×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов след „Кумгейт”: Дъщеря ми стои без работа заради мен, седи вкъщи и плаче!


04 Октомври 2017, Сряда, 14:55 ч.
Източник: Епицентър

Сестра му също ще стане шеф на столична болница

Дъщерята на Бойко Борисов не започвала работа в България, за да не бъде злепоставено името му. Това призна лично премиерът в коментар на обвиненията на опозицията от последните дни за шуробаджанащина на различни нива във властта.

„Стои момичето, плаче и казва: „Не мога“! Ако я пратя в частна фирма, заминава фирмата. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт”, сподели Борисов преди седмичното правителствено заседание, което по изключение се проведе в резиденция „Евксиноград“ във Варна, пише "Дарик".

Премиерът призна още, че лично е бил против сестра му, която е лекар с над 30 години стаж, да стане шеф на общинска болница:

„До ден-днешен кълне Москов, че е виновен, но всъщност истинският виновник съм аз. Аз ги помолих да не я слагат”, разкри Борисов.

Лидерът на ГЕРБ даде и примери за роднински връзки във властта, свързани с името на партията:

„Съпругата на финансовия министър Владислав Горанов беше в министерството много преди него. И той я уволни, защото има конфликт на интереси. И тя седи вкъщи, киселее, нервира се, сърди се”, отбеляза Борисов.

Коментар той направи и във връзка с вчерашните обвинения за роднински обвързаности в "Булгартрансгаз", едно от които е свързано със съпругата на депутата от ГЕРБ Александър Ненков, която работи в държавното дружество.

„Жената на Ненков, доколкото знам, е бременна в седмия-осмия месец и дано да не ѝ се отрази. Тя е обикновена служителка там. Нека се прибере и да каже: „Или аз, или ти“. Така, както направи Горанов, аз и много други”, заяви министър-председателят.

„На много места млади хора, които влязоха в ГЕРБ, впоследствие се сприятелиха, създадоха семейства и деца. Нормално е с най-близките си и да работиш, и съответно да ги поканиш, ако се жениш, да сложиш подписа”.

Премиерът призна, че е станал кум на началника на пресцентъра на ГЕРБ Севделина Арнаудова, защото това било нейното условие да узакони дългогодишната си връзка, за което пък настоявал Борисов.

„За мен това е важно. Насилих ги да се оженят и си платих това с подписа. И други съм оженил много такива”, заяви Бойко Борисов.

Според него обаче отдавна думата кум няма значението в обществото, което е имала едно време. Сега това било един акт при младите хора, които търсели обикновено някой близък приятел „да отиде, да сложи един подпис и да узаконят брака”.

В категории: Политика


10
Коментара
Флагман.БГ Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан 16/05/2024, Четвъртък 12:40 1
10
Коментара по темата
10.
Fine Living
05.10.2017 09:11:23
0
3
Владислав Горанов хлен4ил на рамото на Бойко кат малко дете ;Бойко ти си над 50 аз съм на 30 г седя в тая стая за2500лв намесец имам 2деца алчна жена чакаща трето КАК да живея с тия мизерни пари всичките МИНИСТРИ на30год са МИЛИОНЕРИ само аз карам в министерство на мизерна загплата.Бойко бащински го успокил да потрае като ИЗТЕГЛИ ГЕРБ 16 МИЛИАРДА ЗАЕМИ от 4 западни и шатски банки (Уникредито HSBS City bank-US Societe Generali) САМО от КОМИСИОНИТЕ ще станат МИЛИОНЕРИ в ЕВРА .Само половин година по късно Вл.Горанов СТРОИ огромна къща за 2.5 МИЛИОНА ЛЕВА в полите на ПЛАНА планина обграден от вековни борове с.Горни Окол наблизо е къщата на шефа на БЕХ Жаклен Коен . Вл.Горанове ЧОВЕК на бившия УБОмасажист на БайТошо Иван Саздов и червената далаверажийка Емилия Масларова .Саздов е пръв авер на Бойко имат ОБЩИ фирми за строителство и печелене на Обществени поръчки СОФИЙСКА община и търговия с цигари.Фирмите с име Монтенегро1
9.
предложение
05.10.2017 08:20:54
0
2
Ами нека дъщерята на Б.Б. да отиде на работа във фабриките или заводите, за които Божидар Димитров говори, че се строят.
8.
отговорност
05.10.2017 08:10:21
5
0
защо си мислете,че за да богат,непременно си крадец,ами крадете и вие,ама не ви стиска,всеки си носи кръста!
Тоз крадял,оня продавал наркотици незнам си какъв бил,бъдете и вие защо се чудете!!Стига вече с тези простотии,учете,образовайте се и работете,работа има само да ви се работи,а не да я търсете лека и доходна,такава няма!!
7.
българин
05.10.2017 08:06:22
4
0
Много злоба има в българите затова никога няма да се оправим,от злоба изавист ще измрем!
Истината казва човека и да са кадърни хората ,само затова ,че бащата е известен веднага го свързват с него,много случаи има такива!
Не злобейте хора,нека бъдем по добри и смирени тогава ще се оправим към по добро!!!!!
6.
"Горките" Безработни,
05.10.2017 08:00:55
0
4
Живи да ги оплачеш. Богатите бачкатори и пенсионери желаещи да подпомогнат бедните и онеправдани милионерки могат да изпратят DMS с текст: DMSщерката на Суджука и DMSкиселата кифла на Кофчежника.
5.
аххаха
05.10.2017 00:48:47
0
4
Ох милия, тя си седи в САЩ дъщеря му и си харчи крадените пари, това е истината.
4.
Цецовия кум
04.10.2017 22:31:45
0
5
Тъй, тъй кокала да не пускате, че утре не се знае КОЙ е следващият незаменим кадър.
3.
Okgf
04.10.2017 21:21:44
0
5
Поредната просташка издънка! Нали уж продаваха зеленчуци в Банкя...
2.
Дай боже всички
04.10.2017 18:37:57
0
12
така да си седят вкъщи и да ронят крокодилски сълзи, а джоба да пращи от кинти и схеми
1.
ФСБ
04.10.2017 18:36:53
1
12
И затва дочката Венета и зетя Иванушка по цял ден играят ТЕНИС на корт в СПОНСОРИРАНИЯ от ВЕНЕТКА БорисоваТенис Клуб-Ориндж каунти в 1имения квартал на "бедните "безработни скУчаещи богаташи ОРИНДЖ КАУНТИ КАЛИФОРНИЯ .Пестят от закуските (понички) ядат само филии с мас от каспийска белуга и черен хайвер от есетра) преглъъщат сух черен лебец и отпиват отлежало сиромашко каалифорнийско вино псуват тежкия данък за ипотеката за сиромашка колиба за 5 miliona $ до голф игрището и проклинат комунистите убийците на прадядо прокдили ги в слънчева Калифорния
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Почти няма човек от бг-звездите, който да не знае за лечителя и ефективността на неговите методи Българинът предпочита да живее в собствено жилище Българинът предпочита да живее в собствено жилище Собствено жилище обитава най-голяма част от населението на Румъния Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ще станем една туристическа дестинация, която не произвежда нищо и е зависима от всички, обяви водачът на евролистата на ИТН Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Максималният индекс на телесна маса за кандидатите ще е 34,9 По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! Става за 15 минути и си е като за вечеря Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока "Булгаргаз" ще претендира неустойка в размер на 400 млн. евро към "Газпром „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди Това заяви на брифинг служебният министър на енергетиката Владимир Малинов Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Това е поредна критика на държавния глава към организациите, които промениха Конституцията Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Пиленцата от Монако возят Нора Недкова и Михаела Стоичкова Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект EduBurgas ще се проведе на 29 – 30 май в Конгресния център
Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори