×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астролог: Отложете секса, тъй като разрушава астрала!


Астролог: Отложете секса, тъй като разрушава астрала!
Слънцето е в опозиция с Нептун, а Луната – с Марс и Меркурий. Уран пък е в благоприятна комбинация с Луната, Марс и Меркурий.
Ключови думи: астролог, хороскоп,
05 Септември 2017, Вторник, 08:54 ч.

Най-важното правило за деня е да усмирите емоциите и да бъдете търпеливи с другите хора, съветва Ивелина Пенчева

Днес Меркурий става директен, а Марс влиза в знак Дева. Слънцето е в опозиция на Нептун.
Луната е в знак Риби от 08:29 часа. Възможно е обостряне на алергични кожни заболявания, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.
„Не е добре да се извършват операции и процедури на сетивните органи, черния дроб и краката. Краката се уморяват от дълго ходене и носене на неудобни обувки. Лесно се прихващат гъбични заболявания. Не е подходящо за масаж на краката, водолечение. Не приемайте наркотични средства /особено синтетични/, лекарства. Дори обичайната доза за вас в този период може да се окаже прекомерна. Възможно е отравяне, алергични реакции, свръхчувствителност“, добавя астрологът.
„Избягвайте операции на краката, ходилата, цялата лимфна система. Благоприятен период е за всички методи за пречистване на организма, както и за начало на хомеопатично лечение. Всичко положително и отрицателно в 15-я лунен ден, който продължава до 19:39 часа, в човека се усилва многократно. Активира се нашият вътрешен изкусител, затова може да срещнете съблазни и изкушения в много сфери на живота“, предупреждава Ивелина Пенчева.
„Съществува опасност да станете лесно податливи на негативни влияния и внушения, мързеливи, отслабен самоконтрол. Бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат, а за да не ви излъжат, не трябва да предприемате важни действия. Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат различни глупости, но последствията от тях ще са негативни“, добавя астрологът.
„Посветете деня на усмиряване на плътта. Полезни са гладуването, уединението и всякакви форми на аскетизъм. Това е единственият начин да се изчистите вътрешно и с обновена душа да започнете да живеете в новата лунна фаза (утрешното пълнолуние). 15-ти лунен ден може да се сравни с мост. Преминаването през този мост е трудно. Могат да се справят с енергията на деня само духовно чистите хора и тези, които могат да устоят на изкушенията“, обяснява Пенчева.
Всички онези, които няма да могат да устоят на отрицателните влияния, тях ги очакват неприятни последици, добавя тя.
„По количество и мощ енергията на днешния ден не отстъпва на предишния, само че сега организмът на човек е отслабен и не може да управлява енергията на този ден. Затова най-важното правило за деня е да усмирите емоциите и да бъдете търпеливи с другите хора. Не участвайте в спорове и не се намесвайте в конфликтите на другите, които днес ще се наблюдават много. Добре е да се правят защитни техники“, съветва астрологът.
Подкрепяйте хората и им помагайте да се справят с проблемите си, добавя тя.
Според нея този ден е един от неудачните за бизнес и за работа.
„Възможни са препятствия и грешки. Дори не си мислете за финансови операции, отложете всякакви важни преговори. За публични и развлекателни събития обаче този ден е доста добър – време, в което могат да се провеждат панаири, изложения, базари, разпродажби, лотарии, състезания, конкурси. Всичко, което е полезно за широка публичност в този ден, е благоприятно“, обяснява Ивелина Пенчева.
Трябва само да помните, че е необходимо строго да контролирате емоциите, да не изяснявате отношения, да избягвате спорове и всички конфликтни ситуации, които е много вероятно да бъдат разрешени по мирен начин, добавя тя.
„Сексът е добре да го отложите, тъй като разрушава астрала, но ако не можете да се удържите, той трябва да бъде по-възможност по-енергичен, но без излишества. Случайният секс само ще доведе до разочарование в замяна на кратък миг на блаженство“, предупреждава астрологът.
„Прическа в дните на пълнолунието се получава добре, но подстригването може да доведе до засилване на страховете, главоболие и повишено кръвно налягане. Освен това се увеличава опасността от порязване с остри предмети“, добавя Ивелина Пенчева.
„Сънищата са пророчески. В тях може да откриете чрез символични форми отражението на проблема, който трябва да бъде решен. Понякога сънят подсказва как да бъде решен този проблем. Спазвайте инструкциите за безопасност на деня и всичко ще е наред!“, съветва астрологът.

В категории: Хороскоп


1
Коментара по темата
1.
Изодзаде
05.09.2017 10:11:01
0
0
А ан.ла не разрушава ли?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори