×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пловдивските фенове атакуваха плажа, полиция блокира Морската градина (СНИМКИ и ВИДЕО)


Пловдивските фенове атакуваха плажа, полиция блокира Морската градина (СНИМКИ и ВИДЕО)
Ултрасите коментираха, че ченгетата изобщо не са подготвени и не подозират какво ги очаква
Тема в развитие
Феновете на Ботев: Бивш катаджия от Пловдив, сега шеф в Бургас, нареди да пребият нашия привърженик Фенът на "Ботев", нахлул на стадион "Лазур", се размина с глоба от 300 лева Вижте зверското меле между пловдивски ултраси на магистрала "Тракия" Ето го хулигана от "Ботев"(Пловдив), нахлул на терена, ще го съдят за хулиганство Стадион "Лазур" се размина леко, щетите от феновете на "Ботев"(Пловдив) са за 2-3 хил.лева Какво е това - война или футбол?(ВИДЕО И СНИМКИ) Можело и така - феновете на Ботев и Локо рамо до рамо в Бургас Боят на агитките на магистралата спрял заради глътнат език! После продължил Фенове на Ботев и Локо заформиха меле на път за Бургас (СНИМКИ) Вижте как полицаите смазаха от бой фен на Ботев(Пловдив). Постъпиха ли правилно?(УНИКАЛНО ВИДЕО) Бургаските полицаи си го върнаха на пловдивските ултраси, смазаха от бой фен на Ботев Извънредно! Пловдивските ултраси полудяха, скачат на бой на полицаи, започнаха да трошат заведения в Морската градина (ВИДЕО) Пловдивските фенове атакуваха плажа, полиция блокира Морската градина (СНИМКИ и ВИДЕО) Полицията съветва жителите на "Лазур": Изтеглете колите си от комплекса, ултрасите може да ги потрошат В Морската градина става горещо: Татуирани фенове идат на талази към плажа (СНИМКИ) Бургас ще ври! Над 10 000 ултраси на Ботев и Локо се готвят да обърнат града наопаки Внимание! Забраняват алкохола и дроновете над стадион “Лазур” на пловдивското дерби
виж още
скрий
30 Юли 2016, Събота, 03:55 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки и видео: Давид СУКНАРОВ

Очаква се с наближаването на мача обстановката да се нажежи на макс


Част от привърженици на футболните Ботев и Локомотив Пловдив атакуваха плажа и капаните до крайбрежната алея още с пристигането си в Бургас, видя екип на Флагман.БГ. Очаква се с наближаване на дербито обстановката в града да се нажежи максимално, коментираха униформени.

Самите привърженици пееха песни и се наливаха с алкохол в капаните до ресторант „Фиеста”. Там са позиционирани предимно „жълто-черни” фенове на Ботев. Репортерите на Флагман.БГ видяха, че някои привърженици са се заредили със сериозни количества алкохол и бяха наредили бутилки с уиски и бира директно на алеята на метри от полицейските екипи. Впечатление прави и че те не бяха разположени много далеч от „враговете” от Локо, които вместо първоначално уговореното място – Централния плаж се събираха в капан на метри от Моста.


Жандармерия от Пловдив пристигна в Бургас специално заради опасните агитки

В момента Морската градина е блокирана от полиция, като от Пантеона до паркинга на „Фиеста” почти на всеки метър има патрулка и бус с ченгета. На пръв поглед униформените се намират доста далеч от черпещите се на плажа ултраси. Служител на реда обаче разкри пред репортер на Флагман.БГ, че техни колеги следят отблизо ситуацията и веднага ще им сигнализират при евентуален проблем. Практиката при подобни струпвания е сред феновете да се внедряват цивилни полицаи, които да реагират на място. Част от ултрасите пък се разхождаха голи до кръста покрай плажа и коментираха, че ченгетата изобщо не са подготвени и не подозират какво в действителност ги очаква.


Полицаите са почти на всеки метър след Пантеона

Читатели на Флагман.БГ съобщиха, че в момента магистрала „Тракия” е почерняла от автомобили с пловдивска регистрация. Голяма част от тях имали абсолютно неадекватно поведение, надували клаксоните, изпреварвали безразборно и размахвали средни пръсти към останалите участници в движението.



В категории: Бургас


14
Коментара по темата
14.
fack the sistems
31.07.2016 02:13:42
0
2
СОБСТВЕНИК на БОТЕВ-Пд от ТАЗИ ГОДИНА ВЕЧЕ Е САВА ЧОРОЛЕЕВ- шефа на Победа вафления завод. И защото стадиона на Ботев в Коматево не става и не е лицинзиран от УЕФА, всичките им домакински мачове ЩЕ СЕ ИГРАЯТ В БУРГАС на стадион ЛАЗУР.

Момата кмет, е дал съгласие пред БФС да се ползва стадион Лазур и бат Сава , ще извозва през седмица отбора на Ботев до Бургас и обратно в Пловдив. Така че, свиквайте с простотиите на Сава Чоролеев и Мимето Николов.
13.
tt
30.07.2016 20:34:13
0
4
Промити мозъци, пък може и да са безмозъчни...
Тези на терена поне бягат за пари...а около тях няколко стотици олигофрени, дето ако ги питаш сигурно и те не знаят защо е толкова важно да се мразят.
12.
Още от тея ненормалници....
30.07.2016 19:59:55
0
1
https://www.youtube.com/watch?v=ZEAhPGdIQTo
11.
до 10
30.07.2016 18:34:15
3
3
то да не е на Киряков тоя стадион. общината им го подари за да правят велик Черноморец, а те го фалираха. Сега трябва да го дадат отново на нафтата.
10.
до 7
30.07.2016 17:17:38
2
9
То ако са 20 000 пак добре.Киряков вземаше 12 бона с ддс на мач на Нефтохимик и те ревяха,че бил скъп наема.Въпроса е,че този мач и тези хора нямат място в Бургас.В Пловдив,стадиона на Локомотив има лиценз,там да си бяха играли.Киряков като опъне наема,после ще плати ли щетите в Морската градина и около стадиона ?
9.
:)
30.07.2016 17:15:47
3
11
Със сигурност че ще има надути глави, ще има.Но не това е проблема.Господин кмета да обърне особено внимание какво се случва и какво ще се случи след мача и да му е обеца на ухото дали да допуска повече такива дербита. Харесаха си Бургас и няма отърване ей.
8.
Пу пу
30.07.2016 17:15:42
2
5
Пу за мен русата полицайка
7.
Ha
30.07.2016 17:13:28
4
8
Nqkoi moje li da mi kaje zashto grada si go prichinqva tova ?Za da moje nqkav mirizlivec da vzeme 20 000 za stadiona ...............aman ot malki alchni chove4eta zaradi koito stradat mnozinstvoto ot hora
6.
ИЗРОДИ
30.07.2016 17:06:48
4
9
Трябваше да ги чакат две пожарни с вода на входа на Бургас и обратно
5.
Д.НИКОЛОВ
30.07.2016 17:05:41
3
9
Моля ви манафчета само не повреждайте велоалейте и спирките
4.
това не са футболби фенове
30.07.2016 17:04:35
1
12
А шайки от алкохолици и наркомани който искат да създават хаос сигурно половината от тях незнаят къде са и няма да имат спомен от мача а има голяма вероятност да изядат палките на жандармерията
3.
пешо кура
30.07.2016 17:01:52
2
10
Сега разходите за полицията да са за сметка на клубовете
2.
Studenta
30.07.2016 16:56:12
4
5
Ебахта в тъпите майни
1.
Ну пагади
30.07.2016 16:40:14
2
20
Смятай за какви разходи на полицията става въпрос
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори