×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Благотворителен бал в Бургас събра над 5 хил.лева за оборудването на четири лекарски кабинета в училищата


Благотворителен бал в Бургас събра над 5 хил.лева за оборудването на четири лекарски кабинета в училищата
Благотворителният бал бе организиран от Младежки глас
27 Ноември 2016, Неделя, 10:05 ч.

Добротата, която е залегнала в сърцата на всеки един от нас ни прави истински хора, каза Тодор Йосифов

Традиционният Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство“ събра цялата общественост на Бургас.

Събота вечер морският град беше изпълнен с коледно настроение на хора с добри сърца. Организатор на бляскавата вечер беше Национално Сдружение „Младежки глас“, под патронажа на Областния Управител на Област Бургас Вълчо Чолаков и със съдействието на Български Червен Кръст – Бургас.

Благотворителен коледен бал събра 5100 лв, които бяха предоставени на Българския Червен Кръст – Бургас за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ в 4 бургаски училища. Набраните средства са с образователна цел за създаване на устойчиви знания и навици за оказване на първа помощ на ученици.



“Добротата, която е залегнала в сърцата на всеки един от Нас ни прави истински хора. Обединявайки се за една обща кауза, свързана с помощ за децата на България е истинският знак в обществото, че трябва да се грижим за бъдещето на страната ни - младите хора! Една личност е личност, когато помага и дава пример, подавайки ръка и мислейки за следващите поколения в страната си - виждаме, че има много хора с добри сърца, разсъждавайки по този начин. Благодаря на всички за подкрепата, тази вечер цялата общественост заедно показахме, че в името на доброто можем да постигнем всичко!” каза Тодор Йосифов – национален председател на Национално Сдружение „Младежки глас“



Областният управител Вълчо Чолаков поздрави с прекрасни думи организаторите за коледния бал, превърнал се в двигател на благотворителността в област Бургас. Специално за събитието пристигнаха двамата бивши губернатори - Константин Гребенаров и Павел Маринов, които уважиха младежите.



Коледният бал официално започна с едно уникално изпълнение на мост между поколенията кристално звучене на българската гайда със Стела Никова и Динко Палазов, и на тъпана Николай Чапкънов.



„Онази пътека на българските традиции в чистия им, мистичен и вълнуващ вид, по която може да премине само човек, в чиито гърди тупти патриотично сърце“, споделят младежите.

Благотворителната вечер грейна с изпълнение на 14 годишната Димона Мудева. Димона е кралица на света 2016 и преди две седмици се завърна от Индия, където представи България във световния конкурс Junior Model International и спечели най-голямата награда Супер Гранд При. Културната програма се обогати с дует „Емира" - единственият ориенталски дует на територията на град Бургас, който представи най-новият си коледен танц.

Към събитието се присъедини талантливата малка принцеса Адриана Чобанова от вокално студио „Сезони”, с ръководител Кина Христова.



Културната програма беше обогатена с изпълнение на малката Гергана Берданкова възпитаник на музикален педагог Милена Добрева.
 
Моден бутик „LABARUM”  показа на гостите еуфория от цветове и багри, като дари 5 рокли за благотворителната кауза. Стилните рокли на младите дизайнери Бъчваров и Копривски са патент за стил и класа. Модните линии бяха оспорване в надпреварата за търга. Финалният тоалет на бутик „LABARUM”  беше представен от Веселина Дамова и гостите се насладиха на невероятното й изпълнение.



Благотворителният коледен бал събираше средства чрез различни методи с търг на статуетка изработена от младата скулпторка Петя Ангелова с творбата "Морската Тайна”,  коледен базар и късметчета за всеки гост.

Събраната сума от входа и от цялата вечер се използва на 100% за каузата. Средствата за образователната кауза се насочат към закупуване на манекени за сърдечен масаж и обдишване; ранички, оборудвани с бинтове, марли, триъгълни кърпи и всичко друго, необходимо за третиране на пострадал. Във всяко от училища ще бъде поставено специално изработено табло – как се оказва първа помощ с илюстративен материал.

На края на вечерта Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ връчи на директора на Български Червен Кръст – Бургас Виолета Радева символичен чек със сумата от благотворителната вечер. На бляскавото събитие присъстваха бизнес партньори, общественици, депутати, общински съветници, държавни администрации, младежи и симпатизанти на идеята.



В категории: Животът


19
Коментара
19
Коментара по темата
19.
Фалшива благотворителност!
09.12.2016 15:58:10
0
6
Благотворителност не се прави, за да се фукаш пред камери на балове. Това е жалко
18.
Това им е членския внос :D
29.11.2016 19:32:24
1
7
Тези от Младежки глас само по 2 лева да съберат от всичките си членове и вече имат едни 5000 лева, с които да вдигнат шум и да се представят за благодетели. Нито един от гостите им не е дал пукнат лев!
17.
оффф...
28.11.2016 14:16:43
0
6
Младежки глас правят дарения само когато знаят, че ще пише за тях в новините.
16.
Училище
28.11.2016 09:36:53
0
0
Благодарим за подкрепа на младежите. Ние от подкрепените училища винаги ще бъдем до вас младежи. Защото вие сте нашето бъдеще. Поздравления. Децата са щастливи.
15.
Дама
28.11.2016 09:34:02
0
0
Благородна идея, аплодисменти за Младежки глас.
14.
Гост
28.11.2016 09:33:02
5
1
Присъствах на събитието. Очарован съм. Прекрасна програма на едно уникално светско събитие. Няма нищо по-хубаво от това да правиш добро. Поздравления младежи за хубавата идея.
13.
Картата
27.11.2016 17:31:24
5
6
Какви са тея глупости -- лекарски кабинети в училищата????!!!!!
Защо? Децата нали имат лични доктори да еба! Защо хабите парите!!!! А какво прави този лекар когато има 3 месеца ваканция --- чикии?????
Как може такива глупости.
Защо не сложите вътре едно павилионче за фрешове и салати по добре?
12.
раковски
27.11.2016 17:06:33
1
5
Затворете всяко училище което не може да се издържа и не може да си плаща медецинския кабинет!!! Тоя социализъм ви убива!!!!
11.
Oman i qatar dubai
27.11.2016 17:05:34
6
6
Къв е тоЗ клекналия джихадист с брадата да не топ инвеститор от катар или оман
10.
Кмета
27.11.2016 17:04:34
2
2
Познай ако училището беше на БМВ дали трябваше да му плащате за медецинската лаборатория. Ама тея тъпаци социалисти не могат нищо да прАвят сами ни хабят парите!!!!
По добре е да се затворят тези училища и частници да отворят само училища които имат индустриален профил --- където учениците да работят и да продават!!!!
9.
ZapoznAt
27.11.2016 17:02:59
10
6
Браво на младежите от герб
8.
Жорж Български говори!!
27.11.2016 16:58:08
0
10
Скъпи бал,
Не може училищата да стоят като некадърници и вие да им плащате.
Защо държавата плаща заплати на директора и борда на тея училища? Защо? А те какво правят за да осигурят средства?
Директора трябва да е най добрия продавач - не някакъв тъпан!
Училищата сами трябва да почнат да взимат по високи такси, да продават учебни материали, готини фанелки със логото на училището, да почнат да рентват сгради които притежават, да почват да произвеждат нещо и да го продават. Срам е че училищата вместо да учат студентите как да правят пари и да се издържат --- те самите не може да се идържат! Това значи че те не може да научат на нищо полезно децата ни!!! Това значи че тези некадърни учители са причината защо се уби Българската държава и дух. Тази степен на само-убийствен социализъм и не-комерсиалност е причината защо сме на последно място във Европа. Искайте си парите. Искайте от тези училища да могат да се издържат и да предлагат и произвеждат нещо!
Живота е практичен, не е чикии и хартиени дипломи. Един овчар прави 10 пъти повече пари от днешния Български учител заблеян роб на системата.
Тея училища трябва да се научат как да взимат пари от богати араби и руснаци, да канят Европейци, да имат специализация по еко фермерство по биотехнология, по производство, по нано-техника и инжинерство, тези училища във момента спат!!!!
Промяната трябва да почне от директорите и от общината!!!!
Убивате децата ни със некадърни директори и липса на програма която посочих горе.
Ако не направите това което писах НИКОГА няма да напуснете последното място на Европа.
Във Европа се става богат със продаване, със производство, със маркетинг, със комерс не със чикии и със седене като при комунизма!!!!
Също, как не ви е срам още да има сиви небоядисани сгради по главните улици на Европейски Бургас??? Как не ви е срам, Вълчо!! По строго със наредбите и законите!!!! Богат град не се строи със мънкане!!!!
Цяла Европа се конкурира с Бургас!!! Одеса, Варна, Баку, Сочи!!! Спите!!!!!!
Защо нямате по 100 кораба да влизат във пристанището на ден??? Спите!!!
7.
Наблюдателен
27.11.2016 16:48:34
1
15
А праи впичатление НА СНИМКА1 че Тодор Йософифов-Маниака праи с ръце знака ПУТ*А нещо копира Цецка Цачева от дебата с ген.Радев по телевизията или иска да ни са похвали че е кандидат чирак Масон
6.
penko dr prqz
27.11.2016 16:43:59
1
2
bat joro mechkata e nai golemiq ot vsichkite
5.
Лилия
27.11.2016 16:40:17
6
2
Бих искал тази организация да поиска лустрация за всички комунисти които са на власт, всички които са били от БСП да им бъде отнето имуществото от 1989-1993 и да бъде платена една голяма глоба за това че им е разпродадена на безценица важна собственост. Също искам този бал да осъди действията на Москва във Сирия които причиняват тези мигрантски вълни! Явно е че Москва цели дестабилизорането на България и Европа!!
4.
Рабфак генгстъ генгстъ прадакшън
27.11.2016 16:37:25
1
14
Само 5хилки тия гербери мноу стиснати ми тва са 2вечери половина на Цецка Цачева в ресторанта на хотел sas до Народното Събрание .Маниака да сложи 1маска и да изкара патлака и да запее мадъ фака рабфака давайте парата да не изкарам патлака шака лака
3.
ффф
27.11.2016 16:36:17
3
5
Ето това е форма на доброволна данъчна организация която е много по ефикасна дори от тази на Запада. Вместо държавата да краде по 20-40% данъци, по богатите редовно организират форуми и балове да помагат на най важните за обществото неща.
Бих препоръчал на този бал да почнат да притискат общината да направи закони за красотата на града. Още е грозен и само 5% от тротоарите са прави и със Европейски бордюри.
Продължавайте!
2.
Славчо Жеков Ярето
27.11.2016 16:13:31
0
6
Tva na poslednata snimka v dqsno gospoja kasabova lie xhxa kotence
1.
Славчо Жеков Ярето
27.11.2016 16:12:02
1
5
Kade e kasabova dami polapa
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова Водолеят ще надушва парите, а любовта ще вдъхновява Рибите Водолеят ще надушва парите, а любовта ще вдъхновява Рибите Хороскоп за деня – 24 април 2024, сряда Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово Този социален проблем засяга 6 000 жители на квартала, чийто брой нараства почти двойно през летния сезон Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори