×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето коя е младата любовница на звездата от "Откраднат живот" Стоян Алексиев! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)


09 Август 2017, Сряда, 21:00 ч.

66-годишният актьор залюбил Ивана зад сцената на Драматичния театър в Кюстендил


Младата актриса Ивана Бобойчева е мистериозното момиче, с което звездата от лекарския сериал "Откраднат живот" Стоян Алексиев бе изловен да интимничи посред бял ден в центъра на София, пише ПИК.

66-годишният актьор попадна в обективити не папараците на "Ретро" в изключително скандален момент, в който разменя прегръдки и целувки с младото момиче. Но най-фрапиращото всъщност, че на един от стожерите на Народния театър без притеснение пъха ръка към интимните части на приятелката си.

Ивана Бобойчева е сред младите надежди на театралната сцена. Любопитно е, че брюнетката фигурира в актьорския състав на постановката "Лавина" на турчина Тунджер Джюдженоглу, в която главната роля изпълнява именно Стоян Алексиев. Премиерата на "Лавина", поставена на сцената на Драматичния театър в Кюстендил, бе през ноември 2015 г., а второстепенни роли в нея имат Бобойчева и още петима студентки от класа на Румен Рачев в НАТФИЗ.


Ивана Бобойчева в постановката "Лавина" с участието на Стоян Алексиев в главната роля

Непристойното поведение на Алексиев и то посред бял ден, на метри от Народния, разтърси арт средите. Актьори коментират, че връзката на екранния проф. Иван Генадиев с младата Ивана е била публична тайна сред театралите. Те обаче са потресени от факта, че Алексиев си е позволил подобно държание с откровено порнография пред очите на десетки минувачи край най-големия храм на Мелпомена.

Според наши източници Стоян Алексиев от дълго време не живее с втората си съпруга - издателката Надежда Алексиева. След дълги години вярност, тя се оттеглила от семейното ложе, след като научила за увлечението му по три пъти по-младата от него Ивана. В профилите си в социалната мрежа Стоян и Надежда са споменали, че са женени един за друг. Което всъщност не е лъжа, тъй като двамата още нямали развод.



Палавият д-р Генадиев в реалността е баща на три деца- Александър Алексиев, който изпълнява ролята на д-р Василев в "Откраднат живот", Цветан Алексиев и Елиза от първия му брак.

В категории: Лайфстайл


15
Коментара
Флагман.БГ Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан 16/05/2024, Четвъртък 12:40 1
15
Коментара по темата
15.
Ставри
09.08.2017 22:15:40
0
1
Много ме е яд че не мога да си харесам коментаро повече от 1 път
14.
Старата Гъбарка
09.08.2017 21:09:35
0
4
Иванке, лекувай гъбите, че дядо няма да е винаги с теб да те почеше. Чудя се как си отмирисал ръката от миризмата на развалена копърка.
13.
Един до 8
09.08.2017 20:27:36
2
4
Абе глупец не виждаш ли че на втората снимка ключа е в другата му ръка ?
12.
Ставри
09.08.2017 20:07:44
0
8
Ибанка сърбежа е попадала само на пишлемета с малки пишки.ся ши я фтаса с тоя дърт мърсък
11.
и цар и бог едновременно
09.08.2017 20:04:20
2
5
БЕЛЕНЕ,БЕЛЕНЕ,БЕЛЕНЕ------на ви дЮмУкрация.къде си бай-тодуре стани да ги обелиШ,тез дУстойни БУДИТЕЛИ...
10.
Ставри
09.08.2017 20:01:40
1
1
Ей дърт а пуча мада фака фейс ин дъ dirt....
9.
Неа
09.08.2017 19:29:08
3
5
Абе нормални неща от живота . Вие не ги ли правите ?
8.
наблюдател
09.08.2017 19:22:37
1
10
На първата снимка дядката държи ключ за автомобил, на втората го ръчка между краката на момичето. Явно заключва девствения пояс на момата.
7.
.....
09.08.2017 19:21:33
0
9
иванке...сласоледа текна ли
6.
Георги
09.08.2017 19:18:39
3
8
И къде са шокиращите снимки, че нещо не мога да ги видя. Аз очаквах поне проникване или еякулация в устата, а то – дърт, плешив пръч, който не може да го вдигне и с крик, бърка в потурите на разпоретината Иванка.
5.
Теди
09.08.2017 19:07:20
9
5
Може да харесва просто по възрастни мъже . При мен с предния ми приятел имаме 15 г разлика , със сегашния 19 . Но аз съм на 30 ... Незнам как е мъжа да е на 60 и кусур , ще разбера като съм на 40 . Винаги , винаги съм харесвала по зрели мъже . Като бях ученичка си бях харесала един грък на 36 ... Е детска любов . Преди това беше много скандално . Не би ми обърнал внимание ...но сега се приема за нормално . 36 годишните се радват на ученички ... Туй то ... Днеска забранено , утре разрешено ...
4.
Неа
09.08.2017 19:02:42
4
10
Ох голям праз . На всяка жена се е случвало , просто никой не го снимал и не го направил сензация ...
3.
Оп
09.08.2017 19:02:18
1
5
Евтин ПР
2.
Коко
09.08.2017 19:01:18
4
15
Ха ха ха! Палавник!
Мачкай дядка, докато става кокалчето и сърцето държи на виаграта!
1.
Burgas
09.08.2017 18:50:21
3
16
Абе каква звезда е този дъртак бе, много звезди станаха в България. И какво като е играл в някакво сериалче дето никой не гледа!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! Става за 15 минути и си е като за вечеря Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока "Булгаргаз" ще претендира неустойка в размер на 400 млн. евро към "Газпром „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди Това заяви на брифинг служебният министър на енергетиката Владимир Малинов Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Това е поредна критика на държавния глава към организациите, които промениха Конституцията Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Пиленцата от Монако возят Нора Недкова и Михаела Стоичкова Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект EduBurgas ще се проведе на 29 – 30 май в Конгресния център Почина светило в хирургията, спасил хиляди животи Почина светило в хирургията, спасил хиляди животи Проф. д-р Петър Ангелов Учиков, дмн е хирург . Той е сред водещите специалисти у нас, изтъкнат учен и преподавател по хирургия Извънредно! Пожар в сградата на Кадастъра в Бургас, евакуират служителите Извънредно! Пожар в сградата на Кадастъра в Бургас, евакуират служителите Един от сървърите на Агенцията е дал на късо Победителят от капките Зомбори стигнал до финал и в "Х фактор" преди 13 години Победителят от капките Зомбори стигнал до финал и в "Х фактор" преди 13 години Ергенът Алекс ще си тръгне от шоуто с една от тези лелки Ергенът Алекс ще си тръгне от шоуто с една от тези лелки В снощния епизод си тръгна стюардесата Йоана
Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори