Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени, злобата и завистта диктуват живота на много хора


Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени, злобата и завистта диктуват живота на много хора
Стефан Чакъров е ясновидец от повече от 20 години, помогнал на хиляди хора
28 Юни 2017, Сряда
Автор: Георги РУСЧЕВ

Човешкото страдание няма цена, не е редно ясновидците да взимат пари за помощта сиСтефан Чакъров е български ясновидец и лечител, изчиства  негативна енергия. През повече от 20-годишната си кариера е излекувал и помогнал на хиляди. Роден през 1964 г. Чакъров разбира, че има способности след като му се присънва чудноват сън, когато е 16-годишен. В него непознат глас му казва, че в следващите 13 години ще се бори за живота си с редица страдания и мъки. През този период губи 3 деца, погребва родителите си, развежда се и живее с по 2 лева на ден. Сънят му се присънва отново точно 13 години по-късно - на 6 март 1993 г. и в него същият непознат глас му казва, че мъката е приключила и вече ще бъде победител, но трябва да помага на хората. От тогава той не е спирал да прави именно това, като дори не иска пари от страдащите, които идват при него с болежките си.

- Г-н Чакъров, в последно време се появиха слухове, че сте спрял да практикувате или, че дори сте умрял. Как ще опровергаете тези, които ги разпространяват?

- Не искам да опровергавам никого, наистина отсъствах. Аз съм човек, както всички останали. Явно обаче някои са постъпили със завист и злоба и може би са искали да докажат себе си по някакъв начин. Единственото, за което наистина много ме заболя, че се чуваха слухове, че съм умрял. Това е изключително грозно, но все пак „кой комуто копае гроб, той сам пада в него”, както е казал народът. Причината за отсъствието ми бе чисто лична, но аз не крия, тъй като я приемам като един от многото и пореден „шамар”, който животът ми е удрял – един вид изпит горе от Отвъдното, с който някой да провери дали все още имам сили да продължа делото си, дали имам сили за живот и какво е отношението ми към хората. В моите сеанси аз се шегувам, правя си майтап с хората, за да не се чувстват като на лекар. В тези шеги вкарвам огромна степен истина, за реалното им състояние – било то психично или физично.

- Да поговорим в бъдеще време. Какво бихте казали за бъдещето на Бургас и региона?

- Бургас е един град, за който всички ние знаем, че е градът на живота ни. През следващите години трябва да се готвим за огромен растеж. Това, което сме видели досега е няма и 1/3 от това, което предстои. В момента има, но ще има и още много развитие. Основно в бъдеще ще се развие туризмът. Ще има страшно много вложения, инвестиции и интереси. Основното ще бъде строителството, но пък от страна на работа предимно ще бъде в сферата на туризма, макар и в много по-големи мащаби от сега. Бургас ще подбуди огромно световно внимание, особено с небостъргача, който се строи в момента. Отзивите ще са предимно позитивни. Може би не само, че ще бъде един от първите градове в България, но и ще се превърне в лицето на страната пред света.

- Визирайки обтегнатите отношения между САЩ и Русия, какво виждате занапред в световен мащаб?

- Няма да има стрелби, автомати, пушки и ракети. Всичко ще бъде пуснато вирусно. По въздуха ще бъдат разпространени микроорганизми, които водят до типичните заболявания. Това го чуваме почти всеки ден в новинарските емисии. „Очаквайте след месец еди-кое си заболяване”. Откъде го знаят? Унищожението на народа и населението ще бъде именно вирусно.

- Имате ли случай във вашата практика, който се е запечатал толкова силно в съзнанието ви, че никога няма да забравите?

- Има много такива случаи, но един сякаш се откроява истински. При мен дойде един възрастен господин от Северна България – доста добре облечен. Той настоя да проведа с него индивидуален сеанс – нещо, което никога не правя и точно сега ще стане ясно защо. Този човек ми пробутваше някакъв огромен златен пръстен и ми обясняваше, че той ще бъде мой, ако му отговоря чии са двете деца, живеещи при сина му. Аз разкрих пред него, че всъщност именно той е биологичният баща на двете дечица – тоест той е преспал със съпругата на сина си. Това обаче не е всичко. Интересното беше, че видимо доволният от това, че съм му отговорил правилно господин, остави пръстена в моите ръце, но тогава той ме попита в прав текст: „Как да унищожим тази гад?”. Коя гад ли? Собственият му син! Тоест аз да съм бил направел черна магия, за да може синът му да умре, а той да си остане с въпросната снаха – майка на децата му. Колкото и да беше по възрастен от мен го хванах за яката и го изхвърлих навън като мръсно коте. Отвън имаше чакаща възрастна женичка, която без да разбира за какво става въпрос, започна да го удря и гони. От тогава провеждам сесиите си групово.

- С какви болежки или страдания идват при вас хората?

- Всеки е различен. Някои идват с въпроси за бизнеса си, други за разводи, за любовни драми, трети идват, защото са болни от нещо – предимно безплодия, астми, заболявания на крайниците, хронични болки в ставите и гръбнака, диабет, бъбречни оплаквания и т.н.

- Как човек да разграничи истинския ясновидец от шарлатанина?

- Много е важно да разберете дали човекът ви поставя някаква такса. Например много хора казват следното: „Ще погледна в бъдещето ви, но трябва да ми дадете 1000 лева”. Това е първото нещо, от което трябва да се пазите. Второто много важно е гадателят да ви се представи и да има офис, от който помага на хората. Например аз никога не съм си правил каквато и да е реклама – хората сами знаят, че аз съм тук и ще им помогна. Много от „колегите” гадатели са точната противоположност. Те дори обикалят къщите на хората и едва ли не ги изнудват да им гледат в бъдещето. Човешкото страдание няма цена и не би следвало истинският гадател да ви иска каквито и да е пари за това, което прави.

В категории: Айтос , Астро


61
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
61.
Сашо
07.07.2017 11:17:09
1
0
Аз съм си Сашо и не знам с кой ме бъркате даже мога и телефона да си дам ако имате нещо да питате.Пиша от личен опит ходих при него защото имах проблеми със здравето и естествено някои лични неща...за това малко или много ги разбирам хората като търсят помощ...след като другаде не я намират.Пиша защото като гледам как наивните кратуни пишат спасителю ,учителю ,гадателю настръхвам...тоз е просто един мега престъпник!Само Господари на ефира ще го оправят....да да видят всички какви дарби има.....!Вярвам само в Господ и в никой друг !
60.
ОТ ОПИТ
06.07.2017 07:34:29
1
0
Реших да проверя лично що за птица е този. Зер тука най-отговорния журналист е документирал...
Залата се напълни с хора, от къде ли не, имаше и такива българи, които работеха в чужбина, но са поддържали и поддържат контакт с него. Той записва всичките ти данни за когото ти желаеш да получиш информиция в едни дебели тефтери, и ако не си за пръв път, отваря там на твоя номер, защото ти е предния път ти е дал листче с него и трябва да го носиш, после вижда какво и за кого е записал, уж се замисля и изключва от обстановката и почва да сипе имена и дати - уж ги "провижда". Хората мигом изпадат в потрес:ама той позна...На мен, отивайки за пръв път, разбира се, нищо не ми позна - дори живи или мъртви са хората, чиито имена и дати продиктувах.
Създава се една масова психоза в залата и хората видимо се отнасят. Отговарят на най-прости въпроси стреснато и неадекватно, сипят все повече и повече подробности за проблемите си, при което ловкият "прорицател" се превръща в забележителен психоаналитик, като "познава" като кога ще получиш работа, кой ти "мачка чаршафите", имаш ли бъдеще с него, децата ти може да напуснат следването, макар те въобще да не са студенти...Бая народ от 10 и повече години се радва на "помощта" от айтоския уникум, който им помогнал "за всичко", ама за да са тук отново, дошли от Атина и Германия, значи помощ трябва още и още...Брех, тез петкратни и десеткратни черни магии, как не може и той да ги пребори...Ама ще прави всичко за всеки по силите си! И пак да дойдете, и другите от семейството да доведете....
На мен, разбира се, нищо не ми "позна". Нито име някакво, нито дата, нито се усети как започна да ми описва днешния път на отдавна починал човек. Особено странен е ритуалът накрая със "свещените реликви" - стандартно козметично флаконче розова вода, обикновена чешмяна вода, напълнена в незапечатани половинлитрови бутилки, метално сърце, свещи с ориз, смес от сол и захар и само захар... Продават ги в съседния двор тумба припознати българки и като свършат "комплектите" някой веднага хуква към магазина да купува още розова вода или да принася отнякъде "светената"вода, за да не връщаме с празни ръце хора, "дошли от другия край на България"...При тези самоотвержени труженички цените са по тяхно усмотрение - един комплект - 6 лв, два със свещи - 22 лв и т.н. А при гадателя като правило всеки пуска 20-толевка, преди да си тръгне, "магически" светкавично и ловко забърсвана директно към чекмеджето, което удобно е непосредствено под ръката му...Ха честито, както биха казали в "Господари на ефира".
Авторе, ти ли си този "Сашо", който си отишъл да ти направи черна магия срещу пребиваното от теб гадже, което затова и те е зарязало, ама такава магия, че на инвалидна количка да седнело момичето и никой вече да не я погледне нито като човек, нито като жена? И като се те изхвърлили, ти ли си се опитал да "очерниш" "светия човек"/то в твойта статия очерняне няма, напротив; за друг "Сашо" и за друг "ФлагмАн" ще да е говорил засегналия се всеобщ любимец/.
59.
Sidharta
01.07.2017 10:05:15
3
0
50% india 50% captan Morgan ai otivai na Maldivite tam vie habitata i bez tui ne sa vijda v tamnoto i svetloto
58.
Сашо
30.06.2017 22:33:54
1
0
Валя И Стефан искрено ме разсмивате....тенкс за което!
Баси ритуалите днес листче до корен утре може да ви накара да сипете на мъжа си антифриз вместо ракия така да развалите магията ех ех сладури наивни...
Абе нямаше ни един дето няма магия и всички по три пъти ги вика що ли ....Ми 20 човека по 10 лв минимум на ден ко стана ...твойта месечна заплатка.Пълни си куршума с ориз и вярвай на тъпотии....Ех народа ни погива от незнание....Един въпрос като ви заболи нещо бягате на доктор нали ...що бе идете при него той ще ви даде лекарства...амулети хаха
57.
В.D
30.06.2017 18:40:13
2
0
Г-ин Чакъров е уникален и добър човек аз го познавам от 20години пред очите ми е помагал на много хора нека да бъде здрав и много щастлив за нещастие на неговите душмани
56.
B.D
30.06.2017 18:33:12
4
0
Г-ин Чакъров за мен е човек който приемам и чвствам сато брат казвам това защото той ми е помогнал много и продължава да помага той е човек който пренибрегва себиси за да помага на хора в нужда той е уникален човек ако някой ди е позволил за каже лошо за неговата личност значи лъже г-ин Чакъров за мен е чест че ве познавам бъди благословен и трабва да не забравяме че всичко се връща на всеки това което е заслужил
55.
Валя
30.06.2017 14:17:38
3
2
Има ли значение от каква етност е Стефан, той е един много добър и сърдечен ЧОВЕК. Рядко има хора на земята да имат и раздават доброта .Стефане, не обръщай внимания на жалките човеци, те са за съжаление, тях дори не можем да мразим. Бъди жив и здрав и както досега раздавай доброта на нуждаещите се. Познавам те от 2005 год. и до сега . Бъди жив и здрав и се радвай на най близките си хора , които те обичат . Такса няма когато се ходи при Стефан, ако имаш пари ще дадеш, ако нямаш нищо не даваш.
54.
хаха
30.06.2017 14:03:43
3
6
поредният циганин - измамник
53.
Мариана Видева
30.06.2017 13:48:05
6
1
Стефан е прекрасен човек и профисионалист! Познавам го повече от 10год. Едно голямо Благодаря за всичко което е направил за мен и семейството ми!
52.
Стефанка Живкова
30.06.2017 13:45:57
2
2
Стефчо го познавам лично от 20 години него и семейството му, те са много добри и възпитани хора аз се радвам,че ги познавам.Мисля,че всеки сам може да избере къде и при кого да ходи но никой няма право да обижда другите.Пожелавам на Стефчо и неговото семейство да са живи и здрави и все така сплотени.
51.
Стефанка Живкова
30.06.2017 13:44:08
2
2
Стефчо го познавам лично от 20 години него и семейството му, те са много добри и възпитани хора аз се радвам,че ги познавам.Мисля,че всеки сам може да избере къде и при кого да ходи но никой няма право да обижда другите.Пожелавам на Стефчо и неговото семейство да са живи и здрави и все така сплотени.
50.
Стефанка Живкова
30.06.2017 13:43:23
3
1
Стефчо го познавам лично от 20 години него и семейството му, те са много добри и възпитани хора аз се радвам,че ги познавам.Мисля,че всеки сам може да избере къде и при кого да ходи но никой няма право да обижда другите.Пожелавам на Стефчо и неговото семейство да са живи и здрави и все така сплотени.
49.
Стефанка Живкова
30.06.2017 13:43:23
2
1
Стефчо го познавам лично от 20 години него и семейството му, те са много добри и възпитани хора аз се радвам,че ги познавам.Мисля,че всеки сам може да избере къде и при кого да ходи но никой няма право да обижда другите.Пожелавам на Стефчо и неговото семейство да са живи и здрави и все така сплотени.
48.
Миглена Колева
30.06.2017 13:27:22
2
1
Хора, бъдете добри! Стига с тази злоба, с тази завист! Аз лично съм ходила при Стефко и не подкрепям изобщо негативните мнения. За мен този човек е уникален! Пожелавам му здраве и спокоен живот!
47.
Валя и Стефан
30.06.2017 13:12:12
4
3
САШО ЛИ КАКЪВ СТЕ!?
ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕТЕ НЯКАДЕЙ,А СКАЧАТЕ В КОМЕНТАРИТЕ КАТО ПЛЪХ...
НЯМАТЕ ПРАВО ДА НАЛАГАТЕ НА ХОРАТА ВАШЕТО МНЕНИЕ СРЕЩУ СТЕФАН,ВСЕКИ САМ СИ ДАВА СМЕТКА И РЕШАВА ДО КОЛКО СА ДОВОЛНИ,ИЛИ НЕ!?
И КОИ СТЕ ВИЕ,ЧЕ НА ВАЗ ДА ДАВАМЕ ОБЕСНЕНИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА.
ПО ВСИЧКО СИ ЛЕЧИ ,ЧЕ СИ ПЪЛЕН СМЕШНИК И ВИЕ ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПСИХИЯТЪР,А НЕ НАЗ ДА НИ ПРАЩАТЕ БОКЛУК С БОКЛУК!НИЕ РЕШАВАМЕ ПРИ КОИ ДА ХОДИМ-ЯСНО ЛИ ТИЕ!!!
А ДАЛИ ЗАРАВЯМЕ "ЛИСТЧЕ" -ДА ЗАРАВЯ СЕ ЛИСТЧЕ ДО КОРЕН ОТ РОЗА КАКЪВ ВИЕ ПРОБЛЕМА!?
46.
Сашо
30.06.2017 09:40:43
1
2
Добре дайте конкретни доказателства! И какво нали не си мислите ,че одрязаните сърца от ламарина и капачки на буркан ще излекуват някого или ориза натъпкан в куршум...ако е така вие сте за психиатър не за гадател....да не съм минал по тоя път да не знам...Всичко е в нашия мозък и въпрос на вяра,обаче вяра в правилните неща които са се доказали ,съществуват и ще оцелеят даже и когато на Стефко дарбите приключат ако има такива разбира се...Лечител ,гадател...искам доказателства на база документи,епикризи потвърдени а не голи думи....Има и една(или две) в Камено вълшебна вода прави зарежда и т.н. ..тя е другата дето лекувала рак и спин,лекува ама само на думи.
Приказвам ги тея неща щот аз също съм имал проблем и на един по късен етап от живота ми анализирайки всичко стигам до елементарната истина.Представете си само че знаете какво ви очаква през целия ви живот ...не е ли трагично само се замислете ....Чух с ушите си как каза на една жена .Ти си уморила двама мъже и тоя третия и него...ще го сполети същата участ.Абе ей "християнино" кат взема едно дърво ще ти усъвършенствам пророческите дарби...Кой си ти ,че да пророкуваш такива неща...
45.
Г-ца Анди Буллоли и Алекс
30.06.2017 08:46:39
3
0
ЛЕСНО СЕ БРОЯТ ЧЖДИТЕ ХАПКИ!
Защо неси гледате в паницата!
А сте тръгнали да плюете по човека които е отдаден с душа и сърце за всеки,поемайки всички наши негативи върху себеси и ги отнася в семейството си.Заради нашата болка, мъка и страдание да ни върне радоста!
Присъствала съм при Стефан,но не съм забелязала да намеква ЗА ПАРИ да има натиск,принуда ит.н. Да не забравяме,че и тои носи душа и е човек със семейство!
А доколко е християнен също съм сигурна,че е Християнин след като случайно присъствах 2002г на семейството им събитието КРЪЩАВАНЕ на Кръстова гора и за месец по късно бяха си записали и църковна свадба за там.
И до колкото ПРЕПОРЪКИТЕ за ИЗЧИСТВАНЕ НА НЕГАТИВИТЕ ние неможем да му се сърдим за указанията!
След като търси неговата помощ за нашето страдание!
И като заключение към Някои от коментаторие "НЕ ПЛЮИТЕ В КЛАДЕНЧЕТО ЗА ВОДА,УТРЕ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ПИЕТЕ ОТ СЪЩОТО МЕСТО ВОДА"
Явно не ви е било до толкова страданието и не сте имали този ад ,в които съм била аз
БЛАГОДАРЕНИЕ на Стефан,ние със семейството ни и около нас на близките ни на който е помогнал сме му БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНИ...
СПАСИТЕЛЮ НАШ ДА НЕТИ ПУКА КОИ, КАКВО ЩЕ ПИШЕ СРЕЩУ ТЕБ
ИМА КОИ ДА ГИ СЪДИ ОТ ГОРЕ!
44.
BЕКЪМ
29.06.2017 22:15:26
2
4
Тоя вадеше по 200/300 лева МИНИМУМ всеки ден за макс 2,3 часа а дали плаща данъци нали е голямата работа.Само господари на ефира ще го оправят с една скрита камера да го види цяла България за какви идиотизми става въпрос!И другите шарлатани дето се навъдиха и те какво дърво трябва да ядът!
43.
Сашо 13
29.06.2017 22:05:19
2
3
Валя и Стефан кажете как аджеба ви помогна или всичките коментари са платена реклама!Накара ви да заровите някакъв амулет до корен от роза ли какво.....разкажете ще ми бъде интересно.Лечител бил абе какъв лечител бе то ако има такива лечители няма болници и доктори да има.А лечител е да на болните ви мозъци безхарактерни !
42.
Сашо 13
29.06.2017 22:00:46
3
2
Как може да има толкова наивници не знам.Всъщност знам и аз имах проблеми и след като човек е в безизходица търси...някой да му реши проблемите.Аз съм ходил при него и като чух какви ги дрънка и как става събирането и пред всички направо се почувствах омерзен после. Че и някакви тъпотии кончета чиниики патрони пълни с ориз абе цели ритуали и ги вика няколко пъти всичко е тактика за мангизи ....абе луда извратена работа...Просто е опитен психолог манипулатор и нищо друго!И накичил толкова икони в стаята и се прави на християнин....неговата дейност няма нищо общо с християнството даже напротив!
41.
Валя и Стефан -София
29.06.2017 19:22:52
4
2
След Бог-
Следващият за мен и сем-то ни като: ЯСНОВИДЕЦ СПАСИТЕЛ И ЛЕЧИТЕЛ-Сте ВИЕ други Няма!
Бяхме взели решение със съпруг си да си сложим КРАЙ на живота покрай фалита на големият ни Бизнес, с който загубихме и достигнах ме допепел,събирахме стотинки
За хляб-Беше ужасно...
Не пожелавам това на никого-дори и на сън.От къде ли не потърсихме помощ,да ни помогнат и да ни изчистят магиите,но уви...
До като не срещнахме Стефан
човек с разбиране и с голямо сърце,широко скроен към всеки да подаде ръка за помощ - Без определени такси-това е истиския гадател
за разлика от други!
Благодарности Гадателю
ГОСПОД БОГ да те закриля
Ти си ни нужен...
40.
Иво Барона
29.06.2017 19:03:45
5
3
Миналата година ходих при Стефко, макар и да не изгарях от желание,защото както всички вие твърдяхте,че е шарлатанин и т.н, но се налагаше имах сериозни проблеми с бизнеса и личния ми живот и сега само бих казал и препоръкал, само за хора които наистина имат нужда, нека отидат и ще останат много доволни. БОГ Е ДАРИЛ СТЕФКО С ДАРБА ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОМАГА НА НУЖДАЕЩИ ОТ ПОМОЩ ХОРА! :)
39.
Яна
29.06.2017 17:27:16
8
2
Едно голямо БЛАГОДАРЯ за това,което направи за мен!
38.
ss
29.06.2017 16:54:53
6
4
toia nee charlatanin toi e SUPERtakav
aiitriite kopicha sia
37.
666 Lucifer 999
29.06.2017 16:00:10
2
4
Ако не носите поне 1000 лв. не отивайте, понеже няма да можете да платите и тогава ще ви се направи черна магия чрез корана. Използва корана за да прави черни магии, после хората събират пари и отиват да им ги разваля. Така хората си мислят, че той ги е излекувал, а не се питат кой ги е проклел!
Предупредени сте, после да не ми ревете.
САТАНАТА
36.
666 Lucifer 999
29.06.2017 15:57:31
1
3
Да не горите, внимайте.
35.
Димо
29.06.2017 13:38:59
4
0
Айде на всички да напомня, че БОГ се пише с главно Б
34.
до сашо 13
29.06.2017 12:10:44
5
2
шарлатанин ще викаш на дядо си! стефко има дарбата и благодарение на бог, чрез нея помага на хората! ако не вярваш, питай тези на които е помогнал, а те не са един и двама!
33.
айтозлия
29.06.2017 11:54:20
7
0
човешкото страдание наистина няма цена. само този, който истински е страдал и се е притеснявал, боледувал и плакал сам в болката си, може да разбере колко доброта и съпричастност се откриват в стефко от айтос. отидете и вижте колко хора ежедневно стоят пред дома му и търсят помощ. коментарът ще бъде излишен!
32.
омерзена
29.06.2017 11:47:23
6
2
много е подло и гадно да плюеш по такъв човек, който помага на страдащите и нуждаещите се! дано ви се наложи да търсите помощта на стефан от айтос за да разберете колко ценен и невероятен човек е той!
31.
ивелина бургас
29.06.2017 11:39:13
7
2
от цялото си сърце ти благодаря, стефчо! животът ми беше ад, а ти ми помогна безрезервно! носиш огромно сърце, изстрадало, но и изпълнено със съчувствие към другите! бъди жив и здрав, и не обръщай внимание на тези, които не могат да оценят феноменалните ти способности!
30.
Ели
29.06.2017 11:34:49
8
1
Благодаря ти Стефчо!
Изключително мил, любезен и добронамерен човек, който е изстрадал много и се опитва да помогне на хората с божията помощ!
29.
Тоня Стоянова
29.06.2017 10:09:32
6
2
Стефчо , безкрайно ти благодаря , за всичко , което направи за мен и съпруга ми !
Благодарение на теб , ние се сдобих ме с една прекрасна дъщеря !!!
28.
Славейков Сарафово
29.06.2017 09:21:52
3
6
“Да се не отнесете към запитвачите на зли духове, нито към врачовете; не ги издиряйте, та да се осквернявате чрез тях”, “защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа” (Левит 19:31; Второзаконие 18:12).
27.
Сашо 13
29.06.2017 09:16:26
3
5
Пълни измислици, шарлатанска работа просто добър психолог...дяволска работа!
26.
Ива и Коци-Пловдив
29.06.2017 08:56:45
7
2
БЛАГОДАРНОСТИ СТЕФ !
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ КАКВИ ГЛУПОСТИ СЕ И ЩЕ СЕ ПИШАТ ЗА ТЕБ.
НИЕ СМЕ ВИ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНИ,ЧЕ ТЕ ИМА И СЛЕД НАШИТЕ СРЕЩИ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ПРЕКРАСНА ЩЕРКА.
ЗА ТЕЛ.НОМЕР НА ЯСНОВИДЕЦА И ЛЕЧИТЕЛЯТ ОТ АЙТОС-0898497099
КОЯТО НИ УВЕРИ ДА ГО ПОТЪРСИМ
ДЪЛЖИМ БЛАГОДАРНОС ЧРЕЗ САЙТА И НА ВЕСИ-БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНА ,ЧЕ НИ СВЪРЗАХТЕ С ФЕНОМЕНА.
25.
Ую
29.06.2017 08:41:52
2
4
Този индиец ли е?
24.
*********
29.06.2017 08:41:08
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
23.
*********
29.06.2017 08:19:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
22.
благодарен
29.06.2017 07:51:25
7
4
който иска да не вярва, но да не ви дава господ наистина да имате нужда от помощ - тогава със сигурност ще разберете помага ли или не. аз съм доволен и благодарен, защото знам какво направи този човек за мен и близките ми. стефко, благодаря ти!
21.
Петров
29.06.2017 07:50:21
5
4
БЛАГОДАРЯ ВИ СПАСИТЕЛЮ !!!
с вашата помощ съм жив,че ме върнахте от ония свят!
7години живеех в ад...Кадей ли не сме ходили но уви...
ЕДИНСТВЕНО ВИЕ МЕ СПАСИХТЕ!
Чета коментарите на някои и се питам защо ли се ядосвам с тях!Ако бяха на моето страдание-щяха ли да пишат,но това сме ние хората ЗАВИСТА И ЗЛОБАТА НЯМАТ КРАЙ!
Това е единственият
Ясновидец и Лечител които-
НЯМА ОПРЕДЕЛЕНА ТАКСА И Е НАЙСТИНА ЧОВЕК С ДАРБА!
НИКОГА НЕ Е ТЕГЛИЛ ЧОВЕШКАТА МЪКА НА КАНТАР ЗА ПАРИ!
А е давал пари бях очевидец.
А доколкото чета по коментарите за турската книга и кръста!Това беше и моя въпрос но отговора беше следният;
АЗ НЯМАМ ПРАВОТО ДА НАЛАГАМ СМЯНА НА ВЯРАТА!!!
ВСЕКИ СЕ РАЖДА С ВЯРАТА СИ ПРИ МЕН ИДВАТ ВСЯКАКВИ ХОРА
ОТ РАЗЛИЧНИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ...Стана ми ясно ,че това нее причина.
ВАЖНОТО Е ЗА МЕН,ЧЕ СИ НАМЕРИХ СЛЕД ТОЛКОВА СТРАДАНИЯ ЗАГУБИ И МЪКИ ИСТИНСКИЯ ЯСНОВИДЕЦ ЛЕЧИТЕЛ И СПАСИТЕЛ КОИТО ЖИВЕЕ В АЙТОС И ДЪРЖИ ЗА ЗАПИСВАНЕ ДА МУ СЕ ОБАДЯТ ОТ ВЕЧЕРТА ЗА СУТРЕНТА НА ТЕЛ.0898497099
Не приема хора който изкат да направят черни магии!
Връща ги обедих се на 100% върна хора пред мен!!!
Винаги е лъчезарен, шеговит,дори и приятелски настроен към всеки да подаде ръка-човек присъствал при него по време на сеянсите ритуала и изчистването на негативите забравя мъка страдание болка и т.н
Тои е истински феномен-Препоръчвам ви го а кои каквото иска да си пише.
20.
Петър Димитров
29.06.2017 07:27:30
4
3
Относно ясновидеца г-н Чакъров, винаги когато съм имал нужда от помощ винаги ми е помагал, ясновидци много,но за Стефко бих казал само, който е отишъл с болка и страдание при него, след сеянса се успокояват нещата :)
19.
Али
29.06.2017 06:40:11
8
5
Джемале, още ли лъжеш хората, а ?
18.
*********
29.06.2017 03:45:19
8
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
*********
29.06.2017 02:35:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
*********
29.06.2017 02:05:57
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
*********
29.06.2017 01:14:25
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Gergana
29.06.2017 01:02:46
3
2
Prosto unikalno !
13.
*********
29.06.2017 00:57:49
5
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Лиляна
28.06.2017 23:47:46
4
6
Много сам доволна от него просто няма втори като него.. много тежко болна бях той ма излекува
11.
Димитрова
28.06.2017 23:34:56
9
8
Стефчо е прекрасен, семейството му също! Въпреки всичко през което минава самият той, винаги намира сили и за хората, които чакат помощта му!Да не ви се налага да опирате до него, но случи ли се,знайте че с божията благословия той просто знае какво прави! Не го третирайте , като врачка,защото едното с другото няма нищо общо! Стефчо може да те насочи при правилният лекар, да ти даде точната диагноза и да ти развали магия, не просто да гадае числата от тотото! Имайте уважение и вяра, защото моето семейство е здраво и прекрасно благодарение на Господ и помощта на Стефчо! Нуждаете ли се истински, идете! Може ли ще ви помогне!
10.
*********
28.06.2017 23:21:23
5
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Zifos
28.06.2017 23:21:07
3
6
Ako pitate kak razbrah 4e e sharlatanin shte vi otgovorya beshe otvoril edna kniga s molitvi na turski a sam toy napravi krast s rakata si na sashtata kniga
8.
за един приятел питам
28.06.2017 23:09:57
15
3
в статията дали има продуктово позициониране
7.
do 4
28.06.2017 22:36:22
6
6
Vaobshte ne si prav - chovekat si razbira ot rabotata. Tova , che ti ne si se svetnal, si e tvoy problem. Na men pak vsichko mi pozna
6.
Zifos
28.06.2017 22:35:45
8
4
Ako pitate kak razbrah 4e e sharlatanin shte vi otgovorya beshe otvoril edna kniga s molitvi na turski a sam toy napravi krast s rakata si na sashtata kniga
5.
благодарна
28.06.2017 22:32:54
9
12
Стефчо, благодаря ти за всичко, което направи за семейството ми. Господ да ти дава здраве , сила и живот !
4.
Zifos
28.06.2017 22:31:54
15
5
Nedeyte da vyarvate na toya sharlatanin ot autos az byah pri nego 1997 nishto ne razbira nishto ne poznava ! Balamosva horata
3.
*********
28.06.2017 22:12:33
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
....
28.06.2017 22:00:04
1
1
Здравейте , аз съм жена и не мога да имам деца , бихте ли ми помогнали ? Родена съм на 20 февруари 1964 година . Благодаря .
1.
*********
28.06.2017 21:54:11
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
Георги РУСЧЕВ Автор
Георги РУСЧЕВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Просвета
След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите
След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите Тодор изпада в трудна ситуация, защото не може да се откаже от „Виваком”, тъй като има опасения, че след като се усетят, че са го загубили като клиент могат да пуснат договорите в действие

Всичко в категорията
На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ) Станка Полицайката пак вмириса баровското село Маринка, превърна къщата си в сметище (СНИМКИ) Загадка на деня: Това Бургас ли е или село в северозападна България? (СНИМКИ) „Възмутен татко” в сигнал до Флагман.бг: Два часа обикалям във „Възраждане”, няма къде да паркирам Войната за паркоместа в ж.к."Славейков" загрубя, в блок 37-и скочиха на съсед Гневен бургазлия! Полицаи запушиха ул."Шейново" до СУ "Иван Вазов" На вниманието на ДАИ Бургас! Копърки и нелегални бусове дебнат за туристи в Слънчев бряг Ужас! Мъртви плъхове изплуваха в морето край Морската гара в Бургас (СНИМКИ 18+)
Баба метна през терасата 9 хил. за апаши
Баба метна през терасата 9 хил. за апаши Пенсионерката мислела, че помага на полицията
Всичко в категорията
Издирват моторист, блъснал полицай и избягал Секс издънка! Младеж обърка любовницата си с близначката ѝ и сега ще лежи за изнасилване МВР пусна ВИДЕО от разбиването на престъпната група, ликвидирала Бобъра Шестима в ареста: Пребиха мъж, изпочупиха колата му Гаргата с абсурдно обяснение за екшъна в "Славейков", нападнатите от него хора носели бомба, за да го взривят Пенсионирана учителка се самоуби със скок от 6-ия етаж Синът на убития с пистолета на Влайков е арестуван, задържан е май за отмъщение (ВИДЕО) Турчина, Коня и Черния задигнали дебели пачки в Илиянци, ето кой е мистериозният четвърти член на бандата Разбитата на "Тракия" банда убила Бобъра - издънил пратка с дрога за 72 млн. лв. от Бургас Разкриват има ли връзка между отвличането на Адриан и заловените бандити на магистралата Светлозар Лазаров: Похитителите на Адриан не са дебютанти, имат и други престъпления (ВИДЕО)
Вечна дружба: Борисов и Цацаров на среща с прокурора Чайка и посланик Макаров
Вечна дружба: Борисов и Цацаров на среща с прокурора Чайка и посланик Макаров Премиерът прие госта от Русия въпреки призивите на правозащитниците
Всичко в категорията
Мирослав се опита да измами 5 банки за 120 хил. лв. в Бургас, отива на съд Приятелката на арестувания с дрога Димитър Тонкев изригна: Лазар Влайков отвръща на удара! (ВИДЕО) Касапинът Недялко отнесе 10 години за жестоко убийство в с. Зидарово Битката за Административния съд в Бургас – тест за следващия Висш съдебен съвет Съдбата удари жестоко кметския брат, изнасилил майка на две деца в овощна градина 16-годишен нарита жандармерист, нарича колегите му "боклуци" и "мишки" Отложиха с час мерките на новата група обвиняеми за пласмент на дрога в Слънчев бряг Пуснатият от спецсъда Атанас Петков: Имам ресторант в Несебър, искат да превземат бизнеса ми! Съдът за пласьорите на дрога в Слънчев бряг: Няма организирана престъпна група Потресаващи разкрития: Фермерът Недялко заплашвал жертвата си преди кървавото убийство, наел хора да пребият Стоян Биячът на слепи Тодор вече няма да дебелее вкъщи, пуснаха го на свобода
Ето 10-те дестинации с редовни полети от летище Бургас, цените - 14,99 евро
Ето 10-те дестинации с редовни полети от летище Бургас, цените - 14,99 евро Нискотарифната авиокомпания „Райънеър” пуска промоционалните билети още от утре

Всичко в категорията
Промоция! Намаление! Всички стоки -80%... или не съвсем Пълна подигравка! Сокът за деца в България е със 147 % по-скъп от Германия Няма скрито покрито! Вече е ясно кога и колко ще са дългите почивки през 2018 г. Вижте комплекса на „Central park Burgas”, правят първа копка в сряда Само във Флагман.бг! Три авиокомпании с огромен интерес към Бургас, ще има ежегодни полети до Испания и Германия Скандал! Сладкарници "Неделя" въведоха "такса нож" - 15 лв. за нарязване на торта Време е за зимнина! Плодове и зеленчуци все още са по-евтини „Райънеър” с извънредна новина за клиентите си: Ще отменя 40-50 полета дневно Бургаски депутат поиска спешна среща с руския посланик след гавра с търговец Живи да ги ожалиш! Частните съдебни изпълнители притеснени, че промените в ГПК ще блокират работата им Каската ли е най-добрата защита при пазаруване в мол „Галерия”
Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор
Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Надзирателят Валентин Велев получи сериозна присъда, тъй като опитал да вкара забранените вещи зад решетките


Всичко в категорията
Цял клас си смени училището заради учителка по математика
Цял клас си смени училището заради учителка по математика Родители били шокирани, че договорът на учителката няма да бъде подновен
Всичко в категорията
Стряскащи факти за подмяната на нацията ни! Всеки четвърти първолак не знае български Бургас с три номинации в конкурса "Новатори в образованието" Министър Вълчев: Деца от малцинствата са като имигранти, не знаят български 10 % скок в приема тази година в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” , новите специалности привличат все по-голям интерес Голямата дилема за Френската гимназия: Да запази ли 80-годишния бял камък на фасадата си? Дават стипендии за успех вече и в 8-и клас: 50 лева Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Държавата върна 3000 деца в класните стаи (ВИДЕО) Песен на Азис в училище взриви обществеността, как се оправда директорът (ВИДЕО) Вижте как бе даден стартът на учебната година в елитното ОУ „Васил Априлов” 63-ма изявени ученици награди Строителния на първия учебен ден
УМБАЛ Бургас поднови сертификата си за качество по системата ISO 9001:2008
УМБАЛ Бургас поднови сертификата си за качество по системата ISO 9001:2008 Целта на одита, извършен от институцията NQA,  бе да потвърди, че системата за управление на качеството е създадена и внедрена в съответствие с изискванията на одитирания стандарт

Всичко в категорията
Ленено щастие за косата или иначе казано как да спрем косопада сами В УМБАЛ Бургас преглеждат безплатно деца за гръбначни изкривявания и спортни травми Медицинска сестра с над 35-годишен стаж спечели наградата „Света София” (СНИМКИ) Д-р Светла Цолова: Яйцата с фипронил водят до нарушение в равновесието (ВИДЕО) Успешното лечение на исхемични мозъчни инсулти е революционното постижение в неврологията за последните години Д-р Ангел Кунчев: „Мичиган“ може да предизвика епидемия (ВИДЕО) Университетска болница „Дева Мария“ се подготвя за Лешникотрошачката Операционни сестри от над 30 болници са с нова квалификационна степен след иновативно обучение, организирано от „Фаркол“ Известен детски кардиолог идва през октомври в Бургас Бейби-бум в университетска болница „Дева Мария“ - десет бебета за 12 часа УМБАЛ Бургас призовава: Дари кръв, спаси живот
Изхвърлят на улицата измамена жена, осъдена за обида на кмет (ВИДЕО) Бедстващата Станка се нуждае от лечение, диабетът не позволява на раните й да зарастнат Семейство с две деца живее без ток в дом с падащ таван (ВИДЕО) Кървава трагедия! Известен български учен бе убит по нелеп начин Известен пластичен хирург свалил "безброй жени", преди да застреля красивата актриса Ивана и себе си Огромна драма навръх Съединението: Отчаян мъж се метна от сграда на ул. "Македония" Погребват утре журналистката Петя Петрова Зловеща версия: Детето в Стрелча може да е станало жертва на играта "Син кит" Незрящи студенти гледат бебето си с 500 лв. на месец (ВИДЕО) Неутешима мъка! Журналистката Петя Петрова загубила битката с рака след две седмици в кома! Стотици нейни приятели си взимат последно сбогом в социалните мрежи (СНИМКИ) Откривателят на починалата Петя Петрова – Сашо Диков с разтърсващи думи за кончината й
Мишена на златотърсачки: Батков-младши за фалша и умните жени
Мишена на златотърсачки: Батков-младши за фалша и умните жени В момента предпочитам "да си купя" жена, твърди бизнесменът
Всичко в категорията
Затварят централна улица в Бургас по повод Световния ден без автомобили, вижте коя е
Затварят централна улица в Бургас по повод Световния ден без автомобили, вижте коя е Инициативата е част от програмата на Европейската седмица на мобилността в Бургас
Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато ученическите униформи бяха задължителни
Спомени от соца: Когато ученическите униформи бяха задължителни За груби провинения учителите налагаха наказание – прическа нула номер

Всичко в категорията
Димитър Бербатов се дипломира и каза: Един ден може да стана министър на спорта Холандец спечели шахматния турнир "Кесаровски-Станчев" в Слънчев бряг Кралят оцеля! Фил Хийт взе 7-ма титла и изравни рекорда на Арнолд Шварценегер Роналдо заведе половинката си на мач на "Спортинг" Лисабон (СНИМКА) Волейболните националки (до 23 години) ще играят на полуфиналите на Световното първенство Бургаски тим представя България на Евро-Африканското първенство по подводен риболов Как Григор е свалил Шарапова - вижте разказа на рускинята Войната в бургаското плуване е необратима! Ще унищожат ли ПК „Бриз” или конкурентите му ще отидат в канала? (ВИДЕО) До минути решават съдбата на най-успешния плувен клуб в Бургас, лишават го от 50 бона годишно (СНИМКИ) Шефът на УЕФА се закани да изхвърли ПСЖ Децата и юношите на Черноморец продължават напред за Купата на БФС
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Филхармонията в Бургас има нужда от тотален ремонт, готови сме да започне догодина
Филхармонията в Бургас има нужда от тотален ремонт, готови сме да започне догодина Още Вежди Рашидов обеща на кмета Димитър Николов, че ще извърши ремонта, няма да го забравим

Всичко в категорията
Революция в туризма на Бургас! Най-голямата авиокомпания в Европа открива база за $104 милиона (ОБНОВЕНА) Община Бургас обявява ученически конкурс за изработване на лого за Международното математическо състезание догодина Извънредно! След минути съобщават за уникални находки в Черно море, преобръщащи историята ни Ако искате пълна стипендия за обучение в САЩ, кандидатствайте до 8 октомври пред Фондация „Кроношпан“ Бургас с три номинации в конкурса "Новатори в образованието" „Акве калиде“ отбелязва своя празник със средновековен лагер, възстановки и демонстрации на открито Ново: Изпитът след новия безплатен IT курс на софтУни ще е в Бургас Деца си светят с фенерчета, за да играят на спортна площадка в най-елитния комплекс на Бургас (СНИМКИ) 10 % скок в приема тази година в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” , новите специалности привличат все по-голям интерес Тома Айляка загуби решаваща битка във "Фермата", пръв напуска шоуто Голямата дилема за Френската гимназия: Да запази ли 80-годишния бял камък на фасадата си?
Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Откриват супермодерна детска градина в бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Бургаският жк „Меден рудник” празнува с фолклорна музика, детски игри и народни борби Защо кметът на Бургас Димитър Николов откри учебната година в СУ "Петко Росен" в жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) 19-годишен задигна телефон от паркиран Сеат в жк „Меден рудник”, сгащиха го след 6 месеца "Булфарма” иска да купи Медицинския център в бургаския ж.к. „Меден рудник” от Общината Пожар изправи на крак огнеборците в ж.к."Меден рудник" Фейсбук изригна! Пазете децата си от този мъж в ж.к."Меден рудник", краде и заплашва Бургазлии пропищяха от цигански терор в жк "Меден рудник" (СНИМКИ) Паника в „Меден рудник”! Гражданска защита и полиция обсадиха блок, изкараха труп в чувал Ето какво наказание ще получи циганката, обиждала полицаи в ж.к.”Меден рудник”
Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви!
Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви! Ето как се оправдаха от държавното обвинение за побоя на цигани над 25-годишния бургазлия Илиян Мавров

Всичко в категорията
ОЗБГ на бунт пред Районната прокуратура в Айтос заради бития от свирепи цигани бургазлия Вижте с кои номера ще мерят сили кандидатите за креслото на избягалия кмет в Айтоско Нападнатият от циганската хунта Илиян опитал да защити работник, вижте цялата история за жестокия побой Извънредно! Свирепи цигани клаха българи с брадва в с.Мъглен, Айтоско(ШОКИРАЩО ВИДЕО) Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет Шокиращо от Айтос! Некадърници от автоморга предизвикаха пожар, огънят горя на 100-ина метра от бензиностанция Стана ясно кога айтоското с. Чукарка избира нов кмет, след като старият избяга на гурбет Айтос ремонтира бюджета си за разширяване на гробищата в с. Мъглен Племенникът на Кокала за стрелбата: Станала е грешка, не създавайте излишна паника! Извънредно! Стрелба в Айтос, мишената е известен бизнесмен Ротари отличи най-достойния лидер в Айтос с престижна награда
Ученик от Карнобат с първа награда за есе и разказ "Братя Мормареви"
Ученик от Карнобат с първа награда за есе и разказ "Братя Мормареви" В "Десет кила свинско и трюфели" Владимир Илиев  разказва за цената на човешкия живот

Всичко в категорията
51 автори взеха участие в националния поетичен конкурс, обявен от община Несебър
51 автори взеха участие в националния поетичен конкурс, обявен от община Несебър Произведенията, които ще се борят за наградите от първото издание на конкурса са 68
Всичко в категорията
Втория национален пленер по живопис „Хелиополис“ се проведе в Обзор Над 180 доброволци от Несебър събраха 74.283 тона отпадъци в еко кампания В Стария Несебър ще се изградят две детски площадки, финансирани от „Шел“ Холандец спечели шахматния турнир "Кесаровски-Станчев" в Слънчев бряг Готвач на пико от Слънчев бряг отнесе 4 години затвор, превърнал в нарколаборатория хотелската си стая Отложиха с час мерките на новата група обвиняеми за пласмент на дрога в Слънчев бряг Пуснатият от спецсъда Атанас Петков: Имам ресторант в Несебър, искат да превземат бизнеса ми! Съдът за пласьорите на дрога в Слънчев бряг: Няма организирана престъпна група Холандски промоутър на баркроули за "Викинг" забърка невероятна интрига, закопчаха го на летището 280 първолаци прекрачиха училищния праг в община Несебър (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Митьо Очите се гмурка за калкан, няма и помен от пораженията след стрелбата (СНИМКА)
Поморие отхвърли отчета на „Кабланд”, който щеше да изгражда голф комплекс за милиони
Поморие отхвърли отчета на „Кабланд”, който щеше да изгражда голф комплекс за милиони Фактите сочат, че нищо не се случва реално на терен вече 12 години, каза кметът Иван Алексиев

Всичко в категорията
Първият звънец би в шест училища в община Созопол (СНИМКИ)
Първият звънец би в шест училища в община Созопол (СНИМКИ) Пожелавам ви много успехи и попътен вятър в морето на образованието, заяви кметът Панайот Рейзи при откриването на учебната година в СУ "Св.св. Кирил и Методий" в Созопол

Всичко в категорията
Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение”
Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение” Генерална реконструкция на отсечката „Царево – Малко Търново” може да започне през 2018 г., ще струва около 20 млн. лева
Всичко в категорията
Бизнесменът Сава Чоролеев пуснал сигнала срещу къмпингуващите соросоиди на Корал, усъмнил се, че крадат ток Добрата новина! Правят технически проект за ремонт на пътя Бургас-Царево Парламентарен контрол: Депутат изреди куп беззакония в Ахтопол Обсъждат узаконяване и специално обособяване на нудистките плажове Живко Иванов ще покаже новите си платна в Историческия музей на Царево Гол пилон стърчи в Резово, България няма пари за знаме Няма такава държава! Не може да глобят втори път тъста на Йордан Цонев за паркинга в Силистар Екобомба! Незаконна тръба излива 70 л фекални води на секунда в морето край Ахтопол, Лапчев получи акт (допълнена) Ще има ли пречиствателни станции в Ахтопол и Синеморец МВР успя да запълни едва 40% от щатовете за граждански „ловци на мигранти“ Кучета на плажа в Ахтопол, туристите не се съобразяват със забраните
Започна новата учебна година в oбщина Приморско
Започна новата учебна година в oбщина Приморско 33 първокласници прекрачиха прага на училищата в Приморско и Ново Паничарево

Всичко в категорията
Приморско приема най-голямото офроуд състезание на Балканите (СНИМКИ) Славей Киряков триумфира на кайт сърф състезанието в Приморско Добрата новина: Художници даряват картините си, за да се изгради параклис на „Св.Николай” в Приморско Завърши третото издание на "Приморска Перла`2017", над 800 участници бяха аплодирани Кайт сърф надпревара вдига адреналина край Приморско В Приморско скочиха на бизнесмена Стефан Генчев, високите децибели на дискотеката му подлудиха всички Секат вековни дървета в Китен заради нова улица? (ВИДЕО) Кметът Димитър Германов даде старт на ултра крос триатлона "Лъвско сърце" в Приморско (СНИМКИ) Приморско ще е домакин на уникално състезание – 140 км пробег, за да разбереш дали имаш „Лъвско сърце” Кметът Димитър Германов откри фестивала-емблема „Приморска перла” Бургаски харпунисти спечелиха купа по подводен риболов на турнира в Приморско
Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки)
Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки) Средствата ще се инвестират за възстановяване на уличната мрежа в общинския център
Всичко в категорията
Кметът на Средец: Източването на язовира в Момина църква е планирано, няма опасност от режим на водата Искат главата на шефа на „Деултум“, музеят работи на загуба Опасна болест унищожава горите в Странджа, единственото решение – масова сеч Средец посреща градския си празник с богата програма Що за племе сме? Вандали съсипаха всичко ново в Средец (СНИМКИ) Край на режима и калта от чешмите! Приключи първият етап от водния цикъл на Дебелт (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Синът на един от най-богатите българи ще търси злато в селото на Янка Рупкина Община Средец спаси местната болница от фалит, опрости дълг от 130 000 лв. МВР успя да запълни едва 40% от щатовете за граждански „ловци на мигранти“ Николина Ангелкова с отлична идея за развитието на туризма в Странджа, кметът на Средец я подкрепи Демонстрации на стари занаяти за празника на Деултум
Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение”
Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение” Генерална реконструкция на отсечката „Царево – Малко Търново” може да започне през 2018 г., ще струва около 20 млн. лева
Всичко в категорията
Малко Търново заделя над 101 хил. лв. за снегопочистването Депутатът Николай Тишев с приемна за граждани в Малко Търново На Кръстовден представят фотоизложбата "Хората на Странджа" в бургаския Исторически музей Кошмар на ГКПП „Малко Търново”: Десетки коли са блокирани в огромна тапа (СНИМКА) Петър Кънев: Кметът на Малко Търново пое ангажимент – стартира до дни ремонта на отсечката „Близнак - Звездец“ Инж. Петър Кънев посети странджанското село Близнак заради проблема с пътя до там Рускиня пострада при катастрофа на пътя Бургас - Малко Търново МВР успя да запълни едва 40% от щатовете за граждански „ловци на мигранти“ 35 хил. недекларирани лева задържаха на МП Малко Търново Хиляди родолюбци отдадоха чест на загиналите в Илинденско-Преображенското въстание (ВИДЕО) Възторжена тракийка поднесе сантиментален подарък на президента Радев на Петрова нива (ВИДЕО)
Невероятна находка на Русокастро край Камено! Сравнима е с колекциите в Лувъра Блокираха пътя за село Винарско заради каменната кариера (ВИДЕО) Откриха уникална златна монета при разкопки в Русокастро - с Иисус Христос и Св.Богородица Югоизточният регион остана предпоследен в класация за най-оборотни фирми – след него е само Северозападът Биляна Йотовска се включи в кампанията за набиране на средства за лечението на малкия Боби Жителите на Винарско и Вратица излизат на протест срещу каменна кариера, кметът на Камено Жельо Вардунски ги подкрепя (ВИДЕО) Съдов хирург преглежда безплатно жителите на Камено Селата Константиново и Черни връх на сухо по жегите заради липса на вода Танцов ансамбъл „Здравец”-Камено с блестящо представяне на международен фолклорен фестивал Крепостта в Русокастро става топ дестинация за историческия туризъм Ценна икона от слонова кост откриха в Русокастро (ВИДЕО)
Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет
Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет В руенското село кандидатът е само един – Мустафа Бекир от ДПС. ДОСТ не излъчи свой човек срещу най-големия си враг

Всичко в категорията
Филхармонията в Бургас има нужда от тотален ремонт, готови сме да започне догодина Интервю Всички интервюта Министърът на културата Боил БАНОВ пред Флагман.бг: Филхармонията в Бургас има нужда от тотален ремонт, готови сме да започне догодина
Още Вежди Рашидов обеща на кмета Димитър Николов, че ще извърши ремонта, няма да го забравим

Глас отвътре Всички Иван Стамболов-Сула, Иван Стамболов-Сула Въобще не е нужно да се гледа Вип Брадър Дори и с фалшиви випове, остава въпросът каква е ползата от такива предавания, каква обществена задача изпълняват

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 19.09.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Поставете началото на нова работа. Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Очаквайте добри доходи от неговата реализация. Предстои ви изпълнен с хубави мигове ден на нови запознанства и пътуване. Вашият оптимизъм ще ви помогне да постигнете отлични резултати на работното място. Ще откриете ваши стари познати, които ще ви обогатят с нови знания и ще ви бъдат полезни. Правете всичко с удоволствие и с желание да сте полезни на околните. Намерете правилното решение на работното си място, свързано с професионалните ви идеи и ще получите необходимата подкрепа. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Възможни са грешки, които трудно ще поправите. Бъдете особено внимателни към новите делови предложения. Ядосвате се заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Денят отново е наситен с много напрежение. Изчистите съзнанието си от негативните мисли. Не проваляйте възможностите си за материална стабилизация. Трудностите ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Не проявявайте излишни амбиции и не изпадайте в самосъжаление, ако не сте доволни от постигнатото. Овладейте емоцията си и ще жънете успехи. Следобед ще ви направят предложения, разкриващи ви нови възможности за печалба. Денят е благоприятен за делови срещи, но не е желателно да подписвате договори. Плановете ви изискват да им отделите много време и си осигурите достатъчно средства. Споделете идеите си с колегите и ръководството. Ако имате проблеми ще се справите бързо с тях. В този ден ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Проверете стабилността на хората, които ви отправят предложенията, за да сте сигурни, че не ви мамят. Защитете интересите си. Денят ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи,  ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Очакват ви проблеми на работното място. Причината за трудностите са грешки  и недоразумения с вашите колеги. Отложете деловите срещи. Приемете отправеното ви преди дни делово предложение, ако ви носи приходи. Отнасяйте се сериозно към работата си. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят. Очакват ви недоразумения на работното място или разправия с колегите. Общителни сте и с успех ще се справите с вашите задачи. Направете посещение на обществени организации, които се интересуват от работата ви и от вашата благотворителност. Разрешете всички неотложни проблеми до обед. В състояние сте да съсипете деня си заради властващата емоция. Завършете всичките си делови задачи до обяд. Трудности могат да променят изцяло плановете ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Ще ви поднесат нови изгодни делови предложения. Добре обмислете плановете си преди да вземете правилното решение. Материалното ви положение ще се подобри. Мерете приказките си и избягвайте импулсивните действия. Ще се изпокарате с колегите си и след това трудно ще възстановите равновесието. Предстои ви да обсъждате сделка. Бъдете внимателни, не избързвайте, а обмислете още веднъж всичко. Успехът няма да ви избяга. Очертават се нови възможности за профeсионална изява. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Бъдете внимателни при работа с пари.  Успешно ще инвестирате част от приходите  си, ако сте финансово стабилни и ви остават достатъчно запаси в банковата сметка. Откажете се от бързо приключване на задачите, за да избегнете грешките.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип