×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

СДС атакува БСП и майката на нейния лидер в Бургас


СДС атакува БСП и майката на нейния лидер в Бургас
Отвореното писмо до медиите и БСП е изпратено от СДС – Бургас, но липсва идентификация на ръководство
Тема в развитие
виж още
скрий
03 Май 2017, Сряда, 20:03 ч.
Автор: Флагман.БГ

В отворено писмо бургаските седесари зоват Малина Сейкова да се извини

В отворено писмо до ръководството на Българската социалистическа партия и медиите СДС – Бургас настоява за публична позиция на своя основен опонент по повод „оскверняването на паметника на жертвите от комунистическия режим”.

„Безспорно е, че майката на зам.-председателя на Общинския съвет на БСП – Бургас е охранявала и подпомагала извършителите, изрусивали лика на Георги Димитров върху монумента, синът й – Тодор Ненов, я подкрепя”, се казва в писмото.

От СДС са бесни на изявленито на Ненов (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Заради това поведение на зам.-председателя на Общинския съвет на БСП и видната активистка Малина Сейкова – негова майка, както и „очевидната стройна организация при подготовката на вандалския акт БСП ясно трябва да заяви позицията си”, се казва в писмото на СДС – Бургас.

Към момента в редакцията на Флагман.бг не е известно дали от СДС – Бургас са подали жалба в полицията за издирването на тримата вандали от нощта срещу 1 май.

Вчера вечерта, когато Флагман.бг пръв разкри самоличността на бившата директорка на Вечерната гимназия Малина Сейкова, в МВР не беше постъпил заявителски материал от страна на СДС, откъдето пък ни изпратиха видеото.

При липса на жалба до ОД на МВР – Бургас е възможно Сейкова и сподвижниците й да се окажат невинни граждани.

В категории: Бургас , Политика


Флагман.БГ Напусна ни световноизвестен писател Напусна ни световноизвестен писател 01/05/2024, Сряда 11:30 0
16
Коментара по темата
16.
AMAN
04.05.2017 09:50:35
4
7
Аман от тия 3-ма пияндурници от СдС Бургас. Цяла седмица занимават обществеността с този паметник. Никой не оспорва грозната постъпка на тази жена, но спрете се малко, то бива плосък пиар, но чак пък толкова.
Да вземат общинските им съветници Тошко Бирата и Миташки, които лъгаха на воля през кампанията да кажат нещо по долното тяхно интервю от преди 2 год. Отчет ли направиха или заплатите си дариха. Боклуци!!!
http://www.flagman.bg/article/87139
15.
българин
04.05.2017 09:38:34
2
5
Абе къде сте чували КОМУНИСТ на КОМУНИСТ да се извинява..???!!!

Какво са СДС - червените Сборища на ДС...какво да се чака от ТЯХ...всъщност се ВИДЯ, че НИЩО....

просто излъгаха НАРОДА и и се ОЯДОХА отвсякъде ( вж. биографията и "постиженията" на Костадин Марков...)
14.
Толбухин
04.05.2017 09:02:37
2
5
Познавах майката на по млади години , още тогава я биеше сачмата и вдигаше здраво чашката.
Синът не го знам , но определено майка му на неговите години беше по-напред с материала.Един такъв сдухан ми изглежда.
13.
като говорим за комунизъм
04.05.2017 02:30:23
3
5
http://flagman.bg/article/127265
Това не се случваше по времето на така нареченият "комунизъм". От СДС никога не биха признали, че по времето на така нареченият "комунизъм" обикновените хора живееха много по-добре, а България беше много по-силна държава. Добре обаче, че не разчитам на СДС за обективна информация, предпочитам статистиката. За пример да вземем Швейцария.
1).Погледнете измерванията на променливите, за които е прието, че демонстрират качеството на живот на обикновения човек в България.

2).Вземете измервания на стойностите на същите променливи от същият период, само че измерени в Швейцария.

3).Сега повторете 1) и 2), за 2017 година.

Например БВП на България през 1985 = ~30 млрд. долара, БВП на Швейцария = ~100 млрд. Съотношението е приблизително 1 към 3. БВП на България за 2017 = ~50 млрд. долара, БВП на Швейцария е ~650 млрд. долара. Съотношението е 1 към 13.
12.
сДС
03.05.2017 22:58:43
1
5
Иван Костов бивш преподавател н.с по научен КОМУНИЗЪМ партийна ВИСША школа на ЦК БКП ш АОНСУ Софиия-сега соросооиден У-т НБУ кв.Овча Купел.1984 вербовн отаррменски евреи поооковници вГРУ в Кременчук сагентурно име САНКИН-на еврейски иврит ШЕН-СЕН-Вилица Зъб спица набучкване пробождане КИН-на еврейски ПЕЧЕЛЯ пари.Ш в иврит се чете като С зависи дали има *точка над буквата.Костов заедно с друг арменец със странно интересно име ЛЕВОН ХАМПАРЦУМЯН в средата и края на 90те представляват и движат прикрито РУСКИ капитали и фирми вКАНАДА на руски фиррми в Мино-геолжкия отраъл добив на руди полезни изкопаеми зад коит остоят ФСБи хора от ГРУ КГБ.ЛЕВОН-на иврит КУКАтип рибарска ЧЕНГЕЛ ХАМПАР-на иврит УДАР-страйк ОТМЪКВАМ ЦУМ-ЗУМ -на иврит БЪРЗОсветкавично.Корнелия НИНОВА -черкезка от врачнското с.Крушовица от рода Цоцоманите..БИВША СДСрка издиганнат ично отИ.КООСТОВ на27години заема висок ръководен пост във фирмата ИНКО черна касичка на ПГУ-Първо Главно Управление на във външнотърговски фими -тайни авооиза милиард наПГУ предимно в сметки в ПАНАМА.Корнелия бивв шкадър на НСС което разкрива и че НЯМА СИНИ ЧЕРВЕНИ ТУРЦИ ПАТРЕОТИ иДЕМОКРАТИ всички партии са 1ЦЯЛО рожба на ДС които сега е на мода да се наричат кръгове;Олимп Капитал Кой Банкя Сапфир Слънце Агнешеки главички и тн
11.
БсП тУ
03.05.2017 22:21:59
5
5
Каквато майката, такъв и синът, изперкали сдуханяци. От откачалки червени какво може да се очаква със психични отклонения
10.
Хей Фиш
03.05.2017 22:21:23
0
4
Вече го направих.Наистина имах потребност.Ми кво,то там наблизо няма тоалетна.
9.
с ДС
03.05.2017 22:06:30
2
5
СИНИЯ ЛЪВ или ЛЪВА на ЮДА-Ериех Джюда е ЕВРЕЙСКИ национален символ символизираш 1от12те староеврейски племена това на племемето ЮДА и на пръснатите юдей в Етиопия МАРОКО Испания Медитераниум.Видни СДСри с еврейски корени;Надежда Нейнски-турска сефаридка от Одринско вербован от Мосад ссагеннттурн псевдоним ЕДИТ АЙСМАН ;РАДАН Кънев-по майка сефарид испански от Кордова роднини вТелАвив;ЕдвинСугарев-майка шведска еврейка ;Стефан Софиянски преди това Горноряховски според еврейскатаТОРАХ хора катоСофиянскимогат да сменят до4пъти име и фамилии за да заблудяти излъжат околните.Петър Стоянов черкезки еврейн дипломирал се1984 МГУМосква Юридически факултет сниман за дипломата сритуална еврейска шапка кипа.Филип Димитров -майка руски еврейка половината му рода в Израел.Покойния министър Божков-10% еврейн екс външния министър Николай Младенов приел юдаизма в Лондон любовник наСорос диплмна работа вКинсКлиддж Айрон Доум-с-ма Железен Купол част от ЯдренатаПрограмма на Израел-ккото значи израелски шпион.Иван Йорданов КОСТОВ -вербован от арменски горски евреи щатни висшестоящи служителии на руските ГРУ вшкола вукррански град Кременчук с агетурно име САНКИН
8.
ANTONIO RESIO
03.05.2017 21:56:05
5
7
Кви рубли,е сдуханяк.Всеки който има мнение е рубладжия ,само платените соросоидни тролчета сте света вода ненапита
7.
До Ресио
03.05.2017 21:53:16
5
6
Вмирисан ти е хейта , малка скаридке. Другарите за такъв пасквил ли плащат бели рубли?
6.
ANTONIO RESIO
03.05.2017 21:45:07
5
5
Не възхвалявам никаква азиатска държава,бе соросид.Не се кланям на сина на партийния секретар на НХК сегащния дИмукрат Костадин Марков
5.
Фиш
03.05.2017 21:37:15
9
8
Хахаха седерастичната соросна клика се гърчи, не може понесе че никой не им вярва на театрото, защото са като лъжливото драскунче. Кога цапат било свобода на изразяване, а сега реват. Хак да им е. Даже призовавам всеки да се изпикае на политическата им плоча.
4.
aphex
03.05.2017 21:36:56
3
11
И майката и синът са лицемерни боклуци! Нямат капка доблест. Била минала и нямала телефон. Позор!
3.
Конкурс за простотия
03.05.2017 21:31:40
3
7
Флегмени превърнахте се в партийна медия, срам и позор сте.
2.
До 1
03.05.2017 21:16:17
5
11
МОЧА е антибългарски фетиш на продажници като тебе, възхваляващи чужда азиатска дивашка войска, заробила ни за 45 години. Трябва да се разруши, не да се боядисва.
1.
*********
03.05.2017 21:09:50
10
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Микробус блъсна 3-годишно детенце в центъра на Бургас Извънредно! Микробус блъсна 3-годишно детенце в центъра на Бургас Малчуганът е откаран в болница Избраха управителния съвет на "Фонда за развитие на Летище Бургас”, ето кои са членовете Избраха управителния съвет на "Фонда за развитие на Летище Бургас”, ето кои са членовете Днес се състоя учредително събрание на сдружението Тази Ергенка имала връзка с годеника на Анелия Тази Ергенка имала връзка с годеника на Анелия Любимката на Алек дории е направила и специална татуировка с името на Любо Родолюбци грабват пушките и веят знамена, за да почетат героите от Априлското въстание Родолюбци грабват пушките и веят знамена, за да почетат героите от Априлското въстание И преди 148 години, и сега има предателства, и те няма да спрат, каза Дончо Мърнков, който участват във възстановката в Копривщица DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл Хипермаркетът предлага на клиентите и партньорите си най-новите строителни материали и продукти След ЦСКА, Гриша Ганчев си избра друг клуб от елита След ЦСКА, Гриша Ганчев си избра друг клуб от елита Доскоро Пирин бе изцяло собственост на общината, но в края на миналата седмица бе даден старт на поредно преструктуриране на клуба Трудовите права на българите нарушени, шефовете ги принуждават да работят извънредно без пари Трудовите права на българите нарушени, шефовете ги принуждават да работят извънредно без пари Посетете страницата ни в Интернет, за да се включите в инициативата „Знам правата си на работното място“, призоваха от КНСБ Ето как тази участничка от Ергенът разбра, че има брат Ето как тази участничка от Ергенът разбра, че има брат Звездата от сезон 1 на романтичното шоу Александра не е имала никак лесно детство Радев: Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще Радев: Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще "Първи май е олицетворение на просветеното общество", каза още държавният глава Времето днес ще е облачно с превалявания, градусите до 21° Времето днес ще е облачно с превалявания, градусите до 21° Прогноза за времето - сряда, 1 май 2024 г.
Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници Напусна ни световноизвестен писател Напусна ни световноизвестен писател Пол Остър е сред знаменитите автори  Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Украйна няма достатъчно войници, за да спре Путин, пише пък „Билд“ Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори