×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Ето защо 29-годишният Владо се самоуби след скок от 4-ия етаж в ж.к."Братя Миладинови"


Само във Флагман.бг! Ето защо 29-годишният Владо се самоуби след скок от 4-ия етаж в ж.к."Братя Миладинови"
Само на няколко метра разстояние е извършено последното неразкрито убийство в Бургас - на Христо Близнака
07 Февруари 2017, Вторник, 11:50 ч.
Автор: Флагман.бг

Любовна мъка в основата на трагедията

Истинска драма се е разиграла в четвъртък вечерта в апартамента на 4-ия етаж в бл. 1 Б в бургаския ж.к. „Братя Миладинови”, който е обитаван от 29-годишния Владимир от Шумен, научи Флагман.бг от отлично информирани източници. Само няколко часа по-късно – на сутринта младият мъж решава да сложи край на живота си, хвърляйки се през терасата на жилището. (ВИЖ ОЩЕ ТУК)

По наша информация причината за фаталното решение на Владо е любовна мъка. Той се е преместил в Бургас само преди месец, тъй като започнал работа тук. Оставил обаче любимата в Шумен. Вечерта преди скока той се чул с нея по телефона и бил попарен от решението й да сложи край на връзката им. Това провокирало Владо да се хвърли през терасата, разкриват нашите източници.

Младият мъж не е имал психични проблеми. Съседите не го познавали добре, тъй като живеел в блока от много кратко време. Според хората бил тихо и приветливо момче, винаги поздравявал.

Припомняме, че огледът на лобното място на Владимир продължи около 3 часа. Нещо нетипично за самоубийство. Причината за това била, че разследващите дълго време не могли да намерят обяснение за крайното решение на младия мъж. Затова и районът беше отцепен толкова дълго време, а мястото – пълно с полицейски автомобили.

Любопитен факт е, че само на няколко метра разстояние е извършено последното неразкрито убийство в Бургас. Там през април 2009 г. беше застрелян Христо Христов, по прякор Близнака. (ВИЖ ОЩЕ ТУК)

В категории: Крими


11
Коментара
Флагман.БГ Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" 09/05/2024, Четвъртък 13:31 0
В Черноморец отключиха морето
В Черноморец отключиха морето 09/05/2024, Четвъртък 12:23 0
11
Коментара по темата
11.
спас
07.02.2017 20:17:45
1
8
И аз съм на ръба .. ако не изберете моята любов Корнелия Нинова ... и аз ще се самоубия
10.
майка
07.02.2017 19:27:19
1
25
Момчета, не се е родила още тази, заради която си заслужава да загубите живота си! Мислете за родителите си! Те са тези, които никога няма да ви предадат!
9.
До 8
07.02.2017 19:12:25
4
6
Стига с тези глупости, изходи, не знам си какво
8.
До 7
07.02.2017 18:38:12
1
13
Не го прави.
Винаги има изход. Винаги!
7.
...
07.02.2017 18:22:40
9
3
Скоро и аз ще се самоубия
6.
Какво любопетно има във фъкта, чуе далечната 2016
07.02.2017 17:38:58
0
13
Какво любопитно има във фъкта, че, в далечната 2009 някой е убит там. Сега сме 2017 г. разсъждавайте малко
5.
m
07.02.2017 17:07:10
0
11
ne si struwa zaradi ednoto bodwane da se ubie 4owek,da be6e potyrpql be mom4e,riba w moreto mnogo :(
4.
Любовта
07.02.2017 16:48:46
2
19
Е хубаво чувство. И не може да бъде повод за самоубийство.
Помнете, няма незаменими хора.
3.
Роли
07.02.2017 16:41:21
0
24
Горкото момче, бог да го прости! Дано други млади хора да не стигат до такива крайности, досега няма някой, който да е умрял от любовна мъка, освен ако сам не е посегнал на живота си.
2.
*********
07.02.2017 16:39:50
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
*********
07.02.2017 16:02:38
3
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" Натали Трифонова е абсолютният фаворит във формата Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Множеството се извиваше чак до книжарница "Хеликон"   Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Вдигат данъците  Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Данчето поздрави официално примата за 85-тия й рожден ден Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" До няколко дни предстои агенция "Митници" да изготви техническа спецификация на проекта за разширяването на пункт "Малко Търново" и процедурата да бъде задвижена приоритетно по ресорните институции "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика От десетилетия градът ни не е бил домакин на толкова силен турнир по акробатика В Черноморец отключиха морето В Черноморец отключиха морето През шпалир от военнослужещи, водено от отец Стилиян от храма „Свети Никола“ в 10.00ч. тръгна шествие с иконите на светеца - покровител на града, на Богородица и Исус Христос до пристанището Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Някогашната беквокалистка в „Шоуто на Слави“ изглежда по-добре, отколкото на 20 години Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му В лицето на възпитаниците на СУ „Н.Й.Вапцаров“ – гр. Царево служителите в общинска администрация имаха достойни заместници, които се справиха отлично с поставените им задачи и показаха силна амбиция и мотивация за работа
Европа вече се дави в китайски коли Европа вече се дави в китайски коли Впрочем ситуацията с фотоволтаичните панели е подобна - складовете в Европа са пълни, а корабите от Китай не спират да прииждат Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори