×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След бойкот от ГЕРБ: Депутатите отказаха да осъдят „Шоуто на Слави”


След бойкот от ГЕРБ: Депутатите отказаха да осъдят „Шоуто на Слави”
Цецка Цачева събра лидерите на парламентарните групи по искане на „Атака”
13 Януари 2017, Петък, 02:17 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Повод за гнева на народни представители станало скандално предаване


Председателят на парламента Цецка Цачева свика извънреден Председателски съвет на Народното събрание заради „Шоуто на Слави”. Това е станало по искане на „Атака”, обясни председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Повод за извънредната сбирка било издание на шоуто тази седмица, в което политическите сили в Народното събрание били грубо обругани. От „Атака” са поискали парламентът да вземе отношение и евентуално да осъди действията на шоуто.

Идеята беше да се осъди поведението и начина, по който се обвиняват парламентът в „Шоуто на Слави”. Нашето категорично мнение от парламентарната група на ГЕРБ е, че не трябва да взимаме страна”, коментира Цветанов пред журналисти след заседанието на Председателския съвет, на който не е било взето решение заради липса на консенсус.

Във въпросното предаване ГЕРБ била единствената партия, която не е била обругана (вероятно заради позитивната им позиция за мажоритарната система – б.а.).
Цветан Цветанов обаче обясни, че през последните години те са били обиждани многократно в „Шоуто на Слави”, но тогава никой не ги питал трябва ли да има реакция.

Той припомни и късането на портрета на президента, както и обидите срещу конституционни съдии. Тогава политиците не взели отношение, затова и сега не трябвало да се реагира.

„В момента представете си, ако парламентът излезе с позиция относно „Шоуто на Слави”. Това означава, че ние още повече ще създадем тази негативна енергия, както в обществото, така също и да започнем отново да се противопоставяме. Аз не искам парламентът да участва в действия, с които можем да провокираме омраза или разделение. Затова всеки един с поведението си трябва да се придържа към по-нормалното общуване, да няма обидни квалификации, да няма призив за омраза и за разделение. А обществото да прецени това кой е прав и кой е крив”, каза още Цветан Цветанов.

Той добави, че ако е нужно, има институции, които би следвало да се сезират. След въпрос дали говори за Съвета за електронни медии (СЕМ), Цветанов отговори, че не знае и не иска да взема отношение.

В категории: Политика


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
7
Коментара по темата
7.
цървул
13.01.2017 15:05:18
5
7
Еи тиквун , на село хората кой ще им смени дограмата и кой ще им санира къщите и те плащат данъци
6.
До Ротшилд
13.01.2017 14:24:23
3
9
На българина му кипва само в интернет и само там е силен.Стане ли въпрос за стачки,протести и т.н чака все някой друг да отиде вместо него и да му "свърши работата"и политиците мн добре знаят това затова и крадат като за последно и мачкат народа
5.
Ротшилд
13.01.2017 13:45:39
4
9
Крайно време е да се стегнете там всички червени,сини,зелени,лилави и всякакви там други "бояджии" и най-вече вашите "кукловоди",защото на народа много скоро ще му кипне и всички ще ви изринем.
4.
Ивайло Дражев
13.01.2017 13:37:55
7
10
Цв.Цв.забрави само да изясни , че сделката е нов двегодишен договор на шоуто с БТВ , затова е и ангажимента да не се прави партия ...., а промени в изборната система лежат в парламента от 22.11.2016 внесени от Роден край , къде бяха тези загрижени гербаджии 2 месеца , че не ги вкараха в комисии и зала ..елементарни демагози
3.
Не мога повече
13.01.2017 13:35:30
6
9
Е тоя път ще Ядете камъните и то много
2.
Чичо Манчо
13.01.2017 13:26:07
6
18
Цветанов този път е напълно прав!
1.
Банкя
13.01.2017 12:27:20
3
9
Най добре ще е да си ходим вече. Кото взехме взехме по живо по здраво .Дали ще ни търсят сметка ---а Цецо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори