Двама възпитаници на Бургаския свободен университет стават членове на ВСС


Двама възпитаници на Бургаския свободен университет стават членове на ВСС
Калина Чапкънова и Драгомир Кояджиков (долу – снимка от дипломата) са от БСУ, Стефан Гроздев пък е родом от Айтос
20 Септември 2017, Сряда
Автор: Лъчезар Лисицов

Изборът на Калина Чапкънова бе очакван, Драгомир Кояджиков е другият представител на учебното заведение


Двама възпитаници на Бургаския свободен университет бяха избрани за членове на Висшия съдебен съвет (ВСС) днес от квотата на парламента. Единият е Калина Чапкънова, която е окръжен прокурор на Бургас, но след 3 октомври вече няма да може да упражнява длъжността. Това е датата, от която започва действието си новият ВСС.

Другият възпитаник на бургаското висше училище е Драгомир Кояджиков. Той бе предложен от БСП за член на Съдийската колегия. И докато Чапкънова бе сигурна, то изборът на Кояджиков бе под въпрос.

Червените бяха предложили шестима кандидати. А според задкулисната договорка трима от тях трябваше да отпаднат. Кояджиков обаче явно се оказа подходящ за политическо-съдебното статукво.

Любопитното е, че той е роден в София, но е учил в Бургаския свободен университет (БСУ) в периода 1991 – 1996 г.
Съдебната му кариера е минала основно в Русе. В момента е в Апелативния специализиран наказателен съд.
Оценките му от БСУ са не по-малко интересни. Средният му успех е 4,27, а на държавния изпит е получил среден 3.

Днес за член на ВСС бе избран и Стефан Гроздев, който пък е роден в Айтос. Той бе предложен от ДПС и влиза в Съдийската колегия. Гроздев бе сред лицата със спорна репутация, които бяха избрани за членове на ВСС.

Припомняме, че Бургас ще има още двама представители в новия „кадрови орган” на съдебната система.
Те бяха избрани от професионалните квоти.

Георги Кузманов от Апелативната прокуратура бе излъчен от прокурорската квота.
Председателят на Бургаския окръжен съд Боряна Димитрова пък бе избрана от колегите си съдии.

В категории: Темида , Политика


37
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
37.
aaaaaaaa
24.09.2017 05:38:32
1
0
palno unijenie
36.
Ана
22.09.2017 12:54:42
5
2
В държавните университети влизат повече отличници,заради балообразуването.Но,това не означава,че излизат кадърни висшисти.Аз учих в БСУ.Нямам нито една подарена оценка.Имам оценки от 2 до 6.Изпитът ни по счетоводство беше с по-сложни задачи от ВХТИ(сравнявали сме с познати).Мо Маркетинг ни предаваше професор от УНСС и той самият ни казваше,че "софийските гении" са прехвалени.Уважавам труда на отличниците,но по-нататък в живота човек,за да успее се искат и много други качества.Имам приятелка тройкаджийка в училище,която така се мобилизира в университета,че завърши доста сложна специалност.Нещата могат да се гледат от различен ъгъл....
35.
вещ по всички въпроси
21.09.2017 10:45:57
5
0
В България няма висше образование - няма УНСС, СУ, ВИНС и т.н. Нивото на образование е на кръжок. Влизаш, излизаш нищо не ставаш и после търсиш роднини да ти намерят работа. По партийна линия отиваш напред. Зам-обалстният на Варна Карагьзов от Атака не може да напише една дума без да направи поне 2 правописни грешки, обаче човекът по партийна линия се издигна. Това е България.
34.
34
21.09.2017 07:24:12
6
4
Пример от БСУ: Колега, който в БСУ не успя да си вземе изпитите първата и втората година, незнайно как се уреди да се прехвърли в Софийския университет. Там си ги взимаше без проблем. От поток 120 в първи курс, накрая завършихме около 40 човека /за БСУ/ говоря. Може да се влиза лесно, но трудно се стига до края... За СУ от познати съм чувала следното: „Там и магаре да вържеш, ще изкара”. Във всеки университет има студенти, които само се водят като бройка, а никой не им е виждал очите. Дипломата сама по себе си не ти върши работата. Върши я човека. Жалкото е, че по държавните институции е пълно с връзкари. Една част от тях - незнаещи, но с диплома... Други - знаещи, с диплома, можещи, но нежелаещи да си вършат работата. Третите - които знаят за какво са там /да работят!/ и имат знанията, за съжаление са малко и почти не ги допускат до ръководни длъжности...
33.
Въпрос
21.09.2017 04:08:50
3
0
А Кузманов не ли от БСУ също
32.
Хардфорд
20.09.2017 22:03:26
3
0
Това че преподавателите на това нещо са му писали среден 3 е много добра атестация за БСУ. Просто трябва да се гледа светналата червена лампа която те са сложили в дипломата.
31.
БРАВО 29 МНОГО ТОЧНО МОМЕНТАЛНО ТРИ МИНУСА/
20.09.2017 20:47:26
2
0
ГО КАЗА САМО ЛИЗАЧИ И НАГАЖДАЧИ УДОБНИ И ХЛЪЗГАВИ ВЛИЗАТ ВЪВ ВЛАСТА/НЯМАЩИ КАПАЦИТЕТ В УСЛОВИЯТА ЗА СВОБОДНА КОНКУРЕЦИЯ/КАТО "ВЕЛИКИТЕ" ОТ СТАТИЯТА
30.
браво БРАВО 26 И 27
20.09.2017 20:37:32
6
2
КАЗАХТЕ ИСТИНАТА НА ЛЕЛЯТА КАКАТА И МАЛОУМНИЦИТЕ ГОВОРЕЩИ ЗА НИВО В ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗА "ВЕЛИКОТО" ПОСТИЖЕНИЕ НА ВЪЗПИТАНИЦИ НА БСУ В ИНСТИТУЦИИТЕ/ВСЕКИ ЗНАЕ КАК СЕ РАСТЕ В ИЕРАРХИЯТА ТАМ "СЛАГАЧЕСТВО"ПАРТИИНА ОБВЪРЗАНОСТ И РАЗНИ ДРУГИ "МЕТОДИ"–ХОРАТА СА НАЯСНО
29.
ноунейм
20.09.2017 20:21:55
5
10
Бургаски Свободен университет е достатъчно добър.Да,приема на студенти е доста либерален.Но това е въобще практика в Европа.И в Германия,и в Англия ,стига да има един човек съответен езиков сертификат ще го приемат да следва.Проблема не е в това.Проблема е,че и по време на комунизма ,и сега в България нещата са били много смесени и обикновено не се дава предимство на почтените хора,а на лизачите и нагаждачите,които даже много често не са и компетентни,но пък са удобни и достатъчно хлъзгави.Разбира се има и категория хора ,които са подготвени по материята,но са също "зли гении".Има обаче и много подготвени хора,знаещи,които обичат това ,което са учили и нямат какъвто и да е интерес да направят голямата грешка да влезат под кавато и да е форма във властта.Това са истинските професионалисти,които ще надживеят всички сбъркани кариеристи.
28.
бау
20.09.2017 18:20:53
9
3
разликата е, че в БСУ може да влезе всеки, дори и тройкаджията на класа, апропо, от моя клас точно те завършиха БСУ, докато в софийски, унсс, иу- варна, ту- софия, ту- варна и т.н се влиза с конкурсен изпит и за едно място има няколко кандидати, не може всеки да влезе или не и вървежна специалност, трябва да имаш читави оценки от средното и да изкараш и оценка на изпит, докато в бсу- то, който не е решил, той не е влязъл, която и специалност да е поискал, някак си средата и новото са различни, едно е да следваш с умни хора завършили математическа или езикова гимназия и изкарали 5,50 на изпит, друго е да учиш с някой завършил село трънково, дето не прави разлика между клИкане и клЯкане
27.
да, да, ама не
20.09.2017 17:24:33
8
6
Отговорете си на въпроса- кои ходят да учат в БСУ? Ученици то бургаските елитни гимназии?-НЕ! Ученици дошли от София, Варна, Пловдив и преборили конкуренцията с изпит? НЕ! всеки, които е решил да го запише е приет. Без значение какво и с колко е завършил. Не искам да обиждам хората, живеещи в Сливен, Ямбол, Руен, Сунгурларе, но тука става въпрос само са болни амбиции да вземем диплома за висшУ. ОК, цялото висше образование в България е вече е фейк, но има едни университети, където това не е образование, а бизнес и не е висше, а е на нивото на школа тип ПУЦ. Умните деца със способности знаят къде да отидат да участ, останалите, с дипломата за висшУ ще бърка коктейли на някой бар.
26.
до 25. лелята
20.09.2017 17:17:02
5
3
И моят случай е почти такъв. След УНСС реших да изкарам магистратура в БСУ, защото тогава си намерих работа в Бургас и ми беше по-удобно. Обаче, разликата от земята до Луната. Дори преподаватели, които са ми преподавали в УНСС и като знам там как преподаваха и как се вземаше изпит при тях, то в БСУ нямаше нищо общо. Беше само отбиване на номер и на изпита не само, че нямаше скъсани, ами самият аз не бях сигурен, че ще го взема, защото в УНСС при този преподават четох яко и изкарах едвам 4, а в БСУ при същия, при все, че вече работих и минах отгоре- отгоре материала, ми писаха 6, а самият изпит беше елементарно зададен, за да може всеки да изкара. А най-потресаващо беше, че имаше студенти, които трепериха да хванат тройката. И долу-горе така минаха всички лекции и изпити. Нито седнах да чета, нито се озорих на изпит, всичко беше много повърхностно и дори неща, които съм учил в бакалавъра, тия които са завършили БСУ не бяха чували за тях. И в крайна сметка завърших с отлична диплома, която самият аз никога не бих си писал шестици за това учене и най-вече, че нищо ново не научих, само едната диплома за магистър ми остана. После имах възможност да наемам новозавършили студенти и подлагайки ги на базови тестове по специалността, знанията на тези от БСУ, не можеха да покрият дори знания на ученик от профилирана гимназия. Пълна скръб. И с годините става все по-зле, съдейки от кандидатите, които идват при нас, завършили БСУ. Разбира се наблюденията ми са конкретна професионална област, не твърдя, че във всички специалности е така.
25.
лелята
20.09.2017 16:59:52
7
6
Рядко пиша коментари, но бях провокирана от написаното. Завършила съм във ВТУ и продължих образованието си в БСУ. Мога да ви кажа разликата. Във ВТУ не съм виждала очите на някои от преподавателите си / и не защото не ходих /. Даже на изпитите не идваха, а пращаха своите асистенти. В БСУ не е имало случай преподавател да закъснее за час, пък да не говорим да не присъства. Даже съм била свидетел как преподавателка е чакала в стаята да дойдат студентите. Мисля си, че няма значение къде си, а е важно дали имаш желание да се научиш. Няма как някой да ти налее с фуния в главата знания независимо в кой университет си. Вече трета година работя по специалността си и бих казала най-отговорно, че съм доволна от придобитите в университета знания. Не мога да си обясня каква е тази злоба в коментарите тук, ама хейтъри без работа колкото искаш в България
24.
защо КАКА СЛОЖИ МИНУС
20.09.2017 16:06:06
4
2
НА КОМЕНТАР 21/ЗАБОЛЯ ТЕ НЕЩО ОТ ИСТИНАТА/НЕ МОЖЕ ВЕЧНО ДА СЕ ЖИВЕЕ СЪС ЗАБЛУДА И ЛЪЖА–ХОРАТА ПРОГЛЕЖДАТ ВЕЧЕ
23.
ще коментираш ли КАКА
20.09.2017 16:00:30
5
0
№20Галин–това Е ИСТИНАТА И ЗА БСУ
22.
можеш ли КАКА ДА МИ КАЖЕШ
20.09.2017 15:56:44
4
4
НЯКОЛКО ИМЕНА НА ИЗВЕСТНИ /НА СВОБОДНА ПРАКТИКА/ЮРИСТИ ЗАВЪРШИЛИ БСУ–КОЛКО ЛИ ЩЕ Е ПРОЦЕНТА СПРЯМО ВСИЧКО ИЗБЪЛВАНО ОТ БСУ
21.
до кака НИВОТО КАКА НИВОТО
20.09.2017 15:48:25
8
2
НИВОТО НА ТЕЗИ С КУПЕНИТЕ ДИПЛОМИ/или по друг начин за жените–№19коментира нещо в тази връзка/е да СЕ ЗАВРЪТ В ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ И ДА БЪДАТ ИЗБУТВАНИ ПО ИЕРАРХИЯТА ПО ПАРТИИНА/ИЛИ ДРУГА "ЗАДКУЛИСНА"/ ЛИНИЯ –ТОВА Е НИСКО НИВО КАКА !!!!!!!НИВОТО НА СТИИВ ДЖОБС СА ЮРИСТИ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА КОИТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОГРОМНИ УСИЛИЯ ИНТЕЛЕКТ /И С БОЖИЯТА ПОМОЩ/ СА СЪЗДАЛИ ЗНАЧИМИ КОМПАНИИ / С ИЗВЕСТНИ ИМЕНА В СВЕТА/МИСЛИ КАКА НЕ ПРЕПОВТАРЯЙ КЛИШЕТА
20.
Галин
20.09.2017 15:37:06
12
0
17-ти, аз завърших в Софийския университет, няма да уточнявам каква специалност, но се води елитна, каквото и да значи това. В нашия випуск имаше поне 7 човека, които за 5 г. никой не им видя очите, а завършиха с много добри и отлични дипломи. Да не говорим за УНСС, за където се разказват вицове. Ако някой си мисли, че в Бургаския са открили топлата вода, значи не е излизал от комплекса си.
19.
Една кака ми каза
20.09.2017 15:11:48
16
0
Навремето Мосинката хем ги ебеше хем му плащаха за изпитите, сега нещо не се чува - или са го издухали или не му става пишката
18.
Кака до 15-ти
20.09.2017 15:06:27
13
3
Неграмотен няма как да стане юрист, повярвай ми! За диалектите и правоговора - в Бургас не сме най-добрия пример, но това не е признак за култура или грамотност. Колкото до нивото - то е такова, каквото е навсякъде. Ако си мислиш, че в другите градове учат марсианци, значи си много далеч от живота. Нивото пада всяка година и то не само в университетите, а и в основните и средните училища. Само ще завърша, че познавам реални хора, които не можаха да завършат в Бургас, но го направиха в други градове. Така че, нека не бъдем толкова критични и черногледи, университетите в Бургас са средно ниво за България, а защо средното ниво е такова - там вече проблема е на цялото ни образование, а и общество. Другото - студента ако е читав, може да завърши навсякъде и да е отличен в професията си. Бил Гейтс или Стив Джобс даже нямаха дипломи. Университета е възможност да се развиваш, а не фуния, която налива някакъв акъл.
17.
до 12 кака мислиш като маймуна
20.09.2017 15:03:02
9
5
принципно всичко е еднакво но не знаем ЦЕНОРАЗПИСИТЕ явно в софия е по скъпо ЗА ДА ДОЙДЕ МУШМУРОКА ДА СИ КУПИ ДИПЛОМА ОТ БУРГАС в периода 91–96г/ПОЗНАВАМ ПОНЕ 5 ЧОВЕКА КОИТО СА КУПУВАЛИ ИЗПИТИ/ТЕ САМО ТОВА Е РАЗЛИКАТА СКЪПА МИ КАКА
16.
Top
20.09.2017 14:57:40
14
4
Досега нямаше възпитаници на БСУ във ВСС и беше едно доверие, един авторитет, едно одобрение в обществото, една идилия без скандали, едно всеобщо щастие... наистина, къде се спечкат нашите възпитаници на мъдрите и безгрешните, издигнали високо авторитета на съдебната система! 70 години само възпитаници на софийски университети ни ръководят и виждаме резултатите.
15.
до кака
20.09.2017 14:56:16
17
5
Обясни ми защо всички от селата завършиха БСУ.Хора продаващи дини и пъпеши трудно говорящи български език учат там,за какво говорим .Хора ,които учат от 3 ,4 години и още говорят на ма и бе и не са се научили на елементарно възпитание да казват Добър ден,а може и да не са го чували.Някои пък все още са неграмотни ,но са юристи
14.
Тая Чапкънова
20.09.2017 14:45:30
13
2
май прави добри свирки.
13.
Ужас и срамота
20.09.2017 14:44:37
15
1
А членовете на ВСС трабваше да са най-кадърните, най-уважаваните магистрати в България и най-вече - хора с безупречна репутация. Срамота!!!
12.
Кака
20.09.2017 14:42:20
10
9
От 20 години чета и слушам колко било лошо образованието в БСУ и колко хубаво в СУ, УНСС, Благоевград, Варна, Русе, Търново, Пловдив. Навсякъде било цъфнало и вързало, само тук много зле. Хайде да помислим дали преподавателите не са същите, учебните програми не са същите, държавните изпити не са същите, студентите не са същите!? Каквото навсякъде, такова е и тук. За 2-3 години може да има разлика, но след това се изравняват и вече зависи студента колко акъл има в главата си и колко иска да се развива. Отдавна се свърши тая, че завършваш на 23-24 и после цял живот развяваш дипломата. Човек се учи докато е жив, а в повечето специалности то е и неизбежно, защото пазара те изхвърля, ако не си в крак с новостите (най-общо казано). И последно - това, че нямаме добри специалисти и децата бягат да учат в чужбина, за ниското доверие към цели системи и отрасли, за плачевните резултати в други, за слабостите в образованието ни, определено не БСУ е виновника, а продукта, който произвежда цялата ни образователна система, начело с най-старите и "авторитетни" училища и университети.
11.
Donorum Faithful Dispensaatio Fidelis
20.09.2017 14:28:35
15
0
И докато БСУ бълва студенти и тапии на килограм прибираики десетки милиони кеш-суха пара ректорите и се КЪПЯТ в ЛУКС обикаляйки с яхти света карат мерчаци с 6цифри х 6 .То мега "кадърните" бсу-кадри като balika vadhu турската булка чапхънка са на път да ощетят България с 40 МИЛИОНА ДОЛАРА които да харижят(подарят) на алчните роднини на изрелските граждани загинали в Сарафово.Балика Вадху Чапхън явно твърде БОСА в областа на международните правни взаимотношения НЕвладеща чужди езици освен тоя на на мъжа си ще ПОДАРИ 40 МИЛКИ държавна суха пара на изрелските мошета от КирятМалахи
10.
do 4
20.09.2017 14:15:34
9
3
и по-колко се плаща ?и защо като не те приемат никъде там влизаш на 100 процента?
9.
9
20.09.2017 14:11:16
3
0
Джоуфрито пак ще има връзки
8.
до 4
20.09.2017 14:07:30
16
1
Късат в БСУ, защото за всяка ликвидация и следващ държавен изпит се плаща ..... и то много!!!, а не защото държат на добра подготовка и знания!
7.
Пипи Чорапчето
20.09.2017 14:07:05
12
3
Изпълних се с основателна гордост, че " и ний сме дали нещо на света";)

Знаех си аз, че БСУ е най-яката ковачница на кадри у бг правосъдието и сега рейтинга му ( на правосъдието, де)най-накрая ще прескочи забутаните 3-4 %!;))
Ай чиститу, градски!
6.
до4
20.09.2017 13:50:21
7
2
Ако никога не си виждал учебници може и да ти е трудно
5.
Булгаристанадалет
20.09.2017 13:48:22
11
1
Айтоските прависти са под крилото и закрилата на шейтана те са негови чавета и айшета слуги на рогатия .
4.
ТТ
20.09.2017 13:48:11
11
14
БСУ преди си беше пръчка отвсякъде.Последните години им вземат здравето на студентите по право,късат наред ако незнаеш.Каквото беше си беше,сега иска здраво учене,поне за юристите.
3.
Lord
20.09.2017 13:43:09
25
9
Ебати и ВСС.двамата дебили едвам избутали измисления университет,в който и маймуна да набуташ ще завърши.Другия
със спорна репутация.Третата
Да ви пикая на правосъдието.
2.
Вие пък
20.09.2017 13:41:16
20
3
имал е кинти само за тройка , ама явно вече е посъбрал повечко
1.
СУ
20.09.2017 13:39:00
30
9
Даааа, големи юристи са в Бургаския Измислен Университет
Лъчезар ЛИСИЦОВ Автор
Лъчезар ЛИСИЦОВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент Денят е много кратък, децата се прибират по тъмно, а там движението е отвратително, пише ни Стоян Чанев

Всичко в категорията
След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Глобиха “Метро” в Бургас заради долни гащи
Каракачанов: 250 души от гей сдружения и партии са против втория лифт на Банско, защо да ги слушаме? (ВИДЕО) Премиерът готов да отстъпи за мораториума върху лекарствата, размекна се от спомените за майка си Следва 4-ти удар върху парламента! Радев готви вето на Антикорупционния закон Цветанов за бесния Симеонов за Банско: Във всяка коалиция има определено напрежение Бургаският депутат Севим Али: Ние от ДПС сме "За" новия закон за спорта, но ще направим предложения за промени Вежди Рашидов: Дебатът за лекарствата бе безсмислен, заиграват се с болестите на хората! (ВИДЕО) Вигенин поиска да не показваме Бистришките тигри в рекламите за Европредседателството Подадеш ли сигнал за корупция, ще си носиш отговорността Тръмп и Путин се разбраха за ракетите на Северна Корея? Нови норми стресират земеделците в края на годината, плашат ги със спиране на субсидиите Министър Хендс: Българите в Обединеното кралство нямат повод за притеснения (ВИДЕО)
Развратна учителка, съблазнила ученик в църква, заплашена с 20 години затвор
Развратна учителка, съблазнила ученик в църква, заплашена с 20 години затвор Образувано е наказателно дело срещу Никол за съблазняване на непълнолетен
Всичко в категорията
Баровец с БМВ опита да подкупи катаджии с 20 лв., номерът не мина и нощува в ареста Избягали от час ученици обраха две жени за 10 минути (ВИДЕО) Извънредно! Бургаски Фолксваген помете 43-годишна жена в Българово Матейката и негов авер удариха СУ „Димчо Дебелянов“, изловиха ги и за други кражби От последните минути! Ужасна вечер, има нов блъснат човек (СНИМКИ) Нашенец измисли подъл начин да спечели злато в Турция, но го закопчаха набързо Валентин е най-големият карък в Бургас, открадна лотарийни билети за 350 лева, спипаха го! Бивш военен засече жена на пътя и й разби устата Вътрешният министър: Булгартабак е посочен в доклада за контрабанда на турските служби Погребалният агент Румяна Черкезова: Проверяват всичките ни документи, сравняват цените от каталозите с касовите книги Ченгета подпукаха всичките погребални агенции на бургаските гробища
Иво Прокопиев закрил офшорки в Кипър на пожар Бойко Рашков: Цацаров забрани на прокурорите да ни дават документи за подслушваните хора (ВИДЕО) Бургазлията Радослав Бобойчев с условна присъда за отнет човешки живот на пътя Адвокат се отказа от Маринката, отложиха делото за тормоз на бившата му изгора Вижте невижданите мерки за сигурност в Съдебната палата на Бургас заради мозъка на Килърите и атентатора срещу Очите Онкоболната Мария: В университетска болница „Дева Мария“ получих химиотерапията си без пари и без отлагане Банковият обирджия Стефан Стефанов съди държавата за 36 хил.лева, враг на Митьо Очите свидетелства в негова подкрепа Мозъкът на "Килърите" Георги Вълев брани в съда банковия обирджия Стефан Стефанов Започва мегаделото за фалита на КТБ Само във Флагман.бг! Ескортираха Георги Вълев от „Килърите“ в Бургас, какво се случва? Скандал! Владимир, който прегази колоездача Евелин в Приморско, отказа да дойде в съда (ОБНОВЕНА)
"Бургасбус" спечели награда за работодател на годината
"Бургасбус" спечели награда за работодател на годината Отличия бяха връчени от социалния министър Бисер Петков и неговите заместници
Всичко в категорията
Вдигат такса "Смет" в Бургас, увеличението е символично Внимание! Плажовете остават без концесионери заради зелените Собственикът на „Архангелите” Кристиян Киров: Не се крием. От три месеца ни проверяват, оляха се! Извънредно! Спецакция в Бургас, полицаи тарашат погребалните агенции Невиждано българско обединение! Хиляди са на улицата и зоват: Не на зелената мафия! Apple постигна 44 000% ръст на цената на акциите си Окончателно: Парламентът прати АЕЦ „Козлодуй” и ТЕЦ „Марица изток 2” на борсата заради злоупотреби Късметът почука на вратата: Китайски фирми откриват представителства в Бургас, изнасят българско вино в Азия Търговските аташета на пет държави се срещнаха с кмета на Бургас До края на декември може да ползваме данъчните облекчения за деца чрез работодател В Индустриалната зона на Бургас са инвестирани над 50 млн.лева
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ) Вижте схемата на Мартин Джангозов, един от най-популярните бизнесмени в Бургаско, с двама роми от най-изпадналата част от гетото


Всичко в категорията
Сладко и солено от Мартин Джангозов: Как бургазлии, мечтаещи за идеалния дом, си изпатиха жестоко (СНИМКИ) Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
Ето го бъдещето на Бургас! Ученици от Математическата гимназия подеха акция "Жълти стотинки", събраха две кофи монети за болни деца Камери следят за мъртви души-задочници Ранните бракове били основна причина за отпадане на учениците в Бургаско Държавният университет „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на близо 1000 абсолвенти на грандиозна церемония (СНИМКИ) Студенти и Нона Йотова гласуваха в урни в парламента на 8 декември Авторът на статуетката „Флагман“ стана художник на годината (СНИМКИ) 300 абсолвентски шапки полетяха в БСУ, 20 са отличниците на випуска (СНИМКИ) Повод за гордост: Ето кои са вундеркиндите сред децата на Бургас! (СНИМКИ/СПИСЪК) Художникът Румен Райнов подреди картини в Апелативния съд в Бургас (СНИМКИ) Община Бургас потвърди Флагман: В кв.”Меден рудник” ще има гимназия по компютърно програмиране, с кампус Няма и следа от старата баня в двора на ОУ”Любен Каравелов”, бляскав учебен център отвори врати (СНИМКИ)
Пациенти с рядко заболяване остават без животоспасяваща терапия (ВИДЕО)
Пациенти с рядко заболяване остават без животоспасяваща терапия (ВИДЕО) Не мога да дишам и все повече се влошавам, споделя Тодор Тодоров, който страда от белодробна фиброза
Всичко в категорията
Отличничка от УНСС води битка с рака, нужни са й по 3000 евро на месец за лечение (ВИДЕО)
Отличничка от УНСС води битка с рака, нужни са й по 3000 евро на месец за лечение (ВИДЕО) Таня свободно владее три езика. Всички й предричат бляскаво бъдеще, но животът й е в опасност
Всичко в категорията
Мъж с ампутирани крака живее в автомобил, мечтае за каравана (ВИДЕО) Ученици помагат на девойка със сколиоза, нужни са 23 000 лева за операцията й (ВИДЕО) Покъртителна драма: Писъци огласили училището, където работи бащата на прегазената студентка (СНИМКИ) Тони Димитрова ще пее за малката Велина, детето се нуждае от 22 000 евро за лечение Приятелка на порнозвездата, която се самоуби заради тормоз от гейове в мрежата, разкри покъртителни неща за нея Разтърсващо! Жена моли: Никога не помагайте на сина ми, ако го видите да проси на улицата (СНИМКИ) Капризи! Тийнейджърка сменя името си, за да няма нищо общо с баща си Отиде си известен архитект Почина рок легендата Джони Холидей (СНИМКИ/ВИДЕО) Трагедията е неописуема! Разплита се мистерията с внезапно починалия Кристиян, който не дочака абитуриентски бал Абитуриент почина в съня си след купон през уикенда
Слави Трифонов награби новата Мис Плеймейт
Слави Трифонов награби новата Мис Плеймейт Чаровното миньонче се фокусира върху оползотворяването на чека за 20 000 лв, който спечели от конкурса
Всичко в категорията
80-годишен бургаски шофьор помете пешеходка, едва не я уби
80-годишен бургаски шофьор помете пешеходка, едва не я уби
Причината за ПТП е отнето предимство на пешеходката

Всичко в категорията
Стикерите за синята зона в Бургас поскъпват, ето каква е новата цена Велосипедист блъсна жена на алеята пред Транспортна болница в Бургас Извънредно! Магистрала Тракия е блокирана в посока Бургас Задава се нова рязка промяна във времето, ето кога ще нахлуят валежи и студ (ПРОГНОЗА ЗА 10 ДНИ) ТИР се преобърна и запуши АМ "Тракия", отбиват движението (СНИМКИ) Напук на зимата: Слънчева сряда в Бургаска област, температурите ще са 12-14 градуса Извънредно: Кошмарна катастрофа с ранени блокира международния път Е-79 между Мездра и Ботевград 4 години затвор грозят бургазлията Радослав, причинил смърт на пътя Мелето край Сливен е жестоко! Два трупа в адската катастрофа, петима са ранени 26-годишен бургаски джигит блъсна пешеходец на ул.Янко Комитов, прати го в болница От последните минути: ТИР катастрофира зрелищно на магистрала "Тракия" (СНИМКИ)
Атанас Божилов: Очаквайте нов мач за европейската титла по кикбокс, надявам се пак в родния Бургас
Атанас Божилов: Очаквайте нов мач за европейската титла по кикбокс, надявам се пак в родния Бургас Благодаря на Николай Рачев, СК „Самурай”, казино „Роял палмс”, фирма „Арт строй”, Костадин Проданов, „Дом билдинг”, без тях едва ли сега щях да съм на това ниво, каза Божилов


Всичко в категорията
Феновете на Нефтохимик: Да се изгради нов градски стадион на мястото на Океанариума или край Пети километър ЦСКА изхвърли "Лудогорец" от Купата в мач с куп спорни съдийски отсъждания Надявам се да спечеля Световната титла на "Глори" и да продължа да пиша историята на българския кикбокс Десетки гости преминаха по звездната Алея на славата 2017 Властта върна съветското звание „заслужил майстор на спорта” с нов закон Бургаските акробати с отлично представяне на силен турнир в Ботевград Двама бизнесмени изкупиха всички билети за мач на волейболния Нефтохимик, подаряват ги на бургазлии Бургаските джудисти спечелиха 6 медала от състезание в Сливен Нефтохимик ще разполага с най-добрата тренировъчна база в Бургас Лудогорец среща 7-кратния шампион на Европа Милан Невероятен Копривленски! Нокаутира Юрк още в първия рунд на Glory 49 (ВИДЕО)
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Екзотична изложба на индонезийски батик ще гостува в Магазията на пристанището Извънредно! Пешеходец е прегазен край бургаския кв. Сарафово Дядо Коледа пристига в Бургас на колело, включете се в най-масовото велошествие! "Бургасбус" спечели награда за работодател на годината Бургазлии да плащат и за отпадъците в останалите общини? Няма да стане Атанас Божилов: Очаквайте нов мач за европейската титла по кикбокс, надявам се пак в родния Бургас Eкипът на “Дъвка за балончета” се среща с бургаската публика на 18 декември Ноу-хау! Вижте как монтират пощенски кутии в саниран блок в бургаския ж.к. „Славейков” Най-мащабната инициaтива за сбъдване на детски мечти „Операция Плюшено Мече“ сюпризира с грандиозен концерт в Бургас Надявам се да спечеля Световната титла на "Глори" и да продължа да пиша историята на българския кикбокс "Архангелите", откраднали трупа на Костадин, затвориха преди полицейските проверки
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник”
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник” 40-годишната жена е с фрактура на левия крак, лява ръка, главата и комоцио
Всичко в категорията
Кошмар в жк "Меден рудник"! Кола блъсна колоездач, изскочил внезапно на пътя (СНИМКИ) Саниран блок в „Меден рудник“ протече, климатиците изгарят (ВИДЕО) 10 блока в жк "Меден рудник" без вода за цял ден, ето кои остават на сухо Само във Флагман! Строителят Цветан П. изтезавал жестоко жена си пред 3-годишния им син (СНИМКИ) Цветан от бургаския ж.к.Меден рудник тероризира жена си, нападна полицаи, опитали да я изведат от дома му Удар! Закопчаха топдилъри от бургаския ж.к."Меден рудник" Община Бургас налага глоби заради издълбаната с отвертка фасада на бл.69 в "Меден рудник" (ОБНОВЕНА) Разкъртиха изолацията на прясно саниран блок в ж.к."Меден рудник" Арестуваният в бургаския ж.к.”Меден рудник” Владимир, се оказа с дълго досие! Какво прави на свобода? Задържаха наркодилъра Владимир в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) 18-годишен шофьор с няколкомесечен стаж, предизвикал катастрофата до "Лидъл" в бургаския ж.к."Меден рудник"
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония Побързайте - имате само три дни да гласувате за своя фаворит

Всичко в категорията
Коледното настроение превзе Айтос, Белобрадият старец пристигна с джип и зарадва стотици деца (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Брутално меле край Айтос: Хвърчат линейки и полиция, размазаха се три коли Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник Съпричастност! Айтос ремонтира бюджета си, за да помогне на Камено след наводнението На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка) Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос Айтос избира спортист, треньор и отбор на 2017 г., гласувайте за своя фаворит! Айтоското село Карагеоргиево ликува: До месеци сбъдват мечтата на младите за спортно игрище Кой иска да опетни Детската млечна кухня в Айтос Безплатни прегледи за хора с ампутации и двигателни проблеми в Айтос Буболечки в храната от детската кухня в Айтос
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат До него се стигна, след като миналата зима стотици коли останаха блокирани там близо денонощие
Всичко в категорията
Николай Димитров отчете с вълнуващ филм 10-те години като кмет, намекна, че ще се кандидатира за нов мандат
Николай Димитров отчете с вълнуващ филм 10-те години като кмет, намекна, че ще се кандидатира за нов мандат 30-минутната лента показва как морският курорт се промени в последната десетилетка

Всичко в категорията
Спират автомобилите в старата част на Несебър през деня, въвеждат синя зона в Новия град Поредното модерно и многофункционално пространство бе открито в училището в Свети Влас Най-голямото училище в Несебър се превръща в супермодерна сграда, кметът Николай Димитров сключи сделка за 2 млн. лв. Ще се превърне ли площад „Жулиета Шишманова” в емблемата на третия мандат на Николай Димитров (ВИДЕО) Несебър вече има своя площад, носи името на спортна легенда (СНИМКИ) Вижте новия площад на Несебър, откриват го тържествено тази вечер Отличиха жители на Несебър, дарители на музея в града на Юнеско (СНИМКИ) Откриха новата трибуна на стадиона в Несебър Коледна елха с 2000 лампички озари Обзор за Никулден (СНИМКИ) Обсъждат правата на човека на беседа в Несебър Обзор отбеляза подобаващо Международния ден на хората с увреждания
Футболен турнир в памет на Костадин Джардов Предколедно настроение в община Созопол, вижте програмата за празниците Ужас! Шофьор от Атия уби 22-годишно момче в жестока катастрофа (БРУТАЛНИ СНИМКИ) Неизвестен Ромео се обясни в любов на жената на живота си (СНИМКА) Поставят интелигентен светофар на кръстовището на смъртта край Атия Вендета или нелоялна конкуренция? Запалиха Реното на Атанас от Черноморец Травелатори вместо асансьори и стълби настояват да има на пасарелката на с. Атия След наказателната акция в Созопол: Пребитият ляга под ножа за трета операция, поставят му титаниев имплант След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО)
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година На официална церемония в София Приморско бе наградено след успеха му в онлайн гласуването, където Бегликташ успя да се пребори с конкуренция от 24 забележителности в цяла България

Всичко в категорията
Коледният дух завладя Приморско (СНИМКИ) Община Приморско прави коледен подарък на децата Огромно признание! Бегликташ е туристическа атракция №1 за 2017 г. Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора! Работим по важни инфраструктурни проекти, ще завършим пречиствателната станция Приморско-Китен Гласувайте за Приморско! Остават три дни, които го делят от приз в годишните награди в туризма Приморско на косъм от поредната победа, гласувайте за града на туризма Деца подариха моноспектакъл за патронния празник на училището в Приморско 10-метрова елха грейна в сърцето на Приморско, кметът Димитър Германов и децата запалиха празничните светлини Вижте пияния Владимир, който уби велосипедист в Приморско и избяга (СНИМКА) Захарина Неделчева пред Флагман.бг: Напускам Община Приморско поради лични причини, оставам в ГЕРБ
80-годишни старци от Синьо Камене: Нямаме вода, кирясахме и въшлясахме (ВИДЕО)
80-годишни старци от Синьо Камене: Нямаме вода, кирясахме и въшлясахме (ВИДЕО) Вече година и половина белокоси дядовци на странджанското село мъкнат тежки туби и пишат жалби
Всичко в категорията
Коледните светлини в Средец грейват на 1 декември Младеж от Средецко сгащен с 300 грама тютюн без бандерол 24-годишният Станислав от Средец избяга от полицаи, опита да се скри в сградата на ВиК Девизът на българското европредседателство оживя по време на мащабно събитие в Средец Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ)
Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите
Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Всеки, който иска да помогне, може да го направи от днес до 22-ри декември цена във фоайето на ФОН към университет "Проф. д-р Асен Златаров"


Всичко в категорията
Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв. Елена Йончева: Граничната ограда в района на Малко Търново падна (ВИДЕО) Вали първият сняг над Малко Търново, даже затрупа граничния пункт (СНИМКА) Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА)
След потопа в Бургаско: Разпределят 50 хил. лв. на 70 семейства за удавените им животни Читалище „Просвета” в Камено с нов покрив и салон за 90-годишния си юбилей (СНИМКИ/ВИДЕО) Важно! Обезщетяват собствениците на животни, пострадали от бедствието в Камено Читалище „Просвета-1927” в Камено отбелязва 90-годишен юбилей с грандиозен концерт и обновен салон Община Камено организира конкурс за най-атрактивна коледна украса Отмениха процедурата за ремонта на околовръстния път на Камено Кметът на Камено: До седмица 24 от наводнените къщи ще са като нови Ето кой ще разпределя помощите за пострадалите в Камено Извършен е анализът на животинските кости от разкопките на крепостта Русокастро Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Как може длъжностно лице да лъже по този безкрупулен начин, опетни името и честта ни, оплаква се Мийрем Осман

Всичко в категорията
Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал
Бургазлии да плащат и за отпадъците в останалите общини? Няма да стане Интервю Всички интервюта Руска БОЯДЖИЕВА, зам.-кмет по европейски политики и околна среда на Бургас: Бургазлии да плащат и за отпадъците в останалите общини? Няма да стане
Ще защитим правата на нашите граждани, ще вземем независими от останалите кметове решения за справяне с отпадъците на територията на общината
Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Кой иска да превземе административния съд в Бургас Временният шеф Панайот Генков предприе невиждана маневра във ВСС вероятно за да не бъде бламиран Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог!
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 16.12.2017на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Този ден е като тест за вас. Ако се справите добре с изпитанията, пътят ви в живота ще е по-лек, а ако сгрешите – ще си понесете плесниците от съдбата. Не търсете помощ от хора, на които не може да се има доверие и не давайте обещания, защото вероятно няма да ги изпълните! В този щастлив за вас ден не допускайте нищо да ви развали настроението! Имате и енергия в излишък, и вдъхновение. Може да се занимавате с творческа, интелектуална работа. Сега ви се дава шанс за разкриване на тайни и за намиране на изгубени неща. Може да започнете диета. Правете това, което ви носи удоволствие и не си хабете енергията за спорове! Може да поставите ново начало на любовна връзка, която сте прекъснали. Денят е благоприятен за медитация, отваряне на всички чакри, за гладуване и за пречистване на организма. Въпроси за бъдещето не ви дават покой и днес. Вярата ще ви посочи верния път, а удоволствието от постигнатото ще ви подобри настроението и самочувствието. Може да подписвате документи, да си устройвате важни срещи до 10:18 часа. На сънищата си не гледайте сериозно! Днес е ден само за любов. Не се товарете с ангажименти! Дори мисълта за финансови проблеми не може да ви помрачи настроението. Желателно е все пак да внимавате с разходите, не купувайте имоти, битова техника и бижута! Срещи с приятели може да породят внезапни проекти и цели. Поискат ли ви помощ, не отказвайте! Не давайте и не вземайте пари назаем! Не поемайте излишни рискове! Не влизайте в игрални зали! Ако заложите пари, ще загубите. Пазете очите, уязвими са! Можете да започнете нов бизнес или да предприемете пътуване, но ако вие шофирате, бъдете внимателни! Времето е благоприятно и за споразумения, за работа с информация и документи, за нови запознанства и признания в любов. Късметлии сте. Плановете ви ще се реализират, предстоят ви и вълшебни мигове с любимия човек. Не нарушавайте тази хармония с груби действия! Не подарявайте рязани цветя! Може да си купите нов дом или да направите ремонт. Желателно е да потичате или да тренирате във фитнеса. Когато се усмихвате, душите на хората край вас се пълнят с любов. Не се изненадвайте, че днес всички ще искат да ви помагат! Общуването ще е приятно и желано. Правете подаръци и се забавлявайте! Това ще укрепи връзката ви. Денят е чудесен за изчистване на недоразумения, съмнения и за хармонизиране на връзките. Може да се справите с всички проблеми, ако не загубите желание да се борите. Бъдете търпеливи! Хипертониците обаче трябва да се пазят, може да се повиши кръвното им налягане. Търсите разбиране и подкрепа, но може и да не ги получите. Причината може да е свързана с нещо, което трябва да промените в себе си. Може да се опитате да поправите грешките, да си простите за минали грехове, да се освободите от страховете си. Не давайте обещанията в този ден, защото няма да ги изпълните! Ограничете контактите! Думите придобиват магическа сила. Внимавайте какво говорите, за да не съжалявате! Избягвайте да спорите с близките си, правете компромиси и се постарайте да не ги товарите с проблемите си!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип