×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Петър Бонев-Медито избягал от затвора заради тази бургаска циганка


Петър Бонев-Медито избягал от затвора заради тази бургаска циганка
Това е възлюбената на Медито, която редовно му идвала на свиждане
16 Декември 2016, Петък, 13:37 ч.
Автор: Флагман.бг

Петър Бонев е открит в квартал "Победа" - с любимата си

Влюбеният Медито минал през две полоси, избягал на 14 кучета и прескочил 4-метров зид. Бягството му доказва слабата охрана на основния корпус на бургаския затвор, претъпкан с рецидивисти, и накара повечето затворници в Бургас да започнат да мислят за стратегии за бягство.

Всичко се случва на 12 декември вечерта. Бонев, който търпи присъда за брутално нападение, побой и обир над пенсионерка и сина й в град Средец, решава да избяга от затвора. Още същата нощ Медито обаче бе задържан, защото цял етаж от затворници в корпуса, където търпи присъда, са знаели за мястото, където беглецът може да бъде открит. А именно при любимата му красавица в бургаския квартал „Победа“, заради която младия Ромео с лекота преодолял препятствията.

Ромката очаровала здраво затворника и често му идвала на свиждане, а любовта им била пословична.
Петър Бонев е от Средец и е осъден на 8 години затвор. Излежал е едва две години от наказанието си.
Случката се разиграва вечерта, когато на Петър Бонев е отключена вратата на основния корпус на затвора, където би следвало охраната да е строга, а мерките засилени.

Медито е трябвало да излезе и да изхвърли боклука в кофи, намиращи се зад сградата. Той обаче не се връща. Прескача с лекота висока телена мрежа и хуква покрай въоръжените постове от жива охрана, които странно не са го видели.

Или пък не са били на поста си?

„Там са трети, четвърти, пети и шести пост. Недопустимо е да мине човек и да не го видят от високо“, коментира пред ПИК бивш надзирател, който е отлично запознат с порядките в пандиза.

Още по-учудващо е, че Петър Бонев преодолява първата полоса, преодолява системата рапира, чийто снопове лъчи улавят движение и сигнализират за това. Дали тази система функционира и защо няма сигнал?

Като същински атлет Бонев прехвърля кльона, който също не се е задействал, но иначе е добре оборудван с бодлива тел и електричество.

Факт е, че младият ром скача във втората полоса, където обикновено пребивават общо 14 обучени кучета - 12 стражеви, едно следово и едно за наркотични вещества. И за капак влюбения Петър преодолява 4-метрова бетонна ограда, където видимостта от шести въоръжен пост е сигурна на 100%. Пада в тръстикатата и побягва към своята любима.

За инцидента са уведомени властите в София, които са предприели проверка на случая.

В категории: Животът


14
Коментара
Пожар унищожи 22 яхти
Пожар унищожи 22 яхти 15/05/2024, Сряда 16:17 1
14
Коментара по темата
14.
666
17.12.2016 00:39:46
0
0
like4like- сам си пея сам сам си ръкопляскам. А колкото до употребяваното от теб число 13-НАИСТИНА ЛИ СИ МИСЛИШ ЧЕ МОЖЕШ ДА МЕ УПЛАШИШ. ПРОБВАЙ С НЕЩО РАДИКАЛНО МЪРЯ !!!!!!!!!!!!!
13.
gb
16.12.2016 20:51:54
1
3
Че супер си е цигането - заслужава си бягството.
12.
До антикомунист-а
16.12.2016 19:07:11
0
3
Прочети още веднъж коментар N7!Ако трябва и два,и три пъти го прочети(втората част). Още ли си мислиш(и не само ти)че живееш в най- развиващия се град.
11.
педито
16.12.2016 18:15:20
0
3
Там е място за повишаване на съответната квалификация и правене на пари от страна на пазачите
10.
антикомунист
16.12.2016 18:02:54
0
4
Знайни е незнайни драскачи се упражняват в краснопис и остроумие. Само една малка подробност. Шести въоръжен пост НЯМА. Както ги няма и някои от другите неща,за които пишат.
9.
Чорес мангелес
16.12.2016 17:12:29
0
5
Млякото, миризливия клошар, съм го ебал в сакатите протези. На мангеса.
8.
anton
16.12.2016 17:10:35
0
5
документите за кастинга за новия сериал: Бягство от затвора:2- можете да подавате в квартал Победа очаквайте новите епизоди на сапунения сериал по бтв и нова тв
7.
Б2
16.12.2016 15:36:44
2
24
Това е доказателство за силата на Любовта веднага БТВ и Нова да направят индийски сериал в стила на Лейла и Манджу.И докато във Бургас се вихрят ромски страсти в града под тепетата ПЛОВДИВ отваря ПОРЕДНИЯ завод с нови 400 РАБОТНИ МЕСТА за гумени уплътнения и маркучи за АВИОиндустрията и самолетите Еьрбус така младите пловдичани ще имат работа доходи нема да крадат да продават пико и да попадат в затворите като бургаските батки
6.
LISTOTO BRABUS 4 life
16.12.2016 15:17:36
2
9
В момента текат преговори в общината кв победа да стане център на града. Млякото и руснака ще са по близо до центъра и от горно езерово до центъра с на млякото Q7 цата ще е около 3 минути път.
5.
Левски говори o
16.12.2016 15:00:46
10
13
Флагман, тъпи педераси защо ни губите времето със такива тъпашини има толкова повече важни новини за развитието на Бургас и бизнеса! Каква медия сте вие, жълта и измислена!!
4.
Охранител в Бургаския затвор.
16.12.2016 14:58:23
1
21
Няма да си напиша името,ясно е защо.Работя в Бургаския затвор.Там цари изключителна анархия и корупция.Абсурд е след 12 вечер да се види постови който е дежурен и да е на мястото си.Обикновено след 12 вечерта се почват яки запои .Алкохол,дрога,играе се комар.Може някой затворник да умира или друг да избяга-няма проблеми.
3.
k
16.12.2016 14:32:14
1
10
i dwamata nasapun
2.
ццц
16.12.2016 13:52:16
3
25
Няма значение дали го наричате Средец или Грудово, няма значение дали е тъмен или светъл, всичко идващо от Средец трябва да бъде наричано циганин и всичкото е за затвора.
1.
Prasnata boza
16.12.2016 13:42:56
1
12
С прясното мляко ще и разбием задника на младото цигане
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Грози го затвор до 6 години Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Ще се превърне в паркинг за иззети от СДВР коли Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Стойността на нанесената щета е в процес на установяване
Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори