×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Агресивният Кирил с безумно обяснение за жестокото нападение над лекари в Бургас


Агресивният Кирил с безумно обяснение за жестокото нападение над лекари в Бургас
Кирил все още е с белезници, но съдът може и да го пусне на свобода след няколко минути
Тема в развитие
Агресивният Кирил с безумно обяснение за жестокото нападение над лекари в Бургас УМБАЛ Бургас подкрепя колегите си от „Бургасмед”, казва не на насилието над лекари Оперират бития охранител от МБАЛ „Бургасмед“ (ВИДЕО) Кирил крещял на лекарите от Бургасмед: Майка ви да е.., ще ви убия! Първо във Флагман.бг! Арестуваха хулигана, нападнал бургаски лекари, грозят го до 6 години затвор Само във Флагман.бг: Ето го Кирил, скочил с юмруци на бургаски лекари (СНИМКА) Пребитият лекар от Бургасмед разкри шокиращи подробности пред Флагман.бг за нападението срещу тях Само във Флагман.бг! Вижте кой нападна лекари в МБАЛ "Бургасмед", идва на носилка Само във Флагман.бг! 22-годишният Кирил Нойков е пияният, който налетя с юмруци на лекари в Бургасмед Първо във Флагман.бг! Пиян пациент преби брутално охраната и лекари на Спешното в МБАЛ "Бургасмед" (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
26 Май 2017, Петък, 13:02 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Петър ПЕТРОВ

Пребил ги, защото не си вършили работата добре, изцепи се Кирил

22-годишният Кирил Нойков, който преби лекари и охрана на МБАЛ „Бургасмед” в ранните утрешни часове на 24 май, даде безумно и изключително цинично поведение за зверския акт. На влизане в съдебна зала, където след минути ще се гледа мярката му за неотклонение, Кирил се изцепи, че пребил лекарите, защото „не си вършили работата добре!”.

Кирил каза това пред 20-ина журналисти с ясно съзнание за случилото се, което говори за изключителен цинизъм на нападението. Дори и тогава да е бил пиян, то днес той вече е осъзнал какво е направил, но явно смята действията си за правилни.

Припомняме, че нападението му шокира България. 22-годишният студент, който от няколко седмици работи в хотел в Созопол, се саморазправи с лекари, след като бе вкаран мъртвопиян на носилка в МБАЛ "Бургасмед". След вливане на системи и събуждането му, той изведнъж е станал безкрайно агресивен и атакувал медиците, които до този момент, са се борили за живота му.


Дали Бургаският районен съд ще го пусне на свобода, очаквайте във Флагман.бг!

В категории: Темида , Животът


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Да го духа
26.05.2017 21:03:24
0
4
Като чета коментарите отдолу и разбирам, че аудитория ма флагман е от човекоподобни меденруднишки идиот, да хора защитавайте мангала който бие лекари евала изроди дано и вас вие пребие някой мангал това заслужаВатe
10.
До 3
26.05.2017 20:55:53
0
4
Какво ми са обясняваш не бил мангал чист гнусен мангал надрусан с пико хора искат да му помогнат, а той ги бие трябваше някой да му пусне един между очите и да го излекува за винаги мръсния циганин
9.
Jako
26.05.2017 15:01:59
3
6
Москов ги беше настъпал ама комунягите го заляха с лайна.
8.
Полицай
26.05.2017 14:52:06
4
8
Аз също съм се сблъсквал с докторите тук,ние за тях сме касички,не ги интересува нищо!Няма един в БГ да не е нарушил Хипократовата клетва,така че бой по каските докато алчните им мозъци заработят на друга вълна!Жалко за охраната,те работят за жълти стотинки и не заслужават такава агресия!Иначе самият факт,че единици се застъпват за шибаните докторчета говори достатъчно ясно каква сган са...
7.
Cenko 4okov
26.05.2017 14:49:55
2
8
V tozi sluchai podkrepqm mom4eto,zashtoto 80% v Burgas lekarite sa nekompetentni,nagli i marzelivi,koito ima problem nezabavno trqbva da otide vuv Sofiq za izsledvaniq,zashtoto redovnata praktika na lekarite v BS e da davat greshni diagnozi na apsolutno zdravi hora!!! AAA zabravih i nqmash li pari shte ta ostavqt da umresh na patq za 5 leva i sashto taka zdravnata kasa ne poema nai-vajnite raboti.
6.
Smith до 5.
26.05.2017 14:44:49
5
10
Какви претенции имаш като не си осигурен бе, гащник! Ае у лево всички тарикати с претенции - дори и ветеринари не заслужавате да ви лекуват!
5.
aphex
26.05.2017 14:29:41
3
7
Преди месец , отивам сутринта в 6.45 в спешното с афилактичен шок от едно лекарство. Дежурната ми казва, че се сменяли смените и нямало лекар. Питам я какво е това спешно , че да няма лекар? Тя ме пита за осигуровки , въпреки, че в спешното не ги интересува имаш или нямаш. Казвам, че нямам и ще си платя каквото трябва. Изведнъж , като чу , че се плаща и се намери лекар. Обаче позвъни на хирург. Аз я питам как един хирург ще ми помогне , като аз съм за друг лекар, а тя ми казва да платя 25лв да ме видел и да ми кажел на какъв лекар да отида.
И за да няма такива изцепки после, да ме дават по новините като поредния пребил персонал на болница , паля колата и отивам в частна клиника. Взимат ми 58 лв за системи и инжекции и ме оправят за час.
Мой приятел отива във ВМА за операция на бъбрек с тумор. На момчето му махат бъбрека и първото което го карат е да подпише избор на екип за 900лв.
Мизерници!
4.
Do 3
26.05.2017 14:27:01
0
0
Brato tvoeto mai beshe za nomer 2
3.
До 1
26.05.2017 14:17:22
2
11
Не е мангал, ако беше, нямаше да го гледаш по снимки и съдилища! А това, че огромна част от бургаските лекари не си вършат работата е факт! Всеки с възможности отива в друг град. Не ги обвинявам "докторите", толкова са и доктори, една дипломка и се мислят за богове! Извинявам се, на малкото останали лекари, зачитащи Хипократовата клетва и обичащи професията си!
2.
Ttt
26.05.2017 14:13:27
5
5
Смърт за гнусния мангал
1.
*********
26.05.2017 14:08:49
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори