×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Костадин Марков влезе в тясното ръководство на Реформаторския блок, Москов стана говорител


Костадин Марков влезе в тясното ръководство на Реформаторския блок, Москов стана говорител
Петър Москов (на микрофона) и Костадин Марков (вдясно) влязоха в Политическия съвет на РБ
31 Януари 2017, Вторник, 16:00 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Избран е 17-членният Политически съвет на коалицията


Петър Москов е избран за говорител на Политическия съвет на Реформаторския блок. Това стана ясно след първото заседание на Националния координационен съвет (НКС) на блока.

Припомняме, че на първи Конгрес в събота бе избран 51-членен НКС. Днес от своя страна координационният съвет е избрал тясното ръководство на РБ – Политическият съвет, който ще взима оперативните решения с мнозинство от три четвърти.

Най-важният човек в него ще е говорителят Петър Москов, който наскоро бе изключен от ДСБ. В тясното ръководство на РБ влиза и бургазлията Костадин Марков – зам.-председател на СДС.

След заседанието на НКС в София днес бяха обявени имената на избраните членове на Политическия съвет.
Той се състои от 17 човека. „В него влизат и са представени всички партии и индивидуалните членове”, каза Найден Зеленогорски.

Петър Москов изчете имената на 17-те членове на Политическия съвет: Божидар Лукарски (лидер на СДС), Борислав Великов (лидер на БНД), Димитър Бъчваров, Найден Зеленогорски, Емил Кабаиванов, Николай Ненчев (лидер на БЗНС), Орхан Исмаилов (лидер на НПСД), Меглена Кунева (лидер на ДБГ), Румен Христов, Росица Рачева, Димитър Танев, Даниел Вълчев, Иванка Андреева, Васил Паница, Петър Москов, Костадин Марков, Тихомир Пейчев.

Днес е взето решение до две седмици да бъде изготвена предизборната програма на РБ. Подготвят се и избирателните листи на коалицията за парламентарните избори.

Петър Москов цитира Зеленогорски, който казал, че ще се залага на местни, свестни и известни лица.
Той отказа да коментира думите на Радан Кънев, че РБ са „килерът на ГЕРБ”.


От блока щели да продължат да се борят за обединение на десницата, за да не се върнат на власт БСП и ДПС. Както и за да не бъде корабът на България върнат на североизток – по думите на Найден Зеленогорски.



В категории: Бургас , Политика


40
Коментара по темата
40.
s
08.03.2017 13:27:51
0
0
МОЛЯ ДА СЕ ЧЕТЕ САМО ОТ БЕЗПРИСТРАСТНИ:
Уличават дясната ръка на ГЕРБ-еров кмет в гранде далавери

При финала на всеки свой мандат червеният екскмет Йоан Костадинов откриваше по две-три градинки. Така, заради същите градинки, към края на 12-годишното му управление бургазлии го взеха на подбив, но не се замисляха, че имаше далавера в изграждането именно на паркове и прочее зелени площи. Защото договорите се сключваха с едни и същи фирми-изпълнителки. Дясната опозиция не спираше да алармира обществото. А най-яростният противник на Йоановите градинки тогава беше строителният надзорник Костадин Марков, лидерът на СДС. Сега, две години по-късно, Марков е дясна ръка на кмета от ГЕРБ Димитър Николов и отговаря за строителната политика на общината. И май играе в сценарий, съчинен отдавна от безславно сдалия властта Йоан. Само дето градинките вече са детски, а фирмите – с други имена.„Поредната нова детска площадка бе открита в Бургас“ – с това заглавие се кичат поне 15-тина съобщения в официалния сайт на общината, които на пръв поглед са досущ еднакви. Объркването на непредубедените читатели, че става дума за една и съща информация идва и от дежурните снимки, на които Николов и Марков режат ленти.
Като две капки вода си приличат и монтираните съоръжения – люлки, катерушки, кошчета за боклук и пейки. Веселко, шаренко, макар и не дотам естетично, но радост за малчуганите и техните майки. И за да няма обидени или пренебрегнати, общината е решила да украси всеки квартал на Бургас с поне по десетина такива. При това със собствени средства, което даже е похвално. Стига сделките с изпълнителите да са прозрачни и сключвани на светло.
Само за първите 6 месеца на 2008 г. в изграждането на детски площадки са инвестирани 1 милион лева общински пари, похвали се през октомври миналата година Костадин Марков. В началото на тази пък, кметът Николов обяви, че „бюджет 2009 ще е за децата и младите хора, имайки предвид заложеното изграждане на детски градини и площадки, а нови държавни изисквания ще наложат корекция в средствата за построяването“. В смисъл, че ще ги оскъпят. И заваляха едни оферти за различни дейности, но все на стойност от 24 до 99 000 лева, които Законът за обществените поръчки не ги лови.

С пряко договаряне, без гласуване от Общинския съвет и с подписа на зам.кмета Марков.

И какво се получава на практика: две фирми поеха тежката задача да реновират, освежат, изградят всички детски площадки в общината, да монтират спортните уреди и бягащи пътечки в две училища (само едната е на стойност 80 000лв), да построят няколко детски градини, да стегнат покрива на Дома на покойника, да ремонтират няколко читалища. Появи ли се изобщо някаква общинска поръчка, свързана със строителство, насреща са неизменно „Дар строй“ ООД и „Олимп строй“ ООД. Чии са фирмите и какво ги свързва с ДПС
„Дар строй“ ООД е регистрирана в Бургас в навечерието на местните избори през октомври 2007 г. Като мажоритарен собственик на капитала и управител в търговския регистър на Бургас е вписан Ружди Алиосман Хасан („Десант“ вече писа за агентурната му принадлежност към ДС под псевдоним „Наско“, членството му в БКП и за активното му участие във Възродителния процес) . По това време Хасан е държавен служител! Назначен от Сергей Станишев на поста зам.областен управител на Бургас от квотата на ДПС. На власт е тройната коалиция и вероятно затова съдебната система си затваря очите за очевадното нарушение.



Близо година от създаването си, фирмата на зам.-областния Ружси Хасан не отчита почти никаква дейност.

На 22 август 2008г. Ружди Хасан прехвърля 60% от дяловете си на 29-годишния Атанас Димчев Бошев и бизнесът внезапно потръгва. За възхода на „Дар строй“ се грижи основно Община Бургас, управлявана от ГЕРБ.
И докато неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на кампанията за парламентарни избори т.г. топли сърцата на електората с обещанията, че ще навре Ахмед Доган и приближените му в миша дупка, най-верните му хора в Бургас работят рамо до рамо с ДПС. Даже по-скоро за ДПС.
Името Атанас Бошев пък никак не е случайно. В строителните среди открито се говори, че той движи фирмите на Костадин Марков, от които зам.кметът проформа е излязъл след встъпването си в длъжност. Като потвърждение, в края на октомври м.г. (когато е бума с общинските поръчки по изграждане на детски площадки и градини) Атанас Бошев регистрира обща фирма със съпругата на Костадин Марков – Кремена Димитрова Маркова (в търговския регистър името й често се среща и с фамилия Загорова). Общото дружество, в което двамата имат равни дялове се казва „Кам строй инженеринг“.
Единият от фирмените офиси на г-жа Загорова-Маркова се намира на улица „Вардар“ №27, етаж 1. А обявеният в съда телефон за контакти е същият, на който отговарят и повечето фирми на Бошев (тези, които от края на м.г. насам фиктивно пращат оферти на общината и после се отказват в полза на вече цитираните по-горе дружества).
На същия адрес на „Вардар“27 първоначално е обявено и седалището на „Дар строй“.

За да не привличат "нездраво любопитство" върху себе си, Бошев и Хасан се местят преди месец в нов офис на ул. „Мара Гидик“8.



От разработения от тях рекламен сайт научаваме, че „Дар строй“ се явява официален представител на турската „Дога парк“ – производител от Истанбул на детски съоръжения за игра, външни фитнес уреди за възрастни и деца, спортни съоръжения, градинска мебел и гумени настилки. Че съоръженията по новите площадки в Бургас са внос от Турция, вече е ясно. И няма нищо лошо, ако излиза изгодно. Според хора от бранша обаче фирмата-посредник им слагала силно завишени цени. Които общината (тоест, данъкоплатците) плащала с лека ръка.
На принципа на скачените съдове, от „Мара Гидик“ се управлява и втората фирма, с която Община Бургас поддържа преки контакти по строителната си програма – „Олимп строй“. И това дружество е създадено в края на 2008г. Управител и собственик на 50 процента от дяловете е 28-годишната годеница на Атанас Бошев – Стела Нейчева Нейчева. На нея са възложени покривните конструкции и ремонтите на няколко общински сгради. Така приятелят на Марков Ружди Хасан, дясната му ръка Атанас Бошев и младата Нейчева (както и свързаните с тях фирми) затварят кръга с малките поръчки на Община Бургас и потокът от общински средства потича към техните каси.
Защо ДАНС (или каквото остана от нея) не погледне и вестниците

Пълният списък на поръчките, изпълнени от приятелските фирми лесно може да бъде проследен от вестникарските заглавия от средата на миналата до октомври тази година. Ето какво открихме ние в периодичния печат и на страниците на местните интернет издания. Както и в официалния сайт на общината:
- В информация 20 октомври 2008г., озаглавена „12 нови детски площадки ще бъдат построени в Бургас“ научаваме, че общината е отделила 340 000 лева за боядисването на 6 от тях и за построяването на още толкова нови. Сайтът на Община Бургас пък допълва новината с цитат от Костадин Марков: „Детските и спортните площадки са приоритет в работата на община Бургас. В последния бюджет, когато аз бях съветник, имаше 30 000 лв. за детски площадки. В рамките на първата година от нашето управление ние сме изхарчили един милион и само тази пропорция трябва да ви говори достатъчно за нашата работа в тази насока“. Твърде откровено, бихме добавили.
- „Още една нова детска площадка в Бургас“ - 24 октомври 2008г. Намира се пред бл. 93 в ж.к. „Братя Миладинови“ и е на стойност 50 000 лева. Като изпълнител на проекта в официалната информация на общината се цитира фирма „Борела“ ЕООД, но удобно се премълчава факта, че тя пък сключва договор с „Дога Парк“ като подизпълнител. Различното в случая е, че като спонсор е посочена „АРБО“. По време на церемонията по откриването, кметът Димитър Николов не пропуска да благодари и на общинските съветници, „с чиято подкрепа Общината осигури сериозен финансов ресурс за ремонт на стари детски площадки и строеж на нови“. Дали обаче Общинският съвет е наясно, че в повечето от случаите е подкрепял частния бизнес на две конкретни строителни фирми, не е ясно.
„Поредна детска площадка бе открита в Бургас“ – 17 декември 2008г. Мястото е в ж.к. „Зорница“, а общата стойност на проекта – 32 000 лв.
- “Нова детска площадка в кв. Изгрев в Бургас“ – 1 юни 2009г. Намира се в близост до РУМ „Велека“. Стойността на проекта в журналистическите публикации е спестена, но според отлично информиран източник, сумата е за близо 80 000 лева. Като изпълнител е посочена фирма „Актив“ООД. Която пък сключва, естествено, договор с „Дога парк“ като подизпълнител. Точно на откриването на тази площадка, бургаската общественост разбира чрез медиите, че до момента построените площадки в града и съставните селища са вече 40 на брой и се работи по доизграждането на още други 20.
- „55 000 лв. за нова детска площадка в Бургас“- 10 юни 2009г. Мястото е на ул. „Дебелт“, до ЦДГ №20 „Златното ключе“. Дописката е публикувана в сайта на Община Бургас и от текста й става ясно, че „обновяването на спортната площадка е част от цялостен проект на Община Бургас на стойност 100 000 лв., който включва реконструкция и обновяване на още 3 такива – в ж.к. „Славейков” зад бл. № 1 /”Поморина”/, на ул. „Гурко” /зад III поликлиника/ и в кв. „Крайморие”.
- „Билла България“ възстанови детска площадка в Бургас“ – 23 юли 2009г. Всъщност, площадките са две – едната до „Билла“ в кв. „Братя Миладинови“, а втората до „Билла“-Меден рудник. За втората договор с общината е подписала „Агро груп“, но според неофициален източник цялата сума от над 50 000 лева по изпълнението е влязла по сметките на същата „Дога парк“.
- „В Бургас откриха първа площадка за деца с увреждания“ – 7 октомври 2009г. За съоръжението в парк „Изгрев“ в ж.к. „Славейков“ са отпуснати 900 000 лева по капиталовата програма на Община Бургас. Проектът би трябвало да е изпълнен от общинската БКС, но странното е, че и тук уредите са на „Дар строй“ (или „Дога парк“).
- На 29 септември 2009 година в интернет пространството изскача следното заглавие: „Бургас строи нови детски градини“! В дописката пише, че квартал „Лозово“ вече си има чисто нова детска градина – модерна, красива и добре обзаведена. Изпълненият проект е на стойност 900 000 лева. На откриването и освен дежурните Николов и Марков този път са и областният управител Константин Гребенаров и заместниците му Златина Дукова и Златко Димитров, депутатите от ГЕРБ Галина Милева и Стоян Гюзелев и председателката на ОбС Снежина Маджарова. По време на церемонията става ясно, че към този момент с общински средства в Бургас се изграждат още: нова детска градина в квартал Крайморие, на стойност 1 000 000 лв.; нов павилион на детска градина „Морска звезда” в к-с „Меден рудник”, на стойност 1 200 000 лв.; нов павилион в детска градина „Раковина”, на стойност 1 000 000 лв.
Дали пък и те не се изграждат от „Дар строй“ и „Олимп строй“?
222.
ДАНС
39.
aofiq
02.02.2017 18:18:41
0
4
Markovic sega kak 6te stava6 deputat.reformite 6te vkarat 5.ti pak 6te uska6 da se namesti6 nqkade.ama...mnogo hora te razbraha kva stoka si
38.
моето мнение
01.02.2017 09:27:39
3
6
СДС губи от това, че прибира такива лизачи и с болни мозъци като Георги Митев и Петър Москов. Днес са с вас, утре пак ще минат от другата страна на барикадата.
37.
хората не пасат трева
01.02.2017 09:09:12
3
5
Е то ако не е брат му на Марков ще е той няма пускане на кокала
36.
fozi
31.01.2017 22:21:39
1
3
Тръбака се наака. Коце подай му кърпата
35.
Бивш сдс
31.01.2017 22:00:11
4
9
СДС УМРЯ бе КОЦЕ още през 2000 година когато Иван Костов смени цялото правителство и сложи комунисти за министри /Ти какъв го играеш в момента и кой представляваш/ Правилните отговори са,, 1-себе си .2-мене си. 3-аз .4-джоба си.Вие електорат нямате .
34.
Георги
31.01.2017 19:31:32
11
9
Давай Джими с теб сме! Ти си истински патриот, продължавай все така приятелю!
33.
cik
31.01.2017 19:23:56
2
3
Kakvi trolove.koito za6titava kacamun mu e ortak ili dlajnik.q ot ob6tina q ot biznesa nqkoq ribka.na nego i roditeli mu znaqt 4e e izmamnik
32.
Tolkoz
31.01.2017 19:21:40
3
4
Osven da ebem I naranqvame drug ne mojem
31.
polux
31.01.2017 19:10:37
11
7
Единствено Марков защити малкия бизнес когато бригади данъчни пратени от управляващите пишеха актове наред и съсипваха бизнеса по черноморието .
30.
Спрете БЕЛОто на Москов
31.01.2017 19:09:56
4
7
МОСКОВ съкратено от МОСКОВитц-Популярна руска ЕВРЕЙСКА фамилия.На еврейски иврит МОС-такса данък налог КОВитц-на иврит ПРИБИРАМ събирам привличам
29.
Софиянец
31.01.2017 18:13:49
6
16
Искам да Ви попитам уважаеми Бургазлий,защо му викате Кради Коце на този реформатор?
28.
Мъдрец
31.01.2017 18:11:32
8
14
Изтривалките на Боко няма да влязат в новия парламент.Ако се бяха осъзнали навреме и бяха спряли да подпират тиквата щеше да имат още по-голяма подкрепа спрямо предходните избори предвид това,че щяха да са единствената адекватна алтернатива на тиквите и комунистите,но в крайна сметка се самозатриха заради няколко министерски поста за разлика от Христо Иванов,който ще е основния печеливш и ще обере десния вот.
27.
дрон
31.01.2017 18:10:25
21
9
Безмозъчните тролчета извадиха лайнометите. Голямо уважение към Марков , явно много им е бръкнал на дълбоко на хейтърите.
Успех на изборите на десницата.
26.
Независим
31.01.2017 18:07:23
7
19
Кой беше този Коцето, дето окраде общината със скъпите плочки от Турция, а не подобри нашата икономика ,да се закупят продукти от български производител! Вън мошениците от Бургас
25.
бай Ставри
31.01.2017 18:07:23
7
14
Като ви гледам реформаторете, да ви пикам на Реформаторскио блок
24.
митйо коктеила от нисебар
31.01.2017 18:03:26
6
13
Коциииии, какво да ми е сакото/ пардесюто на квадрати или на ромбове или на спондж боб квадратни гащи.
23.
btv
31.01.2017 17:46:15
5
7
Koce caca dosta krade tova psevdo levskarche.mazna tapiq e.v burgas go razkruihabi razkaraha.skoro i v sofiq 6te go nalegne sa6tiq problem kade da se krie
22.
Мустафа
31.01.2017 17:39:55
18
9
На пук на комунистите и подлогите на ДС, РБ ще се представи многодобре и ще влезе в следващия парламент !
21.
А Бе
31.01.2017 17:29:01
6
17
Кой го интерисува какво гласят и как се подреждат тези измекяри?Стига сте ни занимавали с тези "реформатори"!
20.
Хаха
31.01.2017 17:22:28
3
22
Хахаха ще умра от смях ;) крадливият СДС-ар Марков е "заработил" пари и той да си наеми тролове и те да го възхваляват ;) ;) ... Абе крадец долен всичките те знаем, какъв боклук си и дано някой ден чуеш, какво говорят хората за теб.., то това ще ти е достатъчно да се самоубиеш. Пратиха те в София да те скрият от съда, а ти и там си показа магарията. Освен да назначаваше хора по постове, да се набалбукваше с държавни поръчки.., правиhttp://m.flagman.bg/новини/120156/Костадин-Марков-влезе-в-тясното-ръководство-на-Реформаторския-блок-Москов-стана-говорителше и помия... Успя и непълнолетна любовница да си намериш и да я приютиш в държавното жилище!!! Срам ми е от такива, като теб, защото точно ти си най-добрият пример, защо хората мразят политиците. Боклук!!!
19.
az
31.01.2017 17:11:23
3
5
Коя е русата мацка със сини очи? Има ли си приятел?
18.
Burgas
31.01.2017 17:00:03
15
8
Pozdravleniq Koce , nie sme s teb!! A na komunistite moga da kaja da si vdignat zaplatite na trolovete che inache samo takiva maloumni pisachi kato teq po dolu deto samo kalnat kato stari babi:) Ama to kato im znam elektorata na chervenite moje i takiva da sa
17.
Бургазлия
31.01.2017 16:52:31
22
11
Поздравления за Коцето Марков, каквото и да плюят червените тролове това е човек който се е доказал чрез работата си в Общината.Мили служители на Позитано как ще обясните факта че докато той беше кмет по строителство Бургас се превърна в най-добрия град за живееен след като вашия Йоанчо го беше докарал до нивото на Карнобат :))))
16.
,,.,,,.
31.01.2017 16:39:53
3
20
Гласувайте за нас и ще ви взимаме пръстови отпечатъци и анален секрет за проверка на самоличноста
15.
vb
31.01.2017 16:37:53
7
16
най-долната и пропаднала "Партия разбойници"
14.
@@@
31.01.2017 16:37:14
2
19
За две седмици ще изготвят предизборна програма!!!, че те две години бяха в управлението и нищо читаво не сътвориха! Как за две седмици ще направят нещо по-различно!!! Явно пак ще е нещо скалъпено набързо за прах в очите на наивниците, които вярват, че е възможно дясно читаво управление в БГ със стари лица!!! Това просто са едни ненаситници захапали кокала!
13.
куртака
31.01.2017 16:34:33
3
16
тези посред зима се размирисаха на умряла от лятото ЦАЦА
12.
Кибик
31.01.2017 16:28:40
3
21
Колко много и ненужен труд, колко пропиляно време за една мъртва кауза - вЛИЗАНЕ в следващия Парламент (Храма на Крадците). След неуспеха ще се пръснат като пилци по другите партии с по големи възможности за Крадене.
11.
$
31.01.2017 16:15:14
4
8
Produljavate da izlagate absoliutno nenujna za nikogo informacia ... nqma da vi se razmine vie nqma s kakvo da se borite sreshtu nas ne pritejavate nishto osven hartia .... s hartia ne mojesh da se borish sreshtu cql edin narod. pomnete kakvo vi kazvam - ako ne stane tova koeto edinstvenia nachalnik v durjavata (naroda - ne Boiko) iska vi ochakvat tejki dni , ako ne mi vqrvate na men otvorete nqkoi uchebnik po istoria i posrichaite malko ... povecheto ot tqh sa pisani ot erudirani specialisti v oblastta ako i na tqh ne vqrvate - tova e oshte edin znak che ne zaslujavate da dishate vuzduha. ne si igraite s turpenieto na naroda vie ne ste po - golemi ot nego .... 13 dni
10.
LSFC
31.01.2017 16:11:33
4
20
Реформастите няма да влязат в следващия парламент,така става с тиквените подлоги
9.
Ало Реформатори
31.01.2017 16:11:14
5
22
Да ви е честит Втори Февруари!!!!
Вие си знаете защо!
8.
Бургазлията
31.01.2017 16:11:11
27
10
Надеждата ми е в Костадин Марков и в другите местни седесари. Нека да остане нещо от синята идея и в Бургас.

Браво г-н Марков!
7.
Курти
31.01.2017 15:34:22
9
18
Коце Марков да изгниеш дано
6.
mimi
31.01.2017 15:20:49
4
15
S kasim dal w tazi koaliciq e rawnosilno na predatelstwo
5.
Дернев
31.01.2017 14:59:13
5
27
Ако някой се е триумил дали да гласува за РБ, то Москов ще го откажи окончателно.
4.
АНАЛ-ЛИЗАТОР
31.01.2017 14:52:28
5
28
От 17членното ръководство половината са клиенти на прокуратурата за злоупотреби.Един работи за турските служби,няколко калинки и гробокопача на българската енергетика Кунева.
3.
Азис
31.01.2017 14:37:14
4
25
Подсъдим наркоман и корумпиран схемаджия.Егати партията.
2.
Десен бек
31.01.2017 14:32:28
3
33
Хайде и без мен.Ще борим корупцията с Коста Марков на чело????????? Да не се чудите защо ви няма в парламента.
1.
митю бойчев
31.01.2017 14:20:21
6
30
Как е коце, ще има ли за крадване?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Причината за санкцията - "не подписах едно обвинение" Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори