×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ритнатата учителка: Няма да се върна в училище докато детето, което искаше да ме убие, учи там (ВИДЕО)


Ритнатата учителка: Няма да се върна в училище докато детето, което искаше да ме убие, учи там (ВИДЕО)
Ученикът крещеше „Всички ще умрете“, каза Богомилка Николова
27 Юни 2017, Вторник, 06:19 ч.

Ако колежката ми не беше избила стола от ръцете му, нямаше да съм жива, споделя  Богомилка Николова

Ще се върна в училище само при условие, че ученикът, който ме нападна, получи адекватното наказание и не е вече в гимназията. Не мога да преподавам на момче, което искаше да ме убие. Това каза пред камерата на Нова телевизия учителката Богомилка Николова, която бе ритната от десетокласника Марин в Гимназията по туризъм в София.
Битата учителка е със стаж 37 години като педагог. 35 от тях преподава в гимназията по туризъм, а сега е в болничен с лека телесна повреда, нанесена от неин ученик.
До момента побойникът не е наказан.
„Той е имал и други прояви на невъздържано поведение. Колежката, която се е опитала да го изпита и да му оформи годишна оценка, но той демонстрирал, че е обиден от това. Тогава ритал столове. Напуснал е часа. Блъснал е вратата. В коридора връхлетял на дежурния учител и колегите са го извели навън от училището“, разказва Богомилка Николова.
Така се стига до 20-ти юни, когато майката на Марин е извикана в училище. С нея говорят класната на сина й, както и педагогическият съветник. На разговора присъства и десетокласникът.
Вместо да успокои ученикът, този разговор го ядосва и той тръгва да се саморазправя, връхлитайки в учителската стая.
„Аз бях с гръб, в един момент усещам силен удар и решавам, че падат шкафове, а той ме рита с крак и ме праща на два метра от мястото, където съм. Започна да взима столове, да удря по масите, да крещи нецензурни думи. Крещеше, че ще избие всички учители. Каза „Всички ще умрете“. Колежката пресрещна стола и той падна върху крака ми. Ако тя не се бе намесила, той буквално щеше да ме убие. Извикаха полиция. Извеждайки го от учителската стая, той вдигна ръка за нацистки поздрав”, разказа ритнатата учителка.
Самият Марин е определил себе си като скинхед в социалните мрежи, а приятелите му знаят за това. Знаели и учителите, а дали са казали на родителите – не е ясно.
Приятели на неофашиста обаче разказаха, че причината за нападението е провокация от страна на учителката Николова.
Ако се върне в училище, тя отново ще трябва да преподава на децата етика и право, да ги учи на това какви са човешките права, ценностите на демокрацията и как да правят морален и отговорен избор в живота си.
От темите, които разисквахме в часовете, разбрах, че е член на неофашистка организация и дори се гордее с това, добавя Николова.
„Не съм провокирала с нищо агресията. Как може да се чувства човек, на който му остава една година до пенсия и го изпращат с ритник след 35 години в училището?“, пита тя.
На въпроса дали може да му прости, тя отговори със „засега не“.


В категории: Животът


1
Коментара по темата
1.
Адидас
27.06.2017 11:36:00
0
7
Това не са деца, това са безмозъчни гадни изроди, които изобщо не трябва да съществуват. Бесене на такива олигофренчета, заедно с дебилите дето са ги създали и отгледали, стига с тея игрички на либерастия и толерантност
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ето как тази участничка от Ергенът разбра, че има брат Ето как тази участничка от Ергенът разбра, че има брат Звездата от сезон 1 на романтичното шоу Александра не е имала никак лесно детство DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл Хипермаркетът предлага на клиентите и партньорите си най-новите строителни материали и продукти Радев: Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще Радев: Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще "Първи май е олицетворение на просветеното общество", каза още държавният глава Времето днес ще е облачно с превалявания, градусите до 21° Времето днес ще е облачно с превалявания, градусите до 21° Прогноза за времето - сряда, 1 май 2024 г. 58 000 българи ще празнуват Великден в Гърция въпреки ужасната скъпотия 58 000 българи ще празнуват Великден в Гърция въпреки ужасната скъпотия Доц. Румен Драганов разкри, че вечерята в южната ни съседка била два пъти по-скъпа, а в Турция цените били близки до нашите Деца раждат деца в Сливен и бият рекорда за млади майки Деца раждат деца в Сливен и бият рекорда за млади майки В едно от родилните отделения в града от 12 родилки, 7 са непълнолетни Велика сряда е! Денят на Тайната вечеря, покаялата се блудница и на предателството Велика сряда е! Денят на Тайната вечеря, покаялата се блудница и на предателството В народната традиция обичаят повелява да се бере здравец Ще поевтинее ли хлябът, щом надценката му няма да надскача 15 на сто Ще поевтинее ли хлябът, щом надценката му няма да надскача 15 на сто Депутатите решиха да запазят 0% ДДС на брашното до края на 2024 г. Папи Ханс се превърна в Маската, заплаши Валери Григоров в „Денсинг старс“ Папи Ханс се превърна в Маската, заплаши Валери Григоров в „Денсинг старс“ Певецът и каскадьорът имат голяма вражда Честит 1 май! Отбелязваме международния ден на труда Честит 1 май! Отбелязваме международния ден на труда Много страни в света честват обществените и икономически постижения на работническото движение
Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Украйна няма достатъчно войници, за да спре Путин, пише пък „Билд“ Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда 
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори