×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Голямата любов на Радев го остави без дом


15 Юни 2017, Четвъртък, 22:29 ч.

Президентът Румен Радев, който след дни – на 18 юни, навършва 54 години, е изправен пред имотна драма,  твърди вестник „Ретро”. Оказва се, че държавният глава няма един квадратен метър недвижима собственост на свое име. Причината е, че апартаментът, в който живеел заедно с бившата си съпруга и майка на двете му деца Гинка, останал за нея и наследниците им. Така голямата му любов го оставила без дом и той тепърва ще трябва да мисли за свиване на ново гнездо.

Общият семеен имот бил отстъпен от страна на президента и той не проявил никакви съдебни претенции при развода преди 3 години. Жилището, в което пък живееше заедно с настоящата си съпруга Десислава, било под наем. Двамата го освободили, след като се нанесли във вила „Калина”.

Първото семейство на България, и по-точно президентшата, направи мащабен ремонт на държавната вила, за да може тя и съпругът й да се чувстват добре идните 5 години от мандата на президента. Там навсякъде го следват охранители, за да подсигурят неговата безопасност. Дори и да иска, той не може да се откаже от охраната.

"Там има постоянна охрана. Това е един ограничен периметър за достъп от граждани. Има съответен пропускателен режим", разказват от НСО. В резиденцията са живели президентите Желев, Първанов и Стоянов. Изключение прави Росен Плевнелиев, който предпочете да остане в собствения си дом.

Той превърнал вилата в Бояна в работно помещение с приемни, зали за срещи и интервюта, а сега съпругата на Радев Десислава я ремонтира по свой вкус, за да бъде уютен дом.

След като приключи службата на Радев като президент обаче, двамата ще трябва отново да си търсят жилище под наем. Според запознати те обмисляли да си закупят жилище, защото не искали вече да се занимават с хазяи, и затова вече спестявали пари още отпреди година. Предпочитан район за тях бил центърът. Двамата доскоро живееха в „Слатина“, където се чувствали много добре и по всяка вероятност отново ще потърсят имот в един от най-предпочитаните за столичани район. Десислава имала имоти в Бургас, откъдето е родом, но в София тепърва щяла да гради семейно гнездо с Радев, след като се събрали за втори и за двамата брак.

Радев и бившата му съпруга Гинка, която е и голямата любов на живота му и жената, родила му син Георги и дъщеря Дарина, подписват бракоразводните документи още през 2014 г. Оттогава той живее под наем, като след това се събира с Десислава, която по онова време още не беше негова официална половинка, а колежка и подчинена във Военновъздушните сили. Двамата сключиха брак едва на 12 август 2016 г., след като той вече беше кандидат за президент. Сега, след като са се подписали според закона, бившата Генчева, вече Радева, държала да имат общо жилище.

За момента обаче семейство Радеви са се разположили удобно във вила „Калина”и чак след 4 години ще трябва да се заемат с покупката на дом. Освен това след изтичане на мандата Радев ще получи и имот, както и предшественикът му Плевнелиев. Възможно е първото семейство да изчака именно държавния подарък и тогава да прецени с какво недвижимо имущество да се сдобие.

В категории: Политика


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Бетина
16.06.2017 09:03:03
0
3
Браво!младите баботещи с по- 600-700лв.теглят заеми за жилище,а на всеки президент му се подарява имот,затова,че 5 год.живеят без да плащат нищо. Ами да си събират заплатите и да си купят жилище,като всеки българин.Махнаха единия „комунизъм”,и го заместиха с новия „Европейски комунизъм”-още по-лош.
11.
11
16.06.2017 09:01:36
1
1
Споко, Путин му е купил 1000.
10.
Gocho
16.06.2017 00:57:58
37
5
Аве ...
Опитва се да е истински...
Ама тия , крадливите...
Ще му турят хомот !
Тая територия , отдавна вече не е Дьржава !
Само Хамериканска площатка !
Всички на запад знаят Кой е Боце...
Ама той им требе !
За това сте обречени !
Няма да мине без крьв , ако Наистина искате промяна !
За това народе мой ... !
Няма що да губите !
Загубихме Родителите си ...
Загубихме и децата си по тази тугина - чужбина...
Що още спиме?!
Да додат орките и да ни вземат земите , дедовските ни ?!
9.
Даа
16.06.2017 00:21:14
28
9
Да е жив и Здрав,мъжкарче е :)
8.
Gocho
16.06.2017 00:04:29
7
4
А Цецко...
От кьде има 6 апартамента?!
Ами от тьщатата , браточка ... !
Тьщатааа... !
Като направиш тьщатата щаслива , и имотите идват !
Нема да се плашиш копеле...!
Рьгай чушки в боба !
7.
С крак вьв времиту
16.06.2017 00:02:00
0
30
На Летището в Сарафово има доста стари самльоти ще му дадат от Фрапорт 1 вътре е просторно Деси може да приюти стотина котки
6.
Йосиф Брос Тито
15.06.2017 23:35:21
4
34
Направила голям ремонт.С чужда пита помен прави.Щели да пестят пари,ами те в момента за нищо не плащат.Ей така се пести.
5.
Малин
15.06.2017 22:44:30
4
28
Голяма новина! Пестят още от сега затова Деси се облича с рокли по 12000 лева. Разбира се ,че първата му жена ще остане в жилището с децата!
4.
hhgg
15.06.2017 22:33:10
1
26
може сега да хване някоя от президенството !!!!
3.
даааа
15.06.2017 22:23:48
2
2
Нямааа само се плющи.
2.
GSN43
15.06.2017 22:23:04
1
14
Горката ни държавица, много прост народ живее в нея.
1.
Морга
15.06.2017 20:57:11
13
10
Флагман да ви еба майката. Кво ви интересува Президента какво има бе боклуци. Я вижте тая яловата която не прилича на човек Касабова дали има деца
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори