Двама възпитаници на Бургаския свободен университет стават членове на ВСС


Двама възпитаници на Бургаския свободен университет стават членове на ВСС
Калина Чапкънова и Драгомир Кояджиков (долу – снимка от дипломата) са от БСУ, Стефан Гроздев пък е родом от Айтос
20 Септември 2017, Сряда
Автор: Лъчезар Лисицов

Изборът на Калина Чапкънова бе очакван, Драгомир Кояджиков е другият представител на учебното заведение


Двама възпитаници на Бургаския свободен университет бяха избрани за членове на Висшия съдебен съвет (ВСС) днес от квотата на парламента. Единият е Калина Чапкънова, която е окръжен прокурор на Бургас, но след 3 октомври вече няма да може да упражнява длъжността. Това е датата, от която започва действието си новият ВСС.

Другият възпитаник на бургаското висше училище е Драгомир Кояджиков. Той бе предложен от БСП за член на Съдийската колегия. И докато Чапкънова бе сигурна, то изборът на Кояджиков бе под въпрос.

Червените бяха предложили шестима кандидати. А според задкулисната договорка трима от тях трябваше да отпаднат. Кояджиков обаче явно се оказа подходящ за политическо-съдебното статукво.

Любопитното е, че той е роден в София, но е учил в Бургаския свободен университет (БСУ) в периода 1991 – 1996 г.
Съдебната му кариера е минала основно в Русе. В момента е в Апелативния специализиран наказателен съд.
Оценките му от БСУ са не по-малко интересни. Средният му успех е 4,27, а на държавния изпит е получил среден 3.

Днес за член на ВСС бе избран и Стефан Гроздев, който пък е роден в Айтос. Той бе предложен от ДПС и влиза в Съдийската колегия. Гроздев бе сред лицата със спорна репутация, които бяха избрани за членове на ВСС.

Припомняме, че Бургас ще има още двама представители в новия „кадрови орган” на съдебната система.
Те бяха избрани от професионалните квоти.

Георги Кузманов от Апелативната прокуратура бе излъчен от прокурорската квота.
Председателят на Бургаския окръжен съд Боряна Димитрова пък бе избрана от колегите си съдии.

В категории: Темида , Политика


37
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
37.
aaaaaaaa
24.09.2017 05:38:32
1
0
palno unijenie
36.
Ана
22.09.2017 12:54:42
5
2
В държавните университети влизат повече отличници,заради балообразуването.Но,това не означава,че излизат кадърни висшисти.Аз учих в БСУ.Нямам нито една подарена оценка.Имам оценки от 2 до 6.Изпитът ни по счетоводство беше с по-сложни задачи от ВХТИ(сравнявали сме с познати).Мо Маркетинг ни предаваше професор от УНСС и той самият ни казваше,че "софийските гении" са прехвалени.Уважавам труда на отличниците,но по-нататък в живота човек,за да успее се искат и много други качества.Имам приятелка тройкаджийка в училище,която така се мобилизира в университета,че завърши доста сложна специалност.Нещата могат да се гледат от различен ъгъл....
35.
вещ по всички въпроси
21.09.2017 10:45:57
5
0
В България няма висше образование - няма УНСС, СУ, ВИНС и т.н. Нивото на образование е на кръжок. Влизаш, излизаш нищо не ставаш и после търсиш роднини да ти намерят работа. По партийна линия отиваш напред. Зам-обалстният на Варна Карагьзов от Атака не може да напише една дума без да направи поне 2 правописни грешки, обаче човекът по партийна линия се издигна. Това е България.
34.
34
21.09.2017 07:24:12
6
4
Пример от БСУ: Колега, който в БСУ не успя да си вземе изпитите първата и втората година, незнайно как се уреди да се прехвърли в Софийския университет. Там си ги взимаше без проблем. От поток 120 в първи курс, накрая завършихме около 40 човека /за БСУ/ говоря. Може да се влиза лесно, но трудно се стига до края... За СУ от познати съм чувала следното: „Там и магаре да вържеш, ще изкара”. Във всеки университет има студенти, които само се водят като бройка, а никой не им е виждал очите. Дипломата сама по себе си не ти върши работата. Върши я човека. Жалкото е, че по държавните институции е пълно с връзкари. Една част от тях - незнаещи, но с диплома... Други - знаещи, с диплома, можещи, но нежелаещи да си вършат работата. Третите - които знаят за какво са там /да работят!/ и имат знанията, за съжаление са малко и почти не ги допускат до ръководни длъжности...
33.
Въпрос
21.09.2017 04:08:50
3
0
А Кузманов не ли от БСУ също
32.
Хардфорд
20.09.2017 22:03:26
3
0
Това че преподавателите на това нещо са му писали среден 3 е много добра атестация за БСУ. Просто трябва да се гледа светналата червена лампа която те са сложили в дипломата.
31.
БРАВО 29 МНОГО ТОЧНО МОМЕНТАЛНО ТРИ МИНУСА/
20.09.2017 20:47:26
2
0
ГО КАЗА САМО ЛИЗАЧИ И НАГАЖДАЧИ УДОБНИ И ХЛЪЗГАВИ ВЛИЗАТ ВЪВ ВЛАСТА/НЯМАЩИ КАПАЦИТЕТ В УСЛОВИЯТА ЗА СВОБОДНА КОНКУРЕЦИЯ/КАТО "ВЕЛИКИТЕ" ОТ СТАТИЯТА
30.
браво БРАВО 26 И 27
20.09.2017 20:37:32
6
2
КАЗАХТЕ ИСТИНАТА НА ЛЕЛЯТА КАКАТА И МАЛОУМНИЦИТЕ ГОВОРЕЩИ ЗА НИВО В ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗА "ВЕЛИКОТО" ПОСТИЖЕНИЕ НА ВЪЗПИТАНИЦИ НА БСУ В ИНСТИТУЦИИТЕ/ВСЕКИ ЗНАЕ КАК СЕ РАСТЕ В ИЕРАРХИЯТА ТАМ "СЛАГАЧЕСТВО"ПАРТИИНА ОБВЪРЗАНОСТ И РАЗНИ ДРУГИ "МЕТОДИ"–ХОРАТА СА НАЯСНО
29.
ноунейм
20.09.2017 20:21:55
5
10
Бургаски Свободен университет е достатъчно добър.Да,приема на студенти е доста либерален.Но това е въобще практика в Европа.И в Германия,и в Англия ,стига да има един човек съответен езиков сертификат ще го приемат да следва.Проблема не е в това.Проблема е,че и по време на комунизма ,и сега в България нещата са били много смесени и обикновено не се дава предимство на почтените хора,а на лизачите и нагаждачите,които даже много често не са и компетентни,но пък са удобни и достатъчно хлъзгави.Разбира се има и категория хора ,които са подготвени по материята,но са също "зли гении".Има обаче и много подготвени хора,знаещи,които обичат това ,което са учили и нямат какъвто и да е интерес да направят голямата грешка да влезат под кавато и да е форма във властта.Това са истинските професионалисти,които ще надживеят всички сбъркани кариеристи.
28.
бау
20.09.2017 18:20:53
9
3
разликата е, че в БСУ може да влезе всеки, дори и тройкаджията на класа, апропо, от моя клас точно те завършиха БСУ, докато в софийски, унсс, иу- варна, ту- софия, ту- варна и т.н се влиза с конкурсен изпит и за едно място има няколко кандидати, не може всеки да влезе или не и вървежна специалност, трябва да имаш читави оценки от средното и да изкараш и оценка на изпит, докато в бсу- то, който не е решил, той не е влязъл, която и специалност да е поискал, някак си средата и новото са различни, едно е да следваш с умни хора завършили математическа или езикова гимназия и изкарали 5,50 на изпит, друго е да учиш с някой завършил село трънково, дето не прави разлика между клИкане и клЯкане
27.
да, да, ама не
20.09.2017 17:24:33
8
6
Отговорете си на въпроса- кои ходят да учат в БСУ? Ученици то бургаските елитни гимназии?-НЕ! Ученици дошли от София, Варна, Пловдив и преборили конкуренцията с изпит? НЕ! всеки, които е решил да го запише е приет. Без значение какво и с колко е завършил. Не искам да обиждам хората, живеещи в Сливен, Ямбол, Руен, Сунгурларе, но тука става въпрос само са болни амбиции да вземем диплома за висшУ. ОК, цялото висше образование в България е вече е фейк, но има едни университети, където това не е образование, а бизнес и не е висше, а е на нивото на школа тип ПУЦ. Умните деца със способности знаят къде да отидат да участ, останалите, с дипломата за висшУ ще бърка коктейли на някой бар.
26.
до 25. лелята
20.09.2017 17:17:02
5
3
И моят случай е почти такъв. След УНСС реших да изкарам магистратура в БСУ, защото тогава си намерих работа в Бургас и ми беше по-удобно. Обаче, разликата от земята до Луната. Дори преподаватели, които са ми преподавали в УНСС и като знам там как преподаваха и как се вземаше изпит при тях, то в БСУ нямаше нищо общо. Беше само отбиване на номер и на изпита не само, че нямаше скъсани, ами самият аз не бях сигурен, че ще го взема, защото в УНСС при този преподават четох яко и изкарах едвам 4, а в БСУ при същия, при все, че вече работих и минах отгоре- отгоре материала, ми писаха 6, а самият изпит беше елементарно зададен, за да може всеки да изкара. А най-потресаващо беше, че имаше студенти, които трепериха да хванат тройката. И долу-горе така минаха всички лекции и изпити. Нито седнах да чета, нито се озорих на изпит, всичко беше много повърхностно и дори неща, които съм учил в бакалавъра, тия които са завършили БСУ не бяха чували за тях. И в крайна сметка завърших с отлична диплома, която самият аз никога не бих си писал шестици за това учене и най-вече, че нищо ново не научих, само едната диплома за магистър ми остана. После имах възможност да наемам новозавършили студенти и подлагайки ги на базови тестове по специалността, знанията на тези от БСУ, не можеха да покрият дори знания на ученик от профилирана гимназия. Пълна скръб. И с годините става все по-зле, съдейки от кандидатите, които идват при нас, завършили БСУ. Разбира се наблюденията ми са конкретна професионална област, не твърдя, че във всички специалности е така.
25.
лелята
20.09.2017 16:59:52
7
6
Рядко пиша коментари, но бях провокирана от написаното. Завършила съм във ВТУ и продължих образованието си в БСУ. Мога да ви кажа разликата. Във ВТУ не съм виждала очите на някои от преподавателите си / и не защото не ходих /. Даже на изпитите не идваха, а пращаха своите асистенти. В БСУ не е имало случай преподавател да закъснее за час, пък да не говорим да не присъства. Даже съм била свидетел как преподавателка е чакала в стаята да дойдат студентите. Мисля си, че няма значение къде си, а е важно дали имаш желание да се научиш. Няма как някой да ти налее с фуния в главата знания независимо в кой университет си. Вече трета година работя по специалността си и бих казала най-отговорно, че съм доволна от придобитите в университета знания. Не мога да си обясня каква е тази злоба в коментарите тук, ама хейтъри без работа колкото искаш в България
24.
защо КАКА СЛОЖИ МИНУС
20.09.2017 16:06:06
4
2
НА КОМЕНТАР 21/ЗАБОЛЯ ТЕ НЕЩО ОТ ИСТИНАТА/НЕ МОЖЕ ВЕЧНО ДА СЕ ЖИВЕЕ СЪС ЗАБЛУДА И ЛЪЖА–ХОРАТА ПРОГЛЕЖДАТ ВЕЧЕ
23.
ще коментираш ли КАКА
20.09.2017 16:00:30
5
0
№20Галин–това Е ИСТИНАТА И ЗА БСУ
22.
можеш ли КАКА ДА МИ КАЖЕШ
20.09.2017 15:56:44
4
4
НЯКОЛКО ИМЕНА НА ИЗВЕСТНИ /НА СВОБОДНА ПРАКТИКА/ЮРИСТИ ЗАВЪРШИЛИ БСУ–КОЛКО ЛИ ЩЕ Е ПРОЦЕНТА СПРЯМО ВСИЧКО ИЗБЪЛВАНО ОТ БСУ
21.
до кака НИВОТО КАКА НИВОТО
20.09.2017 15:48:25
8
2
НИВОТО НА ТЕЗИ С КУПЕНИТЕ ДИПЛОМИ/или по друг начин за жените–№19коментира нещо в тази връзка/е да СЕ ЗАВРЪТ В ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ И ДА БЪДАТ ИЗБУТВАНИ ПО ИЕРАРХИЯТА ПО ПАРТИИНА/ИЛИ ДРУГА "ЗАДКУЛИСНА"/ ЛИНИЯ –ТОВА Е НИСКО НИВО КАКА !!!!!!!НИВОТО НА СТИИВ ДЖОБС СА ЮРИСТИ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА КОИТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОГРОМНИ УСИЛИЯ ИНТЕЛЕКТ /И С БОЖИЯТА ПОМОЩ/ СА СЪЗДАЛИ ЗНАЧИМИ КОМПАНИИ / С ИЗВЕСТНИ ИМЕНА В СВЕТА/МИСЛИ КАКА НЕ ПРЕПОВТАРЯЙ КЛИШЕТА
20.
Галин
20.09.2017 15:37:06
12
0
17-ти, аз завърших в Софийския университет, няма да уточнявам каква специалност, но се води елитна, каквото и да значи това. В нашия випуск имаше поне 7 човека, които за 5 г. никой не им видя очите, а завършиха с много добри и отлични дипломи. Да не говорим за УНСС, за където се разказват вицове. Ако някой си мисли, че в Бургаския са открили топлата вода, значи не е излизал от комплекса си.
19.
Една кака ми каза
20.09.2017 15:11:48
16
0
Навремето Мосинката хем ги ебеше хем му плащаха за изпитите, сега нещо не се чува - или са го издухали или не му става пишката
18.
Кака до 15-ти
20.09.2017 15:06:27
13
3
Неграмотен няма как да стане юрист, повярвай ми! За диалектите и правоговора - в Бургас не сме най-добрия пример, но това не е признак за култура или грамотност. Колкото до нивото - то е такова, каквото е навсякъде. Ако си мислиш, че в другите градове учат марсианци, значи си много далеч от живота. Нивото пада всяка година и то не само в университетите, а и в основните и средните училища. Само ще завърша, че познавам реални хора, които не можаха да завършат в Бургас, но го направиха в други градове. Така че, нека не бъдем толкова критични и черногледи, университетите в Бургас са средно ниво за България, а защо средното ниво е такова - там вече проблема е на цялото ни образование, а и общество. Другото - студента ако е читав, може да завърши навсякъде и да е отличен в професията си. Бил Гейтс или Стив Джобс даже нямаха дипломи. Университета е възможност да се развиваш, а не фуния, която налива някакъв акъл.
17.
до 12 кака мислиш като маймуна
20.09.2017 15:03:02
9
5
принципно всичко е еднакво но не знаем ЦЕНОРАЗПИСИТЕ явно в софия е по скъпо ЗА ДА ДОЙДЕ МУШМУРОКА ДА СИ КУПИ ДИПЛОМА ОТ БУРГАС в периода 91–96г/ПОЗНАВАМ ПОНЕ 5 ЧОВЕКА КОИТО СА КУПУВАЛИ ИЗПИТИ/ТЕ САМО ТОВА Е РАЗЛИКАТА СКЪПА МИ КАКА
16.
Top
20.09.2017 14:57:40
14
4
Досега нямаше възпитаници на БСУ във ВСС и беше едно доверие, един авторитет, едно одобрение в обществото, една идилия без скандали, едно всеобщо щастие... наистина, къде се спечкат нашите възпитаници на мъдрите и безгрешните, издигнали високо авторитета на съдебната система! 70 години само възпитаници на софийски университети ни ръководят и виждаме резултатите.
15.
до кака
20.09.2017 14:56:16
17
5
Обясни ми защо всички от селата завършиха БСУ.Хора продаващи дини и пъпеши трудно говорящи български език учат там,за какво говорим .Хора ,които учат от 3 ,4 години и още говорят на ма и бе и не са се научили на елементарно възпитание да казват Добър ден,а може и да не са го чували.Някои пък все още са неграмотни ,но са юристи
14.
Тая Чапкънова
20.09.2017 14:45:30
13
2
май прави добри свирки.
13.
Ужас и срамота
20.09.2017 14:44:37
15
1
А членовете на ВСС трабваше да са най-кадърните, най-уважаваните магистрати в България и най-вече - хора с безупречна репутация. Срамота!!!
12.
Кака
20.09.2017 14:42:20
10
9
От 20 години чета и слушам колко било лошо образованието в БСУ и колко хубаво в СУ, УНСС, Благоевград, Варна, Русе, Търново, Пловдив. Навсякъде било цъфнало и вързало, само тук много зле. Хайде да помислим дали преподавателите не са същите, учебните програми не са същите, държавните изпити не са същите, студентите не са същите!? Каквото навсякъде, такова е и тук. За 2-3 години може да има разлика, но след това се изравняват и вече зависи студента колко акъл има в главата си и колко иска да се развива. Отдавна се свърши тая, че завършваш на 23-24 и после цял живот развяваш дипломата. Човек се учи докато е жив, а в повечето специалности то е и неизбежно, защото пазара те изхвърля, ако не си в крак с новостите (най-общо казано). И последно - това, че нямаме добри специалисти и децата бягат да учат в чужбина, за ниското доверие към цели системи и отрасли, за плачевните резултати в други, за слабостите в образованието ни, определено не БСУ е виновника, а продукта, който произвежда цялата ни образователна система, начело с най-старите и "авторитетни" училища и университети.
11.
Donorum Faithful Dispensaatio Fidelis
20.09.2017 14:28:35
15
0
И докато БСУ бълва студенти и тапии на килограм прибираики десетки милиони кеш-суха пара ректорите и се КЪПЯТ в ЛУКС обикаляйки с яхти света карат мерчаци с 6цифри х 6 .То мега "кадърните" бсу-кадри като balika vadhu турската булка чапхънка са на път да ощетят България с 40 МИЛИОНА ДОЛАРА които да харижят(подарят) на алчните роднини на изрелските граждани загинали в Сарафово.Балика Вадху Чапхън явно твърде БОСА в областа на международните правни взаимотношения НЕвладеща чужди езици освен тоя на на мъжа си ще ПОДАРИ 40 МИЛКИ държавна суха пара на изрелските мошета от КирятМалахи
10.
do 4
20.09.2017 14:15:34
9
3
и по-колко се плаща ?и защо като не те приемат никъде там влизаш на 100 процента?
9.
9
20.09.2017 14:11:16
3
0
Джоуфрито пак ще има връзки
8.
до 4
20.09.2017 14:07:30
16
1
Късат в БСУ, защото за всяка ликвидация и следващ държавен изпит се плаща ..... и то много!!!, а не защото държат на добра подготовка и знания!
7.
Пипи Чорапчето
20.09.2017 14:07:05
12
3
Изпълних се с основателна гордост, че " и ний сме дали нещо на света";)

Знаех си аз, че БСУ е най-яката ковачница на кадри у бг правосъдието и сега рейтинга му ( на правосъдието, де)най-накрая ще прескочи забутаните 3-4 %!;))
Ай чиститу, градски!
6.
до4
20.09.2017 13:50:21
7
2
Ако никога не си виждал учебници може и да ти е трудно
5.
Булгаристанадалет
20.09.2017 13:48:22
11
1
Айтоските прависти са под крилото и закрилата на шейтана те са негови чавета и айшета слуги на рогатия .
4.
ТТ
20.09.2017 13:48:11
11
14
БСУ преди си беше пръчка отвсякъде.Последните години им вземат здравето на студентите по право,късат наред ако незнаеш.Каквото беше си беше,сега иска здраво учене,поне за юристите.
3.
Lord
20.09.2017 13:43:09
25
9
Ебати и ВСС.двамата дебили едвам избутали измисления университет,в който и маймуна да набуташ ще завърши.Другия
със спорна репутация.Третата
Да ви пикая на правосъдието.
2.
Вие пък
20.09.2017 13:41:16
20
3
имал е кинти само за тройка , ама явно вече е посъбрал повечко
1.
СУ
20.09.2017 13:39:00
30
9
Даааа, големи юристи са в Бургаския Измислен Университет
Лъчезар ЛИСИЦОВ Автор
Лъчезар ЛИСИЦОВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО)
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) От сутринта са започнали с грозни кючеци и силна музика, недоволстват жителите на кв.“Люляците“

Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването Гнусно! Жена си купи торта от магазин в Слънчев бряг и изпадна в потрес от това, което откри (СНИМКА) Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ)
Българска апаратура заработи в орбита над Марс
Българска апаратура заработи в орбита над Марс В средата на април 2018 г. се очаква включване на „Люлин-МО” в пълен режим на работа


Всичко в категорията
ГЕРБ обявиха Таско Ерменков за функционално неграмотен заради русофилската гавра с Ботев
ГЕРБ обявиха Таско Ерменков за функционално неграмотен заради русофилската гавра с Ботев Питат Корнелия Нинова дали анексията на Крим обслужва българския национален интерес
Всичко в категорията
Гинка искала и църковен имот, патриархът не й дал. Парламентът пак ще я призове Готви ли се преврат в СДС? Искат главата на лидера Божидар Лукарски Калфин: Срещата с Ердоган във Варна е за пари, но може и да се провали (ВИДЕО) Борисов извади 15 млн.лв. за надзирателите, за да не протестират на конференцията за европейски прокурор БСП „разконспирира” хитрата тактика на ГЕРБ за печелене на избори – тя обаче се изчерпала Не можело с парите на мюсюлманите да се слага кръст в Шумен! Скандална декларация на ВМРО срещу НФСБ Ерменков за „идиотите” от ЕС и САЩ: Не знам кои са, не е позиция на БСП - пиша вечер, по къси гащи и на коляно СДС: Не пипайте закона, а го прилагайте Хасан Азис: Приемам нормално Ердоган да казва, че Кърджали е останал в душата му Следващата цел на Путин – следсъветска идеология Гърция реши: Ето как ще се казва Македония!
За блудство с дете и тормоз: Тя, която всъщност е той – в затвора!
За блудство с дете и тормоз: Тя, която всъщност е той – в затвора! Алисия, но всъщност Благовест, плашил съседка с убийство


Всичко в категорията
Бивш полицейски шеф и зам-кмет прие "почерпка" и сега се изправя на подсъдимата скамейка Кучко, приготви парите, че ако не ги дадеш, ще ти отрежа ушите, ръцете и краката! Скандално видео! Нарушава ли Бабата, екзекутирал наркобоса Костов, домашния си арест, скрита камера засне шокиращи факти Санкции ли?! Момичето, провесило бебето през балкона, отива на психолог, а родителите - на курс Панайот Генков се „бетонира“ като шеф на Административен съд-Бургас, Станимира Друмева отказала да го замести Съдът пусна под домашен арест началника на РЗОК-Ловеч Процесът на учителката-мъчителка Веселина тръгва при нов докладчик, съдия Захарин Захариев в дълъг болничен В парламента: Главният прокурор с жалба срещу депутата Таско Ерменков Мистериозен свидетел отложи процеса срещу сина на Сава Чоролеев и гарда му Божидар Георгиев, обвинени за нападение в дискотека Помните ли дрогирания циганин Марин, който едва не екзекутира брат си? Обвиниха го в убийство Георги Вълев от "Килърите" съди Бургаския затвор, иска по 50 лв. на ден за свеж въздух
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО)
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Председателят на хуманитарната организация обясни, че за тях са важни парите, които получават от отдадените под наем помещения

Всичко в категорията
Шест вида поведение, които разрушават връзката Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско
Образователният министър: Учителската заплата трябва да превишава средната за страната За здравето: Правят шкафчета за всички ученици до 7-и клас София филм фест на брега стартира днес с шведска сатирична драма номинирана за "Оскар" На 27 март показват първо в Бургас истинската история на Стефан Данаилов Наказват дисциплинарно учителка след жалба на ученици, че им дърпа ушите Бургаски ученици спечелиха три приза в Осмото национално състезание по творческо писане на английски език Красимир Попов: Видеонаблюдението в детските градини е безсмислено, превръща децата в актьори (ВИДЕО) Ето го победителя в конкурса за лого на IT гимназията в Бургас Прехвърлят управлението на блок 46 в жк „Зорница“ на Спортното училище за ремонт, какво ще се случи с ЛУСКА? Конкурс за изящно и приложно изкуство дава шанс за прием във филиала на НХА в Бургас Матурата по български – на 21 май, втората задължителна матура – на 23 май
Огромен интерес към Кабинета по диабетно стъпало в университетска болница „Дева Мария“ Стартира второто издание на Инициативата „Достойните лекари“ на „Фаркол“АД Акад. Богдан Петрунов: Изтупвайте дрехите навън и не си лягайте без да си вземете душ! 18 души преминаха в първия ден през Кабинета по диабетно стъпало Кампания по кръводаряване стартира УМБАЛ-Бургас, търси доброволци в Айтос и Несебър Най-ефикасната диета включва натурални продукти Вижте фън шуй съветите за разтърсващ секс Диетолозите са категорични: Най-полезна и ефикасна е диетата на бедните МЦ „Стайков и фамилия“ поставя нови стандарти в Бургас! Ще лекува с апаратура, използвана от най-престижните клиники в Европа Прокуратурата започна разследване на 6 болници, Пирогов в критично състояние Извинителните бележки за децата ще са без пари от 1 юли
Иво Богданов: 7 години бях в затвор без вина, но не загубих надеждата (ВИДЕО)
Иво Богданов: 7 години бях в затвор без вина, но не загубих надеждата (ВИДЕО) Заедно с брат си Константин той бе осъден на доживотна присъда за убийството на поляк, който се оказа, че е умрял от естествена смърт години по-късно
Всичко в категорията
Ужасяващо: 25-годишен младеж си сложи бесилото Манекенката Кристин Илиева е била с Дивна при катастрофата, ранена е тежко Скръбна вест! Почина известна българска журналистка Тъжна вест! Почина една от най-големите легенди в бокса, беше треньор и на Кубрат Пулев Неописуема трагедия! Ученик се самоуби с пушката на баща си, подозират играта "Син кит" Вижте ексклузивни кадри от огнения ад, при който загинаха Антон, Ана и двете им деца (ВИДЕО) Жестока трагедия! Ана стана четвъртата жертва на огнения ад в Средец, едно от децата й е с 88% изгаряния Невероятната история на 93-годишна баба трогна целия свят (СНИМКИ) Огромна трагедия! Радослав си сложи бесилото заради дългове Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи Огромна мъка! Красива актриса зове загиналата Асиана: Идвам, мила моя! Чакай ме!
Златкова Райкова: Няма как някой да ме бие! Абсурд!
Златкова Райкова: Няма как някой да ме бие! Абсурд! Плеймейтката призна, че е готова да става майка
Всичко в категорията
Астролог: На жена днес не се отказва, желанието й е закон
Астролог: На жена днес не се отказва, желанието й е закон Който не си поговори с дете в този ден, през целия месец няма да намери щастие, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Огромна трагедия! 25-годишен бургаски полицай загина при жестока катастрофа край Котел (СНИМКИ/ВИДЕО)
Огромна трагедия! 25-годишен бургаски полицай загина при жестока катастрофа край Котел (СНИМКИ/ВИДЕО) Изпуснал е контрол над автомобила и е връхлетял върху Рено с хасковска регистрация

Всичко в категорията
Спомени от соца: Ужасът, наречен смъртна присъда
Спомени от соца: Ужасът, наречен смъртна присъда Осъдените на смърт полудявали в очакване на екзекуцията

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Бургаски родители събират средства за нова площадка в ДЦ ”Моряче”, нека им помогнем Николо Коцев ще свири на Burgas Jam Църква=порно и лъжи? Вижте какво градят поповете в сърцето на Бургас (СНИМКИ) Мащабна спецакция в Бургаско! Арестуваха 15 мъже за лихварство и продажба на наркотици Любимите актьори от "Етажна собственост" идват за невероятна постановка в Бургас този петък Този бургаски бакшиш издърпал от зебра пешеходка, която току-що блъснал в Бургас, търсят се свидетели (СНИМКИ) Societe Generale Експресбанк покани водещ макроикономист-визионер на среща с бургаския бизнес В Бургаско организираната престъпност продава дрога, пере пари и корумпира Ето какви ще са специалностите във филиала на Националната художествена академия в Бургас Панайот Генков се „бетонира“ като шеф на Административен съд-Бургас, Станимира Друмева отказала да го замести Изрод трови кучета в бургаския кв.Банево, джак ръселът Майло умря в адски мъчения (ВИДЕО)
Удар на полицията! Хванаха Христина от бургаския ж.к. "Меден рудник" в подли интернет номера Ужас в "Меден рудник"! Бандит нападна и ограби млада бургазлийка Шок в „Меден рудник”! Бургазлия отиде на гости на приятел, прости се с портфейл, пълен с пари и кредитни карти Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Екшън край ез. Мандра! Пребиха служител на ИАРА-Бургас Снежен апокалипсис ли? Този бургазлия не се оплаква, а просто... кара ски (ВИДЕО) Търсят малкия Шапрон, виждали ли сте го? Внимание: Пропадна част от пътя Малко Търново-Царево (СНИМКИ/ВИДЕО) Паника в ОУ "Елин Пелин" в жк Меден рудник: Късо съединение в ел.табло предизвика пожар по време на родителска среща Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Нов рекорд: Кукерски костюм на бургазлия с най-дълъг косъм в България (СНИМКА)
Николай Тишев проведе среща с директора на най-старото училище в Айтос Само във Флагман.бг! Започва мащабен ремонт на улици в Айтос, кметът Васил Едрев подписа договор за 2 млн. лв. Невероятна трагедия в Айтос: 82-годишна жена остана на улицата, измамена от собствения си внук Златомир след присъдата за убийство на пътя: Пълни паляци и помияри Майката на убития Велислав със скандални разкрития: Скри се, че е имало пети човек, който отказва да се качи в колата! Внимание! Не ходете в парк „Славеева река“, опасно е заради тежките машини Жестоко: Айтозлийка откри мъжа си увиснал на бесилото Зверска катастрофа! Бургазлията Георги оцеля по чудо, след като БМВ-то му се преобърна няколко пъти и се заби в скат Само във Флагман.бг! Освободиха Свилен и Мариян – признаха всичко. Николай оставя две сирачета Само във Флагман.бг: Свилен крещял обезумял: „Убихме приятел!“. Но кой е шофирал злополучната кола след банкета? (СНИМКИ) Само във Флагман.бг: Николай от Айтос премазан от двамата си приятели. Правели си майтап
Високо ниво на язовирите в Карнобатско. Кметът Георги Димитров: Предприели сме необходимите мерки, всичко е под контрол Масови арести в Карнобат! Полицейска спецакция завърши с 8 закопчани Най-възрастният жител на Община Карнобат баба Джена стана на 102 години Депутатът Николай Тишев с приемна в Карнобат След купон на 8 март: Ченгета спипаха 72-годишен мъртво пиян шофьор в Созопол и напушен младеж зад волана в Поморие Закриват училището с мъртвите души в Соколово, 29 деца-емигранти крепели школото Снежна ваканция за учениците в Айтос и Карнобат Смел шофьор кръстосва карнобатските улици, носи храна и провизии на закъсали по пътищата жители Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов: Обещаваме на феновете по-добри игри и победи Жестока съдба след изпепелената къща в Карнобат: Баба Мария и семейството й остават на улицата (СНИМКИ)
Несебърски Шумахер заби БМВ-то си в други 4 коли, бързал да завие Защо отцепиха цяла улица пред руския клуб в Несебър? Да не би да са докарали мумията на Ленин? Само във Флагман.бг: Съдят сина на Сава Чоролеев и гарда му Божидар Георгиев за бой в дискотека „Вижън” Ученици от Несебър грабнаха 6 медала от V-ия международен турнир „Математика без граници” Арестуваха братя от Равда с незаконно оръжие и марихуана Парче мазилка падна от тавана на училището в Стария град в Несебър, местят децата в основната сграда Слънчев бряг е шестата най-достъпна дестинация за покупка на имот от американци Най-голямото училище в Несебър отбеляза 136-тата годишнина от основаването си (СНИМКИ) Над 500 жители и гости на Несебър изпълниха централния площад за 3 март (СНИМКИ) Очите vs. Кравата - 120 свидетели и 10 подсъдими в сложно дело със стрелба, дрога, рекет и убийство Несебър остава без синя зона, засега
Помориец се качи в колата си предрусал с амфети, пико и канабис
Помориец се качи в колата си предрусал с амфети, пико и канабис Ченгетата останали втрещени от резултатите на наркотеста, веднага щракнали белезниците на 25-годишния мъж

Всичко в категорията
Ето го Костадин от Поморие, плячкосал диаманти и злато за 35 хил.лева Вадят потъналото в Поморие корабче „Кук“, затвориха главна улица в морския град Ахелойци към инвеститорите на асфалтовата база: Не искаме да се превърнем в промишлена зона, а да развием туризма! Само във Флагман.бг: Разширението на пътя Поморие-Ахелой приключва предсрочно, Бойко Борисов първи ще го тества Предстои обществено обсъждане на намерението за изграждане на асфалтова база в Ахелой Жителите на Ахелой са готови на протест срещу изграждане на асфалтова база в града Поморие ще отбележи годишнината от Освобождението на България Учениците в Поморие също в снежна ваканция за три дни Тежка зимна обстановка в Поморие: Автомобили закъсаха в преспите, села са без ток Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Бурята нанесе сериозни щети на емблематичен кораб в Поморие (СНИМКИ)
Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ)
Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ) Съседите недоволстват и са категорични, че някой трябва да се намеси и пироманът да бъде прибран 


Всичко в категорията
Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж Знаете ли къде се намира „Мъртвият град”? Вижте призрачния Коста дел Кроко край Царево Пчелари искат странджанският цветен прашец да стане защитено наименование за произход Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) С пирончета ли хванаха коледната елха на Царево? Вятърът я помете и провали тържествата в морската община
Извънредно! Река Средецка заля къщи и дворове в Дебелт, селото пред евакуация (СНИМКИ) Трагедия! 19-годишният Васил помете с БМВ пешеходка, уби я на място Ученици решаваха сложни казуси на иновационен уъркшоп в Средец Ромите от Средец: Нашите съседи изгоряха живи, защото пожарната дойде с 40-минутно закъснение (ВИДЕО) Ужас! Баща и двете му деца изгоряха живи при пожар в Средец Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват! Скандал в Средец! Опозицията напусна сесията на ОбС, обвини кмета за колапса на здравеопазването Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Средец с 15,8 млн. лв. бюджет, акцентират върху инфраструктурата Опозицията в Средец бламира кмета Иван Жабов за чистотата и пътните на учителите
Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка
Кметът на Камено: Реката в Ливада е преляла, моля се да не се случи трагедия (ВИДЕО)
Кметът на Камено: Реката в Ливада е преляла, моля се да не се случи трагедия (ВИДЕО) Как да спим, като вали, стоим по цели нощи отвън, споделя Панайот Матев
Всичко в категорията
Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Вероятността за предсрочни избори намалява, правителството е добро, но администрациите са тромави и доста плесенясали Интервю Всички интервюта Валери Симеонов пред „Флагман“: Вероятността за предсрочни избори намалява, правителството е добро, но администрациите са тромави и доста плесенясали
Много често, след като се постави задача, тя се забавя, тихо буксува и спира, а ти си мислиш, че нещата вървят, недоволен е вицепремиерът
Глас отвътре Всички Катя КАСАБОВА, Главен редактор на ФЛАГМАН, разследващ журналист, публицист Катя КАСАБОВА Църква=порно и лъжи? Вижте какво градят поповете в сърцето на Бургас (СНИМКИ) Църковно училище или хотел, загрозяващ най-ценната придобивка на демокрацията в Бургас – университета ни Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 21.03.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Можете да започнете да работите по нов проект и да подобрите отношенията с вашите партньори. Ако получите примамливи предложения, не се колебайте! Времето е благоприятно и за постигането на споразумения. Отделете внимание и на любимия човек! Покажете му отново, че го обичате! Оставете се на интуицията да ви води! Ще сгрешите повече, ако се вслушате в мнението на околните. Днес е по-добре да не разчитате на помощ. Имате достатъчно сили, за да се справите сам с всичко, което ви се изпречи на пътя. От любимите очаквайте приятни изненади. Старайте се да не вземате прибързани решения! Обмислете всичко, преди да предприемете действия! Дръжте думите и емоциите си под контрол! Полезно е през този ден да си спомните за миналото. Добре е да почетете покойниците. Ограничете контактите с непознати! Пазете се от интриганти и простаци! На дебелашките шеги „отговаряйте“ с мълчание! Ласкатели ще се опитат да приспят бдителността ви. Не им се връзвайте! Бъдете търпеливи, но пазете личното си пространство от досадниците! Не спорете с шефа, но ако той нагруби колегите ви, се опитайте да ги защитите! Отнасяйте се с уважение и към по-възрастните! Ако се наложи да избирате между справедливост и жестокост, не се колебайте! Днес е противопоказно да се обиждат и малтретират по-слабите. Отложете важните срещи и стартът на новите проекти за по-благоприятно време! Сега е добре само да завършите това, което сте започнали или да анализирате нещата, които сте преживели и да се промените. Семейните да внимават с децата, насърчете ги в стремежа им да станат по-добри! Този ден не е никак спокоен, а сега не сте във форма да се надбягвате с времето. Не се намесвайте в спорове за неща, които не ви засягат! Вместо да се самосъжалявате, си набележете цел и действайте! Може да започнете здравни процедури или да посетите козметичен салон. Ако в този динамичен ден се опитате да забавите темпото, може да се почувствате като звяр в клетка. Не се оставяйте да ви опитомят, отстоявайте си интересите! Без притеснения може да преговаряте с високопоставени началници, а у дома ви очакват с отворени обятия. Работете и се забавлявайте! Не вземайте прибързани решения! Внимателно обмисляйте всичко, преди да направите каквото и да било! Склонни сте сега да омаловажавате постиженията си, а не трябва. За решителни действия обаче не му е сега времето. Семейните ви отношения може да се влошат, ако не обсъдите проблемите. Това е ден, в който маските падат. Бъдете такъв, какъвто сте! Не се усмихвайте насила! Кажете това, което ви е на душата, вместо да преигравате в стремежа си да предизвикате съчувствие! Сега е време за решителни действия, но е желателно да не стартирате нови проекти. Днес сте непредвидими. Проблемите, с които доскоро не сте се осмелявали да се захванете, днес ще ви се струват лесни за разрешаване. Ако дължите на някого пари, е желателно да му ги върнете днес. Сега е моментът да изненадате тези, които обичате, с предложения, на които да не могат да откажат. Търсенето на работа може да е стресиращо. Безработните представители на тази зодия обаче  не са сами в това трудно начинание. Може да разчитате на подкрепа от приятели. В този ден е добре да се вслушвате в съветите на хората с повече опит. За да запазите семейния мир, правете компромиси!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип