×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Костадин Марков: Кръгла маса трябва да реши ще правим ли нов десен проект


Костадин Марков: Кръгла маса трябва да реши ще правим ли нов десен проект
Бургаският политик определи като спекулации информациите, че ще е новият лидер на СДС, но не изключи тази възможност
09 Април 2017, Понеделник, 00:00 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимка: Авторът

Необходим е ребрандинг и обновяване на лицата, смята зам.-председателят на СДС в оставка


Зам.-председателят на СДС в оставка Костадин Марков ще предложи широка кръгла маса да обсъди бъдещето на десницата и на Реформаторския блок. Бургаският политик определи като спекулации информациите, че той ще е новият лидер на СДС.

Марков коментира пред „Флагман“, че все още не е наясно дали е готов да оглави партията си и че са си дали почивка от десетина дни, в които да се помисли какво следва оттук нататък след загубата на изборите.

Припомняме, че лидерът на СДС Божидар Лукарски подаде оставка заедно с цялото партийно ръководство два дни след вота. Номинации за нов председател трябва да правят структурите, но още било рано за такива, обясни Костадин Марков.

Той коментира по отношение на Реформаторския блок, че е показал слаб резултат и ще е необходима дискусия от „по-умни глави“ в лицето на експерти-политолози, които да предложат решение какво да се прави оттук нататък.
„Не може да се каже отсега тази марка ще продължим ли да упорстваме да я развиваме или ще направим нов десен проект. Иска много мнения да се чуят“, каза още Марков.
Според него обаче не бива да се бърза.

„Лично аз това ще предложа в СДС – да инициираме такава дискусия. Много сериозна, с външни хора“, коментира Костадин Марков.

На въпроса дали е необходима смяна на лицата, той отговори: „Е, разбира се, когато си ял такъв бой, е необходимо да се ребрандират част от лицата. Иначе, цял отбор от чисто нови лица няма как да изкараш отнякъде. Необходим е някакъв преход, не мога да кажа какъв процент. Но нека да кажат умните хора, които са учили това. Ние нямаме и безкраен кадрови потенциал. Не само ние, но и всяка партия в България.“



26
Коментара по темата
26.
Хаха
14.04.2017 18:32:54
0
6
Марков верно ли бе? Ей нямаш спирка бе, лъжец мръсен долен. Гнусен си и в червата, как спиш не знам, нито жена ти как те понася още и ти търпи курвенлъка... Нито тъпите ченгета що спят още а не те разчитат от към задника
25.
!
14.04.2017 18:20:20
0
7
Схеми, схеми, курви и никаква политика. Само това му е в главата на Марков. Тоя нищо чудно и да стане шеф на СДС, щом оня Борко Марков-брат му полуидиота стана преди 3-4 години. Нищо няма да ме учуди....
А на снимката много успешно сте посочили най-алчната група поддържаща ореола на Марков, на която направихте страхотен ПР. Коцето Райков дето се намърда като зам.шеф в Комисията за защита на потребителите и си прави страшна далаверка с рушветчета, а отделно си гушка 5 бона заплатка, гориво без пари и обикаляне по хотелите и ресторантите на корем - нали защитава. И Вълчо Чолаков, хипер, мега успешния юрист дето прикрива всички далавери на Кмета слънце и съученика си Марков... Няма да се оправим докато вие медиите възхвалявате тия мошенници, вместо да ги разследвате и публикувате далаверите, това е!
24.
Petyr Boew
10.04.2017 15:18:42
10
2
Markov znae kakvo prvi zatova go haresvam.
23.
Таня Иванова
10.04.2017 15:15:34
12
0
Аман от тъпаци, които плюят под прикритие. Излезте с имената си, страхливци.
22.
към Вълчо Чолаков
10.04.2017 14:18:49
2
7
Чолаков, ти си разумен мъж. Оттегли се от тая маскара Костадин Марков. Той е мошеник и крадецл
21.
Том Круз
10.04.2017 10:41:33
0
8
Мисията невъзможна .Падането е неизбежно .Само Том Круз може да ви спаси-да тръгва спешно.
20.
истината!
10.04.2017 10:04:45
1
13
МОЛЯ ДА СЕ ЧЕТЕ САМО ОТ БЕЗПРИСТРАСТНИ:
Уличават дясната ръка на ГЕРБ-еров кмет в гранде далавери

При финала на всеки свой мандат червеният екскмет Йоан Костадинов откриваше по две-три градинки. Така, заради същите градинки, към края на 12-годишното му управление бургазлии го взеха на подбив, но не се замисляха, че имаше далавера в изграждането именно на паркове и прочее зелени площи. Защото договорите се сключваха с едни и същи фирми-изпълнителки. Дясната опозиция не спираше да алармира обществото. А най-яростният противник на Йоановите градинки тогава беше строителният надзорник Костадин Марков, лидерът на СДС. Сега, две години по-късно, Марков е дясна ръка на кмета от ГЕРБ Димитър Николов и отговаря за строителната политика на общината. И май играе в сценарий, съчинен отдавна от безславно сдалия властта Йоан. Само дето градинките вече са детски, а фирмите – с други имена.„Поредната нова детска площадка бе открита в Бургас“ – с това заглавие се кичат поне 15-тина съобщения в официалния сайт на общината, които на пръв поглед са досущ еднакви. Объркването на непредубедените читатели, че става дума за една и съща информация идва и от дежурните снимки, на които Николов и Марков режат ленти.
Като две капки вода си приличат и монтираните съоръжения – люлки, катерушки, кошчета за боклук и пейки. Веселко, шаренко, макар и не дотам естетично, но радост за малчуганите и техните майки. И за да няма обидени или пренебрегнати, общината е решила да украси всеки квартал на Бургас с поне по десетина такива. При това със собствени средства, което даже е похвално. Стига сделките с изпълнителите да са прозрачни и сключвани на светло.
Само за първите 6 месеца на 2008 г. в изграждането на детски площадки са инвестирани 1 милион лева общински пари, похвали се през октомври миналата година Костадин Марков. В началото на тази пък, кметът Николов обяви, че „бюджет 2009 ще е за децата и младите хора, имайки предвид заложеното изграждане на детски градини и площадки, а нови държавни изисквания ще наложат корекция в средствата за построяването“. В смисъл, че ще ги оскъпят. И заваляха едни оферти за различни дейности, но все на стойност от 24 до 99 000 лева, които Законът за обществените поръчки не ги лови.

С пряко договаряне, без гласуване от Общинския съвет и с подписа на зам.кмета Марков.

И какво се получава на практика: две фирми поеха тежката задача да реновират, освежат, изградят всички детски площадки в общината, да монтират спортните уреди и бягащи пътечки в две училища (само едната е на стойност 80 000лв), да построят няколко детски градини, да стегнат покрива на Дома на покойника, да ремонтират няколко читалища. Появи ли се изобщо някаква общинска поръчка, свързана със строителство, насреща са неизменно „Дар строй“ ООД и „Олимп строй“ ООД. Чии са фирмите и какво ги свързва с ДПС
„Дар строй“ ООД е регистрирана в Бургас в навечерието на местните избори през октомври 2007 г. Като мажоритарен собственик на капитала и управител в търговския регистър на Бургас е вписан Ружди Алиосман Хасан („Десант“ вече писа за агентурната му принадлежност към ДС под псевдоним „Наско“, членството му в БКП и за активното му участие във Възродителния процес) . По това време Хасан е държавен служител! Назначен от Сергей Станишев на поста зам.областен управител на Бургас от квотата на ДПС. На власт е тройната коалиция и вероятно затова съдебната система си затваря очите за очевадното нарушение.



Близо година от създаването си, фирмата на зам.-областния Ружси Хасан не отчита почти никаква дейност.

На 22 август 2008г. Ружди Хасан прехвърля 60% от дяловете си на 29-годишния Атанас Димчев Бошев и бизнесът внезапно потръгва. За възхода на „Дар строй“ се грижи основно Община Бургас, управлявана от ГЕРБ.
И докато неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на кампанията за парламентарни избори т.г. топли сърцата на електората с обещанията, че ще навре Ахмед Доган и приближените му в миша дупка, най-верните му хора в Бургас работят рамо до рамо с ДПС. Даже по-скоро за ДПС.
Името Атанас Бошев пък никак не е случайно. В строителните среди открито се говори, че той движи фирмите на Костадин Марков, от които зам.кметът проформа е излязъл след встъпването си в длъжност. Като потвърждение, в края на октомври м.г. (когато е бума с общинските поръчки по изграждане на детски площадки и градини) Атанас Бошев регистрира обща фирма със съпругата на Костадин Марков – Кремена Димитрова Маркова (в търговския регистър името й често се среща и с фамилия Загорова). Общото дружество, в което двамата имат равни дялове се казва „Кам строй инженеринг“.
Единият от фирмените офиси на г-жа Загорова-Маркова се намира на улица „Вардар“ №27, етаж 1. А обявеният в съда телефон за контакти е същият, на който отговарят и повечето фирми на Бошев (тези, които от края на м.г. насам фиктивно пращат оферти на общината и после се отказват в полза на вече цитираните по-горе дружества).
На същия адрес на „Вардар“27 първоначално е обявено и седалището на „Дар строй“.

За да не привличат "нездраво любопитство" върху себе си, Бошев и Хасан се местят преди месец в нов офис на ул. „Мара Гидик“8.



От разработения от тях рекламен сайт научаваме, че „Дар строй“ се явява официален представител на турската „Дога парк“ – производител от Истанбул на детски съоръжения за игра, външни фитнес уреди за възрастни и деца, спортни съоръжения, градинска мебел и гумени настилки. Че съоръженията по новите площадки в Бургас са внос от Турция, вече е ясно. И няма нищо лошо, ако излиза изгодно. Според хора от бранша обаче фирмата-посредник им слагала силно завишени цени. Които общината (тоест, данъкоплатците) плащала с лека ръка.
На принципа на скачените съдове, от „Мара Гидик“ се управлява и втората фирма, с която Община Бургас поддържа преки контакти по строителната си програма – „Олимп строй“. И това дружество е създадено в края на 2008г. Управител и собственик на 50 процента от дяловете е 28-годишната годеница на Атанас Бошев – Стела Нейчева Нейчева. На нея са възложени покривните конструкции и ремонтите на няколко общински сгради. Така приятелят на Марков Ружди Хасан, дясната му ръка Атанас Бошев и младата Нейчева (както и свързаните с тях фирми) затварят кръга с малките поръчки на Община Бургас и потокът от общински средства потича към техните каси.
Защо ДАНС (или каквото остана от нея) не погледне и вестниците

Пълният списък на поръчките, изпълнени от приятелските фирми лесно може да бъде проследен от вестникарските заглавия от средата на миналата до октомври тази година. Ето какво открихме ние в периодичния печат и на страниците на местните интернет издания. Както и в официалния сайт на общината:
- В информация 20 октомври 2008г., озаглавена „12 нови детски площадки ще бъдат построени в Бургас“ научаваме, че общината е отделила 340 000 лева за боядисването на 6 от тях и за построяването на още толкова нови. Сайтът на Община Бургас пък допълва новината с цитат от Костадин Марков: „Детските и спортните площадки са приоритет в работата на община Бургас. В последния бюджет, когато аз бях съветник, имаше 30 000 лв. за детски площадки. В рамките на първата година от нашето управление ние сме изхарчили един милион и само тази пропорция трябва да ви говори достатъчно за нашата работа в тази насока“. Твърде откровено, бихме добавили.
- „Още една нова детска площадка в Бургас“ - 24 октомври 2008г. Намира се пред бл. 93 в ж.к. „Братя Миладинови“ и е на стойност 50 000 лева. Като изпълнител на проекта в официалната информация на общината се цитира фирма „Борела“ ЕООД, но удобно се премълчава факта, че тя пък сключва договор с „Дога Парк“ като подизпълнител. Различното в случая е, че като спонсор е посочена „АРБО“. По време на церемонията по откриването, кметът Димитър Николов не пропуска да благодари и на общинските съветници, „с чиято подкрепа Общината осигури сериозен финансов ресурс за ремонт на стари детски площадки и строеж на нови“. Дали обаче Общинският съвет е наясно, че в повечето от случаите е подкрепял частния бизнес на две конкретни строителни фирми, не е ясно.
„Поредна детска площадка бе открита в Бургас“ – 17 декември 2008г. Мястото е в ж.к. „Зорница“, а общата стойност на проекта – 32 000 лв.
- “Нова детска площадка в кв. Изгрев в Бургас“ – 1 юни 2009г. Намира се в близост до РУМ „Велека“. Стойността на проекта в журналистическите публикации е спестена, но според отлично информиран източник, сумата е за близо 80 000 лева. Като изпълнител е посочена фирма „Актив“ООД. Която пък сключва, естествено, договор с „Дога парк“ като подизпълнител. Точно на откриването на тази площадка, бургаската общественост разбира чрез медиите, че до момента построените площадки в града и съставните селища са вече 40 на брой и се работи по доизграждането на още други 20.
- „55 000 лв. за нова детска площадка в Бургас“- 10 юни 2009г. Мястото е на ул. „Дебелт“, до ЦДГ №20 „Златното ключе“. Дописката е публикувана в сайта на Община Бургас и от текста й става ясно, че „обновяването на спортната площадка е част от цялостен проект на Община Бургас на стойност 100 000 лв., който включва реконструкция и обновяване на още 3 такива – в ж.к. „Славейков” зад бл. № 1 /”Поморина”/, на ул. „Гурко” /зад III поликлиника/ и в кв. „Крайморие”.
- „Билла България“ възстанови детска площадка в Бургас“ – 23 юли 2009г. Всъщност, площадките са две – едната до „Билла“ в кв. „Братя Миладинови“, а втората до „Билла“-Меден рудник. За втората договор с общината е подписала „Агро груп“, но според неофициален източник цялата сума от над 50 000 лева по изпълнението е влязла по сметките на същата „Дога парк“.
- „В Бургас откриха първа площадка за деца с увреждания“ – 7 октомври 2009г. За съоръжението в парк „Изгрев“ в ж.к. „Славейков“ са отпуснати 900 000 лева по капиталовата програма на Община Бургас. Проектът би трябвало да е изпълнен от общинската БКС, но странното е, че и тук уредите са на „Дар строй“ (или „Дога парк“).
- На 29 септември 2009 година в интернет пространството изскача следното заглавие: „Бургас строи нови детски градини“! В дописката пише, че квартал „Лозово“ вече си има чисто нова детска градина – модерна, красива и добре обзаведена. Изпълненият проект е на стойност 900 000 лева. На откриването и освен дежурните Николов и Марков този път са и областният управител Константин Гребенаров и заместниците му Златина Дукова и Златко Димитров, депутатите от ГЕРБ Галина Милева и Стоян Гюзелев и председателката на ОбС Снежина Маджарова. По време на церемонията става ясно, че към този момент с общински средства в Бургас се изграждат още: нова детска градина в квартал Крайморие, на стойност 1 000 000 лв.; нов павилион на детска градина „Морска звезда” в к-с „Меден рудник”, на стойност 1 200 000 лв.; нов павилион в детска градина „Раковина”, на стойност 1 000 000 лв.
Дали пък и те не се изграждат от „Дар строй“ и „Олимп строй“?
222.
ДАНС
19.
bokluk
10.04.2017 09:29:28
2
15
Това е един от най-неодобряваните човеци в Бургас. Иска да обединява. Стига с платени статийки Джими, кампанията свърши и видяхме какво можеш. Посипи си главата с пепел и се разкарай от хоризонта. Защо се трият коментарите??? Да не би пак да изплуват истини за тоя чиляк?
18.
Др Енчев
10.04.2017 08:14:37
4
11
Тоя няма пари носа да си оперира, коса да си присади,ушите да си прибере тръгнал с политика да се занимава.Табаков е обеденителя на на дясното, сега е красив и шофьор си има и пари образование туризма е изкарал
17.
Пак ли
10.04.2017 07:44:01
3
17
Пак ли тоя ояден плужек ще обединява. Той може да обедени своите 16 човека плюс Тошко лъжливата бира. Нали подаде оставка, сега щял да мисли. Г-н марков мислят хората, които могат да вършат тази дейност. Твоите напъни в тази насока са насочени главно към това как аджеба да присвоиш повечко, ако може от всичко и да заблудиш за пореден път колкото може повече нещастни хорица, за да повярват на помията, която бълваш.
16.
ivo prokopiev
10.04.2017 04:29:25
1
12
Tova Dane da ne e sladkarnica
15.
Prokopi prokopiev s rozavite buzi
10.04.2017 04:27:22
1
7
Sprqh im subsudiite na teq,ne stava rabotata,ibal sam gi v gaza
14.
Марков в затвора
09.04.2017 23:04:52
4
20
Какъв проект бе крадец ти си за затвора
13.
se 1
09.04.2017 23:01:26
3
16
Какъв десен проект ве лапач от схеми?
Агнешкия Ви бос май спря кранчето като разбра колко сте некадърни! (За по интелигентните потърсете информация за "агнешките главички", всичко ще Ви се изясни за "десните проекти"
12.
Социолог
09.04.2017 22:55:43
14
6
Мразят го момчето, защото на всички възможни избори ги бие яко и Николета Табаков и Републики и Дсб
11.
Румен
09.04.2017 22:37:33
4
23
Не преставате да лъскате имиджа на Костадин Марков. Не ни губете времето с този провалил се политик. И на час по статия да пускате, бургазлии знаят кой е той и изпитват истинска неприязън. най -добре да слезе от политическата сцена!
10.
Gh
09.04.2017 20:55:12
3
18
Мишоци умре вече
9.
Ами
09.04.2017 20:31:44
3
24
Мушмороци ! Цацаров поогледай ги малко ! От тях поне не трябва да те е страх Вече !
8.
Пурко
09.04.2017 20:16:13
3
20
Кръгла тройка-по шведски
7.
*********
09.04.2017 19:56:51
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
До десните педали
09.04.2017 19:32:10
4
28
Събирайте си цирка и се махайте!
5.
Р
09.04.2017 19:30:12
3
23
Смятам че ребрандинг е лъжа.
Подавайте си оставката.
Народа ви каза че сте слаби!!!!
Народа не ви вярва.
Докога ще се лъжете.
Ако бяхте качествени дясни със постижения във света завършили най важните университети по света тогава можеше нешо.
4.
sei
09.04.2017 18:56:44
4
33
kostadin markov e dalaveradjija i mafiot i decata znajat , 4e toi e za zatvora..,ne moga da razbera boiko borisov zasto go tarpi tozi mosennik, sigurno i na nego my e platil.....ei misok markov laino si ti...
3.
*********
09.04.2017 18:56:17
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Тани
09.04.2017 18:37:12
7
34
Сините трябва да бъдат изтрити с голяма гума от политиката.Мръсни гадове дето разпродадоха нашто богатство и накупиха на безценица пак нашо богатство.
1.
Нова дясна кражба
09.04.2017 18:30:09
4
27
Никога
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори