАНИЛОВ, депутат от Обединени патриоти за Флагман.бг: Край на шуробаджанащината в университетите, професор ще се става само с точки
Заварените професори остават с титлите, но ако не работят, им се отнемат права

Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Що за правосъдие? Как рецидивист, лежал за опит за убийство, се отърва с пробация след заплахи с нож и пистолет Защо Наказателният кодекс има спешна нужда от сериозен ремонт, вижте най-пресните примери в Бургаско


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 19.03.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Вълните на живота ви носят във вярната посока. Целите, които си поставяте, са изпълними. Имате шанс да се справите със задълженията, но не се товарете прекалено! Бъдете щедри и не отказвайте помощ, но бъдете внимателни, когато се занимавате с хора от противоположния пол! Потърсете причината, ако погледът ви е насочен към бъдещето, а това, което ви се случва днес, ви „връща“ в спомените! Може да се окаже, че не сте си взели поука от грешките и плановете ви са неосъществими. Не е изключено и да се върне влечението към хора, с които съдбата ви е разделила. Не планирайте важни срещи и не се захващайте със значими неща, защото може неочаквано да изникнат непреодолими препятствия пред вас! За любов не ви е ден. Ако чувствате вина, поискайте прошка! Не изяснявайте обаче отношенията си, защото съвсем ще ги объркате! Денят е спокоен. Търпението е в основата на успеха. Ако оставите нещата да се случват сами, няма да съжалявате. Не притискайте нито колегите, нито близките си! Не се опитвайте да ги променяте! Ако се разболеете днес, е важно да се лекува първо душата. Болестта е на енергийно ниво. Ако сте изнервени, спокойно анализирайте причините! Шопинг терапията няма да ви помогне особено, но пък и няма да ви навреди. Може да си устроите пътуване или да се забавлявате с приятели. Месната храна сега е противопоказна. Денят е чудесен. Правете планове и предлагайте смели идеи! От любимия човек пък може да очаквате само приятни изненади. Семейните да обърнат повече внимание на децата си. Сега ще ви е по-лесно да общувате с тях. Не яжте люто, възможни са коремни болки! Не се страхувайте да експериментирате! Дори да сгрешите, няма да има сериозни последици за това. В този ден обаче мъжете, които се увличат по хазарта, да внимават! Не залагайте пари! Опитайте се да пестите! Най-уязвим е гръбначният стълб. Липсата на информация и инертността на колегите могат да попречат на бързото навлизане в работния ритъм. Следобед обаче бързо ще компенсирате изоставането. Отношенията с близките ви може да се влошат. Внимавайте, нужни са компромиси! Не се размотавайте, а действайте! Успехът ще е налице, ако вложите повече усилия. В отношенията ви с противоположния пол времето е благоприятно за изясняване на недоразуменията и за преодоляване на различията. Не яжте люто, горещо и не пийте алкохол! Може да планирате или да дадете старт на нов проект. Възползвайте се от способността да убеждавате! Може да получите подкрепа от влиятелни хора. Върви ви и с парите. Развържете кесията си, днес ви е ден за харчене, но не купувайте електроника или електрически уреди! Най-добрата тактика за днес е да избягвате интриги и спорове. Не се самосъжалявайте, ако нещо се обърка, а се захващайте бързо за работа! Ролята на учител днес не ви отива. Не се дръжте с приятелите и с хората, които обичате, като деца! Не се опитвайте да ги превъзпитате! Предстоят ви важни срещи днес. Ако се явявате на интервю за работа или пък човекът, който обичате, е решил да ви запознае с родителите си, ще спечелите повече, ако бъдете такива, каквито сте, вместо да се правите на скромни. Не играйте роли! Бъдете себе си!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип