Двама възпитаници на Бургаския свободен университет стават членове на ВСС


Двама възпитаници на Бургаския свободен университет стават членове на ВСС
Калина Чапкънова и Драгомир Кояджиков (долу – снимка от дипломата) са от БСУ, Стефан Гроздев пък е родом от Айтос
20 Септември 2017, Сряда
Автор: Лъчезар Лисицов

Изборът на Калина Чапкънова бе очакван, Драгомир Кояджиков е другият представител на учебното заведение


Двама възпитаници на Бургаския свободен университет бяха избрани за членове на Висшия съдебен съвет (ВСС) днес от квотата на парламента. Единият е Калина Чапкънова, която е окръжен прокурор на Бургас, но след 3 октомври вече няма да може да упражнява длъжността. Това е датата, от която започва действието си новият ВСС.

Другият възпитаник на бургаското висше училище е Драгомир Кояджиков. Той бе предложен от БСП за член на Съдийската колегия. И докато Чапкънова бе сигурна, то изборът на Кояджиков бе под въпрос.

Червените бяха предложили шестима кандидати. А според задкулисната договорка трима от тях трябваше да отпаднат. Кояджиков обаче явно се оказа подходящ за политическо-съдебното статукво.

Любопитното е, че той е роден в София, но е учил в Бургаския свободен университет (БСУ) в периода 1991 – 1996 г.
Съдебната му кариера е минала основно в Русе. В момента е в Апелативния специализиран наказателен съд.
Оценките му от БСУ са не по-малко интересни. Средният му успех е 4,27, а на държавния изпит е получил среден 3.

Днес за член на ВСС бе избран и Стефан Гроздев, който пък е роден в Айтос. Той бе предложен от ДПС и влиза в Съдийската колегия. Гроздев бе сред лицата със спорна репутация, които бяха избрани за членове на ВСС.

Припомняме, че Бургас ще има още двама представители в новия „кадрови орган” на съдебната система.
Те бяха избрани от професионалните квоти.

Георги Кузманов от Апелативната прокуратура бе излъчен от прокурорската квота.
Председателят на Бургаския окръжен съд Боряна Димитрова пък бе избрана от колегите си съдии.

В категории: Темида , Политика


37
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
37.
aaaaaaaa
24.09.2017 05:38:32
1
0
palno unijenie
36.
Ана
22.09.2017 12:54:42
5
2
В държавните университети влизат повече отличници,заради балообразуването.Но,това не означава,че излизат кадърни висшисти.Аз учих в БСУ.Нямам нито една подарена оценка.Имам оценки от 2 до 6.Изпитът ни по счетоводство беше с по-сложни задачи от ВХТИ(сравнявали сме с познати).Мо Маркетинг ни предаваше професор от УНСС и той самият ни казваше,че "софийските гении" са прехвалени.Уважавам труда на отличниците,но по-нататък в живота човек,за да успее се искат и много други качества.Имам приятелка тройкаджийка в училище,която така се мобилизира в университета,че завърши доста сложна специалност.Нещата могат да се гледат от различен ъгъл....
35.
вещ по всички въпроси
21.09.2017 10:45:57
5
0
В България няма висше образование - няма УНСС, СУ, ВИНС и т.н. Нивото на образование е на кръжок. Влизаш, излизаш нищо не ставаш и после търсиш роднини да ти намерят работа. По партийна линия отиваш напред. Зам-обалстният на Варна Карагьзов от Атака не може да напише една дума без да направи поне 2 правописни грешки, обаче човекът по партийна линия се издигна. Това е България.
34.
34
21.09.2017 07:24:12
6
4
Пример от БСУ: Колега, който в БСУ не успя да си вземе изпитите първата и втората година, незнайно как се уреди да се прехвърли в Софийския университет. Там си ги взимаше без проблем. От поток 120 в първи курс, накрая завършихме около 40 човека /за БСУ/ говоря. Може да се влиза лесно, но трудно се стига до края... За СУ от познати съм чувала следното: „Там и магаре да вържеш, ще изкара”. Във всеки университет има студенти, които само се водят като бройка, а никой не им е виждал очите. Дипломата сама по себе си не ти върши работата. Върши я човека. Жалкото е, че по държавните институции е пълно с връзкари. Една част от тях - незнаещи, но с диплома... Други - знаещи, с диплома, можещи, но нежелаещи да си вършат работата. Третите - които знаят за какво са там /да работят!/ и имат знанията, за съжаление са малко и почти не ги допускат до ръководни длъжности...
33.
Въпрос
21.09.2017 04:08:50
3
0
А Кузманов не ли от БСУ също
32.
Хардфорд
20.09.2017 22:03:26
3
0
Това че преподавателите на това нещо са му писали среден 3 е много добра атестация за БСУ. Просто трябва да се гледа светналата червена лампа която те са сложили в дипломата.
31.
БРАВО 29 МНОГО ТОЧНО МОМЕНТАЛНО ТРИ МИНУСА/
20.09.2017 20:47:26
2
0
ГО КАЗА САМО ЛИЗАЧИ И НАГАЖДАЧИ УДОБНИ И ХЛЪЗГАВИ ВЛИЗАТ ВЪВ ВЛАСТА/НЯМАЩИ КАПАЦИТЕТ В УСЛОВИЯТА ЗА СВОБОДНА КОНКУРЕЦИЯ/КАТО "ВЕЛИКИТЕ" ОТ СТАТИЯТА
30.
браво БРАВО 26 И 27
20.09.2017 20:37:32
6
2
КАЗАХТЕ ИСТИНАТА НА ЛЕЛЯТА КАКАТА И МАЛОУМНИЦИТЕ ГОВОРЕЩИ ЗА НИВО В ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗА "ВЕЛИКОТО" ПОСТИЖЕНИЕ НА ВЪЗПИТАНИЦИ НА БСУ В ИНСТИТУЦИИТЕ/ВСЕКИ ЗНАЕ КАК СЕ РАСТЕ В ИЕРАРХИЯТА ТАМ "СЛАГАЧЕСТВО"ПАРТИИНА ОБВЪРЗАНОСТ И РАЗНИ ДРУГИ "МЕТОДИ"–ХОРАТА СА НАЯСНО
29.
ноунейм
20.09.2017 20:21:55
5
10
Бургаски Свободен университет е достатъчно добър.Да,приема на студенти е доста либерален.Но това е въобще практика в Европа.И в Германия,и в Англия ,стига да има един човек съответен езиков сертификат ще го приемат да следва.Проблема не е в това.Проблема е,че и по време на комунизма ,и сега в България нещата са били много смесени и обикновено не се дава предимство на почтените хора,а на лизачите и нагаждачите,които даже много често не са и компетентни,но пък са удобни и достатъчно хлъзгави.Разбира се има и категория хора ,които са подготвени по материята,но са също "зли гении".Има обаче и много подготвени хора,знаещи,които обичат това ,което са учили и нямат какъвто и да е интерес да направят голямата грешка да влезат под кавато и да е форма във властта.Това са истинските професионалисти,които ще надживеят всички сбъркани кариеристи.
28.
бау
20.09.2017 18:20:53
9
3
разликата е, че в БСУ може да влезе всеки, дори и тройкаджията на класа, апропо, от моя клас точно те завършиха БСУ, докато в софийски, унсс, иу- варна, ту- софия, ту- варна и т.н се влиза с конкурсен изпит и за едно място има няколко кандидати, не може всеки да влезе или не и вървежна специалност, трябва да имаш читави оценки от средното и да изкараш и оценка на изпит, докато в бсу- то, който не е решил, той не е влязъл, която и специалност да е поискал, някак си средата и новото са различни, едно е да следваш с умни хора завършили математическа или езикова гимназия и изкарали 5,50 на изпит, друго е да учиш с някой завършил село трънково, дето не прави разлика между клИкане и клЯкане
27.
да, да, ама не
20.09.2017 17:24:33
8
6
Отговорете си на въпроса- кои ходят да учат в БСУ? Ученици то бургаските елитни гимназии?-НЕ! Ученици дошли от София, Варна, Пловдив и преборили конкуренцията с изпит? НЕ! всеки, които е решил да го запише е приет. Без значение какво и с колко е завършил. Не искам да обиждам хората, живеещи в Сливен, Ямбол, Руен, Сунгурларе, но тука става въпрос само са болни амбиции да вземем диплома за висшУ. ОК, цялото висше образование в България е вече е фейк, но има едни университети, където това не е образование, а бизнес и не е висше, а е на нивото на школа тип ПУЦ. Умните деца със способности знаят къде да отидат да участ, останалите, с дипломата за висшУ ще бърка коктейли на някой бар.
26.
до 25. лелята
20.09.2017 17:17:02
5
3
И моят случай е почти такъв. След УНСС реших да изкарам магистратура в БСУ, защото тогава си намерих работа в Бургас и ми беше по-удобно. Обаче, разликата от земята до Луната. Дори преподаватели, които са ми преподавали в УНСС и като знам там как преподаваха и как се вземаше изпит при тях, то в БСУ нямаше нищо общо. Беше само отбиване на номер и на изпита не само, че нямаше скъсани, ами самият аз не бях сигурен, че ще го взема, защото в УНСС при този преподават четох яко и изкарах едвам 4, а в БСУ при същия, при все, че вече работих и минах отгоре- отгоре материала, ми писаха 6, а самият изпит беше елементарно зададен, за да може всеки да изкара. А най-потресаващо беше, че имаше студенти, които трепериха да хванат тройката. И долу-горе така минаха всички лекции и изпити. Нито седнах да чета, нито се озорих на изпит, всичко беше много повърхностно и дори неща, които съм учил в бакалавъра, тия които са завършили БСУ не бяха чували за тях. И в крайна сметка завърших с отлична диплома, която самият аз никога не бих си писал шестици за това учене и най-вече, че нищо ново не научих, само едната диплома за магистър ми остана. После имах възможност да наемам новозавършили студенти и подлагайки ги на базови тестове по специалността, знанията на тези от БСУ, не можеха да покрият дори знания на ученик от профилирана гимназия. Пълна скръб. И с годините става все по-зле, съдейки от кандидатите, които идват при нас, завършили БСУ. Разбира се наблюденията ми са конкретна професионална област, не твърдя, че във всички специалности е така.
25.
лелята
20.09.2017 16:59:52
7
6
Рядко пиша коментари, но бях провокирана от написаното. Завършила съм във ВТУ и продължих образованието си в БСУ. Мога да ви кажа разликата. Във ВТУ не съм виждала очите на някои от преподавателите си / и не защото не ходих /. Даже на изпитите не идваха, а пращаха своите асистенти. В БСУ не е имало случай преподавател да закъснее за час, пък да не говорим да не присъства. Даже съм била свидетел как преподавателка е чакала в стаята да дойдат студентите. Мисля си, че няма значение къде си, а е важно дали имаш желание да се научиш. Няма как някой да ти налее с фуния в главата знания независимо в кой университет си. Вече трета година работя по специалността си и бих казала най-отговорно, че съм доволна от придобитите в университета знания. Не мога да си обясня каква е тази злоба в коментарите тук, ама хейтъри без работа колкото искаш в България
24.
защо КАКА СЛОЖИ МИНУС
20.09.2017 16:06:06
4
2
НА КОМЕНТАР 21/ЗАБОЛЯ ТЕ НЕЩО ОТ ИСТИНАТА/НЕ МОЖЕ ВЕЧНО ДА СЕ ЖИВЕЕ СЪС ЗАБЛУДА И ЛЪЖА–ХОРАТА ПРОГЛЕЖДАТ ВЕЧЕ
23.
ще коментираш ли КАКА
20.09.2017 16:00:30
5
0
№20Галин–това Е ИСТИНАТА И ЗА БСУ
22.
можеш ли КАКА ДА МИ КАЖЕШ
20.09.2017 15:56:44
4
4
НЯКОЛКО ИМЕНА НА ИЗВЕСТНИ /НА СВОБОДНА ПРАКТИКА/ЮРИСТИ ЗАВЪРШИЛИ БСУ–КОЛКО ЛИ ЩЕ Е ПРОЦЕНТА СПРЯМО ВСИЧКО ИЗБЪЛВАНО ОТ БСУ
21.
до кака НИВОТО КАКА НИВОТО
20.09.2017 15:48:25
8
2
НИВОТО НА ТЕЗИ С КУПЕНИТЕ ДИПЛОМИ/или по друг начин за жените–№19коментира нещо в тази връзка/е да СЕ ЗАВРЪТ В ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ И ДА БЪДАТ ИЗБУТВАНИ ПО ИЕРАРХИЯТА ПО ПАРТИИНА/ИЛИ ДРУГА "ЗАДКУЛИСНА"/ ЛИНИЯ –ТОВА Е НИСКО НИВО КАКА !!!!!!!НИВОТО НА СТИИВ ДЖОБС СА ЮРИСТИ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА КОИТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОГРОМНИ УСИЛИЯ ИНТЕЛЕКТ /И С БОЖИЯТА ПОМОЩ/ СА СЪЗДАЛИ ЗНАЧИМИ КОМПАНИИ / С ИЗВЕСТНИ ИМЕНА В СВЕТА/МИСЛИ КАКА НЕ ПРЕПОВТАРЯЙ КЛИШЕТА
20.
Галин
20.09.2017 15:37:06
12
0
17-ти, аз завърших в Софийския университет, няма да уточнявам каква специалност, но се води елитна, каквото и да значи това. В нашия випуск имаше поне 7 човека, които за 5 г. никой не им видя очите, а завършиха с много добри и отлични дипломи. Да не говорим за УНСС, за където се разказват вицове. Ако някой си мисли, че в Бургаския са открили топлата вода, значи не е излизал от комплекса си.
19.
Една кака ми каза
20.09.2017 15:11:48
16
0
Навремето Мосинката хем ги ебеше хем му плащаха за изпитите, сега нещо не се чува - или са го издухали или не му става пишката
18.
Кака до 15-ти
20.09.2017 15:06:27
13
3
Неграмотен няма как да стане юрист, повярвай ми! За диалектите и правоговора - в Бургас не сме най-добрия пример, но това не е признак за култура или грамотност. Колкото до нивото - то е такова, каквото е навсякъде. Ако си мислиш, че в другите градове учат марсианци, значи си много далеч от живота. Нивото пада всяка година и то не само в университетите, а и в основните и средните училища. Само ще завърша, че познавам реални хора, които не можаха да завършат в Бургас, но го направиха в други градове. Така че, нека не бъдем толкова критични и черногледи, университетите в Бургас са средно ниво за България, а защо средното ниво е такова - там вече проблема е на цялото ни образование, а и общество. Другото - студента ако е читав, може да завърши навсякъде и да е отличен в професията си. Бил Гейтс или Стив Джобс даже нямаха дипломи. Университета е възможност да се развиваш, а не фуния, която налива някакъв акъл.
17.
до 12 кака мислиш като маймуна
20.09.2017 15:03:02
9
5
принципно всичко е еднакво но не знаем ЦЕНОРАЗПИСИТЕ явно в софия е по скъпо ЗА ДА ДОЙДЕ МУШМУРОКА ДА СИ КУПИ ДИПЛОМА ОТ БУРГАС в периода 91–96г/ПОЗНАВАМ ПОНЕ 5 ЧОВЕКА КОИТО СА КУПУВАЛИ ИЗПИТИ/ТЕ САМО ТОВА Е РАЗЛИКАТА СКЪПА МИ КАКА
16.
Top
20.09.2017 14:57:40
14
4
Досега нямаше възпитаници на БСУ във ВСС и беше едно доверие, един авторитет, едно одобрение в обществото, една идилия без скандали, едно всеобщо щастие... наистина, къде се спечкат нашите възпитаници на мъдрите и безгрешните, издигнали високо авторитета на съдебната система! 70 години само възпитаници на софийски университети ни ръководят и виждаме резултатите.
15.
до кака
20.09.2017 14:56:16
17
5
Обясни ми защо всички от селата завършиха БСУ.Хора продаващи дини и пъпеши трудно говорящи български език учат там,за какво говорим .Хора ,които учат от 3 ,4 години и още говорят на ма и бе и не са се научили на елементарно възпитание да казват Добър ден,а може и да не са го чували.Някои пък все още са неграмотни ,но са юристи
14.
Тая Чапкънова
20.09.2017 14:45:30
13
2
май прави добри свирки.
13.
Ужас и срамота
20.09.2017 14:44:37
15
1
А членовете на ВСС трабваше да са най-кадърните, най-уважаваните магистрати в България и най-вече - хора с безупречна репутация. Срамота!!!
12.
Кака
20.09.2017 14:42:20
10
9
От 20 години чета и слушам колко било лошо образованието в БСУ и колко хубаво в СУ, УНСС, Благоевград, Варна, Русе, Търново, Пловдив. Навсякъде било цъфнало и вързало, само тук много зле. Хайде да помислим дали преподавателите не са същите, учебните програми не са същите, държавните изпити не са същите, студентите не са същите!? Каквото навсякъде, такова е и тук. За 2-3 години може да има разлика, но след това се изравняват и вече зависи студента колко акъл има в главата си и колко иска да се развива. Отдавна се свърши тая, че завършваш на 23-24 и после цял живот развяваш дипломата. Човек се учи докато е жив, а в повечето специалности то е и неизбежно, защото пазара те изхвърля, ако не си в крак с новостите (най-общо казано). И последно - това, че нямаме добри специалисти и децата бягат да учат в чужбина, за ниското доверие към цели системи и отрасли, за плачевните резултати в други, за слабостите в образованието ни, определено не БСУ е виновника, а продукта, който произвежда цялата ни образователна система, начело с най-старите и "авторитетни" училища и университети.
11.
Donorum Faithful Dispensaatio Fidelis
20.09.2017 14:28:35
15
0
И докато БСУ бълва студенти и тапии на килограм прибираики десетки милиони кеш-суха пара ректорите и се КЪПЯТ в ЛУКС обикаляйки с яхти света карат мерчаци с 6цифри х 6 .То мега "кадърните" бсу-кадри като balika vadhu турската булка чапхънка са на път да ощетят България с 40 МИЛИОНА ДОЛАРА които да харижят(подарят) на алчните роднини на изрелските граждани загинали в Сарафово.Балика Вадху Чапхън явно твърде БОСА в областа на международните правни взаимотношения НЕвладеща чужди езици освен тоя на на мъжа си ще ПОДАРИ 40 МИЛКИ държавна суха пара на изрелските мошета от КирятМалахи
10.
do 4
20.09.2017 14:15:34
9
3
и по-колко се плаща ?и защо като не те приемат никъде там влизаш на 100 процента?
9.
9
20.09.2017 14:11:16
3
0
Джоуфрито пак ще има връзки
8.
до 4
20.09.2017 14:07:30
16
1
Късат в БСУ, защото за всяка ликвидация и следващ държавен изпит се плаща ..... и то много!!!, а не защото държат на добра подготовка и знания!
7.
Пипи Чорапчето
20.09.2017 14:07:05
12
3
Изпълних се с основателна гордост, че " и ний сме дали нещо на света";)

Знаех си аз, че БСУ е най-яката ковачница на кадри у бг правосъдието и сега рейтинга му ( на правосъдието, де)най-накрая ще прескочи забутаните 3-4 %!;))
Ай чиститу, градски!
6.
до4
20.09.2017 13:50:21
7
2
Ако никога не си виждал учебници може и да ти е трудно
5.
Булгаристанадалет
20.09.2017 13:48:22
11
1
Айтоските прависти са под крилото и закрилата на шейтана те са негови чавета и айшета слуги на рогатия .
4.
ТТ
20.09.2017 13:48:11
11
14
БСУ преди си беше пръчка отвсякъде.Последните години им вземат здравето на студентите по право,късат наред ако незнаеш.Каквото беше си беше,сега иска здраво учене,поне за юристите.
3.
Lord
20.09.2017 13:43:09
25
9
Ебати и ВСС.двамата дебили едвам избутали измисления университет,в който и маймуна да набуташ ще завърши.Другия
със спорна репутация.Третата
Да ви пикая на правосъдието.
2.
Вие пък
20.09.2017 13:41:16
20
3
имал е кинти само за тройка , ама явно вече е посъбрал повечко
1.
СУ
20.09.2017 13:39:00
30
9
Даааа, големи юристи са в Бургаския Измислен Университет
Лъчезар ЛИСИЦОВ Автор
Лъчезар ЛИСИЦОВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Сигнал до Флагман.бг: Защо тези работници са без каски? Ако видите този мъж на магистралата, не спирайте! Ще се опита да ви излъже! Внимание! Опасни дървета застрашават стотици бургазлии на едно от най-оживените места в града (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ)
Китайци строят каскада "Въча" Аман от актьори в парламента! Бойко Борисов контра на Корнелия Нинова: Първо да си вземе оставка от своите, а след това да иска от патриотите Северна Корея избухна: САЩ сигурно са полудели, ще им нанесем невероятен удар в най-неочаквания момент БСП поиска оставката на Валентин Радев и Валери Симеонов заради цензура, свързана с граничната ограда Марешки стана „златен пръст”: Парламентът преодоля президентско вето с гласовете на „Воля” След алармата на Флагман.бг! Министерски съвет с извънредно съобщение за подкопаната гранична ограда Николина Ангелкова: 2 % от туроператорите ми искат оставката, няма да я поддам (ВИДЕО) Ангел Попов: Обвиненията срещу мен за изнудване са претоплена манджа, ще осъдя клеветниците (ВИДЕО) Мирчев: Стоилов няма вина за бизнеса на брат си, а ГЕРБ източват държавни пари чрез роднини Милано и Венеция също искат автономност
Радо Шишарката посрещнат в заведение с изстрели Задигнаха 900 лева от строителен шеф на саниран блок в "Меден рудник" Емблематична личност от ъндърграунда сред арестуваните от наркогрупата Шок! Изоставен Ромео спипа бившата си с новото гадже да пие бутилка вино и стана страшно Наркодилъри под пагон: Задържаните за дрога полицаи работели в екип от 2 г. Извънредно! Брутална атака на скинари срещу баща и син Драма! Гринго остава зад решетките, пропуска мегаспектакъла на любимата Софи Маринова в „Арена Армеец” Мъж опита да изнасили 11-годишно момиче, задържаха го Прокуратурата за новата наркобанда в Поморие: Жестоко са малтретирали непълнолетни, за да станат дилъри Измамницата Иванина завлякла осиновени с близо 100 000 лева (ВИДЕО) Депутат избухна: Докога ще мълчим, че Бойко Борисов е бил съдружник с Пашата и Маргините!
Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда
Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда Материалите за четене по досъдебното производство обаче не са много, обяви съдията
Всичко в категорията
Официално: Съдът разкри кои са арестантите от новата наркогрупа в Бургас и Поморие Освободиха предсрочно от затвора Ивайло Зартов ВСС отряза Районен съд Бургас за увеличение на щата Пробив! Прокуратурата погна лекари за съмнителна съдебна експертиза, подписали я на коляно преди заседанието Съдебната палата ври! Минира ли се процесът срещу Пламен Дишков? Окончателно: Съдът отмени дълга на починалия Здравко Донев-Капона – ДСК „изгоря“ със 142 000 лева Спас-Александър искал да помогне на хората, а не да ги измами, твърди адвокатът му Фейсбук фантомът Спас/Александър последно бил в Бургас, преди да му щракнат белезниците Адвокатът на битата лекарка: Владо Плацентата може да се измъкне като шведа, пребил камериерката (ВИДЕО) Прокуратурата влиза в Oбщината в Хасково заради светофар, струващ пет пъти повече от нормалното Скандален обрат по време на делото срещу подкупния полицай! Адвокатът му излезе с неочаквани разкрития
Новото издание на Лотарията на НАП бие по интерес първото
Новото издание на Лотарията на НАП бие по интерес първото Бургазлии регистрираха 30 000 касови бележки само за седмица

Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско
Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Мазния, Барбарона, Бургаския и др. известни крими герои се появяват около фигурата на помориеца


Всичко в категорията
Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев: Шокиран съм от ареста на моите служители в Несебър Полицаи блъснали елен, одрали го в РПУ-то и го изяли на банкет Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи Идеалният подсъдим: малоумният „Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама
Академичният елит призна Колежа по туризъм, обявиха го за част от „Бръшляновата лига” на университетите в България Очаква ни структурна безработица, сегашните професионалисти трябва да се адаптират до 10 години Показаха предпремиера на филм за Кристо на Георги Тошев и изложба гладиаторски шлемове на Порт Прим Арт Фест Изключват от училище за компромати във „Фейсбук“ На 14 октомври закриват Порт Прим Арт Фест с обща изложба и гала вечер Бургас се превръща във фестивална дестинация Представят творбите на графичен артист и млади поети на 12 октомври в Бургас Българският учител: Жена, над 50, с висше образование Представяне на млади поети и радиотеатър с Цветана Манева предстоят на 11 октомври в Бургас Авторът на над 10 книги за успешния бизнес - Жустин Томс ще изнесе лекция в Бургас Обсъждат проблемите в образованието на форум в Бургас
Температура, хрема, гърло... Зимните вируси пристигнаха УМБАЛ Бургас: готови сме да приемем пациентите от Поморие, докато се реши проблемът с тяхната болница Д-р Ангел Кунчев: Внимавайте с грипа, непредсказуем е! (ВИДЕО) Болницата в Поморие е жертва на експериментите в здравеопазването през последните 20 години! Най-мазната салата се оказа, че е най-полезна София ни призна: Бургаската университетска болница „Дева Мария“ е болница на годината за 2017 Създадохме болницата на годината от една гола поляна край Бургас Тотален успех! С капачки закупиха свръхмодерен кувьоз за УМБАЛ-Бургас Проф. Червенякова: Работодателите да ваксинират служителите си срещу грип! (ВИДЕО) Основоположникът на естетичната и здравната дерматология в България ще консултира в Бургас Лекари от УМБАЛ Бургас: Един донор може да спаси осем човешки живота
Тъжна вест! Почина обичана родна певицата
Тъжна вест! Почина обичана родна певицата Изпълнителката изгуби битката с тежка болест на 44 години


Всичко в категорията
Айтос потъна в траур след смъртта на Панайот: Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст Трагедията е жестока! Загиналият айтозлия станал баща преди седмица (СНИМКИ +18) Самотен баща се бори за болния си син, социалните му го отнели (ВИДЕО) Трагична история! Отчаяна съпруга показа какво направиха енергийните напитки с мъжа и живота ѝ (СНИМКИ +18) Ужас в Доминикана: Богата туристка се пусна топлес в Пунта Кана, намериха я обезглавена (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) Сърцераздирателено: Майка откри отвлечената си 13-годишна дъщеря в сайт за проститутки, но след като си я прибира стана още по-лошо Шампионка по борба, изоставена от своите родители, намери сестра си (ВИДЕО) Мъката е безгранична! Погребаха с военни почести и в херметизиран ковчег трагично загиналия редник Тошев Българин загуби дома си след инсулт и живее в колата си (ВИДЕО) Загиналият в адското меле на "Тракия" шофьор се оказа известен боксьор със зловеща семейна история Стана известна конкретната причина за кончината на Хю Хефнър
Астролог: Всичко, което произнесете днес на глас, може да се сбъдне
Астролог: Всичко, което произнесете днес на глас, може да се сбъдне Може да се започват големи дела, свързани с благосъстоянието
Всичко в категорията
Бензин от вода – последното социзобретение (ВИДЕО)
Бензин от вода – последното социзобретение (ВИДЕО) На Световния екологичен форум в София през ноември 1989 г. шеф на лаборатория - Стефан Найденов, демонстрира как водата гори

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Клубът на БСП в „Меден рудник” празнува 10 г. от откриването си Цигани ловят системно пойни птици в бургаския жк „Меден рудник”, продават ги на черно за жълти стотинки На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Млечната кухня в Бургас – морският пример за шуробаджанащината у нас От УМБАЛ-Бургас съобщиха подробности за състоянието на блъснатия колоездач край жк "Меден рудник" Ето защо Меден рудник ще си остане гето Бум на дрогираните шофьори в жк „Меден рудник”, Димитър подкара Сеата си на пико и канабис В жк „Меден рудник” издирват стопаните на тази котка, познавате ли ги? Пожар бушува в ромската махала на бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Откриват супермодерна детска градина в бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ)
Има ли напрежение в с. Чукарка, вижте актуална информация от горещата точка ГЕРБ и ДПС мерят сили в битката за айтоското село Чукарка „Братя по оръжие” атакуват немски бункер край айтоското село Съдиево (СНИМКИ) Българското европредседателство влезе в дневния ред на айтоските дванадесетокласници Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години Две цигански фамилии се млатиха за млада булка в Айтос, пратиха девойчето в болница Тежка катастрофа край Айтос, два Голфа се помляха, по чудо няма жертви Трагедия! Момиченцето с бебе в ръце, пометено от джигит край Айтос, издъхна в реанимация Айтоската структура на ДПС влезе в парламента, искат оставката на знаков човек от ГЕРБ (снимки) Гастарбайтер в Кипър изгоря в схемата на Гринго, но се мъчи да отърве любовника на Софка Маринова с трик за нов разпит (СНИМКИ) Гринго изнудвал бизнесмена, за да връща борчове на Софка?
Какво да очакваме от Българското европредседателство, кога стартира и какви са ползите за страната ни Карнобат обявява конкурс за военни офицери Помните ли жестоката катастрофа край Сърнево, отнела живота на 4-ма тийнейджъри! 3 г след трагедията още не е ясно кой е шофирал Баба от Карнобат превърна дома си в нарко оранжерия Садят 3-метрови дървета против снегонавявания около „лятната магистрала” край Карнобат Вижте емоционалната реч на кмета на Карнобат Георги Димитров - показно за всички политици (ВИДЕО) Кметът на Карнобат Георги Димитров с емоционално слово за празника на града (ВИДЕО) 518 са безработните през август в Карнобат Ученик от Карнобат с първа награда за есе и разказ "Братя Мормареви" Кметът Георги Димитров и зам.-областният управител Владимир Крумов откриха учебната година в Карнобат Стана ясно кой е удавникът от Моста в Бургас, 47-годишен мъж от Карнобат е!
Багери нагазиха на плажа в Слънчев бряг. Унищожават ли се дюните? (СНИМКИ/ ВИДЕО) Статистика: В Бургаско вече има повече хотели, отколкото в областите София и Варна взети заедно Народното читалище "Месемврия 2015" в Несебър с нови начинания през есента Община Несебър и Ротари клуб-Несебър наградиха 12 деца-финалисти в конкурса „Аз обичам моя град“ Четирима състезатели от "Несебър 2000" са в топ 10 на националната ранглиста Юбилейното издание на „Есенни пасажи“ превърна Несебър в морска столица на забавата и рибните изкушения (СНИМКИ) Кметът на Несебър Николай Димитров подаде ръка на Ротари Клуб – заради децата на древния град Извънредно! Трагедия в Несебър! Млад мъж сложи край на живота си Съдът взе решение за ареста на заподозрения за стрелбата срещу Митьо Очите Вижте как бе преобразен входът на Несебър Няма прошка! Министерството на туризма погна хотелите на милионери в Слънчев бряг
Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда
Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда Материалите за четене по досъдебното производство обаче не са много, обяви съдията
Всичко в категорията
Над 60 учени от 3 континента пристигат в Поморие за престижен научен форум Официално: Съдът разкри кои са арестантите от новата наркогрупа в Бургас и Поморие Събраха се близо 1000 подписа в защита на болницата в Поморие Прокуратурата за новата наркобанда в Поморие: Жестоко са малтретирали непълнолетни, за да станат дилъри Лаборатория „ЛИНА” подаде ръка на дома в село Бата, извърши безплатни профилактични изследвания Стартира подписка за запазване дейността на МБАЛ Поморие В Поморие мутрите се снишиха, жандармерия варди изхода за Слънчев бряг Лекари: Болницата в Поморие е пред фалит заради некадърността на управляващите - депутати и министри (ВИДЕО) За пример! Община Поморие с награда за иновации и добро управление Болницата в Поморие е жертва на експериментите в здравеопазването през последните 20 години! Ученици поеха управлението на община Поморие за ден (СНИМКИ)
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г  (СНИМКИ)
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г (СНИМКИ) Рибарите спряха да мрънкат, навсякъде около Бургас се вият пушеци от печена на скара риба
Всичко в категорията
Пияния и Господ го пази? Уви, в Ахтопол снощи не беше така... ​Липсата на банков клон и пречиствателна станция спъват туризма в Ахтопол Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Царево пред бунт! Десетки чакат на опашка за дърва пред Общината, напрежението ескалира (ВИДЕО) Как еколозите от Корал са лапали цяло лято държавни пари, за да се охраняват сами Загиналият край Ахтопол сърфист излязъл в пика на бурята Депутатите от ГЕРБ Бургас: Осигурени са 8 млн за свлачища в Сарафово и Царево Пътят за Резово остава затворен, сапьори взривяват пясъчната коса? (ВИДЕО) Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО) Емблемата на БСП в Царево Петко Арнаудов напусна Общинския съвет Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение”
Бургаският бизнесмен Радостин Дачев разрушава киното в Приморско. Ще издигне ли хотел?
Бургаският бизнесмен Радостин Дачев разрушава киното в Приморско. Ще издигне ли хотел? Приватизаторът на кината в региона е собственик на огромен парцел с изглед към морето

Всичко в категорията
Факелно шествие за Деня на народните будители в Приморско Приморско с нова атракция под водата (СНИМКИ/ВИДЕО) Приморско показва добри практики по проект „Гласът на българските деца“ (ВИДЕО) Обвиненият в блудство Христо Радев категоричен: Трите ученички, които свидетелстват срещу мен, говорят лъжи! (ВИДЕО) В Община Приморско отбелязаха международния ден на възрастните хора БНР – Бургас отпразнува в Приморско петия си рожден ден Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев Намериха заместник на задържания за блудство школски шеф в Ново Паничарево (ВИДЕО) Гласът на главния прокурор закопа школския директор Христо Радев, насилвал още три момичета Учителите в Ново Паничарево бранят директора си: Той е почтен, а момичето… палаво 14-годишната Радостина - жертва или съблазнителка на училищния директор
Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО) Стягат пътищата в Средецко за зимата, търсят фирма по подръжката Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки)
Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА) Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища! Oтменят протеста край Малко Търново, шефът на АПИ Дончо Атанасов потушава странджанския бунт за лош път В Малко Търново излизат на протест, искат спешен ремонт на пътя за Царево Протест в Граматиково, затварят пътя за Турция (ВИДЕО) Кметът Илиян Янчев от епицентъра на бедствието: В Странджа продължава да вали, Велека е стряскащо пълноводна Антон Коджабашев за бедствието в Странджа: Тук е страшно, държавата нехае и никой не идва да помогне! Извънредно! Страшен порой в Малко Търново, кметът Илиян Янчев обяви бедствено положение (СНИМКИ) Добра новина: Стартира дългоочакван ремонт на път в Странджа
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА)
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА) Облечен е със светлокафяво яке, черен анцуг и черна шапка
Всичко в категорията
Бой в центъра на Лозарево завърши с три избити зъба
Бой в центъра на Лозарево завърши с три избити зъба По случая е образувано досъдебно производство


Всичко в категорията
Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал Първо във Флагман.бг! Кърваво убийство край Руен: Откриха труп на мъж с размазана глава Зрелищно меле! Мерцедес се заби в ТИР на пътя Бургас - Варна (СНИМКИ) Ето къде ще гласуват за нов кмет в руенското село Скалак Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет Ужасяващо! Откриха човешки череп край село Билка, където изчезна иманярят Васил Канев Стана ясно кога айтоското с. Чукарка избира нов кмет, след като старият избяга на гурбет Заводът на богат арменец в Руенско фалира, продават го заради дългове
Моята цел е да променя отношението към онкоболните  в България Интервю Всички интервюта Д-р Филип Маринов, началникът на отделението по медицинска онкология към университетска болница „Дева Мария“ Моята цел е да променя отношението към онкоболните в България
Бургас е на едно от челните места по онкозаболявания и това поставя в невъзможност наличните здравни заведения да обслужат всички, които имат нужда
Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Флагман.БГ Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Мазния, Барбарона, Бургаския и др. известни крими герои се появяват около фигурата на помориеца


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Меденруднишка селеяния: Бургазлия окупира паркомясто пред блока си, плаши съседи с бой Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Сигнал до Флагман.бг: Защо тези работници са без каски?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 19.10.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
От сутринта сте без настроение, а това оказва влияние върху поведението ви и повлиява впечатлението, което ще оставите у околните. По-добре е то да е добро. Успявате на работното място. Неочаквано ще ви изненадат отново с информация за финансови постъпления, които можете да очаквате в следващите дни. Имате нова възможност да подобрите материалното си състояние. Събитие ще преобърне изцяло живота ви в положителна посока. Този факт ще ви зареди с желание за работа. Ако сте уговорили делова среща, опитайте се да я осъществите до обед. Не взимайте спонтанни решения! Не пътувайте! От сутринта създавате напрежение заради нежеланието ви да работите активно. Недоразумения в отношенията с партньорите ви могат да се отразят лошо на вашия авторитет. Не започвайте нови занимания. Не е изключено да се наложи да ревизирате бъдещите си планове, за да избегнете личната си финансова криза. Предстои ви покупка, свързана с неприятни и неочаквани от вас разходи за ремонт, който може да ви загуби времето днес. Вземете си почивен ден, само ако е възможно и не ви вреди. В противен случай рискувате да не се справите с професионални си задължения заради преумора, но можете да се заемете с рутинните си задачи. Обмислите новите предложения, за да изберете доходните и да се възползвате максимално от тях. Денят е добър за успешна творческата дейност. Не се колебайте да създавате творби, като се доверите на фантазията си. Деловите пътувания няма да ви донесат очакваните договори и финансови постъпления. Отложете ги за следващата седмица или за другия месец. Предпазвайте се от неочаквани проблеми заради липса на желание да завършите започнатите задачи. Запознанствата ви са свързани с проблеми и разправии на работното място, а също и с бъдещи трудности в личните отношения. Не бива да допускате новите си познати бързо и наивно до себе си. Внимавайте и не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели дори и сред тези, които ви подкрепят, а това не е във ваша полза. Ще се наложи да се занимавате с лични проблеми, защото ваш близък не е спазил даденото обещание. Плановете ви се променят. С право ще се ядосате на настояванията на близките си днес да приключите с проблема. Запазете спокойствие при деловите разговори, ако сте на работното си място. Не проявявайте нервност. До обед се пазете от разправии у дома заради предстоящо делово пътуване. Направете отново плановете си. Преценете дали са перспективни или не си струва да рискувате с тяхното осъществяване през този месец. На работното място се справяте добре. Не се опитвайте да прехвърлите лошото настроение и върху колегите си. Отложете задачите си, ако са свързани с вашия дом, за да не се провалите на работното си място. Не разчитайте на късмета си, защото днес може и да ви изневери. Справете се със служебните си задачи. Бъдете отговорни и коректни, за да не се окажете в редиците на безработните. Ще блеснете с възможностите си и ще докажете на всички, че трудностите на работното място не ви притесняват. Подгответе се за неочаквани обрати, заради спешни задачи, с които ще натоварят вас. Задълбочете се в задълженията си, за да не разочаровате началниците си, които са ви гласували голямо доверие и са ви поверили нови отговорности. От сутринта се отдайте на интелектуални занимания. Имате възможност да осъществите делово пътуване. Не се вживявайте в проблемите си на работното място, защото са лесно преодолими. Успехът, който постигате преминавайки през трудности, които не зависят от вас, ще ви се услади многократно. Не разчитайте на успех, ако сте решили да се развличате, въпреки задачите, които ви очакват на работното място. Обърнете внимание на обажданията, ако са свързани с новите делови предложения. Не е изключено, въпреки нежеланието ви да работите, да намерите в тези предложения изгода и за себе си.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип