Двама възпитаници на Бургаския свободен университет стават членове на ВСС


Двама възпитаници на Бургаския свободен университет стават членове на ВСС
Калина Чапкънова и Драгомир Кояджиков (долу – снимка от дипломата) са от БСУ, Стефан Гроздев пък е родом от Айтос
20 Септември 2017, Сряда
Автор: Лъчезар Лисицов

Изборът на Калина Чапкънова бе очакван, Драгомир Кояджиков е другият представител на учебното заведение


Двама възпитаници на Бургаския свободен университет бяха избрани за членове на Висшия съдебен съвет (ВСС) днес от квотата на парламента. Единият е Калина Чапкънова, която е окръжен прокурор на Бургас, но след 3 октомври вече няма да може да упражнява длъжността. Това е датата, от която започва действието си новият ВСС.

Другият възпитаник на бургаското висше училище е Драгомир Кояджиков. Той бе предложен от БСП за член на Съдийската колегия. И докато Чапкънова бе сигурна, то изборът на Кояджиков бе под въпрос.

Червените бяха предложили шестима кандидати. А според задкулисната договорка трима от тях трябваше да отпаднат. Кояджиков обаче явно се оказа подходящ за политическо-съдебното статукво.

Любопитното е, че той е роден в София, но е учил в Бургаския свободен университет (БСУ) в периода 1991 – 1996 г.
Съдебната му кариера е минала основно в Русе. В момента е в Апелативния специализиран наказателен съд.
Оценките му от БСУ са не по-малко интересни. Средният му успех е 4,27, а на държавния изпит е получил среден 3.

Днес за член на ВСС бе избран и Стефан Гроздев, който пък е роден в Айтос. Той бе предложен от ДПС и влиза в Съдийската колегия. Гроздев бе сред лицата със спорна репутация, които бяха избрани за членове на ВСС.

Припомняме, че Бургас ще има още двама представители в новия „кадрови орган” на съдебната система.
Те бяха избрани от професионалните квоти.

Георги Кузманов от Апелативната прокуратура бе излъчен от прокурорската квота.
Председателят на Бургаския окръжен съд Боряна Димитрова пък бе избрана от колегите си съдии.

В категории: Темида , Политика


37
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
37.
aaaaaaaa
24.09.2017 05:38:32
1
0
palno unijenie
36.
Ана
22.09.2017 12:54:42
5
2
В държавните университети влизат повече отличници,заради балообразуването.Но,това не означава,че излизат кадърни висшисти.Аз учих в БСУ.Нямам нито една подарена оценка.Имам оценки от 2 до 6.Изпитът ни по счетоводство беше с по-сложни задачи от ВХТИ(сравнявали сме с познати).Мо Маркетинг ни предаваше професор от УНСС и той самият ни казваше,че "софийските гении" са прехвалени.Уважавам труда на отличниците,но по-нататък в живота човек,за да успее се искат и много други качества.Имам приятелка тройкаджийка в училище,която така се мобилизира в университета,че завърши доста сложна специалност.Нещата могат да се гледат от различен ъгъл....
35.
вещ по всички въпроси
21.09.2017 10:45:57
5
0
В България няма висше образование - няма УНСС, СУ, ВИНС и т.н. Нивото на образование е на кръжок. Влизаш, излизаш нищо не ставаш и после търсиш роднини да ти намерят работа. По партийна линия отиваш напред. Зам-обалстният на Варна Карагьзов от Атака не може да напише една дума без да направи поне 2 правописни грешки, обаче човекът по партийна линия се издигна. Това е България.
34.
34
21.09.2017 07:24:12
6
4
Пример от БСУ: Колега, който в БСУ не успя да си вземе изпитите първата и втората година, незнайно как се уреди да се прехвърли в Софийския университет. Там си ги взимаше без проблем. От поток 120 в първи курс, накрая завършихме около 40 човека /за БСУ/ говоря. Може да се влиза лесно, но трудно се стига до края... За СУ от познати съм чувала следното: „Там и магаре да вържеш, ще изкара”. Във всеки университет има студенти, които само се водят като бройка, а никой не им е виждал очите. Дипломата сама по себе си не ти върши работата. Върши я човека. Жалкото е, че по държавните институции е пълно с връзкари. Една част от тях - незнаещи, но с диплома... Други - знаещи, с диплома, можещи, но нежелаещи да си вършат работата. Третите - които знаят за какво са там /да работят!/ и имат знанията, за съжаление са малко и почти не ги допускат до ръководни длъжности...
33.
Въпрос
21.09.2017 04:08:50
3
0
А Кузманов не ли от БСУ също
32.
Хардфорд
20.09.2017 22:03:26
3
0
Това че преподавателите на това нещо са му писали среден 3 е много добра атестация за БСУ. Просто трябва да се гледа светналата червена лампа която те са сложили в дипломата.
31.
БРАВО 29 МНОГО ТОЧНО МОМЕНТАЛНО ТРИ МИНУСА/
20.09.2017 20:47:26
2
0
ГО КАЗА САМО ЛИЗАЧИ И НАГАЖДАЧИ УДОБНИ И ХЛЪЗГАВИ ВЛИЗАТ ВЪВ ВЛАСТА/НЯМАЩИ КАПАЦИТЕТ В УСЛОВИЯТА ЗА СВОБОДНА КОНКУРЕЦИЯ/КАТО "ВЕЛИКИТЕ" ОТ СТАТИЯТА
30.
браво БРАВО 26 И 27
20.09.2017 20:37:32
6
2
КАЗАХТЕ ИСТИНАТА НА ЛЕЛЯТА КАКАТА И МАЛОУМНИЦИТЕ ГОВОРЕЩИ ЗА НИВО В ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗА "ВЕЛИКОТО" ПОСТИЖЕНИЕ НА ВЪЗПИТАНИЦИ НА БСУ В ИНСТИТУЦИИТЕ/ВСЕКИ ЗНАЕ КАК СЕ РАСТЕ В ИЕРАРХИЯТА ТАМ "СЛАГАЧЕСТВО"ПАРТИИНА ОБВЪРЗАНОСТ И РАЗНИ ДРУГИ "МЕТОДИ"–ХОРАТА СА НАЯСНО
29.
ноунейм
20.09.2017 20:21:55
5
10
Бургаски Свободен университет е достатъчно добър.Да,приема на студенти е доста либерален.Но това е въобще практика в Европа.И в Германия,и в Англия ,стига да има един човек съответен езиков сертификат ще го приемат да следва.Проблема не е в това.Проблема е,че и по време на комунизма ,и сега в България нещата са били много смесени и обикновено не се дава предимство на почтените хора,а на лизачите и нагаждачите,които даже много често не са и компетентни,но пък са удобни и достатъчно хлъзгави.Разбира се има и категория хора ,които са подготвени по материята,но са също "зли гении".Има обаче и много подготвени хора,знаещи,които обичат това ,което са учили и нямат какъвто и да е интерес да направят голямата грешка да влезат под кавато и да е форма във властта.Това са истинските професионалисти,които ще надживеят всички сбъркани кариеристи.
28.
бау
20.09.2017 18:20:53
9
3
разликата е, че в БСУ може да влезе всеки, дори и тройкаджията на класа, апропо, от моя клас точно те завършиха БСУ, докато в софийски, унсс, иу- варна, ту- софия, ту- варна и т.н се влиза с конкурсен изпит и за едно място има няколко кандидати, не може всеки да влезе или не и вървежна специалност, трябва да имаш читави оценки от средното и да изкараш и оценка на изпит, докато в бсу- то, който не е решил, той не е влязъл, която и специалност да е поискал, някак си средата и новото са различни, едно е да следваш с умни хора завършили математическа или езикова гимназия и изкарали 5,50 на изпит, друго е да учиш с някой завършил село трънково, дето не прави разлика между клИкане и клЯкане
27.
да, да, ама не
20.09.2017 17:24:33
8
6
Отговорете си на въпроса- кои ходят да учат в БСУ? Ученици то бургаските елитни гимназии?-НЕ! Ученици дошли от София, Варна, Пловдив и преборили конкуренцията с изпит? НЕ! всеки, които е решил да го запише е приет. Без значение какво и с колко е завършил. Не искам да обиждам хората, живеещи в Сливен, Ямбол, Руен, Сунгурларе, но тука става въпрос само са болни амбиции да вземем диплома за висшУ. ОК, цялото висше образование в България е вече е фейк, но има едни университети, където това не е образование, а бизнес и не е висше, а е на нивото на школа тип ПУЦ. Умните деца със способности знаят къде да отидат да участ, останалите, с дипломата за висшУ ще бърка коктейли на някой бар.
26.
до 25. лелята
20.09.2017 17:17:02
5
3
И моят случай е почти такъв. След УНСС реших да изкарам магистратура в БСУ, защото тогава си намерих работа в Бургас и ми беше по-удобно. Обаче, разликата от земята до Луната. Дори преподаватели, които са ми преподавали в УНСС и като знам там как преподаваха и как се вземаше изпит при тях, то в БСУ нямаше нищо общо. Беше само отбиване на номер и на изпита не само, че нямаше скъсани, ами самият аз не бях сигурен, че ще го взема, защото в УНСС при този преподават четох яко и изкарах едвам 4, а в БСУ при същия, при все, че вече работих и минах отгоре- отгоре материала, ми писаха 6, а самият изпит беше елементарно зададен, за да може всеки да изкара. А най-потресаващо беше, че имаше студенти, които трепериха да хванат тройката. И долу-горе така минаха всички лекции и изпити. Нито седнах да чета, нито се озорих на изпит, всичко беше много повърхностно и дори неща, които съм учил в бакалавъра, тия които са завършили БСУ не бяха чували за тях. И в крайна сметка завърших с отлична диплома, която самият аз никога не бих си писал шестици за това учене и най-вече, че нищо ново не научих, само едната диплома за магистър ми остана. После имах възможност да наемам новозавършили студенти и подлагайки ги на базови тестове по специалността, знанията на тези от БСУ, не можеха да покрият дори знания на ученик от профилирана гимназия. Пълна скръб. И с годините става все по-зле, съдейки от кандидатите, които идват при нас, завършили БСУ. Разбира се наблюденията ми са конкретна професионална област, не твърдя, че във всички специалности е така.
25.
лелята
20.09.2017 16:59:52
7
6
Рядко пиша коментари, но бях провокирана от написаното. Завършила съм във ВТУ и продължих образованието си в БСУ. Мога да ви кажа разликата. Във ВТУ не съм виждала очите на някои от преподавателите си / и не защото не ходих /. Даже на изпитите не идваха, а пращаха своите асистенти. В БСУ не е имало случай преподавател да закъснее за час, пък да не говорим да не присъства. Даже съм била свидетел как преподавателка е чакала в стаята да дойдат студентите. Мисля си, че няма значение къде си, а е важно дали имаш желание да се научиш. Няма как някой да ти налее с фуния в главата знания независимо в кой университет си. Вече трета година работя по специалността си и бих казала най-отговорно, че съм доволна от придобитите в университета знания. Не мога да си обясня каква е тази злоба в коментарите тук, ама хейтъри без работа колкото искаш в България
24.
защо КАКА СЛОЖИ МИНУС
20.09.2017 16:06:06
4
2
НА КОМЕНТАР 21/ЗАБОЛЯ ТЕ НЕЩО ОТ ИСТИНАТА/НЕ МОЖЕ ВЕЧНО ДА СЕ ЖИВЕЕ СЪС ЗАБЛУДА И ЛЪЖА–ХОРАТА ПРОГЛЕЖДАТ ВЕЧЕ
23.
ще коментираш ли КАКА
20.09.2017 16:00:30
5
0
№20Галин–това Е ИСТИНАТА И ЗА БСУ
22.
можеш ли КАКА ДА МИ КАЖЕШ
20.09.2017 15:56:44
4
4
НЯКОЛКО ИМЕНА НА ИЗВЕСТНИ /НА СВОБОДНА ПРАКТИКА/ЮРИСТИ ЗАВЪРШИЛИ БСУ–КОЛКО ЛИ ЩЕ Е ПРОЦЕНТА СПРЯМО ВСИЧКО ИЗБЪЛВАНО ОТ БСУ
21.
до кака НИВОТО КАКА НИВОТО
20.09.2017 15:48:25
8
2
НИВОТО НА ТЕЗИ С КУПЕНИТЕ ДИПЛОМИ/или по друг начин за жените–№19коментира нещо в тази връзка/е да СЕ ЗАВРЪТ В ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ И ДА БЪДАТ ИЗБУТВАНИ ПО ИЕРАРХИЯТА ПО ПАРТИИНА/ИЛИ ДРУГА "ЗАДКУЛИСНА"/ ЛИНИЯ –ТОВА Е НИСКО НИВО КАКА !!!!!!!НИВОТО НА СТИИВ ДЖОБС СА ЮРИСТИ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА КОИТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОГРОМНИ УСИЛИЯ ИНТЕЛЕКТ /И С БОЖИЯТА ПОМОЩ/ СА СЪЗДАЛИ ЗНАЧИМИ КОМПАНИИ / С ИЗВЕСТНИ ИМЕНА В СВЕТА/МИСЛИ КАКА НЕ ПРЕПОВТАРЯЙ КЛИШЕТА
20.
Галин
20.09.2017 15:37:06
12
0
17-ти, аз завърших в Софийския университет, няма да уточнявам каква специалност, но се води елитна, каквото и да значи това. В нашия випуск имаше поне 7 човека, които за 5 г. никой не им видя очите, а завършиха с много добри и отлични дипломи. Да не говорим за УНСС, за където се разказват вицове. Ако някой си мисли, че в Бургаския са открили топлата вода, значи не е излизал от комплекса си.
19.
Една кака ми каза
20.09.2017 15:11:48
16
0
Навремето Мосинката хем ги ебеше хем му плащаха за изпитите, сега нещо не се чува - или са го издухали или не му става пишката
18.
Кака до 15-ти
20.09.2017 15:06:27
13
3
Неграмотен няма как да стане юрист, повярвай ми! За диалектите и правоговора - в Бургас не сме най-добрия пример, но това не е признак за култура или грамотност. Колкото до нивото - то е такова, каквото е навсякъде. Ако си мислиш, че в другите градове учат марсианци, значи си много далеч от живота. Нивото пада всяка година и то не само в университетите, а и в основните и средните училища. Само ще завърша, че познавам реални хора, които не можаха да завършат в Бургас, но го направиха в други градове. Така че, нека не бъдем толкова критични и черногледи, университетите в Бургас са средно ниво за България, а защо средното ниво е такова - там вече проблема е на цялото ни образование, а и общество. Другото - студента ако е читав, може да завърши навсякъде и да е отличен в професията си. Бил Гейтс или Стив Джобс даже нямаха дипломи. Университета е възможност да се развиваш, а не фуния, която налива някакъв акъл.
17.
до 12 кака мислиш като маймуна
20.09.2017 15:03:02
9
5
принципно всичко е еднакво но не знаем ЦЕНОРАЗПИСИТЕ явно в софия е по скъпо ЗА ДА ДОЙДЕ МУШМУРОКА ДА СИ КУПИ ДИПЛОМА ОТ БУРГАС в периода 91–96г/ПОЗНАВАМ ПОНЕ 5 ЧОВЕКА КОИТО СА КУПУВАЛИ ИЗПИТИ/ТЕ САМО ТОВА Е РАЗЛИКАТА СКЪПА МИ КАКА
16.
Top
20.09.2017 14:57:40
14
4
Досега нямаше възпитаници на БСУ във ВСС и беше едно доверие, един авторитет, едно одобрение в обществото, една идилия без скандали, едно всеобщо щастие... наистина, къде се спечкат нашите възпитаници на мъдрите и безгрешните, издигнали високо авторитета на съдебната система! 70 години само възпитаници на софийски университети ни ръководят и виждаме резултатите.
15.
до кака
20.09.2017 14:56:16
17
5
Обясни ми защо всички от селата завършиха БСУ.Хора продаващи дини и пъпеши трудно говорящи български език учат там,за какво говорим .Хора ,които учат от 3 ,4 години и още говорят на ма и бе и не са се научили на елементарно възпитание да казват Добър ден,а може и да не са го чували.Някои пък все още са неграмотни ,но са юристи
14.
Тая Чапкънова
20.09.2017 14:45:30
13
2
май прави добри свирки.
13.
Ужас и срамота
20.09.2017 14:44:37
15
1
А членовете на ВСС трабваше да са най-кадърните, най-уважаваните магистрати в България и най-вече - хора с безупречна репутация. Срамота!!!
12.
Кака
20.09.2017 14:42:20
10
9
От 20 години чета и слушам колко било лошо образованието в БСУ и колко хубаво в СУ, УНСС, Благоевград, Варна, Русе, Търново, Пловдив. Навсякъде било цъфнало и вързало, само тук много зле. Хайде да помислим дали преподавателите не са същите, учебните програми не са същите, държавните изпити не са същите, студентите не са същите!? Каквото навсякъде, такова е и тук. За 2-3 години може да има разлика, но след това се изравняват и вече зависи студента колко акъл има в главата си и колко иска да се развива. Отдавна се свърши тая, че завършваш на 23-24 и после цял живот развяваш дипломата. Човек се учи докато е жив, а в повечето специалности то е и неизбежно, защото пазара те изхвърля, ако не си в крак с новостите (най-общо казано). И последно - това, че нямаме добри специалисти и децата бягат да учат в чужбина, за ниското доверие към цели системи и отрасли, за плачевните резултати в други, за слабостите в образованието ни, определено не БСУ е виновника, а продукта, който произвежда цялата ни образователна система, начело с най-старите и "авторитетни" училища и университети.
11.
Donorum Faithful Dispensaatio Fidelis
20.09.2017 14:28:35
15
0
И докато БСУ бълва студенти и тапии на килограм прибираики десетки милиони кеш-суха пара ректорите и се КЪПЯТ в ЛУКС обикаляйки с яхти света карат мерчаци с 6цифри х 6 .То мега "кадърните" бсу-кадри като balika vadhu турската булка чапхънка са на път да ощетят България с 40 МИЛИОНА ДОЛАРА които да харижят(подарят) на алчните роднини на изрелските граждани загинали в Сарафово.Балика Вадху Чапхън явно твърде БОСА в областа на международните правни взаимотношения НЕвладеща чужди езици освен тоя на на мъжа си ще ПОДАРИ 40 МИЛКИ държавна суха пара на изрелските мошета от КирятМалахи
10.
do 4
20.09.2017 14:15:34
9
3
и по-колко се плаща ?и защо като не те приемат никъде там влизаш на 100 процента?
9.
9
20.09.2017 14:11:16
3
0
Джоуфрито пак ще има връзки
8.
до 4
20.09.2017 14:07:30
16
1
Късат в БСУ, защото за всяка ликвидация и следващ държавен изпит се плаща ..... и то много!!!, а не защото държат на добра подготовка и знания!
7.
Пипи Чорапчето
20.09.2017 14:07:05
12
3
Изпълних се с основателна гордост, че " и ний сме дали нещо на света";)

Знаех си аз, че БСУ е най-яката ковачница на кадри у бг правосъдието и сега рейтинга му ( на правосъдието, де)най-накрая ще прескочи забутаните 3-4 %!;))
Ай чиститу, градски!
6.
до4
20.09.2017 13:50:21
7
2
Ако никога не си виждал учебници може и да ти е трудно
5.
Булгаристанадалет
20.09.2017 13:48:22
11
1
Айтоските прависти са под крилото и закрилата на шейтана те са негови чавета и айшета слуги на рогатия .
4.
ТТ
20.09.2017 13:48:11
11
14
БСУ преди си беше пръчка отвсякъде.Последните години им вземат здравето на студентите по право,късат наред ако незнаеш.Каквото беше си беше,сега иска здраво учене,поне за юристите.
3.
Lord
20.09.2017 13:43:09
25
9
Ебати и ВСС.двамата дебили едвам избутали измисления университет,в който и маймуна да набуташ ще завърши.Другия
със спорна репутация.Третата
Да ви пикая на правосъдието.
2.
Вие пък
20.09.2017 13:41:16
20
3
имал е кинти само за тройка , ама явно вече е посъбрал повечко
1.
СУ
20.09.2017 13:39:00
30
9
Даааа, големи юристи са в Бургаския Измислен Университет
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Темида
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас „Плочките са начупени, спъваме се в тях, не можем да се качим на автобуса“, пише читател на Флагман.бг
Всичко в категорията
Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и…
Социолог: Опозицията няма да свали „Борисов III”, а то само ще падне (ВИДЕО)
Социолог: Опозицията няма да свали „Борисов III”, а то само ще падне (ВИДЕО) Според Андрей Райчев предсрочните избори не са толкова далеч, Антоний Гълъбов пък изтъкна, че България вече няма президент
Всичко в категорията
20 години затвор грозят украинеца, убил Северина и Ивайло на АМ "Тракия" Заловиха най-големия италиански бос и цялото му семейство! Ето на какво се натъкнаха полицаите Само във Флагман.бг! Цигари за 200 бона открити в белия бус на АМ "Тракия" (СНИМКИ) Гнусно! Спипаха виртуален педофил, искал да снима порно с малолетна бургазлийка Българи оплетоха Холандия в престъпна схема - представят се за близки на болни и ги обират Първо във Флагман.бг! Пращат шампиона по борба Мариян Ганев зад решетките, веднага щом го изпишат от болницата Разследват трима надзиратели – пускали затворник в отпуска срещу пари Ловят онлайн мошениците по трансакциите Гореща българска връзка напипаха гръцки ченгета в схема за трафик на оръжие Само във Флагман.бг! Битият гард на „Дежа вю” получи амнезия, вече не разпознава нападателите си Вандали поругаха гроба на Стефан Стамболов
Закриват 11 прокуратури от 1 януари Окръжният прокурор: Задържаните надзиратели са опитни служители Извратен таксиджия от Бургас качи малолетна, за да я закара на плаж, насили я пред приятелите й Цацаров извикал героя Михаил Цонков и колегите му, за да им благодари за храбростта 21 хил. лв. глоби за Пищалов, изоставил 70 коня в Осоговския балкан Германия иска екстрадирането на 14-годишния, заподозрян за участие в групово изнасилване Скандалната танцьорка Габриела ще съди България в Страсбург! Причината е... Михаил Цонков и бившите граничари на тайна среща с главния прокурор, ще подкрепи ли държавата българските герои Пандизчия излезе от затвора и се закани „да види сметката“ на познат Дават на съд 45-годишна бизнесдама, източила над 3 милиона Патриотът-журналист Димитър Байрактаров с окончателна присъда за побой на жена
Министър Ангелкова: Предвиждаме мащабна маркетингова кампания през 2019 г., съобразена с бизнеса
Министър Ангелкова: Предвиждаме мащабна маркетингова кампания през 2019 г., съобразена с бизнеса Повече от 1,6 млрд. лв. са приходите от международен туризъм за петте месеца на годината

Всичко в категорията
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път 65-годишният актьор и Хейли Робъртс са сгодени от две години
Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман
Изтича срокът за записване в Софийския университет Гордост за Бургас: Математици спечелиха шампионска купа и златни медали в Хонг Конг Как се привличат студенти: с томбола за кола, таблет или екскурзия за двама до Париж Стартира проект за над 20 милиона в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ с нов технологичен скок с лабораторията за „Вградени компютърни системи“ Излезе второто класиране в Софийския университет Училищна библиотека застрашена от закриване Ученици от Строителния в Бургас получиха германски професионални сертификати Важна новина за всички родители, ето как ще се разпределят ваканциите следващата година Допълнителна трета паралелка създават в престижното ОУ "Ал.Г. Коджакафалията" След заседание в Бургас: Ректори предлагат революционни промени, за да реформират висшето образование
Цветелина Оланд: Нямам представа къде са децата ми. В дневника си дъщеричката и пише: Защо трябва да имам такова детство? Трагедията на едно семейство! Баща и син инвалиди останаха на улицата в Бургас, не ги одобриха за общинско жилище Експертизи бавели финала на разследването за смъртта на детето на Московски Джендъри си правят реклама с убити красавици, градския транспорт осъмна с увиснали гащи и сутиени (СНИМКИ) Вижте разтърсващата изповед на парализирания Васко, марихуаната изцели болките му, но сега искат да го вкарат в затвора (ВИДЕО) Саня Борисова се съсипва от мъка, иска да си върне Ники Илиев Драма! Джамайката потъна във водите на река Златна Панега Река погълна 8-годишно момиченце Щерката на Анахид Тачева влезе в японска секта Мечка уби баща, пазещ децата си Откриха мъртва във ваната секс икона, известна участничка от "Биг Брадър" (СНИМКИ 18+)
Астролог: Отнасяте се с хумор към всичко, което ви тревожи!
Астролог: Отнасяте се с хумор към всичко, което ви тревожи! Помагайте на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката Репликата - „прибирам се, че ще ми звъннат по телефона”, днес звучи комично


Всичко в категорията
Футболен съдия и настоящ депутат сътвори чутовен скандал в квалификациите на Шампионска лига, оплеска мач
Футболен съдия и настоящ депутат сътвори чутовен скандал в квалификациите на Шампионска лига, оплеска мач Стефан Апостолов е депутат от ГЕРБ в 44-ото народно събрание. Той е син на кмета на Симитли Апостол Апостолов


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Над 30 заглавия очакват своята публика в Международен филмов фестивал Бургас До обяд слънце, времето се разваля след това Направиха първа копка на модерния комплекс „Изгрев Резиденс“ С градския туристически автобус до Авиомузея и обратно Започва Ролерфест Бургас, вижте цялата програма на събитието Фестивалът „Дни на украинската култура в Бургас“ ще представи богата концертна програма, изложби и акробатично цирково изкуство Общински съветник застана зад идеята за графити фест в Бургас, вижте историята на изкуството (СНИМКИ/ВИДЕО) Къде се "изпариха" търговците от ул."Александровска" в Бургас и защо има все повече свободни площи на ларгото Веселина Таралова: В новата еко детска градина в „Меден рудник“ ще се садят билки (ВИДЕО) Бургазлии тръгнаха по стъпките на алпиниста Боян Петров, изкачиха връх Мальовица в знак на почит Елитното казино Royale Palms в Бургас ще избира Мис за рождения си ден, претендентките предизвикаха фурор
Ексклузивно! Вижте изповедта на болния от левкемия Митко и как марихуаната спасила живота му (ВИДЕО) Ето кой оглавява първата по родa си еко детска градина в Бургас, местата за нея вече са запълнени (ВИДЕО) Eто защо Иван и Антон се биха и клаха в бургаския жк. „Меден рудник”, ябълката на раздора е момиче (СНИМКИ) Новият гробищен парк в жк „Меден рудник“ с капацитет на малък град, ще има ритуална зала за мюсюлмани Подивели цигани от гетото разбиха чисто нов парк в бургаския ж. к. „Меден рудник“ (СНИМКИ) Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината До небостъргача в „Меден рудник“: Пласират за 50 хиляди лв. парцел на длъжник за строеж на сграда (снимки) Болниците от групата на „Булфарма“ и изворна вода „Бачково“ обединени в обща кауза
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос 150 хил. лв. са заделени от общинския бюджет за пешеходния път

Всичко в категорията
Обещано и спазено! Айтос ще има модерна автогара, търсят кой да я ремонтира (СНИМКИ) Край на драмата край Айтос: Ето какво се случи с 23-годишния Рамадан Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос Извънредно! Самоубиец се кани да скочи от жп надлез край Айтос (СНИМКИ) Отлична новина! Кметът на Айтос Васил Едрев издейства 6 млн. лв., с които ще разрешат голям проблем на общината Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Свръх наглост! Този мъж краде цветя от известно кафене в Айтос, познавате ли го? (ВИДЕО) Айтос стана столица на фолклора: Хиляди се събраха за откриването на 50-ото издание на „Славееви нощи“ в обновения парк
Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат
Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат Обектът е собственост на сина на кмета Георги Димитров – Иван, но е отдаден под наем

Всичко в категорията
"Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018
Изрядни ли са плажните заведения в Слънчев бряг, ето какво установи проверката на Министерството на туризма
Изрядни ли са плажните заведения в Слънчев бряг, ето какво установи проверката на Министерството на туризма Всички кафенета и барове са заустени в канализацията, няма поводи за притеснение, категорична е министър Николина Ангелкова
Всичко в категорията
Откриха нови детски площадки в Стария Несебър Несебър отбеляза 181 години от рождението на Васил Левски Изгорелият Мерцедес в Равда е на 29-годишния земеделски бизнесмен Стилиян Петров (СНИМКИ) Приеха дете в болница след къпане на плажа в Обзор (ВИДЕО) Хотелиерът Диана Колчева: Имаме 50 % спад на заявките за юни, безумно е да отчитат ръст в туризма Бербатов дойде на почивка в Слънчев бряг с хеликоптер Шеф на нощен бар в Слънчев бряг пред съда: Набиха ме – това са нормални работи… След Сашо Водолаза, Митьо Очите и Кольо Магарето: Изскочиха още двама поразени от куршумите във “4 you” Преди стрелбата във „4 you”: Казал ли е Очите „да отидем да видим тези какво искат“ или „не са точно така нещата“? Видеозапис доказва, че разтворени крака при скок от водна пързалка причиняват разкъсване на влагалището Forza Milan! Седмото издание на футболната академия на АК „Милан” ще пише историята си в Несебър
Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ) Извънредно! Кандило и масажор подпалиха апартамент в Поморие, евакуират младо семейство (СНИМКИ) Трагедия! Бруталната жега уби човек пред очите на шокирани туристи в Поморие Над 200 млн. лв са инвестирани в Поморие, не режа ленти, а върша работа Ще се изпълни ли вторият етап на рибарското пристанище в Поморие, Черноморските общини в битка за проектите си Ето я изчезналата в Поморие полякиня, близките й нямат следа от нея 13 дни Извънредно! От МВР с подробности за издирваната в Поморие туристка 24-годишен шофьор с Рено премаза пешеходец на зебра в Поморие Бургаският депутат Ася Пеева: Ремонтът на пътя Просеник-Горица е дългоочакван от жителите на три общини Пуснаха Марчо Сървайвъра на свобода, той се брани сам в съда Започна 60-то юбилейно издание на „Яворови дни“ в Поморие
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България Тази вечер в кулминацията на тържествата за празника на града - Света Марина
Всичко в категорията
Бургазлия Петър Божинов спечели плувния маратон на Созопол (СНИМКИ) Военните моряци участваха в тържественото отбелязване празника на град Созопол (СНИМКИ) 24-годишен руснак подпали хотел в Черноморец, играел си с огън в стаята Созопол ще продължи делото на проф. Божидар Димитров Инспектори на хайка, проверяват атракционите по Черноморието Вижте програмата за празника на Созопол РЗИ и агенти по храните влязоха в ресторанта, цъфнал върху басейна на луксозна сграда в Каваците Директорът на РЗИ Георги Паздеров се извини на протестиращите в Черноморец заради данните за радиацията във Вромос ( РЗИ-Бургас след гафа от петък: Плажовете на Черноморец са чисти и няма риск за туристите Къмпингар: За хубавата почивка на плажа са достатъчни свобода и готини хора (ВИДЕО) Свалете ръцете от залива Вромос, ще стане като през 2010 г.!
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите От другата седмица започва изплащането на компенсациите за евтаназираните животни, увери министърът
Всичко в категорията
Георги Пейчев: Риба в морето ни има, но делфините я изяждат (ВИДЕО) Плажът на Ахтопол с нов концесионер! Чадър и шезлонг най-много 5 лв., познати фигури изплуваха зад фирмата Експерти пред депутати и вицепремиера Симеонов: Евтаназията на животни в село Кости е без алтернатива Бомба във Флагман! Нелегални мигранти, преспали в заразена турска овцеферма, пренесли чумата в Странджа Драмата в с. Кости е жестока! За втори път избиват животните на фермера Атанас, съсипан е Първо във Флагман.бг: Вижте ужасяващата трагедия на Странджа, започна евтаназия на 14 хил.животни (СНИМКИ) Потвърди се черният сценарий за епидемия в Кости, избиват стотици животни заради непозната в България болест Отцепиха село Кости. Флагман.бг подозира чума по животните (ОБНОВЕНА) Ужас в с. Кости! Избиват животните на хората без предупреждение Скандал: Изгониха чехкиня с увреждания от плаж „Корал“ Гонят къмпингари от плаж „Корал“, плашат ги с фотокапани
Спипаха Наско циганина с нелегална риба край Приморско, продал развалени попчета на майка, натровил детето й (ВИДЕО)
Спипаха Наско циганина с нелегална риба край Приморско, продал развалени попчета на майка, натровил детето й (ВИДЕО) Агенти от БАБХ, ИАРА и полицаи проведоха извънредна акция против мнимите търговци по Черноморието


Всичко в категорията
Инцидент с лодка: Около 70 л нафта се изляха до Южния плаж в Китен (СНИМКИ) Топдилърът от Приморско, чиято квартира щурмуваха ченгетата, се оказа известен футболен талант (СНИМКИ) Фестивалът "В магията на танца и морето" събира таланти от цялата страна в Приморско Петима скулптори ваят фигури от дърво в Ясна поляна Приморско: Събираме боклуците разделно, контейнерите с жълто-сини капаци са за смесени отпадъци Вижте зрелищно видео от спасителната акция на полската нинджа! Мъртвопияният Павел вдигна на крак полиция и пожарна, увисна на покрив на хотел Морето взе още една жертва. Откриха тялото на 38-годишен поляк на плажа в Китен Полицаи свалиха пиян поляк от покрив на хотел в Приморско Талант от Приморско спечели сребърен медал на ветроходната регата "Черноморец 2018" Удар срещу ментетата! Ченгета конфискуваха стоки в Приморско и Несебър, запечатаха 4 магазина
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова Димо Николов е бил инстуктор във ФК "Несебър", завършил е Висшия институт на МВР през 1989 г. 
Всичко в категорията
Пълен потрес! Гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец Рейзи иска от държавата Рибния порт, но от БСП намекват, че губи подкрепата на Борисов Гърция ли? Вижте бедствието в Средец, улиците станаха реки Дълговете на МБАЛ-Средец пак разпалиха опозицията срещу ГЕРБ, май без причина Музикална система и дрелка забърсаха крадци в Средец Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ)
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Дали там е погребана богинята-котка Бастет е спорно, но има нещо ...


Всичко в категорията
Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села По тръбопровода имаше множество кърпежи, което водеше до изтичане на водата
Всичко в категорията
Отлична новина! В Община Камено детските градини и млечна кухня стават безплатни Започна археологическото лято на крепостта Русокастро Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Показахте, че големите дела могат да бъдат постигнати с малки стъпки, каза държавният глава Румен Радев на местните хора


Всичко в категорията
Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога
В борбата с мръсния въздух можете да получите 1200 евро безвъзмездно за газифициране на дома Интервю Всички интервюта Жечо СТАНКОВ, зам.-министър на енергетиката: В борбата с мръсния въздух можете да получите 1200 евро безвъзмездно за газифициране на дома
С програма „Дезире“ на Министерство на енергетиката могат да се спестят по 300 лева на отоплителен сезон

Глас отвътре Всички Моника ИЛИЕВА, журналист Моника ИЛИЕВА Къде се "изпариха" търговците от ул."Александровска" в Бургас и защо има все повече свободни площи на ларгото Централната градска част се превръща в място за разходки, а не бизнес

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 20.07.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Пазете се от крайности и проявете скромност, когато е нужно! Възможни са конфликтни ситуации. Не се занимавайте с интриганти и досадници! Ограничете контактите с хората, които ви дразнят! Успехът ви е гарантиран, ако се вслушвате в мнението на хората, които обичате. Можете да си намерите работа, да поемете ангажименти или да потърсите начин за повишаване на професионалната си квалификация. Изпълнени сте с енергия и не ви отива да стоите в очакване на това вратите сами да се отворят пред вас. Може да омагьосате околните с чара си. Вашата припряност може да ви подведе. Важно е да сте спокойни, когато вземате важни решения. Поради небрежност е възможно да пропуснете нещо важно. Има вероятност от любовно разочарование. За да не съжалявате, не се опитвайте да натрапвате на любимия своето мнение! Времето е много благоприятно за активни действия, общуване и преговори. Разчитайте на себе си и търсете позитивното във всяка възможност! Имате достатъчно сили, за да се справите с всяко препятствие, изпречило се на пътя ви. Пазете очите си, възможно е възпаление! Днес сте непредвидими, уверени и изпълнени с надежда. Можете да изненадате околните, а и дори себе си с рискови начинания. Срещите ви вероятно ще са вълнуващи, а разговорите - приятни и желани. Самотните дами имат шанса да намерят подходящия партньор и да се влюбят. Положете усилия в усвояване на знания, които ще са важни за бъдещето ви! Ако на работното място или у дома нещата не се развиват така, както сте очаквали, не губете кураж! Бъдете настоятелни, концентрирайте се и следвайте целите си! Усилията ви ще бъдат възнаградени. Търговията днес ви върви, както и общуването с представители на противоположния пол. Не отлагайте деловите срещи! Може да намерите финансиране за свой проект или пък допълнителни приходи. Не пренебрегвайте обаче хората, които се нуждаят от вас и от вашите ласки! Може да разбиете всяка врата, която някой се опита да затвори пред вас, но не се налага, защото в този ден пред вас се откриват нови възможности и ще се превърнете в желан партньор. Може да се справите с всичко, ако не се притесните. Избягвайте конфликтите! Можете лесно да се справяте с възникналите проблеми, но с помощта на колеги, приятели или на Висшите сили. Важно е в този ден да имате добри намерения и да не губите вярата си.  Помолете се, поискайте и ще ви се даде! Може да получите и целебна енергия или нова дарба. Прекалената доверчивост може да ви навреди. Вслушвайте се в съветите на своите колеги, но не приемайте всичко, което ви казват, за правилно! Решенията вземайте сами! Ако имате усещането, че с партньора ви се отдалечавате един от друг, разтопете ледовете с вечеря на свещи! Не отлагайте деловите срещи, но е желателно да ги приключите до 15 часа! Весело ви е, но ви предстои много работа и макар да сте романтично настроени, ще трябва да насочите вниманието си към ангажиментите, които не търпят отлагане, а довечера може да излезете с приятели. Запазете достойнството си! Не позволявайте на началника да ви обижда и крещи! Още по-лошо ще бъде, ако и вие си изпуснете нервите. Трябва да обърнете внимание на бъбреците. Това, което сте сънували, може би ще се сбъдне до третия ден.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип