×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте как реагира майката на похитения 16-годишен Златин след странното решение на съдия Събчо Събев


Вижте как реагира майката на похитения 16-годишен Златин след странното решение на съдия Събчо Събев
Решението на Събев (вляво) да освободи Йордан и Жельо (вдясно) огорчи дълбоко Мариана Николова (център)
Тема в развитие
Баневският и приятелят му – уверени, че ще отърват затвора за отвличането на ученик в Бургас. Ще получат ли свидетелите амнезия? Фейсбук разговор оставя на свобода Йордан Баневския и Жельо Тончев за отвличането на ученик (ОБНОВЕНА) Съдия Събчо Събев към биячите от Банево: Ако ви пусна, ще ме изкарат подкупен и тъп, но ще ви пусна Вижте как реагира майката на похитения 16-годишен Златин след странното решение на съдия Събчо Събев Изненадващ обрат! Съдия Събчо Събев пусна на свобода похитителите на Златин от кв. Банево Съдия Събчо Събев размаза похитителите от Банево: Вие луди ли сте, бе! Защо не скочите на Кобрата, а се правите на мъже пред 16-годишен Ето ги биячите на Златин от Банево, вкараха ги с конвой в Съдебната палата на Бургас Нови разкрития за отвличането на Златин! Баневския и бандата му крещели: Ще те убием, ще те обесим! Само във Флагман.бг! Вижте покъртителната изповед на майката на пребития Златин, захвърлен в гората полужив (ВИДЕО) Майката на пребитото в Банево момче с шокиращи разкрития: Четирима отвлякоха и опитаха да убият сина ми, защо са на свобода?
виж още
скрий
18 Май 2017, Четвъртък, 18:19 ч.
Автор: Флагман.БГ

Няма да оставя нещата така, ще се боря докрай справедливостта да надделее и тези да получат наказанията си, категорична е Мариана Николова

„Потресена съм напълно от решението на съдия Събчо Събев. Първо при вас видях, че ги е пуснал – отвратена съм, от вчера не знам къде се намирам! Не ми се говори за този човек!”, така започна разказа си пред Флагман.БГ огорчената майка на 16-годишния Златин Мариана Николова, който на 7 май бе отвлечен, бит и бесен от бандата в бургаския квартал Банево.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Тя допълни, че със сигурност ще заведе граждански иск срещу биячите на сина си, но това ще се случи, когато тръгне делото по същество. Мариана ще се конституира и като частен обвинител, за да обжалва актовете на съда и търси справедлива присъда за двамата биячи. Майката призова магистратите от Апелативния съд да приложат Закона с цялата му строгост и да оставят Йордан и Жельо зад решетките. 

„Вчера докато четях новините, когато видях как съдия Събев ги е нахокал, се зарадвах изключително много. Този миг на радост обаче ми бе бързо отнет като видях следващата новина, че двамата са пуснати на свобода. В момента Йордан със сигурност си е в къщи, а той живее на 2 преки от нашия дом!”, разказа майката на младежът, нарочен за крадец на невалидна дебитна карта, бит и измъчван от бандата на Баневския.

Тя се държа мъжки и обясни, че се притеснява единствено за детето си, което е едва на 16 години и този инцидент ще бележи живота му. Не е безопасно в тази ситуация той да продължава да живее в близост до похитителите си, най-малко ще му се отрази психологически, категорична е Мариана.

"Ако тези пак дойдат пред дома ми, този път ще ги поканя подобаващо! Грешката, която направих на 7 май няма да мога да си я простя цял живот. За жалост всеки ден в Бургас се случват „все по-хубави и по-хубави неща”. Няма да оставя нещата така! Ще се боря докрай справедливостта да надделее и тези да получат наказанията си!”, допълни още Николова.

Флагман.БГ ще продължи да следи случая отблизо, очаквайте подробности!




Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
17
Коментара по темата
17.
Пожелавам!
18.07.2019 21:16:36
0
0
Пожелавам на всички ви които казвате думите "Да не би мирно седял не би чудо видял" пожелавам ви ей такива наркомани да ви хванат да ви *бат, бият и после ще ви питам каква беше причината? Наркотици това е причината. Не знаят какво правят ти си в неподходящият момомент на неподходящото място. Пожелавам ви и като родители и като хора да видите тогава как ще ви треперят краката. Изми*яри долни! За всички пумии които написахте под всички подобни статии. Ужасни хора сте!
16.
do 16
19.05.2017 10:06:26
1
3
Синът на госпожата може да е виновен,може да е невинен,но действията на тази групичка -"сган" са незаконни.Да отвличаш някого и да го душиш е незаконно деяние.И защо въобще пускат всякакъв род отрепки-едните законът ги пази,защото са шизофреници,а нормалните и тях ги пускат под предтекс,че при следващо провинение няма да им се размине.Докато съдът продължава да пуска между капките всякакви агресивни, неуки,прости псевдо "мъже",такъв вид деяния с жестока агресия няма да спрат!
15.
ОФФ
19.05.2017 09:51:07
6
3
И СПОРЕД МАЙКАТА СИНА И НЕ Е ВИНОВЕН ЗА НИЩО ?ТЕ ЕЙ ТАКА СА РЕШИЛИ ДА ГО ОТВЛИЧАТ,ЩОТО НЯМАТ КАКВО ДА ПРАВЯТ ? НЕКА ДА ЧУЕМ И ТЯХНАТА ГЛЕДНА ТОЧКА, ТО Е МНОГО ЛЕСНО ДА СЕ ПРАВИМ НА СЪСТРАДАТЕЛНИ,ЩОТО МУ БИЛИ ЗАБИЛИ 2 ШАМАРА !!
14.
Ataka
19.05.2017 06:04:44
0
26
Корумпираната съдебна система, пуска на свобода хулигани и всякъква измет , които са заплаха за обществото. Като две капки вода са със престъпниците ,съдебна система и обвиняеми за кауша всичките .
13.
динко от ямбол
19.05.2017 00:56:15
0
20
Пера отиди да пребиеш тоя съдията, че тази вечер ще си бия жената брат и не мога да дойда до бургас
12.
няма такава държава
19.05.2017 00:53:11
1
21
Само в Стразбург ще има правосъдие лошото е че С.Събев няма да бъде наказан и пак бедният български данакоплатец трябва да плаща
11.
kur za 5to
18.05.2017 22:46:39
4
13
Tova che pod domashen arest me znachi che nqma da si sudqt glopaci. Tapite kuki sabirat dokazatelstva i kogato lipsvat mn takiva normalno e da ne sa v aresta . Kasabova ti si kurva
10.
nbnb
18.05.2017 22:37:35
3
27
Този "съдия" ДО КОГА ? Нека направим един протест заради този кавал да му се обърне малко медийно внимание на всичките лайнарии,които е направил
9.
голяма рекламация хах
18.05.2017 22:24:54
4
7
В сайта на 24 часа се допускат коментари за юбилея на управника.
8.
Ескалира
18.05.2017 22:21:21
0
5
Постепенно!
7.
Свобода или смърт
18.05.2017 22:15:17
2
29
Тоя Събев не знам как да го нарека, може ли това чучело да е съдия ???? Народе от тия трябва да се почне!
6.
€£¥$
18.05.2017 21:48:49
7
9
Голяма цензура, голям слугинаж в тоя сайт! Що не давате да честитим празника на символа на успеха и най-обичания кмет под слугинажните статии посветени на него, ами забранявате коментарите?! Платени драскачи!
5.
...
18.05.2017 21:39:26
1
9
Toq mangal iordan vkaraite go nai nakraq stiga e mutrql stiga e prodaval meshilki i da se misli za mutra...
4.
така така
18.05.2017 21:23:18
0
19
Касабова лапа на митето и затова заключва коментарите! Пуснете коментарите да видите градската любов към кмета и неговата свита!!!
3.
Темелкофф
18.05.2017 21:21:10
1
12
Баневския и желю имат да ми висят една десятка пико.тия винаги пазарят напред.влизат партийно за 3 литра бензин да дойдат от банево на пазар и за една малка кутия цигари кинг.после мутреят.
2.
Родител
18.05.2017 21:20:45
4
31
Само тска,Марияна,подкрепяме те,до Теб сме !
1.
Малката ПедеРИЖА
18.05.2017 21:12:27
4
9
Аз съм гей
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори