×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тръмп: Светът стана пълен бардак и е разгневен, в Европа е катастрофа


26 Януари 2017, Четвъртък, 16:02 ч.

За първи път новият президент описа пред Ей Би Си чувството, когато получил ядреното куфарче: То е много, много, много...

Американският президент Доналд Тръмп потвърди своето намерение да създаде така наричаните хуманитарни зони за сигурност в Сирия. Стопанинът на Белия дом заяви това в интервю за телевизия Ей Би Си. Според американския лидер, дадената мярка ще позволи да се реши проблема със сирийските бежанци.

„Категорично ще създам зони за сигурност в Сирия”, каза Тръмп, без да уточнява подробности. Плановете за създаването на въпросните зони трябва да бъдат обявени в рамките на 90 дни.

По думите на президента на САЩ, той не иска в Америка да се повтаря катастрофата заради мигрантите, която се случи в европейските страни.

Тръмп защити обявеното замразяване на влизането на гражданите на някои мюсюлмански страни на територията на Съединените щати и заяви, че тази мярка се налага, тъй като светът се е превърнал в "пълен бардак". Според него Европа е направила огромна грешка, приемайки милиони бежанци.

"Това не е забрана срещу мюсюлманите, а засяга страни, в които има много тероризъм. Аз не искам тероризъм в тази страна", добави Тръмп, отказвайки да назове страните, които ще бъдат засегнати от тези ограничителни мерки. Според него Европа е направила "огромна грешка, като е позволила на милиони хора да отидат в Германия и в други страни".

Според указ, наречен "Защита на нацията от терористични атаки на чужденци", копие от който бе публикувано от в. "Вашингтон Пост", новата администрация на Белия дом се готви да забрани за един месец влизането на американска територия на гражданите на седем мюсюлмански страни (Ирак, Иран, Либия, Сомалия, Судан, Сирия и Йемен).

На въпроса дали не се опасява, че тези решения ще предизвикат гняв в мюсюлманския свят, Доналд Тръмп заяви: "Гняв? Вече има много гняв. Как би могло да има повече?".
"Светът е бардак (...) Светът е разгневен", заяви президентът. "Не трябваше да ходим в Ирак. Не трябваше да се изтегляме по начина, по който го направихме. Светът е пълен бардак", подчерта Тръмп.

„Европа допусна огромна грешка, позволявайки на милиони бежанци да попаднат в Германия и други европейски страни. Това е катастрофа – това, което се случва там, аз не искам това да се случи и в САЩ”, подчерта президентът.

Наред със създаването на зоните Тръмп възнамерява да прекрати приема на бежанци от Сирия в САЩ за неопределено време, това става ясно от съответните проектодокументи. Те хвърлят повече светлина върху намеренията на президента относно миграцията.

Предвижда се още налагане на четиримесечна забрана за влизане в САЩ на всичките мигранти, ускоряването на биометричната система, която да следи всичките влизания и излизания на посетителите на САЩ, както и въвеждането на лични интервюта с всеки, който кандидатства за неимигрантска виза.

Тръм също възнамерява да спре издаването на визи на гражданите от страните Иран, Ирак, Либия, Сомалия, Судан, Сирия и Йемен за най-малко 30 дни.

В първото си интервю от Белия дом Тръмп също си призна какво е почувствал, когато е получил ядреното куфарче. Новият президент на САЩ обеща да постъпи правилно, когато му дойде времето.

По думите му, след като е получил ядрените кодове, той е осъзнал каква голяма отговорност вече лежи на плещите му. Говорейки пред Ей Би Си, той внимателно приветства „красивото” писмо, оставено му от Обама в Овалния кабинет и описа ситуацията в Чикаго като по-опасна от тази в Афганистан.

„Обяснението какво представляват и разрушенията, до които могат да доведат, ми подейства доста отрезвително. Това е много, много, много, много плашещо чувство”, каза той. „Убеден съм, че ще постъпя правилно, ще свърша работата, но все пак е много страшно”, каза още Тръмп.

В категории: Политика


3
Коментара
Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 5
3
Коментара по темата
3.
гггггггггггггггггггггггггггггг
26.01.2017 18:40:57
0
1
по интересно е кой кара Европа по този курс
за да е добре някой трябва да вземе от другаде, Сащ че "демократезираха" страни в Африка и с това направиха катастрофата
Африканците трябва да се управляват с диктатура и от време навреме да им набиват канчето,
а не като Европа - остави ги да си ходят свободно в Европа и да си правят каквото си искат
Едно куче като те хапе не му се вика ще те съдя а се сритва
2.
ЪРП: ВЪПРОСЪТ ..."КОЙ"?.....ЕТО, КОЙ!!!
26.01.2017 17:44:52
0
3
ФЕНОМЕНАЛНОТО ПРИЗНАНИЕ НА МАРГАРИТА ПОПОВА!!!!!!!!...... Е ,ЧЕ ГЕРБ НАЗНАЧИХА УГОЕНОТО СИНЧЕ НА ТОТАДЖИЙСКАТА КРАДЛА-МИЛИОНЕРКА......, ПАРДОН ......МИЛИАРДЕРКА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОВА ГО ПРИЗНА ЛИЧНО ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА МАРГАРИТА ПОПОВА, КАТО ЗАЯВИ В ОЧИТЕ НА ПЛЮНКАТА ПЛЕВЕЛСКА ,ЧЕ ТОЙ УМИШЛЕНО Е ОТКАЗАЛ ДА ИЗПЪЛНИ КОНСТИТУЦИОННОТО СИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ, ДА НАЗНАЧИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА "ДАНС" ПРЕЗ 2013 ГОД.

ТОВА ДИРЕКТНО И НЕДВУСМИСЛЕНО ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ГЕРБ СА ИМАЛИ ТАЙНА УГОВОРКА С ДПС ПО ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ИМЕННО "ГЕРБ" СА ОТГОВОРНИ ЗА ТОВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОВА ЛИЧНО ГО ИЗРИЧА МАРГАРИТА ПОПОВА ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ОБЩАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ С ПЛЮНКАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЗА ДУМИТЕ МИ:

https://www.vbox7.com/play:d643e64d0a

МНОООГО ВНИМАТЕЛНО ЧУЙТЕ КАКВО ЗАЯВИ МАРГАРИТА ПОПОВА ОСОБЕНО МЕЖДУ 1:00 И 1:37 МИН.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А, ФЛАГМАН С ГНУСНАТА СИ МИРИЗЛИВА И ЛЪЖЛИВА ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ГЕРБ И ЛЪЖИ КЪМ БСП, МОГАТ САМО ДА МЕ ХВАНАТ И ПОРАЗХОДЯТ ЗА .........................................................................................................................................................................................................МНОГОТОЧИЕТО!!!!!!!!!!!

ИСТИНАТА ЛЪСНА ,ЛЪСНА, ЛЪСНААА НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
хммм
26.01.2017 15:29:26
2
14
Доста трезви разсъждения, за разлика от безбройните грешки на европейските управници! Вместо на коригират позициите си, те продължават да ни натрапват дълбоко погрешните си решения и да ни внушават,че това е единствено правилно!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност
Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори