×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Психолог: Убийството на Никол не е заради Фейсбук, педофилите преди „вършееха“ с „Елмаз“ и „Гепи ме“ (ВИДЕО)


Психолог: Убийството на Никол не е заради Фейсбук, педофилите преди „вършееха“ с „Елмаз“ и „Гепи ме“ (ВИДЕО)
Проблемът е в комуникацията между децата и родителите, каза криминалният психолог Тодор Тодоров. Според него възрастните са склонни да купуват любовта на детето.
22 Август 2017, Сряда, 00:20 ч.

Тодор Тодоров сравни жестокото убийство в Бургас с трагедията с момиче, заклано във входа на блока си преди абитуриентския й бал

Убийството на Никол от Бургас не е заради Фейсбук. Преди Фейсбук имаше „Елмаз“ и „Гепи ме“, където педофилите „вършееха“ с пълна сила. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия криминалният психолог Тодор Тодоров.
„Забелязваха се промени в поведението на децата след общуването с възрастните хора в сайтовете за запознанства, но родителите им не осъзнаваха какво се случва. Това е един инстинкт да не обръщаме внимание на проблема с надеждата да отмине от само себе си“, обясни психологът.
„Проблемите ги има не от вчера. Такива неща се случваха и преди да има Фейсбук.
Спомням си за едно момиче от Сливен, което бе убито с нож във входа на блока й точно преди абитуриентския й бал“, добавя той.
„Родителите са склонни да купуват любовта на детето, като компенсират с това времето, което могат да прекарат с него. Затова му вземат скъпи играчки. Това им помага докато то си играе със смартфона, да се освободят от напрежението след тежкия ден“, обясни експертът.


В категории: Крими


Почина тик ток сензация
Почина тик ток сензация 16/04/2024, Вторник 10:16 1
Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 16/04/2024, Вторник 09:59 0
2
Коментара по темата
2.
Нал бан тов
23.08.2017 13:55:01
0
0
Ами тоеа гепи ме и подобни кавали има ли ги още
1.
Да бе да, клюкарника бил невинен
23.08.2017 11:11:53
0
3
Този въобще прави ли разлика между платформите? На едните се регистрираш умишлено в търсене на чувствени усещания, а в клюкарника се профилираш за да си изтипосваш ежедневните пръдни и мижави преживявания в кухнята, пред градинки и фонтани. В случая невръстния кретен е търсил и показност и внимание след като е поствал, новините една след друга. Даже си мисля че правилното име на фейспръднята не е клюкарник, а комплексарник.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година Размерът на актуализацията за периода от 1-ви април 2023 г. до 31-ви март 2024 г Блъснатата от влак Юлия била неописуема красавица Блъснатата от влак Юлия била неописуема красавица Трагедията станала за миг по злощастно стечение на обстоятелствата Обичан българин изплака за най-голямата мъка в живота си Обичан българин изплака за най-голямата мъка в живота си Живях в ада, когато погребах сина си, призна Маестрото  Голям успех за Петър Стойчев! Преплува Гибралтар и вече се готви за най-тежкия маратон Голям успех за Петър Стойчев! Преплува Гибралтар и вече се готви за най-тежкия маратон Шампионът стана първият българин, преплувал протока по правилата на Oceans seven Тази естрадна звезда мечтае за връщането на комунизма, но от Бали Тази естрадна звезда мечтае за връщането на комунизма, но от Бали Изпълнителката пътува по цял свят, но с носталгия си спомня за едни други времена, когато това би било химера Ще повдигнат ли обвинение на Живко Коцев заради контрабандистите и подаръците? Ще повдигнат ли обвинение на Живко Коцев заради контрабандистите и подаръците? Пуделът с парите няма никакво значение за разследването, коментира Бойко Найденов Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни Над два дни понякога чакат камионите ни до Дунав мост, а загубите ги плащат хората в магазините, коментира Николай Рашков от Съюза на международните превозвачи Арестуваха "муле" заради „ало“ измама, след като баба му хвърли 40 000 лева през терасата Арестуваха "муле" заради „ало“ измама, след като баба му хвърли 40 000 лева през терасата Възрастната жена извади голям късмет, в дома му са намерени парите ѝ Борисов ли взе главата на външния министър или Стефан Димитров се оказа тотално неподготвен Борисов ли взе главата на външния министър или Стефан Димитров се оказа тотално неподготвен В събота срещу неделя "взривил" премиера, след като отишъл в Черна гора и си изключил телефона, бил неоткриваем за посланици и дипломати  Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета
Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора  Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Словесният им сблъсък изуми мнозина, а през това време изпълнителката се усмихваше небрежно до Рачков и Геро За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин Работата е там, че обърнатите колела могат да причинят сериозна повреда на кормилното управление Футболистите на "Берое" набиха треньора си и го изхвърлиха от съблекалнята Футболистите на "Берое" набиха треньора си и го изхвърлиха от съблекалнята 45-годишният Хосе Ачиари успял да влезе пак в съблекалнята. Той крещял с пълно гърло, че ще разкаже всичко на президента Ернан Банато
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори