×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слънчев бряг втори сред най-евтините места за почивка на британците


Слънчев бряг втори сред най-евтините места за почивка на британците
Хиляди британски туристи идват в Слънчев бряг през лятото
11 Февруари 2017, Събота, 14:54 ч.
Автор: Кремена ВАТЕВА

Британските курортисти трябва да се отправят към Европа за най-евтините дестинации през 2017 г., разкрива проучване

Повишените цени на храните и напитките през океана, вследствие на отслабналия паунд, могат да бъдат минимизирани като си резервирате пътувания на кратки разстояния, посочват от Post Office Travel Money.

Службата за продажба на чуждестранна валута сравнява стойността на туристически стоки от първа необходимост, като тристепенно меню, чаша кафе, слънцезащитен крем и репелент срещу насекоми – в 44 курорта и градове по целия свят.

Първите седем най-евтини дестинации се намират в Европа, докато по-отдалечените места са по-скъпи – дори без да се взема предвид цената на самолетните билети.

Португалският Алгарве е определен за най-изгодното място за летовниците от Великобритания, следван от българския Слънчев бряг, испанския Коста дел Сол, турския Мармарис и чешката Прага.

Стерлингът се срина, след като Великобритания гласува да напусне Европейския съюз, като стойността му спрямо еврото падна с повече от 11%.

Андрю Браун от Post Office Travel Money казва: "Почиващите не могат да направят много за стойността на стерлинга, но могат да си направят домашното и да планират пътувания до курорти и градове, където цените на храната, напитките и други туристически продукти са ниски.
Европа изглежда непобедима с девет от тазгодишните 10 най-евтини дестинации, да не споменаваме спада в местните цени на половината от европейските курорти и градове, които изследвахме.”

Топ 10 на дестинациите с най-ниски цени за британските летовници, според Post Office Travel Money:
1. Португалия, Алгарве
2. България, Слънчев бряг
3. Испания, Коста дел Сол
4. Турция, Мармарис
5. Чехия, Прага
6. Кипър, Пафос
7. Унгария, Будапеща
8. Япония, Токио
9. Малта, Слима
10. Гърция, Корфу

Превод и редакция: Кремена ВАТЕВА, международен редактор на Флагман.бг

В категории: Бизнес


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
15
Коментара по темата
15.
Местен слънчевбрягски чорбар
12.02.2017 16:41:04
0
1
Ние дето живеем Слънчака сме мазните селски бекове и работим като викачи по заведенията.
14.
ТАКИ
12.02.2017 15:28:20
0
0
ИЗВИНЯВАЙ ТЕ, НО АКО ТРЯБВА ДА СМЕ КОРЕКТНИ.И ПОНЕ ПО МОЕ ВИЖДАНЕ КАТО 23 ГОДИШЕН СТАЖ В ТУРИЗМА.90% ОТ ТУРИСТИТЕ.А ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ АЛКОХОЛ,СЕКС И НАРКОТИЦИ.АКО НЕСЕБЪР ПРЕДЛАГА ТОВА.НЯМА ДА СТЪПЯТ ТУКА.И БГ ЩЕ ДУХА СУПАТА.ПЪК И ТОВА Е СЛАВАТА НА БЪЛГАРИЯ.НЯМА КАКВО ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВА ТЕ ЧЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.
13.
сл.бряг
12.02.2017 09:02:01
1
2
Ето от такива коментари страда тъпия селски народ вместо да подкрепяме и развиваме ние само Храчим по българското,!!!!!! Сл.бряг е супер а тея които само слушат и храчат срещо него са както им казваме менте народ...сега ще има коментари че всичко там р менте алабала и в китай всичко е китайско но неможе и да помислим да ги доблежим За ще се готвя за много добър сезон а вие си пишете
12.
До 10
11.02.2017 23:46:03
1
2
Не карам Бугати но карам скъпа и луксозна кола и се боря в живота!!
А ти ще си умреш бедняк завистлив и страхлив. И женшен си ти защото те е страх да направиш една крачка!!
Тук повечето коментатори сте комплексари бедни дрипави и страхливи и злобни
И моя бизнес може да е сувенири и банички ,а твоя бизнес е да си завистлив мизерник до гроб
11.
Пияндурниците
11.02.2017 20:30:39
0
5
Английски навдякъде по летните дестинации са едни и същи Простаци !!! Алкохол , наркотици , секс и простотии ! Интересно ми е след Брекзит толкова ли много ще ги обичаме и отстъпваме на посолството им за " любящите им" пиянкиииии
10.
До 9
11.02.2017 19:34:13
2
7
По-скоро заради такива като теб България е назад 45 години. Какъв бизнес имаш ти, че да караш последен модел Богати с 6 цифрен номер? Продавач на банички, сувенири? Айде няма нужда, ясни сте ми отдалеч пишман тарикати пълни женшени смешни.
9.
До 5
11.02.2017 19:28:05
5
3
За такива като теб всеки който има бизнес е мутра!!!! Заради такива като теб България боксува 30 г !! Аман от носталгии по комунистическото робство
8.
тфри лионс тур
11.02.2017 19:19:19
0
8
Много интересно англичаните и шведчетата като видят жълто ламборджини или сиво бентли с бг номера да каратт бавно по улиците на Слънчака почват да го сочат да са побутват и викат ;мафия мафия .Толкова малки от толкова далеч живеят на 2500км от Слънчака а даже и на тях им ясно сигурно от евтиния алкохол им са отваря 3 око.
7.
93
11.02.2017 19:01:37
2
3
Стойте си в Лондон тогава,и не се връщайте.За тези които се колебаят..да заминават и те :)
6.
чшииърс
11.02.2017 18:53:03
0
6
На100 м от централната автогара Сл.Бряг НАЛИВНА бира по 1лв в заведение дървенийка тип хоремаг 1лв е около 0.43 бр.паунда а да видим къде в Алгавре има такива цени
5.
До 4
11.02.2017 18:46:57
2
8
Обърка се нещо. Слънчака не храни държавата. Храни само мутрите, които разделят и владеят в него. Сивата икономика процъфтява там, така че за България остава нещо минимално.
4.
тц тц тц
11.02.2017 18:28:37
5
5
Слънчака храни държавата ,айде умирайте по бързо комунисти че само пречите
3.
sando ot slanchaka
11.02.2017 18:14:10
3
5
to pak v london edin moral um da ti zaide a slanchaka si e gotin ima vsichko i to na strahotni ceni
2.
Rado London
11.02.2017 18:09:24
2
11
Слънчака е място, където идват бедните туристи, за да се напиват с евтин и фалшив алкохол. Покрай това намазва проституцията и дрогата. Едно безлично място, където само ти взимат парите. Пропаднала работа, пълна деградация.
1.
Rs
11.02.2017 17:30:51
4
14
За тях евтино за нас скъпо :)И кво само утайките идват тук в Слънчака.Цяло лято ще четем пак...Стрелби,Летянки от тераси,драйфанки,Наръгванки и още кво ли не.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра 
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори