×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приморско подкрепя кампанията „Дари капачка- спаси живот“


02 Февруари 2017, Четвъртък, 10:00 ч.

Томас Шидеров, Николай Христодолов и Иван Василев са най-активни в благородната инициатива


Ученици от СУ „Н. Вапцаров“ в Приморско с ентусиазъм се включиха в кампанията „Дари капачка- спаси живот“. Благотворителната кауза привлича все повече привърженици, като целта й е чрез събраните и след това рециклирани капачки да се закупи кувьоз за Отделението по неонатология на УМБАЛ Бургас.

Още от обявяването на кампанията тя беше подкрепена от различни институции в морския град, както и от децата на приморското училище. За кратко време учениците успяха да съберат 26 туби с пластмасови капачки и да ги предадат в Бургас. Най-дейните от тях - Томас Шидеров от VIII клас, Николай Христодолов от VI клас и Иван Василев от Vа клас присъстваха лично при предаването на събраното количество капачки. В знак на признателност децата бяха наградени с грамота. Заедно с тях бе Марияна Казларова - директор на СУ „Н. Вапцаров”, която активно популяризира кампанията.

Инициативата в Приморско продължава. Всеки, който желае да вдъхне вяра в бъдещите родители, може да се включи в нея. Събират се всякакви пластмасови капачки – от вода, безалкохолно, козметика, паста за зъби, перилни и почистващи препарати.

В категории: Приморско


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Това идея на общината ли е?
04.02.2017 15:17:42
0
6
Ех това Приморско, какви работи стават! Капачки събирали там... и ги слагали в туби. Амииии, браво!
13.
до 12
04.02.2017 15:13:46
0
6
Ами капачките свършиха и затова чата спря... само 26 туби. Каква е тая статия бе, за капачки? Да бяхте събирали коркови тапи, повече са на далавера!
12.
7-1
04.02.2017 09:42:53
2
0
що не пишете, бе, чатът замря :((((((
11.
Защо мълчахте досега?
03.02.2017 15:33:43
0
8
Колкото и да ги захаросвате тези статии, няма как да измиете петното, което Налбантов му лепна. Хората винаги ще свързват училището със сексоргиите в дирекцията... хавлии, легени, подмивания на учителки. Такъв е образът на училището.
10.
до Началника на полицията
03.02.2017 14:12:58
0
7
Защо полицията не е разследвала тези случаи? Нали Налбантов след това е давал мръсната хавлия на една от чистачките на училището - Ксати Иванова и я е карал да я изпере. Тя не е ли знаела за какво е била използвана тази хавлия, след като толкова често е влизала и е почиствала там. Елка и тя беше чистачка. Освен че е правела секс в дирекцията, тя също е почиствала терена след посещенията на Прокопова и Петкова. Ами разпитайте ги тези жени!
9.
Хавлията
03.02.2017 13:05:43
1
8
Аз бях добре в мен се бършеха къпани пу....ки, а легена горкият не му блазе.
8.
Такава е славата на училището
03.02.2017 12:30:03
0
8
Не капачки, не благотворителни кампании и мероприятия, а много още трябва да се прави, за да се измие срама, който Налбантов докара на училището.
7.
Стига бе!
03.02.2017 12:16:30
0
8
Примерно Прокопова да влиза в дирекцията да кляка над легена и да се подмива. После други работи да прави... после влиза в класната стая и преподава на децата български... (с подмита путка?!?!?)... Тя затова избяга в Царево, ама как може да е учител такъв човек, с какви очи гледа хората?
6.
до 2
03.02.2017 11:37:21
0
9
Не, не така. Възможно е Георги Людиев сам да го е измислил това писмо и да няма намесена никаква учителка. Все пак той работеше в училището и всичко му беше ясно. Не че не са верни фактите в писмото, но за толкова години тази учителка трябваше да се разкрие и да разобличи Налбантов, а това не стана. Сигурно е била семейна и затова се крие, не знам, може и така да е. Но така ли не се намери една да каже, ето, чуках се с директора... освен Диана, разбира се, но тя си е цапната в устата и не й обръщаха внимание.
5.
Принудиха го да напусне
03.02.2017 11:27:59
0
9
Но не само че е карал учителките да се подмиват. Те го изгониха защото и не ставаше за директор.
_____________
Дългогодишният директор на СОУ „Никола Йонков Вапцаров” в Приморско – Стоян Налбантов, сдаде поста си. Той се е оттеглил сам от длъжността. На негово място е назначена Марияна Казларова – досегашен преподавател в училището. Налбантов остава на работа като учител по история, научи BurgasINFO от свои отлично информирани източници.
Името на Налбантов през последните години се свързваше както със серия скандали, така и с постижения в дейността си. По неофициална информация, той трудно се е разделил с поста си, въпреки че е почувствал умора от дългогодишната си работа като директор.
„Въпреки, че вече не е на този пост, той продължава почти всеки ден да бъде в сградата”, казаха местни жители.
В Приморско се носят легенди около личността на Налбантов, говори се, че е станал толкова самолюбив, че дори имал икона с изографисан собствения му лик.
4.
Срам голям
03.02.2017 11:22:08
0
10
То беше срамна работа да кара учителките да се подмиват в дирекцията. Къде им е бил акъла на тези учителки, направо не знам!
3.
кумарджийския измамник
03.02.2017 06:34:26
1
1
Работа на мат'ряла е,на мен не ми пречи изобщо..
2.
Прав е Георги Людиев
02.02.2017 22:42:57
0
10
Георги първи разпространи онова писмо за Налбантов. Не че другите не правят секс, ама само Налбантов се хвалеше и хората си казаха какво е това училище. Това е срамно да има такъв директор. Затова сложиха Казларова да измие срама.
1.
училището
02.02.2017 22:36:39
0
10
Налбантов го уволниха, защото много приказваше на който трябва и на който не трябва.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Причината за санкцията - "не подписах едно обвинение" Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори