×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Среднощен скандал: Валери Симеонов бъзна Корнелия Нинова с "момиче за поръчка"


14 Юли 2017, Петък, 10:47 ч.

Накрая ми остава една горчилка от тъжната политическа действителност у нас, пише Корнелия Нинова

Драги ми Валери, бедни ми Симеонов, прочетох прочувственото Ви обръщение към мен. Ако бяхте спрели до "бедна ми Козета", т.е. до мен, щях да го подмина без внимание. Но когато ругаете "обкръжението ми от млади депутати" и моята партия, няма как да не коментирам някои факти“. Това написа около полунощ лидерката на БСП Корнелия Нинова в личния си профил във Фейсбук.  

Думите й идват като отговор на статус на Валери Симеонов, публикуван в социалната мрежа малко, където той коментира думите на червената лидерка, че по отношение на отказа за даването на Бузлуджа на БСП е изпълнил поръчка на Бойко Борисов.

В статуса си той беше написал „определянето ми като „момче за поръчка“ е обидно и подло. Драга ми Корнелия, клета ми Козета на 21-ви век, аз няма да те нарека „момиче за поръчка“.

Заради становището му водачката на червената партия пък написа:  „Казвате "в живота си винаги съм служил на собствената си съвест". Колко съвести имате? Аз познавам няколко. Сегашната, с която ругаете БСП. Друга, с която веднага след изборите дотърчахте в кабинета ми в парламента, за да ме убеждавате да направим тройна коалиция с ГЕРБ и вас. Тогава Ви отговорих - служа на принципи и правила и предложението Ви не се вписва в моята представа за тях. Трета, с която за втори път дойдохте леко изнервен в кабинета ми, да не би БСП и ГЕРБ да направим коалиция и Вие да изпаднете от властта. Отговорих Ви по същия начин - за принципите в политиката. 

Много съвести имате, драги ми Валери. И в различен момент вадите различната. Казвате, че с "обкръжението ми от млади депутати сме ударили дъното". Чета някакви изследвания тези дни. Даже от агенции, на които не сме любимци. Казват, че БСП има 20% - 21% подкрепа в момента. Ако това е дъното, дали има нещо под него, клети ми Симеонов?

Сигурно има, защото същите агенции определят подкрепата за вас на 6-7%. Копайте - нагоре.  И когато се засечем, ще поговорим пак. Казвате, че постъпваме подло, защото искаме да спасим едно историческо място от разруха. Но изказвайки се за него, споменавате една телевизия.

Чух, че го искате, за да разположите там предавателите си. Само че това е великият връх Хаджи Димитър, а не "великата стена" на българо - турската граница.  Казвате, че не правите това, което Ви нареди премиерът. Очевидно обаче, той прави това, което му наредите Вие. Накрая ми остава една горчилка от тъжната политическа действителност у нас. Гласуваш за едно, а идва друго. Гласуваш за Борисов, управлява те Валери Симеонов. Гласуваш за 300 лв. минимална пенсия, получаваш 180 лв. Но вярвам, че това ще се промени. И свързвам тази вяра с БСП“. 



В категории: Политика


7
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
7
Коментара по темата
7.
ss-vermacht
14.07.2017 23:58:39
1
1
kur nelio sia davadiali vsi4kite shemi detsasa zabarkala prezposlednite 20godini lapacos amigos amaa toz kavbeche valter simeonoglu iska da mu dialkach niakoi lev....mamavi skapana bukluci ...utrepahte go toz narod
6.
дядо
14.07.2017 16:42:39
2
2
Балевския винкел,сполучливо доказва,че по-голям малоумник и идиот от него и гласувалите за него няма!
5.
Оооооо!
14.07.2017 16:18:27
4
4
Шушумигата Винкел седнал да се мери с Нинова...боооже! Жалка ОТРЕПКА! И той е от случайно попадналите в политиката...За това сме на тоя хал!
4.
Мими
14.07.2017 16:02:44
2
1
Корни ти си велика .Обичам те.26
3.
Nikola
14.07.2017 15:40:55
0
1
Валерката е много морален човек и много стройно спазва закона! Само дето с Жорката Николчев си направиха схемите в Сл.бряг. Да си бутнат техните хора от другата година няма Брендо, няма Таки, Валерката и Жорката ще ви покажат как се прави бизнес и схеми :)
2.
гот
14.07.2017 10:49:40
11
17
Браво Корни велика си Тези могат само да ти дишат праха
1.
ALF
14.07.2017 09:03:25
17
12
"Курнелия" - намери ли си майстора ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори