×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас на нокти! Пловдивски хулигани се уговарят за зверско меле с албанци


Бургас на нокти! Пловдивски хулигани се уговарят за зверско меле с албанци
Миналата година пловдивските агитки побъркаха града с изстъпленията си, полицията едва успя да ги удържи
01 Юли 2017, Неделя, 00:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Реваншът между двата тима е този четвъртък на ст. "Лазур" 


Ултраси на Ботев (Пловдив) си правят уговорки за брутално меле с привърженици на албанския Партизани (Тирана) следващата седмица в Бургас. Това става ясно от чатове между двете агитки в интернет. 

Припомняме, че над 200 феновете на Партизани нападнаха българските привърженици преди срещата в албанската столица, която бе спечелена от Ботев с 3:1. Реваншът е на ст. "Лазур" на 6 юли.

Чатовете показват, че двете агитки се уговаряли за битка 20 срещу 20 в албанския град Поградец след мача от Лига Европа, но домакините се отказали в последния момент, съобщава Блиц. Все пак двете страни се разбират за среща в Бургас.

Припомняме, че миналото лято агитките на двата пловдивски тима буквално вдигнаха на крак целия град и мобилизираха полицията. Дори и засиленото полицейско присъствие обаче не спря разбеснелите се хулигани, които вилняха до ресторант "Фиеста". (ВИЖ ТУК и ТУК)

Сега хулиганите явно подготвят нов сблъсък с албанските си колеги, които са не по-малко опасни и брутални. 

Ето и чата между двете агитки:

Фен на Партизани: хахах 20 на 20? Вие намерете мястото!
Фен на Ботев: Ок. Елате сега тук. Знаете къде сме. Ние сме в Поградец и ви чакаме. Събери групата си и идвайте. И понеже вашата група е глупава, ви предлагаме да бъдете повече от 20 човека.
Фен на Партизани: Знам, че вие сте в Поградец, но проблемът е, че сега имаме друг проблем с клуба, ако си видял на мача. Имаме момчета в полицията. Искаме да дойдем. Но без бутилки. Идваме с празни ръце.
Фен на Ботев: Не ни интересуват вашите клубни проблеми. Идвате или не? Ще бъде честен двубой.
Фен на Партизани: Не, вие загубихте тук (б.р. - визира сблъсъка преди срещата), и мисля, че и в Поградец. Ще имате своя шанс за реванш в Бургас.
Фен на Ботев: хаха ок!



В категории: Крими


12
Коментара
Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
12
Коментара по темата
12.
@
03.07.2017 05:25:19
0
1
Пфу...защо нямам една рота картечари и да ги заключа всички дебилчета на стадиона и върти калеко...даааа,голяма веселба ще падне.
11.
До малоумника 4
03.07.2017 00:00:10
2
2
И кво направи Перата като отиде бе идиот?! Уж отиде да протестира срещу циганите които бият българи, а сега полицията го издирва за нападение на оператор на БТВ! Видя се кякъв боклук е тоя пъпчив наркоман и хулиган за пореден път!
10.
do8
02.07.2017 19:05:50
0
3
Ти неразбрали че кмета не го ебе за гражданите
9.
Касабова
02.07.2017 12:56:33
5
16
най големите отрепки и глупаци са в агитките на нашите смешни футболни обори..!!
8.
ииии ,, въй
02.07.2017 12:52:04
4
6
Определено ще има ГОЛЯМ екшън..!

ЗАЩО КМЕТА г-н. НИКОЛОВ позволява да има такива проблемни мачове в Бургас или там от който зависи. Ще видите че всички ще съжалявате ??? КОЙ ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ????
САМО НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙТЕ С -- МВР-то.
7.
д-р по право Перата
02.07.2017 12:51:19
7
11
Освен, че съм пъпчив наркоман имам и крива уста.
6.
4
02.07.2017 12:48:07
6
7
Човека поне ще се опита да свърши нещо полезно за обществото а ти какво постигаш като хейтваш в новинарски сайт е кибик насран
5.
Az
02.07.2017 12:05:09
2
14
Що за глупости! Пукнат албанец няма да дойде на мача.
4.
Запознат
02.07.2017 12:01:20
5
18
Флегмани пъпчивия наркоман и престъпник Перата щял да ходи днес в Асеновград да "громи" циганите, решил да копира друтия селяндур Динко, надявам са да направят едно в едно там и да на оттърват от мъките и присъствието си ...
3.
n
02.07.2017 11:50:17
1
9
айде пак ли тия бе няма отърване
2.
И тори
02.07.2017 11:39:42
0
16
Малоумна сган пловдивска
1.
*********
02.07.2017 11:12:39
3
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против"
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори