×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Следващата цел на ВК Нефтохимик 2010 е Шампионска лига


Следващата цел на ВК Нефтохимик 2010  е Шампионска лига
Изминалият сезон за волейболния клуб се превърна в исторически
04 Май 2017, Четвъртък, 22:27 ч.

Изминалият сезон за волейболния клуб се превърна в исторически
 

След като Нефтохимик 2010 спечели волейболното първенство на България, на тима му предстоят още срещи от турнира за Купата на страната, но това, което най-вече вълнува отбора и феновете е предстоящото участие на тима в Шампионската лига по волейбол. Разбира се, твърде оптимистично би било да мислим, че „шейховете” могат да спечелят турнира, но пък защо не. Истината е, че ще се надяваме на едно достойно представяне от местния тим, с което да покаже силата и класата, с която разполага българския волейбол, не само на национално, но и на клубно ниво! Нефтохимик 2010 ще има възможността да се изправи срещу най-добрите волейболни тимове на стария континент. На техните първенства може да правите своите селекции в някои от топ букмейкърите за България, които са представени и подробно анализирани в сайта за ревюта Silentbet.

Заслугата на Петър Дочев

Треньорът на бургаския волейболен тим Петър Дочев, носи голяма част от заслугите, които донесоха шампионската титла на българския волейбол за втори път в Бургас! Нефтохимик 2010 стана шампион за първи път през 2007 г. и сега, 10 години по-късно, отново се окичи със златните медали. Макар да завърши на 4 място в редовния сезон, отбора на Петър Дочев имаше амбиции за шампионската титла, която се определя след плейофите. Пирин Разлог не беше особена пречка във фазата на ¼-финалите, но истинския тест дойде в полуфиналната фаза, когато „шейховете” трябваше да се срещнат с ЦСКА. Класата в тима на Дочев си каза думата и бургазлии спечелиха безапелационно сериите с 3 на 0 победи! Финалният сблъсък бе срещу Монтана Волей! Победителят щеше да се определи с 3 победи от 5 мача. След загубата в първия мач при гостуването си на Монтана Волей, волейболния отбор на Нефтохимик 2010 показа изключителна игра във втората среща и спечели, за да изравни сериите. Последваха 2 победи в Бургас, първо с 3-0 и с 3-1 в последния 4 мач, с което Нефтохимик 2010 се окичи със златните медали. Това, за което Дочев бе поздравен освен титлата, бе работата му по блока на своя тим, поради което Нефтохимик 2010 бе признат за отбора с най-добър блок от всички други отбори в страната ни! Това дори призна треньорът на Монтана Волей Даниел Пеев, след финалната среща. Волейболният специалист Дочев, определено показа на всички как се изгражда стабилен отбор и го научи да използва правилните техники и система на игра, която да носи позитиви! Остава да видим как ще се представи отбора в Шампионска лига, за където също има надежди за достойно представяне. С Петър Дочев начело, волейболния Нефтохимик може да стигне далеч! В портала Silentbets.com може да намерите всичко необходимо за човек, който тепърва навлиза в света на онлайн залозите. Всичката нужна информация за букмейкъри като Betfair, Bet365 и други лицензирани брандове, е събрана на едно място в Silentbets.

Основните фигури в отбора

Нищо на този свят не идва случайно, както е и с титлата на Нефтохимик 2010. Освен на треньора Петър Дочев, заслугата за златните медали е и на самите играчи. В отбора на „шейховете” личат имената на много сериозни и качествени състезатели, които не веднъж са се доказвали на национално ниво. Георги Братоев и Валентин Братов са част от тима, Ники Николов също. Освен тях Жани Желязков, Мартин Пенев и Мартин Иванов също заслужават хубави думи за представянето си през цялата кампания. В състава на „шейховете” са и Краси Гайдарски и Стоян Самунев, които са познати на повечето хора, които следят изявите на националния ни отбор по волейбол. Като добавим към всички тях опита, който внасят Андрей Николов и Петър Христов, в допълнение с младата надежда Георги Петров, то комбинацията изглежда прекрасна. Много опит и класа бяха събрани в Нефтохимик 2010, а Петър Дочев направи от тях един отбор, една машина, която заслужено сгази всичко по пътя си!

За Нефтохимик 2010 сезона остава исторически. Това, което ще се търси занапред е силно представяне в Шампионската лига. С този отбор и с този треньор шансовете са много големи! Да се надяваме, че тима ще бъде запазен за важните европейски мачове, за да видим пълния му блясък и сила, която може да донесе още много радост за феновете!


В категории: Бургас , Спорт


2
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
2
Коментара по темата
2.
9543b
05.05.2017 01:13:02
0
1
Няма такова нещо. Почти всички са бургазлии и не играят толкова за пари, а за бургас, за идеята Нефтохимик и за най-добрите фенове :))
1.
Алоооу, спортните деятели
04.05.2017 20:04:22
1
1
Хайде сега да излезе някой и да оплюе волейболистите, че няма бургазлии в отбора, какт оплювате един друг клуб в един друг спорт!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори