Антон Тодоров се оля: Вие от „Флагман” ли бяхте? Правите хубави снимки – само с вас знаем какво вършите с тях


Антон Тодоров се оля: Вие от „Флагман” ли бяхте? Правите хубави снимки – само с вас знаем какво вършите с тях
"Справям се с хората, които сметна за мои врагове, по подобаващ начин"
11 Октомври 2017, Сряда

Ексдепутатът продължи да се държи грозно с журналистите и след гласуваната му оставка


Антон Тодоров продължи да се държи крайно обидно и предизвикателно към медиите и след гласуваната му оставка в Народното събрание.
Той оценяваше въпросите на журналистите и ги упрекваше, че не преследват с неудобни питания и опозицията. Тодоров съзря конспирация, свързана с него и с парламентарния репортер на „Флагман” Лъчезар Лисицов.
След въпрос защо не стане член на ГЕРБ, Антон Тодоров реагира: „Вие бяхте Лисицов от „Флагман”, така ли беше? Правите хубави снимки, с част от тях се опитвате и да вършите някакви неща, които само с вас знаем какво правите, но това е отделен въпрос.”

Трябва да се отбележи, че репортерът на „Флагман” не познава лично Антон Тодоров. Ексдепутатът обаче явно обича да рови кой какво пише, как си върши работата. Не стана ясно и какво има предвид за снимките ни, оставяйки неприятния вкус у колегията, че журналистите от "Флагман" се занимават с изпълнение на мръсни поръчки.

На констатация на репортер, че пак критикува медиите, той отговори: „Медиите не могат да влизат в ролята на римски папа и прокурор едновременно, прощавайте! Тия крехки плещи няма да издържат такава тегоба. Та какъв беше вашият въпрос, преди да се отклоня?”

Припомняме, че Антон Тодоров след подадената оставка заяви: „Оставам с ГЕРБ и ще продължа да работя за развитието на партията и нейните политики.”
Именно затова и следва въпросът – защо не стане член на партията. След като му го зададохме втори път (след лиричното му отклонение за снимките), Тодоров отговори: „Това е много важен въпрос. Никога не съм бил член на друга партия извън СДС. Влязох в СДС февруари 2000 г. Никога не съм бил член на ГЕРБ, член на БКП – опазил Бог, член на БСП или на която и да е партия. И в този парламент, и в другите парламенти имаше депутати, които бяха членове на 5,6,7 и колкото се сетите партии. Не чух да имате това настоятелно питане към тях, че са политически номади. Аз съм изключително постоянен във възгледите си. Това трябва да бъде ясно. Не съм член на ГЕРБ. Замислям се дали да не стана.”

Той бил изумен, че в тази партия никой не правил интриги и никой не говорил против другия, както било в СДС.
След това Антон Тодоров изреди лица от десницата и данни за тяхна принадлежност към бившата БКП.
След въпрос на друг репортер как приема факта, че парламентарната група на ГЕРБ не го е подкрепила за разлика от случая с Делян Добрев, Тодоров отговори: „Като проява на разнообразието в природата, с което се срещаме всеки ден”.

Според него, ГЕРБ всъщност са подкрепили желанието му да напусне парламента.
След констатация, че Делян Добрев е имал същото желание, но не са го пуснали, той отговори: „Аз съм Антон Тодоров”. А след въпрос какво означава това, Тодоров се изсмя: „Пак ми идва оная реплика за уволнението”, като веднага добави: „Шегувам се”.

Припомняме, че скандалът около Антон Тодоров през последната седмица дойде след нахални реплики към журналиста Виктор Николаев и намеци, че следва да бъде уволнен.

Днес Тодоров обвини медиите, че не преследват лидера на БСП Корнелия Нинова във връзка с негови данни за приватизацията на „Техноимпекс”.
Никога не отговори на тия въпроси и вие прощавайте, ако го схванете като някаква атака, но не ми помогнахте в тая посока. Трябваше да й задавате поне толкова, колкото пъти ми зададохте въпроса за „Шайка” (книгата, която написа през 2013 г. срещу ГЕРБ – б.а.) и въпросът е: Г-жо Корнелия Нинова, 99-та година в ония времена откъде извадихте 70 000 долара да купите „Техноимпекс” – 10% да платите от него за жълти стотинки”, обърна се Антон Тодоров към репортерите в парламента.
Сега медиите трябвало да продължат да питат Нинова по темата. Не стана ясно обаче дали Тодоров е сезирал прокуратурата за проблема с „Техноимпекс”.

Иначе ексдепутатът обясни, че пак ще се занимава с „колкото и странно да ви прозвучи - журналистика”.
Имал предложения за предавания.
Антон Тодоров увери, че премиерът Бойко Борисов бил категорично против да подава оставка.

Той днес се самоописа и като темерут, катил и грубиян. Такава го създала природата, но никога не лъжел.
„Справям се с хората, които сметна за мои врагове, по подобаващ начин. Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, но е добре да бъдете негов приятел. Заставам винаги до хората, не зад тях, до тях”, добави заканително Антон Тодоров. Той получил подкрепа в ГЕРБ.
Тодоров заяви, че пак щял да ходи на заседанията на парламентарната група на ГЕРБ във вторник. Както и че не напуска политиката.

В категории: Политика


28
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
28.
Васил Левски говори те чакам скоро при мене!!!
13.10.2017 17:55:56
0
0
O
27.
бабя Яга-комуняга
13.10.2017 17:42:58
0
0
Съм кат ръждясала руска жигула.Търся опитен тенекеджия да ме...
26.
Тодоров
12.10.2017 14:57:08
1
1
Защо не коментирате от къде е спонсорирана кампанията на президента .Много си е добре Добрев.
Браво за смелоста.
25.
Todorov
12.10.2017 14:53:29
0
1
MNOGO SI EDOBRE COVEKA
24.
До 19
11.10.2017 18:56:39
1
3
Ти не си в ред. Флагман е от няколко години, ти пускаш статия от вестник от 2000-та година, на майка ти оная работа - гадна анонимна мишка
23.
Аз
11.10.2017 18:19:34
7
1
Този никога не лъжел Значи ВСИЧКО в Шайкта е ВЯРНО! ЧЕСТИТО на ГЕРБ!
22.
do 15
11.10.2017 18:16:48
5
5
Иво Инджев май беше засегнал нещо апартаментите на Първанов, доколкото се сещам. Сега Антон е от ГЕРБ и е вън. Това ме навежда на мисълта, че на БСП пипалата са много по дълги, отколкото си представям.
21.
kuj za flegman
11.10.2017 17:47:40
4
0
до преди това го защитавахте хахаааааааааааааааааааааааааааааа флегманисти Опитомени Мафиоти следва Винкела
20.
до17 жалба до прокуратурата
11.10.2017 17:27:10
5
0
блокирането и триенето на коментари е ДИСКРИМИНАЦИОНЕН АКТ /по признак свобода на словото/ДАВАНЕ ПРАВО НА НЯКОИ И ОТНЕМАНЕ ПРАВОТО НА ДРУГ ГРАЖДАНИН ЗА КОМЕНТАР /своеволно без правно основание от медията/ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ИМАТ САМО УПЪЛНОМОЩЕНИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ
19.
димитър бинев
11.10.2017 17:12:51
5
0
флагман навремето не побликува това -
как да му вярваме :
http://www.segabg.com/article.php?issueid=1922&sectionid=2&id=00005
Лидерът на "Подкрепа" в бургаската болница:
Аз пренасях рушветите за СДС

Каналът тръгвал от фирми дистрибуторки на лекарства и стигал до "Раковски" 134
БОЖИДАР БОЖКОВ, ЯНИНА ЗДРАВКОВА
"Комисионите от купуване на големи количества лекарства и консумативи се движат между 5 и 10%. В нашата болница стигнаха 20%. За цялото време, в което шеф на болницата е д-р Стоев, подкупите възлязоха на 2 млн. лв. Аз играх ролята на преносител", призна д-р Христо Томчев, лидерът на "Подкрепа" в Обединената районна болница в Бургас.

Най-големите рушвети прибирал изпълнителният директор д-р Валентин Стоев. "Знам това, тъй като аз му бях куриер и му носех сумите", добави Томчев. Обвиненият Стоев веднага се закани да даде под съд синдикалиста.

"Някой път от лакомия той (д-р Стоев), като вземе пачките и му трепереха ръцете. В такъв момент аз му направих запис и го накарах да се разпише срещу сумата", разкри д-р Томчев.

Според него освен на изпълнителния директор рушветите се разпределяли още на икономическия директор и един от членовете на директорския борд. От 1 септември болницата е търговско дружество, което се управлява от 3-членен борд, назначен от министъра на здравеопазването. В него са Валентин Стоев, шефът на СДС в града и шеф на отделение в болницата Лорис Мануелян и шефът на отдел "Нормативно осигуряване" в МЗ Любомир Гайдев.

"Голяма част от хилядарките се насочваше по-нагоре към СДС, откъдето осигуряваха сделките", каза Томчев. Той не назова имена на сини лидери, но обеща да го направи, ако Икономическа полиция го разпита. Уточни само, че говори не за СДС в Бургас, а за централата на "Раковски" 134. Източник от полицията съобщи, че в понеделник е била назначена проверка, след като Томчев им е занесъл документи.

Синдикалистът съобщи имена на фирми - търговци на медикаменти, които давали комисионите. Томчев не е бил посредник за всички куфарчета, имало и друг куриер.

Докторът обясни, че е наясно какво го чака: "Аз мога да съм подсъдим за тези деяния, защото съм участвал в тях, но искам да си понеса отговорността."

Томчев направи и още едно разкритие. В болницата укривали смъртността, която скочила 8 пъти, чрез фалшификации. 2 часа след като пациент почине в друго отделение, с нареждане на директора Стоев мъртвият се завеждал по документи, че е бил приет в реанимация. Данните оттам за смъртността не били представени за статистиката и така труповете оставали скрити.
18.
Тцтц
11.10.2017 17:07:42
6
0
Този не си ли е платил 200лв на Касабови ???
17.
Ую
11.10.2017 16:36:51
10
0
Кой флегмански убитак реши да се прави на всемогъщ?!?

"Опцията за коментиране, от Вашият IP адрес е преустановена!"

Нали се сещате, че колкото сте боси в журналистиката, толкова сте зле и в блокирането на IP адреси...
16.
"..само с вас знаем какво правите"
11.10.2017 16:19:32
10
0
"...журналистите от "Флагман" се занимават с изпълнение на мръсни поръчки".
Дали е прозрение или разполага с достоверна информация? Скоро ще разберем, той обича да показва автентични документи.
15.
Въпрос
11.10.2017 16:17:49
11
1
НЯКОЙ ПОМНИ ЛИ ЗАЩО ИЗРИТАХА ИВО ИНДЖЕВ ОТ БТВ? Някой от "свободните"журналисти обади ли се да го защити? Сега организираха митинг .ПОДЛЕЦИ.
14.
антончо е...
11.10.2017 15:52:49
3
3
...спукан .....!
13.
до Флагман
11.10.2017 15:39:16
15
2
Не, не се е олял, казал е истината.
За вас по важно от женската сексуалност няма. Може цяла седмица за секс да пишете. Имате си мишки във всяко РУП и разбрали не разбрали преди съда даже се изказвате. И вашето време ще дойде.
12.
ъмгйгймкймгъмгймгйцгъ
11.10.2017 15:36:34
4
2
ВСЕ ПАК ПОДЧЕРТАХМЕ....ДЕБЕЛО ...ЧЕ КУМУНИЗМА И КАПИТАЛИЗМА СА ПРОИЗВОДНИ НА....ЦИОНИЗМА. .....
11.
аз
11.10.2017 15:23:37
12
2
Браво, Тодоров! Най сетне някой да им го каже в очите на тези от Флагман. Искаме и съд.
10.
до 8 ГОЛЯМО БРАВО
11.10.2017 14:40:23
11
5
И ПОКЛОН ЗА ТОЧНИЯ КОМЕНТАР ТОДОРОВ Е ИЗОБЛИЧИТЕЛ НА ИЗВРАТЕНАТА СИСТЕМА /КЛЕПТОКРАЦИЯ–"КОЧИНА"/КОЯТО ТРАНСФОРМИРА ПАРИТЕ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ В МОДЕЛА"КОИ"–ЛЪЖЕЙКИ НАРОДА ЧЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ
9.
гамамгамгамгамгймгъ
11.10.2017 14:26:24
3
1
КУМУНИЗМА , ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА И ВСЯКА ДРУГА КЛИЗМА. ...СА ПРОИЗВОДНИ НА ЦИОНИЗМА. ...ПРИМЕРИ ..БОЛ .....СТАЛИН , ХИТЛЕР МАРКС, РОКФЕЛЕР , РОТШИЛД , МЕРКЕЛ, ПУТИН , ЕРДОГАН....БАГДАДИ ЕЛ БАГДАДИ. ...СА ЕВРЕИ.......ФАКТ. ...ТИКВАТА , ЦВ. ЦВ. ЛИЦАТА НА ПЪРВИТЕ СТРАНИЦИ ....С ЧЕРНИ ФИЗИОНОМИИ И ДЕБИЛНИ ДЕЙСТВИЯ ...СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ...ТОЖЕ. .....
8.
баба Яга - комуняга
11.10.2017 14:00:11
17
13
Антон Тодоров е трън в задника на комунистите (обявени за такива със специален закон от НС) и сега злобеят. И какво сега? Като няма да е депутат вече А. Тодоров ще ги изобличава още по-яростно, защото няма вече да се съобразява с партийни началници.
Сбъркани хорица сте това комунистите, и скверни.

"Смърт на комунизма, свобода за народа"
7.
czkgxlxlyxlgxlyxlgxlgx
11.10.2017 13:53:18
7
2
ПОМОЩНИК ГОТВАЧ И ПОМОЩНИК ЗИДАР ВСЕЗНАЙКО .....С ЩУТ ОТЗАД ОТ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ДА ПРОЧИСТИ ГЕРБ ....
6.
Пуст сегда будет смерт за Путлеръ
11.10.2017 13:46:58
13
8
Абе Флагман през ден пишете за Тишев който през живота си не е произвел дори една паста а сега един човек който иска да излови Тишевците го наричате грозен. Кой е по грозен? Кой е по полезен. Тишев влшечугото който цял живот е на заплати от данъкоплатците или този човек който върши работа. Стига сте лизали дупетата на комунистите видя се че те са олигархията!!!
5.
Порното как е
11.10.2017 13:42:45
18
1
Всеки ден Флагман показва жените по света като сексуални обекти, само за секс, а сега другите били се изказвали грозно хахахаха. Невменяеми сте!!!
4.
Жорж
11.10.2017 13:40:31
10
7
Интересно защо президента Радев не получи подкупа си от $600,000 за едни руски Грипен които се опита да пробута. Поне стария Бразилски президент си го получи и сега дори е в затвора!!!!
3.
До самопровъзгласилия се Левски
11.10.2017 13:39:50
15
6
Само примат може да възхвалява себеподобен! Урод като теб, няма право да злоупотребява с името на Апостола!
2.
Вща
11.10.2017 13:38:42
13
3
Глупости, този човек преди няколко дена каза че ще смачка тези които са крали България. Ще смачка тези комунисти които изневериха и станаха крадлива олигархия. И това не се понрави на руските пипала в НОВА. Преди две седмици НОВА даваше за руския терорист Дугин, един побъркан расист и враг на България форум докато той казваше че Русия не била враг на България.
А всички знаем истината защо България не е днес на три морета, само заради Москва.
Руснаците не са врагове на БГ, но тяхните олигарси са врагове и на руснаците и на българския народ.
1.
Васил Левски говори
11.10.2017 13:29:45
14
6
Боли ви защото най накрая един човек ви казва истината. Макар и да се изразява силно.
Истината е че Флагман се пробва със порно статии.
Понякога полезни но често глупави.
Истината е че Флагман има консервативен про-руски тон въпреки че вижда колко некадърни и военно настроена е диктатурата в Москва.
Това се вижда по броя на руските граждани тук които бягат от грозната военна диктатура на Москва.
Истината е че Флагман цяло лято седя до милицията и само отразяваше клюкарски новини, за едно ченгенце което хванало фермер да сади марихуана.

Но Флагман също има и добри попадения.
Често е много загрижен за града. Често слуша жителите и отразява тяхните проблеми.

Проблема е че често Флагман трие коментари също. например скоро три коментарите които показваха как Лукойл прави контрабанда през пристанището.

Искам да кажа че Флагман не са нещо повече от тоя господин. Сега че искат да се правят на сериозна медия, добре ще го видим това. Но досега Флагман са често доста по грозни от този депутат. А най грозното е когато трият и мълчат по теми които биха помогнали на града и на свобода.

Флагман не сте нищо повече от този човек.
Не се обиждайте. Но вгледайте се във Путинофилските си статии и ще видите расизъм и изкривено мислене.

Приветствам свободата на словото и новия ви Фокус към по сериозни теми. Но имате и много грешки например като наричате окупацията на България през 1944-1989 "соц" което е лъжа. Това си беше диктатура. Защото 50 години сте мълчали и сега не сте свикнали някой да ви казва истините в очите.

Поздрави! И вгледайте се в Америка. Води защото
е свободна и дава уважение на хората които градят не на тези които потискат и мразят.


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Сигнал до Флагман.бг: Защо тези работници са без каски? Ако видите този мъж на магистралата, не спирайте! Ще се опита да ви излъже! Внимание! Опасни дървета застрашават стотици бургазлии на едно от най-оживените места в града (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ)
Китайци строят каскада "Въча" Аман от актьори в парламента! Бойко Борисов контра на Корнелия Нинова: Първо да си вземе оставка от своите, а след това да иска от патриотите Северна Корея избухна: САЩ сигурно са полудели, ще им нанесем невероятен удар в най-неочаквания момент БСП поиска оставката на Валентин Радев и Валери Симеонов заради цензура, свързана с граничната ограда Марешки стана „златен пръст”: Парламентът преодоля президентско вето с гласовете на „Воля” След алармата на Флагман.бг! Министерски съвет с извънредно съобщение за подкопаната гранична ограда Николина Ангелкова: 2 % от туроператорите ми искат оставката, няма да я поддам (ВИДЕО) Ангел Попов: Обвиненията срещу мен за изнудване са претоплена манджа, ще осъдя клеветниците (ВИДЕО) Мирчев: Стоилов няма вина за бизнеса на брат си, а ГЕРБ източват държавни пари чрез роднини Милано и Венеция също искат автономност
Радо Шишарката посрещнат в заведение с изстрели Задигнаха 900 лева от строителен шеф на саниран блок в "Меден рудник" Емблематична личност от ъндърграунда сред арестуваните от наркогрупата Шок! Изоставен Ромео спипа бившата си с новото гадже да пие бутилка вино и стана страшно Наркодилъри под пагон: Задържаните за дрога полицаи работели в екип от 2 г. Извънредно! Брутална атака на скинари срещу баща и син Драма! Гринго остава зад решетките, пропуска мегаспектакъла на любимата Софи Маринова в „Арена Армеец” Мъж опита да изнасили 11-годишно момиче, задържаха го Прокуратурата за новата наркобанда в Поморие: Жестоко са малтретирали непълнолетни, за да станат дилъри Измамницата Иванина завлякла осиновени с близо 100 000 лева (ВИДЕО) Депутат избухна: Докога ще мълчим, че Бойко Борисов е бил съдружник с Пашата и Маргините!
Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда
Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда Материалите за четене по досъдебното производство обаче не са много, обяви съдията
Всичко в категорията
Официално: Съдът разкри кои са арестантите от новата наркогрупа в Бургас и Поморие Освободиха предсрочно от затвора Ивайло Зартов ВСС отряза Районен съд Бургас за увеличение на щата Пробив! Прокуратурата погна лекари за съмнителна съдебна експертиза, подписали я на коляно преди заседанието Съдебната палата ври! Минира ли се процесът срещу Пламен Дишков? Окончателно: Съдът отмени дълга на починалия Здравко Донев-Капона – ДСК „изгоря“ със 142 000 лева Спас-Александър искал да помогне на хората, а не да ги измами, твърди адвокатът му Фейсбук фантомът Спас/Александър последно бил в Бургас, преди да му щракнат белезниците Адвокатът на битата лекарка: Владо Плацентата може да се измъкне като шведа, пребил камериерката (ВИДЕО) Прокуратурата влиза в Oбщината в Хасково заради светофар, струващ пет пъти повече от нормалното Скандален обрат по време на делото срещу подкупния полицай! Адвокатът му излезе с неочаквани разкрития
Новото издание на Лотарията на НАП бие по интерес първото
Новото издание на Лотарията на НАП бие по интерес първото Бургазлии регистрираха 30 000 касови бележки само за седмица

Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско
Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Мазния, Барбарона, Бургаския и др. известни крими герои се появяват около фигурата на помориеца


Всичко в категорията
Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев: Шокиран съм от ареста на моите служители в Несебър Полицаи блъснали елен, одрали го в РПУ-то и го изяли на банкет Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи Идеалният подсъдим: малоумният „Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама
Академичният елит призна Колежа по туризъм, обявиха го за част от „Бръшляновата лига” на университетите в България Очаква ни структурна безработица, сегашните професионалисти трябва да се адаптират до 10 години Показаха предпремиера на филм за Кристо на Георги Тошев и изложба гладиаторски шлемове на Порт Прим Арт Фест Изключват от училище за компромати във „Фейсбук“ На 14 октомври закриват Порт Прим Арт Фест с обща изложба и гала вечер Бургас се превръща във фестивална дестинация Представят творбите на графичен артист и млади поети на 12 октомври в Бургас Българският учител: Жена, над 50, с висше образование Представяне на млади поети и радиотеатър с Цветана Манева предстоят на 11 октомври в Бургас Авторът на над 10 книги за успешния бизнес - Жустин Томс ще изнесе лекция в Бургас Обсъждат проблемите в образованието на форум в Бургас
Температура, хрема, гърло... Зимните вируси пристигнаха УМБАЛ Бургас: готови сме да приемем пациентите от Поморие, докато се реши проблемът с тяхната болница Д-р Ангел Кунчев: Внимавайте с грипа, непредсказуем е! (ВИДЕО) Болницата в Поморие е жертва на експериментите в здравеопазването през последните 20 години! Най-мазната салата се оказа, че е най-полезна София ни призна: Бургаската университетска болница „Дева Мария“ е болница на годината за 2017 Създадохме болницата на годината от една гола поляна край Бургас Тотален успех! С капачки закупиха свръхмодерен кувьоз за УМБАЛ-Бургас Проф. Червенякова: Работодателите да ваксинират служителите си срещу грип! (ВИДЕО) Основоположникът на естетичната и здравната дерматология в България ще консултира в Бургас Лекари от УМБАЛ Бургас: Един донор може да спаси осем човешки живота
Тъжна вест! Почина обичана родна певицата
Тъжна вест! Почина обичана родна певицата Изпълнителката изгуби битката с тежка болест на 44 години


Всичко в категорията
Айтос потъна в траур след смъртта на Панайот: Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст Трагедията е жестока! Загиналият айтозлия станал баща преди седмица (СНИМКИ +18) Самотен баща се бори за болния си син, социалните му го отнели (ВИДЕО) Трагична история! Отчаяна съпруга показа какво направиха енергийните напитки с мъжа и живота ѝ (СНИМКИ +18) Ужас в Доминикана: Богата туристка се пусна топлес в Пунта Кана, намериха я обезглавена (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) Сърцераздирателено: Майка откри отвлечената си 13-годишна дъщеря в сайт за проститутки, но след като си я прибира стана още по-лошо Шампионка по борба, изоставена от своите родители, намери сестра си (ВИДЕО) Мъката е безгранична! Погребаха с военни почести и в херметизиран ковчег трагично загиналия редник Тошев Българин загуби дома си след инсулт и живее в колата си (ВИДЕО) Загиналият в адското меле на "Тракия" шофьор се оказа известен боксьор със зловеща семейна история Стана известна конкретната причина за кончината на Хю Хефнър
Астролог: Всичко, което произнесете днес на глас, може да се сбъдне
Астролог: Всичко, което произнесете днес на глас, може да се сбъдне Може да се започват големи дела, свързани с благосъстоянието
Всичко в категорията
Бензин от вода – последното социзобретение (ВИДЕО)
Бензин от вода – последното социзобретение (ВИДЕО) На Световния екологичен форум в София през ноември 1989 г. шеф на лаборатория - Стефан Найденов, демонстрира как водата гори

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Клубът на БСП в „Меден рудник” празнува 10 г. от откриването си Цигани ловят системно пойни птици в бургаския жк „Меден рудник”, продават ги на черно за жълти стотинки На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Млечната кухня в Бургас – морският пример за шуробаджанащината у нас От УМБАЛ-Бургас съобщиха подробности за състоянието на блъснатия колоездач край жк "Меден рудник" Ето защо Меден рудник ще си остане гето Бум на дрогираните шофьори в жк „Меден рудник”, Димитър подкара Сеата си на пико и канабис В жк „Меден рудник” издирват стопаните на тази котка, познавате ли ги? Пожар бушува в ромската махала на бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Откриват супермодерна детска градина в бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ)
Има ли напрежение в с. Чукарка, вижте актуална информация от горещата точка ГЕРБ и ДПС мерят сили в битката за айтоското село Чукарка „Братя по оръжие” атакуват немски бункер край айтоското село Съдиево (СНИМКИ) Българското европредседателство влезе в дневния ред на айтоските дванадесетокласници Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години Две цигански фамилии се млатиха за млада булка в Айтос, пратиха девойчето в болница Тежка катастрофа край Айтос, два Голфа се помляха, по чудо няма жертви Трагедия! Момиченцето с бебе в ръце, пометено от джигит край Айтос, издъхна в реанимация Айтоската структура на ДПС влезе в парламента, искат оставката на знаков човек от ГЕРБ (снимки) Гастарбайтер в Кипър изгоря в схемата на Гринго, но се мъчи да отърве любовника на Софка Маринова с трик за нов разпит (СНИМКИ) Гринго изнудвал бизнесмена, за да връща борчове на Софка?
Какво да очакваме от Българското европредседателство, кога стартира и какви са ползите за страната ни Карнобат обявява конкурс за военни офицери Помните ли жестоката катастрофа край Сърнево, отнела живота на 4-ма тийнейджъри! 3 г след трагедията още не е ясно кой е шофирал Баба от Карнобат превърна дома си в нарко оранжерия Садят 3-метрови дървета против снегонавявания около „лятната магистрала” край Карнобат Вижте емоционалната реч на кмета на Карнобат Георги Димитров - показно за всички политици (ВИДЕО) Кметът на Карнобат Георги Димитров с емоционално слово за празника на града (ВИДЕО) 518 са безработните през август в Карнобат Ученик от Карнобат с първа награда за есе и разказ "Братя Мормареви" Кметът Георги Димитров и зам.-областният управител Владимир Крумов откриха учебната година в Карнобат Стана ясно кой е удавникът от Моста в Бургас, 47-годишен мъж от Карнобат е!
Багери нагазиха на плажа в Слънчев бряг. Унищожават ли се дюните? (СНИМКИ/ ВИДЕО) Статистика: В Бургаско вече има повече хотели, отколкото в областите София и Варна взети заедно Народното читалище "Месемврия 2015" в Несебър с нови начинания през есента Община Несебър и Ротари клуб-Несебър наградиха 12 деца-финалисти в конкурса „Аз обичам моя град“ Четирима състезатели от "Несебър 2000" са в топ 10 на националната ранглиста Юбилейното издание на „Есенни пасажи“ превърна Несебър в морска столица на забавата и рибните изкушения (СНИМКИ) Кметът на Несебър Николай Димитров подаде ръка на Ротари Клуб – заради децата на древния град Извънредно! Трагедия в Несебър! Млад мъж сложи край на живота си Съдът взе решение за ареста на заподозрения за стрелбата срещу Митьо Очите Вижте как бе преобразен входът на Несебър Няма прошка! Министерството на туризма погна хотелите на милионери в Слънчев бряг
Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда
Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда Материалите за четене по досъдебното производство обаче не са много, обяви съдията
Всичко в категорията
Над 60 учени от 3 континента пристигат в Поморие за престижен научен форум Официално: Съдът разкри кои са арестантите от новата наркогрупа в Бургас и Поморие Събраха се близо 1000 подписа в защита на болницата в Поморие Прокуратурата за новата наркобанда в Поморие: Жестоко са малтретирали непълнолетни, за да станат дилъри Лаборатория „ЛИНА” подаде ръка на дома в село Бата, извърши безплатни профилактични изследвания Стартира подписка за запазване дейността на МБАЛ Поморие В Поморие мутрите се снишиха, жандармерия варди изхода за Слънчев бряг Лекари: Болницата в Поморие е пред фалит заради некадърността на управляващите - депутати и министри (ВИДЕО) За пример! Община Поморие с награда за иновации и добро управление Болницата в Поморие е жертва на експериментите в здравеопазването през последните 20 години! Ученици поеха управлението на община Поморие за ден (СНИМКИ)
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г  (СНИМКИ)
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г (СНИМКИ) Рибарите спряха да мрънкат, навсякъде около Бургас се вият пушеци от печена на скара риба
Всичко в категорията
Пияния и Господ го пази? Уви, в Ахтопол снощи не беше така... ​Липсата на банков клон и пречиствателна станция спъват туризма в Ахтопол Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Царево пред бунт! Десетки чакат на опашка за дърва пред Общината, напрежението ескалира (ВИДЕО) Как еколозите от Корал са лапали цяло лято държавни пари, за да се охраняват сами Загиналият край Ахтопол сърфист излязъл в пика на бурята Депутатите от ГЕРБ Бургас: Осигурени са 8 млн за свлачища в Сарафово и Царево Пътят за Резово остава затворен, сапьори взривяват пясъчната коса? (ВИДЕО) Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО) Емблемата на БСП в Царево Петко Арнаудов напусна Общинския съвет Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение”
Бургаският бизнесмен Радостин Дачев разрушава киното в Приморско. Ще издигне ли хотел?
Бургаският бизнесмен Радостин Дачев разрушава киното в Приморско. Ще издигне ли хотел? Приватизаторът на кината в региона е собственик на огромен парцел с изглед към морето

Всичко в категорията
Факелно шествие за Деня на народните будители в Приморско Приморско с нова атракция под водата (СНИМКИ/ВИДЕО) Приморско показва добри практики по проект „Гласът на българските деца“ (ВИДЕО) Обвиненият в блудство Христо Радев категоричен: Трите ученички, които свидетелстват срещу мен, говорят лъжи! (ВИДЕО) В Община Приморско отбелязаха международния ден на възрастните хора БНР – Бургас отпразнува в Приморско петия си рожден ден Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев Намериха заместник на задържания за блудство школски шеф в Ново Паничарево (ВИДЕО) Гласът на главния прокурор закопа школския директор Христо Радев, насилвал още три момичета Учителите в Ново Паничарево бранят директора си: Той е почтен, а момичето… палаво 14-годишната Радостина - жертва или съблазнителка на училищния директор
Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО) Стягат пътищата в Средецко за зимата, търсят фирма по подръжката Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки)
Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА) Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища! Oтменят протеста край Малко Търново, шефът на АПИ Дончо Атанасов потушава странджанския бунт за лош път В Малко Търново излизат на протест, искат спешен ремонт на пътя за Царево Протест в Граматиково, затварят пътя за Турция (ВИДЕО) Кметът Илиян Янчев от епицентъра на бедствието: В Странджа продължава да вали, Велека е стряскащо пълноводна Антон Коджабашев за бедствието в Странджа: Тук е страшно, държавата нехае и никой не идва да помогне! Извънредно! Страшен порой в Малко Търново, кметът Илиян Янчев обяви бедствено положение (СНИМКИ) Добра новина: Стартира дългоочакван ремонт на път в Странджа
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА)
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА) Облечен е със светлокафяво яке, черен анцуг и черна шапка
Всичко в категорията
Бой в центъра на Лозарево завърши с три избити зъба
Бой в центъра на Лозарево завърши с три избити зъба По случая е образувано досъдебно производство


Всичко в категорията
Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал Първо във Флагман.бг! Кърваво убийство край Руен: Откриха труп на мъж с размазана глава Зрелищно меле! Мерцедес се заби в ТИР на пътя Бургас - Варна (СНИМКИ) Ето къде ще гласуват за нов кмет в руенското село Скалак Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет Ужасяващо! Откриха човешки череп край село Билка, където изчезна иманярят Васил Канев Стана ясно кога айтоското с. Чукарка избира нов кмет, след като старият избяга на гурбет Заводът на богат арменец в Руенско фалира, продават го заради дългове
Моята цел е да променя отношението към онкоболните  в България Интервю Всички интервюта Д-р Филип Маринов, началникът на отделението по медицинска онкология към университетска болница „Дева Мария“ Моята цел е да променя отношението към онкоболните в България
Бургас е на едно от челните места по онкозаболявания и това поставя в невъзможност наличните здравни заведения да обслужат всички, които имат нужда
Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Флагман.БГ Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Мазния, Барбарона, Бургаския и др. известни крими герои се появяват около фигурата на помориеца


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Меденруднишка селеяния: Бургазлия окупира паркомясто пред блока си, плаши съседи с бой Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Сигнал до Флагман.бг: Защо тези работници са без каски?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 19.10.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
От сутринта сте без настроение, а това оказва влияние върху поведението ви и повлиява впечатлението, което ще оставите у околните. По-добре е то да е добро. Успявате на работното място. Неочаквано ще ви изненадат отново с информация за финансови постъпления, които можете да очаквате в следващите дни. Имате нова възможност да подобрите материалното си състояние. Събитие ще преобърне изцяло живота ви в положителна посока. Този факт ще ви зареди с желание за работа. Ако сте уговорили делова среща, опитайте се да я осъществите до обед. Не взимайте спонтанни решения! Не пътувайте! От сутринта създавате напрежение заради нежеланието ви да работите активно. Недоразумения в отношенията с партньорите ви могат да се отразят лошо на вашия авторитет. Не започвайте нови занимания. Не е изключено да се наложи да ревизирате бъдещите си планове, за да избегнете личната си финансова криза. Предстои ви покупка, свързана с неприятни и неочаквани от вас разходи за ремонт, който може да ви загуби времето днес. Вземете си почивен ден, само ако е възможно и не ви вреди. В противен случай рискувате да не се справите с професионални си задължения заради преумора, но можете да се заемете с рутинните си задачи. Обмислите новите предложения, за да изберете доходните и да се възползвате максимално от тях. Денят е добър за успешна творческата дейност. Не се колебайте да създавате творби, като се доверите на фантазията си. Деловите пътувания няма да ви донесат очакваните договори и финансови постъпления. Отложете ги за следващата седмица или за другия месец. Предпазвайте се от неочаквани проблеми заради липса на желание да завършите започнатите задачи. Запознанствата ви са свързани с проблеми и разправии на работното място, а също и с бъдещи трудности в личните отношения. Не бива да допускате новите си познати бързо и наивно до себе си. Внимавайте и не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели дори и сред тези, които ви подкрепят, а това не е във ваша полза. Ще се наложи да се занимавате с лични проблеми, защото ваш близък не е спазил даденото обещание. Плановете ви се променят. С право ще се ядосате на настояванията на близките си днес да приключите с проблема. Запазете спокойствие при деловите разговори, ако сте на работното си място. Не проявявайте нервност. До обед се пазете от разправии у дома заради предстоящо делово пътуване. Направете отново плановете си. Преценете дали са перспективни или не си струва да рискувате с тяхното осъществяване през този месец. На работното място се справяте добре. Не се опитвайте да прехвърлите лошото настроение и върху колегите си. Отложете задачите си, ако са свързани с вашия дом, за да не се провалите на работното си място. Не разчитайте на късмета си, защото днес може и да ви изневери. Справете се със служебните си задачи. Бъдете отговорни и коректни, за да не се окажете в редиците на безработните. Ще блеснете с възможностите си и ще докажете на всички, че трудностите на работното място не ви притесняват. Подгответе се за неочаквани обрати, заради спешни задачи, с които ще натоварят вас. Задълбочете се в задълженията си, за да не разочаровате началниците си, които са ви гласували голямо доверие и са ви поверили нови отговорности. От сутринта се отдайте на интелектуални занимания. Имате възможност да осъществите делово пътуване. Не се вживявайте в проблемите си на работното място, защото са лесно преодолими. Успехът, който постигате преминавайки през трудности, които не зависят от вас, ще ви се услади многократно. Не разчитайте на успех, ако сте решили да се развличате, въпреки задачите, които ви очакват на работното място. Обърнете внимание на обажданията, ако са свързани с новите делови предложения. Не е изключено, въпреки нежеланието ви да работите, да намерите в тези предложения изгода и за себе си.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип