×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Собственикът на сринатия базар в Слънчака: Това е атака срещу мен на определени икономически кръгове!


Собственикът на сринатия базар в Слънчака: Това е атака срещу мен на определени икономически кръгове!
Любомир Василев твърди, че обектите са напълно законни и има разрешение за тях от министерството на туризма
21 Април 2017, Събота, 01:52 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, снимки: авторът

Законовият срок за обжалване изтича в понеделник, а багерите вече са тук, обяви хотелиерът 


Собственикът на съборените в центъра на Слънчев бряг търговски обекти Любомир Василев заяви пред Флагман.бг, че има разрешение за временните постройки. Той показа пред наш репортер скици, одобрени в края на миналата година от Министерството на туризма. Василев представи и разрешително за строеж от 2005 г., което обаче е общо, включително за хотела и част от прилежащите му терени.

Бизнесменът се жалва още, че получил заповедта за събаряне вчера вечерта, а само ден по-късно багерите вече влизат в действие. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„Законовият срок за обжалване при подобни случаи е 3 дни. Той изтича в понеделник, а виждате, че багерите вече са тук. В момента аз не мога да направя нищо, защото е събота и институциите не работят. Остава ми да наблюдавам само как разрушават обектите ми. Полицията пък ме обвинява, че съм лидер на организирана престъпна група, защото защитавам бизнеса си. Това е атака срещу мен на определени икономически кръгове, които искат да ме съборят“, заяви Любомир Василев.

Хотелиерът добави, че досега е обжалвал всички протести, като е печелил многократно, включително и на ниво ВАС.

Един от ръководителите на акцията, който отказа да се представи, но обяви, че е служител в „Контролен блок“ на Община Несебър пък уточни, че собственикът е напълно наясно с проблема.

„От 6 години прави опити всячески да попречи на събарянето. Всички знаят много добре, че обектите са незаконни, но въпреки това са платили наем за сезона от по 10 000 лв.“, коментира той.

Полицията вече изгони всички протестиращи от улицата и багерите продължават с акцията по събарянето. В момента търговците са се изтеглили встрани и отчаяно наблюдават как павилиончетата им попадат под греблата на машините.

Припомняме, че днес сутринта в центъра на Слънчев бряг започна акция по събарянето на 70 незаконни обекта. 


Разрешителното за строеж е издадено в края на 2005 г.


Становището на РДНСК от миналото лято е, че временните обекти трябва да бъдат съборени от собственика


Скица на търговските обекти по цялото протежение на улицата, която е одобрена от Министерството на туризма през декември 2016 г.

В категории: Несебър


16
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
16
Коментара по темата
16.
Никита
23.04.2017 14:13:04
1
5
Еее стига с тия обиди никой не знае къв е не забравяйте 500 гд под турско робство.
15.
Бай Добри
23.04.2017 13:12:14
0
3
Евала на млякото руснака изкара лаф "с муусура на педераст"
14.
ех
22.04.2017 23:23:21
0
20
любо за колко пари го купи баща ти хотела - че си голям собственик- покажи документи като си много чист.колкото един апартамент в бургас .Хотела е пълна мизерия- всичко е леш ремонт не е правен от години - сега 700000 лв. назад .Свикна да лапаш още април тези кинти а сега ми лапай хуя
13.
da
22.04.2017 23:00:54
2
15
Най накрая се сетиха .хайде сега по цялото черноморие тия сергии да се изринат и да се освободят тротоарите .Който иска да продава - в нормален магазин - не в тия миризливи навеси ! И стига разни пумияри са скубали грешни пари от наеми !
12.
закона
22.04.2017 21:16:08
1
16
Тези бараки отдавна трябваше да са история.Да се събарят.Най-големия тарикат ли е този или какво? Закона важи за всички.
11.
Долмабахче слънчаккапаллъчарши
22.04.2017 20:03:05
2
12
теннииските ментак Tommy Hilfiger се шиият във фабрики в турския град КОНЯ рродното място на неосманиста Ахмед Даавутоглу.Така приобщеНия в САЛЯМА пазарджищки ром ироддата му трупат бол пара тллъсти пачки с които си строояткъщи кууатси ецедеси и строят боядисани в яррко залено джамии
10.
Долмабахчее слъчаккапалъчааарши
22.04.2017 19:51:44
3
8
Турски фирми произвеждащи т- шъртки тениски ризи менте на Томи Хилфайгер и Хоолистер подаряват за без пари турска конфекция на Пазарджишкии роми търговци на сергии в СЛЪНЧАКА в райониите на х-л Планет Вариетето х-.л Поморие х-л Нессеббъър бийч с-у подкрепа и логистика за транзитно преминаващи джиххадисти от ЕСза Сирия
9.
Човекът
22.04.2017 19:42:01
1
11
Така тоя вместо да си стегне гнусния хотел се е отворил че от цигански сергии по е на печалба и дявай върху тротоара не става така селяк ай потъвай гнусньоо ема и още много такива пред вай лайняните хотели сергия до сергия няма тротоари заменавай и потъвай искаме да е хубаво не бай тарикат да лапа от наеми и даже не си отваря хотела чака само ва сергии наигра ли са боклус
8.
местен
22.04.2017 19:41:45
2
12
Голямото строителство започна като се появи партията НДСВ !
7.
bgman
22.04.2017 19:18:05
4
12
Егати държавата, откога Министерството на туризма издава разрешения за поставяне на временни обекти?
6.
Аз
22.04.2017 18:24:00
4
25
Събарай наред, да остане само това от преди 1989г
5.
Europe
22.04.2017 18:16:15
3
36
Слънчев бряг се намира в България, а бараките тип сергии са като в турско-цигански битак.. Мястото им не е в Европейски курорт. Трябва да се съборят стотици такива бараки.
4.
Млякото от Горно Езерово
22.04.2017 18:00:17
3
22
Тоя гьонсурат ли е собственика.Ши го еба и чучелото с тес селски дрехи и мусура на педераз.Бутайте сичко наред барабар с мангалите.
3.
паткан
22.04.2017 17:13:49
0
26
В България няма икономически кръгове. Има само мафиотски,
2.
Батко
22.04.2017 17:11:31
2
25
Този Любо много добре знае и на скицата се вижда ,че Одобрението Не е за разположение на обекти върху тротоара.А за разполагане във земята която е отзад тротоара.
1.
Конкурс за простотия
22.04.2017 16:59:41
5
24
Ух мани мани, бай мангау ни мож продава кюлоти вечИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори