×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Главният секретар Георги Костов призна за ужаса в бежанския център, има ранени полицаи от бунта на мигрантите (видео)


Главният секретар Георги Костов призна за ужаса в бежанския център, има ранени полицаи от бунта на мигрантите (видео)
Главният секретар на МВР Георги Костов е категоричен, че бунтът е предварително организиран и замислен за късните часове на деня
24 Ноември 2016, Четвъртък, 19:57 ч.
Автор: Флагман

Арестувани са над 40 души

Между четирима и шестима полицаи са ранени при сблъсъците в лагера в Харманли, които се избухнаха с нова сила в 20.00 часа. Задържани са 40 от разбунтувалите се чужденци. Предполага се, че те са били главните подстрекатели на бунта. Това съобщи главният секретар на МВР Георги Костов.

Размириците по никакъв начин не се провокират от служителите на МВР. Служителите на МВР ще отговорят с необходимата сила и респект, закани се той от мястото на сблъсъка.

Върху жандармеристите и полицаите се е изсипала канонада от камъни, каза още главният секретар на МВР.

Костов уточни за по-сериозно пострадал от удар в главата жандармерист от Плевен. Надявам се да се размине само с шевове, изказа надежа за пострадалия Костов.

Преди брифинга му линейка напусна обсега на лагера, очевидно откарвайки ранените униформени. Костов поясни, че няма информация за ранени мигранти.

Срещу мигрантите са били използвани използвани халосни патрони. Не е използван сълзотворен газ, а водно оръдие и помощни средства – гумени патрони. Майки с деца не са участвали в безредиците.

Унищожено е огромно количество държавно имущество в лагера в Харманли, допълни още главният секретар на МВР.

Георги Костов разказа и как е започнало всичко тази вечер, когато напрежението ухна с нова сила..

"Колегите бяха подготвени за реакция. Явно протестиращите мигранти вътре в центъра бяха направили организация, така че в тъмната част на денонощието да предизвикат ескалация на напрежение, така че да влезе в емисиите ви", каза Костов.

Секунди преди главният секретар на ведомството да обясни на медиите в района какво се случва, от МВР казаха на черното бяло. В официално съобщение на пресцентъра беше отречено да е налице ескалация на напрежението. Това били епизодични прояви на недоволство, уточни МВР.

Ето и успокояващия текст на прессъобщението, който няма нищо общо с реалната обстановка и показва или неадекватност, или съзнателно омаловажаване на ситуацията:

"Сред настанените в Регистрационно-приемателния център в Харманли има епизодични прояви на недоволство. Няма ескалация на напрежението. На място са разположени достатъчно полицейски сили, които при необходимост да се намесят и да въдворят ред".


В категории: Крими


16
Коментара
Флагман.БГ Той пак стана баща Той пак стана баща 10/05/2024, Петък 11:29 0
16
Коментара по темата
16.
Фернандо Лима
25.11.2016 09:07:47
0
0
Браво ГОЧО - статията ми хареса - на прав път си и не си мисли че си сам в това мислене - Ние сме много като теб !! Българският народ както и много други народе е подценен - мислят ни за тъпи - но ние не сме --дори един от нас да остане - ТОва е цяла идеология която ще има последователи !
15.
oven
25.11.2016 01:15:03
0
2
А,махленска свада,нищо повече.
14.
Амии
24.11.2016 23:53:40
0
5
ще има, като ги глезите тези престъпници. Що не им теглите един бой и да ги поставите на мястото си, ще влизат във страната незаконно,ще прескачат огради, и нашите служби, видиш ли нямат право да стрелят. Ами да ви бият тогава.
13.
Цецо
24.11.2016 22:36:03
8
4
Динко гл.секретар, Перата министър на МВР.
12.
На месо
24.11.2016 22:25:58
0
6
Да ги изгорим живиии в масов гроб
11.
УЛТРА
24.11.2016 22:19:35
1
12
Г-н Костов, кога ще изтрезнеете?
10.
Bratia
24.11.2016 22:19:31
0
2
Edin masov grob vav lagera i shte se ipravi rabotata.Za chas dva deset choveka s avtomati da pusnat i da gi zakopaiat tihichko bejancite.Koi shte gi potursi?
9.
На месо
24.11.2016 22:16:14
2
12
https://www.youtube.com/watch?v=kE4KSElEgBc

По повод безредиците, които предизвикаха мигрантите в Харманли, мисля, че полицията е време да почне да стреля на месо. Време е всички българи да разберат, че тези които в момента нападат полицията и жандармерията в Хармани, са чиста проба военнопрестъпници , рецидивисти терористи ислямисти и за да се защити живот на българите в града е време полицията да започне да използва бойни патрони и сълзотворен газ срещу мигрантите. А журналистките от bTV е добре вместо да задават тъпи въпроси дали има жени и деца сред палещите и чупещи държавна собственост афганистанци, кюрди и пакистанци, и дали им а ранени сред тях е редно да попита какво е състоянието на ранените български полицаи. Редно е и да попитат Румяна Бъчваров, при положение, че терористите мигранти започват сценария, който се разигра в Кьолн, КОГА НАЙ- СЕТНЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ НЕЗАБАВНОТО ЕКСТРАДИРАНЕ НА ВСИЧКИ МИГРАНТИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК И АФРИКА, КОГА ЩЕ СЕ ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ и КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ХАЙКИ ПО РАЗВИВАНЕТО НА КАНАЛДЖИИТЕ. Ако Бъчварова не знае кои са каналджиите, в което се съмнявам, тъй като и тя и шефа и в оставка Бойко Борисов , са опънали политически чадър, та ако не знае кои са каналджиите да направи няколко акции около Лъвов мост и Женския пазар в София, да арестува Мишо Арабина от чейндж бюрото което е в пряка на бул. Мария Луиза непосредствено до сградата на Дирекция Документи за самоличност. А към българите се обръщам, Братя време е да направим нещо като граждански отряди, които да започнат ловенето и незабавното екстрадиране на мигранти от територията на страната ни. Призовавам полицията да подкрепя българските граждани, които се борят срещу ислямистката инвазия, а не ислямистите терористи, които Бойко Борисов пусна в държавата ни.

https://www.youtube.com/watch?v=kE4KSElEgBc
8.
Мичмана
24.11.2016 22:12:45
0
4
Kill them All. No prisoners. This is Spartaaaaaa.
7.
фуй
24.11.2016 22:02:11
1
6
Бати Гошо, наздраве.
6.
go6o pojarnikarq
24.11.2016 21:56:05
0
23
molq vi za darenie do pojarnata ako e vazmojno darqvaite po edin lev za da mojem da si kupim botu6i idva zima snqg krakata ni 6e zamraznat nie sme bosi i upla6eni molq pomognete ni
5.
Мъка
24.11.2016 21:51:20
29
10
ПОЛИТИКА
Стига с тоя комунизъм бре, маскари!
24.11.2016398917

С това ли се занимавате в Парламента?! Какво работите всъщност - от ваканция на ваканция, а в работните четвъртъци се дърляте за комунистическите символи и как трябва да бъдат забранени? За това ли ви се плаща, идиоти?

Колко проблеми на тази нация решихте? Всекидневно се ебавате с нас - или ще ми рекламирате прайда на педерасите, или искате да махате петолъчките след 30 години, или просто не присъствате на работа?...

Петолъчките ли ви пречат да оправите държавата и да видите как тая нация умира, колко е мръсно наоколо и как никой не иска вече да е българин?

Петолъчките ли ви вадят очите, след като слезете от ЕДИНСТВЕНАТА магистрала и навсякъде е гробище и разруха?

Петолъчките ли са ви виновни за провала на една мечта - да бъдем свободни, а не робове?

Комунизмът, отвратителният комунизъм, е навсякъде, защото по негово време се строеше и надписваше. Сега, 30 години по-късно това ли ви е проблемът бре, маскари нещастни?

Колко други проблеми решихте - освен свободата на циганите да се женят на 13, свободата на гейовете да се наследяват и свободата на всеки престъпник, оказала се по-важна от страданието на всяка жертва?!

Пикая аз на такава ваша свобода. Вие направихте невъзможното - на народа да му призлява от вашата свобода и да започне да бленува по миналото. Това е вашият зловещ подвиг.

До старата могъща непотопяема сграда на тоталитаризма вие спретнахте един демократичен външен кенеф и това ви бяха силите.

Стига с тоя комунизъм, майкопродавци клети, отворете си очите за малкото деца, които останаха тука.

Отворете си очите за новата лъжа на новия Съюз.

Отворете си очите за новите си господари, които за разлика от старите въобще не им дреме за тоя плевел, наречен българска нация.

Вас комунизмът ви отгледа, а вие майките си непогребани и децата си прости и гладни държите. Срам, проклетници ниедни!

Малко срам и смърт за вас, малко ви е.

Мартин Карбовски, Lentata.com
4.
Ivo
24.11.2016 21:50:46
3
17
Policai pytki
3.
факти
24.11.2016 21:50:37
2
4
Ако на помощ на полицията се притече ,само 0,05% от населението на България и нямат шанс...
хорааа силата е във вас,осъзнайте го
А колко много повече сме !
2.
до Г-н Костов
24.11.2016 21:48:57
0
8
Г-н Костов в България е така- Политиците решават САМИ =изхранват и приемат нелегални ИМИГРАНТИ ,не ги Връщат откъдето са дошли.Тез ИМИГРАНТИ БИЯТ и КРАДЪТ НАРОДА ,но Политиците МЪЛЧАТ и респективно ТИ НЕ Получаваш адекватни Заповеди да ги Пратите обратно по Родните им места в ИРАК Афганистан Нигерия, и др ...
1.
Kletachna terapiq
24.11.2016 21:45:51
0
1
Iskat po edin duner ot tehnite
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Брутална катастрофа в София, по чудо няма пострадали Брутална катастрофа в София, по чудо няма пострадали Причината е неспазена дистанция и висока скорост, несъобразена с пътната настилка Тази статистика ще ви шокира Тази статистика ще ви шокира Всеки пети живее на линията на бедност Войната на пътищата продължава, камион и микробус се блъснаха, хора лежат по земята Войната на пътищата продължава, камион и микробус се блъснаха, хора лежат по земята При пристигането си спешните медици установяват, че има поне 9 пострадали, част от които лежели на пътя Търсят специалисти за две нови професии по морето - балонеси и наргилисти Търсят специалисти за две нови професии по морето - балонеси и наргилисти Условията привидно са тежки, но можеш да си докараш добър доход от бакшишите, но шефовете ви искат да сте "отворени", красиви и секси Би Ти Ви и Нова телевизия спират да снимат сериали Би Ти Ви и Нова телевизия спират да снимат сериали Двете частни медии олекнаха с десетки милиони след забраната за реклама на хазарта Той пак стана баща Той пак стана баща Изгората на администратора на ЦСКА Стойко Сакалиев - Габриела, го дари с момиченце Ако на това място си опънете палатката, грози ви затвор Ако на това място си опънете палатката, грози ви затвор Според гръцкото законодателство е забранено поставянето на палатки или паркиране на каравани в археологически обекти, плажове, горски зони и като цяло на обществени места Синът на Илия Павлов спечелил над 600 милиона евро като инвестирал в... Синът на Илия Павлов спечелил над 600 милиона евро като инвестирал в... Преди 6 години той посъветвал майка си да инвестира в биткойни ГЕРБ с 80 депутати след изборите? Може Бойко Борисов да направи правителство и без ПП-ДБ ГЕРБ с 80 депутати след изборите? Може Бойко Борисов да направи правителство и без ПП-ДБ  Социологът Добромир Живков очаква хората на Слави Трифонов да се спънат в 4-процентната бариера Моторист изби рибата, кара с тенджера на главата Моторист изби рибата, кара с тенджера на главата Приспособлението обаче е подготвено за новата си функция – каишки го придържали за главата на мъжа
Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Овенът да не си хаби енергията, а Лъвът да внимава с парите! Овенът да не си хаби енергията, а Лъвът да внимава с парите! Хороскоп за деня – 10 май 2024, петък Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори