×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно предложение! Купете последната ни налична бройка Haulotte HTL 3510 с над 30 000 лева отстъпка


Ексклузивно предложение! Купете последната ни налична бройка Haulotte HTL 3510 с над 30 000 лева отстъпка
При закупуване от дистрибутор този модел струва 150 984,00
07 Април 2017, Петък, 19:55 ч.

Офертата е еднократна и ще е актуална до края на месец юли

Чисто новият телескопичен товарач Haulotte HTL 3510 е с 20%  по-ниска цена от официално обявената в магазина. При закупуване от дистрибутор този модел струва 150 984,00  лв. с ДДС, но в момента последната ни налична бройка френска подемна машина се продава с огромна отстъпка и може да я закупите за 119 500,00 лв. с ДДС.

Компанията Haulotte е лидер в производството на подемни машини. Френската фирма е световно известна с високото качество на продуктите си върху усъвършенстването, на които се работи непрекъснато.

Новите машини се разработват след задълбочен процес на анализ на необходимостите на клиентите. Тази стратегия е неизменна част от развойната дейност на Haulotte през последните години. Целта е да се гарантира, че всички продукти и характеристики точно отговарят на изискванията на клиентите.

Запитвания за допълнителна информация и закупуване можете да направите на тел. 0894 36 98 86



Техническите характеристики на телескопичен товарач  JCB  Haulotte HTL 3510 са:




В категории: Бизнес


11
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
11
Коментара по темата
11.
Навитак
07.04.2017 16:47:59
0
2
Толкова пъти изчетох "статията", че вече се навих - купувам я!!!
10.
Каренина
07.04.2017 16:36:44
0
4
Колко трябва да си тъп за да пуснеш такава реклама във флагман
9.
добре де
07.04.2017 14:26:52
0
3
пиша коментар и не излиза - баси цензурата. Ни грешка ни нищо. Ай сиктир на големия сайт
8.
Мечо Кух
04.04.2017 22:50:37
0
2
Gocho и к'во стана мен , анцузите
изненадаха ли се ?
7.
*********
04.04.2017 10:01:55
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Gocho
01.04.2017 01:42:26
1
10
Ta oтивам сутринта и си порьчвам едно капучино с двойно експоесо , та да ме сьбуди !
Носи ми момата кафето и ...
Насреща 2 микирета !
Напраскани и сьс анцузи !
На земята не стьпват !
Ще кажеш че света , за тях е сьздаден !
Огледаха се и понеже няиаше на кого да се покажат , веднага ми се рьгнаха ...
Аве ...
Пенсиьо...
Кав са мислиш!
Малки путки ли искаш да шибаш?!
Аз седа ...
И недуомявам.?!
Блокирах отначало !
Ами ...
Аз си пия кафето !
Сутринта !
На кого преча?!
5.
Rusnaka
31.03.2017 20:00:37
1
10
Davai Goche ... !
Razpraviai ... !
4.
Gocho
31.03.2017 19:50:12
0
33
Чакай , чакай да ви разправям !
Голям ташак !
Значи , прибирам се аз в Бьлгария - в Бургас след незнам си колко години и ...
Часовата разлика ме гони !
Ставам по никое време ( в BG ) i ...
Вече ми се пие кафе !
Ура - тута...
Там - отворено , а пьк аз ,,живея " близко.
Викам си - разгеле , има кьде да си дрьнкам кафето рано сутрин !
За мен това си беше нещо от кашата... !
Едно време пирувахме там , в ресторанта !
3.
до 2
31.03.2017 17:18:33
0
16
Пред кашмира като има кошници на 20години, това бебче ще стои доста добре.
И ще се гъзариш пред непълнолетните путенца, че караш машина за 150 хиляди
2.
xxx
31.03.2017 17:04:03
1
28
Купувам я и веднага я спирам на кашмира да се гъзаря. Ако някой батка с бмв се прави на оборотен за нула време ще си види ходовата част от 10 м височина.
1.
123
31.03.2017 15:46:59
0
17
Ще я купя, ама какво да я правя, като работя в офис?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори